GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αύξηση των διοδίων στο Ρίο...

Πιο φθηνά θα μας ερχόταν ως Μουσείο η Γέφυρα! ... Του Δ. Γκέκα http://www.attackta.com/ ... Με τον ερχομό του 2008 δεν άργησαν να φτάσουν ...

Πιο φθηνά θα μας ερχόταν ως Μουσείο η Γέφυρα!
...
Του Δ. Γκέκα
http://www.attackta.com/
...
Με τον ερχομό του 2008 δεν άργησαν να φτάσουν και τα πρώτα δυσάρεστα: Η ταπεινή μας ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αύξησε τα διόδια από 10.90€ σε 11.20€. Μόλις!
Κάτω από το πληθωρισμό και από τις ανατιμήσεις άλλων προϊόντων όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρίας σχεδόν θριαμβολογώντας! Και ερωτώ: Τι είναι τα διόδια, ντομάτες και λόγω εποχής ή καιρού πήραν επάνω; Αν τα διόδια κύριοι της Γέφυρας αυξάνονταν βάσει πληθωρισμού, τότε στα διόδια Πάτρας – Κορίνθου θα πληρώναμε 20€, μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας…Και να πω ότι δεν έχει κίνηση…μάλλον πάνε για απόσβεση σε χρόνο ρεκόρ, πρέπει να μπούνε στο βιβλίο Γκίνες!
Αλλά μην είμαι γκρινιάρης, τα καλά πρέπει να λέγονται: Διατήρησαν σταθερό το αντίτιμο για διέλευση εντός δίωρου! Σε 2 ώρες πίνεις άνετα το καφεδάκι σου στη Πάτρα (εντός αυτοκινήτου και κατά τη διάρκεια της διαδρομής εννοείτε… ), κάνεις και τα ψώνια σου (αν τα έχεις ήδη παραγγείλει ηλεκτρονικά και συνεννοηθεί να στα δώσουν χέρι με χέρι διερχόμενος με το αμάξι) και βλέπεις και μια ταινιούλα (άμα έχεις dvd player στο αυτοκίνητο βεβαίως βεβαίως)!!

Βρε δεν την κάνετε μουσείο; Πιο φθηνά θα μας βγεί!…

16 σχόλια

  1. Επιπόλαιε λαικιστή και επιφανειακέ Δ. Γκέκα.

    Αν δεν είχε κατασκευαστεί η γέφυρα, με την τρομερή αύξηση της τιμής του πετρελαίου, ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΡΡΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΕΥΡΩ.

    Μην γκρινιάζεις, βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί και άσε τους λαικισμούς.

    Και κάτι άλλο.

    Για τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής και γενικότερα για αυτούς που διέρχονται συχνά την γέφυρα, με τα διάφορα e-pass και τις διάφορες εκπτώσεις, η διέλευση μπορεί να πέσει μέχρι τα 4 ευρώ.

    ΤΑ ΦΕΡΡΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι άλλο...

    Είσαι σοβαρός που την άυξηση 2.75% του εισιτηρίου την θεωρείς υπερβολική όταν ο πληθωρισμός είναι πάνω από 3 % και οι τράπεζες έχουν επιτόκιο μέχρι και 4 % για απλές καταθέσεις ταμιευτηρίου?

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στη Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τους υπεύθυνους της σελίδας: Κάποιος προσπαθεί να καπηλευθεί την επιτυχία του press-gr ή, ενδεχομένως, να το σπιλώσει. Εμφανίστηκε blog με διεύθυνση
    http://press-gre.blogspot.com/
    Προσοχή: όχι "gr" αλλα "gre"! Είναι υπαρκτό, ψάξτε το. Λέει ότι έχει και... αποκλειστικές ειδήσεις.
    {εσείς αρκετές φορές είχατε αποκλειστικές όντως ειδήσεις, αλλά κάποιες φορές πέσατε τραγικά έξω...}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ έχουν γεμίσει τα ΜΜΕ με άσχετους που υποδύονται τους οικονομικούς συντάκτες και στ περιμένεις στα μπλογκς να βρεις άκρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αληταράδες της Γέφυρας!!! ρε δεν πάτε να πέσετε από τη γέφυρά σας??!! κ πάρτε μαζί σας κ τους τοκογλύφους των τραπεζών...

    βρε ουστ... λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λες ρε μαλάκα 11:37. Σοβαρά ; Πολύ ματσό είσαι, τα έχεις κονομήσει απο τους διαπλεκόμενους ;

    Αντε να τα πεις στους Αλβανούς αυτά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Η σημερινή κυβέρνηση είναι εστία διαφθοράς». Αυτό δηλώνει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στο πρώτο μέρος της συνέντευξης του, στους δημοσιογράφους, Τάσο Παππά και Πάνο Σώκο.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζει ότι, η κυβέρνηση Καραμανλή «δεν βάζει στόχους για την πατρίδα, δεν υπερασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα, δεν ασχολείται με βασικά θέματα, όπως η παιδεία, η υγεία, η προστασία των ασθενέστερων. Αφήνει προβλήματα, όπως η γραφειοκρατία και η διαφθορά, να πνίξουν κάθε παραγωγική δύναμη. Έτσι, όμως, αφήνει τη χώρα στην τύχη της» και προσθέτει «το σημαντικό είναι ότι, ο ελληνικός λαός αισθάνεται προδομένος».

    Αναφερόμενος στα μείζονα προβλήματα που δημιουργεί η κυβέρνηση, υπογραμμίζει ότι, «έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που λειτουργεί ως υπηρέτης λίγων και ισχυρών, διευθετεί συμφέροντα και παράγει διαρκώς καινούρια σκάνδαλα», ενώ αναδεικνύοντας τις ευθύνες του πρωθυπουργού, δηλώνει : «ο κ. Καραμανλής θερίζει ότι έσπειρε. Προεδρεύει και προΐσταται αυτού του συστήματος. Έχει βαρύτατες ευθύνες για αυτήν την κατάσταση σήψης και παρακμής που βιώνει η χώρα».

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για τις μεγάλες επιλογές του Κινήματος, το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα της πέραν του ΠΑΣΟΚ αριστεράς, τονίζει με έμφαση: «Το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί μέρος της κρίσης του πολιτικού συστήματος. Είμαστε εμπόδιο στα μεγάλα κατεστημένα που επιδιώκουν την ποδηγέτηση της πολιτικής στη χώρα μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο φορέας και ο εγγυητής της αυτονομίας του πολιτικού συστήματος. Όσοι καλλιεργούν τη σύγχυση, με την απαράδεκτη λογική που εξισώνει το ΠΑΣΟΚ με τη δεξιά, προχωρούν σε μια επικίνδυνη για τη δημοκρατία πρακτική που ρίχνει νερό στο μύλο της δεξιάς. Το ζήτημα είναι, πώς η δημοκρατική πλειοψηφία του 52% θα αναδειχθεί σε κυβερνητική. Το να κρύβουν κάποιοι το κεφάλι τους στην άμμο δεν αποτελεί λύση».


    Για την αντιγραφή
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Δίκαιε" εδώ και "Ανώνυμε" στο blog μου, μιας και μπήκες στον κόπο να με χαρακτηρίσεις, θα σου απαντήσω ως εξής: Είσαι θρασύδειλος. Κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου και σχολιάζεις κακεντρεχώς. Αν επιθυμείς διάλογο μπορείς να τον έχεις, αλλα όχι ανώνυμα...Αν πάλι θες να πεις τη γνώμη σου, το να σχολιάζεις με το τρόπο που το κάνεις απόψεις άλλων , δεν είναι τρόπος.
    Υ.Γ. $Sorry αν σου έθιξα την πολυαγαπημένη σου ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΔΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΩΣ *Α ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ Θ' ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προφανώς αυτοί που μιλάνε για "μικρή" αύξηση περνάνε μια -δυο φορές το χρόνο για διακοπές από τη γέφυρα και όχι κάθε μέρα για το μεροκάματο...Υπολογίστε πόσα μένουν εάν 6.35+6.35=12.70 +βενζίνη +++.....για κάποιον που καθημερινώς μετακινείται Ναύπακτος-Πάτρα - και σας πληροφορώ ότι δεν είμαστε και λίγοι!!! Το μεγάλο αυτό κοινωνικό έργο ίσως δεν είναι εύκολα προσβάσιμο στους πολλούς...
    Όσον αφορά το e-Pass, χρησιμοποιήστε το πρώτα και μετά να κρινετε,παραθέτω απλά τα εξής:3 e μηνιαίο τέλος, ημερολογιακός υπολογισμός της έναρξης και λήξης της καταμέτρησης των διελεύσεων,μη επιστροφή τυχόν προκαταβληθέντος ποσού εάν για οπoιοδήποτε λόγο δεν γίνει χρήση εντός του μηνός και το εντυπωσιακό της ελάχιστης καταβολής 10 e σε ανανέωση διελεύσεων,ακόμη και εαν πρόκειται για την 40η διέλευση, την τελευταία ημέρα του μήνα (οπότε θεωρητικά θα έπρεπε να χρεωθεί 4e).Νομίζω ότι η κατασκευάστρια εταιρία πρέπει να πιεστεί από όλους και κυρίως τους πολιτικούς άρχοντες της περιοχής ,για διαφορετική τιμολόγηση στους μόνιμους κατοίκους!

    ΥΓ:Συγχαρητήρια στον κ. Γκέκα που ασχολήθηκε για τις τοποθετήσεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και 20€ να το πάνε, ΤΟΥΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ γι' αυτή τη γέφυρα!
    Χαλάλι τους, που μας απάλλαξαν από τους ληστές με τα φερυ, που έπρεπε να φτιαχτεί η γέφυρα για να κάνουν ΜΕΙΩΣΗ εισιτηρίου! Πριν, μόνον αυξήσεις μπορούσαν να κάνουν...
    Χαλάλι τους, που δεν θα υπάρξουν ξανά άγρυπνες αποκλεισμένες νύχτες στην Ναύπακτο, "ξεναγήσεις" γύρω από τον Κορινθιακό, 20+ ώρες μέσα σε ΚΤΕΛ, επειδή ο άνεμος έκλεισε το πορθμείο.
    Ληστεία είναι τα 2,5€ των διοδίων του Ριο, όχι η γέφυρα!
    Οποιος νομίζει πως είναι ακριβή, ας χρησιμοποιήσει τα φέρυ που έχουν μειώσει το εισιτήριο και μην ξεχάσει να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν τα προηγούμενα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δέστε και αυτή την άποψη...
    http://www.astro-news.gr/Gefyra.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΡΕ ΖΩΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΦΕΡΡΥ. ΕΛΕΟΣ. ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΝΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα φερρυ ήταν όντως ληστρικά, η ταλαιπωρία φοβερή, ακόμα και ζωές θα χάνονταν με παλιόκαιρο!΄Το μονοπώλιο΄πάντα είναι άσχημο.... Αυτό όμως δε δίνει στη "Γέφυρα ΑΕ" αλλοθι για τόσο υψηλά τέλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια έχει έναν εχθρό μαλάκα που μας έχει πρήξει τα αρχίδια. Βοηθήστε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να του σπάσει τα κόκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση