GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι..."

. ... ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: 1. Γιατί πειράζει η μέθοδος Χίου & όχι η official κρυφή κάμερα που εδώ και τόσα χρόνια...

. ...
ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
1. Γιατί πειράζει η μέθοδος Χίου & όχι η official κρυφή κάμερα που εδώ και τόσα χρόνια χρησιμοποιεί ο Τριανταφυλλόπουλος ;

2. Πόσο "κότα" μπορεί να είναι ο "γλύφτης" Καμπουράκης;
3. Όλγα, Γιάννη & Μανώλη ήταν στιγμιαίο λάθος;
4. Να ανακηρυχτεί ο Τριανταφυλλόπουλος "Ιερομάρτυρας" & να γίνει έρανος γιατί "αναγκάστηκε να μένει στην Εκάλη"....
5. Αφήστε τον Χίο & τον Παπαγιάννη να τα βγάλουν τα άπλυτα στην φόρα ....
6. Πόσο αντικειμενικός είναι ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ;
7. Όταν έδωσε το cd ο Χίος, χθες στον Παπαδόπουλο γιατί δεν το έπαιξε στον αέρα;....
ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ DVD ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΧΙΟ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΑΧΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, που δεν έχει Πόρσε , Κότερα , Βίλες κλπ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑAAAAAA ... ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ…. ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!!
&
8. ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 24ωρα ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΡΑΜΠΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ;
ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,
ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ & ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!!!!

csp-portal.blogspot.com

28 σχόλια

  1. na soy apantiso sto 8:

    tha eisvalane se 1 24wro kai tha gyrnoysan polla DVD, pio pikantika apo ayto toy Zaxopoyloy.

    meta fysika tha pidoysame ki emeis sto keno...

    Αλήτες - Ρουφιάνοι - Δημοσιολάγνοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι Χιος, τι Larry King σε αυτη τη περιπτωση.Σημασια εχει οτι το mega ξεφτυλιστικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den yperaspizw kanena kai afou vghke kati aplyto apthn ypo8esh kabourakh xiou kalo einai an einai alh8eia, alla o xios einai malakas pou zhlepse kai h8ele dhmosiothta, ma elate re paidia sthn espreso doulevei xaxaxa , re to klapsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ αυτόν τον τόπο; Προς το παρόν, ο κ. Κ. Κουκοδήμος. Ο άνθρωπος δεν είναι απλώς ο 151+1 βουλευτής της συμπολίτευσης. Είναι αυτός που- όσο παραμένει στη Νέα Δημοκρατία- στηρίζει τον κ. Σπ.
    Κλαδά, τον αρχιεφοριακό της κυβέρνησης, που τυχαίνει να είναι και προσωπική επιλογή τού κ. Κ. Καραμανλή. Αν αρχίσει να βήχει ο κ. Κλαδάς, η κυβέρνηση θα πάθει πνευμονία. Αν ακούσουμε λοιπόν για παραίτηση Κουκοδήμου ή για ανεξαρτητοποίηση Κουκοδήμου, θα πρέπει να αρχίσουμε να μετράμε ανάποδα και για τον κ. Κλαδά.
    Ενδεχομένως και για την ίδια την κυβέρνηση.
    Η οποία κυβέρνηση κάνει πολλά και διάφορα τις τελευταίες ημέρεςεκτός από ένα: να κυβερνά. Πράγμα καθόλου ανεξήγητο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι άνθρωποι του Μεγάρου Μαξίμου τρέχουν κάθε τρεις και λίγο στους ανακριτές για να διευκρινίσουν τις προηγούμενες καταθέσεις τους.
    Ως γνωστόν, δεν υπάρχουν μετά Χριστόν προφήτες, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κανείς προικισμένος για να βγάλει το προφανές συμπέρασμα, ότι το πράγμα δεν μπορεί να προχωρήσει για πολύ έτσι. Στη δημοκρατίαακόμα και την τηλεοπτική- δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Κάποια στιγμή, γίνεται διακοπή για διαφημίσεις ή για εκλογές.

    Βλέπουν Ομίλους
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Νέας Δημοκρατίας νίκησε στις εκλογές του 2007, με τον τρόπο που το ΠΑΣΟΚ είχε κερδίσει το 1985:
    υποσχόμενη «καλύτερες μέρες».
    Πολύ σύντομα έχει φτάσει στο δικό της 1989- οι διαχειριστικοί έλεγχοι δίνουν και παίρνουν, ενώ η οσμή των σκανδάλων καλύπτει τα πάντα.
    Η μόνη διαφορά είναι στην αντιπολίτευση: το ΄89 η Ν.Δ. έβλεπε μπροστά της μόνον εξουσία. Σήμερα στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν μόνον Ομίλους. Κοτζάμ ανοικτή ψηφοφορία έκαναν και δεν κατάφεραν να λύσουν τους λογαριασμούς τους. Αντίθετα, άνοιξαν και καινούργιους μέσα σε 75 ημέρες.
    Η κυβέρνηση πέφτει σιγά σιγά στις δημοσκοπήσεις. Αλλά το ΠΑΣΟΚ πέφτει περισσότερο. Κι αν δεν ασχοληθεί λίγο με κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό του, θα συνεχίσει να πέφτει με τη δύναμη της βαρύτητας.
    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Τσέκου και το Πασόκ


    Κάτω τα χέρια από την Τσέκου! Μια απλή συμβασιούχα είναι πού επειδή την «πήδηξε» η εξουσία θέλησε να την εκδικηθεί.. Κάποια στιγμή έσκυψε η εργαζόμενη να πιάσει ένα έγγραφο και βρήκε την εξουσία μέσα της! Ούτε και εκβίαζε το Ζαχόπουλο μαζί με τους δικηγόρους του Πασόκ και νομικούς συμβούλους της ΓΕΣΕΕ (καμία πολιτική σχέση με το ΛΑΟΣ).. Απλώς έκαναν επισκέψεις στα κανάλια για να δουν τα αξιοθέατα όπως την Τρέμη και άλλους «εντεταλμένους» και κρατούσαν το υλικό παραμάσχαλα, το οποίο, όπως δήλωναν, θα ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή.. Εν ολίγοις έχουμε δηλαδή να κάνουμε με μια λαϊκή αγωνίστρια! Μια ηρωίδα του κινήματος! Μια γυναίκα σύμβολο!

    Ήδη οι γυναικείες οργανώσεις διαμαρτύρονται για την στυγνή σεξουαλική εκμετάλλευση της εργαζόμενης γυναίκας από τους γαλάζιους φαλλοκράτες με εντολή Καραμανλή.. Εντωμεταξύ στη Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζονται να υποστείλουν τον ήλιο του κινήματος και στη θέση του να αναρτήσουν φωτογραφία με το «πράμα» της Τσέκου! Και πολύ καλά θα κάνουν λέω εγώ.. Μπράβο σύντροφοι! Είναι πολύ συγκινητική η σκέψη σας.. Τα σύμβολα πρέπει να αναγνωρίζονται και να τιμώνται! Και επειδή τόσο ο αρχηγός όσο και το κόμμα εξακολουθούν να μην «τραβάνε» με τίποτα, γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιηθούν και άλλες μορφές αγώνα, πού είναι και δοκιμασμένες και σίγουρες, για να πάει και το κόμμα μπροστά αλλά και ο τόπος; Λίγες είναι εκείνες οι συναγωνίστριες πού έκαναν το «πράμα» τους σημαία και πήγαν μπροστά και πρόκοψαν; Και ξυπνάνε το πρωί βουτηγμένες μέσα στα «σοσιαλιστικά» οράματα, μέσα στα εκατομμύρια, μέσα στα κότερα και τις πισίνες;

    Αφήστε την Τσέκου λοιπόν και τους αγωνιστές εκβιαστές.. Άλλο είναι το μεγάλο ερώτημα πού διοχετεύει το Πασόκ διά των «εντεταλμένων» δημοσιογράφων του: Ποιος έδωσε το DVD στον Αδριανό; Αλλά επ αυτού ας απαντήσει καλύτερα διά της στήλης του στην «Ελευθεροτυπία» ο Γιάννης Τριάντης:

    «..Και τι θα γίνει, δηλαδή, αν ο κ. Ανδριανός αποκαλύψει το όνομα του δημοσιογράφου που ενεχείρισε το περιώνυμο DVD στο Μαξίμου; ..Τί-πο-τε. Θα κληθεί ο δημοσιογράφος από τον εισαγγελέα, θα ερωτηθεί πού βρήκε το DVD, θα πει ότι του το έστειλαν με το ταχυδρομείο και θα λήξει ως προς αυτό η υπόθεση. Λοιπόν;… Λένε κάποιοι ότι ενδεχομένως το Μαξίμου να «μαγείρεψε» το DVD, για να μη γίνουν γνωστά ορισμένα στοιχεία επιβαρυντικά για την κυβέρνηση και τον Καραμανλή. Παραβλέπουν, όμως, δύο πραγματάκια: εκείνοι που σερβίρισαν το DVD, προφανώς διαθέτουν το… κανονικό. Και δεν έχουν παρά να το θέσουν εκ νέου στην κυκλοφορία. Και, δεύτερον, αν «κόπηκαν» από το Μαξίμου αποκαλύψεις και καταγγελίες π.χ. για μίζες ή άλλες επιλήψιμες δοσοληψίες, γιατί να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο η εγκαλούμενη και να επαναλάβει τους εν λόγω ισχυρισμούς; Τι έχει να χάσει, και τι να φοβηθεί, τώρα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο; Επομένως, όλος αυτός ο θόρυβος, στον οποίο πρωταγωνιστεί ανοήτως το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον Ανδριανό και το DVD, αγγίζει δευτερεύουσες πτυχές του θέματος και όχι την καρδιά της υποθέσεως…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως,αναμφισβήτητος βασιλιάς της αλαζονείας είναι ο Τριανταφυλόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Χίος: Την είδες εσύ την κασέτα;

    Καμπ: Εγώ δεν την είδα. Την είδε η Όλγα όμως.

    Χίος: Πηδιούνται;

    Καμπ: Ναι, πηδιόντουσαν.

    Καμπ: Μετά από αυτό όμως, επειδή φαίνεται είναι κάποιας διάρκειας, λέει η Όλγα, μισό λεπτό, τι άλλο έχεις, γιατί καύλωσα και θέλω να με ξεσκίσετε εδω και τώρα.

    Χίος: Την γαμήσατε;

    Καμπ: Ναι, είχε σκυλιάσει και πήρε όλο τον όροφο το πουτανάκι μόνο μια αδερφή γλύτωσε.

    Χίος: Ήταν καλή στο επίπεδο της συνουσίας.

    Καμπ: Τι επίπεδο και μαλακίες σταγόνα δεν άφησε να πέση κάτω δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε.

    Χίος: Εσύ την γάμησες;

    Καμπ: Μόνο ΠΙΠΑ. Στην συνέχεια η Όλγα πήρε και τους άλλους ορόφους.

    Χίος: Την πήδησαν όλοι στο ΜΕΓΑ;

    Καμπ: Ναι, ρε μαλάκα δεν σου είπα μόνο μια αδερφή γλύτωσε.

    Χίος: Ωωωωωωωωωωω;

    Καμπ: Ναι, ρε είχε σκυλιάσει, το ντι βι ντι φαίνετε είχε κάτι μαγικό.

    Χίος: Θα μου περιγράψεις πως σου πήρε πίπα?

    Καμπ: Μου είπε, δως μου να τη φαω σε μια στιγμη πλησιαζοντας τα χειλια της κοντα στο πουτσοκεφαλο μου. αρχισα να της δινω πουτσοσκαμπιλα και αυτό την τελειωσε για τα καλα. -χυνωωωωωωωω γαμημενε αντρα. χυνωωω αααααα!!! και σπαρταρισε σφιγγοντας δυνατα το μουνι της στη χουφτα της. αποτομα αρπαξε την ψωλη μου στο στομα της και με εσπρωξε να ξαπλωσω. τα χειλια της σαν βεντουζα ηθελαν να μου ξεριζωσουν τον πουτσο.
    τον αρμεγε από κάθε μικρη σταγονα από τα πρωτα υγρα του κουνοντας με λυσσα το κεφαλι της σε απιστευτους ρυθμους. τσιμπουκωνε τοσο λαιμαργα λες και γυρω της δεν υπηρχε τιποτε άλλο από το καβλι μου. καπου καπου τον εβγαζε από το στομα της και ενώ μου τον επαιζε φωναζε. -ψωλαρα μου θα σε φαω θα σε καταπιω ολοκληρη. θα σου τον στεγνωσω πουστη.

    Χίος: Ωωωωωωωωωωωωωωωω""""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΓΚΑ σκάνδαλο.. Σόμπολε παραιτήσου


    Το σκάνδαλο του ΜΕΓΚΑ έχει πλέον αποκαλυφθεί. Δεν πρόκειται για μια ροζ ιστορία αλλά για τη δράση του μεγαλύτερου καναλιού της χώρας πού πλήττει ευθέως τους θεσμούς και τη δημοκρατία. Τι περιμένει ο κ. Σόμπολος για να παραιτηθεί; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να νομιμοποιεί ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ με την παρουσία του και τις υπηρεσίες του μια «δημοσιογραφία» πού ντροπιάζει πρώτα απ όλους τους ίδιους τους δημοσιογράφους;

    Τα γεγονότα είναι γνωστά. Η κα Ολγα Τρέμη και τουλάχιστον ο Δ/ντής της και πρώην σύζυγος της κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος, είδαν το DVD. Αυτό έχει πλέον αποκαλυφθεί. Το ομολογεί και ο Καμπουράκης πού περιέγραψε με ακρίβεια το περιεχόμενο του μερικές μόνο ώρες μετά την πτώση του Ζαχόπουλου. Γνώριζαν δηλαδή πράγματα πού η αστυνομία και η ανάκριση τάμαθαν μόλις τώρα τελευταία! Το ΜΕΓΚΑ σκάνδαλο αρχίζει λοιπόν τυπικά πολύ πριν πέσει ο Ζαχόπουλος στον ακάλυπτο. Αρχίζει απ τη στιγμή πού επισκέφτηκε την κα Τρέμη η εκβιάστρια Τσέκου μαζί με τον συνεργάτη της και νομικό σύμβουλο της ΓΕΣΕΕ εκβιαστή Νικολουτσόπουλο για να της επιδώσει ένα DVD πού “ρίχνει την κυβέρνηση” όπως διαλαλούσαν(!) Μόνο που το έμπειρο δημοσιογραφικό μάτι των επιτελών του ΜΕΓΚΑ διαπίστωσε ότι το DVD όχι μόνο δεν “ρίχνει την κυβέρνηση”, αλλά ότι είναι απλώς ροζ, που περιέχει και κάποιες ροζ κουβέντες για τον Καραμανλή, όμως άνευ ουδεμίας πολιτικής σημασίας. Άλλωστε γιαυτό και το απέρριψαν..(!)

    Γιατί λοιπόν οι εντεταλμένοι του Μέγκα δεν ενημέρωσαν αμέσως τον εισαγγελέα για την επίσκεψη των εκβιαστών στο κανάλι τους πριν πέσει ο Ζαχόπουλος; Μήπως εκτός των άλλων, έχουν και ποινικές ευθύνες; Γιατί όταν έπεσε ο Ζαχόπουλος είπαν ψέματα ότι δεν είδαν το DVD; Φοβήθηκαν τις ποινικές ευθύνες ή μήπως αν ομολογούσαν ότι δεν υπήρχε πολιτικό θέμα δεν θα μπορούσαν να εκτελέσουν το σκοτεινό «λειτούργημα» τους; Γιατί επιδόθηκαν σε μια γιγαντιαία παραπληροφόρηση με όπλο ένα DVD πού απέρριψαν δημοσιογραφικά; Γιατί αναστάτωσαν πολιτικά την Ελλάδα για μια ροζ υπόθεση; Τι επιδιώκουν όταν ακόμα και σήμερα βγαίνουν θρασύτητα και αναρωτιούνται για το τρομερό μυστικό πού κρύβει το κομμένο DVD ενώ έχουν δει ότι δεν κρύβει τίποτα το πολιτικό; Άλλωστε το ίδιο DVD πού πήγε η Τσέκου στο ΜΕΓΚΑ πήγε και στον Θέμο! Δεν πήγε άλλο στο ένα κανάλι και άλλο στο άλλο..

    Πώς λοιπόν εξηγείται αυτός ο σκοτεινός ρόλος του ΜΕΓΚΑ; Ένα είναι βέβαιο. Ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την δημοσιογραφία, την ενημέρωση, τους θεσμούς και τη δημοκρατία. Απομένουν λοιπόν δύο τινά: Είτε προσπαθεί να απαξιώσει πλήρως την κυβέρνηση και να την ρίξει στον “ακάλυπτο”, είτε να την εκβιάσει. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Ακόμα και στην περίπτωση πού ήθελε να αποκρύψει τις ροζ κουβέντες του Ζαχόπουλου για τον Καραμανλή, τότε γιατί να επιδοθεί σε μια τέτοια πολιτική επίθεση εναντίον του; Επομένως είτε προσπαθεί να δρομολογήσει νέες πολιτικές εξελίξεις ερήμην του λαού, όπως το συνηθίζει, είτε κάποια συμφέροντα έχουν βάλει στο μάτι μεγάλα έργα και πακέτα.. Το πιθανότερο είναι να ισχύουν και τα δύο. Οι κυβερνήσεις, η πολιτική και οι πολιτικοί είναι τόσο τρομοκρατημένοι, ανίσχυροι και ανίκανοι μπροστά στην δικτατορία των καναλιών και των μεγάλων συγκροτημάτων του τύπου, που όχι μόνο πέφτουν σαν ώριμα φρούτα, αλλά και την τελευταία στιγμή, μόλις πριν ακουστεί ο γδούπος τους στον ακάλυπτο, προλαβαίνουν να υπογράψουν και ένα δυό μεγάλα έργα για αυτούς πού τους έσπρωξαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν πολλές μέρες το PRESS-GR είχε αποκαλύψει τι φώναζε ο Ζαχόπουλος στο βίντεο για το ζεύγος Καραμανλή . Ιδιαίτερα για την Νατάσσα . Γιατί λοιπόν εκφράζονται σήμερα ερωτηματικά και απορίες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν καθοδική πτώση του ΠΑΣΟΚ και του αυτιστικού Γιωγάκη και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί πολύ απλά η διάλυση του μπουρδέλου είναι πιο κοντά απο ποτέ. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ διαλυμένο δυνατό…

    Τα πασόκια απανταχού γης τρέμουν στην ιδέα οτι η κουτάλα μπορεί να χαθεί μια για πάντα, έχουν χεστεί επάνω τους λέμε και είναι σίγουρο οτι όλοι αυτοί οι τυχοδιώκτες που έχει μαζέψει απο γέννησης του θα παίξουν μπουκέτα. Τα καλύτερα έρχονται αγαπητέ αναγνώστη.

    Η μεγάλη δημοπρατική παράταξη που έθρεψε γενιές απο λαμόγια, εκδότες και εργολάβους, που γέμισε το δημόσιο με πρασινοφρουρούς και καρεκλοκένταυρους θα βρει το τέλος που της αξίζει…γιατί το μεγάλο γαμώτο της υπόθεσης όλα αυτά τα χρόνια ήταν ότι με την Δεξιά ξέρεις με τι έχεις να κάνεις, με αυτά τα κατακάθια, τους δήθεν επαναστάτες και σοσιαΛΗΣΤΕΣ, πραγματικά δεν ήξερες πως να αντιμετωπίσεις τον αριβισμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ!!!

    Εγγραφείτε και στηρίξτε την Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την πρώτη σφαλιάρα την έφαγαν τα …συγκροτήματα όταν προσπάθησαν να επιβάλουν το ΠΑΣΟΚ για Κυβέρνηση, τη δεύτερη όταν προασπάθησαν να επιβάλουν στο ΠΑΣΟΚ τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

    Μπούφλες κανονικές.

    Δεν ήξεραν από πού τους ήρθαν.

    Η τρίτη μπούφλα τους ήρθε τώρα.

    Μαζί με το ξεβράκωμα.

    «Εμείς εδώ στο Mega δεν είχαμε δει το βίντεο που έφερε η τριανταπεντάχρονη». Τριανταπέντε θα είναι και οι μέρες σας.

    Είναι ολοφάνερο πως αυτή η …ομάδα δημοσιογράφων που βλέπουμε στις ειδήσεις του Mega έχει τελειώσει. Οι εκδότες δεν συγχωρούν – σου ανέθεσαν μια αποστολή, σου είπαν να πεις ψέματα και να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να επιτευχθεί ο σκοπός τους, αλλά δεν θέλουν να χρεωθούν ούτε τα ψέματα ούτε τον εξευτελισμό. Απλώς, θα τους αντικαταστήσουν μόλις περάσει η μπόρα – μην καρφωθούμε κιόλας.

    Πώς φτάσαμε ως εδώ όμως; Τι συνέβη και οι πανίσχυροι εκδότες δεν μπορούν να πείσουν κανέναν πια; Είναι απλό: δεν αρκεί να ελέγχεις πια την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τον Τύπο – πρέπει να ελέγξεις και το Διαδίκτυο. Και το Διαδίκτυο δεν ελέγχεται το γαμημένο. Οι σφαλιάρες που τους έρχονται από το Διαδίκτυο θα γίνουν σύντομα γροθιές.

    Πώς να σταθούν αυτές οι εφημερίδες στο Διαδίκτυο; Ούτε στην αγορά στέκονται χωρίς τις ταινίες και τις διάφορες προσφορές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως στην Ελλάδα –σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στις …πολιτισμένες χώρες- δεν υπάρχει ούτε ένας δημοσιογράφος μεγάλης εφημερίδας που να έχει μια πετυχημένη σελίδα στο Διαδίκτυο. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να έχει μια σελίδα που να έχει έστω 500 αναγνώστες. Γιατί;

    Είναι απλό: οι προσκυνημένοι σφουγγοκωλάριοι δεν παίζουν κανέναν ρόλο πια στις εξελίξεις. Είναι φυτά …εσωτερικού χώρου. Στο Διαδίκτυο, διαβάζεις το PRESS-GR και μαθαίνεις σε πέντε λεπτά όσα οι δημοσιογράφοι των εφημερίδων προσπαθούν να σου κρύψουν σε πενήντα χιλιάδες σελίδες.

    Ο Πρετεντέρης είναι πια μόνο για τους ανθρώπους των σπηλαίων. Ο στόμφος, η ρητορεία και το υφάκι «εμείς ξέρουμε και θα σας πούμε» μοιάζουν παλαιολιθικά και γελοία.

    Οι δημοσιογραφικές συμμορίες διαλύονται και ψάχνουν για άλλη δουλειά. Έχουν πρόβλημα και με το ασφαλιστικό ταμείο τους. Έκαναν και απεργία. «Θα ερχόμουν, ρε Νίκο, στη διαδήλωση αλλά δεν θα βρίσκω να παρκάρω το τζιπ». Μην ανησυχείς, σε λίγο θα το παρκάρεις στον κώλο σου.

    Κάτι «αριστεροί» δούλοι που έβγαλαν το άχτι τους με τον Θέμο και τον Μάκη –νομίζοντας πως κάνουν επανάσταση-, το βούλωσαν όταν αποδείχτηκε πως στο Mega είχαν δει το DVD. Τι έγινε παιδιά; Δεν μπορείτε να γράψετε έναν λίβελο εναντίον του Καψή και του Τσίμα; Δεν μπορείτε να φτιάξετε κάνα σκίτσο με την Τρέμη μέσα σε μια μπανιέρα με σκατά; Γιατί; Θα σας μαλώσουν τα αφεντικά, ε;

    Ευνουχισμένα «αριστερά» ανθρωποειδή βλέπουν τις μέρες τους να τελειώνουν. Βλέπουν τη ζωή τους στο βόθρο. Θα μπουν στο τζιπ και θα οδηγήσουν ως το Σούνιο, ενώ ο ήλιος θα δύει. Στο cd player θα ακούγεται μια μελαγχολική, ξενέρωτη μουσική για πληγωμένους «αριστερούς» που κατά βάθος θα ήθελαν να ήταν στη θέση του Θέμου αλλά δεν ήταν ούτε αρκετά έξυπνοι ούτε αρκετά ειλικρινείς με τους εαυτούς τους.

    Μόλις νυχτώσει, θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής – κανείς δεν έχει τα κότσια να πηδήσει από τα βράχια, μπας και ξεβρομίσει λίγο ο τόπος.

    Η Ελλάδα είχε ανάγκη το Διαδίκτυο περισσότερο από τις άλλες χώρες. Σε μια χώρα με τόσο ασφυκτικό νεποτισμό και τέτοια υπερβολική συγκέντρωση εξουσίας και χρήματος, ο μόνος τρόπος να βελτιωθεί η κατάσταση είναι το Διαδίκτυο. Εδώ, που δεν μετρούν τα αφεντικά και οι γνωριμίες αλλά οι πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί φίλοι...

    Χτες γνώρισα ένα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο και Βενιζελικό, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω μετά τόσα λούκια και παλούκια που έχω περάσει. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά σχισμένη με σχισμένο το καλσόν και με αναμαλλιασμένη περούκα και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. QUIZ:
    1. τι έγινε ο ΟΜΙΛΟΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ;
    Θα μάθουμε την άλλη Κυριακή;;;;

    2. Ποιά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι έγκυος΄; Πόσο έγκυος΄;

    3. Ποιός παντρεμένος-βουλευτής ΠΑΣΟΚ, είναι ο πατέρας;

    Ο ΧΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πως κανετε έτσι ποια Δημοκρατία έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι,ποιά δημοκρατία?Μετά την αρχαία Ελληνική για οσο κράτησε ποιός την εχει δει & την ξέρει?Να μου πει να μάθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χίος: Δεν ήρθε σε σένα;

    Καμπ: την Τρέμη βρήκε, με την Τρέμη μιλούσε.

    Χίος: Στο mega;

    Καμπ: Ναι. Ήρθε μια γυναίκα στο mega, τότε, με την Τρέμη μιλούσε. Το ‘χαμε κουβεντιάσει τότε, εγώ δεν χρειάστηκε να τη δω. Βρήκε την Τρέμη. Λοιπόν, η τύπισσα έλεγε ότι «έχω μια κασέτα», την είχε στα χέρια της. Είχε έρθει με το δικηγόρο της, τον κύριο Νικολιτσόπουλο.

    Χίος: πώς;

    Καμπ: Ο Νικολιτσόπουλος, αυτός της ΓΣΕΕ.

    Χίος: Ο γνωστός;

    Καμπ: Ο γνωστός, ο Νικολιτσόπουλος.

    Χίος: Τι λες ρε;

    Χίος: Την είδες εσύ την κασέτα;

    Καμπ: Εγώ δεν την είδα. Την είδε η Όλγα όμως.

    Χίος: Και τι φαινόταν;

    Καμπ: Εκεί φαινόταν ο Ζαχόπουλος, ο οποίος είχε τoν πούτσο σηκωμένο και γαμούσε την Τσέκου.........

    Χίος: πω, πω

    Χίος: Πηδιούνται;

    Καμπ: Ναι, πηδιόντουσαν.

    Χίος: Ήταν στο επίπεδο της συνουσίας.

    Καμπ: Μετά από αυτό όμως, επειδή φαίνεται είναι μεγάλης διάρκειας, λέει η Όλγα, καύλωσα και θέλω να με ξεσκίσετε εδω και τώρα.

    Χίος: Την γαμήσατε την Ολγα;

    Καμπ: Ναι, είχε σκυλιάσει και πήρε όλο τον όροφο το πουτανάκι μόνο μια αδερφή γλύτωσε.

    Χίος: Ήταν καλή στο επίπεδο της συνουσίας.

    Καμπ: Τι επίπεδο και μαλακίες σταγόνα δεν άφησε να πέση κάτω δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε.

    Χίος: Εσύ την γάμησες;

    Καμπ: Μόνο πίπα. Στην συνέχεια η Όλγα πήρε και τους άλλους ορόφους.

    Χίος: Την πήδησαν όλοι στο ΜΕΓΑ;

    Καμπ: Ναι, ρε μαλάκα δεν σου είπα μόνο μια αδερφή γλύτωσε.

    Χίος: Ωωωωωωωωωωω;

    Καμπ: Ναι, ρε είχε σκυλιάσει, το ντι βι ντι φαίνετε είχε κάτι μαγικό.

    Χίος: Θα μου περιγράψεις πως σου πήρε πίπα?

    Καμπ: Μου είπε σε μια στιγμή εν΄ς τη γαμούσε ο διευθυντής από τον κώλο, δως μου να τη φαω σε μια στιγμη πλησιαζοντας τα χειλια της κοντα στο πουτσοκεφαλο μου. αρχισα να της δινω πουτσοσκαμπιλα και αυτό την τελειωσε για τα καλα. -χυνωωωωωωωω γαμημενε αντρα. χυνωωω αααααα!!! και σπαρταρισε σφιγγοντας δυνατα το μουνι της στη χουφτα της. αποτομα αρπαξε την ψωλη μου στο στομα της και με εσπρωξε να ξαπλωσω. τα χειλια της σαν βεντουζα ηθελαν να μου ξεριζωσουν τον πουτσο.
    τον αρμεγε από κάθε μικρη σταγονα από τα πρωτα υγρα του κουνοντας με λυσσα το κεφαλι της σε απιστευτους ρυθμους. τσιμπουκωνε τοσο λαιμαργα λες και γυρω της δεν υπηρχε τιποτε άλλο από το καβλι μου. καπου καπου τον εβγαζε από το στομα της και ενώ μου τον επαιζε φωναζε. -ψωλαρα μου θα σε φαω θα σε καταπιω ολοκληρη. θα σου τον στεγνωσω πουστη.
    -χυσε επιτελους χοντρέ σαν τον Ζαχόπουλο. χυσεεεεε χυσεεε. δωστα μου όλα. αυτό ητανε τσιμπουκι!-παρε τα χυσια μου ουρλιαξα αφηνοντας τον εαυτο μου ελευθερο. -για σενα καριολα μου χυνωωω αδειαζωωω σε γεμιζω με τα χυσια μουυυυ. την πλημυρισα ολοκληρη.

    Χίος: Ωωωωωωωωωωωωωωωω""""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άν γράφεις, γεγονότα είσαι δημιοσιογραφίσκος΄
    Αν γράφεις σε κασετόφωνο γίνεσαι δημοσιογράφος
    Αν δημιουργείς ειδήσεις, είσαι καλός δημοσιογράφος, αλλά εκεί θα μείνεις , γραφικός.
    Αν γράφεις σε DVD είσαι μεγαλοδημιοσηιογράφος
    Αν παριστάνεις το μεγαλοδημοσιογράφο και δεν έχεις τσίπα πάνω σου τοτε σε λεν Τριανταφυλλόπουλο.
    Αλλά που θα πάει δεν θα βρεθεί κανένας κολλητός ίδιος με σένα, να καρφώνει απο βίτσιο να γλυτώσουμε?
    Αν δε ο κολλητός μεγαλορουφιάνος έχει και al zhaimer, τότε θα βοηθηθούμε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυριακή πρωί παρακολουθώντας την εκπομπή του Alfa TV , αυτόματα μου ήλθε στο νου η παλιά λαική παροιμία , ‘’μιλάνε όλοι , μιλάνε και οι κώλοι ‘’ .
    Ποιός μιλούσε ; Ο Μάκης Κουρής , εκδότης της εφημερίδας ‘’Παρόν’’ .
    Ξέρετε , της γνωστής Αυριανιστικής οικογένειας των Κουριάδων , πρώην βουλευτής του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος ( μη χέσω ) στην Β.Αθήνας την περίοδο του Βρώμικου ’89 , πρώην δημοσιογράφος που κόμπαζε ότι αυτός με τον αδελφό του το Γίωργο , ‘’γκρέμισαν τον Καραμνλισμό , αλλά νυν ρέκορντμαν στις εισπράξεις κρατικών διαφημίσεων στην εφημεριδούλα του .
    Δεν έχει σημασία τι ψέματα έλεγε , γιατί πάντα λέει ψέματα . Σημασία έχει ότι είχε το θράσσος να επικαλείται το λαμπρό παρελθόν του .
    Ποιός ; Aυτός που αλλάζει παρατάξεις από την εποχή της αποστασίας 1965.
    Έτσι δεν είναι , Μάκη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. DE...B I P re file....mipws se lene xio i papagianni??
    diaforetika pros ti i propaganda sto proswpo dyo geloiwn "dimosiografwn",pou prospathoun na ekmetalleytoun tou xamou pou ginete...kai xwnoun tin myti tous gia na "fanoun kapoioi"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα σχέδια «ιταλοποίησης» της Ελλάδας.....


    .........πρόκειται να καταποντισθούν για άλλη μια φορά.
    Η εκλογική νίκη της ΝΔ και η εσωκομματική επικράτηση του Παπανδρέου συνέτριψε τα εκ πρώτης όψεως βασικά σχέδια των αθέατων εξωθεσμικών και σκοτεινών κέντρων της πολιτικής μας ζωής, που δεν λογοδοτούν πουθενά και όποιος τολμήσει να ζητήσει κάποιο έλεγχο λοιδορείτε ως γραφικός από τα γνωστά καλοπληρωμένα γιουσουφάκια. Τα κέντρα αυτά που περνούσαν μια χαρά επί «Σημιτισμού», θορυβημένα από την αποτυχία τους στην επιβολή της «τηλεοπτικής δημοκρατίας» βρήκαν διέξοδο στην «κρίση», στη «θολούρα» και στην «απαξίωση» της πολιτικής και των πολιτικών.
    Με τη λήξη των χρυσοφόρων Ολυμπιακών Αγώνων, «ανακάλυψαν» κρίση παντού. Μέσα στην οικογένεια, στην κοινωνία, και μέσα στα κόμματα. Νόμιζες ότι μόνο τα ΜΜΕ δεν αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε κρίση, ενώ στην πραγματικότητα η «πραγματική κρίση βρίσκεται μέσα στον τρόπο λειτουργίας των ανεξέλεγκτων ΜΜΕ.
    Η παράταση παντού της κρίσης και η τηλεοπτική επικράτησή της (διαρκής ανάδειξη) και μάλιστα σε συνήθως σηριαλική(κατασκευασμένη) παρουσίαση, με την πονηρή υπόνοια ότι πάντα υπάρχει και κάτι που δεν το έχουν ακόμα παρουσιάσει, ενισχύει τα σχέδια κατακερματισμού του δικομματικού συστήματος και άρα τον έλεγχο της πολιτικής από το παρασκήνιο μέσω «φυτεμένων» νεοσχημάτων που θα είναι υπηρέτες των συμφερόντων και θα αποδυναμώνουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης απέδωσαν γιατί να μην αποδώσουν και τα γιουσουφάκια της Βουλής στα προσωπικά οφέλη των παρακρατικών οικονομικών παράκεντρων; Η επιχείρηση όμως αποδίδει μόνο αν ισχύει το διαπλεκόμενο «σενάριο 89»:δηλαδή ξεκινά το σκάνδαλο το «Έθνος», παίρνει την «θεωρητική» σκυτάλη η «Ελευθεροτυπία», αποδεικνύουν τα «Νέα» και ξανά από την αρχή. Τώρα το σενάριο χάλασε γιατί στην αρένα υπάρχουν και νέοι τρελοπαίχτες που τρελαίνονται για εκατομμύρια, δεν υπολογίζουν τίποτα και δεν παίζουν στο ταμπλό της προκατασκευασμένης κρίσης αλλά παρουσιάζουν δικές τους πιθανές εκδοχές, οπότε ανατρέπεται το σκηνικό της «τηλεοπτικής δημοκρατίας» εκ των έσω και με εξοντωτικό αλληλοσπαραγμό. Το κοινό δέχεται εκπληκτικά χαστούκια κρίσεως που ρίχνουν φως στα άδυτα των «κατασκευασμένων κρίσεων». Το γνωστό club «νταβατζήδες 89» διέρχεται κρίση γιατί και αυτό υπόκειται στην φθορά των εξελίξεων. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Οι εξελίξεις πάντα φέρνουν στο προσκήνιο νέους παίκτες περισσότερο επεκτατικούς και πράγματι αδηφάγους.
    Το σχέδιο διάσπασης των κομμάτων που οδηγεί σε αδύναμα-ελεγχόμενα κόμματα και «ιταλοποίησης» της ελληνικής πολιτικής που οδηγεί σε δυσλειτουργία της όποιας Κυβέρνησης, προκαλεί προς το παρόν ευφορία στους κόλπους των ισχυρών κέντρων. Οι εκλογές όμως θα αποδείξουν ότι θα ηττηθούν και πάλι γιατί απλούστατα εδώ «δεν είναι Ιταλία» και προπάντων η Ιταλία δεν περιτριγυρίζεται από ένα ρευστό βαλκανικό τοπίο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο παράγοντας «βαλκανοποίηση» είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της «ιταλοποίησης». Το σχέδιο μιας αποδυναμωμένης Ελλάδας αποσυντίθεται μέσα από το «σχέδιο» των ρευστών Βαλκανίων. Ο πολυκομματισμός έχει ήδη ηττηθεί γιατί είναι προφανές ότι μοναδικός σκοπός των σχεδιαστών του, είναι η επιβολή των συμφερόντων μιας κλειστής οικονομικής κάστας μέσω της αποδυναμωμένης κεντρικής πολιτικής σκηνής. Τα αποδυναμωμένα όμως κόμματα καταλήγουν να εμφανίζονται ως εχθρός των κοινωνικών συμφερόντων. Αυτό σημαίνει ότι απλούστατα τα «γνωστά-σκοτεινά» κέντρα την έχουν πατήσει εκ των προτέρων.
    2ξ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η θλιβερή ανακοίνωση των δημοσιογράφων


    sofistis
    Tο όργανο δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να μαλώσει σκληρά και αμείλικτα τα παλιόπαιδα δημοσιογράφους πού αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους, πού βρίζονται και πού ηχογραφούν ο ένας τον άλλον.. Άσε δε το χειρότερο πού μερικοί πτύουν κιόλας επί του οδοστρώματος και σκαλίζουν τη μύτη τους διασύροντας τοιουτοτρόπως το σώμα των 4.500 δημοσιογράφων και πλήττουν καίρια το κύρος και την αξιοπιστία του δημοσιογραφικού επαγγέλματος..
    Αυτά βρήκε να πει το όργανον της δεοντολογίας.. Σε αυτά εντόπισε την βαθειά κρίση της ενημέρωσης και τη σαπίλα της σύγχρονης δημοσιογραφίας το όργανον.. Αλλά και τι άλλο μπορεί να πει το όργανον όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κος Πάνος Σόμπολος νομιμοποιεί με την παρουσία του και τις υπηρεσίες του το ΜΕΓΚΑ σκάνδαλο των ΜΜΕ και δεν παραιτείται απ το κανάλι; Εν τέλει το ψάρι βρωμάει από ..τα όργανα!

    Εν ολίγοις δηλαδή λέει το όργανον διά μέσου αυτών πού δεν λέει: Με αυτά πού κάνετε παλιόπαιδα χάνετε την αξιοπιστία σας! Και χωρίς αξιοπιστία πώς θα συνεχίσετε το «λειτούργημα» σας; Να συνεχίσετε δηλαδή κοσμίως και με σοβαρότητα όχι να ενημερώνετε, αλλά να χρησιμοποιείτε την ενημέρωση.. Για να ελέγχετε δήθεν την εξουσία και εσείς να αποτελείτε την μόνη παντελώς ανεξέλεγκτη εξουσία.. Να την χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για την κοινωνική σας αναρρίχηση και «επιτυχία», να εξυπηρετείτε μικρά και μεγάλα συμφέροντα, να εξαπατάτε την κοινή γνώμη, να μετατρέπετε τις ειδήσεις σε σώου και καθημερινά μονοθεματικά σενάρια σύγχυσης και αποπροσανατολισμού, να υποκαθιστάτε τους θεσμούς και να γίνεστε πολιτικοί, δάσκαλοι, εισαγγελείς και δικαστές, να ασκείτε παντός είδους εκβιασμούς, να ανεβοκατεβάζετε μικρές και μεγάλες εξουσίες, να πουλάτε τον ανθρώπινο πόνο και τη δυστυχία, να καταδικάζετε ότι δεν πουλάει στο περιθώριο και την ανυπαρξία, να εξοβελίζετε την δημιουργικότητα, την τέχνη και την πνευματικότητα και να γεμίζετε τα σπίτια του κόσμου με ποταμούς ασημαντότητας και σάχλας πού ξερνάτε απ τα τηλεπαράθυρα..

    Αλλά αυτά δεν τα ξέρει το όργανον και δεν τα άκουσε ποτέ! Νά πάρει μέτρα η ΕΣΗΕΑ για την βαθειά κρίση της δημοσιογραφίας; Αστεία πράγματα.. Και ας μην σπεύσει κανείς να διαμαρτυρηθεί ότι δεν είναι έτσι όλοι οι δημοσιογράφοι.. Στον ένα ή τον άλλο βαθμό, δεν έχει σημασία, έτσι είναι οι περισσότεροι! Οι κανόνες έχουν πια ανατραπεί. Οι εξαιρέσεις ορισμένων σπουδαίων δημοσιογράφων, ειδικότερα στον έντυπο λόγο, τονίζουν τον κανόνα της γενικής αθλιότητας της σύγχρονης δημοσιογραφίας στη χώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Λαμπράκης πίσω και πάνω από το κύκλωμα του εκβιασμού Ζαχόπουλου.


    «WaterGate των νταβατζήδων» η υπόθεση Ζαχόπουλου.
    Ο Λαμπράκης είναι ο πλέον κερδισμένος από το κύκλωμα του εκβιασμού που στήθηκε γύρω από το «ηθικό παράπτωμα» του Ζαχόπουλου. Αυτός βρίσκεται πίσω και από τις Vodafone υποκλοπές που δεν πήγαν και τόσο καλά. Τον τσάκωσαν νωρίς. Υπήρχε όμως και εφεδρικό σχέδιο, καλά οργανωμένο:παρακολουθήσεις με κάμερες, δημοσιογραφικά μαγνητοφωνάκια, φωτογραφήσεις και κάθε είδους στενό μαρκάρισμα ανθρώπων κοντά στον Καραμανλή. Κανονικά η υπόθεση αυτή, θα έπρεπε να βαφτιστεί:«WaterGate των νταβατζήδων». Γι’ αυτό και η οργανωμένη σεναριολογία ξαφνικά, ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού με πολιορκητικό κριό το χοντροΒενιζέλο.
    Τα πάντα δείχνουν κύκλωμα εκβιαστών που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, στην υπηρεσία των νταβατζήδων και υποβοηθούμενο από υπόγειες και ανώμαλες διασυνδέσεις ακροδεξιών και πασοκικών παρακρατικών κέντρων. Στόχος και να τα παίρνουν και να ρίξουν τον Καραμανλή.
    Αρχίζει όμως να αποκαλύπτεται η επιβλητική παρουσία του συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας, Χρηστάρα του Λαμπράκη. Εδώ κάποιος πάει για σεξ και απέξω τον καταγράφει ολόκληρο βαν. Ο ανακριτής είναι πεπεισμένος ότι η Εύη Τσέκου δεν δρούσε μόνη της. Μπλέκονται σοφέρ, δικηγόροι, εργατολόγοι, μεγαλοστελέχη, Δήμητρες και λοιπές πρακτορικές συνομοταξίες!
    Ο Λαμπράκης εκβίαζε πολύ καιρό τώρα το Ζαχόπουλο και ρουφούσε χρήμα του δημοσίου. 170 εκατομμύρια € ρούφηξε, εκβιάζοντας και πάλι δεν τον έφταναν. Ο πόλεμος μεταξύ των βαρόνων της ενημέρωσης προβλέπεται αδυσώπητος. Όσο για το βίντεο που η Τρέμη επιμένει ότι δεν το πήρε. Να κι αν το πήρε να κι αν δεν το πήρε. Ο Χρηστάρας το είχε ήδη. Ο μεγαλύτερος εκβιαστής στην ιστορία της Ελλάδας, πιάστηκε στα πράσσα, αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι "ο γέροντας του πολιτισμού μας". Όσο για τους εμπλεκόμενους θα δούμε μάλλον να προστατεύουν τον μέγα εκπολιτιστή. Τώρα ήρθε η ώρα και για το Πασόκ να γλιτώσει από αυτό το βραχνά. Αν και θεωρείται ότι άλλη μια φορά θα ταχθεί με τα συμφέροντα των νταβατζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. φιλε 12:25 την ελεθθεροτυπια φωτογραφιζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να γιατί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν θα κάνει ποτέ εκπομπή για τις αναβολές στον Στρατό.
    Αφιερωµένο σε ολους τους µαιντανούς-προσκεκληµένους των Εκποµπών του, και στα Γερµανικά νουµεράκια που έχουµε κάνει όλοι µας εκτός από τον Μάκη µε την ßίλα και το Καγιέν..

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.
    ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1954.

    >>27-12-1973>>ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΦΟΙΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
    >>17-12-1974 >>ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ .
    >>21-12-1977 >>ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ).
    >>1-1-1982 >>ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΤΤΕ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.
    >>8-4-1982>> ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
    >>18-11-1982 >>ΕΜΗΝΥΘΗ.
    >>6-4-1983 >>ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ 625 Τ.Π. (ΙΩΑΝΝΙΝΑ).
    >>6-4-1983>> ΔΙΕΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ BΑΡΕΙΑ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΣΙΝ .
    >>25-3-1985 >>ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ. ΕΚΡΙΘΗ ΙΚΑΝΟΣ Ι1 ΓΙΩΤΑ ΕΝΑ).
    >>13-8-1985>>ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Μ. (ΣΠΑΡΤΗ).
    >>13-8-1985>>ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ). ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 166/ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η εικόνα που έχουν οι πολίτες για το σινάφι μας είναι αυτή που πρέπει να έχουν. Αυτό τους δίνουμε, αυτό παίρνουμε. Στις εμποροπανύγηρεις που τριγυρνούμε, πωλούνται DVD και υπολήψεις σε τιμή ευκαιρίας. Σοφά σκέφτηκαν οσοι κινούνται στις παρυφές του επαγγέλματος, διατηρώντας στο λεξιλόγιό τους τη λέξη αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Βγάζουν λιγότερα αλλά ''έχουν περισσότερα'': έχουν ότι προσδοκούσαν να αποκτήσουν οταν κάποτε επέλεγαν τη δημοσιογραφία για τρόπο ζωής τους.
    Τώρα οι άλλοι ας συνεχίζουν το παιχνίδι. Τώρα άλλωστε τους βολεύει γιατί παίζεται σε δεύτερο πλάνο, καθώς τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν αλλού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση