GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανήσυχό μου αλάνι...

. Του Χρήστου Λουτράδη Μου τον κόλλησε μια φίλη αυτόν το στίχο , και σε συνδυασμό με την επιτυχία αυτού του ιστότοπου, θα 'θελα να μοιρα...

.
Του Χρήστου Λουτράδη

Μου τον κόλλησε μια φίλη αυτόν το στίχο, και σε συνδυασμό με την επιτυχία αυτού του ιστότοπου, θα 'θελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις.
Αυτό το σαϊτ ειναι χρόνια μπροστά απο την εποχή του γιατι απευθυνεται στην κοινωνία. Σε αυτο το σαϊτ κάθε λεπτο γίνεται κάτι πρωτόγνωρο, η καταγγελτική δημοσιογραφια μοιράζεται στον απλό πολίτη και αυτός, με την σειρα του, το κάνει όπλο εναντια σε κάθε μορφής εξουσίας, πολιτικής, επιχειρηματικής, κοινωνικής.
Η Δημοσιογραφία των πολιτών πρέπει να ειναι αυθάδης, σκληρή αλλά και δίκαιη και το press-gr το έχει πετύχει αυτό. Ειναι ύποπτη η επίθεση που δέχονται ορισμένοι αναγνώστες - συνεργάτες του press-gr όπως ο Αγιος και οι Bloopers. Ειναι υποπτο και για το timing αλλά και για το περιεχόμενο των επιθέσεων, ειναι υποπτο γιατί προσπαθούν να εμπλέξουν στο παιχνίδι της λάσπης αυτό το σαϊτ αλλά και εμένα προσωπικά.
Θα ήθελα να τους ενημέρωσω οτι δεν θα το πετύχουν. Οχι μονο γιατι δεν μπορούν. Οχι μονο γιατι είμαστε 60.000 αναγνώστες. Αλλά γιατί ο φασισμός και η αλητεία πάντα, οποια μέθοδο και αν αντιπαρέλθουν, δεν μπορεί να υπερνικήσουν την αλήθεια του πολίτη. Δεν θα το πετύχουν γιατι δεν έχουν καταλάβει οτι τα έχουν βάλει με εραστές της δημοσιογραφιας και χομπίστες του διαδικτύου. Τον επαγγελματια γραφιά μπορείς να τον εξαγοράσεις, ο χομπίστας ομως ειναι καψούρης. Και τον καψούρη δεν μπορεί να τον γιάνει τιποτα.
Συνεχίστε τις επιθέσεις. Συνεχίστε να μας πορώνετε. Συνεχίστε να βρίζετε. Γιατί πάλι έδω θα έρθετε για να μάθετε για τον Ρουσόπουλο, τον Αλογοσκούφη, την Νάντια Γιαννακοπουλου, την υπόθεση Ζαχόπουλου. Και αυτό σας ενοχλεί. Και αυτο θα μας πορώνει. Και η ιστορία θα συνεχίζεται. Γιατί ο καθένας έχει το δικαιώμα στην αυτο-γελοιοποίηση. Και ο κόσμος ξέρει.

Το press-gr θα παραμείνει το ανήσυχο αλάνι της δημοσιογραφίας.

43 σχόλια

  1. alogoskoufis 4ever

    http://www.youtube.com/watch?v=Z4ELGtB63mE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ......AND JUSTICE FOR ALL

    Είτε ώς έκφραση της διακύρηξης της Αμερικανικής ανεξαρτησίας που αργότερα περιλήφθηκε και στο Σύνταγμα της, είτε ώς τίτλος στην ομόνυμη ταίνια με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο, η δικαιοσύνη μεταχειρίζεται σαν το ύψιστο κοινωνικό αγαθό. Σαφώς πηγάζει απο την προαιώνια ανάγκη του ατόμου για κοινωνικότητα και ώς δικαίωμα έχει απαραμίλλως καθοριστεί στην αρχαία Αθηναική δημοκρατία και χρησιμοποιηθεί για το όραμα μιας νέας κοινωνίας στην διακύρηξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου απο την Γαλλική επανάσταση.
    Με αμηχανία παρακολουθώ την αδυναμία του θεσμού σε μιά κοινωνία που αν όχι σε οικονομικό, αλλα τουλάχιστον σε πολιτιστικό επίπεδο, θέλει να ονομάζεται αναπτυγμένη και δή Ελληνική. Ουδείς υπεράνω του νόμου σημαίνει οτι ο νόμος είναι υπεράνω όλων. Δυστυχώς όμως ο κυβερνητικός αξιωματούχος κ.Ανδριανός δεν διώχθηκε ποινικά για παρακώληση στο έργο της δικαιοσύνης αφού ούτε τυπικά αλλα ούτε ουσιαστικά είχε το δικαίωμα επίκλησης του δημοσιογαφικού απορρήτου.
    Και αν το παραπάνω μου προκάλεσε αμηχανία και ενδεχόμενη όργη, η πρόταση του κ.Τριανταφυλλόπουλου την περασμένη Πέμπτη για ακρόαση απο το μέγαρο Μαξιμου όπου με τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος θα δώσει εξηγήσεις, μου προκαλεί τρόμο, αγανάκτηση και ενδεχομένως αηδία. Είναι άραγε σε τέτοιο τέλμα η δικαιοσύνη όπου μια κοινωνία επαφύεται στην αίσθηση δικαίου ενός δημοσιογράφου; Με τι δικαίωμα αποφασίζει αυτός το τι θα μαθευτεί και σε ποιούς; Σε τι άραγε διαφέρει η πράξη του απο την «χαφιεδορουφιανιά»,όπως την ονόμασε, του κομιστή;
    Σε μιά ευνομούμενη πολιτεία κανείς δεν μπορεί να καθορίζει τους κανόνες αποκάληψης ποινικά κολάσιμων πράξεων, αφου αυτοί περιέχονται στους νόμους. Δεν γνωρίζω αν η επίκληση του δημοσιογραφικού απορρήτου απο μέρους του είναι νομότυπη, κατ’ ουσία όμως είναι παράνομη. Εκτός απο δημοσιογράφος είναι και πολίτης και όταν ζητάει απο τους άλλους να κάνουν επώνυμες καταγγελίες ουτως ώστε να χτυπηθεί η διαφθορά δεν μπορεί να προστατεύει πολιτικούς του φίλους μήπως και παρεξηγηθούν. Αν όντως το νόημα της επίσκεψης του βουλευτή ήταν αυτό που λέει, ο λαός έχει κρίση και θα είναι επιεικής μαζί του ειδικότερα δε, αν και ο ίδιος στηρίξει δημόσια τις καταγγελίες του και δώσει λεπτομέρειες της συνάντησης του με τον κ.Κλαδά. Αυτό βεβαίως, αν όπως διατείνεται πιστεύει στην ευθυκρισία του κόσμου, που όπως λέει τον στηρίζει. Δεν πρέπει να ανησυχεί για το πολιτικό μελλον του φίλου του καθώς ο λαός μπορεί να έχει κρίση αλλα δεν έχει μνήμη και σίγουρα δεν έχει να φοβηθεί την επανεκλογή του, όπως εξάλλου αποδεικνύει η περίπτωση Τσιτουρίδη.
    Το γεγονός οτι η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά τον ίδιο σίγουρα δεν αποτελεί ρεπορτάζ καθώς δεν αναζήτησε πληροφορίες για τρίτους αλλα αυτές,όχι μόνο προσγειώθηκαν τρόπον τινά στην ταράτσα του, αφορούν και αυτόν. Οπότε ο στόχος του είναι να ενημερώσει κατα το ήμισυ τον κόσμο. Ο ρόλος του δεν μπορεί να είναι δίκην πολιτικού μάνατζερ να παρουσιαστεί με τον βουλευτή στο γράφείο του πρωθυπουργού ώστε να πεί πίσω απο κλειστές πορτες την αλήθεια.Ας αποφασίσει αν είναι δημοσιογράφος ή ο Ηλίας Ψινάκης του πολιτικού χώρου. Απο μόνο του το γεγονός οτι θέλει να μοιραστεί την αλήθεια με την εξουσία είναι συναλλαγή, καθώς μπορεί να μην την αποκρύπτει κατα το όλον, αλλα σίγουρα το διαπράτει κατα το ήμισυ ή όποιο άλλο ποσοστό τον εξυπηρετεί. Ο καθαρός ουρανός όχι μόνο δε φοβάται αστραπές αλλα φροντίζει να διώχνει και τα σύννεφα που καλύπτουν μέρη του, εφόσον δεν έχει να κρύψει τίποτα πίσω απο αυτά.
    Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού, οπως αυτή με τη δωρεά των μετοχών του στην Ε.ΣΥ.Η.Ε.Α, αφού σίγουρα γνωρίζει οτι ως συνδικαλιστικό όργανο δεν μπορεί να μετέχει σε κερδοσκοπική επιχείρηση, καθώς αναρωτήθηκε επίσης μήπως ο κ.Κλαδάς προσπαθούσε να τον «ψαρέψει» και δεν καταλαβαίνω γιατί! Είναι ο Κλαδάς τόσο «γάτος» ή αυτός τόσο «ψάρι»; Εντυπωσιάζει ομολογουμένως η ηθική και η ευφυια στον πολιτικό χώρο. Ο βουλευτής έρχεται με πόνο ψυχής να μάθει αν ο φίλτατος του άτενκτος και άμεμπτος δημοσιογράφος συναλλάσεται, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος του ιδιοφυέστατου «στρατηγού» Κλαδά. Υποθέτω οτι απ΄τη στιγμή που δεσμεύτηκε να συναντήσει τον κ.Κλαδά όλα θα διευθετηθούν περίφημα. Προφάνως η έννοια του απόλυτου φωτός στην ενημέρωση των πολιτών και η μη συναλλαγή με την εξουσία βρίσκονται κάπου στο χώρο του φαντασιακού του. Δυστυχώς δεν πρόκειται για το «ριζικό φανατσιακό» του Κορνήλιου Καστοριάδη ως έκφραση της απόλυτης δημιουργικότητας του ατομικού πνεύματος, αλλά ώς ψυχοπαθαλογική φαντασίωση του Φρόιντ. Είναι πεπεισμένος για την ακεραιότητα του και προσπαθεί να πείσει και εμάς γι’αυτήν, ακυρώνοντας την.
    Εκεί που ζούν τα «Αμερικανάκια», ο κ.Τριανταφυλλόπουλος, ο κ. Αναστασιάδης, ο κ.Ανδριανός, ο κ.Κλαδάς και άλλοι πολλοί θα είχανε ήδη διωχθεί ποινικά και κάποιοι αν όχι όλοι θα είχανε κιόλας προφυλακιστεί. Οι επίγονοι των προσκυνητών και γενοκτόνοι των λαών της Αμερικής έφτασαν μεχρι το έσχατο σημείο να διορίσουν τον ανώτατο άρχοντα του πολιτεύματος τους μέσω Ανωτάτου Δικαστηρίου, όμως ανθρωποι σαν αυτούς θα είχανε τιμωρηθεί παραδειγματικά. Οι απόγονοι του Κλεισθένη του Δράκοντα και του Αριστείδη δεν μπορούν να επιβάλλουν στοιχειωδώς την δικαιοσύνη. Ελπίζω τώρα να αντιλαμβάνεστε οτι η επιλογή του συγκεκριμένου τίτλου έχει το νοημά της. Το «προπύργιο της δημοκρατίας» του πάλαι ποτέ Γέρου της Δημοκρατίας Γεωργίου Παπανδρέου, εχει γίνει «τελευταίο καταφύγιο της δημοκρατίας» χωρίς όμως να παρέχει καμία ασφάλεια.

    ΧΡΙΣ.ΠΑ.
    Υ.Γ. Αν εκδόσει καινούργια εφημερίδα κάποια στιγμή στο μέλλον με τον εντιμότατο όπως τον αποκάλεσε κ.Λασκαρίδη δεν θα εκπλαγώ καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά τα λές Λουτράδη τώρα θα δεχτείς και θα δεχτείτε πολλές επιθέσεις κατάλαβα για πιο σαιτ μιλάς και ειμαι σιγοθρος αφενος μεν οτι δεν ειναι οι μπλοουμπερς αφετέρου κάποιοι θέλουν να σας χωρίσουν σαν ομάδα μην το επιτρέψετε..ΑΚΟΥΣ ΠΡΕΣΣΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ
    ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

    1]Ο ΜΑΚΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΜΠΟΥΚΩΘΗΚΑΝ.

    2]Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ
    ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΤΕ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ.

    3]ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ
    ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΧΟΥΒΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.

    4] ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ D.V.D
    ME KORKOLIDES AREOPAGITES
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ
    ΤΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΣΑΝΙΔΑ
    [ ΟΜΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ]
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    [ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ]
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    [ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ].
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
    ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ
    ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ
    ΦΙΛΟΣ ΠΛΑΤΩΝ
    ΦΙΛΟΣ ΜΑΚΗΣ
    ΦΙΛΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΕΛΛΟΣ
    Υ.Σ
    ΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΟΡΚΟΛΙΔΕΣ ΣΤΟ
    www.youtube.com/nemesisrellos
    ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΘΗΛΥΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.\

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΕΣ
    ΚΛΕΟΠΑΤΡΙΚΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ
    ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ ΠΑΓΟΚΟΛΟΝΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
    ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΤΙΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ
    ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΟΤΙ
    ΤΟ WATER LOO IS NEAR.

    20 Ιανουάριος 2008 10:01 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. RE LOUTRADHHHHHHHHHHH AUTH TI GAMIMENH TRELA POU EIXES STIN GRAFI PREPEI NA SOU SPASOUN TA NEURA GIA NA TIN XANA8IMI8EIS RE FILE...POU EINAI TA XRONIA POU ESPAGE KOKALLA STO A.V ME TO PA8OS KAI TIN TRELA SOU PANW STO KEIMENO...ANTE EGO 8ELW NA SE TSANTIZOUN ADELFE MOU GIA NA TOUS GAMAS ETSI MAGKIKA OPWS XEREIS..

    O IPOKEIMENIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KOUFALES DEXIOI TO SITE DEN KLEINEI..
    OTAN LEW DEXIOI LEW KAI GAPAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΓΑ ΡΕ...
    60.000 επισκέψεις σε μια μέρα -γιατί αυτό ανακοινώσατε- δεν είναι 60.000 "αναγνώστες"!
    Αν κάποιος μπήκε πρωί, μεσημέρι, βράδυ, σημαίνει 3-5 επισκέψεις ο καθένας!!!
    Αυτό μεταφράζεται σε 15.000 άτομα στη καλύτερη περίπτωση...
    Δηλ. 3.000 που κάνουν έτσι κι αλλιώς βόλτες στα μπλογκς, 2.000 υπηρεσιακοί παράγοντες που αναφέρουν στα αφεντικά τους και 12.000 άλλοι, από τους χιλιάδες της τηλεόρασης και των εφημερίδων.
    Ή αλλιώς ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ 30 ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!!!
    Μην βαυκαλίζεστε λοιπόν.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
    Σε μια ώρα είστε ικανοί να δώσετε 5-6 εκδοχές για το ίδιο θέμα.
    Αν μετά 2-3 ημέρες κι αφού κάθε μέρα έχετε δώσει άλλες 20 εκδοχές, μια από τις 60-100 εκδοχές σας πέσει μέσα βγαίνετε και πανηγυρίζετε.
    Για σκεφτείτε τα ΝΕΑ να έλεγαν τη Δευτέρα 'φταίει' ο Θέμος, την Τρίτη "φταίει ο Μάκης", την Τετάρτη ο Καραμανλής, την Πέμπτη ο Γιωργάκης, την Παρασκευή το ΚΚΕ, ΤΙ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ;

    Κόψτε κάτι λοιπόν
    ΠΕΡΙΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TOTE PERIERGOPOULE GIATI MPAINEIS SE AUTO TO MAGAZI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mpravo Loytradi!

    Simfonoyme!

    Ekei poy den simfonoyme omos einai oti otan itan to PASOK stin kyvernisi isoyn pio elastikos.

    kano lathos?

    Mi xarizeis kastana se kanenan re file... Den toys exeis anagki - Aytoi se exoun.

    Keep on rockn'

    filika,
    o Aneprokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο/Η elena pantzioy είπε...

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΒLOOPERS MY ASS...(MOY ΘΥΜΙΖΕΤΕ POOOH!! KOINΩΣ ΣΚΑΤΑ!!ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΒΟΘΡΟ ΑΜΙ ΤΙ ΑΛΛΟ...)ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΙΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .

    ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!

    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΒlOG ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΙΟΣ ...ΤΡΙΣΑΣΓΙΟΣ...Η ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ!!
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΙΓΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒLOG NΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ..!!

    ΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΔΗΛ ΚΑΙ ΚΑΝΑ...ΘΕΜΑ!!

    ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ!!!

    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!!

    ΑΝΤΕ...ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ.

    Κε λουτραδη ....γιατι και το δικο σας ψευδονυμο ειναι..

    μια που μιλατε για εραστες...ας αναφερουμε μερικους ακομα...

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΓΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ.
    (ΣΟΥΗΔΙΑ...ΕΞΩΓΑΜΟ...ΚΑΝΑΔΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΑΝΗ)

    ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ...ΕΡΑΣΤΗΣ...ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ (ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ...ΜΙΖΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ..ΚΑ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ)

    ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΑ ΛΑΛΛΙΩΤΗ..(ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ)..ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ (Η ΜΙΣΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ)

    ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΜΕΒΓΑΛ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΣ ΕΝΟΟΥΣΑ...(ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΒΟΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ)

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!
    ΤΑ ΖΗΣΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ!


    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΑΣ!!

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ !!

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ .

    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ!!

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ...!! ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ.

    ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ.

    ΕΛΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. hahaha exoun plaka..oi..dexiulides pou 9ewroun ta panta pseudonimo..alal deixnei kai tin malakia tous..an psaxnete ton loutradi just google him...alal sto xwrio mori blaxa dexia eixes net?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ..ΔΕΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ..ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΓΏ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=15266&m=B18&aa=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O LOUTRADIS IPARXEI KAI FACEBOOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Vasika, petuxes na min eisai eukoli leia.... Oi aneksartites fwnes einai pou enoxloun perissotero. To na enoxleis omws, prepei na se peismwnei perissotero. Den eisai monos se auto. Kai mono pou mesa se ligi wra, emfanistikan tosa comments thetika..aksizei. H alitheia uparxei sto diadiktuo, arkei na ksereis na diavazeis swsta, kai oso uparxoun anthrwpoi pou exoun to tharros tis gnwmis tous, kai malista epwnuma..emeis mporoume na elpizoume oti kati tha allaksei pros to kalutero. Autoi einai oi magkes, kai oxi oi anwnumoi, thrasudeiloi kai xamilou epipedou, sxoliastes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπραβο Χρηστο.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ:

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΏ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;

    ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.

    ΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΗΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ (ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΩΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ "ΚΑΝΑΛΙΑ" ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΛΑΚΟΥΝΕ;

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ. ΟΠΟΤΕ, ΕΙΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ, ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΕΤΑΜΕ) ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΘΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΠΛΟΚΗ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΜΜΕ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ:
    "ΜΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ;",
    ΓΙΑΤΙ...ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΑΝΩ! ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ PRESS-GR.

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΑΡΧΙ....ΜΑΚΗ. ΜΠΡΡΡΡ....

    ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

    IT'S UP TO YOU,

    AND TO PUT IT BETTER

    IT'UP TO US.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΜΟΥΝΤΖΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΝ/ΤΗΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ, ΧΑΡΕΙΤΕ, ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

    ΥΓ: ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ 20Υ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΥ, ΒΑΛΤΕ ΕΥΚΤΙΚΗ 10Υ ΠΛΗΘ. (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ)

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε Λουτράδη,

    καλά όσα λες, πλην όμως επειδή γράφoυμε δημόσια εδώ θα πρέπει όσα λέμε να τα τεκμηριώνουμε. Με άλλα λόγια, η καταγγελτική δημοσιογραφία πρέπει πάνω απ' όλα να είναι ερευνητική δημοσιογραφία και μετά να καταλήγει στην καταγγελία. Διότι διαφορετικά γίνεται επικίνδυνη για τη δημοκρατία.

    obiter dictum

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαγκες μη μασατε..
    Ορμάτε πάνω τους είτε δεξιοί είτε πασόκοι είτε όποιος άλλος ειναι επάνω και δε σέβεται το λαο..
    Και σεις δεξιοί κουλάρετε en peux και αφήστε τα μπινελίκια..
    Ολοι το καλο της χώρας μα θέλουμε..
    με το να βριζόμαστε γινόμαστε χειρότεροι!!Μη ξεχνάτε ότι αρκετοί από μας έδώ ,είμαστε ώριμοι ανθρωποι και έχουμε μυαλό και μνήμη..
    Γιαυτο πρεσσαράδες μου..αλάνια..
    να το πω και πιο ποιητικά ..
    Αλανιάρικο μου αλάνι..
    μπες στη μύτη τους και σκίστους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H EΛΕΝΑ ΠΑΝΤΖΙΟΥ ΕΓΡΑΨΕ..
    "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΓΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ.
    (ΣΟΥΗΔΙΑ...ΕΞΩΓΑΜΟ...ΚΑΝΑΔΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΑΝΗ)

    ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ...ΕΡΑΣΤΗΣ...ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ (ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ...ΜΙΖΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ..ΚΑ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ)

    ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΑ ΛΑΛΛΙΩΤΗ..(ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ)..ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ (Η ΜΙΣΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ)

    ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΜΕΒΓΑΛ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΣ ΕΝΟΟΥΣΑ...(ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΒΟΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ)

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!
    ΤΑ ΖΗΣΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ!
    ..."
    Ελα κόψε κάτι..
    1.Πήδηξε κανείς απο τα μπαλκόνια απο αυτούς?
    2.Ο Ανδρέας την παντρεύτηκε τη Δημητρα δεν την ειχε σπιτωμένη οπως ο Ζαχόπουλος ..
    2.Δεν ειδα καμιά βιλα Λαλιώτη..Παπαντωνίου..Τζοχατζόπουλου ενώ ειδα βιλάρες..Μαγγίνα..Ρουσσόπουλου..Σουφλιά..
    3.Η Θεσσαλονίκη δεν εξέλεξε στις πρόσφατες εκλογες τον Τζοχατζόπουλο..τον τιμώρησε..ούτε βοά πλέον..
    Δε λέω ότι δεν έκαναν τίποτα και ησαν αγνές παρθένες..αλλά η ΝΔ μέσα σε 4 χρόνια κατάφερε να ξεφτιλιστεί τόσο ..που για το ΠΑΣΟΚ χρειάστηκαν 20 ..Αν και ακούμε φήμες..όπως είπες και σύ..Ο Λαλιώτης έχει τη μισή Πλάκα..Ο Παπαντωνίου ..ο Τζοχατζόπουλος..δεν ξέρω τι..αλλά που ειναι αυτα?
    Αποδείξτε το..
    Εν αντιθέσει με τη ΝΔ που τα σκάνδαλα και ορατα είναι και χειρότερα ειναι..ή κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α ξέχασα ένα σχόλιο για το Βενιζέλο..
    Τα χάλια του? Ποιά χάλια του?
    Οταν η ΝΔ δεν εξέλεξε το Σουφλια (δεν αναφέρομαι στον Πολύδωρα ούτε στον Εβερτ) για αρχηγό αλλά το Κωστάκη ..αυτό σημαίνει ότι ο Σουφλιάς έχει τα χάλια του?
    Ο Βενιζέλος ήταν αυτός που έδωσε μάχες για το ΠΑΣΟΚ ενώ ο Γιωργάκης έκανε τζόκινγκ..
    Το ότι δεν εξελέγη αυτό ειναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ''Autoi einai oi magkes, kai oxi oi anwnumoi, thrasudeiloi kai xamilou epipedou, sxoliastes.. ''

    ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ!!!!
    ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚΑΝΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ανωνυμία είναι δύναμη ,αρκεί να μην τη χρησιμοποιείς για να κατεβάζεις σεντόνια,να βρίζεις και να κάνεις μαϊμουδιές για να καταστρέψεις τη συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. Το θέμα το ερευνά η Δικαιοσύνη

    …μόνο που για κακή σας τύχη δεν είναι η γνωστή σε όλους δική σας δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη του Καραμανλή και της αρχειοθέτησης των σκανδάλων. Η φράση αυτή ΔΕΝ έχει το ίδιο νόημα στο Toronto στην California και στο μπαγκλαντές.

    Η πλαστοπροσωπία και το phishing δηλαδή η άγρα e-mail λογαριασμών δια της εξαπάτησης των επισκεπτών είναι αδίκημα και για το θέμα αυτό υπάρχει αστυνομική και δικαστική συνδρομή.

    Αντίθετα η δημιουργία ενός μπλογκ-απομίμηση με σκοπό το χιούμορ, την κριτική, την διακωμώδηση ή ακόμα και την γελοιοποίηση προσώπου ή της γνώμης του, σύμφωνα με την Αμερικανική νομοθεσία είναι απόλυτα νόμιμη αφού εκείνος που θεωρεί ότι προσβάλλεται μπορεί με το ίδιο μέσο να απαντήσει η να αντιπαρατεθεί. Εδώ πάντως δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ αντίρρηση.

    Οι ενέργειες που κάναμε εμείς δεν αφορούν στην δημιουργία του blog-απομίμηση το οποίο δεν μας ενοχλεί αφού με τα δικά μας μέσα έχουμε πολύ μεγαλύτερη απήχηση (4100 ακροατές average on line αυτό το μήνα), αλλά στην απομίμηση του προφίλ των bloopers που ζουν στην Ελλάδα με σκοπό να παραπλανήσουν τον επισκέπτη σε αποστολή e-mail.

    Εν ολίγοις:
    Θέλετε να κάνετε ένα μπλογκ σαν τον Σκύλο (http://babisskylosgap.wordpress.com/);
    Κάντε το.
    Δίνεις το e-mail σου η το τηλέφωνό σου και λες ότι είναι δικό μας; Τα νόμιμα! *H* ατάκα!

    Εχουμε την δυνατότητα και το έννομο συμφέρον να το κάνουμε αυτό αφού το team δεν αποτελείται αποκλειστικά από Ελληνες αλλά ορισμένα μέλη μας είναι Αμερικανοί η Καναδοί πολίτες και οι περισσότεροι από αυτούς ζουν στο εξωτερικό. Αυτός είναι ο λόγος που καταφύγαμε μέσω του νομικού μας στις αρχές της Καλιφόρνια εναντίον της ομάδας εκείνης για συγκεκριμένες πράξεις τους οι οποίες υπάγονται στο ηλεκτρονικό έγκλημα. Οι οδηγίες που πήραμε είναι η προσωρινή αποχή από τον σχολιασμό εδώ. Θα επανέλθουμε με κεντρικό πόστ με την νομική τεκμηρίωση των γραφομένων μας.

    Η κύρια δραστηριότητα των bloopers δεν είναι η όποια συμμετοχή στο press-gr, αλλά, μια επιχειρηματική δραστηριότητα έχουσα σχέση με τα μέσα με έδρα στο εξωτερικό. Εδώ απλά περνάμε την ώρα μας παρακολουθώντας την κονσόλα μας και γελάμε με τα χάλια της δημοκρατίας σας εδώ και 40 χρόνια. Ελάτε ΚΥΡΙΩΣ στην Ευρώπη (και αλλού) να δείτε πως είναι οι Δημοκρατίες!!!

    Εχε υπόψη σου ότι αν και μόνο ελάχιστοι Νεο-Δήθεν-δημοκράτες το ισχυρίζονται, οι bloopers ΔΕΝ έχουν άμεση η έμμεση σχέση με ΚΑΝΕΝΑ κόμμα και εκφράζουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ανησυχίες που αφορούν στη γενικότερη ανησυχία για θέματα αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς και παραβίασης ατομικών δικαιωμάτων.

    naxios, δεν μας απασχολεί καθόλου το αν θα ήθελες εσύ η οι υπόλοιποι εγγεγραμμένοι σε διάφορες εθνικιστικές οργανώσεις τύπου Α1 κλπ "συριζογουάτσοι" να μην υπάρχουμε εμείς η άλλοι. Μόλις πάρουμε το ελεύθερο από τις αρχές θα σας ενοχλήσουμε ξανά, meanwhile βασανίσου, να σκέφτεσαι ότι βλέπω ΤΩΡΑ "3386 listeners on stream", "4099 visitors on web page".
    ΓΡΑΨΕ λοιπόν ότι σου αρέσει για την Πακιστανικού τύπου δημοκρατία που εγκαθιδρύσατε, εμείς θα ηχογραφούμε τα στελέχη σας, θα διαβάζουμε τα γραφόμενά σας και τα κάνουμε εμβόλιμα στη ροή μας να γελάει ο κόσμος μαζί σας. Και από τα γέλια αυτά ξέρεις… έχουμε ένα εισόδημα πολλαπλάσιο αυτού που εσείς μπορεί να έχετε ποτέ…

    Κι ένα τελευταίο, πως γίνεται τα σεντόνια που έπεφταν εδώ και που κατέληγαν πάντα με υπογραφή «περιοδικό της άκρας αριστεράς» να προέρχονται από τα μπλόγκ του 2xidio, το δικό σου, του martingale του και των υπολοίπων "συριζογουάτσων";

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΚΟΜΠΙΝΕΣ, ΕΡΠΑΧΤΕΣ, ΛΑΔΩΜΑΤΑ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ,....

    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

    ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ.

    Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ. ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΜΜΕ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ!

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

    ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΒΗΜΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 285 ΚΑΙ ΟΧΙ 285.ΟΟΟ ΦΥΛΛΑ.
    ΤΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ?

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΕΝΟΙ: ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ'ΧΩ. ΡΙΧΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΟΡΕΣΩ.

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ...

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΜΟΝΟ ΜΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΦΙΟΡΑ ΣΤΑ 3 Ή ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΦΟΥΜΟ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συγχαρητήρια Χρήστο!

    και συγγνώμη για όσα γράφει η αλητεία του Α1 για εσένα δήθεν εξ ονόματός μας.

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ
    και τώρα …δειλός

    Φίλοι

    Όπως διαπιστώσατε κι εσείς, ο φασισμός των ανθρώπων που στηρίζουν την εξουσία Καραμανλή και στηρίζονται από αυτήν και σ’ αυτήν δεν έχει πλέον κανένα φραγμό.

    Πρώτα, προσπάθησαν να με συκοφαντήσουν, στη συνέχεια να ασελγήσουν πάνω στα κείμενά μου. Αργότερα επιδόθηκαν στην πλαστοπροσωπία, οικειοποιούμενοι το nickname μου και στο τέλος, αφού διαμόρφωσαν ένα μίγμα από τις παραπάνω αθλιότητες, με χαρακτήρισαν και πράκτορα από πάνω… οι πράκτορες.

    Οι παρακρατικές αυτές μεθοδεύσεις είναι γνωστές σε όσους από εμάς υφιστάμεθα τα καθημερινά “βασανιστήρια” ενός χυδαίου συστήματος, που υποκλέπτοντας με ψεύδη και πλασματικές εικόνες την ψήφο των πολιτών, εξαπλώνει πάνω σ’ ολόκληρη την κοινωνία την αυθαίρετη-ολοκληρωτική εξουσία του, με την εμπέδωση ενός μαφιόζικου συστήματος παραεξουσίας.

    Οι μαφιόζοι, λοιπόν, του συστήματος στο οποίο πρωθυπουργεύει ο κ. Καραμανλής, επέκτειναν την δραστηριότητά τους και σε αυτό το blog.
    Κάθε ανεξάρτητη φωνή, που συμβάλλει στην απομυθοποίηση του συστήματος, πρέπει να φιμώνεται ακόμη και εδώ, με κάθε μέσο, πρεσβεύουν οι άθλιοι αυτοί υπάνθρωποι.

    Η τεχνολογία, φίλοι μου, μπορεί να προσφέρει πολλά στην κοινωνία των πολιτισμένων ανθρώπων,
    Όταν, όμως, η τεχνολογία μεταμορφώνεται σε δολοφονικό όπλο στα χέρια μαφιόζων που συναλλάσσονται με dvd, cd, υποκλαπέν υλικό προσωπικών στιγμών και που τον υπόλοιπο χρόνο τους αναλώνουν σε blogs βρωμίζοντας τους συμπολίτες τους, τότε μετουσιώνεται στην πλέον βάρβαρη μορφή χειραγώγησης και εξευτελισμού των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

    Εδώ φτάσαμε!
    Από τη μια να νοθεύουν τα κείμενα μας, να υποκλέπτουν τη ταυτότητα μας και να την χρησιμοποιούν προβοκατόρικα, να παρεμβαίνουν, προσποιούμενοι ότι αυτοί είναι "εμείς", στο «ζωντανό» διάλογο που επιχειρούμε με τους συμπολίτες μας, προκαλώντας απόλυτη σύγχυση και δημιουργώντας παρεξηγήσεις και από την άλλη να μας προσάπτουν δειλία και υβριστική διάθεση κατά την αντιπαράθεση(!) επιχειρημάτων!

    Έχει δίκιο ο Λουτράδης, τον φασισμό είναι αδύνατον να τον διακρίνεις από την αλητεία και το απύθμενο θράσος που αντιστρέφει την πραγματικότητα.

    Έχουν δίκιο οι bloopers όταν παράλληλα με την κριτική τους σε αντιδημοκρατικές συμπεριφορές της εξουσίας, προσπαθούν να εμποδίσουν την χυδαιότητα να σκεπάσει το λόγο μας και να μας εξοβελίσει από το blog. Εγώ, προσωπικά, (τους) είμαι ευγνώμων.

    Φτάσαμε για να κάνουμε το πλέον απλό πράγμα στο κόσμο, να πούμε τη γνώμη μας, να ασκήσουμε κριτική στην εξουσία, να ανταλλάξουμε απόψεις με τους συν-blogger μας, να χρειάζεται να λαμβάνουμε ειδικά μέτρα ασφαλείας και να ακολουθούμε κανόνες προφύλαξης σαν να ζούμε σε Χούντα.

    Η τεχνολογία από μόνη της δεν μπορεί να μας βοηθήσει σε όλα.
    Τα πιόνια του καθεστώτος της νέας διακυβέρνησης του Καραμανλή, σε συνεργασία με τους νταβάδες…και τους παρακυβερνητικούς μηχανισμούς είναι βέβαιο ότι διαθέτουν, περισσότερα μέσα και πόρους(τους δικούς μας!), καθώς και πολύ χρόνο για να σαμποτάρουν την δημοκρατική και φιλελεύθερη λειτουργία του διαδικτύου.
    Εμείς δεν μπορούμε να τους συναγωνιστούμε σε αυτά.
    Στην αλητεία και τις μαφιόζικες πρακτικές αυτοί είναι οι καλύτεροι!

    Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε όσο χρόνο μπορεί ο καθένας για να ενισχύσουμε τα δημοκρατικά χαρακτηριστικά της πολιτείας και τον φιλελευθερισμό της κοινωνίας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει δίχως την απομυθοποίηση του συστήματος εξουσίας και παρα-εξουσίας, τα οποία σε μεγάλο βαθμό ταυτίζονται.

    Το τελευταία «κατηγορία» εις βάρος μας από τους ανθρώπους που υπερασπίζονται το καθεστώς, είναι ότι κρύβουμε το όνομα που φέρουμε στη κοινωνία, γιατί προφανώς κάτι έχουμε να κρύψουμε!

    Όχι κύριοι οι αγωνιστές της δημοκρατίας ποτέ δεν είχαν να κρύψουν τίποτε, καθώς αυτοί και όχι εσείς μάχονται υπέρ της διαφάνειας.

    Εξήγηση για την ανάγκη ύπαρξης του nickname, που θεωρείται ότι προστατεύει σημαντικά ατομικά και πολιτικά αγαθά σε ομάδες πολιτών, έχουν δώσει αρκετοί εδώ μέσα, μεταξύ αυτών και εγώ.
    Δεν χρειάζεται να επανέλθω.
    Η ανωνυμία είναι εξίσου σεβαστό δικαίωμα με την επωνυμία αρκεί και στις δύο περιπτώσεις να εφαρμόζονται κανόνες που αγνοούν εγκάθετοι προπαγανδιστές και λογής-λογής φασιστοειδή.

    Σε ότι με αφορά, σας το έχω πει επανειλημμένως, δεν φοβάμαι και έχω λόγους να αισθάνομαι τιμή για το όνομα μου, θα συνεχίσω όμως να χρησιμοποιώ το nick, Ο ΑΓΙΟΣ.
    Σας αρέσει δεν σας αρέσει!

    Για σκεφθείτε αντί να ελεεινολογούν επί των σχολίων του «Αγίου» - για να μείνω στο προσωπικό παράδειγμα, αν και σε άλλες περιπτώσεις, όπως του «babis», είναι πολύ χειρότερα –να επιδίδονταν στην ίδια ανήθικη, παράνομη και κατάπτυστη δραστηριότητα με σημείο αναφοράς το επώνυμο μου!

    Για φαντάσου αυτό που έκτισες τόσα χρόνια με σεβασμό στη κοινωνία και εντιμότητα να το κάνουν κουρέλι κάποιοι αλήτες, πράκτορες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο αποβράσματα σε μια στιγμή!

    Πάρετε το χαμπάρι δεν είμαστε όλοι εγκάθετοι και αλήτες, με την κοινή έννοια του όρου.
    Και φιμωμένοι και δαρμένοι… και από πάνω «δειλοί» δεν γίνεται, παιδιά!

    Υ.Γ Το κείμενο αυτό έχει προσωπικό τόνο και για αυτό κρίνω ότι δεν έχει θέση στα «top-post», το αναρτώ λοιπόν στα σχόλια, δίχως να σημαίνει ότι θα επανέλθω.
    Μπορείτε να ασελγήσετε, όσοι μάθατε έτσι, όχι μόνο σε αυτό το σχόλιο, αλλά και στο «logo» μου και όπου αλλού θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. H ροζ εκδοχή της υπόθεσης Ζαχόπουλου δεν έχει κανένα δημόσιο ενδιαφέρον. To πολιτικό ζουμί της ιστορίας βρίσκεται στη συναλλαγή ή στον εκβιασμό που επιχειρήθηκαν πατώντας πάνω της.
    Η άποψη αυτή είναι ευρείας αποδοχής. Αν εξαιρέσεις διάφορους ανόητους που εξακολουθούσαν να μιλούν για «εκδοτικό πόλεμο», η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έδειξε να αντιλαμβάνεται ότι η υπόθεση Ζαχόπουλου έχει περιορισμένη σημασία ως προς το περιεχόμενό της, αλλά σημαντικές προεκτάσεις ως προς το πολιτικό παιχνίδι που παίχτηκε στην πλάτη της.
    Ολα τα στοιχεία που έχουν έλθει έκτοτε στη δημοσιότητα επιβεβαιώνουν ότι αυτό ακριβώς ήταν η ουσία: η συναλλαγή και ο εκβιασμός. Αν πριν από δεκαπέντε ημέρες αναρωτιόμασταν τι από τα δύο έχει συμβεί, τώρα μπορούμε με σχετική βεβαιότητα να θεωρήσουμε ότι συνέβησαν και τα δύο: και συναλλαγή και εκβιασμός.
    Από όσα ειπώθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, θα συγκρατήσω δύο αδιαμφισβήτητα περιστατικά.
    * Μια αμφιλεγόμενη τραπεζική συναλλαγή ενός δημοσιογράφου πραγματοποιείται αρχές Ιουλίου 2007. Εντοπίζεται μεν από τις αρμόδιες αρχές, αλλά παραμένει ανεξέλεγκτη ουσιαστικώς ως σήμερα ή έστω ως τις 31 Δεκεμβρίου 2007, όταν ο εμπλεκόμενος καλείται επισήμως να δώσει εξηγήσεις στην αρμόδια αρχή. Εξι μήνες! Σε σημείο που επιβάλλεται να αναρωτηθούμε: Πρόκειται για καθυστέρηση ή για καθυστέρηση που μοιάζει με ομηρεία;
    * Οι χειρισμοί του Μεγάρου Μαξίμου για το περίφημο DVD είναι γνωστοί, πόσο μάλλον που έχουν ήδη καταρρεύσει. Και αναρωτιέμαι: Γιατί να επιχειρεί το πρωθυπουργικό επιτελείο με τόσο κόπο και τόσο κόστος να κρατήσει στο σκοτάδι μια συναλλαγή, αν η συναλλαγή αυτή δεν είχε τίποτε το επιλήψιμο; Και γιατί η κατάρρευση της προστασίας συνέπεσε χρονικά με την ενεργοποίηση του ελέγχου στο θέμα της τραπεζικής συναλλαγής;
    Ακόμη και αν όλα τα άλλα μπορούν να βρουν μία ή περισσότερες ερμηνείες, αυτά δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφιβολιών. Εχουμε έναν εκβιασμό που κατέληξε σε μια συναλλαγή ή έναν εκβιασμό που πέρασε από έναν δεύτερο εκβιασμό προτού καταλήξει σε μια συναλλαγή ή μια συναλλαγή που εκφυλίστηκε σε εκατέρωθεν εκβιασμούς.
    Εδώ λοιπόν βρίσκεται η πολιτική ουσία της υπόθεσης: Οτι σε αυτό το ιδιότυπο κουβάρι φαίνεται να εμπλέκονται άνθρωποι του Τύπου (γεγονός σοβαρό αλλά δευτερεύον...) και η κυβέρνηση του τόπου (πράγμα που προσβάλλει ευθέως τη δημοκρατική τάξη).
    Σε ό,τι αφορά τους πρώτους, η Δικαιοσύνη και οι επαγγελματικές ενώσεις θα επιληφθούν. Αλλά σε ό,τι αφορά τους δεύτερους, το ξετύλιγμα του κουβαριού δεν μπορεί δυστυχώς να γίνει από την τακτική Δικαιοσύνη - τα ζητήματα δημοκρατίας δεν είναι πάντα ζητήματα νομιμότητας. Και το πρόβλημα είναι ότι κανένας άλλος δεν δείχνει ικανός να το κάνει.

    For the copy paste
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οταν το φθινόπωρο του 1988 κατέρρεε ο Κοσκωτάς, ο διασημότερος ίσως έλληνας απατεών του 20ού αιώνος, οι δημοσιογράφοι που τον πλαισίωναν επινόησαν τη θεωρία του εκδοτικού πολέμου. Οτι, δηλαδή, Το Βήμα, Τα Νέα, η Ελευθεροτυπία και το Εθνος, οι εφημερίδες που έδωσαν τη μάχη για την αποκάλυψη του σκανδάλου, έκαναν έναν... εκδοτικό πόλεμο, επειδή ο Κοσκωτάς, με βάση την Τράπεζα Κρήτης, είχε επιδοθεί και σε εκδοτικές δραστηριότητες.

    Υπήρχαν τότε πολλοί, τινές των οποίων απλώς ανόητοι, οι περισσότεροι όμως από συμφέρον κινούμενοι, οι οποίοι εστήριξαν τη θεωρία περί εκδοτικού πολέμου, που είχε δήθεν στόχο τον... εκδότη Κοσκωτά.

    Τελικώς το Σύστημα Κοσκωτά κατέρρευσε, αλλά τα συνθήματα που επινόησε μένουν ως «όπλο» των απελπισμένων πάσης φύσεως, που όταν βλέπουν να αποκαλύπτονται μιλούν για εκδοτικό πόλεμο, για... διαπλεκόμενα συμφέροντα κλπ., κλπ.

    Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με τον υπόκοσμο που αναδύεται μέσα από τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων. Πρέπει όμως να επισημανθεί ότι τελικώς εκείνοι που εστήριξαν την πολιτική τους στις αμετροεπείς θεωρίες των εκδοτικών πολέμων, των διαπλεκομένων και συναφών συνθημάτων, γίνονται τελικώς πρώτοι στόχοι των συνεχιστών του Κοσκωτά.

    Τώρα όμως δεν υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου ούτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ηγέτες που με την ακτινοβολία και τη σωφροσύνη τους μπορούσαν να ισορροπούν το σύστημα.

    Τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Και πρέπει η κάθαρση να επισπευσθεί προτού κακοφορμίσει η πληγή. Οπως πρέπει τόσο η Κυβέρνηση όσο και η Αντιπολίτευση να ασχοληθούν αμέσως με τα καίρια κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα της χώρας, υπερπηδώντας τα εσωτερικά κομματικά τους προβλήματα, χωρίς φυσικά να αποτελέσει αυτό επιχείρημα για «κουκούλωμα» της υπόθεσης Ζαχόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. SINEXISE LOUTRADI
    EGO TA EVALA MAZI SOU GIA ENAN LOGO GIATI ORISMENOI TIPOI SAN TON PAPAGIOTI 9A 9ELOUN NA SU KOLLISOUN KAI AUTOI GNORIZEIS TI EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Loutradi mi Kollas se kanenan koblexiko ego eimai simfoititis apo to panteio pou eixame sigroustei palia..gia POLITIKOUS omws logous kai parola auta se ektimw apisteuta ws prosopikotita kai ws dimosiografo pleon na to gnorizeis oti to idio isxiei kai gia tin pleiopsifia twn prwin sintrofwn sou.
    8a 8ela na sou epistisw tin prosoxi sou giati gnorizw poso large eisai na prosexeis giati autoi pou mporei na se maxairwnoun einai an9rwpoi sintrofoi i proin sintrofoi tis pasp panteiou pou pigainetai gia kafe sto kolonaki i sto fairo i sta ditika proasteia;) kai mpainoun to bradi kai se maxairwnoun apo koblex..[prosexe..tous ''adelfous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  32. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ Κ.Α. ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΦΕΡΠΟΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΗΤΕΣ,

    ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕΝ ΡΕ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕΝ, ΑΜΠΝΤΕΚΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΣ ΜΑΙΝ ΠΟΥΤΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  33. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ Κ.Α. ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΦΕΡΠΟΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΗΤΕΣ,

    ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕΝ ΡΕ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕΝ, ΑΜΠΝΤΕΚΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΣ ΜΑΙΝ ΠΟΥΤΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και συ κλασε μας ταρχίδια..
    μουνοπανο..
    Οσα δεν φτάνει η αλεπου τα κάνει κρεμαστάρια..
    Για σενα παπαρα απο πάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΓΙΕ και ΛΟΥΤΡΑΔΗ ,δεν σας γνωρίζω αλλά ομολογώ σας γουστάρω πολύ ..την πένα σας εννοω..
    Οσο γι'αυτους που σας βρίζουν...εγώ το απολαμβάνω ..γιατί όσο πιο πολύ βρίζουν τόσο αυτο σημαίνει οτι τους πονάει..πονάει πολύ η αλήθεια γαμώτο..και αλι σ'αυτους που δεν την νατέχουν..
    Εασον αυτοις γαυγίζουσι..ου γαρ οιδασι..οι πτωχοί τω πνεύματι..
    Αμην..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΓΙΕ και ΛΟΥΤΡΑΔΗ ,δεν σας γνωρίζω αλλά ομολογώ σας γουστάρω πολύ ..την πένα σας εννοω..
    Οσο γι'αυτους που σας βρίζουν...εγώ το απολαμβάνω ..γιατί όσο πιο πολύ βρίζουν τόσο αυτο σημαίνει οτι τους πονάει..πονάει πολύ η αλήθεια γαμώτο..και αλι σ'αυτους που δεν την νατέχουν..
    Εασον αυτοις γαυγίζουσι..ου γαρ οιδασι..οι πτωχοί τω πνεύματι..
    Αμην..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Marika to ekana copy paste gia na to prosipograpsw..tou Agiou i pena einai tou diannoumenou kai tou Loutradi megalo-astiki-laiki pena..i arxidath..gia auto enoxlise..giati exoun kai oi dio panta apopsi..kai auto enoxlei eidika autous pou den exoun ta arxidia na exun apopsi gia tipota..kai exei dikio o apo panw..loutradi PROSEXE AUTOUS POU STO PAIZOUN FILOI..kai gia na sto lew kai ego kati 8a xero;) eisai akoblexaristos alla ayto den simainei file mou oti einai kai oi alloi ..;)..kai an sinexistei auto..8a sou dwsw EGW stoixeia gia tous ''filous'' sou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ λέει ο φωστήρας ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ λένε όλοι οι φωστήρες ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΤΡΥΠΑ.
    Άρα η Τσέκου πρέπει να "ενοχοποιεί" τον ΜαυροΤρύπα.
    Έλα όμως που αυτός δήλωσε βγαίνοντας από τον ανακριτή ότι Η ΤΣΕΚΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ...
    Οπότε η Τσέκου τον "αθωώνει";
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. o enas pou se maxaironei
    xekinaei to onoma tou
    apo BA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ
    και τώρα δειλός"

    Με έκπληξη διάβασα σχόλιο του "Αγίου", βέβαια δε γνωρίζω κατά πόσον πρόκειται περί του αυθεντικού, αλλά εάν κρίνει κανείς από τον διάχυτο εκνευρισμό και "προσωπικό τόνο" που δίνει όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, μάλλον είναι ο αυθεντικός, πλην όμως αυτοαναγορευθής, Άγιος!

    Διότι μόνο περί "Αγίου" δεν πρόκειται τελικά, αλλά περί "εγκάθετου" (προσφιλής του έκφραση)ευθυμογράφου-σεναριογράφου, υποταγμένου από "προπαγανδιστές και λογής-λογής φασιστοειδή" (άλλη αγαπημένη του φράση, στους τυφλούς του ευσεβείς πόθους. Τους δικούς του και των αγαπημένων του "πρακτόρων" (τρίτη αρέσκουσα φράση.

    Θαυμάστε λοιπόν έναν "άγιο", την γραφή του οποίου, αναμένουν με αγωνία διαβάσουν τα φλυναφλήματα του "υπερανρώπου" ο οποίος χαρακτηρίζει όσους τολμούν να απαντήσουν, που; στο ελεύθερο διαδίκτυο, ως "υπάνθρωπους".

    Κρίμα, αλλά και ντροπή του!

    Οι όποιες πεποιθήσεις του, όμως δεν θα πρέπει να συνάδουν με τις παρακάτω εκφράσεις του, οι οποίες δείχνουν φανερά ότι το ύφος του δείχνει και το ήθος του!


    Από κείμενο του "αγίου" (21-1-08, 12:06 μ.μ.:

    "ο φασισμός των ανθρώπων που στηρίζουν την εξουσία Καραμανλή

    να με συκοφαντήσουν

    να ασελγήσουν

    πλαστοπροσωπία

    αθλιότητες

    οι πράκτορες

    παρακρατικές μεθοδεύσεις
    χυδαίου συστήματος

    εμπέδωση ενός μαφιόζικου συστήματος παραεξουσίας

    μαφιόζοι του συστήματος στο οποίο πρωθυπουργεύει ο κ. Καραμανλής
    οι άθλιοι αυτοί υπάνθρωποι

    δολοφονικό όπλο στα χέρια μαφιόζων

    χρησιμοποιούν προβοκατόρικα
    τον φασισμό είναι αδύνατον να τον διακρίνεις από την αλητεία

    να ακολουθούμε κανόνες προφύλαξης σαν να ζούμε σε Χούντα

    Τα πιόνια του καθεστώτος της νέας διακυβέρνησης του Καραμανλή

    συνεργασία με τους νταβάδες

    παρακυβερνητικούς μηχανισμούς

    Στην αλητεία και τις μαφιόζικες πρακτικές αυτοί είναι οι καλύτεροι

    ανθρώπους που υπερασπίζονται το καθεστώς

    εγκάθετοι προπαγανδιστές και λογής-λογής φασιστοειδή.

    Σας αρέσει δεν σας αρέσει!

    κάποιοι αλήτες, πράκτορες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο αποβράσματα

    εγκάθετοι και αλήτες, με την κοινή έννοια του όρου"

    Ναι, ναι, αυτός είναι "Ο ΑΓΙΟΣ"
    Να τον χαίρεστε!

    Αλλά δεν θα περίμενε κανείς τίποτα παραπάνω από ένα άτομο, ίσως το μοναδικό στο πολιτικό μας σύστημα, το οποίο να προφασίζεται ότι: "υποκλέπτοντας (η Κυβέρνηση)με ψεύδη και πλασματικές εικόνες την ψήφο των πολιτών".

    Ίσως όλα τα παραπάνω να τα έγραφε κοιτάζοντας κατάματα τον εαυτό του στον καθρέφτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΑΓΙΕ Ο ΑΠΟΠΑΝΩ!
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΘΕΪΚΟ ΥΛΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ...ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟ "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ".
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΡΕ ΑΓΙΕ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ!
    ΕΣΥ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το ζαβό του Giorgos (ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ), με τα γραφόμενά του, επιβεβαιώνει προηγούμενο σχόλιο μου, πως είναι μίσθαρνο όργανο της Χαριλάου Τρικούπη.
    Ναί! Να μάθουμε για :
    - Tα πλαστά τιμολόγια της Συνόδου Κορυφής στη Χαλκιδική, όπου καταναλώθηκαν 1.500.000 γιαούρτια, (Υπεξ ο Mr Giorgos)
    - Τα 500.000 ευρώ πλαστά τιμολόγια στη ΓΣΕΕ επί Πολυζωγόπουλου (σχετικά έχει γράψει το ΠΑΡΟΝ)
    - Τις αγαθοεργίες του Βενιζέλου ως Υπουργού Πολιτισμού.
    - Τις αδιαφανείς χρηματοδοτήσεις ανύπαρκτων/αδρανών ΜΚΟ από τον Mr Giorgos ως Υπεξ.
    - Τις καταγγελίες της Βασως Παπανδρέου για τα οικονομικά συναδέλφων της στο ΠΑΣΟΚ.

    ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση