... Οι πληροφορίες του ιατρικού συνεργάτη μας αναφέρουν ότι ο δικηγόρος Ηρακλής Κουτελίδας υπέστη, κατά την απόπειρα αυτοκτονίας, κρανιοε...
Οι πληροφορίες του ιατρικού συνεργάτη μας αναφέρουν ότι ο δικηγόρος Ηρακλής Κουτελίδας υπέστη, κατά την απόπειρα αυτοκτονίας, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμορραγίες. Στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας μετέβη και ιατροδικαστής ο οποίος έκανε και τις σχετικές διαπιστώσεις. Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι είναι εκτός κινδύνου.

tous aftoktonoune enan-enan. ellas to megaleio sou
ΑπάντησηΔιαγραφήKS
ΑπάντησηΔιαγραφήΖαχοπουλειάδα, παραπληροφόρηση και στη μέση ο Νικολιτσόπουλος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχει τραβήξει πάρα πολύ το σήριαλ με τα θεωρητικά και αναπόδεικτα στοιχεία που παρουσιάζουν αμέτρητα ψώνια δημοσιογράφοι στο γυαλί. Όλοι στην πραγματικότητα προσπαθούν να προβάλλουν ως «είδηση», ρητορικά σενάρια που έχει κατασκευάσει το μυαλουδάκι τους για να εντυπωσιάσουν το φιλοθέαμον κοινό και να «αποδείξουν» ότι έχουν και αυτοί διασυνδέσεις. Που νάξεραν ότι πέφτει η μούντζα σύννεφο, έτσι που τάμπλεξαν! Από τη μια γιατί είναι φανερό ότι οι δημοσιογράφοι:
1ον λένε ψέματα,
2ον αντιφάσκουν,
3ον αυτοδιαψεύδονται και
4ον είναι υπερβολικοί.
Λέει ο ένας το κοντό του, τότε βγαίνει και ο κάθε σαρδανάπαλος και λέει το μακρύ του. Αν ο άσχετος «έχει» πληροφορίες (την τύφλα του), τότε «έχω» κι’ εγώ(ό,τι κατεβάσει το κούφιο κεφαλάκι μου).Κι' όποιον πάρει ο Χάρος. Αίμα στην αρένα.
Όταν η Τσέκου βγαίνει και διαψεύδει τον εαυτό της, στον ανακριτή, δικαιολογείται το κάθε ψώνιο να βγαίνει και να λέει ό,τι γουστάρει στα νέα και παλιά ΜΜΕσα.
Πάντως, από όλα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες, φαίνεται ενδιαφέρουσα η πιθανή «χειραγώγηση» της Ζαχοπουλειάδας από επιχειρηματικό κέντρο, όπως έχουμε ήδη αναφέρει από την πρώτη στιγμή. Θεωρούμε ότι κλειδί στις εξελίξεις ήταν η συνάντηση της Τσέκου με την Τρέμη και επίσης σπουδαίος είναι ο ρόλος στην υπόθεση του νομικού συμβούλου της ΓΣΕΕ, Νικολιτσόπουλου που τυγχάνει κολλητός του Πολυζωγόπουλου . Μόλις σήμερα ο κύριος αυτός εκπαραθυρώθηκε από τη ΓΣΕΕ, κακήν κακώς. Τράβα να αποδείξεις την αθωότητά σου, του είπανε, αλλά στην πραγματικότητα γίνεται προσπάθεια απόκρυψης της στενής σχέσης Νικολιτσόπουλου και Πολυζωγόπουλου. Γιατί ο Πολυζωγόπουλος τυγχάνει κολλητός του Παπανδρέου και δεν πρέπει να μπλέκει σε σενάρια και υπόνοιες ο κανακάρης, ο Γιωργάκης. Είπαμε, δεν ευθύνεται για τα εγκλήματα του παρελθόντος, αλλά φαίνεται ότι το Πασόκ δε μπορεί να διαγράψει την παλιά ακολασία και συνεχίζει με άλλο τρόπο τον καλό αμαρτωλό βίο. Πονηρές σκέψεις που κάνω νυχτιάτικα! Μάλιστα ο Καραμανλής έχει γεμάτο το οπλοστάσιό του με «πληροφορίες» για τους τρεις δικηγόρους. Κάτι τέτοιο όμως θα φέρει σε άμυνα τον Παπανδρέου και δεν θα ήθελαν με τίποτα κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό σούταραν το Νικολιτσόπουλο.
Κατονομάσαμε και καταγγείλαμε την ιδιαίτερη μεταχείριση, που υφίστανται, από τα παράκεντρα ενημέρωσης, οι εκβιαστές δικηγόροι από τους νταβατζήδες. Ο ανακριτής προσανατολίζεται στην προφθλάκιση των τριών δικηγόρων, όταν θα κληθούν σε απολογία. Οι δικηγόροι αναμένεται να κληθούν ως ύποπτοι γιατί είναι μεγάλα μπουμπούκια.
Θεωρήσαμε ότι η Ζαχοπουλειάδα ήταν πρώτης τάξεως σήριαλ για να αποκρύψουν τα κέντρα παραπληροφόρησης τη «Συμφωνία της Μόσχας».
Από την πρώτη στιγμή τονίσαμε τη σαθρότητα των διαφόρων θεωριών σκανδάλων στους αποχαρακτηρισμούς. Οι Αρχές ερευνούν κατά πόσο ευσταθούν αυτά τα σενάρια γιατί δίνουν πραγματικά άλλη διάσταση στην όλη υπόθεση.
Αδμηνιστράτορας
Τον φουκαρά τον οδηγό του φορτηγού
ΑπάντησηΔιαγραφήπου πρέπει να κόντεψε να πάθει έμφραγμα όταν τον είδε ξαφνικά να πετάγεται μπροστά του δεν τον σκέφτηκε;
Αφού είχε αποφασίσει να αυτοκτονίσει ας εύρισκε άλλον τρόπο χωρίς να μπλέξει αθώους ανθρώπους που από τις τύψεις μπορεί να κταστρεφόταν η ζωή τους.
Αν κτυπήσω άνθρωπο εγώ με το αυτοκίνητο δεν νομίζω πως θα κατορθώσω να ξανακοιμηθώ στη ζωή μου
7.32
ΑπάντησηΔιαγραφήΕτσι ακριβώς είναι,ο ασυνείδητος και την τελευταία στιγμή(αν και δε νομίζω ότι ήθελε πραγματικά να αυτοκτονήσει)δείχνει τον άθλιο χαρακτήρα του...
Καλημέρα σε όλους
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε την υπόθεση Ζαχόπουλου απεδείχθει ότι ΟΛΑ τα Ελληνικά ΜΜΕ στηρίζουν με ΟΛΕΣ τους τις δυνάμεις τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή.
Πιό πολύ τον στηρίζουν , κάποιοι υποτιθέμενοι αριστεροί ''tv stars'' .
Αυτό αποδεικνύεται διότι ενω ΟΛΟΙ έχουν δει και έχουν ακούσει και τα dvd και τα cd , ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν λέει αυτές τις κουβέντες που λέγονται και καθαρώτατα ακούγονται από στόματος Ζαχόπουλου . Τις κουβέντες που όταν έμαθε ότι ο Καραμανλής τις άκουσε , τότε πήδησε από το μπαλκόνι .
Ο Ζαχόπουλος εκμυστηρευόταν στην ερωμένη του ότι ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι ομοφυλόφιλος και αμφισβητούσε την πατρότητα των διδίμων τέκνων .
Όλα αυτά τα έλεγε πάνω στο σεξ κομπάζοντας για τον δικό του ανδρισμό .
Η υπόθεση έχει από όλα και σεξ και πολιτική .
xaxax aderfi o kwstakis.....otan talege o themos to 2000....
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο κολαράκι του πασόκου ειχε γινη κολαση καβλας. Το σπερμα στ'αρχιδια μου αρχισε να κοχλαζη ετοιμο να εκτοξευτη στο κολαράκι του. "Δεξιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα χυσωωωωωω"ξεφωνισε. Τον γαμουσα με δυναμη χωρις σταματημω εκεινες της στιγμες. "Ελα ελα καβλααααααααααα μου χυσε,χυσε ελα χυσε κολάρα μου χυσεεεεεεεεε" τον παροτρυνα με βραχνη φωνη. "Τωρααααααααααα,τωραααααααααααααααααααα,αχχχχχχχχχχχχχχ χυνωωωωωωωωωωωωωωωω"ξεφωνισε ενω το κολαράκι του αστε πως εγινε. Υφαιστειο σε εκρηξη ενω θηλαζε την πουτσα μου. πασοκάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ΑπάντησηΔιαγραφήκολάρα μου,τωρααααααααα τωρααααααααα χυνωωωωωωωωωωωω μαζι σου"ξεφωνισα οταν του τον καρφωσα με δυναμη μεσα εκτοξευωντας τα καυτα μου χυσια στο καβλιαρικο κολαράκι του.
Αγαπητοι και εξαιρετικοι φίλοι μου.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ, αγαπημένοι μου φίλοι, έγινα πούστης διότι μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα (και η πράξη, να μην παρεξηγούμαστε). Δεν εγεννήθην έτσι. Δεν κακοποιήθηκα στα παιδικά ούτε στα εφηβικά μου χρόνια. Δεν διετέλεσα altar boy. Δεν με έντυνε κοριτσάκι η μαμά μου όταν ήμουν βρέφος. Δεν επιθυμούσε κόρη η μαμά μου πριν γεννηθώ. Δεν διαθέτω υπερπροστατευτική μαμά, ούτε ο πατέρας μου ήταν αγροίκος, ούτε έχω άλυτο οιδιπόδειο, ούτε σεξουαλικά τραύματα.
Πειραματίστηκα στα πρώιμα εφηβικά χρόνια μου με κορίτσια και αγόρια και διάλεξα τα αγόρια επειδή μπορούσα να κάνω πολύ περισότερα, πολύ ευκολότερα μαζί τους και επειδή πάντα ήθελα να είμαι διαφορετικός, από μικρός είχα αυτή τη λόξα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που έκανα αυτή την επιλογή γιατί αυτή η επιλογή με έκανε ευτυχισμένο.
Δεν έχω καμιά αφελή πεποίθηση ότι όλοι οι πούστηδες ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν, όπως εγώ, “θα γίνω πούστης.” Ξέρω πολύ καλά ότι όλα παίζουν και παίζονται. Οι δύο υπέροχοι γάτοι της φίλης μου της Α. που έζησαν όλη τους τη ζωή ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, που κοιμούνταν πάντοτε αγκαλιά, δεν βαυκαλίζομαι ότι επέλεξαν να είναι πούστηδες. Μάλλον γεννήθηκαν έτσι. Και είμαι σίγουρος ότι και πολλοί άνθρωποι γεννήθηκαν πούστηδες. Εξάλλου, υπάρχει και η θεωρία της γενετικής προδιάθεσης. Προφανώς, είναι ευτυχέστεροι από εμένα όσοι γεννήθηκαν έτσι, διότι δεν χρειάστηκε να τραβήξουν τον ανήφορο των πειραματισμών και των αμφιβολιών: το πεπρωμένο τους ώθησε ευθύς εξαρχής στα καλύτερα!
Τελικά δεν έχει καμιά σημασία πώς και γιατί έγινε κανείς πούστης, όπως δεν έχει καμιά σημασία πώς και γιατί έγινε κανείς ετερό. Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι πως αν ένας δεκαοχτάχρονος νέος πούστης έχει την ατυχία να βλέπει τηλεόραση, να διαβάζει περιοδικά, να διαβάζει εφημερίδες, να συναναστρέφεται τον αξιολύπητο μέσο όρο των συνανθρώπων του, ή ακόμη και να υποκύπτει στον πειρασμό του θρησκευτικού εκμαυλισμού, θα τον αναγκάσουν να αισθανθεί άσχημα για τον εαυτό του. Θα τον αναγκάσουν να αισθανθεί λιγότερος, χειρότερος ή εγκληματικότερος από τους ετερό. Θα τον αναγκάσουν να αμφιβάλλει και ο ίδιος αν είναι σωστό, ηθικό, νόμιμο, ή αποδεκτό το γεγονός ότι του αρέσει να συνουσιάζεται, να ερωτεύεται, να αγαπά άλλους άντρες.
Ο δεκαοχτάχρονος ετερό έχει πολύ λιγότερα προβλήματα. Ίσως για αυτό γίνεται κατά κανόνα πιο κακόγουστος, πιο χαζός, πιο αμόρφωτος. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσει για να γίνει αποδεκτός. Δεν χρειάζεται να αποδείξει πολλά, ούτε στον εαυτό του, ούτε στους άλλους.
Αλλά είναι τόσες οι χαρές της πουστιάς που αντισταθμίζουν με το παραπάνω τα προβλήματα αποδοχής από τους μικρόμυαλους, τους μικρόψωλους και τις κατίνες. Αρκεί να έχει κανείς τα μάτια ανοιχτά, την αγκαλιά ανοιχτή και τη σάρκα πρόθυμη.
Παντα με εκτιμηση
babis
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ [ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ]
ΟΥΤΕ ΜΙΑ
ΚΡΙΜΜΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ
Βαρέθηκα να ακούω για ντιβιντια, σιντια, κασέτες, τσόντες και τώρα τελευταία για εξώγαμα. Νιώθω με αυτά που ακούω κάθε μέρα, σαν τον Τζον Χολμς ή τον Ροκο Σιλφρέντι, πολύ Boogie Nights θυμίζει η όλη ιστορία...
ΑπάντησηΔιαγραφήΠως φτάσαμε να είμαστε έτσι;;;
Τίποτα δεν είναι ειναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Η αποενοχοποίηση της κλειδαρότρυπας στην ελληνική κοινωνία, που ξεκίνησε με τα σκουπιδοριάλιτυ τυπου Μπιγκ Μακακα και φτάνοντας στα μεσημεριανάδικα, έχει πετύχει το σκοπό της. Εχεί μετατρέψει μια κοινωνία , με ιστορικές έτσι και αλλιώς καταβολές ρουφιανιάς (όλοι κρύβουμε έναν Αρτέμη Μάτσα μέσα μας), να θεωρεί φυσικό να αποκαλύπτονται δημόσια, προσωπικές ή όχι στιγμές απο τους πάντες, όποιος δε αρνηθεί, θεωρείται εν δυνάμει ύποπτος.
Το αποτέλεσμα ήταν διττο. από τη μία ο αποχαυνομένος Νεοέλλην κάφρος, αυνανίζεται καθημερνά με τόνους ροζ λάσπης για εξωγαμα, τρια,πισωκολλητά και οπσθοπεριτοναικά τσιμπούκια, ξεχνώντας το άνεργο παιδί του, την ανύπαρκτη δημόσια Υγεία και τις 8 πιστωτικές του κάρτες (έλα μωρέ θα πάρω γιαουρτοδάνειο). Από την άλλη οι Υπεράνω, οι Δυνατοι, που έλεγαν με τόση απλότητα οι βυζαντινοι, κάνουν ότι θέλουν καλλυμένοι από αυτό το Ροζ σκοτάδι, ή και χρησιμοποιώντας το κατά το δοκουν, με τη λογική "σε τρεις μέρς θα βγεία άλλη ιστορία θα τα ξεχάσου όλα". Σε λίγο θα ξεχάσουμε τον βροντερό μαλάκα Γενικό για τον βροντερό μαλάκα Πασχάλη -άλλο νούμερο και αυτός, όχι μόνο δεν είχε τη σεμνότητα να αναλάβει τις ευθύνες του, έκανε και τον βαρύ απο πάνω - , και μετά απο αυτόν θα βρεθεί άλλος βροντερός...
Με αυτά και με αυτά η πορδή έγινε βροντή
ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ!!!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΕΣΕΙΣ ΕΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΩΓΑΜΟ ???
1 ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΖΑ.
2 ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ.
3 ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΑ.
4 ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΑ.
4 ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.
Αγαπητοί μου φίλοι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα, είμαι ο babis 52 χρονών. Μου αρεσει να φοραω γυναικεια ρουχα και να γινομαι πουτανακι. Οποιος θελει σχεση μεσω τηλεφωνου με καυλωτικες συζητησεις και τηλεφωνικο sex και αργοτερα συναντηση απο κοντά ας στηλει μηνυμα στο εxι ενεα τρια οκτω ενια τεσερα τρια τρια ενια επτα
Πάντα με εκτίμηση
babis
ΕΒΙΤΑ (ΤΣΕΚΟΥ) ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΚ
ΑπάντησηΔιαγραφή05/01/08
ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΤΟΥ
ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ !!!!!
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του