GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέπλυμα…‏

. Τώρα εξηγείται. Γι’ αυτό εμφανίστηκαν στο διαφημιστικό μέσα σε μπανιέρα. Είναι καλοί στο ξέπλυμα… @νώνυμος συκοφάντης επώνυμων απατεώνων

.
Τώρα εξηγείται.
Γι’ αυτό εμφανίστηκαν στο διαφημιστικό μέσα σε μπανιέρα.
Είναι καλοί στο ξέπλυμα…

@νώνυμος συκοφάντης επώνυμων απατεώνων

6 σχόλια

  1. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πάντα χρήσιμα συμπεράσματα και παρατηρήσεις

    Υπάρχει, αλήθεια, κάποιος, πολιτικά έντιμος Έλληνας πολίτης που να πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται και μάλιστα άμεσα, ένα εθνικό σχέδιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς όπως πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου ;
    Από την άλλη , την Παρασκευή είχαμε ένα συγκλονιστικό γεγονός που μάλλον ίσως και να πέρασε απαρατήρητο. Μετά το ταξίδι της αναψυχής στις εξωτικές χώρες με όλη την παρέα της χαράς , ο πρωθυπουργός πήγε - εμφανίστηκε στη Βουλή για να απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΝ κ. Αλαβάνο. Όσοι τον έψαχναν και δεν τον έβρισκαν όλη αυτή την τρέχουσα περίοδο πιθανότατα ν' αναφώνησαν: νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός!!!! .Όταν τον ξαναδείτε να μου το πείτε και μένα να το καταγράψω…
    Ετσι εγραφα χθες.. Διεπιαστωσα σημερα αναφερομενος σε νεους ζηλωτες της δημοσιογραφιας που συντελειται εδώ , μια επιμονη και μια απορρια για την …ηρωικη μας διακυβενρηση. Μια απορια για τις επιθεσεις που δεχεται η απείρου κάλλους και υψηλού δείκτη προσφοράς για το λαό διακυβέρνηση της χώρας και μια επιμονή στην υποστήριξη της . Βέβαια κατανοώ ότι δεν είναι εύκολο να απαρνηθείς πρότυπα και νοοτροπίες ετών. Θυμάμαι με νοσταλγία τον παππού της γυναίκας μου που πέθανε πριν λίγα χρόνια και μέχρι τελευταίας στιγμής αρεσκετο να μου εξιστορεί τα ηρωικά κατορθώματα του «αξέχαστου στρατηλάτη και δαφνοστεφανωμενου Βασιλέως Κωνσταντίνου» . Εγώ βέβαια λογω δημοκρατικών πεποιθήσεων και Βενιζελικης παράδοσης και σεβασμού και ηλικίας , ήμουν υποχρεωμένος να τον απολαμβάνω και να τον ακούω τουλάχιστον … Αυτά συμβαίνουν….
    Όμως εδώ ορισμένοι έχουν χάσει το μέτρο. Έτσι βλέπεις απειλές και προσβολές από τη μεριά των Δεξιών μαζί με παραπληροφόρηση και ψεύδος. Τόσο μένος και τόσο πάθος για μια διακυβέρνηση που αντικειμενικά βλάπτει σαφώς και τη δημοκρατία και τον τόπο. Τέτοιοι άνθρωποι θα είναι στη περίπτωση του ηρωικού παππού, η στην περίπτωση που αποτελούν μέρος της παρέας της χαράς που απολαμβάνει σήμερα σε βάρος των πολλών ,όποτε άξιος ο μισθός των. Άλλη περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ.

    Θα μου πει κάποιος το ΠΑΣΟΚ έκανε χειρότερα. Άσε που δεν έκαναν ορισμένοι ,αλλά ας το δεχτούμε. Είναι σωστό σήμερα εν έτη 2008 να λέμε τι έγινε το 1984, 1996, 2002 ? Ο κόσμος αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. Αν έγινε κάτι κακό και απαράδεκτο το 1986 είναι σοβαρή δικαιολογία να επαναλαμβάνετε στα 2008? Έτσι θα πάει η χώρα μπροστά?

    Είχαμε φτάσει στο σημείο να σατιρίζουμε και να κοροϊδεύουμε γενικά την οργανωτικοτητα και την εργατικότητα του Σημίτη με το «μπλοκάκι». Σήμερα τι γίνεται? Ένας πρωθυπουργός που εμφανίζεται αραιά και που και εκφωνεί τον ίδιο λόγο, με το ίδιο περιεχόμενο και τις ίδιες λέξεις. Μια ανίκανη κυβέρνηση να διαχειριστεί τα οξυμένα προβλήματα του λαού και η χώρα κάθε μέρα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
    Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
    Όλο και πιο πολλοί Έλληνες κάθε μέρα συνειδητοποιούν ότι η εναλλακτική λύση που παρέχει σήμερα το ΠΑΣΟΚ και αξιόπιστη είναι και εγγύηση αποτελεί για μια πορεία της χώρα για την πρόοδο και την ευημερία για τους πολλούς. Η ΝΔ απέτυχε. Ήρθε η ώρα του ΠΑΣΟΚ.
    Οι μήνες των είναι μετρημένοι
    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ρublic Ιssue, το ποσοστό δυσαρέσκειας για το ΠαΣοΚ έφθασε στο 91%. Δεν ξέρω αν είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Σίγουρα όμως είναι πανελλήνιο. Ποτέ άλλοτε το ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα της χώρας μας δεν κατάφερε να προκαλεί τόση δυσαρέσκεια. Υπό αυτές τις συνθήκες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πρόβλημα. Ισως το πιο σοβαρό πρόβλημα στην τριαντατετράχρονη ιστορία του.

    Πάμε παρακάτω. Την ίδια ημέρα ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ μιλούσε σε μια κομματική συνάθροιση. Θεωρητικά, ο πρόεδρος ενός κόμματος με τέτοιο πρόβλημα θα επιχειρούσε κατά απόλυτη και επιτακτική προτεραιότητα να το ερμηνεύσει και να το αντιμετωπίσει. Στη συνάθροιση αυτή ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ έκανε τα εξής:

    Πρώτον, συγκρότησε μερικές ακόμη κομματικές επιτροπές.

    Δεύτερον, εξήγγειλε ένα κομματικό δημοψήφισμα για τη διαφάνεια, την αναγέννηση της δημοκρατίας κτλ.

    Τρίτον, έθεσε εκτός κομματικού λεξιλογίου τους όρους «εσωκομματική αντιπολίτευση», «λευκή απεργία» και «στρατηγική ήττας». Ενδεχομένως οι εξαγγελίες του προέδρου να αποδειχθούν καταλυτικές, να αντιστρέψουν το δυσχερές κλίμα και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να σπεύσουν να συνταχθούν με τον Πετσάλνικο, τη Μαριλίζα και τον Πάγκαλο. Αν γίνει έτσι, κανένα πρόβλημα.

    Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί αν αποδειχθεί ότι αυτό που περίμενε ο λαός από το ΠαΣοΚ δεν ήταν ένα κομματικό δημοψήφισμα. Τι θα συμβεί, δηλαδή, αν αποδειχθεί ότι οι λύσεις που κομίζει ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ δεν είναι στο ύψος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Διότι η άλλη εκδοχή είναι ότι πολιτική γίνεται με συζήτηση επί της πολιτικής και όχι με κουβέντα επί της διαδικασίας. Και όταν τρίζει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα απαντάς με προτάσεις και προοπτικές, με κατευθύνσεις και διεξόδους, όχι με κομματικά όργανα, ούτε με δημοψηφίσματα, ούτε με εξεταστικές επιτροπές, ούτε με συμβούλια πολιτικών αρχηγών.

    Υπό αυτή την έννοια, δεν με προβληματίζουν οι απαντήσεις του ΠαΣοΚ. Αναρωτιέμαι απλώς αν καταλαβαίνουν τις ερωτήσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι με 91% δυσαρέσκεια οι οπαδοί του προέδρου ξεχύθηκαν, λόγου χάρη, στους διαδρόμους να εξηγήσουν ότι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης «έδωσε μια τελευταία ευκαιρία στον Βενιζέλο». Τι μου λες!

    Εχουν άραγε την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος στην Ελλάδα που νοιάζεται πόσες ευκαιρίες δίνει και σε ποιον ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ; Αυτό περιμένει ο έλληνας πολίτης; Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα στην ελληνική κοινωνία; Διότι, αν έτσι νομίζουν, τότε το ρεκόρ του 91% απειλείται ήδη επικίνδυνα.
    ……………………………………………..
    Copy Paste from ‘’VIMA’’ 22.01.08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΤΟΥ DVD,

    ΒΓΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΡΟΥΣΣΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ.

    ΥΓ: ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλάτε;

    Το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει εδώ και καιρό και οι μονοι που δεν το εχουν παρει χαμπάρι ακόμη είναι ο Γιωργάκης και οι αυλικοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΣΗΜΕΡΙ ΤΡΙΤΗΣ
    ΞΕΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΛΙΓΑΚΙ.
    ΘΕΜΑ [ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ]
    ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ
    [ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ] ΜΕ ΤΟΝ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ.
    ΜΑΚΗ ΜΑΣ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΜΟ Ο.Κ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΟ ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝ
    ΕΙΧΕ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΤΟΥ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ
    ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ.
    www.youtube.com/nemesisrellos
    binteakia poy den tolmhses na deijeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ
    ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΘΕΣ?

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ?

    ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ???

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΜΑΚΗΣ
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.




    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ
    ΤΟ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?


    ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
    ΝΑ "ΚΑΨΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ"?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..

    22 Ιανουάριος 2008 5:52 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    22 Ιανουάριος 2008 5:56 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πακιστανοί, μυστικές υπηρεσίες και «Βρώμικο Θέμα».


    Σας θυμίζω την υπόθεση των Πακιστανών.
    Το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" έδινε τις πληροφορίες μιας "ομάδας" της ΕΥΠ, που κατηγορούσε κάποιους πράκτορες, οι οποίοι στη συνέχεια κατονομάστηκαν από την ίδια εφημερίδα! Προφανώς, η ύπαρξη διόδου επικοινωνίας μεταξύ εφημερίδας και ΕΥΠ αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε τότε. Η ύπαρξη παρακρατικών μηχανισμών επανακαθορίστηκε, αφού πλέον δεν χρειάζεσαι 45άρι (που είναι άραγε;), αλλά ένα ή περισσότερα ΜΜΕ για να εκβιάζεις και να στοχοποιείς. Θυμηθείτε τη στοχοποίηση Βουλγαράκη από το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"...Μετά ακολούθησε τρομοκρατικό χτύπημα στο σπίτι του!!
    Το θέμα των Πακιστανών, όπως παρουσιαζόταν ήταν επικοινωνιακά ΑΣΤΟΧΟ. Η κοινή γνώμη δεχόταν ευχαρίστως τον έλεγχο των μεταναστών. Ιδιαίτερα αυτών που μπορεί να σχετίζονταν με τη διεθνή τρομοκρατία. Και ήταν απολύτως αποδεκτή η όποια μεθοδολογία, εάν είχες να κάνεις με πιθανούς τρομοκράτες. Κατά συνέπεια, η προβολή του θέματος αυτού δεν είχε καμία αποδοχή στην κοινή γνώμη. Γινόταν για άλλους λόγους: ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ και ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ. Τα μηνύματα ΣΑΦΗ: Έχουμε δύναμη. Ακόμα και η ΕΥΠ μπορεί να μας "εξυπηρετήσει". Γι' αυτό πρόσεχε Βουλγαράκη και κυρίως εσύ Καραμανλή που δείχνεις ότι δεν "μασάς". Τα μηνύματα ήταν ΑΜΕΣΑ: κανονικό ΦΑΚΕΛΩΜΑ. Για τον στοχοποιημένο πχ. Ρουσόπουλο εμφανίστηκαν ένα σωρό πληροφορίες, φωτογραφίες και στοιχεία της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής. Πως άραγε μαθαίνουν τόσες πολλές ιδιωτικού χαρακτήρα πληροφορίες; Πώς ας πούμε έμαθαν ότι ο Ρουσόπουλος αγόρασε σπίτι; Από το μεσίτη, το δικηγόρο; το συμβολαιογράφο; Ποιοί είναι αυτοί και πως βρίσκουν αυτές τις πληροφορίες; Ποιές είναι οι "πηγές" τους; Δικαιολογούνται ότι κάνουν "ρεπορτάζ", αλλά δεν πείθουν κανένα. Προφανώς έχουν σχέση με το ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ που σχετίζεται με όλα τα ΜΜΕ και παρέχει "πληροφορίες" για τους στοχοποιημένους. Θυμηθείτε την περίπτωση Τσιτουρίδη: Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ΟΛΑ τα ΜΜΕ μετέδιδαν τις ίδιες πληροφορίες με λεπτομέρειες για τις οικογενειακές του σχέσεις. Ανέσυραν με μεγάλη ευκολία πληροφορίες για γεγονότα και σχέσεις της προηγούμενης δεκαετίας και έστησαν ΟΛΟΙ μαζί ένα σκηνικό για να παίξουν όλοι στο ίδιο θεατρικό έργο! Ποιός είναι ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;
    Στην περίπτωση Μαγγίνα, φάνηκε ότι είχε "ψαχτεί" από παντού. Κάποιοι, κάπου συνέλεγαν πληροφορίες, συσκέπτονταν και οργάνωναν το χτύπημα. Στα δημοσιογραφικά τους γραφεία οργανώνουν ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ. Συνεννοούνται και ακολουθούν την ΙΔΙΑ γραμμή. Ποιός είναι ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;
    Ο Λιαρέλης σε κάποιο παράθυρο τόνισε με έμφαση ότι ο Ζαχόπουλος είχε ψαχτεί από παντού!
    "Η ΕΥΠ ΓΝΩΡΙΖΕ" λέει ο Θέμος και εμφανίζει έγγραφα και αποδεικτικά που του έχουν δοθεί από κάποιους εκεί μέσα που συμμετέχουν όπως φαίνεται στις παρακολουθήσεις και στη συλλογή στοιχείων για λογαριασμό του. Μετά, εμφανίζονται κάποιοι συνάδελφοί του (πχ. Μάνεσης), πρόθυμοι να συνεισφέρουν στην επικοινωνιακή μετάδοση της θέσης και έτσι γίνεται ΘΕΜΑ. Κάποιοι άλλοι από τα παράθυρα προσφέρουν το δικό τους "ρεπορτάζ", πχ Γεωργακόπουλος, Τσαρούχας, Βορίνας και με δήθεν αντιεξουσιαστική φρασεολογία προσφέρουν τη στήριξη.
    Το "τυχαίο γεγονός" της αυτοκτονίας Ζαχόπουλου μας θυμίζει έντονα το "τυχαίο γεγονός" της έκρηξης της βόμβας στα χέρια του Ξηρού.
    Φαίνεται, ότι το κουβάρι της αποκάλυψης αρχίζει να ξετυλίγεται...
    Θα αποκαλυφτεί άραγε ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;

    insider

    22 Ιανουάριος 2008 5:57 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"

    Στις 20 και 23 Ιουλίου 2007, ο Θέμος Αναστασιάδης πηγαίνει στην τράπεζα BNP με μια «μαύρη σακούλα» (όπως είπε ο Τριανταφυλλόπουλος) και καταθέτει τα πέντε εκατομμύρια σε δύο δόσεις, από δυόμισι, περίπου, εκατομμύρια τη φορά (συνολικά περίπου 5.200.000) Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:


    1. Από πού προέρχονταν; Ήταν χρήματα τουλάχιστον τριών μεγαλοεπιχειρηματιών, όπως ακούγεται, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά το «Θέμα», να αποσπάσουν τη σιωπή του ή να κτυπήσουν αντιπάλους τους; Τα ονόματα που ακούγονται, είναι ενός επιχειρηματία, γνωστού για τις σχέσεις του με το «γαλλικό λόμπυ» στην Ελλάδα και τα μαχητικά αεροσκάφη. Ο δεύτερος είναι πάμπλουτος επενδυτής από το εξωτερικό. Και ο τρίτος, γνωστός διαπλεκόμενος παράγων με μηντιακές δραστηριότητες. Ένα μικρό ποσόν από αυτά τα χρήματα, λέγεται ότι εστάλη μέσω offshor εταιρείας.

    2.Δεν γνώριζε ο Θέμος ότι η κατάθεση ενός τόσο μεγάλου ποσού σε «ζεστό χρήμα», υποχρεωτικά πρέπει να αναφερθεί τόσο σε όλες τις υπηρεσίες δίωξης οικονομικού εγκλήματος της χώρας, όσο και στην Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς και σε άλλους τραπεζικούς φορείς; Μήπως βάδιζε προς το ταμείο της τράπεζας, σίγουρος ότι δεν θα εδημιουργείτο θέμα;

    3. Γιατί ορισμένοι επιχειρηματικοί κύκλοι που έχουν αναφερθεί ως υποστηρικτές της εκδοτικής προσπάθειας του Θέμου ανησυχούν τώρα πάρα πολύ;


    Προς τα μέσα Αυγούστου 2007, η Αρχή κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος του Γ. Ζορμπά, πληροφορείται την υπόθεση των 5.000.000. Εκείνη την περίοδο, το «Πρώτο Θέμα» επιτίθεται με πρωτοφανή δριμύτητα προσωπικώς κατά του Καραμανλή για τις πυρκαγιές («Ηθικά υπεύθυνος ο ίδιος ο Καραμανλής», «Καταρρέει ο Καραμανλής», κ.λ.π.)




    ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΟ ALPHATV

    «Τα σύγχρονα ανάκτορα, η σύγχρονη καμαρίλα και η σύγχρονη μπόχα είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και ορισμένοι δημοσιογράφοι που είναι προπαγανδιστές,εκβιαστες"

    TA EIΠΕ ΟΛΑ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


    ΤΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

    Ακόμη και οι ακριβοπληρωμένοι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να βρεθούν απο τη μια στιγμή στην άλλη με βίλλες, θαλαμηγούς, εξοχικά, και καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ. Ο γρήγορος πλουτισμός προυποθέτει συγκεκριμένη δράση, που δεν είναι άλλη απο τους εκβιασμούς-κυρίως επιχειρηματιών. Αν για παράδειγμα το ρεπορτάζ με ρίξει πάνω σ ενα κατασκευαστή που χτίζει οικοδομικό συγκρότημα σε αμφισβητούμενη έκταση, έχω δυο επιλογές. Να το δημοσιεύσω τηρώντας τους κανόνες της δημοσιογραφίας η να εκβιάσω τον επιχειρηματία και να του αποσπάσω χρήματα, τηρώντας τους κανόνες της αρπαχτής. Η τελευταία μέθοδος δεν έχει καμιά διαφορά απ αυτή των Νονών της νύχτας η των Νονών των Ζωνιανών. Αλλος τρόπος να βγάλω λεφτά, εαν είμαι όνομα με επιρροή στο χώρο της δημοσιογραφίας είναι να τη πέσω δίπλα στους αντιπροσώπους των οπλικών συστημάτων που επιχειρούν να τα πασσάρουν στο υπουργείο Αμυνας η δίπλα σε επιχειρηματίες που κάνουν δουλειές με το δημόσιο και να παίρνω μερτικό απο τις προμήθειες.
    Χρόνια ολόκληρα εκβίαζε μεγαλοεπιχειρηματίες ο εκδότης της Ελεύθερης Ωρας, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, με την απειλή της 17Ν! Ε, λοιπόν έστω και αργά τον μπαγλαρώσανε. Αυτό που οφείλει να κάνει κάθε επιχειρηματίας που κινδυνεύει απο δημοσιογραφικά λαμόγια- εκβιαστές, είναι να τους ξεμπροστιάζει όποιοι κι αν είναι.
    Ο κόσμος είναι πλέον υποψιασμένος και δεν πρόκειται να χαρισθεί σε κανένα δημοσιογράφο, οσο βαρύγδουπος κι αν είναι.

    22 Ιανουάριος 2008 5:58 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης.


    Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει».

    Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή

    22 Ιανουάριος 2008 5:59 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο Λαμπράκης πίσω και πάνω από το κύκλωμα του εκβιασμού Ζαχόπουλου.


    «WaterGate των νταβατζήδων» η υπόθεση Ζαχόπουλου.
    Ο Λαμπράκης είναι ο πλέον κερδισμένος από το κύκλωμα του εκβιασμού που στήθηκε γύρω από το «ηθικό παράπτωμα» του Ζαχόπουλου. Αυτός βρίσκεται πίσω και από τις Vodafone υποκλοπές που δεν πήγαν και τόσο καλά. Τον τσάκωσαν νωρίς. Υπήρχε όμως και εφεδρικό σχέδιο, καλά οργανωμένο:παρακολουθήσεις με κάμερες, δημοσιογραφικά μαγνητοφωνάκια, φωτογραφήσεις και κάθε είδους στενό μαρκάρισμα ανθρώπων κοντά στον Καραμανλή. Κανονικά η υπόθεση αυτή, θα έπρεπε να βαφτιστεί:«WaterGate των νταβατζήδων». Γι’ αυτό και η οργανωμένη σεναριολογία ξαφνικά, ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού με πολιορκητικό κριό το χοντροΒενιζέλο.
    Τα πάντα δείχνουν κύκλωμα εκβιαστών που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, στην υπηρεσία των νταβατζήδων και υποβοηθούμενο από υπόγειες και ανώμαλες διασυνδέσεις ακροδεξιών και πασοκικών παρακρατικών κέντρων. Στόχος και να τα παίρνουν και να ρίξουν τον Καραμανλή.
    Αρχίζει όμως να αποκαλύπτεται η επιβλητική παρουσία του συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας, Χρηστάρα του Λαμπράκη. Εδώ κάποιος πάει για σεξ και απέξω τον καταγράφει ολόκληρο βαν. Ο ανακριτής είναι πεπεισμένος ότι η Εύη Τσέκου δεν δρούσε μόνη της. Μπλέκονται σοφέρ, δικηγόροι, εργατολόγοι, μεγαλοστελέχη, Δήμητρες και λοιπές πρακτορικές συνομοταξίες!
    Ο Λαμπράκης εκβίαζε πολύ καιρό τώρα το Ζαχόπουλο και ρουφούσε χρήμα του δημοσίου. 170 εκατομμύρια € ρούφηξε, εκβιάζοντας και πάλι δεν τον έφταναν. Ο πόλεμος μεταξύ των βαρόνων της ενημέρωσης προβλέπεται αδυσώπητος. Όσο για το βίντεο που η Τρέμη επιμένει ότι δεν το πήρε. Να κι αν το πήρε να κι αν δεν το πήρε. Ο Χρηστάρας το είχε ήδη. Ο μεγαλύτερος εκβιαστής στην ιστορία της Ελλάδας, πιάστηκε στα πράσσα, αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι "ο γέροντας του πολιτισμού μας". Όσο για τους εμπλεκόμενους θα δούμε μάλλον να προστατεύουν τον μέγα εκπολιτιστή. Τώρα ήρθε η ώρα και για το Πασόκ να γλιτώσει από αυτό το βραχνά. Αν και θεωρείται ότι άλλη μια φορά θα ταχθεί με τα συμφέροντα των νταβατζήδων.

    22 Ιανουάριος 2008 6:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ρε μαλακες μην τα βαζεται με τον τριανταφυλοπουλο.
    εχει με την συνεργασια της ΚΥΠ.
    φακελωσει ολη την ελλαδα.
    δεν ειναι τυχαιος.
    εχει καλυψh.
    γιαυτο δεν φοβαται να τα βαλει με ολους .οσο ψηλα και αν βρισκονται.




    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    εχει φακελωσει και ελεγχει ολους τους θεσμους της χωρας.
    δικαιοσυνη,
    ανεξαρτητες αρχες.
    πολιτικους.
    δημοσιογραφους.
    ΚΤΛ...
    ο μεγαλος διεφθαρμενος αδελφος ..

    εκβιαζει και χειραγωγει την χωρα..

    παγιδευμενη "δημοκρατια"
    παρακρατικη "δημοκρατια"
    πολιτες η "αχυρανθρωποι"?

    22 Ιανουάριος 2008 6:01 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ
    ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ
    ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ
    ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

    Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ




    ΑΠΟΡΙΑ
    ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΤΟ ΜΟΝΟ
    ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΤΖΕΚΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ
    ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ?
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ
    ΕΙΝΑΙ?
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ..
    ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ..Η ΤΖΕΚΟΥ..
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΓΙΑ
    ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *