GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και μετά λένε γιατί όλοι πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ...

. Παρακολούθησα προχτες το βράδυ την συζήτηση για το ασφαλιστικό και δεν κρύβω την απογοήτευση και την πικρία μου για την ασυνεννοησία που ...

.
Παρακολούθησα προχτες το βράδυ την συζήτηση για το ασφαλιστικό και δεν κρύβω την απογοήτευση και την πικρία μου για την ασυνεννοησία που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ.
Δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν αποτελεσματική αντιπολίτευση. Δεν μπορεί ένα κόμμα να ζητά ονομαστική ψηφοφορία και αμέσως μετά να αποχωρεί από την αίθουσα και μάλιστα να το ανακοινώνει ο κ. Παπανδρέου που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν απών.
Ν.Ν.

122 σχόλια

  1. Elate na deite gia pio logo prepei na pate oloi ston syriza:
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/o-kitrinos-tsipras-ante-kai-sthn-epidayro.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα καλά.....ότι μαλακία άλλα ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ βγάζει η κάθε κωλοφυλλάδα επειδή θες να την πεις στον Τσίπρα την αναπαράγεις;;;...ε και μετά να γιατί θα ψηφίσουν όντως ΣΥΡ και όχι τον καθυστερημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα καλά είναι δυνατόν να αποχωρούν από την Βουλή τα κόμματα???????
    Γίνονται αυτά στην Ελλάδα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΛΡΟΝΟΜΗΣΕ.ΖΗΤΕΙΑΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΗ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ,ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΝΕS KAFE CLASSIC,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα ρε κουλαρετε ολοι σας.Ο αλλος απογοητεύτηκε ντεμεκ...απο το Γιώργο?
    Γιατι ρε φίλε? Εχει κανει βρωμοδουλειές? ειναι λαμόγιο?
    τι σκατα εχει κάνει και δεν τον θελετε ταχαμου δηθεν?
    Να μου πειτε..οτι δεν εχει τα φοντα..τον αέρα...την γλαφυρότητα του μπαμπα του οκ..Αλλα αυτο τον κάνει ανίκανο? το κανει ξεφτιλα?
    Αλλο κάποιος να μην έχει το γκελ του πολιτικου.. δηλαδή του φανφαρονου...του κεβεζε ...του παπαρα..και αλλο να ειναι καποιος σεμνός..ταπεινος..καλος...εως μαλακός..
    αντε μη τα παρω..Τα παιρνω..τα πηρα..αΙ σικτιρ με τον ΣΥΡΙΖα
    αλλοι παπαρες...μιλανε εκ του ασφαλους..Μη μασατε αδερφια..
    ( Αντε τη βγηκα και πασιονάρα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ διάβασε εσπρέσσο φιλαράκι για να είσαι μέσα στην ελληνική πραγματικότητα και όταν έρθει η ώρα ψήφισε Σαρρή. Πιο ακίνδυνη είναι και απο τους Κ & Γ οπότε καλό θα κάνεις. Τα κόμματα δεν αποχωρούν, τα κόμματα κάθονται προς αριστερά και ψηφίζουν "όλα κατά". Εγώ ένα κόμμα είδα στη βουλή. Τσίρκο γίναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχρηστος ειναι, εγω θα τον εκανα μεχρι θυρωρο το πολυ.

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ποιο λογο αληθεια αποχώρησε?
    Μηπως το ΚΚΕ δεν εχει αποχωρήσει κατ'επανάληψη?
    Τι σημαινει αυτο? οτι ειναι ρεζιλι το ΚΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. den vgike pote o Tsipras na diapseysei oti to syzitouse na pexsei sto shrial. Meta vghkan oloi kai krazane kai mazeytike
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/o-kitrinos-tsipras-ante-kai-sthn-epidayro.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Pros
    Takis with love

    Γιατι θα τον εκανες θυρωρό?
    Δωσε μας κάποιους λογους που δεν θα τον εκανες τιποτα παραπανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γιώργος είναι το καλύτερο παιδί. Έχει και laptop, παίζει και pro..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατι μ'αρεσεις οταν τη βγαινης πασιονάρα, αλλα δεν τσιμπησες. :-(


    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΡΜΑ ΜΑΡΙΚΑΚΙ ΣΠΑΣΤΑ ΟΛΑ!!!!
    ΚΑΝΤΑ ΛΥΜΠΑ!!!!!
    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !!!!!
    ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ,ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΤΖΙΝ ΜΕ ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δίωξη για κακούργημα φέρεται ότι έχει ασκηθεί σε πολύ μεγάλο όνομα των ΜΜΕ αλλά υπάρχει διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το αν πρέπει να προφυλακιστεί ο συγκεκριμένος έχει ήδη καταδίκη στην πλάτη του και αν αποφασιστεί η προφυλάκιση του ή δημοσιοποιηθεί η άσκηση δίωξης για κακούργημα τότε ο σάλος θα φύγει από τα όρια της χώρας μας. Δεν θα πούμε ακόμα κάτι παραπάνω γιατί τα στοιχεία τα έχουν τα ΜΜΕ τα οποία κατά βούληση πυροβολούν εφημερίδες(π. χ. Πρώτο Θέμα)ή κανάλια(π.χ ΑΛΤΕΡ).Ή τα βγάζεις όλα στην φόρα ή τίποτα. Είναι απλό. Περιμένουμε την "Ελευθεροτυπία" που συνηθίζει να βγάζει τέτοια θέματα αν θα το δημοσιοποιήσει. Γιατί κάθε ΜΜΕ έχει και ένα μικρό ή μεγάλο πρόβλημα. Το θέμα είναι να μην αρχίσει ο πόλεμος των άστρων και να μην παίζονται παιχνίδια. Ας...

    ηρεμήσουν όλοι γιατί αυτό είναι το καλύτερο. Όλα τα άλλα θα τα βρει η δικαιοσύνη. Χωρίς παρεμβάσεις και φασαρίες. Ο...πόλεμος -εν αδίκω μάλιστα-γυρίζει πάντα σε αυτούς που τον κάνουν. Είναι προφανές λοιπόν ότι οι άνθρωποι των ΜΜΕ που έχουν κάνει λοβιτούρες θα ...ξεμπροστιαστούν αν δεν ηρεμήσουν. Αυτά λέει η λογική. Ο καθένας ας ασχοληθεί με την δική του υπόθεση.

    http://troktiko.blogspot.com/2008/03/blog-post_7512.html

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ;; ΦΟΒΑΣΤΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φίλε του homo-gr ψάξε αλλού για παρέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω πληροφορηθηκα εχθες κατι παρομοιο και παιρνω τηλεφωνα προσπαθωντας να διασταυρωσω την ειδηση αλλα και να μαθω ονομα(τα) αλλα τιποτα, μου φαινεται ειναι σαχλαμαρες. Θα δουμε.

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σύντροφοι, άδικα μεμψιμοιρείτε με Τον Γιώργο. Είναι Ικανότατος Πολιτικός, και το απέδειξε τόσα χρόνια που πέρασε από διάφορα Υπουργεία και το κυριότερο δεν είναι Λαμόγιο. Τι έχετε την εντύπωση η ΝΔ δεν έκανε φύλλο και φτερό όλα τα Υπουργεία που πέρασε για να βρεί "σκάνδαλα"? Απλά δεν είναι "κατασκευασμένος" στο εργαστήριο σαν τον νεόκοπο ηγέτη που σπάει "ταμεία" στις Δημοσκοπήσεις και στηρίζεται από το σύνολο των ΜΜΕ. Βέβαια οι απαντήσεις και το μεγάλο ρεύμα που έχει είναι από κάποιους υπνωτισμένους απο τα ΜΜΕ. Αυτόν τον Λαό έχουμε Αυτούς τους Ηγέτες αναδεικύουμε. Τρομάρα μας ! Πάντως με "πορδές δεν βάφονται τα αυγά" λένε στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Xeri xeri o Tsipras me ton Karatzaferh, File anwnyme den eine tsifliki sou edw:
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/heri-heri-tsipras-kai-karatzaferhs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ke ti egine pou eklextike apo to 70% tou synaspismou? KAi ti egine pou einai aristeros? Diavase sto parakatw post pws exoun gemisei oi filakes apo apatewnes syndrofous. Den borw na bw sto istologio sou file ftanei pia, exei kapio prob mallon des to
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/heri-heri-tsipras-kai-karatzaferhs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα εκτόξευσε το κόμμα του σε απίστευτα ποσοστά,
    -----------------------
    μούφα ποσοστά είναι...

    Και άλλωστε, τι περιμένεις από ένα άτομο που λέει ότι δεν έγινε και τίποτα που έκλεισε το Χρηματιστήριο, ή που θεωρεί ότι η στράτευση στα 18 είναι "τιμωρία της νεολαίας";

    φούσκα των νταβατζήδων που δεν θέλουν να παραδωθούν είναι. Προσπάθησαν με τον Παπανδρέου, με τον Βενιζέλο, θα τους βγεί και αυτός σκάρτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΜΠΤΩΣΗ!

    και η ΝΔ το ίδιο ακριβώς "επιχείρημα" είπε!!!

    ...λες και υπάρχει απόρρητο στις συνεδριάσεις και δεν τους μαθαίναμε ποιοί υπερψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το χαφιεδοτσουρμο των μαυροντυμενων και μαυροπληρωμενων προυχοντων της παραπληροφορησης επεστρεψε δριμυτερο στα σπιτια μας συνεχιζοντας την αγωνιωδη προσπαθεια των αφεντικων τους να στρεψει εργαζομενους εναντιον εργαζομενων λες και οι αυτοι τοσα χρονια τρωνε,τρωνε,τρωνε τα λεφτα μας υπο την προφαση μιας ασφαλισης που δεν υφισταται μιας περιθαλψης που ειναι μονο για τους εκλεκτους του συστηματος.Ειδατε τι ωραια κανονισαν την απεργεια τους τις μερες που ολος ο κοσμος ηταν στους δρομους εξαγριωμενος.Οι ΠΑΠΑΡΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ οι ΣΠΙ{ΟΥ}ΝΟΙ,οι ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΗΔΕ΅Σ,ολοι συσωμοι προσπαθοντας να σταματησουν αυτο που ερχεται.Αξιος,παναξιος ο μαυρος μισθος σας,χτιστε τα σπιτια μαυσωλεια σας,γυαλιστε τα cayen σας,ρουφιανεφτειτε μεταξυ σας αλλα ενα να θυμαστε! ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΝΗΣΥΧΟΙ!!!!!

    ANONYMUSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΕΙ

    ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.

    Ειναι καιρος να αλαξετε και παιδική χαρά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και ο Κωστακης παιζει play station..so what?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. .

    ki o B.B. mono troi kai griniazi..!


    em tosi fasaria gia 59 psifous MONO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. to thema einai oti den pate sto syriza alla sti nd kai to xeirotero einai oti den to katalavainete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πριν από εικοσιτόσα χρόνια ο Διονύσης Σαββόπουλος κορόιδευε τον «πονηρό πολιτευτή» τραγουδώντας:

    «... Θυμάσαι που ρητόρευες εκεί στην εξορία και διάβαζες και Ρίτσο και αρχαία τραγωδία...».

    Φαίνεται ότι οι καιροί δεν άλλαξαν πολύ. Χθες στη Βουλή απήγγειλε Ρίτσο ο Αλ. Αλαβάνος.

    Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε χθες τον καλύτερο εαυτό του. Αυτοανακηρύχθηκε προστάτης των νέων τους οποίους μόνο αυτός καταλαβαίνει, διηγήθηκε πολλές προσωπικές ιστορίες που περιήλθαν μόνο σε δική του γνώση, ανήγγειλε ότι στις περυσινές φοιτητικές κινητοποιήσεις νίκησαν οι φοιτητές, προτού ολοκληρώσει με προσκλητήριο νεκρών.

    Oυδείς μπορεί να αμφισβητήσει την κοινοβουλευτική δεινότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη και προχθές τούς ανακάτεψε στη Βουλή με το πυροτέχνημα περί δημοψηφίσματος για ένα θέμα το οποίο δεν μπορεί να τεθεί σε δημοψήφισμα. Δηλαδή, πώς θα κριθεί ένα τεχνικό και περίπλοκο νομοσχέδιο πεντακοσίων σελίδων και 120.000 λέξεων με ένα «ναι» ή ένα «όχι»;

    Εχω όμως ισχυρές αμφιβολίες για το περιεχόμενο των προσδοκιών του. Διότι, αν κατάλαβα καλά, η αντίληψή του για τους νέους είναι περίπου η εξής:

    Να σπουδάσουν σε ένα δημόσιο πανεπιστήμιο αποκομμένο από την «εμπορευματοποίηση» και τα «αμερικανικά μοντέλα», να διοριστούν στο Δημόσιο διότι κανένας άλλος δεν θα τους θέλει και να βγουν όσο νωρίτερα γίνεται στη σύνταξη.

    Δεν ξέρω αν αυτό ονομάζεται όραμα για την επόμενη γενιά. Αλλά, αν είναι έτσι, αλίμονο στους νέους! Διότι αν η μοναδική έγνοια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κοινωνία που θα ισοπεδώνει προς τα κάτω και η οποία θα κατοικείται αποκλειστικά από «χρήστες δικαιωμάτων», αν το ζητούμενο είναι να απορρίψουμε κάθε σύγχρονη εξέλιξη από τη στιγμή που δεν τυγχάνει της έγκρισης της ΚΠΕ του Συνασπισμού, αν πρέπει να σταματήσουμε τη ζωή για να την προλάβουν οι νέοι που ονειρεύεται ο Αλαβάνος, τότε βρίσκεται όντως σε «άλλη όχθη».

    Κάπως έτσι ο Συνασπισμός μετατρέπεται στο κόμμα της ευκολίας. Των εύκολων διακηρύξεων και των ανέξοδων εξαγγελιών. Θέλει έναν κόσμο όπου κανένας δεν θα προσπαθεί και όλοι θα νέμονται. Μεταξύ μας: και εγώ! Το ζήτημα είναι πού θα βρούμε αυτόν τον υπέροχο κόσμο.

    Και εκεί η ευκολία ζευγαρώνει με τον λαϊκισμό. Ο οποίος, ας μου επιτρέψει ο Αλαβάνος, δεν χωρίζεται σε αριστερό και δεξιό. Παράδειγμα; Δημοψήφισμα για τις ταυτότητες ήθελε ο Χριστόδουλος; Δημοψήφισμα για τα Σκόπια ζήτησε ο ΛΑΟΣ; Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό ο Συνασπισμός!

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...

    ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΔΟΛ....

    ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΙΟΛΟΥΣ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ..59 ΛΕΥΚΑ!

    ΔΗΛΑΔΗ....

    Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 43 ΨΗΦΟΥΣ
    ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...
    ΚΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ!

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;;;;;

    ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @pisinos

    Γράψε κι άλλες τέτοιες μαλακίες.
    "Λαικισμός" είναι και το επιχείρημα του καραμανλή. Τα ίδια σκατά είσαστε, η δεξιά του πασοκ συμπυκνώνεται στο "pisinous-benny love4ever".

    Σιμήτης, χρηματιστήριο, Ιμια, βιβλίο ιστορίας (υπογραφή ΒΒ), 20% μίζα για τα ευρωπαικά προγράμματα, ξύλο στους παππούδες, χημικά στους μαθητές, επιχορηγήσεις για την μετεγκατάσταση των Ελληνικών επιχειρήσεων σε Σκόπια και Βουλγαρία, αμέτρητοι έμμεσοι φόροι... ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι επιτυχίες την δεξιάς παράταξης του πασοκ με την χορηγία Σημίτη και την υπογραφή βενιζελικών σκουπιδιών.

    ΑΝ δεν σου κάνει ο σκύλος αυτή τη φορά τη χάρη θα σου την κάνουμε εμείς. ΞΕΚΩΛΟ pisinous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΕΙ

    ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.

    Ειναι καιρος να αλαξετε και παιδική χαρά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. WDH STON ELLHNA POLITIKO
    GRAMMENO APO TOUS ARISTODHMOUS


    MIKROUTSIKOS TOSO DA
    MPAMPOURAS XAMHGETHS TO
    ONOMA TOU STA ELLHNIKA
    PSODEHS KAI AFORHTOS
    STA KOINWNIKA
    MPLOFAREI ME KROKODEILEIA DAKRYA KAI EKLIPAREI AFRON XAMALHS THS HDONHS
    ETSI PONTAREI XARTOPAIXTHS
    PARISTANONTAS TON LIONTARH
    ME THANASIMA EGAVMATA
    TAPEINHS TAKSIKHS KATAGWGHS
    TIS KYRIAKES KAI TIS EPISIMES
    GIORTES FORAEI XIASTI
    TA ADEIA FYSEKLIKIA TOU
    DIXOS MPAROUTI KAI PSYXH.KAI OUDEPOTE VAFTISTHKE
    SE MAXH ALHTHINH POLEMISTHS
    MENEI PANTA PISW
    ARMATODROMOS THS ARPAXTHS
    KINEI ASYNTAXTO ASKERI
    OPADON TOU THS STIGMHS
    KAI ANALGHTOS MONIMA ASXHMONEI
    FORONTAS TO IMATIO TOU PAPAGALOU
    MISTHOFOROS KOMFORMISTHS
    TARTOUFOS THS POLITIKHS
    TROFOS KAI PROAGOGOS TOU H KOMATIKH GRAMMH THLIPSI KAI MAXH PAGERH
    KAI EK TOU ASFALOUS MAS APEILEI
    AFHGOUMENOS ANDRAGATHIMATA
    TOU LIGOU TOU ARXILHSTH
    GIA MIA REMOULA AKRWS ANTHIRH
    MOU DINEIS SOU DINO AFTO THA PEI SIMERA POLITIKH
    DEIGMA EFYOUS ALXHMISTH KAI AXARTOGRAFHTOS PSYXH STO VATHOS LEROMENIAPO FANSIOPLHKSIES EPARMENH

    EMPNEFSIS TWN ARISTODHMWN ARKADIAS
    YPO TON FOVO THS KORYDALOPOIHSEWS

    GIA THN ANTIGRAFH

    SATYROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο μοναδικος λογος που ο κοσμος στρεφετε προς ΣΥΡΙΖΑ μερια εινε γιατι βαρεθηκε τα τελευταια 20 χρονια να τον κοροιδευουν οι καθε ΝΔΙΤΕΣ-ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που σκεφτωντε μονο τις αρπαχτες και το βολεμα των συγγενων και κολλητων τους.
    Ο καθε λογικος ανθρωπος λοιπον μετα απο τετοια κοροιδια θα ηθελε να δοκιμασει κατι διαφορετικο....
    Που ξερεις ισως τελικα μας βγει σε καλο εν συγκρισει με τα δυο προηγουμενα πολιτικα διεφθαρμενα και δοκιμασμενα μοντελα.
    Ολοι παμε ΣΥΡΙΖΑ παιδια ετσι για να τους την σπασουμε την μονοκαθεδρια και να καταλαβουν οτι τα ψεματα τελειωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ



    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ



    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ


    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...

    ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΔΟΛ....

    ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΙΟΛΟΥΣ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ..59 ΛΕΥΚΑ!

    ΔΗΛΑΔΗ....

    Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.....

    ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΧΘΕΣ 43 ΨΗΦΟΥΣ
    ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...
    ΚΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ..... ΑΛΛΑ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ!

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;;;;;

    ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΕΙ

    ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.

    Ειναι καιρος να αλαξετε και παιδική χαρά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 2:47 μμ
    Δικιο εχεις, αλλα, εαν εγω δεν ειμαι κομουνιστης και παω στο συριζα τοτε δεν τα ζηταει κι'ο κολος μου? αν το συριζα βγει αληθινο και πραγματι εφαρμοσει αυτα που πιστευει τοτε ναι μεν σαν κομμα θα ειναι φοβερο αλλα εμεις οι αλλοι που το ψηφισαμε γιατι απλως θελαμε να ξεφυγουμε απο τα λαμογια του πασοκ/νδ παλι δεν θα εχουμε το κομμα που πραγματικα εκπροσωπει την ιδεολογια μας.
    Εγω εχω να ψηφισω απο το 1981 γι'αυτο ακριβως το λογο. Τωρα, βλεπω στον οριζοντα ενα "κομμα" που μαλλον στο μελλον θα παρει την ψηφο μου, θα δουμε ειναι νεοι και υπο παρακολουθηση προς το παρον. (ΦΣ)

    ανορθογραφικα λαθη, ξιπιτιδες


    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Νέο δημοσκοπικό άλμα του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει η συνδρομητική έρευνα FORUM της εταιρίας μετρήσεων Metron Analysis. Σε πανελλαδική έρευνα που διενεργήθηκε μέσα στη δίνη των απεργιακών κινητοποιήσεων στο χρονικό διάστημα 27/2-14/3 σε δείγμα 2.207 πολιτών το κόμμα των κυρίων Αλαβάνου - Τσίπρα δείχνει ότι διαθέτει τη φόρα να «σπάσει» το φράγμα του 20% σε εθνικό επίπεδο. Ηδη στις αστικές - ημιαστικές περιοχές κινείται στο 20,1%, ενώ στο λεκανοπέδιο της Αττικής είναι τρίτο κόμμα με ποσοστά άνω του 20%, ακολουθώντας με βραχεία κεφαλή τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, με αναγωγή στα έγκυρα, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε εθνικό επίπεδο μεταξύ 18,7% - 22,3%, ενώ στην ερώτηση αν θα μπορούσατε ποτέ να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ (όρια εκλογικής επιρροής κομμάτων) το δυνητικό ποσοστό του φτάνει το 47,6% (Ν.Δ. 47%, ΠΑΣΟΚ 50,9%).



    Η πρόθεση ψήφου για τα κόμματα, σύμφωνα με τη μέτρηση, διαμορφώνεται ως εξής (σε παρένθεση τα ποσοστά με αναγωγή των εγκύρων):
    Ν.Δ. 29,2% (33,5%)
    ΠΑΣΟΚ 25,2% (29%)
    ΚΚΕ 6,8% (7,8%)
    ΣΥΡΙΖΑ 17,8% (20,5%)
    ΛΑΟΣ 4,8% (5,6%)
    Οικολόγοι 2% (2,3%)

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης τα εξής:
    1. Για πρώτη φορά ο βαθμός ικανοποίησης από την αξιωματική αντιπολίτευση φτάνει μόλις το 8%! «Είναι ιστορικό χαμηλό αυτό το μονοψήφιο ποσοστό», επισημαίνει η Metron.

    ▪ Στην ικανότητα του αρχηγού της (35,8% από 41,1% το Δεκέμβριο).
    ▪ Στην ικανότητα των στελεχών της (30,7% από 35,3% το Δεκέμβριο).
    Στο ΠΑΣΟΚ η σημαντικότερη πτώση καταγράφεται:
    ▪ Στην ικανότητα του αρχηγού του (18,6% από 25,4% το Δεκέμβριο).
    ▪ Στην ενότητά του (12,9% από 19,4% το Δεκέμβριο).

    Το ΚΚΕ αποδυναμώνεται. Πέφτει ακόμη και το δυνατό του όπλο ότι «είναι κοντά στους εργαζομένους» (25,9% έναντι 29,1% το Δεκέμβριο). Διατηρεί πάντως την πρωτιά σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πάμε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή φεύγουμε από μια βεβαιότητα -την ελεύθερη αγορά- για να συναντήσουμε μια άλλη βεβαιότητα. Την αγορά που παρεμβαίνει το κράτος και έτσι μας "προστατεύει", από την ΚΡΙΣΗ που περνάει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ.

    Πάμε στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν εμπιστευόμαστε το ΠΑΣΟΚ ότι έχει πρόθεση να υποστηρίξει το "παρεμβατικό κράτος" και πάνω σ'αυτό ποντάρει και σιγοντάρει ακόμη και με τον πιό λαικίστικο και "υπαινικτικό" τρόπο ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.

    Είναι λογικό, ότι σ'αυτή την πρώτη φάση του φαινομένου στροφής προς την "κρατική παρέμβαση", να κερδίζει σαρωτικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ομως το παιχνίδι θα κριθεί στην αμέσως επόμενη φάση, όπου θα μπεί το ερώτημα.

    ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    Με ποιόν τρόπο. Τί θα κάνει για να υλοποιήσει την "κρατική παρέμβαση";

    Εκεί θα τεθεί το πραγματικό δίλλημα.
    Θα γίνει αυτό με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ή θα γίνει ΜΕ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΤΡΟΠΟ;

    Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να αποκαλύψει - επειδή δεν το έχει λύσει και ο ίδιος- τι ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

    Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα το λύσει ποτέ. Υπάρχει μια αδυναμία συμφιλίωσης της αριστεράς με την κοινοβουλευτική δημοκρατία ή έτσω ενός μεγάλου τμήματός της.
    Αν χρειαστεί λοιπόν να κινηθεί για να βρεί απάντηση, μοιραία θα ΔΙΑΣΠΑΣΘΕΙ, αν προλάβει, αλλιώς θα ξαναεπιστρέψει στα μεγέθη που την ξέραμε.

    Υπάρχει μόνο μια περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να παίξει κεντρικό ρόλο. Η περίπτωση του ΚΡΑΧ, που φαίνεται ότι αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία.
    Σ'αυτή την περίπτωση, όπου το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ δεν μπορεί να λειτουργήσει, τον κύριο ρόλο θα τον παίξει η ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    Εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ όντως θα έχει να παίξει έναν κεντρικό ρόλο. Κανείς δεν αμφισβητεί τις αγαθές προθέσεις του, για κοινωνική αλληλεγγύη. Εκεί δεν μπορεί να παίξει ρόλο η κοινοβουλευτική δημοκρατία, χωρίς ένα πρόγραμμα τύπου NEW DEAL παγκοσμίων ή τουλάχιστον ευρωπαικών διαστάσεων.

    Σ'αυτή την περίπτωση το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει ο φορέας της ελπίδας και της αναδιοργάνωσης και ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει την "ευκαιρία".

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 3.00

    Αν όντως συνδιαλέγεστε με τον
    κ. Γεωργίου

    παρακαλέστε τον να μας ενημερώσει

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞ...

    μετα τιμής διατελώ
    κι αγωνιώ για το παιδί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ολοι παμε ΣΥΡΙΖΑ.....πολοι ΝΔιτες-Πασοκοι την κανουνε με ελαφρια πηδηματακια προς Συριζα μερια γιατι παψανε πια να τρωνε το κουτοχορτο που τους σερβιραν τα επιτηδια λαμογια των δυο μεγαλων παραταξεων.
    Προς θεου δεν θα ελεγα ποτε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εινε το τελοιο και πληρες κομμα αλλα αφου δοκιμασαμε τους προηγουμενους και μας κατεστρεψαν τι εχουμε αλλο να χασουμε απ το να δουμε κατι καινουριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν υπαρχει κομμα που θα καταργει την μονιμοτητα στο δημοσιο θα το ψηφισω με χερια και με ποδια.
    Ξερω οτι σε πολλους απο σας τους βολεμενους κηφινες εινε ενας εφιαλτης αυτο αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος να κανεις τον ελληνα να δουλεψει αν δεν του εχεις τη δαμοκλιο στο κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ..ήδη απο τα παπαγαλάκια της υποχώρησης μιλάνε για
    ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..

    κι επικαλούνται επικείμενες δηλώσεις στήριξης απο
    Αντώνη Σαμαρα
    για αυτό το όνομα!

    τι γίνεται όμως πραγματικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 3.20 ponemenos tou ASEP eeeeeee?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. HER BLOOBER,το ονομα αγοτι μου αποφασιστηκε κρυφα πριν δυο μερες και τωρα η MRS BAKO ψαχνει φορμουλα να μας τοπασαρει ανωδυνα για το κομμα τις.
    ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εινε η ονομασια και θυμισου αυτο που σου λεω τωρα.
    ΕΞΑΛΟΥ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν πάω πουθενα, πουθενα εδω θα μείνω..
    Αφιερωμένο στους ρομαντικους..και αγνους ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ..
    Καρρας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 3.23
    εσυ φιλε πρεπει να υπηρετεις στο μαντειο των δελφων!!!
    Ξερεις ολοι οι μαντεις στην αρχαια ελλαδα επιναν 5-6 μπαφους και μετα εβγαζαν τους χρησμους.
    Εσυ φιλε μου πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ + ΠΑΣΟΚ = ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. .


    παλι απ'την αρχή
    σε μια χώρα που αιμοραγεί....


    ΡΕΜΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Στην κοινωνία που οραματίζεται ο κ. Αλαβάνος οι συνταξιούχοι έχουν τριπλάσια εισοδήματα από τους εργαζομένους! Ο κ. Αλαβάνος σώζεται επειδή κανείς δεν μετράει, κανείς δεν ασχολείται με τους αριθμούς.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ + ΠΑΣΟΚ = ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    22 Μάρτιος 2008 3:29 μμ

    ===============================

    αυτό το όνειρο βλέπουν κάθε βράδυ

    η Ντόρα
    κι
    ο Begni

    oi ψηφοφόροι όμως τι λένε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. To: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
    ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ


    Όλο το προηγούμενο διάστημα αγωνιστήκαμε μέσα από τα συνδικάτα μας. συμμετείχαμε στις απεργίες και τις κινητοποιήσεις των κλάδων μας κάναμε σαφές πως δεν θα αφήσουμε να περάσει η διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος.
    Η κυβέρνηση κάνει πως δεν καταλαβαίνει αγνοώντας τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που βρέθηκαν στον δρόμο στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Τετάρτης 19 Μαρτίου και προκαλώντας τελικά το λαϊκό αίσθημα.
    Με αυτό το κείμενο στηρίζουμε την πρωτοβουλία για διενέργεια δημοψηφίσματος και καλούμε την, τόσο σίγουρη για τον εαυτό της, κυβέρνηση να παγώσει την διαδικασία όπως προβλέπει το Σύνταγμα και να θέσει το νομοσχέδιο στην κρίση του λαού.

    Ο αγώνας αυτός πρέπει να έχει νικητή
    κι αυτό είναι υπόθεση και ευθύνη όλων μας.


    Sincerely,

    The Undersigned

    http://www.petitiononline.com/syn0803/petition.html

    Να γιατί. Εγώ υπέγραψα. Ας υπογράψουμε όλοι κι ας απαιτήσουμε μια πιο άμεση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Στην Ολανδια κυριοι υπαρχει μια κυρια ασφαλισει για ολους και οσον αφορα την συνταξη μπορεις να διαλεξεις την συνταξη που θελεις αναλογα τις εισφορες που πληρωνεις φυσικα.
    Υπαρχει ομως και το μινιμουμ τις κατωτατης συνταξης που εινε γυρω στα 1000 ευρω για οσους εινε τελειως ανασφαλιστοι.
    Στην Ελλαδα ομως δεν το κανει καμια κυβερνηση απο τα δυο μεγαλα μεχρι χτες κομματα γιατι μετα δεν θα μπορουν να κανουν λαμογιες και να σουφρωνουν απο τα ταμια,γιαυτο λοιπον κυριοι υψωστε ολοι μαζι την παλαμη σας και τεντωστε τομεσαιο δακτυλο ψηλα προς βουλη μερια,επειτα στις εκλογες σταυρωστε τους κατα βουληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ + ΠΑΣΟΚ = ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    oi psifofori den mporoyn na kanoyn tipota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Σε ολη την Ευρωπη εχουν μονο μια κυρια ασφαλεια κοινη για ολους,εξαιρεση εινε μονο η Ελλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. XEFOYSKONEI KAI AYTH H FOYSKA DEITE TIS EPOMENES DHMOSKOPHSEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...

    ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΔΟΛ....

    ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΙΟΛΟΥΣ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ..59 ΛΕΥΚΑ!

    ΔΗΛΑΔΗ....

    Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.....

    ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΧΘΕΣ 43 ΨΗΦΟΥΣ
    ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...
    ΚΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ..... ΑΛΛΑ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ!

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;;;;;

    ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ναί αλλά όταν ο Γιαννίτσης πρότεινε ακριβώς αυτή την κατεύθυνση, έφυγε την α΄λλη μέρα.
    Τώρα η επιστημονική επιτροπή της ΓΣΕΕ, προτείνει το ίδιο.

    Αστο ρε φίλε, το θέμα.

    Είμαστε όμηροι των "κεκτημένων".

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πασοκ-Συριζα θα εινε η επομενη κυβερνηση αγαπητοι μου φιλοι απλως ο συριζα κανει το δυσκολο για να αποκομισει περισοτερα οφελη στην βουλη.
    Ξυπνιστε επιτελους,λετε οι του Συριζα να αφησουν την ευκαιρια να παει χαμενη και να βγουν στην κυβερνηση? Ξερετε εσεις καποιο κομμα να θελει να εινε 3ο?
    Μηπως νομιζετε οτι ο Αλαβανος-Τσιπρας εινε χαζοι?
    Παιχνιδακια παιζουν τα παιδια να αποκομισουν παραπανω δυναμη στις δημοσκοπισεις και να μπορουν μετα πιο ευκολα να ζητουν απο το Πασοκ περισοτερη εξουσια....απλα εινε τα γραμματα κυριοι για αυτους που ξερουν να διαβαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. prota repei ta galop na ginoyn psofoi exypne.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 22 Μάρτιος 2008 2:41 μμ

    the bloopers team
    .............................

    Πολλές φορές το έγραψα αλλά προς τιμήν των διασήμων ‘’the bloopers team’’ θα το επαναλάβω :
    ‘’Εκεί ακριβώς που κατούρησε ο Κώστας Σημίτης , ξεφύτρωσαν όλοι οι νοσταλγοί του ονομαζόμενου παλαιού-Πα.σο.κ. .’’
    Οι νοσταλγοί της εποχής που ήταν πολύ άρρωστος ο ιδρυτής του Κινήματος καί είχε επιτρέψει , είχε ανεχτεί , να κυβερνά το Κράτος η κατά 36 χρόνια νεώτερή του κυρία Μιμή .
    Είναι νοσταλγοί της εποχής που ο συχωρεμένος Ανδρέας με το σύνθημα ‘’Τσοβόλα δώστα όλα’’ υποθήκευε το μέλλον των δισεγγόνων μας .
    Είναι νοσταλγοί της εποχής που ‘’τακτοποιούντο’’ όλα τα θεσμικά αιτήματα ορισμένων συντεχνιών και την ‘’Νύφη’’ πληρωνε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εργαζομένων .
    Και με την ευκαιρία που μαθαίνουμε ότι έγιναν οι νοσταλγοί της Μιμής και υπερεθνικόφρονες θα τους υπενθημίσω ότι η ιστορία των Ιμίων έγινε αμέσως μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Κώστα Σημίτη .
    Δεν είχε πάρει ακόμα ψήφο εμπιστοσύνης και κάποια ‘’σαίνια’’ του Παλαιο-Πασοκ του έφτιαξαν την ιστορία πολύ ωραία αφήνοντας αφύλακτη την μια από τις δύο νησίδες .
    Τον Γενάρη του 2006 , στην Επέτειο των δέκα χρόνων των Ιμίων , υπήρξε άρθρο στο ΒΗΜΑ που επωνύμως κατηγορούντο συγκεκριμμένοι άνθρωποι ότι άφησαν αφύλακτη την νησίδα για να σαμποτάρουν τον Κώστα Σημίτη . Περίμενα ,για τους τύπους, να υποβάλουν οι επώνυμοι αυτοί άνδρες μηνύσεις .
    Τίποτε δεν έγινε .
    Οι νοσταλγοί όμως το παίζουν και λάτρεις του Χουντόδουλου και μιλάνε για το βιβλίο της Ιστορίας . Δεν καταδέχομαι να απαντήσω διότι δεν λάτρεψα ποτέ τον Χουντόδουλο ούτε ψηφίζω ΛΑΟΣ .
    Να πάνε οι νοσταλγοί στην βιβλιοθήκη και να διαβάσουν την πραγματική ‘’Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης’’ γραμμένη από τον Γιάννη Κορδάτο .
    Νοσταλγοί ξυπνήστε .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @pisinous, κώλε βρώμικε και άπλυτε,

    Πολλές φορές το έγραψα αλλά προς τιμήν των διασήμων ‘’the bloopers team’’ θα το επαναλάβω :
    ‘’Εκεί ακριβώς που κατούρησε ο Κώστας Σημίτης , ξεφύτρωσαν όλοι οι νοσταλγοί του ονομαζόμενου παλαιού-Πα.σο.κ. .’’


    ΠΑΡΤΑ:
    Εκεί που έχεσαν ΟΛΟΙ οι Ελληνες πολιτικοί της τελευταία 30ετίας στάθηκε ΟΡΘΙΟ αυτό το κοντό κουράδι.

    ΤΑ υπόλοιπα περί "λάος" "παλιού πασοκ" κλπ δεν μας αφορούν.

    Πάμε τώρα στο ζουμί:
    Ο δικός σου, o φύρερ, ο ντούτσε, έγραφε στο blog του:

    Η διαφορά ανάμεσα στην αποστολή π.χ. ενός email και στην ανάρτηση ενός σχολίου σε blog, είναι ακριβώς η διαφορά ανάμεσα στη δημόσια και την ιδιωτική σφαίρα του Διαδικτύου.

    ΞΑΝΑΠΑΡΤΑ:
    Αυτό σημαίνει:
    1. Απαγορεύονται οι συζητήσεις σε συγκεντρώσεις πλέον των 2 ατόμων.
    2.Μπορείς να λες ελεύθερα ότι σκέφτεσαι και πιστεύεις, αρκεί να μην το κάνεις δημόσια. Στείλε το με e-mail!


    Α να χαθείτε, φασίστες!

    Ε, ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 3,49
    Φιλαρακο η σκεψη σου εινε σωστη και θα ελεγα και απολυτα πιστευτη.
    Σιγουρα η ΝΔ δεν θα μπορεσει ποτε να κυβερνηση αυτοδυναμα γιατι εχει παρει φορα,φορα κατηφορα και ουτε και το λαος δεν την σταματα,επομενος τι μας μενει?
    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ θα εινε στο προσκηνιο και σιγουρα θα ηθελα να εχει αρκετη εξουσια στην κυβερνηση ο Συριζα ετσι ωστε να μην μπορουν να κανουν λαμογιες τα Πασοκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μαζι σου BLOOBERAKIA,αλλα προς το παρον μονο για το σχολιο σου παραπανω.
    Κατω οι φασιστες του διαδυκτιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Εκεί ακριβώς που κατούρησε ο Σημιτης, πες ποιος βγηκε, ο αγιος blooper

    Ποιο μαλακες απο αυτους δεν εχω ξαναδει στο blogοsphere.

    Αν πεις τη γνωμη σου στο blog τους και δεν συμφωνουν, αμεσως εξαφανιζεται οτι εγραψες. Γι'αυτο με το ζορι εχουν 1 με 2 απαντησεις στα αρθρα τους.
    Σπαταλησα 3 ολοκληρα λεπτα απο τη ζωη μου γι'αυτα τα μουνακια της παραπληροφορησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Από τότε που έφυγε ο Βαγγέλης Βενιζέλος από την πολιτική και την άφησε στους καθυστερημένους ΓΑΠ και ΚΚ (μπούλη) έχουμε να ακούσουμε πολιτικό λόγο.

    Οι άνθρωποι κοιμούνται όρθιοι, προέρχονται από τα 2 μεγάλα τζάκια και απλά περίμεναν να ενηλικιωθούν για να πάρουν τα κόμματα

    Οι γνώσεις τους για τα προβλήματα του λαού και της χώρας, αλλά πολύ περισσότερο για τις λύσεις, είναι λίγο παραπάνω από ένα 5χρονο παιδί

    Η ιστορία θα τους γράψει με τα πιο μελανά χρώματα και το μόνο που έχουν να κάνουν αν τους έχει μείνει μια σταλιά αξιοπρέπειας είναι να αναλογισθούν τη ζημιά που έχουν κάνει στη χώρα και να παραιτηθούν και οι δύο.

    Είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να τους θυμόμαστε έστω με κάποια επιείκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. @4.14
    Μα δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα. Την ίδια τακτική ακολουθούμε κι εμείς.

    @4.16
    Αν είσαι αυτός που ήρθε και ορθά-κοφτά και ΣΚΕΤΑ μας έγραψε ότι λέμε μαλακίες κακώς την σβήσαμε. Επρεπε κανονικά να σου γράψουμε να πας να γαμηθείς. Αλλο comment από αυτό δεν έχει "κοπεί" σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Katargoun ton e8niko ymno Sigoura daxtilos tou synaspismou einai:
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/katargoyn-ton-ethniko-ymno-kai-to-pater-hmwn.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @4.16

    ...και κάτι ακόμα για να πάθεις κατάθλιψη:

    12.279 Επισκέπτες σε 42 μέρες.

    Δεν είμαστε forum, μας διαβάζουν χωρίς να γίνεται αυτό το χάλι που συμβαίνει αλλού. Δεν το θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 4.21
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ.
    ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 4:24 μμ

    Εχω να πατησω στο μπουρδελακι σας καμμια δεκαρια μερες, παντως χαιρομαι που ομολογειτε οτι "κοβετε" μηνηματα. Δεν "κοβετε" ρε μουνοπανα, λογοκρισια κανετε.

    ΔΙΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ 4:24 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Blogger Ο/Η hono-gr είπε...

    Katargoun ton e8niko ymno Sigoura daxtilos tou synaspismou einai:

    22 Μάρτιος 2008 4:28 μμ


    Κακό πράγμα να είσαι ΚΑΙ πούστης ΚΑΙ φασίστας όπως εσύ. Ολοι θέλουν να σε γαμήσουν αλλά κανείς δεν το κάνει.

    Βρωμιάρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 4.28
    Βλεπω οτι εχεις τρομοκρατηθει με τον Συριζα φιλαρακο μου και δεν εχεις κ αδικο αλλα δωσε μας και στοιχεια για το δακτυλο που λες ετσι ωστε να γινεις πειστικος.
    Μηπως το δακτυλο που λες εινε κωλοδακτυλο που ερχετε απο καπου αλλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. και κατι αλλο για τους bloopers, οπως βλεπετε πιο πανω αυτοι ερχονται εδω και βριζουνε αλλα οπως ομολογουν οι ιδιοι αν τους βρισουν στο δικο τους blog τοτε ΜΠΑΜ λογοκρισια, αποφασιζομεν και διατασομεν τα πατακακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 4.34

    Ελα να γράψεις το ίδιο που έγραψες εδώ να δεις τι καζανάκι θα φας. Οχι, θα κρατήσουμε το "μουνόπανα" που γράφεις εδώ για διάκοσμο του blog. Δεν θέλουμε ρε ζώα σαν κι εσένα! Αντιρρήσεις δεκτές, οι μαλάκες που βρίζουν στα καλά καθούμενα τρώνε καζανάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΥΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....
    ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ-ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΩ
    WILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. χαιρομαι να διαβαζω τα posts των φιλων του συριζα.δεν χρειαζεται πλεον να αναζητουμε την γραφικοτητα στα μεταμεσονυκτια θεαματα.παιδια μου συνεχιστε,δινετε απιστευτη διασκεδαση σε ολους εμας τα θυματα της απιστευτης ελληνικης διαστροφης'τους κατοικους μιας χωρας που θριαμβευει η δυσλειτουργικη εφαρμογη των χειροτερων στοιχειων του μαρξισμου και του καπιταλισμου.
    zoyd weeler

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΣΥΜΦΩΝΩ
    ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ?? 'Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ...
    ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ??
    WILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. wheeler φιλτατε οχι weeler
    wild

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η Κατερίνα Αϋφαντή (21 χρονών PhD) έρχεται Θεσσαλονίκη να φτιάξει Κέντρο Νανομηχανικής

    Ο μόνος που μπορεί να την βοηθήσει είναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος

    Οι καθυστερημένοι ΓΑΠ και ΚΚ (μπούλης) μπορούν επίσης να προσφέρουν σαν θυρωροί ή καθαρίστριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. οχι Θα κάτσει στή Βουλή το Πασοκ να ακουει τις ηλιθιότητες του Αλαβάνου για να εντυπωσιασει τον Κοσμο και που θα βρη τα Χρήματα να φτιαξει αυτά που θελει το συριζα μήμπως ο Αλαβανος που ειναι αριστερος με δεξια τσεπη και ο πλουσιοτερος του ελληνικου κοινοβουλίου θα δώσει τιποτα για τον φτωχό? η ο Τσιπρας που ειναι ενας απο εσας οπως λετε και δεν ειναι απο Τζάκι αλλά με πολλα χρήματα και σπίτι στην Εκάλη ας ειναι καλά ο μπαμπάς του που ειναι αρχιτεκτονας και εβγαλε και τον γιο του αρχιτεκτονα που εχει δουλέψει? σε ξενη δουλια να δει την γλύκα στο γραφείο του μπαμπά του δούλευε το παιδι του αφεντικού ητανε .οσο για τά παιδια τών πολιτικων γιατί τα κατηγορείτε συνήθως τις δουλιες που κάνει ο πατερας δεν ακολουθούμε οι περισσότεροι ποια τζακια τουλάχιστον ο Παπανδρέου παιδί παπά ητανε αλλοι ειναι οι γαλαζοαίματοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Διαβάζω με περίσκεψη ότι γράφετε εδώ , ακούω με προσοχή ότι λέει ο κόσμος έξω Ο παρονομαστής είναι ο ιδιος. ΄Ολοι πιστεύουν ότι η παράταση που δώσαμε στο ΓΑΠ στις 11 Νοέμβρη τελειώνει.Με αξιοπρέπεια πρέπει να αποχωρήσει αν συνεχίσει η ίδια κατάσταση .Δεν τον εμπιστεύονται ούτε οι δικοί του .Παράδειγμα το εθνικό συμβούλιο χές.
    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Tώρα έχει η ΝΕΤ το ΜΑΝΟ την επιλογή του ΓΑΠ το 2004 που μας έκανε να τρέχουμε έντρομοι . Σχεδιάζει τη νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ από τηλεοράσεως.Τρομάρα μας . Και μετά ρωτάτε γιατί απαξιώθηκε ο ΓΑΠ.Ας πρόσεχε.
    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Κόφτε ρε την πλάκα.
    Ο άνθρωπος δεν αφέθηκε ήσυχος ούτε μια στιγμή.
    Είδικά από τον Βενιζέλο και τα ΜΜΕ.

    Εντάξει μέχρι τις 11/11 δικαιωματικά έθετε ζήτημα αλλαγής, αλλά δεν σταματήσατε ούτε μια στιγμή. Το βιολί σας.

    Οχι δεν θα φύγει.

    Οποιος δεν του αρέσει, να την κάνει. Να κάνει δικό του κόμμα, να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει ότι θέλει.

    Αντικειμενικά όποιος βάζει και ξαναβάζει ζήτημα ΓΑΠ, δεν σέβεται την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ που τον επέλεξε και δουλεύει για την επικράτηση της ΝΔ.

    Προσωπικά πλέον δεν έχω κανένα λόγο να σας αντιμετωπίζω διαφορετικά.

    και να βγεί ο Βενιζέλς να κάνει δήλωση ότι δεν συμφωνεί μαζί σας, αλλιώς θα τον πα΄ρει και αθ τον σηκώσει.

    Αρκετά πιά.

    ΓΑΠ διώξτον τον κερατά να ησυχάσει η κατάσταση. Να ξέρει κανείς ποιός είναι με ποιόν.

    Μόλις τελείωσε η πτώση και άρχισε να γυρίζει η κατάσταση, ξανά βγήκαν οι καραγκιόζηδες να ξαναβάλουν θέμα ΓΑΠ.

    Αντε και γαμηθείτε μαλάκες.
    Αρκετά.
    Να παρθούν δραστικά μέτρα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. φιλτατε wild,εχεις δικιο.χαιρομαι που καταλαβαινομαστε.λογικο αν εχεις θητευσει και εσυ στον κωδικα-υποθετω...-της ζωνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ο συριζα ειναι το πασοκ πριν 30 χρονια μονο τα ζιβαγκο λοιπουν,το προβλημα των νεων ειναι οι γαμοι των gay,οσο αφορα την συμβίωση,προφανως δεν ειναι κανεις πανω απο 19 χρ,έχει πάει κανείς σε ελληνιδα πάνω από 25 να πει σε αυτην και στην οικογενεια της οτι ελα μωρε θα παμε να υπογραψουμε ενα συμβολαιο με την κορη σου θα ζουμε στο ετσι και αν στο ενδιαμεσο γνωρισω κανενα καλυτερο μωρο το παντρευομαι(δηλαδη κατα τα πενηντα που συνηθως ξεμωραίνονται οι αντρες),γιατι για πειτε μου τι θα γινει αν κατα την διαρκεια του συμβαιλαιου παντρευτω αλλα(χαχαχα).Καλη ειναι οι κυριοι στο Δημοσιο κ Συριζα για τους νεους πτυχιουχους που δουλευουν στο ιδιωτικο τομεα για ψιχουλα θα πειτε τποτα,ή θα γινουμε σοσιαλιστικο κρατος που θα ειναι ολοι δημοσιοι(ωραιο ε),για να αφησουμε τις ντουντουκες γιατι κανενας δεν θα κυβερνησει με τις ψηφους των φοιτητων.Ο νεος ειναι στο πνευμα οχι στην ηλικια που αμεσως ψαρωσατε ολοι, ακομη μυαλο δεν βαλατε και για σωτηρες ψαχνετε,αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. χωριάτη
    Γιατί χάνεις τη ψυχραιμία σου και βρίζεις . Απόι τις 11 -11 φωνάζετε να φύγουμε .Απο που και ποιοι ? Στο ΠΑΣΟΚ θα μείνουμε και θα το ξανακάνουμε μεγάλο έστω και αν χρειασθεί να αλλάξουμε και αρχηγό και πορεία.Δεν είναι ούτε δικό σου μαγαζί ούτε του ΓΑΠ . Όλων μας είναι και θα το υπερασπισθούμε από την συρίκνωση που οδηγείται.
    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Πεσ τους τα ρε 6,03 γιατι νομιζουνε τα λαμογια του ευαγγελου οτι ο λαος εινε χαζος και δεν τους βλεπει που μονο εξουσια θελουν και αμφισβητουν συνεχως τον ΓΑΠ.
    ΑΝ δεν τον γουσταρετε μαγκες δικαιωμα σας εινε αποχωριστε παρτε τον πουλο και καντε δικο σας κομμα,αμαν πια μας εχετε πριξει με τις μαλακιες σας και την συνεχομενη αμφισβητηση στον αδιαφιλονικητο εκλεγεντα προεδρο του πασοκ,ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΛΗΤΕΣ.
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ.
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αρκετα με αυτους στηλτους σπιτι τους να ησυχασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΑΜ ΠΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ
    ΜΕΤΑ ΤΑ 40 ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.
    ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΚΙ ΑΝΟΗΤΟΙ.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
    ΦΙΛΙΚΑ
    WILD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Πασοκπ-Συριζα θα εινε κυβερνηση στις επομενες εκλογες οσο και αν σας ερχετε κακα στο στομαχι αρχιστε να το συνηθιζετε.
    Παπανδρεου και Τσιπρας θα εινε η επομενη κυβερνηση κ αν δεν το χωνευετε θα σας δωσουμε fernet branca.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. To ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει κόμμα είτε το θέλει είτε όχι. Δεν θα φύγουν οι αριστεροί του ούτε οι δεξιοί του...

    Θα φύγουν οι καθυστερημένοι του, που δεν μπορούν να αρθρώσουν μία λέξη (και δεν εννοώ το ΓΑΠ αλλά τους "πάμε μπροστά", "νέα εποχή", "νέα νίκη", "ενωμένο δυνατό" και άλλα τέτοια ωραία για 5χρονους)

    Η Κατερίνα Αϋφαντή (PhD στα 21) έρχεται Θεσσαλονίκη να φτιάξει Κέντρο Νανομηχανικής

    Ο μόνος που μπορεί να την βοηθήσει είναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος

    Οι καθυστερημένοι ΓΑΠ και ΚΚ (μπούλης) μπορούν επίσης να προσφέρουν σαν θυρωροί ή καθαρίστριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. 6.21
    Στο ΠΑΣΟΚ θα μείνουμε .Να μάθετε να ακούτε και την άλλη φωνή και άποψη .Δεν πάει άλλο η κατηφόρα .Και η ξεφτίλα έχει όρια .
    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ
    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕGA-ΛΟ
    ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛ-ΙΩΝ

    ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. πεσ τα wild,βεβαια αναλογως τι χαζομαρες κοβεις μετα τα 40.οταν εισαι φοιτητης εισαι αρχοντας βγαινεις φωναζεις,οταν μετα πρεπει να δουλεψουμε και αφου φαμε τις ωραιες σφαλιαρες τις πραγματικότητας συνερχόμαστε,εκτος αν οι σοσιαλιστές αφεντικα δινουν παραπανω απτον βασικο μισθο στον ιδιωτικο τομεα απτα δεξια αφεντικα,οπως ακολουθουμε τις ποδοσφαιρικες ομαδες ετσι και τα κομματα δεν νομιζω κανεις στην ελλαδα περιμενει να σωθει απαυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Το «εδώ» πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας και χαρίζει άφθονο γέλιο.


    Οι μουτζαχεντίν του Στάλιν-γιωργάκη, πειθήνια ψήφισαν (όχι και τόσο πειθήνια) την πρότασή του για γραμματέα. Ο franchisee της Goody’s στην Πάρο, Γιάννης Ραγκούσης, εκλέγεται γραμματέας. Με τόσα μπιφτέκια που έχει ψήσει θεωρείται ο πλέον κατάλληλος για τα σταλινικά μαγειρέματα και πογκρόμ που ετοιμάζει στους αντιφρονούντες ο Στάλιν-γιωργάκης.


    Με την εκλογή του Γιάννη Ραγκούση, το«νέο, νέο» γιωργακικό πασοκ κάνει στροφή και από κόμμα γίνεται μαγαζί στη Μπιφτεκούπολη. Είναι ένας τρόπος να μαζέψει πελατεία.




    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    Υ.Γ. Ραγκούση, πιάσε και μία πατάτες. Από τις καλές, αυτές που κάνει ο γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Το «ενωμένο» πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας.


    Η ανοικοδόμηση του «νέου, νέου» (δικού του) πασοκ συνεχίζεται και ο γιωργάκης μεγαλουργεί. Οι εκπτώσεις συνεχίζονται και τα παλαιά υλικά (μπάζα οικοδομών και υλικά κατεδαφίσεως) ανακυκλώνονται εντός του πασοκ.


    Ο γιωργάκης, ακολουθώντας την άποψη του παππού του γιώργου προτίμησε τη φυγή από την ταπείνωση. Η προσχεδιασμένη αποχώρηση του πασοκ ήταν ένας διάφανος μπερντές του καραγκιόζη. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του πασοκ, Χρήστος «Σάμινα, πνίγω και κονομάω» Παπουτσής προανείγγειλε την αποχώρηση του πασοκ απόντος του γιωργάκη ο οποίος εμφανίστηκε έξαφνα από το πουθενά (όπως δηλαδή ακριβώς κατεβάζει και τις νικηφόρες ιδέες του) για να... επιβεβαιώσει τον εκπρόσωπό του και να φύγει. Δικαίωσε έτσι τον τίτλο του σαν «keep walking» - προς στο χείλος του γκρεμού.


    Η στάση (του σώματος) και η έκφραση (του προσώπου) του Κωνσταντίνου Σημίτη είναι χαρακτηριστικές σε ό,τι αφορά στο «ενωμένο» πασοκ. Κατά το παραλήρημα του αφρίζοντος γιωργάκη (φαίνεται είχε ΔΥΟ ιδέες ταυτόχρονα και χτύπησε πυράκια) ο Κωνσταντίνος Σημίτης έξυνε τα @@ του κοιτάζοντας το γιωργάκη.


    Αυτό εξηγεί και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας με το ΣΥΡΙΖΑ έρχεται φουριόζος. Καλώς και δικαίως ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Αλαβάνος «έγραψε» καλά στη Βουλή.


    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Το «εδώ» πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας και χαρίζει άφθονο γέλιο.


    Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να μας πείσει ότι μεγάλωσε και ωρίμασε, ο Στάλιν-γιωργάκης εξέλεξε τον ψήστη μπιφτεκιών Ραγκούση στη θέση του γραμματέα. Απέτυχε όμως να εκλέξει τη άλλη μαριονέτα του, το σκιάχτρο Φώφη (αυτό το πράγμα που τρομάζει το δάκο, το βέλιουρα και τη μουχρίτσα). Οι αντιφρονούντες (και σόφρωνες) της εσωκομματικής αντιπολίτευσης δεν απειλούνται από την ομορφιά, την ευφράδεια, τη σκέψη και τον πολιτικό λόγο της Φώφης. (το άλλο με τον τοτό το ξέρετε).


    Έτσι λοιπόν ο γιωργάκης έχει, μετά την καλίπυγο Μαριλίζα, άλλη μία δική του μαριονέτα, πλασμένη κι αυτή κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση. Άβουλη, άχρωμη, αμίλητη και με γερά σκοινιά.


    Με δεδομένο ότι ο γιωργάκης είναι μαριονέτα της Μάργκαρετ-Φρειδερίκης και πρόσθεσε ακόμη μία μαριονέτα, το πρόγραμμα του καραγκιόζη εμπλουτίζεται. Προσεχώς και νέοι χαρακτήρες για ακόμη μεγαλύτερα γέλια.




    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    Υ.Γ. Ραγκούση, μη ξεχάσεις τις πατάτες, τις καλές, αυτές που κάνει ο γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. SIGA TA ERGA RE POU EKANE TO KOLOPASOK OLA TA XRONIA 20 XRONIA STHN EKSOUSIA KAI OI ELLHNES EINAI AKOMA STHN PEINA
    ASE POU TO KATHE ERGO KOSTISE THS PANAGIAS TA MATIA KAI KONOMISANE OLA TA LAMOGIA TOUS KAI OI PARATREXAMENOI. SIGA MI TOUS DOSOUME KAI ALLH EFKERIA 20 XRONIA EFKERIA EIXAN . OUSSSST LEXRITES KSEVROMISE O TOPOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. 6,31
    Καλα ρε φιλε τον εαυτο σου κοροιδευεις με το να λες να μαθετε να ακουτε και την αλλη φωνη??
    καλα τοσο χαλια ησουν στο σχολειο που δεν αναγνωριζεις τιν διαφορα του ακουω την αποψη του αλλου με το να θελω με παντιους τροπους να ειμε προεδρος?(βλεπε μπενυ).
    Τον πουλο ρεεεεε....το Πασοκ εχει και θα εχει προεδρο αυτον που εκλεγει ο λαος και φασιστικες ιδεες να πας να τις περνας στους ΝΔιτες.
    Ισως τελικα εκι πρεπει να πατε με τον μπενυ...εκι ανοικετε και δεν τοκαταλαβατε ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. AMMA DEN ITANE OI AMERIKANOI THA MILAGATAI OLOI GERMANIKA, MALAKES ELLINES.
    ZHTW H PRAGMATIKIA DHMOKRATIA.
    ZHTW H AMERIKH
    LAMOGIA ELLINES MALAKES ANTE KOUMOUNES TOU KERATA, PEDIA POLLWN PATERADWN.
    ZHTW H PRAGMATIKIA DHMOKRATIA.
    ZHTW H AMERIKH
    ZHTW H PRAGMATIKIA DHMOKRATIA.
    ZHTW H AMERIKH
    ZHTW H PRAGMATIKIA DHMOKRATIA.
    ZHTW H AMERIKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 6,44
    Ο φανατισμός θα σας (μας) φάει το κεφάλι .Γράψε και κανα ψευδώνυμο για να σε ξέρουμε και στο μέλλον.Θα μάθετε να σας ενδιαφέρει το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και όχι του ΓΑΠ .
    Η παράταση που έχει ο ΓΑΠ είναι μέχρι τον Ιούνιο Αν το ΠΑΣΟΚ δεν αρχίσει να ανακάπτει πρέπει σιγά σιγά την κάνει.
    gf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΒΒ: θέλω με όλους τους τρόπους να γίνω πρόεδρος. Δεν μπορώ να προσφέρω τίποτα απλά γουστάρω να με βλέπω πρόεδρο για να υπηρετώ το ΔΟΛ. Είμαι τόσο χαζός που αυτοί μου λένε τι να κάνω

    ΓΑΠ: εε είμαι εεε εξω τα εεε συμφεροντα εεεε εγκο προεδρο εεεε ψηφισε λαο αααααα εεεεε εγω πολλες ιδεες ααα εεεε συνταξη απο τα 10 μορφωση μηδεν, μονο χασισι εεεε αααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    22 Μάρτιος 2008 4:08 μμ

    ...........................
    The bloopers team

    Φασίστες είναι αυτοί που λόγω έλειψης επιχειρημάτων δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από να εκτοξεύουν ύβρεις .
    Επειδή φασιστάκια πολύ για κώλους γράφετε και επειδή σας έχω χεσμένους (μιλώ έτσι γιατί μόνο αυτό το επίπεδο καταλαβαίνετε) δεν πρόκειται να ξανα-ασχοληθώ μαζί σας .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΒΒ: θέλω με όλους τους τρόπους να γίνω πρόεδρος. Δεν μπορώ να προσφέρω τίποτα απλά γουστάρω να με βλέπω πρόεδρο για να υπηρετώ το ΔΟΛ. Είμαι τόσο χαζός που αυτοί μου λένε τι να κάνω

    ΓΑΠ: εε είμαι εεε εξω τα εεε συμφεροντα αααα εγκο προεδρο εεεε ψηφισε λαο αααααα εεεεε εγω πολλες ιδεες ααα εεεε συνταξη απο τα 10 μορφωση μηδεν, μονο χασισι εεεε αααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. 6:58
    Ρουσσόπουλε , σε καταλάβαμε .
    Είπαμε το Σαββατοκύριακο να ξεκουράζεσαι .
    Πέντε μέρες μαλακία φτάνει .
    Θα ρέψεις και μετά θα αφήνεις
    την άσχημη Μάρα στα κρύα του λουτρού .


    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. 6:44
    KAI OI ELLHNES EINAI AKOMA STHN PEINA
    ................

    Akoma den emathes oti ta simerina Ellinopoula einai ta pleon pahysarka tis Evrwpaikis Enwsis ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δεν έχετε καταλάβει ότι 60 χρόνια μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.
    Η κυβέρνηση με τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους θέτουν συνεχώς θέματα ανούσια για να απασχολούνται τα κορόιδα οι πολίτες και οι κυβερνώντες με τους προστάτες τους λειλατούν συνεχώς την χώρα σε όλα τα επίπεδα.
    Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν λύση κανένα από τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες (παιδεία, υγεία, εργασία, ασφάλεια, συντάξεις, κ.α.).
    Ακόμα πληρωμένα διπλώματα εκδίδουν για να κονομάνε και εμείς να σκοτωνόμαστε στους απαράδεκτους δρόμους.
    Οταν χρειασθούμε το κράτος και της υπηρεσίες του που τόσο της έχουμε πληρώσει πρέπει να ήμαστε με το φακελάκι στο χέρι και κάποιον πολιτικό να πάρει τηλέφωνο.
    Κλέβουν και ρημάζουν την χώρα από της προμήθειες του στρατού έως τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς ποτέ κανείς να τιμωρείτε
    Αντί να τσακωνόμαστε συνέχεια μεταξύ μας και να ρίχνουμε το επίπεδο ας τοποθετηθούμε σοβαρά και επί της ουσίας με πιο τρόπο σκέφτεται ο καθένας ότι μπορεί να βρεθεί λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. PASOK-SYRIZA. SIMPLY THE BEST!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΧΥΔΑΙΟΙ? ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥς ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ . ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΡΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΟ ΠΡΟΕΟΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ? ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΧΕΤΕ? ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Αίσχος!

    Ο Δημουνάκος (αν τον γράφω σωστά) μόλις μας έφερε ένα από τα δύο χρυσά στην κολύμβηση κάνοντας μάλιστα τον δεύτερο καλλίτερο χρόνο όλων των εποχών στην ιστορία του αθλήματος. Ενάμισυ δεύτερο πίσω από τον Αυστραλό Μαρκ Σπιτς των επτά χρυσών..

    Ε, λοιπόν αυτό το ξευτιλισμένο σύστημα της ασφαλιστικής λεηλασίας δεν του χορήγησε ούτε τα έξοδα των εισητηρίων του..

    Δανείστηκε ο πατέρας του για να στείλει.. Κι αυτό πότε; Όταν οι μιζαδόροι κάνουν πάρτυ στην γύρω από την Ρηγίλλης.. Να το καθεστώς της οικονομικής δικτατορίας..

    Μπράβο αγόρι μου και σε σένα και στον συμπρωταθλητή σου για τα δύο χρυσά..

    Σκατά σ' αυτούς που θα τολμήσουν να φωτογραφηθούν πλάϊ σου για να κλέψουν λίγο από την λάμψη της ελληνικής ψυχής σου..

    Μπράβο,μπράβο, μπράβο, χίλια μπράβο αγόρια μας..

    επωνύμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Εχετε πολύ μεγάλη αφέλεια αν πιστεύετε ότι αυτή η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ οφείλετε στον Τσίπρα.Ούτε ότι αυτά τα ποσοστά θα τα κρατήσει για πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ.Είναι πολύ συγκυριακή αυτή η αύξηση στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και οφείλεται στην κρίση που διέρχεται το ΠΑΣΟΚ, αλλά κάποτε θα τελειώσει.Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει ο κόσμος ότι αυτοί που αποτελούν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παιδιά του λαού ,αυτοί είναι όλοι τους βολεμένοι .Δεν ταιριάζει σ’αυτούς να πλευρίζουν τον εργάτη και τον φουκαρά ταλαίπωρο της κοινωνίας, ας είμαστε σοβαροί ,ο Κωνσταντόπουλος , ο Κουβέλης, ο Παπαγιαννάκης, ο Αλαβάνος, ο Δραγασάκης,ο Στρατούλης, ο Μαργαρίτης,ο Παπαδημούλης, ο Τσίπρας άσε αυτός ακόμη μικρός είναι, σας κάνουν αυτοί για φτωχολογιά, δηλαδή σας φαίνονται αυτοί οι άνθρωποι οικονομικά ίσοι με σας ;Πως τους κόβεται αλήθεια ; Δεν σας φαίνεται αλήθεια, με τις κουστουμάρες τους, τις γραβατάρες τους τα ωρολόγια τους και με το ύφος του αλάνθαστου Πάπα που έχουν ,ότι φαντάζει λίγο αστείο αυτοί άνθρωποι του Κολωνακίου να μιλούν για τον εργάτη;ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΙΣΧΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .Για δες και κείνον τον Παπαδημούλη ,σαν τον Αλαβάνο μια ζωή στο Ευρωκοινοβούλιο, στον αφρό και όλο μπλα-μπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ..Ενώ είναι παιδιά του λαού και δεν είναι βολεμενοι οι βουλευτές "φτωχαδακια" της ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ!!!
    Όπως επίσης ταιριάζει να πλευρίζουν τον εργάτη και τον φουκαρά ταλαίπωρο της κοινωνίας οι Καραμανλήδες, το Μητσοτακέϊκο, Οι Αλογοσκούφηδες, οι Παπαντωνίου, οι Πλεύρηδες και Καρατζαφέρηδες, οι Γκαργκάνηδες, οι Σουφλιάδε κτλ. Πραγματικά, μας κάνουν αυτοί για φτωχολογιά, και είναι αληθινά άνθρωποι οικονομικά ίσοι με μας; ή αποτελούν το πιό σύντομο ανέκδοτο; Ftania-pia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 9.19
    Καλα ρε εξυπνακια,μπορει αυτοι να μην φαινωντε ανθρωποι του λαου και τις φτωχολογιας,οι ΝΔιτες-Πασοκοι φαινωντε??
    Αντε τραβα για υπνο και ονειρεψου οτι περνεις καμια μιζα απ τον συντροφο σου τον καραμανλη και ξεκολα τομυαλο σου με το ΣΥΡΙΖΑ.
    Φυσιολογικο εινε βεβαια να σας ποναει οτι ο λαος σας μουτζωνει με χερια και με ποδια αλλα το αξιζετε και με το παραπανω.
    Ο λαος εχει αποφασισει ειδη φιλε μου την επομενη κυβερνηση που θα εινε ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για τον απλο λογο οτι η ΝΔ εινε αναξια να κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ:
    -Γιατί σε κανένα δελτίο "ειδήσεων" δεν προβλήθηκαν τα "εύσημα" που εισέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ απο τον Πάκη (Παυλόπουλο) και τον "κόκκινο Πάνο" (Παναγιωτόπουλο), επειδή δεν απεχώρησε όπως οι άλλοι;;;...
    -Αν προβάλουν αυτό το στιγμιότυπο, με την παρέμβαση Δραγασάκη και Αλαβάνου που ακολούθησε, καθώς και τη συμμετοχή Λεβέντη (ΣΥΝ) μαζί με τον Γκιουλέκα (ΝΔ) στους ψηφοσυλλέκτες…
    ΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. 8.45 βλάκα με περικεφαλαία θυμήσου τον Κακλαμανάκη που δεν του έδινε χρήματα ο Λιάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ωραία! Ψηφίστε Αλαβάνο, ψηφίστε Αριστερό Ρεύμα, ψηφίστε Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς, ψηφίστε Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, ψηφίστε ΔΗΚΙ, Ψηφίστε Ανανεωτικούς, Ψηφίστε Συνασπισμό !! Ψηφίστε όλα αυτά μαζί με αρχηγό τον Τσίπρα.¨΄Ολοι αυτοί μαζί (ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή) που έχουν ενότητα και αλληλοκατανόηση και κοινό πρόγραμμα που το γνωριζουν καλά όσοι φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ που είναι "διασπασμένο" αφού έχει ιδεολογικά ρεύματα που δε σας ικανοποιούν, το ΠΑΣΟΚ που δεν αποτελεί μπουλούκι, που δεν είναι λόχος στη γραμμή με άσειστα και ακούνητα στρατιωτάκια. Ψηφίστε τη νέα μαγαλοφυϊα , τον καινούριο σωτήρα του λαού και της χώρας!
    Άστε μου από εκεί που σας ταγίζουν οι κολλητοί του "κατάλληλου" και αφήστε εμάς στον αγώνα να τον διώξουμε από το σώμα του λαού μας, που κόλλησε με τους κουμπάρους και τη νομεκλατούρα του σα βεντούζα που απομυζά το αίμα και τον ιδρώτα των ανθρώπων που πονάμε και αγαπάμε, των ανθρώπων της δουλειάς και του μεροκάματου ,που τον στράγγιξαν με τις βρωμοδουλειές που δεν έχουν όμοιες στην ιστορία μας! Εξαφανιστείτε, παπαγαλάκια του κερατά, που σας πειράζει ο Παπανδρέου που δεν είναι φαμφαρόνος και καινολόγος υποκριτής και ψεύτης!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ
    (αν και δεν το αξίζετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ωραία! Ψηφίστε Αλαβάνο, ψηφίστε Αριστερό Ρεύμα, ψηφίστε Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς, ψηφίστε Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, ψηφίστε ΔΗΚΙ, Ψηφίστε Ανανεωτικούς, Ψηφίστε Συνασπισμό !! Ψηφίστε όλα αυτά μαζί με αρχηγό τον Τσίπρα.¨΄Ολοι αυτοί μαζί (ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή) που έχουν ενότητα και αλληλοκατανόηση και κοινό πρόγραμμα που το γνωριζουν καλά όσοι φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ που είναι "διασπασμένο" αφού έχει ιδεολογικά ρεύματα που δε σας ικανοποιούν, το ΠΑΣΟΚ που δεν αποτελεί μπουλούκι, που δεν είναι λόχος στη γραμμή με άσειστα και ακούνητα στρατιωτάκια. Ψηφίστε τη νέα μαγαλοφυϊα , τον καινούριο σωτήρα του λαού και της χώρας!
    Άστε μου από εκεί που σας ταγίζουν οι κολλητοί του "κατάλληλου" και αφήστε εμάς στον αγώνα να τον διώξουμε από το σώμα του λαού μας, που κόλλησε με τους κουμπάρους και τη νομεκλατούρα του σα βεντούζα που απομυζά το αίμα και τον ιδρώτα των ανθρώπων που πονάμε και αγαπάμε, των ανθρώπων της δουλειάς και του μεροκάματου ,που τον στράγγιξαν με τις βρωμοδουλειές που δεν έχουν όμοιες στην ιστορία μας! Εξαφανιστείτε, παπαγαλάκια του κερατά, που σας πειράζει ο Παπανδρέου που δεν είναι φαμφαρόνος και καινολόγος υποκριτής και ψεύτης!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ
    (αν και δεν το αξίζετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ωραία! Αντε και γαμησου βλημα.

    (το αξιζεις)
    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση