GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τους bloopers...

Ντροπή και αλητεία... Δεν κατάλαβα με ποια ακριβώς στοιχεία αφήνετε περίεργα υπονοούμενα για τους νεοδημοκράτες, που αν μη τι άλλω ΣΑΣ τι...

Ντροπή και αλητεία...
Δεν κατάλαβα με ποια ακριβώς στοιχεία αφήνετε περίεργα υπονοούμενα για τους νεοδημοκράτες, που αν μη τι άλλω ΣΑΣ τιμούν γράφοντας στα πασοκικά σας post, για να αντικρούσουν τις ακραιοπασοκικές σας απόψεις. Υπονοείτε ότι είναι κακοποιοί που δήθεν συλλέγουν e-mail και διάφορα προσωπικά στοιχεία από πιστωτικές κάρτες μέχρι διάφορους κωδικούς για να κλέψουν, αν αντιλαμβάνομαι καλά. Αυτό είναι μεγάλη αλητεία και προσβολή και για όσους έχουν γράψει κατά καιρούς στο πασοκικό σας blog αλλά και για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που είναι νεοδημοκράτες, αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει από τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα. Είστε υποχρεωμένοι να τεκμηριώσετε αυτή την καταγγελία γιατί διαφορετικά τέτοιες κατηγορίες είναι εκ του πονηρού. .
Ο Νεοδημοκράτης
Βασίλης Γρατσίας

ΥΓ1: μόνοι σας λέτε ότι παίρνετε μέτρα για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι τα στοιχεία, όλων αυτών που γράφουν ή σχολιάζουν στο www.press-gr.blogspot.com, δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς.
ΥΓ2: νομίζω ότι έχετε την αποκλειστική ευθύνη για αυτή την εξέλιξη, εξαιτίας της προκλητικής σας επιθετικότητας που δεν περιέχει ίχνος διάθεσης για διάλογο και δεν φταίει κανένας Νεοδημοκράτης.
ΥΓ3: παρακαλώ διευκρινίστε τι είδους μέτρα λαμβάνετε. Για όσους δεν ξέρουν από κομπιούτερ κάτι τέτοιο μοιάζει με απειλή και εκφοβισμό.
ΥΓ4: έχετε κάθε δικαίωμα να υποστηρίζετε όποια πολιτική παράταξη θέλετε. Είναι απαράδεκτο όμως να βρίζετε, με τον τρόπο που εσείς βρίζετε, τους πολιτικούς σας αντιπάλους.
Υ.Γ.5 τουλάχιστον εμείς γραφούμε με το όνομα και τα στοιχειά μας ενώ εσείς επιμένετε χρησιμοποιώντας ονόματα τύπου Λουτράδης ,Άγιος ΣΒΝ και ότι άλλο κατεβάσει το κεφάλι σας .
ΥΓ.6 : παρακαλώ ανακαλέστε τις ανυπόστατες αυτές καταγγελίες αν και νομίζω ότι με τη φόρα που έχετε πάρει δεν είσαστε άξιοι για κάτι τέτοιο.

43 σχόλια

  1. χαχα πλειοψηφία οι νεοδημοκράτες;;;;;



    χχαχαχαχα καλόοοο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να πηδήξετε από το μπαλκόνι σας όλοι οι Νεοδημοκράτες συν γυναιξί και τέκνοις, από την μπόχα της πιο βρώμικης Κυβέρνησης της μεταπολίτευσης , μιλάτε και για πλειοψηφία και εντιμότητα,,,ΡΕΜΑΛΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη και στις πρόσφατες εκλογές (πριν από το «σκάνδαλο Ζαχόπουλου», που στην ουσία είναι σκάνδαλο διαπλοκής) τη ΝΔ ψήφισε το 30,2% (κάνε τον υπολογισμό αφαιρόντας λευκά, άκυρα και αποχή).

    Είναι το 30,2% πλειοψηφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΑΤΣΙΑ

    ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ......AND JUSTICE FOR ALL

    Είτε ώς έκφραση της διακύρηξης της Αμερικανικής ανεξαρτησίας που αργότερα περιλήφθηκε και στο Σύνταγμα της, είτε ώς τίτλος στην ομόνυμη ταίνια με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο, η δικαιοσύνη μεταχειρίζεται σαν το ύψιστο κοινωνικό αγαθό. Σαφώς πηγάζει απο την προαιώνια ανάγκη του ατόμου για κοινωνικότητα και ώς δικαίωμα έχει απαραμίλλως καθοριστεί στην αρχαία Αθηναική δημοκρατία και χρησιμοποιηθεί για το όραμα μιας νέας κοινωνίας στην διακύρηξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου απο την Γαλλική επανάσταση.
    Με αμηχανία παρακολουθώ την αδυναμία του θεσμού σε μιά κοινωνία που αν όχι σε οικονομικό, αλλα τουλάχιστον σε πολιτιστικό επίπεδο, θέλει να ονομάζεται αναπτυγμένη και δή Ελληνική. Ουδείς υπεράνω του νόμου σημαίνει οτι ο νόμος είναι υπεράνω όλων. Δυστυχώς όμως ο κυβερνητικός αξιωματούχος κ.Ανδριανός δεν διώχθηκε ποινικά για παρακώληση στο έργο της δικαιοσύνης αφού ούτε τυπικά αλλα ούτε ουσιαστικά είχε το δικαίωμα επίκλησης του δημοσιογαφικού απορρήτου.
    Και αν το παραπάνω μου προκάλεσε αμηχανία και ενδεχόμενη όργη, η πρόταση του κ.Τριανταφυλλόπουλου την περασμένη Πέμπτη για ακρόαση απο το μέγαρο Μαξιμου όπου με τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος θα δώσει εξηγήσεις, μου προκαλεί τρόμο, αγανάκτηση και ενδεχομένως αηδία. Είναι άραγε σε τέτοιο τέλμα η δικαιοσύνη όπου μια κοινωνία επαφύεται στην αίσθηση δικαίου ενός δημοσιογράφου; Με τι δικαίωμα αποφασίζει αυτός το τι θα μαθευτεί και σε ποιούς; Σε τι άραγε διαφέρει η πράξη του απο την «χαφιεδορουφιανιά»,όπως την ονόμασε, του κομιστή;
    Σε μιά ευνομούμενη πολιτεία κανείς δεν μπορεί να καθορίζει τους κανόνες αποκάληψης ποινικά κολάσιμων πράξεων, αφου αυτοί περιέχονται στους νόμους. Δεν γνωρίζω αν η επίκληση του δημοσιογραφικού απορρήτου απο μέρους του είναι νομότυπη, κατ’ ουσία όμως είναι παράνομη. Εκτός απο δημοσιογράφος είναι και πολίτης και όταν ζητάει απο τους άλλους να κάνουν επώνυμες καταγγελίες ουτως ώστε να χτυπηθεί η διαφθορά δεν μπορεί να προστατεύει πολιτικούς του φίλους μήπως και παρεξηγηθούν. Αν όντως το νόημα της επίσκεψης του βουλευτή ήταν αυτό που λέει, ο λαός έχει κρίση και θα είναι επιεικής μαζί του ειδικότερα δε, αν και ο ίδιος στηρίξει δημόσια τις καταγγελίες του και δώσει λεπτομέρειες της συνάντησης του με τον κ.Κλαδά. Αυτό βεβαίως, αν όπως διατείνεται πιστεύει στην ευθυκρισία του κόσμου, που όπως λέει τον στηρίζει. Δεν πρέπει να ανησυχεί για το πολιτικό μελλον του φίλου του καθώς ο λαός μπορεί να έχει κρίση αλλα δεν έχει μνήμη και σίγουρα δεν έχει να φοβηθεί την επανεκλογή του, όπως εξάλλου αποδεικνύει η περίπτωση Τσιτουρίδη.
    Το γεγονός οτι η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά τον ίδιο σίγουρα δεν αποτελεί ρεπορτάζ καθώς δεν αναζήτησε πληροφορίες για τρίτους αλλα αυτές,όχι μόνο προσγειώθηκαν τρόπον τινά στην ταράτσα του, αφορούν και αυτόν. Οπότε ο στόχος του είναι να ενημερώσει κατα το ήμισυ τον κόσμο. Ο ρόλος του δεν μπορεί να είναι δίκην πολιτικού μάνατζερ να παρουσιαστεί με τον βουλευτή στο γράφείο του πρωθυπουργού ώστε να πεί πίσω απο κλειστές πορτες την αλήθεια.Ας αποφασίσει αν είναι δημοσιογράφος ή ο Ηλίας Ψινάκης του πολιτικού χώρου. Απο μόνο του το γεγονός οτι θέλει να μοιραστεί την αλήθεια με την εξουσία είναι συναλλαγή, καθώς μπορεί να μην την αποκρύπτει κατα το όλον, αλλα σίγουρα το διαπράτει κατα το ήμισυ ή όποιο άλλο ποσοστό τον εξυπηρετεί. Ο καθαρός ουρανός όχι μόνο δε φοβάται αστραπές αλλα φροντίζει να διώχνει και τα σύννεφα που καλύπτουν μέρη του, εφόσον δεν έχει να κρύψει τίποτα πίσω απο αυτά.
    Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού, οπως αυτή με τη δωρεά των μετοχών του στην Ε.ΣΥ.Η.Ε.Α, αφού σίγουρα γνωρίζει οτι ως συνδικαλιστικό όργανο δεν μπορεί να μετέχει σε κερδοσκοπική επιχείρηση, καθώς αναρωτήθηκε επίσης μήπως ο κ.Κλαδάς προσπαθούσε να τον «ψαρέψει» και δεν καταλαβαίνω γιατί! Είναι ο Κλαδάς τόσο «γάτος» ή αυτός τόσο «ψάρι»; Εντυπωσιάζει ομολογουμένως η ηθική και η ευφυια στον πολιτικό χώρο. Ο βουλευτής έρχεται με πόνο ψυχής να μάθει αν ο φίλτατος του άτενκτος και άμεμπτος δημοσιογράφος συναλλάσεται, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος του ιδιοφυέστατου «στρατηγού» Κλαδά. Υποθέτω οτι απ΄τη στιγμή που δεσμεύτηκε να συναντήσει τον κ.Κλαδά όλα θα διευθετηθούν περίφημα. Προφάνως η έννοια του απόλυτου φωτός στην ενημέρωση των πολιτών και η μη συναλλαγή με την εξουσία βρίσκονται κάπου στο χώρο του φαντασιακού του. Δυστυχώς δεν πρόκειται για το «ριζικό φανατσιακό» του Κορνήλιου Καστοριάδη ως έκφραση της απόλυτης δημιουργικότητας του ατομικού πνεύματος, αλλά ώς ψυχοπαθαλογική φαντασίωση του Φρόιντ. Είναι πεπεισμένος για την ακεραιότητα του και προσπαθεί να πείσει και εμάς γι’αυτήν, ακυρώνοντας την.
    Εκεί που ζούν τα «Αμερικανάκια», ο κ.Τριανταφυλλόπουλος, ο κ. Αναστασιάδης, ο κ.Ανδριανός, ο κ.Κλαδάς και άλλοι πολλοί θα είχανε ήδη διωχθεί ποινικά και κάποιοι αν όχι όλοι θα είχανε κιόλας προφυλακιστεί. Οι επίγονοι των προσκυνητών και γενοκτόνοι των λαών της Αμερικής έφτασαν μεχρι το έσχατο σημείο να διορίσουν τον ανώτατο άρχοντα του πολιτεύματος τους μέσω Ανωτάτου Δικαστηρίου, όμως ανθρωποι σαν αυτούς θα είχανε τιμωρηθεί παραδειγματικά. Οι απόγονοι του Κλεισθένη του Δράκοντα και του Αριστείδη δεν μπορούν να επιβάλλουν στοιχειωδώς την δικαιοσύνη. Ελπίζω τώρα να αντιλαμβάνεστε οτι η επιλογή του συγκεκριμένου τίτλου έχει το νοημά της. Το «προπύργιο της δημοκρατίας» του πάλαι ποτέ Γέρου της Δημοκρατίας Γεωργίου Παπανδρέου, εχει γίνει «τελευταίο καταφύγιο της δημοκρατίας» χωρίς όμως να παρέχει καμία ασφάλεια.

    ΧΡΙΣ.ΠΑ.
    Υ.Γ. Αν εκδόσει καινούργια εφημερίδα κάποια στιγμή στο μέλλον με τον εντιμότατο όπως τον αποκάλεσε κ.Λασκαρίδη δεν θα εκπλαγώ καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΒLOOPERS MY ASS...(MOY ΘΥΜΙΖΕΤΕ POOOH!! KOINΩΣ ΣΚΑΤΑ!!ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΒΟΘΡΟ ΑΜΙ ΤΙ ΑΛΛΟ...)ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΙΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .

    ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!

    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΒlOG ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΙΟΣ ...ΤΡΙΣΑΣΓΙΟΣ...Η ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ!!
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΙΓΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒLOG NΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ..!!

    ΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΔΗΛ ΚΑΙ ΚΑΝΑ...ΘΕΜΑ!!

    ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ!!!

    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!!

    ΑΝΤΕ...ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προκαλώ όπιον θέλει να βρει το Ip μου και μένα.

    Και όταν το κάνει, αφού μας κλ* τα
    αρχ**(*#*, να πάρει και έναν bodyguard μόνιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΑΤΣΙΑ
    Pes mas pou kaneis piatsa???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γράφεις ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι Νεοδημοκράτες.
    Με πραγματικό ποσοστό 30% στο 74%
    που ψήφισε είσαι και Νεοδημοκράτης και Αγράμματος.
    Η αποχή είναι πολιτική πράξη.
    Υ/Ν Τα ποσοστά τα δίνει η ΝΔ στο Εσωτερικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ ΧΡΙΣ. ΠΑ.
    Η προσέγγισή σας άριστη, μεστή, στοχευμένη, νηφάλια και προπάντων ορθολογική. Απέχει παρασάγγας από αυτό που εμφανίζουν τα χαλκεία των 8 και τα γιουσουφάκια των εντύπων.
    Πιστεύω όμως, ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά:Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση! Αυτή η κλασσική στρατηγική συμβουλή αποτελεί τα τελευταία χρόνια τη μόνιμη επικοινωνιακή συνταγή που ακολουθούν τα ΜΜΕ και οι ηγήτορες της AGB. Ο Κος Τριανταφυλλόπουλος ΔΕΝ έχει να πει κάτι στη δικαιοσύνη, γιατί πολύ απλά αυτό που περιέγραψε αποτελεί την ΕΠΙΘΕΣΗ του για να ΑΜΥΝΘΕΙ για κάτι που αυτός και η κυβέρνηση γνωρίζουν! Μετά την ΕΠΙΘΕΣΗ υπέπεσε σε πλήθος αντιφάσεων (τις εντοπίζετε πολύ σωστά!) και ΤΕΛΙΚΑ χρησιμοποίησε για μάρτυρα τον Κο Κουικ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο βουλευτής "θα τα πει όλα στον πρωθυπουργό", αλλά, το σημαντικότερο, δεν προσδιόρισε ΤΙ θα πεί στον πρωθυπουργό!
    Στο τέλος ζήτησε να δει τον πρωθυπουργό (ομολογώντας, ότι ο Κος Κλαδάς μπορεί να ΜΗΝ ήθελε τελικά αυτά που ο κος Τριανταφυλλοπουλος νόμιζε, αφού έτσι κι αλλιώς "τι κερδίζεις αν γράφουν για σένα 9 έντυπα και όχι το 10ο") ολοκληρώνοντας τη δημόσια έκκλησή του για συναλλαγή! Πρέπει να περισώσει ότι έχει απομείνει από αυτό που εμείς λέμε ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ενώ αυτός απλώς βλέπει την ΑΞΙΑ... Το κέρδος, το συμφέρον, το "τομάρι" του. Το ίδιο προσπάθησε και ο Θέμος (με άλλα μέσα βέβαια) και τώρα ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ με ΟΛΑ τα μέσα, αλλά μάλλον δεν γλυτώνει τις χειροπέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΑΤΣΙΑ

    ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ....

    ΈΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ......

    ΑΝΤΕ ΒΟΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΟΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. to mouni tis manas sas.
    tekmiriomena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γεια σου ρε Γρατσία με τα σωστά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπόχα στούς πολιτικούς
    Μπόχα στούς δικαστικούς
    Μπόχα στους δημοσιογράφους
    Μπόχα στους τραπεζίτες
    Μπόχα στους εκδότες
    Μπόχα στην αστυνομία
    Μποχα στα Υπουργεία.
    Μπόχα στα Υφυπουργεία
    Μπόχα στα κόματα (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.)

    Ευχαριστώ Βασίλης Γρατσίας

    ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπόχα στο μυαλό μου


    ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ne re neoellines einai pliopsifia ,etsi legete stin dimokratia,alla oloi eseis anarxika koumounia kai piromanis pasoki ksoro kala ti thelete,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ 152 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ή ΟΣΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 50.1%;
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ela Aleko !!! TO Allo me tous Neodimokrates to Xereis????

    NAI !
    NAI !

    AYTO POY LENE OTI EINAI OI PLEIOPSIFIA !!!!!!

    XAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. Το θέμα το ερευνά η Δικαιοσύνη

    …μόνο που για κακή σας τύχη δεν είναι η γνωστή σε όλους δική σας δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη του Καραμανλή και της αρχειοθέτησης των σκανδάλων. Η φράση αυτή ΔΕΝ έχει το ίδιο νόημα στο Toronto στην California και στο μπαγκλαντές.

    Η πλαστοπροσωπία και το phishing δηλαδή η άγρα e-mail λογαριασμών δια της εξαπάτησης των επισκεπτών είναι αδίκημα και για το θέμα αυτό υπάρχει αστυνομική και δικαστική συνδρομή.

    Αντίθετα η δημιουργία ενός μπλογκ-απομίμηση με σκοπό το χιούμορ, την κριτική, την διακωμώδηση ή ακόμα και την γελοιοποίηση προσώπου ή της γνώμης του, σύμφωνα με την Αμερικανική νομοθεσία είναι απόλυτα νόμιμη αφού εκείνος που θεωρεί ότι προσβάλλεται μπορεί με το ίδιο μέσο να απαντήσει η να αντιπαρατεθεί. Εδώ πάντως δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ αντίρρηση.

    Οι ενέργειες που κάναμε εμείς δεν αφορούν στην δημιουργία του blog-απομίμηση το οποίο δεν μας ενοχλεί αφού με τα δικά μας μέσα έχουμε πολύ μεγαλύτερη απήχηση (4100 ακροατές average on line αυτό το μήνα), αλλά στην απομίμηση του προφίλ των bloopers που ζουν στην Ελλάδα με σκοπό να παραπλανήσουν τον επισκέπτη σε αποστολή e-mail.

    Εν ολίγοις:
    Θέλετε να κάνετε ένα μπλογκ σαν τον Σκύλο (http://babisskylosgap.wordpress.com/);
    Κάντε το.
    Δίνεις το e-mail σου η το τηλέφωνό σου και λες ότι είναι δικό μας; Τα νόμιμα! *H* ατάκα!

    Εχουμε την δυνατότητα και το έννομο συμφέρον να το κάνουμε αυτό αφού το team δεν αποτελείται αποκλειστικά από Ελληνες αλλά ορισμένα μέλη μας είναι Αμερικανοί η Καναδοί πολίτες και οι περισσότεροι από αυτούς ζουν στο εξωτερικό. Αυτός είναι ο λόγος που καταφύγαμε μέσω του νομικού μας στις αρχές της Καλιφόρνια εναντίον της ομάδας εκείνης για συγκεκριμένες πράξεις τους οι οποίες υπάγονται στο ηλεκτρονικό έγκλημα. Οι οδηγίες που πήραμε είναι η προσωρινή αποχή από τον σχολιασμό εδώ. Θα επανέλθουμε με κεντρικό πόστ με την νομική τεκμηρίωση των γραφομένων μας.

    Η κύρια δραστηριότητα των bloopers δεν είναι η όποια συμμετοχή στο press-gr, αλλά, μια επιχειρηματική δραστηριότητα έχουσα σχέση με τα μέσα με έδρα στο εξωτερικό. Εδώ απλά περνάμε την ώρα μας παρακολουθώντας την κονσόλα μας και γελάμε με τα χάλια της δημοκρατίας σας εδώ και 40 χρόνια. Ελάτε ΚΥΡΙΩΣ στην Ευρώπη (και αλλού) να δείτε πως είναι οι Δημοκρατίες!!!

    Εχε υπόψη σου ότι αν και μόνο ελάχιστοι Νεο-Δήθεν-δημοκράτες το ισχυρίζονται, οι bloopers ΔΕΝ έχουν άμεση η έμμεση σχέση με ΚΑΝΕΝΑ κόμμα και εκφράζουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ανησυχίες που αφορούν στη γενικότερη ανησυχία για θέματα αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς και παραβίασης ατομικών δικαιωμάτων.

    naxios, δεν μας απασχολεί καθόλου το αν θα ήθελες εσύ η οι υπόλοιποι εγγεγραμμένοι σε διάφορες εθνικιστικές οργανώσεις τύπου Α1 κλπ "συριζογουάτσοι" να μην υπάρχουμε εμείς η άλλοι. Μόλις πάρουμε το ελεύθερο από τις αρχές θα σας ενοχλήσουμε ξανά, meanwhile βασανίσου, να σκέφτεσαι ότι βλέπω ΤΩΡΑ "3386 listeners on stream", "4099 visitors on web page".
    ΓΡΑΨΕ λοιπόν ότι σου αρέσει για την Πακιστανικού τύπου δημοκρατία που εγκαθιδρύσατε, εμείς θα ηχογραφούμε τα στελέχη σας, θα διαβάζουμε τα γραφόμενά σας και τα κάνουμε εμβόλιμα στη ροή μας να γελάει ο κόσμος μαζί σας. Και από τα γέλια αυτά ξέρεις… έχουμε ένα εισόδημα πολλαπλάσιο αυτού που εσείς μπορεί να έχετε ποτέ…

    Κι ένα τελευταίο, πως γίνεται τα σεντόνια που έπεφταν εδώ και που κατέληγαν πάντα με υπογραφή "περιοδικό της άκρας αριστεράς" να προέρχονται από τα μπλόγκ του 2xidio, το δικό σου, του martingale του και των υπολοίπων "συριζογουάτσων"; ΠΩΣ;

    :-)
    Περισσότερα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΣΥ ΓΡΑΤΣΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ?ΤΡΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ...ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11.21
    Ουουουου,πως τσούζει,τσούζει,τσούζει mammy!
    ο μικρομέγαλος γιος σου blooper.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το post του κυρίου έχει κάποια βάση. Εννοώ ότι αυτή τη στιγμή, επειδή η ΝΔ είναι κυβέρνηση βάλλεται περισσότερο από το ΠΑΣΟΚ. Προφανώς και παίζουν ρόλο τα διάφορα σκάνδαλα που έχουν βγει στην επιφάνεια, αλλά σε κάθε περίπτωση τα σκάνδαλα αφορούν κυρίως την εκάστοτε κυβέρνηση. Θέλω να πιστεύω πως στο blog αυτό δεν γράφουν φανατικοί οπαδοί των 2 κομμάτων που το ένα προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου. Θέλω να πιστεύω πως πως δεν λένε τα "κακά" των άλλων χωρίς να κοιτάνε τον εαυτό τους.

    Επίσης, με τον προβληματισμό του κυρίου συμφωνώ στο ότι πολλές φορές μπορεί να μην υπάρχουν στοιχεία για αυτά που λέγονται, με αποτέλεσμα να σπιλώνονται υπολήψεις. Δεν έχω βρει ακόμη τη διαδικασία για τη διασφάλιση των πληροφοριών που αναρτώνται σε blogs. Αλλά 2 πράγματα μπορώ να παραθέσω: α) Μήπως τα υπόλοιπα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ραδιόφωνα, εφημερίδες, τηλεόραση) έχουν καλύτερες πηγές; Απλά οι πληροφορίες γράφονται επώνυμα εκεί, ενώ στα blogs μπορεί να γράφονται και ανώνυμα. β)Καλύτερα να δημοσιεύεται κάτι, παρά να μένει στο σκοτάδι. Ας κρίνουν οι αναγνώστες κάθε πληροφορία που δημοσιοποιείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ
    και τώρα …δειλός

    Φίλοι

    Όπως διαπιστώσατε κι εσείς, ο φασισμός των ανθρώπων που στηρίζουν την εξουσία Καραμανλή και στηρίζονται από αυτήν και σ’ αυτήν δεν έχει πλέον κανένα φραγμό.

    Πρώτα, προσπάθησαν να με συκοφαντήσουν, στη συνέχεια να ασελγήσουν πάνω στα κείμενά μου. Αργότερα επιδόθηκαν στην πλαστοπροσωπία, οικειοποιούμενοι το nickname μου και στο τέλος, αφού διαμόρφωσαν ένα μίγμα από τις παραπάνω αθλιότητες, με χαρακτήρισαν και πράκτορα από πάνω… οι πράκτορες.

    Οι παρακρατικές αυτές μεθοδεύσεις είναι γνωστές σε όσους από εμάς υφιστάμεθα τα καθημερινά “βασανιστήρια” ενός χυδαίου συστήματος, που υποκλέπτοντας με ψεύδη και πλασματικές εικόνες την ψήφο των πολιτών, εξαπλώνει πάνω σ’ ολόκληρη την κοινωνία την αυθαίρετη-ολοκληρωτική εξουσία του, με την εμπέδωση ενός μαφιόζικου συστήματος παραεξουσίας.

    Οι μαφιόζοι, λοιπόν, του συστήματος στο οποίο πρωθυπουργεύει ο κ. Καραμανλής, επέκτειναν την δραστηριότητά τους και σε αυτό το blog.
    Κάθε ανεξάρτητη φωνή, που συμβάλλει στην απομυθοποίηση του συστήματος, πρέπει να φιμώνεται ακόμη και εδώ, με κάθε μέσο, πρεσβεύουν οι άθλιοι αυτοί υπάνθρωποι.

    Η τεχνολογία, φίλοι μου, μπορεί να προσφέρει πολλά στην κοινωνία των πολιτισμένων ανθρώπων,
    Όταν, όμως, η τεχνολογία μεταμορφώνεται σε δολοφονικό όπλο στα χέρια μαφιόζων που συναλλάσσονται με dvd, cd, υποκλαπέν υλικό προσωπικών στιγμών και που τον υπόλοιπο χρόνο τους αναλώνουν σε blogs βρωμίζοντας τους συμπολίτες τους, τότε μετουσιώνεται στην πλέον βάρβαρη μορφή χειραγώγησης και εξευτελισμού των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

    Εδώ φτάσαμε!
    Από τη μια να νοθεύουν τα κείμενα μας, να υποκλέπτουν τη ταυτότητα μας και να την χρησιμοποιούν προβοκατόρικα, να παρεμβαίνουν, προσποιούμενοι ότι αυτοί είναι "εμείς", στο «ζωντανό» διάλογο που επιχειρούμε με τους συμπολίτες μας, προκαλώντας απόλυτη σύγχυση και δημιουργώντας παρεξηγήσεις και από την άλλη να μας προσάπτουν δειλία και υβριστική διάθεση κατά την αντιπαράθεση(!) επιχειρημάτων!

    Έχει δίκιο ο Λουτράδης, τον φασισμό είναι αδύνατον να τον διακρίνεις από την αλητεία και το απύθμενο θράσος που αντιστρέφει την πραγματικότητα.

    Έχουν δίκιο οι bloopers όταν παράλληλα με την κριτική τους σε αντιδημοκρατικές συμπεριφορές της εξουσίας, προσπαθούν να εμποδίσουν την χυδαιότητα να σκεπάσει το λόγο μας και να μας εξοβελίσει από το blog. Εγώ, προσωπικά, (τους) είμαι ευγνώμων.

    Φτάσαμε για να κάνουμε το πλέον απλό πράγμα στο κόσμο, να πούμε τη γνώμη μας, να ασκήσουμε κριτική στην εξουσία, να ανταλλάξουμε απόψεις με τους συν-blogger μας, να χρειάζεται να λαμβάνουμε ειδικά μέτρα ασφαλείας και να ακολουθούμε κανόνες προφύλαξης σαν να ζούμε σε Χούντα.

    Η τεχνολογία από μόνη της δεν μπορεί να μας βοηθήσει σε όλα.
    Τα πιόνια του καθεστώτος της νέας διακυβέρνησης του Καραμανλή, σε συνεργασία με τους νταβάδες…και τους παρακυβερνητικούς μηχανισμούς είναι βέβαιο ότι διαθέτουν, περισσότερα μέσα και πόρους(τους δικούς μας!), καθώς και πολύ χρόνο για να σαμποτάρουν την δημοκρατική και φιλελεύθερη λειτουργία του διαδικτύου.
    Εμείς δεν μπορούμε να τους συναγωνιστούμε σε αυτά.
    Στην αλητεία και τις μαφιόζικες πρακτικές αυτοί είναι οι καλύτεροι!

    Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε όσο χρόνο μπορεί ο καθένας για να ενισχύσουμε τα δημοκρατικά χαρακτηριστικά της πολιτείας και τον φιλελευθερισμό της κοινωνίας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει δίχως την απομυθοποίηση του συστήματος εξουσίας και παρα-εξουσίας, τα οποία σε μεγάλο βαθμό ταυτίζονται.

    Το τελευταία «κατηγορία» εις βάρος μας από τους ανθρώπους που υπερασπίζονται το καθεστώς, είναι ότι κρύβουμε το όνομα που φέρουμε στη κοινωνία, γιατί προφανώς κάτι έχουμε να κρύψουμε!

    Όχι κύριοι οι αγωνιστές της δημοκρατίας ποτέ δεν είχαν να κρύψουν τίποτε, καθώς αυτοί και όχι εσείς μάχονται υπέρ της διαφάνειας.

    Εξήγηση για την ανάγκη ύπαρξης του nickname, που θεωρείται ότι προστατεύει σημαντικά ατομικά και πολιτικά αγαθά σε ομάδες πολιτών, έχουν δώσει αρκετοί εδώ μέσα, μεταξύ αυτών και εγώ.
    Δεν χρειάζεται να επανέλθω.
    Η ανωνυμία είναι εξίσου σεβαστό δικαίωμα με την επωνυμία αρκεί και στις δύο περιπτώσεις να εφαρμόζονται κανόνες που αγνοούν εγκάθετοι προπαγανδιστές και λογής-λογής φασιστοειδή.

    Σε ότι με αφορά, σας το έχω πει επανειλημμένως, δεν φοβάμαι και έχω λόγους να αισθάνομαι τιμή για το όνομα μου, θα συνεχίσω όμως να χρησιμοποιώ το nick, Ο ΑΓΙΟΣ.
    Σας αρέσει δεν σας αρέσει!

    Για σκεφθείτε αντί να ελεεινολογούν επί των σχολίων του «Αγίου» - για να μείνω στο προσωπικό παράδειγμα, αν και σε άλλες περιπτώσεις, όπως του «babis», είναι πολύ χειρότερα –να επιδίδονταν στην ίδια ανήθικη, παράνομη και κατάπτυστη δραστηριότητα με σημείο αναφοράς το επώνυμο μου!

    Για φαντάσου αυτό που έκτισες τόσα χρόνια με σεβασμό στη κοινωνία και εντιμότητα να το κάνουν κουρέλι κάποιοι αλήτες, πράκτορες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο αποβράσματα σε μια στιγμή!

    Πάρετε το χαμπάρι δεν είμαστε όλοι εγκάθετοι και αλήτες, με την κοινή έννοια του όρου.
    Και φιμωμένοι και δαρμένοι… και από πάνω «δειλοί» δεν γίνεται, παιδιά!

    Υ.Γ Το κείμενο αυτό έχει προσωπικό τόνο και για αυτό κρίνω ότι δεν έχει θέση στα «top-post», το αναρτώ λοιπόν στα σχόλια, δίχως να σημαίνει ότι θα επανέλθω.
    Μπορείτε να ασελγήσετε, όσοι μάθατε έτσι, όχι μόνο σε αυτό το σχόλιο, αλλά και στο «logo» μου και όπου αλλού θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. H ροζ εκδοχή της υπόθεσης Ζαχόπουλου δεν έχει κανένα δημόσιο ενδιαφέρον. To πολιτικό ζουμί της ιστορίας βρίσκεται στη συναλλαγή ή στον εκβιασμό που επιχειρήθηκαν πατώντας πάνω της.
    Η άποψη αυτή είναι ευρείας αποδοχής. Αν εξαιρέσεις διάφορους ανόητους που εξακολουθούσαν να μιλούν για «εκδοτικό πόλεμο», η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έδειξε να αντιλαμβάνεται ότι η υπόθεση Ζαχόπουλου έχει περιορισμένη σημασία ως προς το περιεχόμενό της, αλλά σημαντικές προεκτάσεις ως προς το πολιτικό παιχνίδι που παίχτηκε στην πλάτη της.
    Ολα τα στοιχεία που έχουν έλθει έκτοτε στη δημοσιότητα επιβεβαιώνουν ότι αυτό ακριβώς ήταν η ουσία: η συναλλαγή και ο εκβιασμός. Αν πριν από δεκαπέντε ημέρες αναρωτιόμασταν τι από τα δύο έχει συμβεί, τώρα μπορούμε με σχετική βεβαιότητα να θεωρήσουμε ότι συνέβησαν και τα δύο: και συναλλαγή και εκβιασμός.
    Από όσα ειπώθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, θα συγκρατήσω δύο αδιαμφισβήτητα περιστατικά.
    * Μια αμφιλεγόμενη τραπεζική συναλλαγή ενός δημοσιογράφου πραγματοποιείται αρχές Ιουλίου 2007. Εντοπίζεται μεν από τις αρμόδιες αρχές, αλλά παραμένει ανεξέλεγκτη ουσιαστικώς ως σήμερα ή έστω ως τις 31 Δεκεμβρίου 2007, όταν ο εμπλεκόμενος καλείται επισήμως να δώσει εξηγήσεις στην αρμόδια αρχή. Εξι μήνες! Σε σημείο που επιβάλλεται να αναρωτηθούμε: Πρόκειται για καθυστέρηση ή για καθυστέρηση που μοιάζει με ομηρεία;
    * Οι χειρισμοί του Μεγάρου Μαξίμου για το περίφημο DVD είναι γνωστοί, πόσο μάλλον που έχουν ήδη καταρρεύσει. Και αναρωτιέμαι: Γιατί να επιχειρεί το πρωθυπουργικό επιτελείο με τόσο κόπο και τόσο κόστος να κρατήσει στο σκοτάδι μια συναλλαγή, αν η συναλλαγή αυτή δεν είχε τίποτε το επιλήψιμο; Και γιατί η κατάρρευση της προστασίας συνέπεσε χρονικά με την ενεργοποίηση του ελέγχου στο θέμα της τραπεζικής συναλλαγής;
    Ακόμη και αν όλα τα άλλα μπορούν να βρουν μία ή περισσότερες ερμηνείες, αυτά δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφιβολιών. Εχουμε έναν εκβιασμό που κατέληξε σε μια συναλλαγή ή έναν εκβιασμό που πέρασε από έναν δεύτερο εκβιασμό προτού καταλήξει σε μια συναλλαγή ή μια συναλλαγή που εκφυλίστηκε σε εκατέρωθεν εκβιασμούς.
    Εδώ λοιπόν βρίσκεται η πολιτική ουσία της υπόθεσης: Οτι σε αυτό το ιδιότυπο κουβάρι φαίνεται να εμπλέκονται άνθρωποι του Τύπου (γεγονός σοβαρό αλλά δευτερεύον...) και η κυβέρνηση του τόπου (πράγμα που προσβάλλει ευθέως τη δημοκρατική τάξη).
    Σε ό,τι αφορά τους πρώτους, η Δικαιοσύνη και οι επαγγελματικές ενώσεις θα επιληφθούν. Αλλά σε ό,τι αφορά τους δεύτερους, το ξετύλιγμα του κουβαριού δεν μπορεί δυστυχώς να γίνει από την τακτική Δικαιοσύνη - τα ζητήματα δημοκρατίας δεν είναι πάντα ζητήματα νομιμότητας. Και το πρόβλημα είναι ότι κανένας άλλος δεν δείχνει ικανός να το κάνει.

    For the copy paste
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποιό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του αγίου;
    θα αρχίσω σεμνά λέγοντας ο ΑΚΡΑΤΟΣ
    ΔΟΝΚΙΧΩΤΙΣΜΟΣ!Οι υπόλοιποι πάντως δε χρειάζετε να είστε τόσο σεμνοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. tis kubernhseis tis katebazei o laos stis ekloges kai oxi ta anwnuma blog

    to ena legetai dhmokratia kai to allo praktoriliki kai ntabatziliki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΡΑΤΣΙΑ - ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ - ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΦΕΡΠΟΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΗΤΕΣ,

    ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕΝ ΡΕ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕΝ, ΑΜΠΝΤΕΚΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΣ ΜΑΙΝ ΠΟΥΤΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  28. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΡΑΤΣΙΑ - ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ - ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΦΕΡΠΟΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΗΤΕΣ,

    ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕΝ ΡΕ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕΝ, ΑΜΠΝΤΕΚΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΣ ΜΑΙΝ ΠΟΥΤΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. aftos poy ypografei "o mamakias" 1.06 einai o martingale.

    plhrofories egrapsan gia ayton oi mploupers sto blog toys kai sta dyo agglofwna site toys. einai melos dap-ndfk kai oxi mono. symetexei energa sta "xrysa abga". einai Xrysabgoylas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. anwnume teleutaie h dhmokratikh sas euais8hsia sas exei katanthsei xafiedes, denpeirazei to 8arros twn apopsewn mou to exw kai eimai opoios 8elw.
    eseis pera apo xafiedismous exete na suneisferete tipota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1.19
    Λες ΨΕΜΜΑΤΑ,περίεργο βρε παιδί μου,εσύ;Δεν είμαστε χθεσινοί στο blog .Οι bloopers διαστρεβλώνουν κατά κόρον,βρίζουν ασύστολα όσους διαφωνούν,κάνουν spam συχνότατα και το χειρότερο όλων κάνουν ΟUTING
    για το οποίο δεν άκουσα κιχ από τον "καλοπροαίρετο " Αγιο.Ολα αυτά δε πάνω σε ένα καλάμι!Οταν τα βρουν σκούρα φωνάζουν τη μαμά στο Αμέρικα να καθαρίσει.Εσύ δεν έχεις λόγο βέβαια να ανησυχείς για τίποτα ενώ εμένα θα μπορούσαν να μου κλ...τα ...α...άσε ούτε αυτό δε γίνεται,είμαι γυναίκα.Ντίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Διαχειριστής 2ξιδίου
    Ειδοποιηθήκαμε, ότι σε post με τίτλο: «Για τους Bloopers» και συντάκτη τον Βασίλη Γρατσία, αναρτήθηκε σχόλιο των “The Bloopers Team”, στο οποίο αναφέρεται και ο τίτλος του ιστολογίου μας. Έντεχνα οι αυτοαποκαλούμενοι bloopers ξεκινάνε με έρευνες της Δικαιοσύνης, ασχολούνται με την κακή μας τύχη, που δεν κατοικούμε στο Toronto ή την California(χάρισμά σας η καλή σας τύχη), θεωρούν τους εαυτούς τους «δημοκράτες», μπλέκουν με fishing, πλαστοπροσωπίες, αμερικάνικες νομοθεσίες, επιχειρηματικά teams που κερδίζουν πολλαπλάσια από εμάς «τους πτωχούς», γελάνε μαζί μας παρακολουθώντας στην κονσόλα τους ,την πακιστανικού τύπου δημοκρατία μας και την «δικαιοσύνη του Καραμανλή» και καταλήγουν στο «ερώτημα του σεντονιού»: “πως γίνεται τα σεντόνια στο press-gr, να προέρχονται από τα μπλόγκ 2xidio, το δικό σου, του martingale και των υπολοίπων «συριζογουάτσων»; ΠΩΣ;”
    Μου κάνει εντύπωση που εσείς οι τόσο οργανωμένοι, κονομημένοι και καλοστεκούμενοι, έχετε προσωπικές ανησυχίες για μας τους θλιβερούς και μίζεραμπλ πακιστανικούς τύπους. Επιτρέψτε μου να ανησυχώ ιδιαίτερα για αυτές τις ανησυχίες σας.
    Οφείλω δε, να διευκρινίσω ότι δεν έχουμε καμία σχέση(το τονίζω:καμία σχέση) με τους Naxios, «συριζογουάτσους» (αν και έχουμε αναρτήσει δικά τους posts) και τον martingale (το δικό του blog, δεν το ξέρουμε καθόλου).
    Για τα σεντόνια; Έχω ειδοποιηθεί αρκετό καιρό τώρα και πραγματικά με ενοχλούσαν και εμένα αλλά δεν ήξερα τι να κάνω. Ποτέ δεν ανεβάσαμε comment του 2ξδίου στο press χωρίς να αναφέρεται η ταυτότητα του 2ξδίου και ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε την τακτική αυτή. Σκεφτήκαμε αρκετές φορές να στείλουμε comment για την απορία μας που συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά θεωρήσαμε ότι θα μπλέκαμε με τη λογική: «όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται». ενδεχόμενο που μας απασχολεί και τώρα.
    Ποτέ μας δεν είδαμε το press-gr ως μέσο ανάδειξης των δραστηριοτήτων μας ή των ιδεών μας. Εξάλλου πιστεύουμε βαθύτατα ότι η ανωνυμία δεν εξασφαλίζει απήχηση μέσα σε μια πληθώρα άσχετων comments. Ποτέ δεν αναρτήσαμε υβριστικά σχόλια και φτιάξαμε το 2ξ2 ως μια απλή ανάδειξη άρθρων προερχομένων από το χώρο της ΝΔ και του ΚΚΕ (κυρίως και όχι μόνο), αφού διαπιστώσαμε ότι απουσίαζαν παντελώς από το press και θέλαμε να συμπληρώσουμε το κενό. Τόσο απλά. Διαφωνούμε κάθετα με το απαξιωτικό και ισοπεδωτικό ύφος που έχετε αποκτήσει 40 χρόνια τώρα στο Αμέρικα (προσωπικά, έχω ζήσει στο Μόντρεαλ και δεν είναι έτσι όπως τα λέτε. Οι Έλληνες της Αμερικής πονάνε και αγαπάνε την Ελλάδα. Άρα η απαξιωτική συμπεριφορά χαρακτηρίζει αποκλειστικά και μόνο την οργάνωσή σας και όχι τους Έλληνες της Αμερικής).
    Είναι φασισμός να μας εμπλέκεται έστω και «ερωτηματικά» ή αφήνοντας «υπονοούμενα» σε πράξεις, οργανώσεις και δραστηριότητες με τις οποίες δεν έχουμε καμία σχέση. Αυτή είναι η «δημοκρατία» σας; Αφήνετε αβασάνιστα και αυθαίρετα υπονοούμενα; Κατηγορείτε εκ του ασφαλούς της ανώνυμης προβοκάτσιας; (δηλώνουμε ανεπιφύλακτα ότι είμαστε υπέρ της ανωνυμίας, όχι όμως για προβοκάτσιες). Βαφτίζεται «παρακρατικό» όποιον διαφωνεί με τα φανατισμένα σας και βαμμένα με μίσος posts και comments; Μήπως οι κουκούλες έχουν γίνει ένα με το δέρμα σας και γι’ αυτό δεν μπορείτε να τις αφαιρέσετε πιά;

    Ένας από τους λόγους που αδυνατούμε να σας ακολουθήσουμε και από ένα σημείο και πέρα αδιαφορήσαμε παντελώς για τα σχόλιά σας και τα βιντεάκια σας, είναι διότι αμέσως μετά από οποιοδήποτε σχόλιο κριτικής απέναντι στο απύθμενο θράσος σας, ακολουθεί οργανωμένη επίθεση στημένων, προετοιμασμένων, συστηματικών και ασυναγώνιστων παρα-σχολίων(εκ του παρα-κρατικού) που βρίθουν για «άθλιους υπανθρώπους, στελέχη της νέας διακυβέρνησης», «μαφιόζους, πιόνια του Καραμανλή και του συστήματος», «απολίτιστους, προβοκάτορες φασιστοειδή του Μαξίμου», «υβριστές καθοδηγούμενοι-πληρωμένοι από το Θοδωρή», «παρακυβερνητικούς μηχανισμούς», «χυδαίους παρακρατικούς φασίστες πράκτορες», «δεξιούς σαμποτέρ των “δημοκρατικών” σας blogs», «εγκάθετους προπαγανδιστές αποβράσματα, υφέρποντες, αλήτες, φασίστες». Φυσικά εσείς οικειοποιείστε όλα τα χαρίσματα της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό σας και τα πιστεύω σας και περιέργως «έχετε δίκιο σε όλα».
    Το κερασάκι:όποιος αντιδράσει, προσπαθεί να φιμώσει εσάς, που περνάτε μια χαρά στο μαμά-Αμέρικα!!!!
    [Την απάντηση ετοιμάσαμε αρκετή ώρα τώρα αλλά καθυστερήσαμε να σας την στείλουμε γιατί ψάξαμε να βρούμε αυτούς τους ωραίους προσδιορισμούς που στολίζετε όποιον βρεθεί στο δρόμο σας. Και τους βρήκαμε επαναλαμβανόμενους ξανά και ξανά και ξανά και ξανά…….σε πλήθος comments, γεγονός που αποδεικνύει «οργανωμένη ομάδα σχολίων» «προετοιμασμένη» και «έτοιμη για όλα». Κάντε μια βόλτα στα comments και θα το διαπιστώσετε εύκολα.]
    [-Αν είσαστε τόσο δημοκράτες παρακαλούμε δώστε μας και μας λίγη δημοκρατία, να σας ξαλαφρώσουμε και να χαρούμε και μεις οι υπανάπτυκτοι, Πακιστανοί λιγάκι.
    -Μάλλον, καλύτερα, ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε από τη «δημοκρατία» σας. Σας παρακαλούμε κρατείστε την, για πάρτη σας και μεις θα αγωνιστούμε για τη δική μας, Ελληνική Δημοκρατία]

    [Σας στέλνουμε την απάντηση πριν το μετανιώσουμε και πάλι, γιατί μάλλον χάνουμε τον καιρό μας, μαζί σας.]
    [Ζητάμε συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ:

    1. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΦΡΑΣΗ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...
    2. Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΡΤΗΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.
    3. ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ...

    ΑΝΤΕ!!!
    ΒΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ.
    ΚΩΛΟΜΑΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΧΥΤΗ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ
    ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΝΑΞΟ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ
    και τώρα δειλός"

    Με έκπληξη διάβασα σχόλιο του "Αγίου", βέβαια δε γνωρίζω κατά πόσον πρόκειται περί του αυθεντικού, αλλά εάν κρίνει κανείς από τον διάχυτο εκνευρισμό και "προσωπικό τόνο" που δίνει όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, μάλλον είναι ο αυθεντικός, πλην όμως αυτοαναγορευθής, Άγιος!

    Διότι μόνο περί "Αγίου" δεν πρόκειται τελικά, αλλά περί "εγκάθετου" (προσφιλής του έκφραση)ευθυμογράφου-σεναριογράφου, υποταγμένου από "προπαγανδιστές και λογής-λογής φασιστοειδή" (άλλη αγαπημένη του φράση, στους τυφλούς του ευσεβείς πόθους. Τους δικούς του και των αγαπημένων του "πρακτόρων" (τρίτη αρέσκουσα φράση.

    Θαυμάστε λοιπόν έναν "άγιο", την γραφή του οποίου, αναμένουν με αγωνία διαβάσουν τα φλυναφλήματα του "υπερανρώπου" ο οποίος χαρακτηρίζει όσους τολμούν να απαντήσουν, που; στο ελεύθερο διαδίκτυο, ως "υπάνθρωπους".

    Κρίμα, αλλά και ντροπή του!

    Οι όποιες πεποιθήσεις του, όμως δεν θα πρέπει να συνάδουν με τις παρακάτω εκφράσεις του, οι οποίες δείχνουν φανερά ότι το ύφος του δείχνει και το ήθος του!


    Από κείμενο του "αγίου" (21-1-08, 12:06 μ.μ.:

    "ο φασισμός των ανθρώπων που στηρίζουν την εξουσία Καραμανλή

    να με συκοφαντήσουν

    να ασελγήσουν

    πλαστοπροσωπία

    αθλιότητες

    οι πράκτορες

    παρακρατικές μεθοδεύσεις
    χυδαίου συστήματος

    εμπέδωση ενός μαφιόζικου συστήματος παραεξουσίας

    μαφιόζοι του συστήματος στο οποίο πρωθυπουργεύει ο κ. Καραμανλής
    οι άθλιοι αυτοί υπάνθρωποι

    δολοφονικό όπλο στα χέρια μαφιόζων

    χρησιμοποιούν προβοκατόρικα
    τον φασισμό είναι αδύνατον να τον διακρίνεις από την αλητεία

    να ακολουθούμε κανόνες προφύλαξης σαν να ζούμε σε Χούντα

    Τα πιόνια του καθεστώτος της νέας διακυβέρνησης του Καραμανλή

    συνεργασία με τους νταβάδες

    παρακυβερνητικούς μηχανισμούς

    Στην αλητεία και τις μαφιόζικες πρακτικές αυτοί είναι οι καλύτεροι

    ανθρώπους που υπερασπίζονται το καθεστώς

    εγκάθετοι προπαγανδιστές και λογής-λογής φασιστοειδή.

    Σας αρέσει δεν σας αρέσει!

    κάποιοι αλήτες, πράκτορες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο αποβράσματα

    εγκάθετοι και αλήτες, με την κοινή έννοια του όρου"

    Ναι, ναι, αυτός είναι "Ο ΑΓΙΟΣ"
    Να τον χαίρεστε!

    Αλλά δεν θα περίμενε κανείς τίποτα παραπάνω από ένα άτομο, ίσως το μοναδικό στο πολιτικό μας σύστημα, το οποίο να προφασίζεται ότι: "υποκλέπτοντας (η Κυβέρνηση)με ψεύδη και πλασματικές εικόνες την ψήφο των πολιτών".

    Ίσως όλα τα παραπάνω να τα έγραφε κοιτάζοντας κατάματα τον εαυτό του στον καθρέφτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 5.53
    Είσαι εξαιρετικός,εγώ δεν θα μπορούσα να τα γράψω τόσο καλά αλλά δεν υπάρχει μία πρόταση στο κείμενο σου που να μη συμφωνώ.Περίεργο που πολλοί δεν έχουν καταλάβει εδώ το ποιόν του Αγίου από τα γραφόμενα του.Νάσαι καλά και να γράφεις...Ντίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΑΓΙΕ Ο AΠΟ-ΑΠΟΠΑΝΩ!
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΘΕΪΚΟ ΥΛΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ...ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟ "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ".
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΡΕ ΑΓΙΕ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ!
    ΕΣΥ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλά, μερικοί έχουν χάσει την ψαυχραιμία τους και λένε σαχλαμάρες.

    Αναφέρομαι ατον Γρατσία τον Νεοδημκράτη, που ανέβασε αυτό το θέμα.

    Επιτίθεται, στον ΑΓΙΟ, επειδή τόλμησε να τους πεί ότι δεν σέβονται το δικαίωμά του να εκφράζει την άποψή του ελεύθερα.
    Τον κατηγορεί, ότι όσα λέει είναι "αστήρηκτα", χωρίς αποδείξεις και ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό, επειδή προσβάλει τα εκατιμμύρια των ΝΔιτών, που υπάρχουν, όπως απέδειξαν και οι πρόσαφτες εκλογές.

    Τί λές ρε καραγκιόζη, ποιός επεπέθηκε στους ΝΔ-κράτες, εκτός από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας;

    Ποιός έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη τους;
    Ποιός απειλεί να επιδεινώσει τα ασφαλιστικά δικαιώματά τους;
    Ποιός κρύβει από τους ΝΔ-ίτες την αλήθεια για το DVD ας πούμε;

    Τί λέει ρε Γρατσία το DVD;
    Γιατί δεν το λέτε στους Νεοδημοκράτες;
    Χέστε μας εμάς τους άλλους;

    Γιατί δεν δίνετε στους Νεοδημοκράτες το περιεχόμενο των κασσετών, που βρήκε η ανάκτιση και κατέσχεσε στο σπίτι της Τσέκου;
    Είναι προσωπικά της στοιχεία ή έχουν δημόσιο ενδιαφέρον;

    Αν είναι προσωπικά στοιχεία, γιατί τα κατέσχεσε ο ανακριτής και γιατί δεν διαμαρτύρεται η κυβέρνηση για την ανεπίτρεπτη κατάσχεσή τους;

    Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας.

    Ο ΑΓΙΟΣ καταγγέλνει την επίσημη ΝΔ, δεν καταγγέλνει τους ΝΔ-κράτες.

    Εδώ είχαμε "οχετό" ύβρεων, σε καθέναν που εξέφραζε την άποψή του, όποτε εθίγετο η κυβέρνηση και ειδικά και ΜΟΝΟΝ ο Καραμανλής.

    Υπ'όψη , δεν είναι μόνο ο Καραμανλής που του τα χώνουν σ'αυτό το μπλόγκ, αλλά μόνο οι οπαδοί του με συμπεριφορά εγκάθετου μηχανισμού, καταστρέφουν τους διαλόγους και το περίεργο είναι που άνθρωποι με το "δημοκρατικό ήθος σου" δεν είχαν την τόλμη να πούνε "κόφτε το ρε μαλλάκες και γώ ΝΔ είμαι, αλλά δεν επιτρέπω να καταστρατηγείται ο διάλογος, για να υποστηρίξω με φασιστικό τρόπο το κόμμα μου".

    Το έκανες αυτό Γρατσία;

    Δεν το έκανες.

    Αντε και γαμήσου εξυπνάκια λοιπόν.

    Αντε μαλάκα.

    Χωριάτης.

    Υ.Γ. ΑΓΙΕ άστους να γαυγίζουν.
    Προβλέπω εντός της εβδομάδας, εξελίξεις.
    Θα κελαηδίσουν μόνοι τους. Θα πέσουν σε καινούριες αντιφάσεις, όπως αυτή του Θέμου που φοβόταν ότι ο Τριανταφυλλόπουλος θα πουλούσε το 51%, που έκανε τον Μάκη να φαίνεται ευφυής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ρε χωριάταρε, πόσα σου δίνει ο άγιος για να τα γράφεις αυτά ή σε παίρνει καμιά πίπα;
    Εξυπνάκια ε εξυπνάκια.
    Πασόκια του κερατά που δεν αντέχετε στο να μην κλέβετε και να μην τρώτε σαν τρωκτικά.
    Ρημάξατε τον τόπο τόσα χρόνια και τώρα ζητάτε και τα ρέστα.
    Τρέχα τώρα στα αποκόμματά σου να πάρεις κανένα δελτίο τύπου να το φέρεισ εδώ.

    Θα βαρεθείτε να βρίζετε τον Καραμανλή κοπρόσκυλα για πολλά πολλα χρόνια ακόμη.

    Κάντε υπομονή γιατί θα ξεμείνετε από δυνάμεις κι εσύ και ο άγιος και και όλα τα παλιοτόμαρα αλητάκια του πιο βρωμικου κόμματος της Ευρώπης.

    Πρωτευουσιάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΧΥΤΗ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ
    ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΝΑΞΟ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙ!!!

    21 Ιανουάριος 2008 5:15 μμ
    21 Ιανουάριος 2008 11:00
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση