GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κάκκαλος ψωνίζει κοστούμια...

. ... Εθεάθη ο Νίκος Κάκκαλος σε επώνυμη ανδρική μπουτίκ της Κατερίνης να ψωνίζει κοστούμια. Προβάρει την νεα βουλευτική αμφίεση ;

. ...
Εθεάθη ο Νίκος Κάκκαλος σε επώνυμη ανδρική μπουτίκ της Κατερίνης να ψωνίζει κοστούμια.
Προβάρει την νεα βουλευτική αμφίεση;

10 σχόλια

  1. Ο μηχανισμός άλεσης έχει στηθεί. Μια ολόκληρη ζωή, αγώνας αρχών και αξιών, ρίπτεται βορά στην αρένα. Οικογένεια (σ.σ.: η λέξη είναι διαγραμμένη). Δεν μπόρεσαν να με σπιλώσουν πολιτικά. Δεν μου βρήκαν κάτι οικονομικά επιλήψιμο. Θέλησαν να με εξαφανίσουν ηθικά. Αρκεί ένα λάθος στην τέλεια κοινωνία μας να διαγράψει μια ζωή; Να σπιλώσει μια οικογένεια;

    Με τη βιολογική αυτοακύρωσή μου δίνοντας τέλος θέλω να καταγγείλω (σ.σ.: στο σημείο αυτό έχει διαγραφεί η φράση “θέλω να αφυπνίσω συνειδήσεις και πολίτες”) τη στημένη αθλιότητα. Να βάλω φρένο σε ασύδοτα φαινόμενα νεοφασισμού

    ζαχοπουλος

    ΜΑΚΗ
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΖΑΧΟ?
    "ΑΣΥΔΟΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ"
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ..?
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΣΥΔΟΤΟΣ..ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ
    ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΚΥΠΑΤΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υστερόγραφο: ελέγχει η δικαιοσύνη την ψυχολογική και φαρμακευτική θεραπεία που δέχεται ο Ζαχόπουλος;

    Υστερόγραφο: ελέγχει η δικαιοσύνη την ψυχολογική και φαρμακευτική θεραπεία που δέχεται ο Ζαχόπουλος;

    Υστερόγραφο: ελέγχει η δικαιοσύνη την ψυχολογική και φαρμακευτική θεραπεία που δέχεται ο Ζαχόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόσφυγας λόγω ‘‘ιδιωτών’’ της πρωτοβάθμιας διαπλοκής

    ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ !!!!!!
    Απόσπασμα από http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=22778600
    Ένας ‘’ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ’’ απελπισμένος «Δεν πάει να καεί όλη η Ελλάδα»
    «Να 'σαι μακριά από την Ελλάδα. Επιτέλους, λες. Να ξεφύγω από τα ασφυκτικά της «ωραίας μου πατρίδας». Της καθημερινότητας τα σκουπίδια, των επωνύμων τις «καυτές σαχλαμάρες». Την ανακύκλωση του τίποτα. Και ξαφνικά, «τρέχα», σου λένε, «καίγεται το σπίτι σου». ..........................................................................................................................
    «Δεν πάει να καεί όλη η Ελλάδα. Και τα σπίτια των πλουσίων. Και τα σπίτια των φτωχών. Και ό,τι ωραίο απέμεινε. Και η Ακρόπολη να καεί. Και οι Δελφοί επίσης. Και να μην ξαναγυρίσω ποτέ. Να μείνω εδώ που είμαι, να θυμάμαι μια Ελλάδα που ήταν κάποτε...». Τέλος.

    ««Δεν πάει να καεί όλη η Ελλάδα. Και τα σπίτια των πλουσίων. Και τα σπίτια των φτωχών....»!!!!
    Δεν θα το ‘λεγα ποτέ ούτε και για τα σπίτια των τις πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, και τριτοβάθμιας διαπλοκής, γιατί τί θα κάνουμε μετά χωρίς τους τελευταίους εναπομείναντες βαρβάρους?

    Αλλού βρίσκετε η αιτία της συμφοράς, και εντοπίζετε στην πρωτοβάθμια διαπλοκή (με δικονομική συνδρομή), αυτή είναι ο ηθικός αυτουργός των πλείστων κακών, της αδικίας,, της φτώχιας, του άγχους, της μοιρολατρίας, της υποτέλειας, μέχρι και του φαινόμενου της ‘17 Νοέμβρη’, ως και της απαξίωσης κατά των ‘‘ιδιωτών’’ πολιτικών, γι’ αυτό και ορισμένοι ούκ ολίγοι αντιστέκονται στην άρσης της ασυλίας του εδράνου που τους προσφέρεται, , αλλά πολύ πιό ανησυχητικό είναι και που δεν έχει υπάρχει ένα επιμέρους κίνημα νομικών, έστω και ηθικά! να πει έστω!, αρκετά πια! με τα ερπυστριοφόρα της διαφθοράς.

    Χρήζει πρακτικής εφαρμογής αντίμετρων, η δημιουργική φαντασία, άλλως απύθμενη η βουλή των ΤΑΛΙΜΠΑΝ φυλάρχων, που αγιάζονται επικαλούμενοι την ασυλία του ΤΙΜΙΟΥ ξύλου του ΕΔΡΑΝΟΥ της ΒΟΥΛΗΣ.

    Ας δώσουμε ο καθένας την πραγματική ουσία σ’ ένα περιεχόμενο του «..μη κοιτάς τη κάνει η κυβέρνηση (όταν εσύ είσαι τροχοπέδη) για σένα, αλλά δες τι κάνεις εσύ (στην ακτίνα εμβέλειας της αντίληψης της συνείδησης σου) γι’ αυτήν..»

    Προσωπικά, συμμετέχω εποικοδομητικά στον αγώνα, κατά της ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, στη Σκύρο
    και παραπέμπω
    http://www.topontiki.gr/pontikiforum/index.php?showtopic=122
    http://www.topontiki.gr/pontikiforum/index.php?showtopic=258
    http://www.topontiki.gr/pontikiforum/index.php?showtopic=852
    http://www.topontiki.gr/pontikiforum/index.php?showtopic=832 και

    http://www.inskyros.gr/ στη συνέχεια ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ και ακολούθως Φάκελος Χορτονομές του Φεβρουαρίου 2006
    Ο καθένας έχει το μέρος της ευθύνης του, όταν επικαλείται μόνο την ΑΘΗΝΑ χωρίς να κουνά τα χέρια του, αλλά και πέραν αυτού ούτε ιδρώνει για μια συμμετοχή στο ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ κατά των πολιτικοεραστων και πολιτικομικτων στις τοπικές κοινωνίες των Ο.Τ.Α όπου ανδρώνονται και εκκολάπτονται οι έχινδες που δηλητηριάζουν το δημόσιο βίο μιας ευνομούμενης πολιτείας.


    Ας βοηθήσουμε στις επερχόμενες εκλογές στην επιστροφή δικηγόρων και γιατρών στην δια βίου παιδεία των, αλλά και την μη ανάδειξη ‘‘καμένων’’ σταχτών από τα ‘‘τζάκια’’ και ‘‘πυρομανείς’’ της πρωτοβάθμιας διαπλοκής που καλύπτουν με την ασυλία του ΤΙΜΙΟΥ ξύλου του ΕΔΡΑΝΟΥ της ΒΟΥΛΗΣ τον ‘‘οπίσθιό’’ τους βίο και πολιτεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο χωριο μου κακκαλα λεμε τα αρχιδια.

    Δηλ θα βαλουμε ακομα ενα αρχιδι στην βουλη?

    ελεοσ ρε Κωστα ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ αυτόν τον τόπο; Προς το παρόν, ο κ. Κ. Κουκοδήμος. Ο άνθρωπος δεν είναι απλώς ο 151+1 βουλευτής της συμπολίτευσης. Είναι αυτός που- όσο παραμένει στη Νέα Δημοκρατία- στηρίζει τον κ. Σπ.
    Κλαδά, τον αρχιεφοριακό της κυβέρνησης, που τυχαίνει να είναι και προσωπική επιλογή τού κ. Κ. Καραμανλή. Αν αρχίσει να βήχει ο κ. Κλαδάς, η κυβέρνηση θα πάθει πνευμονία. Αν ακούσουμε λοιπόν για παραίτηση Κουκοδήμου ή για ανεξαρτητοποίηση Κουκοδήμου, θα πρέπει να αρχίσουμε να μετράμε ανάποδα και για τον κ. Κλαδά.
    Ενδεχομένως και για την ίδια την κυβέρνηση.
    Η οποία κυβέρνηση κάνει πολλά και διάφορα τις τελευταίες ημέρεςεκτός από ένα: να κυβερνά. Πράγμα καθόλου ανεξήγητο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι άνθρωποι του Μεγάρου Μαξίμου τρέχουν κάθε τρεις και λίγο στους ανακριτές για να διευκρινίσουν τις προηγούμενες καταθέσεις τους.
    Ως γνωστόν, δεν υπάρχουν μετά Χριστόν προφήτες, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κανείς προικισμένος για να βγάλει το προφανές συμπέρασμα, ότι το πράγμα δεν μπορεί να προχωρήσει για πολύ έτσι. Στη δημοκρατίαακόμα και την τηλεοπτική- δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Κάποια στιγμή, γίνεται διακοπή για διαφημίσεις ή για εκλογές.

    Βλέπουν Ομίλους
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Νέας Δημοκρατίας νίκησε στις εκλογές του 2007, με τον τρόπο που το ΠΑΣΟΚ είχε κερδίσει το 1985:
    υποσχόμενη «καλύτερες μέρες».
    Πολύ σύντομα έχει φτάσει στο δικό της 1989- οι διαχειριστικοί έλεγχοι δίνουν και παίρνουν, ενώ η οσμή των σκανδάλων καλύπτει τα πάντα.
    Η μόνη διαφορά είναι στην αντιπολίτευση: το ΄89 η Ν.Δ. έβλεπε μπροστά της μόνον εξουσία. Σήμερα στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν μόνον Ομίλους. Κοτζάμ ανοικτή ψηφοφορία έκαναν και δεν κατάφεραν να λύσουν τους λογαριασμούς τους. Αντίθετα, άνοιξαν και καινούργιους μέσα σε 75 ημέρες.
    Η κυβέρνηση πέφτει σιγά σιγά στις δημοσκοπήσεις. Αλλά το ΠΑΣΟΚ πέφτει περισσότερο. Κι αν δεν ασχοληθεί λίγο με κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό του, θα συνεχίσει να πέφτει με τη δύναμη της βαρύτητας.
    for the copy paste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί φίλοι...

    Χτες γνώρισα ένα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο και Βενιζελικό, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω μετά τόσα λούκια και παλούκια που έχω περάσει. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά σχισμένη με σχισμένο το καλσόν και με αναμαλλιασμένη περούκα και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΚΚΑΛΟΣ=ΑΡΧΙΔΙ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ
    Ε..ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ 152 ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί φίλοι...

    Χθές τρέχω στο γιατρό:

    - "Γιατρέ μου, σφήνωσε ο δονητής μέσα και δεν βγαίνει με τίποτα", του λέω πανικόβλητος.

    - "Για να δούμε λοιπόν", λέει ο γιατρός.

    Αφού με εξετάζει μου λέει:

    - "Έχω και καλά και κακά νέα. Ποιά θες να σου πω πρώτα;"

    - "Αρχισε από τα κακά", του λέω με φοβερή αγωνία.

    - "Τα άσχημα νέα είναι, ότι ο δονητής δεν βγαίνει με τίποτα", λέει ο γιατρός.

    - Και τα καλά νέα γιατρέ μου ποιά είναι;

    και ακούστε τι μου λέει ο άτιμος

    - Σου έβαλα καινούργιες μπαταρίες...


    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο εκεί βγαίνει το Κάκκαλος από τα κάκκαλα γιατί ο άνθρωπος αντιθέτως με τους άλλους τα έχει. Και μέχρι στιγμής η γκαρνταρόμπα του είναι η ίδια Άρη. Μην εκτείθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτο ειναι μια αλήθεια, ειναι από αυτούς που έχουν. Πολλοί τα έχουν επικαλεσθεί, αλλά μάλλον κάτι άλλο θα ήθελα να πουνε και τους ξέφυγε. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός Άρης μπορεί να εκτεθεί, πάντως με 151 βουλευτες δύσκολα επενδύεις σε αυτά, τα κακαλίαν. δυστιχώς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση