GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη Θεματοζαχοπουλιάδα...

Έρωτήματα που όλοι οι εμπλεκόμενοι της Θεματοζαχουπουλιάδας ξέρουν τις απαντήσεις τους, αλλά τους τρομάζουν οι επιπτώσεις τον απαντήσεων στο...



Έρωτήματα που όλοι οι εμπλεκόμενοι της Θεματοζαχουπουλιάδας ξέρουν τις απαντήσεις τους, αλλά τους τρομάζουν οι επιπτώσεις τον απαντήσεων στο www.Menandernew.wordpress.com
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση που δίνετε. Αντε και στις 100.000 "επισκέψεις"...
G.P.

6 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ αυτόν τον τόπο; Προς το παρόν, ο κ. Κ. Κουκοδήμος. Ο άνθρωπος δεν είναι απλώς ο 151+1 βουλευτής της συμπολίτευσης. Είναι αυτός που- όσο παραμένει στη Νέα Δημοκρατία- στηρίζει τον κ. Σπ.
    Κλαδά, τον αρχιεφοριακό της κυβέρνησης, που τυχαίνει να είναι και προσωπική επιλογή τού κ. Κ. Καραμανλή. Αν αρχίσει να βήχει ο κ. Κλαδάς, η κυβέρνηση θα πάθει πνευμονία. Αν ακούσουμε λοιπόν για παραίτηση Κουκοδήμου ή για ανεξαρτητοποίηση Κουκοδήμου, θα πρέπει να αρχίσουμε να μετράμε ανάποδα και για τον κ. Κλαδά.
    Ενδεχομένως και για την ίδια την κυβέρνηση.
    Η οποία κυβέρνηση κάνει πολλά και διάφορα τις τελευταίες ημέρεςεκτός από ένα: να κυβερνά. Πράγμα καθόλου ανεξήγητο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι άνθρωποι του Μεγάρου Μαξίμου τρέχουν κάθε τρεις και λίγο στους ανακριτές για να διευκρινίσουν τις προηγούμενες καταθέσεις τους.
    Ως γνωστόν, δεν υπάρχουν μετά Χριστόν προφήτες, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κανείς προικισμένος για να βγάλει το προφανές συμπέρασμα, ότι το πράγμα δεν μπορεί να προχωρήσει για πολύ έτσι. Στη δημοκρατίαακόμα και την τηλεοπτική- δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Κάποια στιγμή, γίνεται διακοπή για διαφημίσεις ή για εκλογές.

    Βλέπουν Ομίλους
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Νέας Δημοκρατίας νίκησε στις εκλογές του 2007, με τον τρόπο που το ΠΑΣΟΚ είχε κερδίσει το 1985:
    υποσχόμενη «καλύτερες μέρες».
    Πολύ σύντομα έχει φτάσει στο δικό της 1989- οι διαχειριστικοί έλεγχοι δίνουν και παίρνουν, ενώ η οσμή των σκανδάλων καλύπτει τα πάντα.
    Η μόνη διαφορά είναι στην αντιπολίτευση: το ΄89 η Ν.Δ. έβλεπε μπροστά της μόνον εξουσία. Σήμερα στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν μόνον Ομίλους. Κοτζάμ ανοικτή ψηφοφορία έκαναν και δεν κατάφεραν να λύσουν τους λογαριασμούς τους. Αντίθετα, άνοιξαν και καινούργιους μέσα σε 75 ημέρες.
    Η κυβέρνηση πέφτει σιγά σιγά στις δημοσκοπήσεις. Αλλά το ΠΑΣΟΚ πέφτει περισσότερο. Κι αν δεν ασχοληθεί λίγο με κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό του, θα συνεχίσει να πέφτει με τη δύναμη της βαρύτητας.
    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Χίος: Την είδες εσύ την κασέτα;

    Καμπ: Εγώ δεν την είδα. Την είδε η Όλγα όμως.

    Χίος: Πηδιούνται;

    Καμπ: Ναι, πηδιόντουσαν.

    Καμπ: Μετά από αυτό όμως, επειδή φαίνεται είναι κάποιας διάρκειας, λέει η Όλγα, μισό λεπτό, τι άλλο έχεις, γιατί καύλωσα και θέλω να με ξεσκίσετε εδω και τώρα.

    Χίος: Την γαμήσατε;

    Καμπ: Ναι, είχε σκυλιάσει και πήρε όλο τον όροφο το πουτανάκι μόνο μια αδερφή γλύτωσε.

    Χίος: Ήταν καλή στο επίπεδο της συνουσίας.

    Καμπ: Τι επίπεδο και μαλακίες σταγόνα δεν άφησε να πέση κάτω δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε.

    Χίος: Εσύ την γάμησες;

    Καμπ: Μόνο ΠΙΠΑ. Στην συνέχεια η Όλγα πήρε και τους άλλους ορόφους.

    Χίος: Την πήδησαν όλοι στο ΜΕΓΑ;

    Καμπ: Ναι, ρε μαλάκα δεν σου είπα μόνο μια αδερφή γλύτωσε.

    Χίος: Ωωωωωωωωωωω;

    Καμπ: Ναι, ρε είχε σκυλιάσει, το ντι βι ντι φαίνετε είχε κάτι μαγικό.

    Χίος: Θα μου περιγράψεις πως σου πήρε πίπα?

    Καμπ: Μου είπε, δως μου να τη φαω σε μια στιγμη πλησιαζοντας τα χειλια της κοντα στο πουτσοκεφαλο μου. αρχισα να της δινω πουτσοσκαμπιλα και αυτό την τελειωσε για τα καλα. -χυνωωωωωωωω γαμημενε αντρα. χυνωωω αααααα!!! και σπαρταρισε σφιγγοντας δυνατα το μουνι της στη χουφτα της. αποτομα αρπαξε την ψωλη μου στο στομα της και με εσπρωξε να ξαπλωσω. τα χειλια της σαν βεντουζα ηθελαν να μου ξεριζωσουν τον πουτσο.
    τον αρμεγε από κάθε μικρη σταγονα από τα πρωτα υγρα του κουνοντας με λυσσα το κεφαλι της σε απιστευτους ρυθμους. τσιμπουκωνε τοσο λαιμαργα λες και γυρω της δεν υπηρχε τιποτε άλλο από το καβλι μου. καπου καπου τον εβγαζε από το στομα της και ενώ μου τον επαιζε φωναζε. -ψωλαρα μου θα σε φαω θα σε καταπιω ολοκληρη. θα σου τον στεγνωσω πουστη.

    Χίος: Ωωωωωωωωωωωωωωωω""""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν πολλές μέρες το PRESS-GR είχε αποκαλύψει τι φώναζε ο Ζαχόπουλος στο βίντεο για το ζεύγος Καραμανλή . Ιδιαίτερα για την Νατάσσα . Γιατί λοιπόν εκφράζονται σήμερα ερωτηματικά και απορίες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριακή πρωί παρακολουθώντας την εκπομπή του Alfa TV , αυτόματα μου ήλθε στο νου η παλιά λαική παροιμία , ‘’μιλάνε όλοι , μιλάνε και οι κώλοι ‘’ .
    Ποιός μιλούσε ; Ο Μάκης Κουρής , εκδότης της εφημερίδας ‘’Παρόν’’ .
    Ξέρετε , της γνωστής Αυριανιστικής οικογένειας των Κουριάδων , πρώην βουλευτής του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος ( μη χέσω ) στην Β.Αθήνας την περίοδο του Βρώμικου ’89 , πρώην δημοσιογράφος που κόμπαζε ότι αυτός με τον αδελφό του το Γίωργο , ‘’γκρέμισαν τον Καραμνλισμό , αλλά νυν ρέκορντμαν στις εισπράξεις κρατικών διαφημίσεων στην εφημεριδούλα του .
    Δεν έχει σημασία τι ψέματα έλεγε , γιατί πάντα λέει ψέματα . Σημασία έχει ότι είχε το θράσσος να επικαλείται το λαμπρό παρελθόν του .
    Ποιός ; Aυτός που αλλάζει παρατάξεις από την εποχή της αποστασίας .
    Έτσι δεν είναι , Μάκη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί φίλοι...

    Χτες γνώρισα ένα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο και Βενιζελικό, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω μετά τόσα λούκια και παλούκια που έχω περάσει. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά σχισμένη με σχισμένο το καλσόν και με αναμαλλιασμένη περούκα και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα σχέδια «ιταλοποίησης» της Ελλάδας.....


    .........πρόκειται να καταποντισθούν για άλλη μια φορά.
    Η εκλογική νίκη της ΝΔ και η εσωκομματική επικράτηση του Παπανδρέου συνέτριψε τα εκ πρώτης όψεως βασικά σχέδια των αθέατων εξωθεσμικών και σκοτεινών κέντρων της πολιτικής μας ζωής, που δεν λογοδοτούν πουθενά και όποιος τολμήσει να ζητήσει κάποιο έλεγχο λοιδορείτε ως γραφικός από τα γνωστά καλοπληρωμένα γιουσουφάκια. Τα κέντρα αυτά που περνούσαν μια χαρά επί «Σημιτισμού», θορυβημένα από την αποτυχία τους στην επιβολή της «τηλεοπτικής δημοκρατίας» βρήκαν διέξοδο στην «κρίση», στη «θολούρα» και στην «απαξίωση» της πολιτικής και των πολιτικών.
    Με τη λήξη των χρυσοφόρων Ολυμπιακών Αγώνων, «ανακάλυψαν» κρίση παντού. Μέσα στην οικογένεια, στην κοινωνία, και μέσα στα κόμματα. Νόμιζες ότι μόνο τα ΜΜΕ δεν αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε κρίση, ενώ στην πραγματικότητα η «πραγματική κρίση βρίσκεται μέσα στον τρόπο λειτουργίας των ανεξέλεγκτων ΜΜΕ.
    Η παράταση παντού της κρίσης και η τηλεοπτική επικράτησή της (διαρκής ανάδειξη) και μάλιστα σε συνήθως σηριαλική(κατασκευασμένη) παρουσίαση, με την πονηρή υπόνοια ότι πάντα υπάρχει και κάτι που δεν το έχουν ακόμα παρουσιάσει, ενισχύει τα σχέδια κατακερματισμού του δικομματικού συστήματος και άρα τον έλεγχο της πολιτικής από το παρασκήνιο μέσω «φυτεμένων» νεοσχημάτων που θα είναι υπηρέτες των συμφερόντων και θα αποδυναμώνουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης απέδωσαν γιατί να μην αποδώσουν και τα γιουσουφάκια της Βουλής στα προσωπικά οφέλη των παρακρατικών οικονομικών παράκεντρων; Η επιχείρηση όμως αποδίδει μόνο αν ισχύει το διαπλεκόμενο «σενάριο 89»:δηλαδή ξεκινά το σκάνδαλο το «Έθνος», παίρνει την «θεωρητική» σκυτάλη η «Ελευθεροτυπία», αποδεικνύουν τα «Νέα» και ξανά από την αρχή. Τώρα το σενάριο χάλασε γιατί στην αρένα υπάρχουν και νέοι τρελοπαίχτες που τρελαίνονται για εκατομμύρια, δεν υπολογίζουν τίποτα και δεν παίζουν στο ταμπλό της προκατασκευασμένης κρίσης αλλά παρουσιάζουν δικές τους πιθανές εκδοχές, οπότε ανατρέπεται το σκηνικό της «τηλεοπτικής δημοκρατίας» εκ των έσω και με εξοντωτικό αλληλοσπαραγμό. Το κοινό δέχεται εκπληκτικά χαστούκια κρίσεως που ρίχνουν φως στα άδυτα των «κατασκευασμένων κρίσεων». Το γνωστό club «νταβατζήδες 89» διέρχεται κρίση γιατί και αυτό υπόκειται στην φθορά των εξελίξεων. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Οι εξελίξεις πάντα φέρνουν στο προσκήνιο νέους παίκτες περισσότερο επεκτατικούς και πράγματι αδηφάγους.
    Το σχέδιο διάσπασης των κομμάτων που οδηγεί σε αδύναμα-ελεγχόμενα κόμματα και «ιταλοποίησης» της ελληνικής πολιτικής που οδηγεί σε δυσλειτουργία της όποιας Κυβέρνησης, προκαλεί προς το παρόν ευφορία στους κόλπους των ισχυρών κέντρων. Οι εκλογές όμως θα αποδείξουν ότι θα ηττηθούν και πάλι γιατί απλούστατα εδώ «δεν είναι Ιταλία» και προπάντων η Ιταλία δεν περιτριγυρίζεται από ένα ρευστό βαλκανικό τοπίο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο παράγοντας «βαλκανοποίηση» είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της «ιταλοποίησης». Το σχέδιο μιας αποδυναμωμένης Ελλάδας αποσυντίθεται μέσα από το «σχέδιο» των ρευστών Βαλκανίων. Ο πολυκομματισμός έχει ήδη ηττηθεί γιατί είναι προφανές ότι μοναδικός σκοπός των σχεδιαστών του, είναι η επιβολή των συμφερόντων μιας κλειστής οικονομικής κάστας μέσω της αποδυναμωμένης κεντρικής πολιτικής σκηνής. Τα αποδυναμωμένα όμως κόμματα καταλήγουν να εμφανίζονται ως εχθρός των κοινωνικών συμφερόντων. Αυτό σημαίνει ότι απλούστατα τα «γνωστά-σκοτεινά» κέντρα την έχουν πατήσει εκ των προτέρων.
    2ξ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση