GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πράσινο", "πράσινο" ...δεν καίει!

. Ψυχιατρική γνωμάτευση για τον εργατολόγο από ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ... , . Του Γιάννη Πρωϊνού , . Στην αρχή , δεν πίστεψα και πολύ αυτό πο...

.
Ψυχιατρική γνωμάτευση για τον εργατολόγο από ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ...
, .
Του Γιάννη Πρωϊνού
, .
Στην αρχή, δεν πίστεψα και πολύ αυτό που υπαινιχτήκατε εδώ στο Press-gr από την περασμένη εβδομάδα (εδώ), ότι το ...πράσινο χρώμα ενώνει τον ψυχίατρο πραγματογνώμονα Γ. Παπαδάτο με τον Χρ. Νικολουτσόπουλο, επίσης "καταπράσινο" μεχρι το μεδούλι αν και ο Χρ. Πολυζωγόπουλος λέει ότι η σχέση τους ήταν "τυπική".
Ομως σας επιβεβαιώνει η γνωμάτευσή του, αφού είπε ότι ο εργατολόγος θα μπορεί να καταθέσει σε 3-4 εβδομάδες και βλέπουμε. Ένα επίλεκτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βοηθάει να παγώσει η δικαστική εξέλειξη της υπόθεσης. Κάτι που βολεύει αφάνταστα εκτός από τον κατηγορούμενο για κακούργημα δικηγόρο και την κυβέρνηση. Σε ένα μήνα, το θέμα θα έχει γίνει ...μονόστηλο στις εφημερίδες και θα παίζει πριν από τα ...αθλητικά στα κανάλια.
Εδώ ταιριάζει παραλλαγμένο αυτό που είχε πει ο Γιακουμάτος: Πράσινο, πράσινο (δεν) "καίει"...

30 σχόλια

  1. Γιάννη Πρωϊνe

    Mh viazesai na vgaleis symperasmata...perimene kai to allo porisma apo ton deytero psyxiatro...giati nomizw pws tha katapieis th glwssa sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε πρωϊνέ,

    πάλι τσιμπούκια έπερνες πρωϊ πρωϊ και σου βγήκε το όνομα;

    πάλι τις ίδιες μαλακίες θα αναμασάει το πρεσσ?

    το πήγανε από εδώ το πήγανε από εκεί πάλι στο πασοκ τα φορτώσανε!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .


    Η.Π.Α. = ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ του ΑΒΡΑΑΜ

    .


    Ναι το ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΡΟΖ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ βγάλανε στο Λούβαρη "σκλήρυνση κατά πλάκας", έναν αυτοκτονικό ιδεασμό δε θα τζουρνέψουνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε κάποιο από τα όργανα του ΠαΣοΚ που συνεδριάζουν με τις γνωστές από τις δημοσκοπήσεις επιδόσεις, εκφράστηκε (αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ) δυσφορία για την αλλαγή άποψης του Σημίτη σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση. Δεν ξέρω σε τι ακριβώς συνίσταται η δυσφορία. Μήπως επειδή ο Σημίτης δεν ενημέρωσε προηγουμένως τον Πολυζωγόπουλο ;

    Ή μήπως επειδή ο Σημίτης πρόλαβε να πει αυτό που κανονικά θα έπρεπε να έχει πει σύσσωμο το ΠαΣοΚ εδώ και καιρό;

    Ειλικρινά δεν γνωρίζω. Το ωραιότερο όμως που μου μεταφέρθηκε από αυτή τη συνεδρίαση είναι ότι ορισμένοι παριστάμενοι υποστήριξαν ότι η άποψη για ειδική σχέση της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση είναι συντηρητική και ότι, αντιθέτως, το ΠαΣοΚ θα πρέπει να επιμείνει στην αριστερή αντίληψη ότι η Τουρκία οφείλει να γίνει πλήρες μέλος. Με άλλα λόγια, «με τους δεξιούς ο Σημίτης,με τους αριστερούς εμείς». Τέτοιες «αριστεράντζες» κυκλοφορούν στα όργανα του ΠαΣοΚ!

    Από τη μία πλευρά βαφτίζουν συντηρητικούς το 70% (αν όχι περισσότερο...) των ευρωπαίων πολιτών που δεν θεωρούν την Τουρκία ευρωπαϊκή χώρα. Και από την άλλη, κόπτονται για την επανεκλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου στην Κύπρο: πληροφορούμαι ότι συγκεκριμένα στελέχη του ΠαΣοΚ συμμετείχαν σε εκδηλώσεις στη Λευκωσία και εκφώνησαν λόγους υποστήριξης του απερχομένου Προέδρου.

    Πώς συμβαδίζει το ένα με το άλλο, μόνο το ΠαΣοΚ μπορεί να μας εξηγήσει. Πώς γίνεται, δηλαδή, από τη μία να βαφτίζουν «αριστερή πολιτική» την ένταξη της Τουρκίας και από την άλλη να υποστηρίζουν ως «αριστερό πολιτικό» κάποιον που αντιτίθεται στην ένταξη της Τουρκίας ή, έστω, κάποιον που υποτάσσει την ένταξη της Τουρκίας στις δικές του επιδιώξεις. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ;

    Το πρόβλημα δεν είναι ότι σε ένα σημαντικό ζήτημα το ΠαΣοΚ μιλάει με πολλές φωνές. Αυτά συμβαίνουν στα μεγάλα κόμματα. Αλλά άλλο πολυφωνία και άλλο διγλωσσία.

    Διότι εδώ το πρόβλημα είναι τι ακριβώς αντιλαμβάνεται το ΠαΣοΚ όταν μιλάει για «αριστερή πολιτική» . Πουλάει η Τουρκία στην Ευρώπη; Με την Τουρκία κι εμείς. Πουλάει ο Τάσσος στην Κύπρο; Μαζί και με τον Τάσσο. Δεν ξέρω αν αυτή η πολιτική θεωρείται «αριστερή» , σίγουρα είναι βολική. Κινδυνεύει απλώς να ξεβολευτεί άσχημα όταν, κάποια στιγμή, πάψουν να πουλάνε και η Τουρκία στην Ευρώπη και ο Τάσσος στην Κύπρο.

    Κατά σύμπτωση, αυτό ακριβώς που συμβαίνει τώρα!

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε βοθρόλυμμα της Ρηγίλλης Πρωϊνέ δεν πας στο διάολο παλιοφασίστα και συ και ο εργατολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aυτή είναι διαπλοκή. Οι λεγόμενοι αριστεροί δημοσιογράφοι να στριμώχνονται ποιος θα πρωτογλύψει τα δεξιά λαμόγια και όλοι μαζί να χτυπάνε ανοιχτά και πισώπλατα το ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.
    Ξύπνα κόσμε και κάνε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ για να καθαρίσει ο Γιώργος Παπανδρέου τη κόπρο του Αυγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν τους ναυαγούς στη σχεδία χωρίς κουπιά και τιμόνι βρίσκονται οι γυφτοπασόκοι περιμένοντας απ' τον ανάπηρο αλλοδαπό αχυράνθρωπο να τους πάει στη χύτρα δίνοντάς τους την κουτάλα της εξουσίας, έτσι χωρίς πρόγραμμα. ! Δεν έχουν άλλον τρόπο να κλέψουν, να εξαπατήσουν, να κορδωθούν, οι μαφιόζοι παλιοομοφυλόφιλοι, παρά τον αέρα πατέρα παραγοντισμό και τη μεσολάβηση για ρουσφέτια. Μ' αυτά και με τούτα όμως τόσα χρόνια έκαναν τεράστια ζημιά σε 3 γενιές ανθρώπων,κοροϊδεύοντας,υπονομεύοντας, εκβιάζοντας, καταληστεύοντας δημόσιους πόρους. Και δε θα πάει ούτε ένα κομματικό λούμπεν μέσα, λόγω, κυρίως της αλληλοκάλυψης με τα άλλα κόμματα που φοβούνται το αλληλοξεβράκωμα πάνω απ'ότιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9:38 πμ

    Στο διάλο ο εργατολόγος, στο διάλο ο Πολυζογώπουλος, στο διάλο ο Παμπούκης, στο διάλο ο Βενιζέλος.στο διάολο ο ανώνυμος
    Ευτυχώς λίγοι μείνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο "πράσινος" ψυχίατρος Παπαδάτος είπε ότι ο "πράσινος" εργατολόγος πάσχει από ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ και πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο άλλο ένα μήνα.
    ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ: Πόσοι άλλοι Έλληνες με καταθλιπτική διαταραχή εισάγονται σε νοσοκομεία και πόσοι -αν εισαχθούν- πιάνουν κρεβάτι με το... μήνα.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ
    Άλλωστε το βασικό για τον "πάσχοντα" είναι ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΑΥΤΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΤΣΕΚΟΥ.
    Αφού αυτήν την πήγαν στις 25 Φλεβάρη αυτός και οι φίλοι του κανονίζουν να μην εξεταστεί παρά μια βδομάδα ΜΕΤΑ από αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΑΜΟΓΙΑ


    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


    ΕΝΩΘΕΙΤΕ



    ΚΑΙ ΟΛΟΙ


    ΜΑΖΥ ΠΑΤΕ


    ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ,
    ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ
    ΑΛΛΩΝ ΕΥΑΓΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.

    ΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΛΙΚΟ..

    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΤΗΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ"
    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ"

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ..
    ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ".

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ..ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
    ΤΑ "ΣΟΒΑΡΑ" ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ,
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ..

    Α ΡΕ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,
    ΔΙΧΩΣ ΜΑΥΡΑ..ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ..ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις..
    Ο ορισμός της σημερινής διαπλοκής είναι: η σύμπραξη «αριστερών» δημοσιογράφων και καλλιτεχνών με τη Κυβέρνηση της χαράς που κακή μας τύχη μας διαφεντεύει…
    Αποστολή και επιδίωξη των είναι η αποδόμηση του ΓΑΠ βασικά και στη συνέχεια του όλου ΠΑΣΟΚ.
    Έτσι ξεκίνησε η θεωρία του συμψηφισμού, στη συνέχεια η θεωρία του «χαζού» ΓΑΠ στη συνέχεια η απροκάλυπτη προώθηση του Βενιζέλου και φτάνοντας στο σήμερα ,με τη θεωρία ψηφίστε τα μικρά κόμματα,και η απροκαλυπτη προωθηση του κ Τσιπρα με μοναδικο προσον το ηλικιακο του πλεονεκτημα η το life style.
    Ως γνωστό από όλα τα παραπάνω αυτό που πλήττεται είναι το ΠΑΣΟΚ και μόνο το ΠΑΣΟΚ , ενώ η διαπλοκή θησαυρίζει αφού διαιωνίζεται η παραμονή της ΝΔ στην εξουσία.
    Ελληνικέ λαέ ξύπνα !!! Σου παίζουν άσχημο παιχνίδι.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κρα κάνει πως είναι ο ανωμερήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oι συκοφάντες επειδή δεν μπορούν να πουν τίποτα για το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τη διαφθορά αφού η διαφθορά τους έχει πνίξει, προσπαθούν να σπείρουν συκοφαντίες για κάποιον λέει Τρεπεκλή, με σκοπό να πλήξουν πολιτικά το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που τόσα χρόνια στη πολιτική δεν έχει ακουστεί τίποτα για αυτόν. Ελπίζω μόνο να μην είναι τίποτα αριστεροί, γιατί αν είναι, θα πρέπει να πάνε να δέσουν μία πέτρα στο λαιμό και να πάνε να πνιγούν στο Φάληρο. Και αν δεν τα καταφέρουν να πάνε να διδάξουν το Ρωσικό λαό για τις ιδέες τους, για να δούνε πόσες κλωτσιές θα φάνε
    Βγήκαν τώρα και οι ακροδεξιοί να συκοφαντήσουν. Είναι άριστοι σε αυτή τη τέχνη. Τους την έχει μάθει καλά ο πολιτικός μπαμπάς τους ο τυμβωρύχος και αρχαιοκάπηλος. Πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ θα μας μάθουν τώρα γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι λεγόμενοι αριστεροί του Τσίπρα και της Παπαρήγας σε αγαστή συνεργασία με τα μεγάλα αφεντικά και υποστηρικτές τους (τους δεξιούς) έχουν αποδοθεί σε έναν ανελέητο, συκοφαντικό και υβριστικό αγώνα εναντίον του ΠΑΣΟΚ γιατί νομίζουν ότι μπορεί να αποσπάσουν ψήφους από το ΠΑΣΟΚ, χωρίς να έχουν κυβερνητική πρόταση εξουσίας, μόνο καταγγελτικό και υβριστικό λόγο. Αποτέλεσμα των ενεργειών τους αυτών είναι η ΝΔ να κυβερνάει ανενόχλητα και αυτοί να στηρίζουν αντικειμενικά και σταθερά το ‘καταλληλότερο’, σπέρνοντας συκοφαντίες για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του. Θα έρθει όμως η ώρα που πιστεύω ο κόσμος θα τους καταλάβει. Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ αργά όπως έγινε και το 1920 όταν στήριζαν το Γούναρη του Λαϊκού κόμματος, (έτσι λεγόταν η δεξιά τότε) αντί του Ελευθέριου Βενιζέλου, και οδηγήσουν τη χώρα σε νέα εθνική καταστροφή με τους διαχρονικούς συνεταίρους τους. Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ υπάρχει και θα υπάρχει προς χάριν του Έθνους και του λαού. Αυτοί θα εξαφανιστούν όταν ο λαός τους πάρει χαμπάρι και θα ψοφήσουν από το κακό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεε τα λεφτά τα έχουν φάει με τα δομημένα ομόλογα τα λαμόγια οι δεξιοί και οι λεγόμενοι αριστεροί δημοσιογράφοι το ξέρουν και δεν λένε τίποτα. Διαβάστε αυτό που το δανείστηκα από ένα φίλο:
    Γράφηκε στις εφημερίδες, ότι ένα μόνο δομημένο ομόλογο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που αγοράστηκε από το διοικητή το κο Τσουπίδη (άλλος φίλος του καταλληλότερου) αντί 40.000.000 ευρώ, δηλαδή 13.630.000.000 δραχμές, έχει χάσει από την αξία του τα 36.000.000 ευρώ δηλαδή 12.267.000.000 δραχμές και δεν τρέχει τίποτα. Φανταστείτε τι έχει γίνει με τα άλλα δομημένα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ή ακόμα και στη Νιγηρία, οι υπεύθυνοι θα είχαν πάει φυλακή σε 24 ώρες αν είχαν γίνει αυτά με τα ομόλογα και όχι μόνο. Εδώ όλες οι υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο από τους προδότες του Ελληνικού λαού.
    Μήπως έχουν να πούνε κάτι όλοι αυτοί που στηρίζουν το καταλληλότερο, ή φταίει πάλι το ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. H NΔ κυβερνάει και κάνει τα αίσχη και οι συκοφάντες πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ του μαύρου και του κόκκινου φασισμού λένε ότι τα κάνει η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΤΣΕ ΑΡΚΕΤΗ ώρα δίπλα στο ποτάμι και θα δεις το πτώμα του εχθρού σου να περνάει. Η προσέγγιση αυτή είναι προϊόν κινεζικής θυμοσοφίας. Στη Ν.Δ., πάντως, έχουν βελτιώσει τη μέθοδο αυτή. Δεν κάθονται να περιμένουν. Ύστερα από λίγο πετούν οι ίδιοι στο ποτάμι όχι μόνο τους εχθρούς, μα και τους φίλους αν αποδειχθούν βάρος.
    ΠΑΓΕΡΟΣ Ο χιονιάς. Παγερότερος ο Λευτέρης Ζαγορίτης. Σε Μαξίμου και Ρηγίλλης δεν στενοχωρήθηκαν που το χιόνι σκέπασε για μερικά εικοσιτετράωρα την πολιτική επικαιρότητα. Αλλά οι άνθρωποι και ρεαλιστές είναι και το μετεωρολογικό δελτίο είχαν συμβουλευτεί. Η θερμοκρασία ανεβαίνει. Έτσι, ο γραμματέας της Ν.Δ. άρχισε το ξεφόρτωμα. Σε κομματική εκδήλωση στο Κιλκίς- δεν πάει μόνον ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην περιφέρεια- ο Ζαγορίτης άρχισε τις παραβολές. Τα κυβερνητικά στελέχη, ιδίως τα μη αιρετά, πρέπει να είναι αντάξια της αποστολής τους. Όσα δεν είναι αντάξια δεν έχουν θέση «στην παράταξή μας». ΠΟΙΟΝ ΠΕΤΑΞΕ στο ποτάμι ο Λευτέρης; Τον Ζαχόπουλο; Μα, αυτός πήδηξε μόνος του στο κενό, έστω κι αν δεν αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας. Μήπως τον Κλαδά; Αυτό θα ήταν είδηση. Επί εβδομάδες, το Μαξίμου στηρίζει τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων και το ίδιο συστήνει και στους άλλους- ας πούμε στον υπουργό Οικονομίας. Μόνο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποτέλεσε δημόσια εξαίρεση- και με τον προκάτοχό του στη Ρηγίλλης ο Λευτέρης σπανίως σπεύδει να συμφωνήσει.
    ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ τα προσωπικά, η ουσία είναι πως η Ζαχοπουλιάδα δεν έχει τέλος. Η άλλη εβδομάδα ανήκει στην κυρία Τσέκου. Εξ ου και η Ν.Δ. σπεύδει να αυτασφαλιστεί. Μήπως δεν ήταν ο Ζαγορίτης που είχε διακριθεί ρητορικά για τις χειροπέδες των «κουμπάρων» της ΜΕΒΓΑΛ- που ύστερα από κάνα δυο μήνες αποφυλακίσθηκαν; Το ίδιο έργο παίζεται και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η πράσινη Τσέκου με τον πράσινο Νικολιτσόπουλο πήγαν κι εκβίαζαν το μαλάκα το Ζαχόπουλο που είδε μουνί κι έπεσε με τα μούτρα.
    Αν υπάρχει δικαιοσύνη πρέπει να καταλήξουν και οι δύο στη φυλακή.
    Κι αν έχει αυτοκτονικό ιδεασμό θα τον βοηθήσουν οι συγκρατούμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις..
    Ο ορισμός της σημερινής διαπλοκής είναι: η σύμπραξη «αριστερών» δημοσιογράφων και καλλιτεχνών με την Αξιωματική Αντιπολίτευση της χαράς που κακή μας τύχη μας διαφεντεύει…
    Αποστολή και επιδίωξη των είναι η αποδόμηση του Β. Βενιζέλου βασικά και στη συνέχεια του όλου ρεύματός του.
    Έτσι ξεκίνησε η θεωρία του συμψηφισμού, στη συνέχεια η θεωρία του «χοντρού» Βενιζέλου στη συνέχεια η απροκάλυπτη επίθεση λάσπης στο Βενιζέλο ότι δήθεν άλλαξε το όνομά του και φτάνοντας στο σήμερα ,με τη θεωρία ψηφίστε τα μικρά κόμματα,και η απροκαλυπτη προωθηση του κ Τσιπρα με μοναδικο προσον το ηλικιακο του πλεονεκτημα η το life style.
    Ως γνωστό από όλα τα παραπάνω αυτός που πλήττεται είναι ο Β. Βενιζέλος και μόνο , ενώ η διαπλοκή του Σημίτη θησαυρίζει αφού διαιωνίζεται η παραμονή του ΓΑΠ στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
    Ελληνικέ λαέ ξύπνα !!! Σου παίζουν άσχημο παιχνίδι.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εκτός απο το ΠΑΣΟΚ έχουν και άλλο κοινό ο ψυχίατρος με τον Νικολουτσόπουλο.



    Εκτός απο το κόμμα, όπου τόσο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος και ο ψυχίατρος Γ.Παπαδάτος ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και κάτι άλλο ενώνει τους δύο ανθρώπους. Δεν λέμε ότι κατά βάση μπορεί να είναι μεμπτό αλλά θα μας πουνε τα "πιστεύω" τους για να τα μάθουμε και εμείς; Αν θέλουν βέβαια γιατί είναι προσωπικά δεδομένα. Πάντως ο Γ.Παπαδάτος ήτσαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ζάκυνθο και ο εργατολόγος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με την ΓΣΕΕ. Δεν λέμε ότι η διάγνωση του έχει σχέση με αυτά. Απλά επισημάνσεις κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ψυχίατρος που εξέτασε τον Νικολουτσόπουλο έκανε "εξομολόγηση" στον Σάββα Ξηρό


    Αυτή είναι η αναφορά της Διονυσίας Γ. Βαλλιανάτου(λέκτορας κλινικής νευροψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης) προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών για τον ψυχίατρο Γ.Παπαδάτο και την εμπλοκή του στην υπόθεση του Σάββα Ξηρού.
    Η αναφορά έγινε στις 15 Σεπτμεβρίου 2003 και έλεγε μεταξύ άλλων:
    "Ο συνάδελφος της ΜΕΘ, Νίκος Κάλτσας, μου είχε πει εκείνη την περίοδο ότι ο πρώτος που "εξομολόγησε" τον Ξηρό ήταν ο ψυχίατρος Γιάννης Παπαδάτος. Ο κ.Παπαδάτος ήταν προσωπική επιλογή του καθηγητή Κώστα Στεφανή επειδή το ύφος του μοιάζει με παπά και έτσι θα μπορούσε πολύ εύκολα να πλησιάσει τον Ξηρό και να τον κάνει να μιλήσει. Μου έχουν πει ότι ο κ.Παπαδάτος παρουσιάστηκε ως ιερέας στον Ξηρό και τον προέτρεψε να μιλήσει λέγοντας του "πες τα όλα παιδί μου για να αισθανθείς καλύτερα, ο Θεός όλα τα ακούει και τα συγχωρεί". Θυμάμαι ακόμη ότι συζητούσαν οι συνάδελφοι της ΜΕΘ εκείνη την περίοδο ότι οι πρώτες ανακρίσεις έγιναν από τον Παπαδάτο, ο οποίος ουσιαστικά δίδαξε και τον κατάλληλο τρόπο που έπρεπε να γίνουν οι ερωτήσεις σε ένα πολυτραυματία όπως ο Ξηρός." Μήπως τελικά ο Γ.Παπαδάτος μπαίνει μπροστά στις δύσκολες αποστολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. babis

    γλυκεία μου

    Τροφαντή ψωλή & μαύρη
    κώλο έψαχνε να βρει.
    Και σαν γύρισε την πλάση
    κι όλα τα΄χε δοκιμάσει,
    στην δικιά σου την κωλάρα
    μπήκε μέσα να μονάσει!

    *****

    3 πλοία έρχονται απ΄το Μπακλαντές
    και έχουνε στ΄αμπάρια τους χιλιάδες δονητές.
    Έλεγχο εμπορεύματος θα κάνουνε στο Βόλο,
    δεν πας εκεί δοκιμαστής, που΄χεις ωραίο κώλο?

    *****


    Στο δρόμο που σταμάτησες να δέσεις το κορδόνι
    ένας αράπης με CD σε βλέπει και καυλώνει.
    Το καροτσάκι παρατά, σου χώνει την ψωλάρα
    κι αφήνει για ενθύμιο ένα CD Νταλάρα!

    *****

    Ήταν βράδυ βροχερό και γω ήμουνα χάλια,
    τότε μου τον άρπαξες, τον έκανες σμπαράλια.
    Στο στόμα σου τον έβαλες με τόλμη και με χάρη
    και συνεχώς μου φώναζες: μωρό μου τι παπάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η αυτοκρατορία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό,χωρίς gay αρχηγό.

    Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η αυτοκρατορία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό,χωρίς gay αρχηγό.

    Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η αυτοκρατορία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό,χωρίς gay αρχηγό.

    Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η αυτοκρατορία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό,χωρίς gay αρχηγό.

    Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η αυτοκρατορία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό,χωρίς gay αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η μαλακία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό,με gay αρχηγό.

    Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η μαλακία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό,με gay αρχηγό.

    Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η μαλακία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό,με gay αρχηγό.

    Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η μαλακία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό,με gay αρχηγό.

    Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η μαλακία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό,με gay αρχηγό.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητοί μου φίλοι Καλησπέρα σας.

    Οπως γνωρίζετε είμαι δημότης ΑΘΗΝΑΙΩΝ, γέννημα και θρέμμα αυτής της πόλης.

    Από τις 4-2-2008 είμαι πολύ χαρούμενος, υπερήφανος και ταυτόχρονα ευτυχισμένος. Ο λόγος της ευτυχίας μου ακούει στο όνομα ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ. Ναί, πρόκειται για τον δήμαρχό μου.

    Ο οποίος στις 4-2-2008 ανακοίνωσε σε πανηγυρική συνέντευξη τύπου ότι μου αναλογούν 6,84 τετραγωνικά μέτρα πράσινο. Βέβαια υπολείπομαι κατά 0.43 m2 από τον πολίτη της Βιέννης και κατά 0.12 m2 από τον πολίτη της Στοκχόλμης, αλλά αυτό ουδόλως με λυπεί.

    Βέβαια ο καλός μου δήμαρχος υπολόγισε τα εκατομμύρια m2 πρασίνου στο δήμο μας και τα διαίρεσε με τα εκατομμύρια κατοίκων του δήμου μας επίσης.
    Εγώ με το φτωχό μου μυαλό σκέφτηκα: Αν διώξουμε από τη Δήμο μας και μακάρι από όλη την Αττική και την Ελληνική γή, τα Αλβανά, Πακιστανά και άλλα μιάσματα, τότε θα διαθέτω περίπου 55 m2 πράσινο. Αν δε εξολοθρεύσουμε τα κάθε είδους κομμούνια και συναφή υποκείμενα-που στο κάτω-κάτω δεν ψηφίζουν τον δήμαρχό μας- τότε θα δικαιούμε 87 m2 πράσινο. Μετά ποιός τον χέζει τον Βιενέζο.

    Αυτά φίλοι μου. Δεν έχω σοβαρό λόγο να είμαι πανευτυχής ??

    Με πολλή αγάπη

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ο εργατολογος θελει ξεσκισμα αλλα καλα τον καλυπτουν αμφοτεροι,ας πηγαινε ενας τυχαιος σε κρατικο νοσ.χωρις εφημερια και ναλεγε οτι πασχει απο αυτ ιδε με τις κλωτσιες θαφευγε.γιατι το καλυπτουν αυτο το μουνοπανακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρε άντε χάσου ανόητε που βρήκες να πείς για το ΠΑΣΟΚ! Δεν κοιτάς τις πομπές σου; Βρωμάει μίλια μακριά η Ρηγίλης και συ μου μιλάς για κάποιο στέλεχος , λέει, του ΠΑΣΟΚ. Χάσου να ξεβρωμίσει ο τόπος . και πάρε και τη νομεκλατούρα του καταλληλότερου μάζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση