GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαροπουλειάδα και blogging...

. Ουδέν κακόν αμιγές καλού: Ο κόσμος βαρέθηκε την ξεφτίλα των media και ανακάλυψε τα bloggs‏... . Από όλη αυτή την ιστορία με την Ζαχαροπ...

.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού: Ο κόσμος βαρέθηκε την ξεφτίλα των media και ανακάλυψε τα bloggs‏...
.
Από όλη αυτή την ιστορία με την Ζαχαροπουλειάδα, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι προέκυψε και ένα καλό. Ο κόσμος βαρέθηκε την ξεφτίλα των media, και ξαφνικά προέκυψε μια τρελλή στροφή σε εναλλακτική πληροφόρηση, με συνέπεια να ανακαλύψει τα bloggs. Οι έμπειροι και παλιοί τα γνώριζαν από πριν, αλλά όσοι δεν είμασταν από τους ψαγμένους, νομίζω ότι μας δόθηκε μια φανταστική ευκαιρία να γνωρίσουμε και τον κόσμο των bloggs.
Η ευκαιρία αυτή μας έκανε να τα γνωρίσουμε αρχικά από την ειδησεογραφία, αλλά σιγά σιγά είδαμε ότι υπάρχουν και εκατομύρια άλλα θέματα και πληροφορίες.
Νομίζω ότι είναι κάτι που θα μείνει και θα φέρει και άλλο κόσμο σε αυτά, όπως και νομίζω ότι αν τα bloggs περιέχουν και links σε άλλα που είναι ενδιαφέροντα μπορεί να βοηθήσουν να τραβήξουν τον κόσμο από το απλό παραδοσιακό internet σε ένα νέο κόσμο.
Αγανακτισμένος Καταναλωτής

17 σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    eutixos oi megalokarxaries den katalaban akoma tin dinamai tou internet.paideia kratiste gera kai enimeroste ton kosmo. dimiourgiste web tv kai spaste to monopolio ton megaloekdoton pou katantisan tin ellada ekei pou einai simera. giati milame gia megaaaaaali katantia. kali dinami

    27 Ιανουάριος 2008 1:27 πμ



    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    kai pos ise sigouros
    se pion aniki
    kathe blog

    akomi ki afto to blog;

    27 Ιανουάριος 2008 1:32 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μηχανισμός άλεσης έχει στηθεί. Μια ολόκληρη ζωή, αγώνας αρχών και αξιών, ρίπτεται βορά στην αρένα. Οικογένεια (σ.σ.: η λέξη είναι διαγραμμένη). Δεν μπόρεσαν να με σπιλώσουν πολιτικά. Δεν μου βρήκαν κάτι οικονομικά επιλήψιμο. Θέλησαν να με εξαφανίσουν ηθικά. Αρκεί ένα λάθος στην τέλεια κοινωνία μας να διαγράψει μια ζωή; Να σπιλώσει μια οικογένεια;

    Με τη βιολογική αυτοακύρωσή μου δίνοντας τέλος θέλω να καταγγείλω (σ.σ.: στο σημείο αυτό έχει διαγραφεί η φράση “θέλω να αφυπνίσω συνειδήσεις και πολίτες”) τη στημένη αθλιότητα. Να βάλω φρένο σε ασύδοτα φαινόμενα νεοφασισμού

    ζαχοπουλος

    ΜΑΚΗ
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΖΑΧΟ?
    "ΑΣΥΔΟΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ"
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ..?
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΣΥΔΟΤΟΣ..ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ
    ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΚΥΠΑΤΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τη βιολογική αυτοακύρωσή μου

    θέλω να αφυπνίσω συνειδήσεις και πολίτες..

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΖΑΧΟ
    ΑΞΙΟΣ
    ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ..
    ΦΩΤΙΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ZAXO

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ!

    Η ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ!

    ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η μεγάλη αλήθεια- είναι πως γεννηθήκαμε με Λαμπράκη, Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη και θα πεθάνουμε με Λαμπράκη, Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη. Κι όμως, τα πράγματα αλλάζουν. (Η συνέχεια εδώ)

    Την πρώτη σφαλιάρα την έφαγαν τα …συγκροτήματα όταν προσπάθησαν να επιβάλουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μπούφλα κανονική. Δεν ήξεραν από πού τους ήρθε. Η δεύτερη μπούφλα τους ήρθε τώρα. Μαζί με το ξεβράκωμα. «Εμείς εδώ στο Mega δεν είχαμε δει το βίντεο που έφερε η τριανταπεντάχρονη». Τριανταπέντε θα είναι και οι μέρες σας.

    Είναι ολοφάνερο πως αυτή η …ομάδα δημοσιογράφων που βλέπουμε στις ειδήσεις του Mega έχει τελειώσει. Οι εκδότες δεν συγχωρούν – σου ανέθεσαν μια αποστολή, σου είπαν να πεις ψέματα και να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να επιτευχθεί ο σκοπός τους, αλλά δεν θέλουν να χρεωθούν ούτε τα ψέματα ούτε τον εξευτελισμό. Απλώς, θα τους αντικαταστήσουν μόλις περάσει η μπόρα – μην καρφωθούμε κιόλας.

    Πώς φτάσαμε ως εδώ όμως; Τι συνέβη και οι πανίσχυροι εκδότες δεν μπορούν να πείσουν κανέναν πια; Είναι απλό: δεν αρκεί να ελέγχεις πια την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τον Τύπο – πρέπει να ελέγξεις και το Διαδίκτυο. Και το Διαδίκτυο δεν ελέγχεται το γαμημένο. Οι σφαλιάρες που τους έρχονται από το Διαδίκτυο θα γίνουν σύντομα γροθιές.
    ..................diavaste to olo
    PITSIRIKOS.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H γνωμη μου ειναι οτι τα ΜΠΛΟΓΚΣ αυτη την στιγμη λειτουργουν σαν ενδιαμεσοι της κοινης γνωμης.

    Κανουν καλο σε αυτους που εχουν το σθενος να αφουγκραστουν την αγανακτηση της κοινωνιας και να ΔΟΥΝ το ποσο χαμηλα αποτιμουνται απο εμας ολους.

    Καλο θα ηταν λοιπον ολοι αυτοι οι Πολιτικοι (ανεξαρτητου Κοματος) οι Δημοσιογραφοι (ανεξαρτητου εντυπου η Καναλιου) να το αντιμετωπισουν για οτι ακριβως εκφραζει την δεδομενη στιγμη και βαση των δεδομενων καταστασεων.ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ .

    ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

    ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ.


    ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΟΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ.

    Καιρος λοιπον να καταλαβουν ολοι αυτοι ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ...ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ.

    ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ.

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ.

    ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ.


    Οι ελληνες ποτε δεν εσκυψαν το κεφαλι τους και αν το καναν γινοταν προσκαιρα.

    Αυτο Κυριοι ποτε μην το ξεχασετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ta blogs eksagorazontai to idio eykola oso kai oi dimosiografoi...

    pote den tha mathoyme an kai to idio to press-gr exei thapsei skandala

    'h pios soy leei oti den ta pernoyn gia na kanoyn kritiki liiiiiiigo perissotero se sygkekrimena atoma?

    πρεσ τζι αρ, eyxomai na min isxisoyn pote ta 2 parapano kai gia ola osa exeis kanei soy lego ena "'φχαρστώ"

    pisteyo vevaia oti o kosmos strafete sta blogs giati:

    1 - giati einai polla kai dyskola eksagorazontai ola - ara pithanon grafoyn tin alitheia.

    2 - ta blogs einai aprosopa eno stis eidiseis 'h tis ekpompes vlepeis kati "vromikes" fatses, na soy poylane ithiki, na milane gia aksies kai gia dimokratia kai soy anaboyn ta lampakia

    3 - giati oi bloggers eimaste kavliarides ;)

    filika,
    o Aneprokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατι εδω και στα αλλα μπλογκς με τι ασχολοθνται?νομιζω με τα ιδια ζαχο μακη θεμο κουκο κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΖΑΧΟΠΟΥΛΕΙΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. blog einai enas tropos dioxeteysis paparion poy katebazei i koytra kathe enos.
    px bgazo ego mia plirogoria oti o x politikos i eponimos dimosiografos otan xezei anastenazei k;anei diladi axxxx, tin alli mera olo to filotheamon koino ton blogs to theorei eidisi kai to diarreei.eyge malakia akoresti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ αυτόν τον τόπο; Προς το παρόν, ο κ. Κ. Κουκοδήμος. Ο άνθρωπος δεν είναι απλώς ο 151+1 βουλευτής της συμπολίτευσης. Είναι αυτός που- όσο παραμένει στη Νέα Δημοκρατία- στηρίζει τον κ. Σπ.
    Κλαδά, τον αρχιεφοριακό της κυβέρνησης, που τυχαίνει να είναι και προσωπική επιλογή τού κ. Κ. Καραμανλή. Αν αρχίσει να βήχει ο κ. Κλαδάς, η κυβέρνηση θα πάθει πνευμονία. Αν ακούσουμε λοιπόν για παραίτηση Κουκοδήμου ή για ανεξαρτητοποίηση Κουκοδήμου, θα πρέπει να αρχίσουμε να μετράμε ανάποδα και για τον κ. Κλαδά.
    Ενδεχομένως και για την ίδια την κυβέρνηση.
    Η οποία κυβέρνηση κάνει πολλά και διάφορα τις τελευταίες ημέρεςεκτός από ένα: να κυβερνά. Πράγμα καθόλου ανεξήγητο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι άνθρωποι του Μεγάρου Μαξίμου τρέχουν κάθε τρεις και λίγο στους ανακριτές για να διευκρινίσουν τις προηγούμενες καταθέσεις τους.
    Ως γνωστόν, δεν υπάρχουν μετά Χριστόν προφήτες, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κανείς προικισμένος για να βγάλει το προφανές συμπέρασμα, ότι το πράγμα δεν μπορεί να προχωρήσει για πολύ έτσι. Στη δημοκρατίαακόμα και την τηλεοπτική- δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Κάποια στιγμή, γίνεται διακοπή για διαφημίσεις ή για εκλογές.

    Βλέπουν Ομίλους
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Νέας Δημοκρατίας νίκησε στις εκλογές του 2007, με τον τρόπο που το ΠΑΣΟΚ είχε κερδίσει το 1985:
    υποσχόμενη «καλύτερες μέρες».
    Πολύ σύντομα έχει φτάσει στο δικό της 1989- οι διαχειριστικοί έλεγχοι δίνουν και παίρνουν, ενώ η οσμή των σκανδάλων καλύπτει τα πάντα.
    Η μόνη διαφορά είναι στην αντιπολίτευση: το ΄89 η Ν.Δ. έβλεπε μπροστά της μόνον εξουσία. Σήμερα στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν μόνον Ομίλους. Κοτζάμ ανοικτή ψηφοφορία έκαναν και δεν κατάφεραν να λύσουν τους λογαριασμούς τους. Αντίθετα, άνοιξαν και καινούργιους μέσα σε 75 ημέρες.
    Η κυβέρνηση πέφτει σιγά σιγά στις δημοσκοπήσεις. Αλλά το ΠΑΣΟΚ πέφτει περισσότερο. Κι αν δεν ασχοληθεί λίγο με κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό του, θα συνεχίσει να πέφτει με τη δύναμη της βαρύτητας.
    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Τσέκου και το Πασόκ


    Κάτω τα χέρια από την Τσέκου! Μια απλή συμβασιούχα είναι πού επειδή την «πήδηξε» η εξουσία θέλησε να την εκδικηθεί.. Κάποια στιγμή έσκυψε η εργαζόμενη να πιάσει ένα έγγραφο και βρήκε την εξουσία μέσα της! Ούτε και εκβίαζε το Ζαχόπουλο μαζί με τους δικηγόρους του Πασόκ και νομικούς συμβούλους της ΓΕΣΕΕ (καμία πολιτική σχέση με το ΛΑΟΣ).. Απλώς έκαναν επισκέψεις στα κανάλια για να δουν τα αξιοθέατα όπως την Τρέμη και άλλους «εντεταλμένους» και κρατούσαν το υλικό παραμάσχαλα, το οποίο, όπως δήλωναν, θα ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή.. Εν ολίγοις έχουμε δηλαδή να κάνουμε με μια λαϊκή αγωνίστρια! Μια ηρωίδα του κινήματος! Μια γυναίκα σύμβολο!

    Ήδη οι γυναικείες οργανώσεις διαμαρτύρονται για την στυγνή σεξουαλική εκμετάλλευση της εργαζόμενης γυναίκας από τους γαλάζιους φαλλοκράτες με εντολή Καραμανλή.. Εντωμεταξύ στη Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζονται να υποστείλουν τον ήλιο του κινήματος και στη θέση του να αναρτήσουν φωτογραφία με το «πράμα» της Τσέκου! Και πολύ καλά θα κάνουν λέω εγώ.. Μπράβο σύντροφοι! Είναι πολύ συγκινητική η σκέψη σας.. Τα σύμβολα πρέπει να αναγνωρίζονται και να τιμώνται! Και επειδή τόσο ο αρχηγός όσο και το κόμμα εξακολουθούν να μην «τραβάνε» με τίποτα, γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιηθούν και άλλες μορφές αγώνα, πού είναι και δοκιμασμένες και σίγουρες, για να πάει και το κόμμα μπροστά αλλά και ο τόπος; Λίγες είναι εκείνες οι συναγωνίστριες πού έκαναν το «πράμα» τους σημαία και πήγαν μπροστά και πρόκοψαν; Και ξυπνάνε το πρωί βουτηγμένες μέσα στα «σοσιαλιστικά» οράματα, μέσα στα εκατομμύρια, μέσα στα κότερα και τις πισίνες;

    Αφήστε την Τσέκου λοιπόν και τους αγωνιστές εκβιαστές.. Άλλο είναι το μεγάλο ερώτημα πού διοχετεύει το Πασόκ διά των «εντεταλμένων» δημοσιογράφων του: Ποιος έδωσε το DVD στον Αδριανό; Αλλά επ αυτού ας απαντήσει καλύτερα διά της στήλης του στην «Ελευθεροτυπία» ο Γιάννης Τριάντης:

    «..Και τι θα γίνει, δηλαδή, αν ο κ. Ανδριανός αποκαλύψει το όνομα του δημοσιογράφου που ενεχείρισε το περιώνυμο DVD στο Μαξίμου; ..Τί-πο-τε. Θα κληθεί ο δημοσιογράφος από τον εισαγγελέα, θα ερωτηθεί πού βρήκε το DVD, θα πει ότι του το έστειλαν με το ταχυδρομείο και θα λήξει ως προς αυτό η υπόθεση. Λοιπόν;… Λένε κάποιοι ότι ενδεχομένως το Μαξίμου να «μαγείρεψε» το DVD, για να μη γίνουν γνωστά ορισμένα στοιχεία επιβαρυντικά για την κυβέρνηση και τον Καραμανλή. Παραβλέπουν, όμως, δύο πραγματάκια: εκείνοι που σερβίρισαν το DVD, προφανώς διαθέτουν το… κανονικό. Και δεν έχουν παρά να το θέσουν εκ νέου στην κυκλοφορία. Και, δεύτερον, αν «κόπηκαν» από το Μαξίμου αποκαλύψεις και καταγγελίες π.χ. για μίζες ή άλλες επιλήψιμες δοσοληψίες, γιατί να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο η εγκαλούμενη και να επαναλάβει τους εν λόγω ισχυρισμούς; Τι έχει να χάσει, και τι να φοβηθεί, τώρα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο; Επομένως, όλος αυτός ο θόρυβος, στον οποίο πρωταγωνιστεί ανοήτως το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον Ανδριανό και το DVD, αγγίζει δευτερεύουσες πτυχές του θέματος και όχι την καρδιά της υποθέσεως…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί φίλοι...

    Χτες γνώρισα ένα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο και Βενιζελικό, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω μετά τόσα λούκια και παλούκια που έχω περάσει. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά σχισμένη με σχισμένο το καλσόν και με αναμαλλιασμένη περούκα και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. epitelous....babis theos pali mazi mas


    hosta babis...!!!!!!!!!!1


    panta eygenis o babis.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απάντηση στον 8.28
    Ενώ όλες οι άλλες ειδήσεις και πληροφορίες που παίρνουμε είναι σωστές και αξιόπιστες. Που μας ταϊζουν ψέμματα και υποσχέσεις όλοι οι "επιτυχημένοι" και "καθώς πρέπει" που έχουμε ως πρότυπα σήμερα, και που είναι βουτηγμένοι στην ανωμαλία και τη διαφθορά. Γκρεμίστε τους!!!
    Προτιμώ τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες των blogs. Και κρίση έχω και σκέψη και την ευθύνη για το φιλτράρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητοί φίλοι...

    Χθές τρέχω στο γιατρό:

    - "Γιατρέ μου, σφήνωσε ο δονητής μέσα και δεν βγαίνει με τίποτα", του λέω πανικόβλητος.

    - "Για να δούμε λοιπόν", λέει ο γιατρός.

    Αφού με εξετάζει μου λέει:

    - "Έχω και καλά και κακά νέα. Ποιά θες να σου πω πρώτα;"

    - "Αρχισε από τα κακά", του λέω με φοβερή αγωνία.

    - "Τα άσχημα νέα είναι, ότι ο δονητής δεν βγαίνει με τίποτα", λέει ο γιατρός.

    - Και τα καλά νέα γιατρέ μου ποιά είναι;

    και ακούστε τι μου λέει ο άτιμος

    - Σου έβαλα καινούργιες μπαταρίες...


    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βαρεθηκε ο κόσμος την τηλεόραση και τις εφημερίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση