GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ημερίδα για το περιβάλλον...

. Να μην ξεχάσουμε ότι οι Έλληνες Ενεργοί Πολίτες διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη 20 και ώρα19:00, στην αίθουσα του ΚΥΒΕ Εθνάρχου Μακαρίου 1 κ...

.
Να μην ξεχάσουμε ότι οι Έλληνες Ενεργοί Πολίτες διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη 20 και ώρα19:00, στην αίθουσα του ΚΥΒΕ Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού στο Περιστέρι, ημερίδα με θέμα: "CO2 - ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Αλλάζουμε συνήθειες-ζούμε καλύτερα"
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 57 22 034 – 697 22 59 600 – 69 77 221 775.
e-mail:
ellinesenergoipolites@gmail.com. Θα μας βρείτε και εδώ: http://ellines-energoi-polites.blogspot.com
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

4 σχόλια

  1. σας εχει πηραξει το κλιμα και γινατε ολοι gay παλιοπουστες του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες, 2:24!
    Οι θρασύδειλοι, μοχθηροί αριστεριστές λιβανίζουν τον πολυδιαφημισμένο γενοκτόνο γκορ , για να πουλάνε λάμπες, ασιατολάγνες-μοιρολατρικές φυτοφαγίες και προπαντός ραδιενεργά εργοστάσια, έστω και πλαγίως: "ε, τι να κάνουν Αλβανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια"...
    Μαζί τους θα τα πάρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά παίδες, είστε στην κοσμάρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί μου φίλοι Καλησπέρα σας.

    Οπως γνωρίζετε είμαι δημότης ΑΘΗΝΑΙΩΝ, γέννημα και θρέμμα αυτής της πόλης.

    Από τις 4-2-2008 είμαι πολύ χαρούμενος, υπερήφανος και ταυτόχρονα ευτυχισμένος. Ο λόγος της ευτυχίας μου ακούει στο όνομα ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ. Ναί, πρόκειται για τον δήμαρχό μου.

    Ο οποίος στις 4-2-2008 ανακοίνωσε σε πανηγυρική συνέντευξη τύπου ότι μου αναλογούν 6,84 τετραγωνικά μέτρα πράσινο. Βέβαια υπολείπομαι κατά 0.43 m2 από τον πολίτη της Βιέννης και κατά 0.12 m2 από τον πολίτη της Στοκχόλμης, αλλά αυτό ουδόλως με λυπεί.

    Βέβαια ο καλός μου δήμαρχος υπολόγισε τα εκατομμύρια m2 πρασίνου στο δήμο μας και τα διαίρεσε με τα εκατομμύρια κατοίκων του δήμου μας επίσης.
    Εγώ με το φτωχό μου μυαλό σκέφτηκα: Αν διώξουμε από τη Δήμο μας και μακάρι από όλη την Αττική και την Ελληνική γή, τα Αλβανά, Πακιστανά και άλλα μιάσματα, τότε θα διαθέτω περίπου 55 m2 πράσινο. Αν δε εξολοθρεύσουμε τα κάθε είδους κομμούνια και συναφή υποκείμενα-που στο κάτω-κάτω δεν ψηφίζουν τον δήμαρχό μας- τότε θα δικαιούμε 87 m2 πράσινο. Μετά ποιός τον χέζει τον Βιενέζο.

    Αυτά φίλοι μου. Δεν έχω σοβαρό λόγο να είμαι πανευτυχής ??

    Με πολλή αγάπη

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση