GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν ασύρματο Ιντερνετ και στη Σάμη...

.. .. Πώς ένας "μικρός" δήμος πρωτοπορεί στην τεχνολογία . Τώρα ξεκινούν, όπως γράψαμε, κάποιοι δήμοι του Λεκανοπεδίου να εγκαθι...

....
Πώς ένας "μικρός" δήμος πρωτοπορεί στην τεχνολογία
.
Τώρα ξεκινούν, όπως γράψαμε, κάποιοι δήμοι του Λεκανοπεδίου να εγκαθιστούν το δωρεάν ασύρματο Ιντερνετ για όλους τους δημότες τους. Η περιφέρεια όμως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πιο προωθημένη.
Δεν είναι μόνο π.χ. ο δήμος Αρτας που το έχει κάνει πράξη. Και στον όμορφο μικρό δήμο της Σάμης στην Κεφαλονιά, οι σχετικές διαδικασίες είναι στην τελική ευθεία με πρωτοβουλία του αεικίνητου δημάρχου της Μανώλη Βαλέττα. Και από τις επόμενες ημέρες, ολόκληρος ο δήμος θα έχει δωρεάν ασύρματο Ιντερνετ. Κι όχι μόνο η ξηρά αλλά και η ...θάλασσα, αφού οι εγκαταστάσεις θα "πιάνουν" κι όλο το λιμάνι, τα σκάφη που δένουν εκεί κλπ. Αυτή θα είναι άλλη μια παροχή για όσους επισκέπτονται το καλοκαίρι- και τις άλλες εποχές- την Σάμη, έναν από τους πιο ωραίους τουριστικούς προορισμούς που αναδεινύεται τώρα όλο και πιο πολύ.

26 σχόλια

  1. Εμένα θα μου φερμάρει το αχόρταγο σοσιαλιστικό κωλάντερο κανένας σύντροφος, ή θα βολευτώ με τα αγγούρια που μάζεψα από τα σκουπίδια, τώρα που μαζευτήκανε πολλά στους δρόμους και έχουνε ποικιλία;


    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για να μπορέσει να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας από τη λεηλασία των πάντων από τη δεξιά, είναι η αταλάντευτη ενότητα που θα ξεκινάει από τη κορυφή και θα καταλήγει στη βάση του.

    Οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ μετέρχονται κάθε είδους συκοφαντία ,πολιτική αλητεία και τέχνασμα για να σπιλώσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

    Το αποτέλεσμα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται στο ότι η ΝΔ δεν υπολογίζει καν την αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύει τα πάντα, αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ανεξαρτήτως χρώματος θα δημεύσει τις περιουσίες τους, και ο νόμος θα ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες με τους ίδιους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ!
    ΤΩΡΑ ΦΤΙΟΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΟΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    Αφού οικονομικά δεν αντέχουν να δίνουν δωρεάν ίντερνετ - στοιχίζει η αγορά περιεχομένου bandwidth - αγοράζεται από μεγάλες πολυεθνικές τύπου verizon, at & t , xs4all κλπ

    δεν αντέχουν να ανταγωνιστούν τους μεγάλους παροχείς isps π.χ φόρτνετ. οτενετ...

    τότε τι κάνουν;
    1. επωφελούνται κονδυλίων της ΕΕ για δημιουργία ασύρματων δικτύων. και διορίζουν και κανένα δικό τους παιδί
    2. Μόλις θα τελειώσουν τα κονδύλια, θα το κλείσουν το δίκτυο, αφού δε συμφέρει οικονομικά.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ

    Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Τ Ε Τ Ο Υ Σ

    tzampa eyergetes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δουλέψει το ασύρματο δίκτυο χρειάζεται κεραία!Εσυ θα βάλεις κεραία πάνω στη ταράτσα; Θα πνιγείς στο ηλεκτρομαγνητικό νέφος!! Μακρυά απο ασύρματα δίκτυα. Ο καρκίνος παραμονεύει!
    Διονύσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3.18

    Συνεχιζεις απτοητος να διαπρατεις το κακουργημα της πλαστογραφιας ε?
    Εχεις πολυ περιουσια?

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Σημαντικά νέα όπως πάντα

    H ανάγκη ανατροπής της παρούσας διακυβέρνησης είναι πλέον εθνική ανάγκη και επιταγή που επιβάλλεται από την πίστη μας στο Σύνταγμα και τους δημοκρατικούς θεσμούς.
    «Τα ψέματα τελείωσαν» και αφού η ΝΔ αρέσκεται να παρουσιάζει τις δημοσκοπικές
    μετρήσεις ως επιβεβαιωτικές της αποδοχής των πολιτικών της από τους πολίτες, πρέπει να
    λάβει υπόψη της τη δημοσκόπηση της VPRC και όχι μόνο που δείχνει ότι, το 76% των πολιτών πιστεύει
    ότι ο πρωθυπουργός τους είπε ψέματα για τα «τρία δεν», το 74% προτείνει να αποσυρθεί ο
    νόμος και να αρχίσει ένας συστηματικός και ειλικρινής διάλογος μεταξύ της κυβέρνησης και
    των ενδιαφερομένων και το 75% θεωρεί ότι, όσον αφορά τη γενική εικόνα της χώρας, τα
    πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση. Ούτε ο σκληρός πυρήνας των ψηφοφόρων της
    πια δεν πιστεύει την ΝΔ και την ηγεσία της! Αυτό κι αν είναι νίκη...
    Οι μήνες των είναι μετρημένοι
    Με άπειρη εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Το «εδώ» πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας και χαρίζει άφθονο γέλιο.


    Οι μουτζαχεντίν του Στάλιν-γιωργάκη, ψήφισαν (όχι και τόσο πειθήνια) την πρότασή του για γραμματέα . Ο franchisee της Goody’s στην Πάρο, Γιάννης Ραγκούσης, εκλέγεται γραμματέας. Με τόσα μπιφτέκια που έχει ψήσει θεωρείται ο πλέον κατάλληλος για τα σταλινικά μαγειρέματα και πογκρόμ που ετοιμάζει στους αντιφρονούντες ο Στάλιν-γιωργάκης.


    Με την εκλογή του Γιάννη Ραγκούση, το«νέο, νέο» γιωργακικό πασοκ κάνει στροφή και από κόμμα γίνεται μαγαζί στη Μπιφτεκούπολη. Είναι ένας τρόπος να μαζέψει πελατεία.




    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    Υ.Γ. Ραγκούση, πιάσε και μία πατάτες. Από τις καλές, αυτές που κάνει ο γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αεικίνητε δήμαρχε,καλές είναι και οι υψηλής τεχνολογίας ενασχολήσεις,αλλά δεν προσφέρουν και τόσο πολλά σ΄αυτούς που σε ψήφισαν...
    Κι αν χρειάζεσαι ένα θέμα ουσίας, πιάσε την παραλία, μαζί με το πρόσφατο "λιμάνι της", που πρέπει να καταργήσεις, και που έχουν κάνει τη Σάμη σαν σκ...
    Για το τζάμπα internet θα πλακώσουν οι τουρίστες πιστεύεις,και θα σ' ευγνωμονούν οι κάτοικοι(!..),η επειδή αξίζει η επίσκεψη και η διαμονή?
    Η να πιστέψουμε πως άρχισες από το φερετζέ, και θα πιάσεις οσονούπω και τη Μαριορή?
    Και να μην πούμε τίποτε για τους "μιναρέδες" του βιολογικού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο, να τα βλέπουν οι διάφοροι βλαχοδήμαρχοι στην επαρχία και στην Αθήνα (κυρίως) που έχουν τον Μαυρογιαλούρο ως πρότυπό τους.

    ΥΓ: Ρε Διονύση, 8:57 πμ, καλά την ηλεκτρομαγνητική θεωρία την αγνοείς, γιατί εκθέτεις και την Ιατρική; Δεν πας καλύτερα σε κανένα ερημονήσι του Ειρηνικού να απαλλαγείς από ακτινοβολίες, βιομηχανικές τροφές και απόβλητα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Δήμαρχε Μανώλη Βαλέτα.
    Ασε τα βλαχαντερά και τους ανίδεους στα σκοτάδια τους.
    Δεν λες καμμιά κουβέντα και σε κανένα άλλο δήμαρχο μήπως και ξυπνήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω παντως απο αυτο το καλοκαιρι οπου πηγαινω για διακοπες θα φροντιζω να εχει ελευθερο wifi, εχω αγανακτησει να ψαχνω για ξενοδοχεια με λογικες τιμες που να εχουν προσβαση στο internet.

    Προτεινω καποιος να φτιαξει μια ιστοσελιδα που να καταγραφε ολους τους δημους με wifi.

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Sami


    Καλή η κίνηση δήμαρχε αλλά είναι σαν βενζίνα χωρίς αυτοκίνητο. Ούτε ένα Blog της προκοπής δεν έχει η πατρίδα έτσι να μαθαίνουμε κάνα «ζεστό» νέο μακριά από της ξεπουλημένες εφημερίδες. Κάτι πήγε να γίνει αλλά κόλλησε . Δεν έχει κανένα νέο και ωραίο να βγάλει κάνα «ζεστό» στη φόρα; Κρίμα και ήμαστε πατριώτες του Λασκαράτου και του Χοϊδά .



    Sami

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Sami
    22 Μάρτιος 2008 2:43 μμ


    Ξεκίνησε το ‘’soulatso’’ αλλά γρήγορα σιώπησε .

    Θέλω να πω μπράβο στον Δήμαρχο Βαλέττα .
    Μήπως την ιδέα του την έδωσε ο βουλευτής Α.Παρίσης ;;
    Έμαθα ότι πρόκειται περί πολύ μορφωμένου βουλευτού .


    Π.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α ρε μπαγασάκο ΠΔ τη μόλησες πάλι.

    asmatis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ασύρματο Ίντερνετ ίσως βλάπτει την υγεία

    Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ κυβέρνηση ανακοίνωσε πως πρέπει να αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε την ασύρματη τεχνολογία Wi-Fi (το ασύρματο Ίντερνετ) επειδή μπορεί να δημιουργεί κινδύνους για την υγεία.

    Η αιφνιδιαστική αυτή ανακοίνωση- είναι η πιο κατηγορηματική που έχει κάνει οποιαδήποτε κυβέρνηση για την τεχνολογία Wi-Fi, η οποία διαδίδεται ταχύτατα- προβλέπεται ότι θα δημιουργήσει αναταραχές στον τομέα.

    Ο επίσημος γερμανικός κυβερνητικός οργανισμός προστασίας από τις ακτινοβολίες συμβουλεύει επίσης τους πολίτες να χρησιμοποιούν σταθερά τηλέφωνα αντί των κινητών και προειδοποιεί για ένα «ηλεκτρονέφος» που δημιουργείται από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων καθημερινής χρήσης.

    Το υπουργείο Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι η έκθεση στην ακτινοβολία από το Wi-Fi πρέπει να είναι «όσο το δυνατόν χαμηλότερη» και να προτιμάται η χρήση «συμβατικών καλωδιακών συνδέσεων».

    Ο Φλόριαν Έμριχ του Ομοσπονδιακού Γραφείου Προστασίας από Ακτινοβολίες δήλωσε πως η τεχνολογία Wi-Fi πρέπει να αποφεύγεται «επειδή δεχόμαστε ακτινοβολία από τόσο πολλές πηγές και επειδή είναι μια νέα τεχνολογία και δεν έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι έρευνες για τις επιπτώσεις της στην υγεία».

    Πηγη:

    http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=...ΟΣΜΟΣ&spid=877

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Immanuel Valetta

    (τα βλαχαδερα, αντι να παρουν δρομο, τελικα ψηφιζονται - και κανουν ντορο οπως παντα! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ.... ΠΡΟΗΓΗΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΑΡΟΥ ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΔΟΤΕΣ!!!) ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΩΝΑΡΟΥΝ ΣΤΟ PRESS-GR.(ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΗ ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΜΗΣ Ο ΒΑΛΕΤΤΑΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΥΠΟΥ ΒΑΛΕΤΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΥΨΗΛΗ ...ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΩΦΕΛΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΑΙ ΓΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ... ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ : Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΒΑΛΛΕΤΑ

    ΕΜ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΓΛΥΦΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΑΞΙΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΣ

    ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΝΟΛΗ

    ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ

    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΨΟΛΑΡΧΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΝΩΛΗ... ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ.... ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΕΙΚΙΝΗΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΕΙΚΙΝΗΤΕ ΠΟΥΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ... ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΣΑΜΗ ΤΕΤΟΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΝΟΛΗ

    ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ

    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΨΟΛΑΡΧΙΔΑ

    22 Μάρτιος 2008 9:38 μμ

    ...........................

    Από την αντίδραση αυτή και μόνο είναι εμφανές ότι κάτι τρέχει με τον Δήμαρχο της Σάμης .
    Γιαυτό και κάποιοι πράσινοι με μανία σαμποτάριζαν τον κύριο αντίπαλό του στις εκλογές του 2006 !!!
    Κάποιο λάκο είχε η φάβα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΕΙΚΙΝΗΤΕ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΕΙΧΗΡΙΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΣΟΥ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ... ΜΟΝΟ ΕΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΕΙΚΙΝΗΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΟΔΑΤΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποια αυτονόητα και ποιος "κοινός νους"? Και ποιο γνήσιο ενδιαφέρον γι αυτόν τον έρμο τόπο? (το "έρμος"
    ΔΕΝ είναι σχήμα λόγου,εντάξει?).
    Για να πω κάτι μόνο απο τα "δικά μας",του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης, που έδειξε η τοπική TV...
    Ο αρμόδιος επί της ΔΕΥΑ,δημοτ.σύμβουλος κ. Θεοτ.Καβαλλιεράτος,πολύ ευχαριστημένος προφανώς με τον εαυτό του,ανέφερε τις διατεθείσες ποσότητες νερού για τις οποίες ο Δήμος εισέπραξε κατόπιν καταμετρήσεως το αντίστοιχο τίμημα, και ανέφερε επίσης, ότι αλλη τόση ποσότητα,(περίπου 250.000 κυβ.μέτρα!...) ΔΕΝ είναι γνωστό που πάει(!..),η κλέβεται από "διαφόρους"!,και ότι για αυτην την ποσότητα ΔΕΝ εισπράτονται χρήματα....
    Πάνω σ'αυτό, ο κ. Δήμαρχος, με Μητσοτάκεια "λογική", είπε πως λόγω λειψυδρίας,αν δεν θα έχουμε μια πολύ βροχερή άνοιξη,θα κληθούν οι δημότες να καταβάλουν τιμές νερού, "που δεν τις έχουν δει ούτε στον ύπνο τους"(!...)
    Να λοιπόν κύριοι, ο κοινός νούς!.
    Οταν πονάει το κεφάλι το κόβουμε,γιατί είναι δυσκολώτερο να θεραπεύσουμε τον πονοκέφαλο... (Ασε που θέλει και δουλειά!.. Που να τρέχεις τώρα και τι να βρίσκεις....).
    Κατά τα άλλα, το internet μας μάρανε...
    Αλλά για να πω και των αλλονών τα καλά, αντί ο αρχηγός της μειοψηφίας
    να πιάσει το θέμα, να τους χτυπήσει κάτω, και να προτείνει λύσεις, τόφαγε αμάσητο,ζητώντας απλώς κάποιες διευκρινίσεις περί των ποσοτήτων κ.λ.π. τις οποίες ο κ. "αρμόδιος" δημ, συμβουλος,όπως πάρα πάνω αναφέρεται,αν και ελαφρώς ενοχλημένος, (αλλά ίσως επειδή εξακολουθούσε να είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του),
    του έδωσε..
    Είναι η όχι "έρμος" αυτός ο τόπος?
    Κατά τα άλλα μια χαρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπραβο στο Δημαρχο ξυπνιστε και αστε τσι κουρλαμαδες με τις ακτινιβολιες διαβαστε και κανενα βιβλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση