GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκδότες, το τραπεζικό σύστημα και η πολιτική...

. Από τον Ι. Πανάρετο http://panaretos.blogspot.com/ , Η υπόθεση Ζαχόπουλου αποτέλεσε την αφορμή να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη μερικούς α...

.
Από τον Ι. Πανάρετο
http://panaretos.blogspot.com/
,
Η υπόθεση Ζαχόπουλου αποτέλεσε την αφορμή να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη μερικούς από τους μηχανισμούς "συνεργασίας" των εκδοτών και ιδιοκτητών ΜΜΕ, επιχειρηματιών που έγιναν ιδιοκτήτες ΜΜΕ, ιδιοκτητών ΜΜΕ που έγιναν επιχειρηματίες κλπ με το τραπεζικό σύστημα και την πολιτική.
Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό γιατί δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς την ακρίβεια και τις σκοπιμότητες κάθε δημοσιεύματος ή τοποθέτησης. (Χαρακτηριστική περίπτωση είναι το άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ για την τράπεζα BNP Paribas, αλλά και σχετικές αναρτήσεις (1), (2) στο διαδύκτιο που αφορούν τις οικονομικές δραστηριότητες των εκδοτών του Πρώτου Θέματος, αλλά και οι κατηγορίες που διατύπωσε ένας από αυτούς για τους εκδότες του συγκροτήματος, της Ελευθεροτυπίας και των ιδιοκτητών του ΜΕGΑ). Κανείς δεν γνωρίζει, ούτε μπορεί να ελέγξει, την ακρίβεια των ισχυρισμών που διατυπώνονται. Στην περίπτωση δε των blogs ούτε καν τους χειριστές τους.
Ενα είναι βέβαιο: Οτι οι τράπεζες "εξυπηρετούν" τους "παράγοντες" αυτούς με χρηματοδοτήσεις που εκπλήσσουν για την χαλαρότητα με την οποία χορηγούνται. (π.χ. δάνειο για επιχειρηματική δραστηριότητα με τα χρήματα να κατατίθενται στους προσωπικούς λογαριασμούς των δανειοληπτών πριν καν δημιουργηθεί η "επιχείρηση").
Παρόμοια πράγματα συμβαίνουν με τους "ιδιοκτήτες" ποδοσφαιρικών ομάδων.Τα "μεσαία" δημοσιογραφικά και αθλητικά στελέχη "αξιοποιούν" την αναγνωρισιμότητά τους με την εκλογή τους στην Βουλή ή την τοπική αυτοδιοίκηση, χωρίς βέβαια να ξεχνούν τους εργοδότες τους. Τα "μεγάλα" στελέχη κερδίζουν την συμπάθεια του κόσμου με τους "αγώνες" τους για το δίκαιο του λαού και στην συνέχεια γίνονται επιχειρηματίες αλλά και power brokers.
Αυτά επιτυγχάνονται με τα χρήματα και τις αποταμιεύσεις των απλών πολιτών. (Το χρηματιστήριο ήταν η κορύφωση, όχι όμως και το τέλος). Των ίδιων πολιτών που παρακολουθούν τις θεατρινίστικες εκπομπές τους, τα περισπούδαστα άρθρα τους, τις εμβριθείς αναλύσεις τους και τους σκηνοθετημένους διαξιφισμούς τους.
Αυτό που μένει να γίνει γνωστό είναι ο τρόπος συμμετοχής στα παραπάνω των πολιτικών που προωθούνται από το σύστημα αυτό για να συμπληρώνεται και να ενισχύεται.

17 σχόλια

  1. το τραπεζικο συστημα ειναι τελειως διεφθαρμενο. μονο να σκεφτειτε ποσες παρανομες και καταχρηστικες μεθοδους χρησιμοποιουν οι τραπεζες στις καθημερινες σας συναλλαγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Μάκης, το γνωστό τούβλο που πήγε Ιταλία για να σπουδάσει και γύρισε κούτσουρο, νομίζει ότι είναι πολύ επιτυχημένος.
    ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ ΦΙΛΕ, ο Μάκης το πιστέυει ειλικρινά. Δεν τον βλέπεις πως περιφέρεται αγορεύοντας μ' αυτά τα ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ σ' αυτούς τους ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ που κουβαλάει στην εκπομπή του;
    Εχοντας ράμματα για τη γούνα ορισμένων πολιτικών, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑς ΓΟΥΝΑ.

    Με αυτό το ύφος μιλάει ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

    Και καθόμαστε και τον ΞΕΓΛΕΝΤΑΜΕ;
    Τέτοιοι ΧΑΧΟΛΟΙ είμαστε και μας αξίζει μια χαρά.
    Καλημέρα σας και καλή χρονιά.

    Α, ναι! Να μη ξεχάσουμε να πάρουμε το ΘΕΜΑ σήμερα για να μάθουμε τι γίνεται στο κόσμο βρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ
    ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΘΕΣ?

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ?

    ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ???

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΜΑΚΗΣ
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.




    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ
    ΤΟ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?


    ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
    ΝΑ "ΚΑΨΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ"?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..



    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ?
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    το προαναφερθέν καταπληκτικό απόσπασμα δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 14/4/97 στην εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος» του Δ. Ρίζου. Τι είχε συμβεί;

    Μεταξύ των χρηματοδοτών του «Αδέσμευτου» ήταν και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος, ο οποίος χάρις στις σχέσεις του με την «κυβέρνηση Μητσοτάκη» (υπήρξε και τέτοια) υπέγραψε με τη ρωσική Gazprom τη γνωστή συμφωνία για το Φυσικό Αέριο. Μια συμφωνία που επικυρώθηκε αργότερα και από τον Κ. Σημίτη, ως υπουργό Βιομηχανίας με τη συνδρομή του κ. Βερελή. Όπως αποδεικνύεται όμως και από τα σημερινά δεδομένα, η δουλειά με την Gazprom ήταν μια πολύ μεγάλη «μπίζνες» και ως εκ τούτου, η κατά «Αδέσμευτο» «μεγαλύτερη εφημερίδα μίζας» δεν μπορούσε να μείνει απ΄ έξω. Τι ακριβώς διαμείφθηκε δεν το μάθαμε ποτέ, τα αλλεπάλληλα όμως δημοσιεύματα της εποχής σήκωσαν λίγο την κουρτίνα του βρομερού παρασκηνίου. Όπως έγραφε τότε ο Αντ. Καρακούσης στην «Καθημερινή» της 20/4/97, «ο πρόεδρος (Λαμπράκης) δεν έπεισε το «Ρώσο» (Κοπελούζος) να τον δεχθεί στο αέριο και ανέθεσε την υπόθεση στον Σταύρο (Ψυχάρης, γνωστός και ως ο εκτελεστής του συγκροτήματος).Ο Σταύρος ζήτησε τη βοήθεια του Δημήτρη (Ρίζος) και έπεσαν οι προτάσεις με τον γνωστό τρόπο». (Συμπτωματικά ο κ. Καρακούσης εργάζεται σήμερα στο ΒΗΜΑ, υπο τον κ. Ψυχάρη)

    Φαίνεται όμως ότι οι προτάσεις ήταν πανάκριβες, ο κ. Κοπελούζος στύλωσε τα πόδια και ο κ. Ψυχάρης κατακεραύνωσε με ενυπόγραφο άρθρο του ,ως ζημιογόνα για το δημόσιο συμφέρον, σύμβαση της ΔΕΗ για μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στην Φλώρινα, συμφερόντων Κοπελούζου. Όμως, ο κ. Κοπελούζος, δεν μάσησε και πάλι και έτσι την επομένη δημοσιεύεται στον «Αδέσμευτο», το προαναφερθέν πόνημα περί Ψυχάρη και Βήματος, με την υπογραφή «Δ. Κ.» (το μικρό όνομα του επιχειρηματία είναι Δημήτρης). Ακολούθησε φυσικά …κόλαση. Όπως έγραφε τότε και η Καθημερινή «ό,τι σιγοψιθυρίζαμε χρόνια μεταξύ μας» άρχισε να βγαίνει στην επιφάνεια και το σύστημα να απειλείται για μια ακόμα φορά σοβαρά μετά το σκάνδαλο Κοσκωτά. Παρενέβη , όμως, ο εμπειρότερος όλων σε αυτά τα θέματα, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος διαμήνυσε στους κ. Ρίζο και Ψυχάρη, φίλοι του και οι δύο, να μην δώσουν συνέχεια επειδή «θα βγούμε όλοι μας ζημιωμένοι».

    Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε. Πάει πολύ το ΒΗΜΑ να παριστάνει τον προστάτη της δημόσιας ηθικής από τον «υπόκοσμο» της δημοσιογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης.


    Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει».

    Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..
    ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
    ΤΗΣ CIA KAΙ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ
    "ΔΕΞΙΟ".
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ
    ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ,
    ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,
    ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ?


    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΘΩΩΝΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΙΣ ΚΑΙ
    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΑΒΑ-CIA?


    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΣΙΑ..


    ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΟ ΕΒΑΨΕ
    "ΓΑΛΑΖΙΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ..ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΤΩΡΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,
    ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ..ΤΗΣ ΤΣΕΚΟΥ..
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΤΣΕΚΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..

    ΠΑΡΑΚΡΑΤΥΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"

    Στις 20 και 23 Ιουλίου 2007, ο Θέμος Αναστασιάδης πηγαίνει στην τράπεζα BNP με μια «μαύρη σακούλα» (όπως είπε ο Τριανταφυλλόπουλος) και καταθέτει τα πέντε εκατομμύρια σε δύο δόσεις, από δυόμισι, περίπου, εκατομμύρια τη φορά (συνολικά περίπου 5.200.000) Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:


    1. Από πού προέρχονταν; Ήταν χρήματα τουλάχιστον τριών μεγαλοεπιχειρηματιών, όπως ακούγεται, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά το «Θέμα», να αποσπάσουν τη σιωπή του ή να κτυπήσουν αντιπάλους τους; Τα ονόματα που ακούγονται, είναι ενός επιχειρηματία, γνωστού για τις σχέσεις του με το «γαλλικό λόμπυ» στην Ελλάδα και τα μαχητικά αεροσκάφη. Ο δεύτερος είναι πάμπλουτος επενδυτής από το εξωτερικό. Και ο τρίτος, γνωστός διαπλεκόμενος παράγων με μηντιακές δραστηριότητες. Ένα μικρό ποσόν από αυτά τα χρήματα, λέγεται ότι εστάλη μέσω offshor εταιρείας.

    2.Δεν γνώριζε ο Θέμος ότι η κατάθεση ενός τόσο μεγάλου ποσού σε «ζεστό χρήμα», υποχρεωτικά πρέπει να αναφερθεί τόσο σε όλες τις υπηρεσίες δίωξης οικονομικού εγκλήματος της χώρας, όσο και στην Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς και σε άλλους τραπεζικούς φορείς; Μήπως βάδιζε προς το ταμείο της τράπεζας, σίγουρος ότι δεν θα εδημιουργείτο θέμα;

    3. Γιατί ορισμένοι επιχειρηματικοί κύκλοι που έχουν αναφερθεί ως υποστηρικτές της εκδοτικής προσπάθειας του Θέμου ανησυχούν τώρα πάρα πολύ;


    Προς τα μέσα Αυγούστου 2007, η Αρχή κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος του Γ. Ζορμπά, πληροφορείται την υπόθεση των 5.000.000. Εκείνη την περίοδο, το «Πρώτο Θέμα» επιτίθεται με πρωτοφανή δριμύτητα προσωπικώς κατά του Καραμανλή για τις πυρκαγιές («Ηθικά υπεύθυνος ο ίδιος ο Καραμανλής», «Καταρρέει ο Καραμανλής», κ.λ.π.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΟ ALPHATV

    «Τα σύγχρονα ανάκτορα, η σύγχρονη καμαρίλα και η σύγχρονη μπόχα είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και ορισμένοι δημοσιογράφοι που είναι προπαγανδιστές,εκβιαστες"

    TA EIΠΕ ΟΛΑ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


    ΤΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

    Ακόμη και οι ακριβοπληρωμένοι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να βρεθούν απο τη μια στιγμή στην άλλη με βίλλες, θαλαμηγούς, εξοχικά, και καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ. Ο γρήγορος πλουτισμός προυποθέτει συγκεκριμένη δράση, που δεν είναι άλλη απο τους εκβιασμούς-κυρίως επιχειρηματιών. Αν για παράδειγμα το ρεπορτάζ με ρίξει πάνω σ ενα κατασκευαστή που χτίζει οικοδομικό συγκρότημα σε αμφισβητούμενη έκταση, έχω δυο επιλογές. Να το δημοσιεύσω τηρώντας τους κανόνες της δημοσιογραφίας η να εκβιάσω τον επιχειρηματία και να του αποσπάσω χρήματα, τηρώντας τους κανόνες της αρπαχτής. Η τελευταία μέθοδος δεν έχει καμιά διαφορά απ αυτή των Νονών της νύχτας η των Νονών των Ζωνιανών. Αλλος τρόπος να βγάλω λεφτά, εαν είμαι όνομα με επιρροή στο χώρο της δημοσιογραφίας είναι να τη πέσω δίπλα στους αντιπροσώπους των οπλικών συστημάτων που επιχειρούν να τα πασσάρουν στο υπουργείο Αμυνας η δίπλα σε επιχειρηματίες που κάνουν δουλειές με το δημόσιο και να παίρνω μερτικό απο τις προμήθειες.
    Χρόνια ολόκληρα εκβίαζε μεγαλοεπιχειρηματίες ο εκδότης της Ελεύθερης Ωρας, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, με την απειλή της 17Ν! Ε, λοιπόν έστω και αργά τον μπαγλαρώσανε. Αυτό που οφείλει να κάνει κάθε επιχειρηματίας που κινδυνεύει απο δημοσιογραφικά λαμόγια- εκβιαστές, είναι να τους ξεμπροστιάζει όποιοι κι αν είναι.
    Ο κόσμος είναι πλέον υποψιασμένος και δεν πρόκειται να χαρισθεί σε κανένα δημοσιογράφο, οσο βαρύγδουπος κι αν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΣ "ΑΝΑΛΥΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΓΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΗΝ
    ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ.
    Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ,ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
    ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ
    ΦΤΩΧΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΑ,ΑΠΛΗΣΤΑ
    ΦΟΡΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ
    Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ...ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ,ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ..

    Η ΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ.
    EXOYME KΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ..
    ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΟΜΜΑΤΑ..
    ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΜΜΕ..
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    AYTH EINAI H MEΓΚΑΛΗ ΚΡΙΣΗ,
    ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ,ΑΡΠΑΧΤΙΚΟΥ,
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.
    30000000 ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ..
    ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.


    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ
    ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ,
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ...
    ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ..
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δωστε κρεβατοκαμαρες στον λαο.
    οχι καμερες στους δρομους.
    καμερες στις κρεβατοκαμαρες.
    κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.


    η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.


    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών,

    ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..




    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?




    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES




    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Λαμπράκης πίσω και πάνω από το κύκλωμα του εκβιασμού Ζαχόπουλου.


    «WaterGate των νταβατζήδων» η υπόθεση Ζαχόπουλου.
    Ο Λαμπράκης είναι ο πλέον κερδισμένος από το κύκλωμα του εκβιασμού που στήθηκε γύρω από το «ηθικό παράπτωμα» του Ζαχόπουλου. Αυτός βρίσκεται πίσω και από τις Vodafone υποκλοπές που δεν πήγαν και τόσο καλά. Τον τσάκωσαν νωρίς. Υπήρχε όμως και εφεδρικό σχέδιο, καλά οργανωμένο:παρακολουθήσεις με κάμερες, δημοσιογραφικά μαγνητοφωνάκια, φωτογραφήσεις και κάθε είδους στενό μαρκάρισμα ανθρώπων κοντά στον Καραμανλή. Κανονικά η υπόθεση αυτή, θα έπρεπε να βαφτιστεί:«WaterGate των νταβατζήδων». Γι’ αυτό και η οργανωμένη σεναριολογία ξαφνικά, ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού με πολιορκητικό κριό το χοντροΒενιζέλο.
    Τα πάντα δείχνουν κύκλωμα εκβιαστών που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, στην υπηρεσία των νταβατζήδων και υποβοηθούμενο από υπόγειες και ανώμαλες διασυνδέσεις ακροδεξιών και πασοκικών παρακρατικών κέντρων. Στόχος και να τα παίρνουν και να ρίξουν τον Καραμανλή.
    Αρχίζει όμως να αποκαλύπτεται η επιβλητική παρουσία του συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας, Χρηστάρα του Λαμπράκη. Εδώ κάποιος πάει για σεξ και απέξω τον καταγράφει ολόκληρο βαν. Ο ανακριτής είναι πεπεισμένος ότι η Εύη Τσέκου δεν δρούσε μόνη της. Μπλέκονται σοφέρ, δικηγόροι, εργατολόγοι, μεγαλοστελέχη, Δήμητρες και λοιπές πρακτορικές συνομοταξίες!
    Ο Λαμπράκης εκβίαζε πολύ καιρό τώρα το Ζαχόπουλο και ρουφούσε χρήμα του δημοσίου. 170 εκατομμύρια € ρούφηξε, εκβιάζοντας και πάλι δεν τον έφταναν. Ο πόλεμος μεταξύ των βαρόνων της ενημέρωσης προβλέπεται αδυσώπητος. Όσο για το βίντεο που η Τρέμη επιμένει ότι δεν το πήρε. Να κι αν το πήρε να κι αν δεν το πήρε. Ο Χρηστάρας το είχε ήδη. Ο μεγαλύτερος εκβιαστής στην ιστορία της Ελλάδας, πιάστηκε στα πράσσα, αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι "ο γέροντας του πολιτισμού μας". Όσο για τους εμπλεκόμενους θα δούμε μάλλον να προστατεύουν τον μέγα εκπολιτιστή. Τώρα ήρθε η ώρα και για το Πασόκ να γλιτώσει από αυτό το βραχνά. Αν και θεωρείται ότι άλλη μια φορά θα ταχθεί με τα συμφέροντα των νταβατζήδων.





    Ωφελημένος πάει να βγει ο Λαμπράκης γιατί σκεπάζεται το τεράστιο σκάνδαλο των 170 εκατ. €, σε ετήσια βάση, που απορροφούσε από το ΥΠΠΟ. Ο Λαμπράκης είναι ο Ζαχόπουλος του Μεγάρου, χωρίς όμως κανένα ηθικό υπόβαθρο. Στεγνός και ανήθικος καιροσκόπος κερδοσκόπος. Μην περιμένετε να πέσει από κανένα μπαλκόνι! Άδικα θα περιμένετε. Τα παίρνει ανοικτά από όλες τις κυβερνήσεις και τα διαχειρίζεται εν λευκώ. Κανένας απολύτως έλεγχος στα εκατομμύρια που περνάνε από τα υπόγεια του παραπολιτιστικού Μεγάρου. Μέγα σκάνδαλο, αλλά ο στημένος καβγάς Μάκη-Θέμου δεν μας αφήνει να ασχοληθούμε.


    Δηλαδή οι διεφθαρμένοι νταβατζήδες δεν αποτελούν βρώμικο κέντρο (παρα)εξουσίας; Η επαφή με τη δημοκραρτικά εκλεγμένη κυβέρνηση είναι καταδικαστέα ενώ οι χρηματοδότες της διαπλεκόμενης αηδίας περνάνε στο απυρόβλητο; Τι λέτε ρε τσουτσέκια; Και ποιος μας βεβαιώνει ότι ο Μάκης δεν τάχει πάρει, πολύ καιρό τώρα για να υποσκάπτει την έτσι κι’ αλλιώς βρωμοφυλλάδα:«Πρώτο Θέμα» που νομίζει ότι αγωνίζεται για τα συμφέροντά μας;(πραγματικά αν γίνεται θα μπορούσαν να σταματήσουν να αγωνίζονται για τα δικά μου συμφέροντα; Πολύ πάνω τους έχουν πάρει τον «αγώνα» και φοβάμαι!). Ο καβγάς Μάκη-Θέμου, πάρτον ένα, χτύπα τον άλλο, υποβόσκει μήνες τώρα. Η φοροδιαφυγή του Θέμου, έχει διαπιστωθεί επίσης πολλούς μήνες τώρα. Μήπως αυτή τη στιγμή, βλέπουμε την κορυφή του χρυσοφόρου παγόβουνου στο τρελλοκομείο του Λαμπρακιστάν;



    Πόση φοροδιαφυγή υπάρχει στα συγκροτήματα του υπόλοιπου τύπου....του "δημοκρατικού"; Γιατί μέσα στα συγκροτήματα πηγαινοέρχονται έμποροι όπλων και κάθε είδους καρτέλ; Γιατί γίνεται τεράστια προσπάθεια απόκρυψης του ρόλου που έπαιξε στην παρακολούθηση Ζαχόπουλου, ο Νικολιτσόπουλος και η περίφημη «Δήμητρα»; Γιατί μας ενοχλεί το περιεχόμενο του dvd αλλά συνειδητά δεν ασχολούμαστε με αυτούς που παγίδεψαν και «μαγνητοσκόπησαν» το Ζαχόπουλο, που σημαίνει ότι έχουν παγιδέψει και άλλους με ανάλογους παρακρατικούς μηχανισμούς;


    Κάποιος μας δείχνει το φεγγάρι και μας αναγκάζει να κοιτάμε το δάχτυλο….οϊμέ. Κατάντια!
    Ελέγξτε τον Λαμπράκη και τον τρόπο που διαχειρίζεται στο Μέγαρο
    τα εκατομμύρια! Γαμώ τα Μέγαρα, γαμώ...και τα εκατομμύρια!
    Μακρυγιάννης που σας χρειάζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΑΓΑΘΟΜΟΥΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ?
    ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ "ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ"
    ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ
    ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ
    ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ..
    ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"
    ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ...ΕΠΕΙΔΗ
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΖΕΚΟΥ..Ο ΖΑΧΟ
    ΧΑΧΑΧΑ

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕGA-λειο ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΛΕΣ
    ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΣΑ ΜΑΥΡΑ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ"?
    ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
    ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    ΜΕ ΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ
    ENDESA ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..ΜΙΧΑΛΑΚΗ..

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ

    ΓΙΑΤΙ Ο Ε. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

    Πρόταση σφήνα προς ΔΕΗ

    Του ΜΙΧ. ΚΑΪΤΑΝΤΖΙΔΗ

    Το 'πε και το 'κανε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος. Οταν πριν από 10 μέρες ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το αν θα επιθυμούσε και η εταιρεία του συνεργασία με τη ΔΕΗ, η απάντηση ήταν «γιατί όχι, όλα τα συζητάμε».

    Δεν πέρασε μία εβδομάδα και μέσω της Endesa Ελλάς (στην οποία μετέχει από κοινού με την Ισπανική Endessa) κατέθεσε έγγραφη πρόταση στη ΔΕΗ για εκτεταμένη συνεργασία των δύο εταιρειών στην Ελλάδα. Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνει την από κοινού πραγματοποίηση επενδύσεων για τον εκσυγχρονισμό υφισταμένων, παλαιάς τεχνολογίας, λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, για τη δημιουργία λιθανθρακικού σταθμού και την ίδρυση τέρμιναλ υγροποιημένου φυσικού αερίου.

    Σε σχέση με RWE

    Η πρόταση της Endesa Ελλάς, ασχέτως του αν μπορεί να προχωρήσει, εμφανίζεται πολύ πιο σύνθετη και προωθημένη από την πρόταση της RWE, καθώς η τελευταία στην πραγματικότητα περιορίζεται στη δημιουργία ενός λιθανθρακικού σταθμού. Αντικειμενικός σκοπός της πρότασης της Endesa Ελλάς, να υποχρεωθεί η διοίκηση της ΔΕΗ να αξιολογήσει και βαθμολογήσει τις δύο προσφορές, ιδίως όταν στις 29 Ιανουαρίου πρόκειται να συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο το μνημόνιο συνεργασίας ΔΕΗ-RWE.
    ΚΤΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει τι παίζεται με τα τραπεζικά συστήματα, ας αναζητήσει και ας κατεβάσει την ταινία "Zeitgeist" , της οποίας το τρίτο μέρος αναφέρεται ακριβώς σε αυτό.

    η ταινία τα σπάει, και μακάρι να τη δούν όλοι μπας και ξυπνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ψαγμένο/η σε βρίσκω 10.34!!!

    Συμφωνώ και επαυξάνω:

    http://www.zeitgeistmovie.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *