GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πού στοχεύει ο κ. Αράπογλου;"

Η "ΔΑΚΕ-Αλληλεγγύη" της Εθνικής Τράπεζας τον καταγγέλλει για σπατάλες εκατομμυρίων ευρώ! . Από την ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΔΑΚΕ-...

Η "ΔΑΚΕ-Αλληλεγγύη" της Εθνικής Τράπεζας τον καταγγέλλει για σπατάλες εκατομμυρίων ευρώ!
.
Από την ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
της ΔΑΚΕ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
.
Τα 382,5 εκατομμύρια Ευρώ που ζητά ο κ. Αράπογλου να του χαρίσει το κράτος είναι λιγότερα από τα 15 εκατομμύρια των μετοχών που μοίρασε ως stock options σε Συμβούλους, Γενικούς και Λοιπούς εκ της Ελεύθερης Αγοράς προσληφθέντες. Το ότι όψιμα, δήθεν ενδιαφέρεται για το δικό μας συμφέρον, ας το αφήσει σε μας, που γνωρίζουμε καλύτερα.
Μπορεί όμως να μας πει ο κ. Αράπογλου τι έχει κάνει για τα Ταμεία μας και κυρίως για το Ταμείο Συντάξεως, το οποίο με τις διάφορες εθελουσίες του κοντεύει να κλείσει και αναγκάζεται να εκποιεί τα περιουσιακά του στοιχεία; Γιατί ο ίδιος δεν φρόντισε να φανεί συνεπής στις εκ του νόμου υποχρεώσεις του; Με τα ελλείμματα του Ταμείου Επικούρησης τι έχει γίνει κ. Αράπογλου, που λέτε ότι έχουν τακτοποιηθεί, εμείς δεν έχουμε δει τίποτα;
Οι μέτοχοι της τράπεζας τα γνωρίζουν όλα αυτά; Τι λέει ο κ. Αλογοσκούφης για τις «συνδικαλιστικές» και «φιλεργατικές» απόψεις του κ. Αράπογλου; Πολλά έχουμε δει αλλά ΚΟΥΚΟ – ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ με τους ίδιους στόχους, ενάντια στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, πρώτη φορά βλέπουμε.
Όσο για την αξία της Μετοχής εμείς είμαστε κάθετοι. Όταν το 52% ανήκει σε ξένους θεσμικούς πρέπει να μην παραξενευόμαστε όταν η μετοχή έχει διακυμάνσεις και πέφτει χωρίς έλεγχο. Η στήριξη του μεριδίου των Ασφαλιστικών Ταμείων πρέπει να είναι μονόδρομος αν θέλουμε να υπάρχει σταθερή πορεία και να μην γίνονται παιχνίδια σε βάρος της Τράπεζας.
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: Δεν φτάνει που καταστρατηγούνται πλέον ολοφάνερα οι τοποθετήσεις μέσω προκηρύξεων, έχει εμφανιστεί και το φαινόμενο να δίνονται ανώτερες θέσεις στα χαρτιά, οι συνάδελφοι να μην μετακινούνται, αλλά να αμείβονται και να απολαμβάνουν τις αποδοχές της νέας τους θέσης χωρίς να παρέχουν τις απαραίτητες υπηρεσίες.
Κουΐζ: Σε ποιανού Γενικού την ιδιαιτέρα έχει παραχωρηθεί θέση στάθμευσης, που την πληρώνει η Τράπεζα και τη χρησιμοποιούσε ο αδελφός της;
Υπενθυμίζουμε και πάλι στον Προσωπάρχη και το Γενικό του ότι εκκρεμούν οι προαγωγές, οι μετατάξεις, οι εντάξεις και τους παρακαλούμε να τις τακτοποιήσουν γιατί σε λίγο θα μας που ότι φταίει το ΠΑΣΧΑ που έρχεται!

23 σχόλια

  1. Χ Ο Υ Ν Τ Α
    Ε Ι Ν Α Ι
    Θ Α
    Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι



    Χ Ο Υ Ν Τ Α
    Ε Ι Ν Α Ι
    Θ Α
    Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι



    Χ Ο Υ Ν Τ Α
    Ε Ι Ν Α Ι
    Θ Α
    Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι


    Χ Ο Υ Ν Τ Α
    Ε Ι Ν Α Ι
    Θ Α
    Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι



    Χ Ο Υ Ν Τ Α
    Ε Ι Ν Α Ι
    Θ Α
    Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι



    Χ Ο Υ Ν Τ Α
    Ε Ι Ν Α Ι
    Θ Α
    Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι




    Χ Ο Υ Ν Τ Α
    Ε Ι Ν Α Ι
    Θ Α
    Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι





    Χ Ο Υ Ν Τ Α
    Ε Ι Ν Α Ι
    Θ Α
    Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι






    Χ Ο Υ Ν Τ Α
    Ε Ι Ν Α Ι
    Θ Α
    Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι




    Χ Ο Υ Ν Τ Α
    Ε Ι Ν Α Ι
    Θ Α
    Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι




    Χ Ο Υ Ν Τ Α
    Ε Ι Ν Α Ι
    Θ Α
    Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα οικονόμησε ο ανθέλληνας μασόνος Δ. Αράπογλου, κολλητός του τουρκόφωνα Καραμανλή. Μάλλον μαζί θα μοιραστούν τα κλεμμένα. Αν ήθελε η κυβέρνηση ματαίωνε την απόφαση κλεψιάς του τουρκόφωνα Αράπογλου. Αυτό δείχνει ότι στο κλέψιμο πάνε μαζί. Πήρε 40.000 μετοχές της εθνικής ΕΤΕ, όπως και οι ανθέλληνες μητροπολίτες σαν αρχηγικά μέλη της ΕΤΕ που από 40 Ευρώ η πραγματική αξία της μετοχής κάνουν 1.600.000 Ευρώ, συν τον μισθό 660.000 κάνουν 2.260.000 Ευρώ. Αντί να πάνε οι πουλημένοι σύνδικο-ληστές να κάνουν στο σπίτι του διαμαρτυρία πήγαν στο σύνταγμα για να κοροϊδέψουν τους απλούς εργάτες και υπαλλήλους. Πήρε βέβαια και ο σύνδικο-ληστής Παναγόπουλος λέγεται; το ποσό των 1600000 για αυτό και δεν μιλά! Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Σημαντικά νέα όπως πάντα

    H ανάγκη ανατροπής της παρούσας διακυβέρνησης είναι πλέον εθνική ανάγκη και επιταγή που επιβάλλεται από την πίστη μας στο Σύνταγμα και τους δημοκρατικούς θεσμούς.
    «Τα ψέματα τελείωσαν» και αφού η ΝΔ αρέσκεται να παρουσιάζει τις δημοσκοπικές
    μετρήσεις ως επιβεβαιωτικές της αποδοχής των πολιτικών της από τους πολίτες, πρέπει να
    λάβει υπόψη της τη δημοσκόπηση της VPRC και όχι μόνο που δείχνει ότι, το 76% των πολιτών πιστεύει
    ότι ο πρωθυπουργός τους είπε ψέματα για τα «τρία δεν», το 74% προτείνει να αποσυρθεί ο
    νόμος και να αρχίσει ένας συστηματικός και ειλικρινής διάλογος μεταξύ της κυβέρνησης και
    των ενδιαφερομένων και το 75% θεωρεί ότι, όσον αφορά τη γενική εικόνα της χώρας, τα
    πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση. Ούτε ο σκληρός πυρήνας των ψηφοφόρων της
    πια δεν πιστεύει την ΝΔ και την ηγεσία της! Αυτό κι αν είναι νίκη...
    Οι μήνες των είναι μετρημένοι
    Με άπειρη εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε παιδιά, σαν Έλληνας που γεννήθηκε, μεγάλωσε και μένει στο εξωτερικό, έχω μία απορία.

    Γιατί στη χώρα μας οι καταγγελίες γαι σκάνδαλα (αληθινά και δήθεν) γίνεται πάντα εκ των υστέρων???

    Για να γίνει πιο σαφής η ερώτηση:

    Γιατί οι καταγγελίες για σκάνδαλα και ατασθαλίες γίνονται πάντα μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα και γιατί γίνονται πάντα από το περιβάλλον συνήθως αυτών που τα κάνουν???

    Γιατί εφόσον ήξεραν δεν κάναν τις καταγγελίες νωρίτερα ουτοσώστε να προληφθούν ή έστω να περιοριστεί η ζημιά???

    Μήπως ισχύει το "όταν τρώνε (όλοι μαζί) δεν μιλάνε"???

    Γιατί οι καταγγελίες γίνονται από αυτούς που νιώσαν "αδικημένοι" στην μοιρασιά...??? Αυτό τους κάνει λιγότερο συνένοχους???

    Έχω βάλει ΝΟΒΑ και ακούω στις ειδήσεις να κάνει κάποιος μία καταγγελία π.χ:
    "Πριν τρία χρόνια που ήμουν στο τάδε υπουργείο ο τάδε προϊστάμενος έκανε αυτό κι αυτό και τέρατα και σημεία κτλ."

    Και ρωτάω εγώ:

    "Αφού τα έβλεπες να γίνονται και είχες γνώση γιατί δεν έβγενες να τα πεις τότε που γίνονταν ουτοσώστε να ληφθούν μέτρα"??? Γιατί βγαίνεις και τα λες μετά από χρόνια όταν απολύθηκες ή εν πάσει περίπτωση ένιωσες αδικημένος από το συγκεκριμένο άτομο?????????"

    Έβλεπα με την "Ζαχοπουλειάδα" να βγαίνουν διάφοροι "πρώην" απασχολούμενοι στο υπουργείο πολιτισμού και να μιλάνε για τα έργα και τις ημέρες του Ζαχόπουλου κτλ...
    Και ακολουθεί ο εξής διάλογος μεταξύ ρεπόρτερ και "πρώην":
    Ρεπ: "πότε έγιναν αυτά?"
    Πρώην: "πριν τρία χρόνια".
    Ρεπ: "Eσείς πότε απολυθήκατε?".
    Πρώην: "Πριν τρεις μήνες"!

    Το έχω ακούσει ακριβώς έτσι όπως το γράφω! Τα σχόλια δικά σας...

    Στις πολιτισμέες χώρες οι καταγγέλοντες εκ των υστέρων είναι συνένοχοι κι έτσι αντιμετωπίζονται.
    Στη Ελλάδα πέρα βρέχει. Γίνονται και φίρμες στα κανάλια...

    Πιάσαν την Μπουρμπούλια και εκείνη έλεγε:
    "Mην με πιέζετε γιατί θα κάνω αποκαλύψεις για υψηλά ιστάμενους"!!!
    Και λέω εγά ο αφελής Έλληνας:
    "E κάντες λοιπόν! Για αυτές τις αποκαλύψεις σε ψάξαμε, σε βρήκαμε, σε πιάσαμε και σε φέραμε στην Ελλάδα!!!".

    ΑΛΛΑ:

    Moύγκα οι λαλίστατοι δημοσιογράφοι!
    Μούγκα η Αστυνομία!
    Μούγκα η Κυβέρνηση!
    Μούγκα η Αντιπολίτευση (αυτή γιατί άραγε?)!
    Μούγκα ΟΛΟΙ!

    Μα ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο???

    Κι εσύ (κυρίαρχε) λαέ βασανισμένε...


    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 15 εκατομμύρια ευρώ έδωσε ο αράπογλου μπόνους στους κολλητούς του τα μεγαλοστυελέχη που ο μισθός τους είναι χιλιάδες ευρώ.Τα ίδια και στη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα.Ενα στέλεχος έδωσε στον εαυτό του ή στον κολλητό του 800,000 ευρώ μπονους την ίδια ώρα που όταν οι εργαζόμενοι ζήτησαν να πάρουν το 4 τοις εκατό που τους υποσχέθηκε τους απάντησε ότι δεν το επιτρέπουν οι μέτοχοι.
    Τα βλέπουν αυτά οι λάτρεις του ιδιωτικού τομέα?Αυτοί που μιλάνε για αξιοκρατεία για να κάνουνε καριέρα που καταφέρονται εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων των 1000 ευρώ? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΠΟΝΟΥΣ?Σιγά το μανατζμεντιλίκι ρε παιδιά που να αγίζει αυτά τα εκατομμύρια.Την ίδια ώρα που εκατοντάδες εργαζόμενοι της εθνικής γιουρομπαγκ α μπαγκ πειραιών εμπορικής κα παίρνουν 700 ευρώ από τις 7.30 έως τις 5-6 η ώρα κάθε μέρα.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ .Τα μεγαλοστελέχη να παίρνουν εκατομμύρια καιοι εργαζόμενοι πολλές φορές ούτε το βασικο
    ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ .ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσακώνονται οι λύκοι μεταξύ τους για το ποιός θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι. Η ΔΑΚΕ; Μακρυά απο χαζοχαρούμενους συνδικαλιστέςκαι βολεψάκηδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Το «εδώ» πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας και χαρίζει άφθονο γέλιο.


    Οι μουτζαχεντίν του Στάλιν-γιωργάκη, ψήφισαν (όχι και τόσο πειθήνια) την πρότασή του για γραμματέα . Ο franchisee της Goody’s στην Πάρο, Γιάννης Ραγκούσης, εκλέγεται γραμματέας. Με τόσα μπιφτέκια που έχει ψήσει θεωρείται ο πλέον κατάλληλος για τα σταλινικά μαγειρέματα και πογκρόμ που ετοιμάζει στους αντιφρονούντες ο Στάλιν-γιωργάκης.


    Με την εκλογή του Γιάννη Ραγκούση, το«νέο, νέο» γιωργακικό πασοκ κάνει στροφή και από κόμμα γίνεται μαγαζί στη Μπιφτεκούπολη. Είναι ένας τρόπος να μαζέψει πελατεία.




    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    Υ.Γ. Ραγκούση, πιάσε και μία πατάτες. Από τις καλές, αυτές που κάνει ο γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά χαρά, δε ξέρω αν ισχύει, αλλά ακούγεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι παιδί του Κώστα και της Μαρίκας ... αλλά .... γιός της αδερφής του ... λίγο πρίν φύγουν για το παρίσι η Θεοδώρα τα είχε με έναν τραγουδιστή της εποχής τον γνωστό από το τραγουδάκι Τακατακατακα τακα τακα ταααααα Τερη Χρυσό... τα παρακάτω λινκς συννομοτούν για την φυσιογνωμική επαλήθευση των κακεντρεχών,απίστευτων και γαργαλιστικών αυτών φημών..

    η μαμά:
    http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=910
    ο μπαμπάς:
    http://www.musichellas.gr/album.asp?albumid=1459
    http://www.musichellas.gr/album.asp?albumid=1458
    ο γιός:
    http://www.kmitsotakis.gr/bio.cfm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O arapogloy einai enas apo tous kalterous manager. Elate na deite to dialogo pou synexizete akoma gia thn diadoxh sto pasok:
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/ayton-theloyme-gia-arhhgo-sto-pasok.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλληνα τού εξωτερικού :

    "...Γιατί στη χώρα μας οι καταγγελίες γαι σκάνδαλα (αληθινά και δήθεν) γίνεται πάντα εκ των υστέρων???"

    Μού φαίνεται εκεί στο εξωτερικό, έχετε χάσει το ελληνικό DNA καί ρωτάτε "αφέλειες" :

    Προφανώς διότι, μέχρι νά οριστικοποιηθεί η λαμογιά και τακτοποιηθούν οι μίζες, ελπίζαμε ότι θά είμασταν εμείς οι μιζολήπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κώστα, Έλληνα τού εξωτερικού :

    Μήν ανησυχείς,έχεις ακέραιο το ελληνικό DNA, διότι απέδειξες ότι είσαι γεμάτος από την κυρίαρχη κρυπτοκομμουνιστική σχιζοφρένεια τού (νεο)έλληνα: Αφού πολύ εύστοχα καί αναλυτικώτατα διαγνώνεις όλα αυτά τά κουσούρια τού νεοβάρβαρου
    ραγιαδόγυφτου τσιφτετέλληνα, αμέσως μετά τόν αθωώνεις πανηγυρικά :
    "...Κι εσύ (κυρίαρχε) λαέ βασανισμένε...".
    Καί ποιός λαός τα κάνει όλα αυτά πού μόλις περιέγραψες?
    Ο Αμερικάνικος?
    Αλλά έχει κάνει δουλειά φοβερή απάνω στή σχιζοφρένειά σου ο μέγας Μίκης.... Περαστικά μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ?

    ΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ?

    ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να τον κλείσουν στην φυλακή τον κλέφτη Αράπογλου. Για αυτό έβαλε τους τούρκους στην ΕΤΕ; Για να κλέβει; Μετοχές δεν είχε ο Ελληνικός λαός; Γιατί δεν αναφέρει ο Αλογοσκούφης, τα μοιράστηκαν; Η διεφθαρμένη εκκλησία, των κλεφτο-μητρο-πωλητών ; Οι σύνδικο-ληστές γιατί δεν ψήφισαν αντίθετα; Γιατί δεν ψήφισαν κατά της κλεψιάς του τουρκόφωνα Αράπογλου; Μαζί τα κλέβουν οι πρόστυχοι. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ""Πού στοχεύει ο κ. Αράπογλου;""

    Στο ΚΛΕΨΙΜΟ, Βεβαίως-βεβαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν έχετε καταλάβει ότι 60 χρόνια μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.
    Η κυβέρνηση με τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους θέτουν συνεχώς θέματα ανούσια για να απασχολούνται τα κορόιδα οι πολίτες και οι κυβερνώντες με τους προστάτες τους λειλατούν συνεχώς την χώρα σε όλα τα επίπεδα.
    Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν λύση κανένα από τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες (παιδεία, υγεία, εργασία, ασφάλεια, συντάξεις, κ.α.).
    Ακόμα πληρωμένα διπλώματα εκδίδουν για να κονομάνε και εμείς να σκοτωνόμαστε στους απαράδεκτους δρόμους.
    Οταν χρειασθούμε το κράτος και της υπηρεσίες του που τόσο της έχουμε πληρώσει πρέπει να ήμαστε με το φακελάκι στο χέρι και κάποιον πολιτικό να πάρει τηλέφωνο.
    Κλέβουν και ρημάζουν την χώρα από της προμήθειες του στρατού έως τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς ποτέ κανείς να τιμωρείτε
    Αντί να τσακωνόμαστε συνέχεια μεταξύ μας και να ρίχνουμε το επίπεδο ας τοποθετηθούμε σοβαρά και επί της ουσίας με πιο τρόπο σκέφτεται ο καθένας ότι μπορεί να βρεθεί λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αίσχος!

    Ο Δημουνάκος (αν τον γράφω σωστά) μόλις μας έφερε ένα από τα δύο χρυσά στην κολύμβηση κάνοντας μάλιστα τον δεύτερο καλλίτερο χρόνο όλων των εποχών στην ιστορία του αθλήματος. Ενάμισυ δεύτερο πίσω από τον Αυστραλό Μαρκ Σπιτς των επτά χρυσών..

    Ε, λοιπόν αυτό το ξευτιλισμένο σύστημα της ασφαλιστικής λεηλασίας δεν του χορήγησε ούτε τα έξοδα των εισητηρίων του..

    Δανείστηκε ο πατέρας του για να στείλει.. Κι αυτό πότε; Όταν οι μιζαδόροι κάνουν πάρτυ στην γύρω από την Ρηγίλλης.. Να το καθεστώς της οικονομικής δικτατορίας..

    Μπράβο αγόρι μου και σε σένα και στον συμπρωταθλητή σου για τα δύο χρυσά..

    Σκατά σ' αυτούς που θα τολμήσουν να φωτογραφηθούν πλάϊ σου για να κλέψουν λίγο από την λάμψη της ελληνικής ψυχής σου..

    Μπράβο,μπράβο, μπράβο, χίλια μπράβο αγόρια μας..

    επωνύμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε μάγκες, όλοι εσείς που δεν γουστάρετε τον Τάκη για manager της Εθνικάρας, σας προτείνω να γίνει τράμπα με αυτόν τον σαλταρισμένο διοικητή της ATEbank, τον Μηλιάκο, για να δείτε πόσο γρήγορα θα πάει η μετοχή της ΕΤΕ στα τάρταρα. Μόνο έτσι όμως θα πάει μπροστά και η Αγροτική. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δε ξέρω αν το έχετε πάρει είδηση αλλά η Εθνική Τράπεζα ανήκει κατά 52% σε ξένους και λειτουργεί πλέον ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ιδιωτικά κριτήρια ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μάλιστα.

    Ο Αράπογλου έχει αποδειχτεί ότι είναι ένας εξαιρετικός μάνατζερ, οπότε ΔΙΚΑΙΩΜΑ του να προσλαμβάνει όποιον θέλει εφόσον κρίνεται γι' αυτό από τα αποτελέσματα που έχει η τράπεζα.

    Καλώς ή κακώς είναι διοικητής της και έχοντας την πλήρη στήριξη των μετόχων (δικαιολογημένα) αποφασίζει ό,τι θέλει.

    Το αν οι τράπεζες τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη ή όχι είναι ένα παντελώς άλλο ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8.26 βλάκα με περικεφαλαία θυμήσου τον Κακλαμανάκη που δεν του έδινε χρήματα ο Λιάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΟΜΩΣ
    ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ
    ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ)ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ
    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-3-2008 ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
    ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΟΛΟΥ
    ΜΟΛΙΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
    Η ΜΑΦΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΚΟΥΚΟΣ
    ΒΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ 30 ΑΤΟΜΩΝ
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
    Η ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ
    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ Π Α Σ Ο Κ Η ,Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΤΖΟΝ ΚΑΙ ΠΗΤ ………………….
    ΚΟΥΙΖ:ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΩΝ 300 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΛΟΓΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ(OI ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ
    ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ). ΑΜΟΙΒΗ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ
    3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΄;;;;;;;;

    Ο ZORRO ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΟΜΩΣ
    ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ
    ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ)ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ
    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-3-2008 ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
    ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΟΛΟΥ
    ΜΟΛΙΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
    Η ΜΑΦΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΚΟΥΚΟΣ
    ΒΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ 30 ΑΤΟΜΩΝ
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
    Η ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ
    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ Π Α Σ Ο Κ Η ,Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΤΖΟΝ ΚΑΙ ΠΗΤ ………………….
    ΚΟΥΙΖ:ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΩΝ 300 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΛΟΓΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ(OI ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ
    ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ). ΑΜΟΙΒΗ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ
    3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΄;;;;;;;;

    Ο ZORRO ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΟΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
    ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ
    ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ)ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ
    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-3-2008 ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
    ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΟΛΟΥ
    ΜΟΛΙΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
    Η ΜΑΦΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΚΟΥΚΟΣ
    ΒΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ 30 ΑΤΟΜΩΝ
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
    Η ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ
    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ Π Α Σ Ο Κ Η ,Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΤΖΟΝ ΚΑΙ ΠΗΤ ………………….
    ΚΟΥΙΖ:ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΩΝ 300 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΛΟΓΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ(OI ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ
    ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ). ΑΜΟΙΒΗ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ
    3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΄;;;;;;;;

    Ο ZORRO ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΟΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
    ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ
    ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ)ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ
    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-3-2008 ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
    ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΟΛΟΥ
    ΜΟΛΙΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
    Η ΜΑΦΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΚΟΥΚΟΣ
    ΒΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ 30 ΑΤΟΜΩΝ
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
    Η ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ
    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ Π Α Σ Ο Κ Η ,Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΤΖΟΝ ΚΑΙ ΠΗΤ ………………….
    ΚΟΥΙΖ:ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΩΝ 300 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΛΟΓΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ(OI ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ
    ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ). ΑΜΟΙΒΗ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ
    3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΄;;;;;;;;

    Ο ZORRO ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση