GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσοχή σε κάποιους δήθεν φιλελεύθερους...‏

. Προσοχή σε κάθε Φιλελευθερη Φιλαμερικάνικη Συμμάχια, Ουράνιο Τόξο, Παρατηρητήρια του Ελσίνκι, Σαιεντολογίες κλπ. Είναι οι δούρειοι ίπποι π...

.
Προσοχή σε κάθε Φιλελευθερη Φιλαμερικάνικη Συμμάχια, Ουράνιο Τόξο, Παρατηρητήρια του Ελσίνκι, Σαιεντολογίες κλπ. Είναι οι δούρειοι ίπποι που προσπαθούν να εγκαταστήσουν οι Αμερικανοί σε κάθε κράτος της ανατολικής κυρίως Ευρώπης. Ο σκοπός είναι να διασπαστεί και να διαχωριστεί κάθε κοινωνία σε πολλά κομμάτια με το γνωστό διαίρει και βασίλευε. Για αυτό υποστηρίζουν τις μειονότητες, τους ναρκομανείς και κάθε άλλο πιθανό μηχανισμό διάσπασης των κοινωνιών αυτών. Αυτό τους βολεύει ώστε παίρνοντας μαζί τους οι ΗΠΑ τις μειονότητες αυτές τις χρησιμοποιούν για τη διάσπαση όποιου κράτους τους προβάλει εμπόδια. Το ίδιο έγινε στη Γιουγκοσλαβία με τους Αλβανούς του Κοσόβου, το ίδιο έγινε στο Ιράκ με τον Σαντάμ Χουσείν δήθεν δικτάτορα (το θέμα είναι όμως ότι οι πολίτες καταλαβαίνοντας τις προθέσεις των ΗΠΑ ήταν στο πλευρό του Σαντάμ άσχετα αν ήταν δικτάτορας ή όχι), το ίδιο γίνεται και τώρα στην Ελλάδα με την προσπάθεια της Αμερικής για δημιουργία τουρκικής μειονότητας (καταργώντας τη συμθήκη της Λωζάννης) με μελλοντικό σκοπό την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης και τη διάσπαση της Ελλάδας, τη δήθεν ύπαρξη τσάμηδων, όπως και όποια άλλη διάσπαση είναι δυνατή. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούν να έχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά ταυτοχρόνως με πολλά αδύναμα κρατίδια, αντί ισχυρών κρατών.
Σε συνέντευξη του Κρις Σπύρου (Ελληνοαμερικανός, πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας Νιού Χαμσάίρ) στον Κούλογλου δήλωσε ότι "Για την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου διαφωνώ γιατί έτσι θα είχαμε 700 κρατίδια στην Ευρώπη, αλλά αυτή είναι η στρατηγικη των ΗΠΑ"!!! Δηλαδή η στρατηγικη τους είναι να διασπάσουν τον κόσμο σε όσο πιο μικρά και αδύναμα κρατίδια υπό τον έλεγχό τους. Μακριά λοιπόν από κάθε αντιρατσιστική πορεία που διοργανώνουν, μην τους δίνετε τη δύναμη που θέλουν. Ο ρατσισμός δε λύνεται με πορείες. Λύνεται με λόγια και εξηγήσεις, οι πορείες στοχεύουν στον κοινωνικό διχασμό. Τέλος προσοχη σε κάποιους "Ιους" δημοσιογράφους βαλτούς για τον ίδιο λόγο.
Γ.Α.

31 σχόλια

  1. Εμένα θα μου φερμάρει το αχόρταγο σοσιαλιστικό κωλάντερο κανένας σύντροφος, ή θα βολευτώ με τα αγγούρια που μάζεψα από τα σκουπίδια, τώρα που μαζευτήκανε πολλά στους δρόμους και έχουνε ποικιλία;


    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις ακουσει το τραγουδι, "ποσο μαλακας εισαι"?

    τοσο










































































































































































































































































































































































































    /////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Γ.Α.

    Με το συμπάθειο, αλλά δεν ξέρεις τι λες. Έλεος πια με αυτές τις ψυχεδελικές φαντασιώσεις μας. Βρε μήπως και τα πίνετε εσείς αντί για τους αναρχικούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για να μπορέσει να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας από τη λεηλασία των πάντων από τη δεξιά, είναι η αταλάντευτη ενότητα που θα ξεκινάει από τη κορυφή και θα καταλήγει στη βάση του.

    Οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ μετέρχονται κάθε είδους συκοφαντία ,πολιτική αλητεία και τέχνασμα για να σπιλώσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

    Το αποτέλεσμα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται στο ότι η ΝΔ δεν υπολογίζει καν την αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύει τα πάντα, αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ανεξαρτήτως χρώματος θα δημεύσει τις περιουσίες τους, και ο νόμος θα ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες με τους ίδιους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3.18

    Συνεχιζεις απτοητος να διαπρατεις το κακουργημα της πλαστογραφιας ε?
    Εχεις πολυ περιουσια?

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι όσα γράφει ο Γ.Α. στο κείμενό του, είναι πέρα γιά πέρα αληθινά.Διάφορες ΜΚΟ, "παρατηρητήρια", οργανώσεις ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ, λειτουργούν ψευδεπίγραφα ενώ στην ουσία δεν αποτελούν τίποτε άλλο πέρα από ένα σύγχρονο Δούρειο Ίππο.Βέβαια όχι όλες και ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα.Δηλαδή δεν θέλει και πολύ υψηλό ΙQ ή νάχεις PHD στην ιστορία ώστε να αντιληφθείς πως κάτι "Ουράνια Τόξα" κλπ δεν είναι παρά το μακρύ και βρώμικο χέρι κάποιων αργυρώνητων προβοκατόρων και πρακτόρων.Φυσικά, όλα αυτά τα καλόπαιδα, έχουν ανάγκη και την έξωθεν "καλή μαρτυρία" την οποία πάντα βρίσκονται κάποιοι "προοδευτικοί" ιοί να την προσφέρουν.Το αντάλλαγμα? Μα είναι πολύ "της μοδός" να δείχνεις "υπερπροοδευτικός".Ακόμη και αν στην "προοδευτικότητά" σου αυτή "πατάει" ολόκληρος ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός.
    Το "κακό" με την Δημοκρατία είναι ότι παρέχει άσυλο ακόμη και σε αυτούς που την επιβουλεύονται.
    Εμείς τό μόνο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι αυτό που είπε και ο Γ.Α. : να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.Κοινώς, να μην "μασάμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω διαβάσει τη διακήρυξη της "Φιλελεύθερης Συμμαχίας" και τα παιδιά τα λένε μια χαρά. μιλάνε για σεβασμό στην ιδιαιτερότητα, για αξιοκρατία, για εξορθολογισμό του Κράτους. Γιατί να μη συμφωνήσω, δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Το «εδώ» πασοκ (το ΝΕΟ πάζλ της Mattel, με την ευγενική χορηγία του γιωργάκη) είναι πάντα κοντά μας και χαρίζει άφθονο γέλιο.


    Οι μουτζαχεντίν του Στάλιν-γιωργάκη, ψήφισαν (όχι και τόσο πειθήνια) την πρότασή του για γραμματέα . Ο franchisee της Goody’s στην Πάρο, Γιάννης Ραγκούσης, εκλέγεται γραμματέας. Με τόσα μπιφτέκια που έχει ψήσει θεωρείται ο πλέον κατάλληλος για τα σταλινικά μαγειρέματα και πογκρόμ που ετοιμάζει στους αντιφρονούντες ο Στάλιν-γιωργάκης.


    Με την εκλογή του Γιάννη Ραγκούση, το«νέο, νέο» γιωργακικό πασοκ κάνει στροφή και από κόμμα γίνεται μαγαζί στη Μπιφτεκούπολη. Είναι ένας τρόπος να μαζέψει πελατεία.




    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    Υ.Γ. Ραγκούση, πιάσε και μία πατάτες. Από τις καλές, αυτές που κάνει ο γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ:
    -Γιατί σε κανένα δελτίο "ειδήσεων" δεν προβλήθηκαν τα "εύσημα" που εισέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ απο τον Πάκη (Παυλόπουλο) και τον "κόκκινο Πάνο" (Παναγιωτόπουλο) επειδή δεν απεχώρησε όπως οι άλλοι...
    -Αν το προβάλουν αυτό το στιγμιότυπο, μαζί με την παρέμβαση Δραγασάκη και Αλαβάνου που ακολούθησε, καθώς και τη συμμετοχή Λεβέντη (ΣΥΝ) μαζί με τον Γκιουλέκα (ΝΔ) στους ψηφοσυλλέκτες,
    ΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (signomi gia ta greeklish)

    opos ta leei o sigrafeas einai kai poly xeirotera.

    px. to paratiritirio toy elsinki exei katigorithei gia kataskopia se ksena krati

    px. piso apo to ouranio tokso krivontai ta simferonta ton Skopiwn kai toy George Soros..

    ta paradigmata xiliades...

    opios den katalabainei 'h den gnorizei tipota gia to thema 'h den ton niazei 'h apla einai valtos.

    as min ksexname kai to Skai poy pleon einai o amerikanikos mixanismos propagandas stin ellada.


    filika,
    o Aneprokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο υπάρχουν Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα τίποτα δεν είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα.
    Εκτός από τον εξωτερικό εχθρό , στην Ελλάδα υποβόσκει πάντα ο κίνδυνος που προέρχεται από το εσωτερικό.
    Αυτό έδειξε το παρελθόν της πατρίδας μας , αυτό δείχνει το παρόν και αυτό δείχνει και το μέλλον.

    Αδέλφια Έλληνες ,
    Είτε είστε ακροδεξιοί είτε ακροαριστεροί είτε Πασόκ , είτε ΝΔ , είτε ΣΥΝ , είτε Κκε , ενωθείτε.

    Ας καταλάβουμε όλοι τους κινδύνους και ας καταλάβουμε ότι μόνο ενωμένοι θα είμαστε το Εμπόδιο στα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών.

    Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει όσο υπάρχουν Έλληνες και Ελληνίδες, όσο χτυπούν Ελληνικές καρδιές και όσο είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γ.Α.μιεσε
    ποιος σε πληρωνει ρε λαμογιο?

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας μας εξηγήσει κάποιος που ξέρει, τι είναι και πως λειτουργουν στην Ελλάδα αυτές οι ομάδες ξεκινώντας απο τις πιο "διαφημισμένες"...

    - Ουράνιο Τόξο

    - Σαιεντολόγους

    .....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. an ginontousan ekloges sto elliniko blog-nation h fileley8erh simaxia 8a eperne aytodinamia giati ta leei kala k meta to pasok giati o GAP 3erei apo innovation k twn allagwn ston oikonomiko kosmo. gia tous amorfotous k psifiaka analfavitous iparxei h tileroasi, o terence, o tragaounakis, h eklisia k kana gipedo (min 3exasoume k to zoro-nomarxi) pou vlepoun kapioi me deos k meta ta miala tous ginontai komposta apo to brain wash.

    Kata ta alla o saddam den itan diktatoras? tote ti itan? paidi tou laou k kanas adikimenos. An se xalaei pou sto irak exou eley8eries k psifizoun, tote trava sthn voreia korea na deis ta kala tou koumounismou h' sthn fili mas k simaxo palestini twn tromorkatwn ths hammash.

    k opws eipe k o manos gia thn dimokratia tis makedonias sto flash prin liges meres, kalitera na doume na kanoume ependiseis para na pezoume thn koloki8ia.to provlima den einai ena onoma alla h anodos tou fanatikou islamismou sta valkania k emeis prepei na exoume to prwto logo sto polemo enantia sthn tromokraia

    a..k kati allo. eimaste xwra tou ditikou kosmo, oso k an polloi neo-ellines 8eloun na exoun thn ellad ipoanaptiki xwra, kairos einai na ginoume ligo prwtos kosmos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το χαφιεδοτσουρμο των μαυροντυμενων και μαυροπληρωμενων προυχοντων της παραπληροφορησης επεστρεψε δριμυτερο στα σπιτια μας συνεχιζοντας την αγωνιωδη προσπαθεια των αφεντικων τους να στρεψει εργαζομενους εναντιον εργαζομενων λες και οι αυτοι τοσα χρονια τρωνε,τρωνε,τρωνε τα λεφτα μας υπο την προφαση μιας ασφαλισης που δεν υφισταται μιας περιθαλψης που ειναι μονο για τους εκλεκτους του συστηματος.Ειδατε τι ωραια κανονισαν την απεργεια τους τις μερες που ολος ο κοσμος ηταν στους δρομους εξαγριωμενος.Οι ΠΑΠΑΡΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ οι ΣΠΙ{ΟΥ}ΝΟΙ,οι ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΗΔΕ΅Σ,ολοι συσωμοι προσπαθοντας να σταματησουν αυτο που ερχεται.Αξιος,παναξιος ο μαυρος μισθος σας,χτιστε τα σπιτια μαυσωλεια σας,γυαλιστε τα cayen σας,ρουφιανεφτειτε μεταξυ σας αλλα ενα να θυμαστε! ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΝΗΣΥΧΟΙ!!!!!

    ANONYMUSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το χαφιεδοτσουρμο των μαυροντυμενων και μαυροπληρωμενων προυχοντων της παραπληροφορησης επεστρεψε δριμυτερο στα σπιτια μας συνεχιζοντας την αγωνιωδη προσπαθεια των αφεντικων τους να στρεψει εργαζομενους εναντιον εργαζομενων λες και οι αυτοι τοσα χρονια τρωνε,τρωνε,τρωνε τα λεφτα μας υπο την προφαση μιας ασφαλισης που δεν υφισταται μιας περιθαλψης που ειναι μονο για τους εκλεκτους του συστηματος.Ειδατε τι ωραια κανονισαν την απεργεια τους τις μερες που ολος ο κοσμος ηταν στους δρομους εξαγριωμενος.Οι ΠΑΠΑΡΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ οι ΣΠΙ{ΟΥ}ΝΟΙ,οι ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΗΔΕ΅Σ,ολοι συσωμοι προσπαθοντας να σταματησουν αυτο που ερχεται.Αξιος,παναξιος ο μαυρος μισθος σας,χτιστε τα σπιτια μαυσωλεια σας,γυαλιστε τα cayen σας,ρουφιανεφτειτε μεταξυ σας αλλα ενα να θυμαστε! ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΝΗΣΥΧΟΙ!!!!!

    ANONYMUSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το χαφιεδοτσουρμο των μαυροντυμενων και μαυροπληρωμενων προυχοντων της παραπληροφορησης επεστρεψε δριμυτερο στα σπιτια μας συνεχιζοντας την αγωνιωδη προσπαθεια των αφεντικων τους να στρεψει εργαζομενους εναντιον εργαζομενων λες και οι αυτοι τοσα χρονια τρωνε,τρωνε,τρωνε τα λεφτα μας υπο την προφαση μιας ασφαλισης που δεν υφισταται μιας περιθαλψης που ειναι μονο για τους εκλεκτους του συστηματος.Ειδατε τι ωραια κανονισαν την απεργεια τους τις μερες που ολος ο κοσμος ηταν στους δρομους εξαγριωμενος.Οι ΠΑΠΑΡΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ οι ΣΠΙ{ΟΥ}ΝΟΙ,οι ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΗΔΕ΅Σ,ολοι συσωμοι προσπαθοντας να σταματησουν αυτο που ερχεται.Αξιος,παναξιος ο μαυρος μισθος σας,χτιστε τα σπιτια μαυσωλεια σας,γυαλιστε τα cayen σας,ρουφιανεφτειτε μεταξυ σας αλλα ενα να θυμαστε! ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΝΗΣΥΧΟΙ!!!!!

    ANONYMUSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα απαντήσω σε αυτούς που στηρίζουν τη διαφωνία τους με επιχειρήματα ή έστω με ερωτήματα. Για αυτούς που βρίζουν δεν μπορώ να κάνω κάτι, τα ίδια κάνουν ανέκαθεν αυτοί που δεν έχουν επιχειρήματα.

    "Έχω διαβάσει τη διακήρυξη της "Φιλελεύθερης Συμμαχίας" και τα παιδιά τα λένε μια χαρά."

    Φίλε nvertis και το παρατηρητήριο του Ελσίνκι καλά τα λέει στο καταστατικό του, αλλά στη Ρωσία αποκαλύφθηκε σχέση του με πράκτορες. Το πρόβλημα δεν είναι τι λένε. Ο σκοπός είναι πάντα η διάσπαση της κοινωνίας.

    "Kata ta alla o saddam den itan diktatoras?"

    Είπα εγώ ότι δεν ήταν δικτάτορας; Εγώ είπα ότι ο ίδιος ο λαός δε δέχτηκε την "βοήθεια" των ΗΠΑ γιατί κατάλαβε το σχέδιο. Σιγά οι καλές ΗΠΑ να μην πήγαν να σώσουν τον κοσμάκη. Μην παραποιείς τα λόγια μου. Άσε που μου φαίνεται "περίεργο" το:

    "k opws eipe k o manos gia thn dimokratia tis makedonias"

    ποια δημοκρατία της Μακεδονίας ρε κακομοίρη; Που έχεις βάλει και ταμπέλα-όνομα POLITICS AND FREE THINKING!!! Τα ίδια λέτε όλοι και δεν μπορείτε και να κρύφτείτε κιόλας. Δήθεν φιλελεύθεροι γιατί είναι εύηχο, μπας και τσιμπήσει κανένας.

    Γ.Α.

    Όποιος θέλει να μάθει για το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι ένα πολυ καλό άρθρο έγραψε η μεγκουλίνα στο
    http://megoulina.blogspot.com/
    2007/12/blog-post_07.html

    Το ουράνιο τόξο είναι ένα πολιτικό κόμμα που υποστηρίζει την ύπαρξη "Μακεδονικής" μειονότητας μέσα στην Ελλάδα!!! Τους Σκοπιανούς εννοεί. Αν μπείτε στο site του θα δείτε ότι αναφέρει κάθε οργάνωση που υποστηρίζει τα δικαιώματα των μειονοτήτων κλπ. Ο λόγος είναι αυτός που ανέφερα στο άρθρο, κάθε πιθανή διάσπαση της κοινωνίας. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το site αυτό ενός κόμματος που άντε να παίρνει καμιά 1000 ψήφους στις εκλογές είναι πολύ ενημερωμένο, και μεταφρασμένο σε ...τρεις γλώσσες!!! Το site του ΠΑΣΟΚ πχ, δεν είναι μεταφρασμένο στα αγγλικά, που παίρνει 1000άδες φορές περισσότερους ψήφους. 2 λόγους βλέπω εγώ γι αυτό. Ή να δίνει αναφορά κάπου στο εξωτερικό, ή να εμφανίζει την εικόνα ενός κόμματος με προοπτικές, αφού όποιος μπει σε ένα καλό site σκέφτεται "για να είναι τόσο οργανωμένο θα αξίζει τον κόπο".

    Η εκκλησία της Σαιεντολογίας είναι η δήθεν "εκκλησία του 20ου αιώνα". Ο σκοπός της ίδιας με των προηγούμενων οργανώσεων. Αντιγράφω ένα κομμάτι από συνέντευξη που πήρε ο Γρηγόρης Βαλιανάτος (να μη μιλήσω...) από την εκπρόσωπο της Σαιεντολογίας στην Ελλάδα κα. Διαμαντάρα παλιότερα στο Κανάλι 10:
    «Βαλιανάτος: [διαβάζοντας ερώτηση τηλεθεατή] Γιατί οι Σαηεντολόγοι παρακολουθούν
    Έλληνες πολιτικούς όπως ο Έβερτ; Είναι κατασκοπεία αυτό; Παρακολουθείτε τον
    Έβερτ
    Διαμαντάρα: Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ σχετικά με τον … Σχετικά με τον κ. Έβερτ θα σας
    πω τα εξής. Υπήρχε μία αναφορά τα ονόματός του σε ένα χαρτί που βρέθηκε από τον
    εισαγγελέα. Αυτό το χαρτί δεν το είδα ποτέ πριν από την έφοδο (σσ. έκανε έφοδο η αστυνομία στα γραφεία της Σαιεντολογίας μετά από καταγγελίες για κατασκοπία). Τα είδα μετά. Ο
    εισαγγελέας δεν είπε τίποτα περισσότερο από το ότι μπορεί να τελούσαμε το αδίκημα
    της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης … Το 1999 έγινε δίκη και απαλλαχθήκαμε.
    Πόσες φορές να περάσουμε από δικαστήριο; [σσ. ΔΕΝ απαλλάχθηκαν. Βρέθηκαν ένοχοι
    αλλά δεν επιβλήθηκε ποινή λόγω παρέλευσης της τρίμηνης προθεσμίας για έγκλιση και
    λόγω της σκανδαλώδους παραβίασης της Απόφασης του Συμβουλίου Εφετών, ώστε
    παρανόμως να μην ειδοποιηθούν και κληθούν ως μάρτυρες, δεκάδες πολιτικοί,
    δημοσιογράφοι κλπ που φακελώθηκαν από την οργάνωση]»

    Τέλος για τον Ιό : Μπαίνοντας στο site του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι εκτός από τα links για κάθε οργάνωση που υποστηρίζει τις μειονότητες κλπ (όπως πάντα), βρίσκουμε link που αναφέρει:
    "Ιός: Η καλύτερη δημοσιογραφική ερευνητική ομάδα". Είναι η μοναδική αναφορά που κάνει σε πρόσωπα, καθώς όλες οι άλλες αναφορές είναι σε οργανώσεις. Σε παλιότερες εκδόσεις του site του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι τα Σκόπια αναφερόταν ως πΓΔΜ. Τι άλλαξε και πλέον αναφέρεται ως Μακεδονία; Πότε το BBC έκοψε το ελληνικό του πρόγραμμα; Όλα αυτά (και πολλά άλλα) έγιναν όταν ξεκίνησε η Αμερικανική προπαγάνδα για τα Σκόπια, και το πρόγραμμα κόπηκε για να μην τη βλέπουμε εμείς οι Έλληνες. Όσο για τις θέσεις του Ιού σε διάφορα ζητήματα, όπως ο πόλεμος σε Ιράκ, Γιουγκοσλαβία, όπως το σχέδιο Ανάν κλπ μπορείς να βρείς στο site του περιοδικού ρεσάλτο εδώ:
    http://www.resaltomag.gr/172.mag

    Γιατί κόπηκε ο Ιός την περασμένη Κυριακή; Διαβάστε εδώ:
    http://kourdistoportocali.blogs
    pot.com/2008/03/blog-post_132.html
    Ποιος μη πράκτορας θα μπορούσε να βρει αυτά τα στοιχεία; Μάλλον κανένας.

    Διαβάστε τέλος στη Μεγκουλίνα την δημοσιογραφική προπαγάνδα που έστησαν στην Κροατία και που είναι σήμερα οι τότε δημοσιογράφοι, εδώ:
    http://megoulina.blogspot.com/2008
    /02/h-state-department-cia.html
    Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αυτά δε γίνονται στην Ελλάδα;

    Διαβάστε την αντιγραφή που έκανε ο Ιός παλιότερα στην εφημερίδα του από γνωστό προπαγανδιστικό ανθελληνικό site , που υποστηρίζει ότι η Μακεδονία είναι ...Βουλγαρική!!! Θα το βρείτε εδώ:
    http://megoulina.blogspot.com/2008
    /03/blog-post_09.html

    Τέλος διαβάστε από που χρηματοδοτείται το indymedia , για να καταλάβετε ποιους εξυπηρετεί το κλίμα ακυβερνησίας που προσπαθούν να δημιουργήσουν:
    http://megoulina.blogspot.com/2008
    /01/indymedia-imc-indymedia.html


    Όποιος έχει απορίες εδώ είμαι να του τις λύσω αν μπορώ. Τέλος για όποιον έχει όρεξη για διάβασμα ας κοιτάξει και αυτό:
    http://www.agiasofia.com/turco/turco4.html

    Ο φίλος που λέει ότι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι απέναντι σε κάθε προσπάθεια να μας διασπάσουν είναι σωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν αφήνετε τις μαλακίες ρε μαυροφορεμένα παπαγαλάκια, όποιος διαφωνεί είναι πράκτορας και ξενόδουλος; "Αποκαλύφθηκαν στη Ρωσία (του Πούτιν) οτι είναι πράκτορες" ε; Ποιός ο Πούτιν; Γιατί αυτός είναι ο πράκτορας και δικές του οι πρακτορίστικες μέθοδοι. Αν υπάρχουν 1000 ή 10000 άτομα στη Β. Ελλάδα (τόσοι ψήφισαν το "Ουράνιο Τόξο") που αυτοχαρακτηρίζονται "Μακεδόνες" γούστο τους και καπέλο τους, έχουν κάθε δικάιωμα να το κάνουν σύμφωνα με τα κείμενα της ΔΑΣΕ που συνυπέγραψε η Ελλάδα. Απ' αυτούς κινδυνεύετε; Κάθε φορά που βγαίνει κάποιος στην Ελλάδα να υπερασπιστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα, του κολλάτε τη ρετσινιά, ουστ ρε χουντόμυαλοι... Η φωνή του Ιού, του Παρατηρητηρίου, κάθε φωνής που τολμά να υψώσει λόγο για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα κόντρα στη δικτατορία της μάζας, είναι χίλιες φορές πιο πολύτιμη γι αυτή τη δύσμοιρη χώρα από όλες τις υλακές των "εθνικώς ανησυχούντων" που νομίζουν ότι αν κρύψουν κάνα δυό μειονότητες και αν σύρουν κάτω απ΄ το χαλί να καλύψουν κανα δυό βρωμιές προσφέρουν καλή υπηρεσία στη χώρα. Κούνια που τους κούναγε, όλες οι καταστροφές σ'αυτή τη χώρα (όπως και σε κάθε άλλη) προκλήθηκαν από τους υπερεθικιστές κι όχι από τις ΜΚΟ. "Εθνικόν ειναι το αληθές" κι όχι το αντίθετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν έχετε καταλάβει ότι 60 χρόνια μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.
    Η κυβέρνηση με τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους θέτουν συνεχώς θέματα ανούσια για να απασχολούνται τα κορόιδα οι πολίτες και οι κυβερνώντες με τους προστάτες τους λειλατούν συνεχώς την χώρα σε όλα τα επίπεδα.
    Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν λύση κανένα από τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες (παιδεία, υγεία, εργασία, ασφάλεια, συντάξεις, κ.α.).
    Ακόμα πληρωμένα διπλώματα εκδίδουν για να κονομάνε και εμείς να σκοτωνόμαστε στους απαράδεκτους δρόμους.
    Οταν χρειασθούμε το κράτος και της υπηρεσίες του που τόσο της έχουμε πληρώσει πρέπει να ήμαστε με το φακελάκι στο χέρι και κάποιον πολιτικό να πάρει τηλέφωνο.
    Κλέβουν και ρημάζουν την χώρα από της προμήθειες του στρατού έως τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς ποτέ κανείς να τιμωρείτε
    Αντί να τσακωνόμαστε συνέχεια μεταξύ μας και να ρίχνουμε το επίπεδο ας τοποθετηθούμε σοβαρά και επί της ουσίας με πιο τρόπο σκέφτεται ο καθένας ότι μπορεί να βρεθεί λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @7.01

    Προφανώς δικαίωμά τους είναι να ψηφίζουν Ουράνιο Τόξο και ότι άλλο θέλουν. Είναι όμως δικαίωμά μου και μένα να τους εξηγήσω τι κρύβεται πίσω από κάθε Ουράνιο Τόξο, εσύ τι ζόρι τραβάς;

    Λες ότι είναι χουντόμυαλοι όσοι δε θέλουν την δράση τους; Με ποια λογική. Εγώ δεν τους γουστάρω, όπως δε γουστάρω τη βροχή, τα αυτοκίνητα και τις εφημερίδες. Γιατί να μην το πω; Τι πρόβλημα έχεις εσύ; Στο κάτω κάτω πως να γουστάρω οποιοδήποτε οργανισμό μιλάει για Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα; Με ποια λογική υπάρχει Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα; Θα μου εξηγήσεις;

    Όσο για τον Ιό, επειδή λες βλακείες, ας δουμε τις θέσεις του διαχρονικά:

    - Σερβία : Στη ΝΑΤΟϊκή θηριωδία κατά της Σερβίας οι «Ιοί», από κοινού με το «αριστερο-νεοφιλεύθερο» νεφέλωμα μιλούσαν και διόγκωναν τα εγκλήματα του «δικτάτορα» Μιλόσεβιτς και υποβάθμιζαν την ιμπεριαλιστική ισοπέδωση ενός λαού, το τερατώδες ιμπεριαλιστικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Με γενικόλογες ηθικές αφαιρέσεις κατά του πολέμου και υπέρ της «αλήθειας» και τις «αντικειμενικότητας» μετέθεταν τη φρίκη στις «αποκαλύψεις» για την «απανθρωπιά» του «αιμοσταγούς» Μιλόσεβιτς!

    - Οτσαλάν: Η παράδοσή του στην Τουρκία, μια πράξη πολιτικής υποτέλειας, ιδεολογικά και ηθικά άθλια εμφανίστηκε μέσω των επινοήσεων του τρόμου, της πατριδοκαπηλίας, του εθνικισμού και της πολεμικής απειλής ως αναγκαιότητα και ρεαλισμός.

    - Αφγανιστάν: Εδώ ο «μπαμπούλας» για τη νομιμοποίηση του ιμπεριαλιστικού εγκλήματος ήταν το φάντασμα του Μπιν Λάντεν. Έκτοτε το φάντασμα αυτό και της Αλ Κάιντα αιωρούνται για πάσα χρήση!

    - Ιράκ: Εδώ το «ηθικό άλλοθι» ήταν ο δικτάτορας «σφαγέας» Σαντάμ! Η «νεοταξική αριστερά», το «σφαγέα» Σαντάμ έβλεπε και όχι τον πλανητικό εφιάλτη, τις ΗΠΑ, που έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, σκορπώντας παντού τον πολεμικό όλεθρο, με απώτερο στόχο τη στρατιωτική κατοχή χωρών και την πολιτική κατοχή ολόκληρου του πλανήτη.

    - Ισραήλ: Εδώ οι «Ιοί» μεροληπτούν σκανδαλωδώς υπέρ του Ισραήλ και καθαγιάζουν το έγκλημα κατά των Παλαιστινίων. Και για να το πετύχουν αυτό ακροβατούν ανάμεσα στη βαρβαρότητα του Ισραήλ και τις απελπισμένες πράξεις βίας των Παλαιστινίων, αναπαράγοντας όλα τα ύπουλα ιμπεριαλιστικά ιδεολογήματα του «νόμου και της τάξεως» που είναι επενδυμένα με τη μικροαστική ηθική της «μη βίας». Όταν όμως εξισώνεις τη βία των θυμάτων της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας με τη βία και τρομοκρατία του Ισραήλ τότε είσαι (ανεξάρτητα από τις ανθρωπιστικές σου ρητορείες) με το ιμπεριαλιστικό Ισραήλ. Εδώ διώκεται βάναυσα και δολοφονείται ένας λαός και οι «αριστεροί» προπαγανδιστές της Νέας Τάξης μας πιπιλίζουν τις γλυκερές ανθρωπιστικές ηθικολογίες: «Ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον γιατί και οι δυο πολτοποιούν την έννοια της ανθρωπιάς»…

    - Σχέδιο Ανάν: Τα ίδια νεοταξικά «επιχειρήματα» και τις ίδιες ιμπεριαλιστικές ιδεολογικές αναθυμιάσεις ανέδιδαν οι «Ιοί της Ελευθεροτυπίας» και για το «σχέδιο Ανάν», μαζί με τους εκβιασμούς και τις απειλές κατά του κυπριακού λαού: Νεοταξική «Ιερά εξέταση».
    Τα ίδια ιδεολογήματα και «επιχειρήματα» της Νέας Τάξης αναπαράγουν οι «Ιοί» και στα μεγάλα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα: Στο θέμα των μεταναστών, των «ανοικτών συνόρων», των εθνικών ζητημάτων, της τρομοκρατίας, του ρατσισμού, της Εκκλησίας κλπ: λειτουργούν ως «αριστερό» τεκμήριο και άλλοθι της πλανητικής αυτοκρατορίας. Ιδιαίτερα πρωτοστατούν στη δημιουργία σλαβομακεδονικής μειονότητας!

    Ακόμα και το όνομά του, ΙΟΣ, δείχνει τη διάθεσή του να διασπάσει την ελληνική κοινωνία. ΑΝ ΣΟΥ ΕΘΙΞΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ

    Γ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αίσχος!

    Ο Δημουνάκος (αν τον γράφω σωστά) μόλις στέφθηκε για να μας στέψει ως χώρα με ένα από τα δύο χρυσά στην κολύμβηση κάνοντας μάλιστα τον δεύτερο καλλίτερο χρόνο όλων των εποχών στην ιστορία του αθλήματος. Ενάμισυ δεύτερο πίσω από τον Αυστραλό Μαρκ Σπιτς των επτά χρυσών..

    Ε, λοιπόν αυτό το ξευτιλισμένο σύστημα της ασφαλιστικής λεηλασίας δεν του χορήγησε ούτε τα έξοδα των εισητηρίων του..

    Δανείστηκε ο πατέρας του για να στείλει.. Κι αυτό πότε; Όταν οι μιζαδόροι κάνουν πάρτυ γύρω από την Ρηγίλλης.. Όμως χούντα είναι θα περάσει όπως διαβάζω στα σχόλιά σας.

    Μπράβο αγόρι μου και σε σένα και στον συμπρωταθλητή σου για τα δύο χρυσά..

    Σκατά σ' αυτούς που θα τολμήσουν να φωτογραφηθούν πλάϊ σου για να κλέψουν λίγο από την χρυσή λάμψη της ελληνικής ψυχής σου..

    Μπράβο,μπράβο, μπράβο, χίλια μπράβο αγόρια μας..

    επωνύμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αίσχος!

    Ο Δημουνάκος (αν τον γράφω σωστά) μόλις στέφθηκε για να μας στέψει ως χώρα με ένα από τα δύο χρυσά στην κολύμβηση κάνοντας μάλιστα τον δεύτερο καλλίτερο χρόνο όλων των εποχών στην ιστορία του αθλήματος. Ενάμισυ δεύτερο πίσω από τον Αυστραλό Μαρκ Σπιτς των επτά χρυσών..

    Ε, λοιπόν αυτό το ξευτιλισμένο σύστημα της ασφαλιστικής λεηλασίας δεν του χορήγησε ούτε τα έξοδα των εισητηρίων του..

    Δανείστηκε ο πατέρας του για να στείλει.. Κι αυτό πότε; Όταν οι μιζαδόροι κάνουν πάρτυ γύρω από την Ρηγίλλης.. Όμως χούντα είναι θα περάσει όπως διαβάζω στα σχόλιά σας.

    Μπράβο αγόρι μου και σε σένα και στον συμπρωταθλητή σου για τα δύο χρυσά..

    Σκατά σ' αυτούς που θα τολμήσουν να φωτογραφηθούν πλάϊ σου για να κλέψουν λίγο από την χρυσή λάμψη της ελληνικής ψυχής σου..

    Μπράβο,μπράβο, μπράβο, χίλια μπράβο αγόρια μας..

    επωνύμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. file G.A. ta grafeis poly sosta kai oi apopseis soy einai tekmiriomenes.

    exeis kapio blog?

    an nai, mporeis na to steileis sto e-mail moy? (einai sto profile moy)

    eyxaristo prokatavolika kai signomi gia ta greeklish (atimi ksenitia me efages :D)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Σαντάμ ήταν δικτάτορας. Τελεία και παύλα. Αυτό δεν δικαιολογεί την εισβολή των ΗΠΑ (που είπαν ψέματα για τα όπλα μαζικής καταστροφής τα οποία ποτέ δεν βρέθηκαν) όμως υπήρχαν άνθρωποι που υπέφεραν από τον Σαντάμ στο Ιράκ με πρώτους και καλύτερους τους Κούρδους.

    Ο χασάπης των Βαλκανίων Μιλόσεβιτς ήταν επίσης δικτάτορας, γι' αυτό όλη η Ευρώπη ήταν εναντίον του. Οι εθνικές εκκαθαρίσεις που έκανε με θύματα τους μουσουλμάνους έχουν μείνει στην ιστορία. Καταδικάστηκε δίκαια από το Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα πολέμου.

    Σε ότι αφορά το Ισραήλ, έχουν γίνει εγκλήματα και από τις δύο πλευρές με θύματα τόσο αθώους Παλαιστίνιους όσο και Ισραηλινούς από τρομοκράτες της Χαμάς. Οι Εβραίοι θεωρούν δικαίωμά τους να υπερασπίσουν τον εαυτό τους από τις ρουκέτες της Χαμάς.

    Οι Αμερικανοί δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν νέα 11η Σεπτεμβρίου να ξανασυμβεί, και μέχρις στιγμής το έχουν καταφέρει.

    Βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί την εισβολή στο Ιράκ ούτε τα βασανιστήρια στο Γκουαντάναμο (κλείστε αυτό το κολαστήριο επιτέλους. Είναι αίσχος) όμως ο μέσος Αμερικανός θα κάνει ότι μπορεί για να υπερασπίσει την χώρα του από διάφορους τρελούς όπως ο Μπιν Λάντεν ή ο πρόεδρος του Ιράν που δήλωσε ότι θέλει να σβήσει το Ισραήλ από τον χάρτη (παγκόσμια κατακραυγή, εκτός από την Ελλάδα).

    Η Αμερική είναι το μικρότερο κακό σε σύγκριση με τους τρελούς φονταμενταλιστές του Ισλάμ, και το φασισμό της Κίνας και της Ρωσίας, χώρες μη δημοκρατικές.

    Εγώ ανήκω στην Δύση, όχι στην Ανατολή. Είμαι με την Γαλλία και την Γερμανία.

    Ο μέσος Ευρωπαίος (σαν εμένα) σιχαίνεται τον Μπους, αλλά σιχαίνεται και τον Ιρανό πρόεδρο ή τους τρελούς που κυβερνούν την Κίνα (που έχει μόνο ένα κόμμα)

    Μεταξύ Ταλιμπάν και Αμερικανών, επιλέγω...USA ασυζητητί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @3.46

    Μια και φαίνεσαι σκεπτόμενος θα σου πω και εγώ μερικά επιχειρήματα.

    -Πολύ περισσότεροι υπέφεραν από την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ παρά επί Σαντάμ. Αυτό δε δικαιολογεί τον Σαντάμ, απλά αυτά που έκανε ο Σαντάμ ήταν δευτερεύοντα από αυτά που έκανε η Αμερική

    -Ο Μιλόσεβιτς ήταν επίσης δικτάτορας αλλά το σχέδιο ανεξαρτητοποίησης του Κοσόβου το είχε αντιληφθεί από παλιά. Σκέψου τι θα κάνει η Ελλάδα όταν σε 50 χρόνια ο πληθυσμός της Θράκης είναι 80-20 τουρκικός. Περίπου τα ίδια. Ούτε αυτό δικαιολογεί τον Μιλόσεβιτς, αλλά σίγουρα αυτά που έκαναν οι ΗΠΑ ήταν και εδώ πολύ χειρότερα. Σιγά να μη λυπήθηκαν τους Αλβανούς...

    -Για τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους συμφωνώ ότι οι Ισραηλινοί πολίτες είναι και αυτοί στο έλεος κάθε βομβιστή, δικαιολογώ τη θέλησή τους να πολεμήσουν την Παλαιστίνη, όπως και το αντίθετο.

    -Εκεί που διαφωνώ όμως σφόδρα είναι εκεί που γράφεις:
    "Οι Αμερικανοί δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν νέα 11η Σεπτεμβρίου να ξανασυμβεί, και μέχρις στιγμής το έχουν καταφέρει."
    Μα δεν έχεις καταλάβει ότι οι ίδιοι το έκαναν το τρομοκρατικό χτύπημα; Παρακάτω θα σου γράψω τις αποδείξεις.

    -Επίσης γράφεις:
    "Η Αμερική είναι το μικρότερο κακό σε σύγκριση με τους τρελούς φονταμενταλιστές του Ισλάμ, και το φασισμό της Κίνας και της Ρωσίας, χώρες μη δημοκρατικές."
    Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και το ισλάμ προωθείται από τους ίδιους τους Αμερικανούς για να έχουν πρόσχημα να εισβάλλουν σε όποιο κράτος θέλουν.

    Γ.Α.

    Όποιος θέλει να μάθει γιατί είναι μύθος η 11 Σεπτεμβρίου:

    1) Οι δίδυμμοι πύργοι έπεσαν σε 10 περίπου δευτερόλεπτα, χρόνος που απαιτείται για την ελεύθερη πτώση. Αυτό σημαίνει ότι οι πάνω όροφοι πέφτοντας δε βρήκαν καμιά αντίσταση από τους παρακάτω ορόφους. Που σημαίνει ότι υπήρχαν εκρηκτικά. Αν οι πάνω όροφοι έπεφταν πάνω στους από κάτω και συντρίβονταν τα κτίρια θα χρειαζόταν 35-40 δευτερόλεπτα, και δεν υπήρχε περίπτωση να πέσουν κατακόρυφα. Θα έπεφταν προς τη μεριά που θα είχε πάθει μεγαλύτερη ζημιά από την πτώση των αεροπλάνων.

    2)Εκτός από τα κτίρια 1 και 2 που έπεσαν, έπεσε και το κτίριο 7, το οποίο ελάχιστα αναφέρεται. Σε αυτό το κτίριο δεν έπεσε αεροπλάνο. Έπεσε από μόνο του. Επίσημη εκδοχή ήταν η φωτιά σαν αιτία για την πτώση τους. Για 6 βδομάδες υπήρχε λιωμένο μέταλλο στα συντρίμια, σε θερμοκρασία 260 C ψηλότερη από την καύση των καυσίμων του αεροπλάνου. Άσε που στο κτίριο 7 δεν υπήρχε αεροπλάνο!!! Άρα μάλλον στόχευαν να πέσει και 3ο αεροπλάνο εκεί αλλά δεν τα κατάφεραν (το πόρισμα της επιτροπής έλεγε ότι χτυπήθηκαν το 75% τοις εκατό των στόχων- 3/4).

    -Είπαν ότι από τους 19 αεροπειρατές οι 16 είναι ζωντανοί!!! Μάλιστα τους δίκασαν αλλά δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες!!! Είπαν επίσης ότι βρέθηκε στα συντρίμια το διαβατήριο του ενός. Δηλαδή η φωτία έλιωσε το ατσάλι των δίδυμων πύργων αλλά όχι το διαβατήριο...

    -Είπαν ότι έπεσε αεροπλάνο στο πεντάγωνο. Στα συντρίμια δε φαινόταν κανένα υπόλειμμα αεροπλάνου. Η επίσημη ανάλυση έλεγε ότι εξαυλώθηκε το αεροπλάνο κατά την πρόσκρουση!!! Επίσης η ίδια ανάλυση κάπου παρακάτω έλεγε ότι τα πτώματα είναι δυνατόν να αναγνωριστούν από το DNA. Τι είναι αυτό που μπορεί να εξαυλώσει 20 τόνους ατσαλιού (2 μηχανές Rolls Royce που είχε το αεροπλάνο τόσο ζύγιζαν) και να αφήσει ανέπαφο το ανθρώπινο σώμα;;; Τα δήθεν πτώματα ποτέ δεν ανακοινώθηκαν, ούτε αναζητήθηκαν από κανέναν- αφού δεν υπήρχαν! Το σημείο αυτό κατέγραφαν κάμερες ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου οι κασέτες των οποίων κατασχέθηκαν από το FBI και μέχρι σήμερα το υπουργείο δικαιοσύνης των ΗΠΑ αρνείται να τις δημοσιοποιήσει. Επίσης την επόμενη μέρα όλη η γύρω περιοχή καλύφτηκε με χαλίκι για σκεπαστούν τα συντρίμια

    -Την ίδια μέρα και ώρα γινόταν ασκήσεις της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ για τρομοκρατική επίθεση στους ...δίδυμμους πύργους!!! Μάλιστα ήταν τόσο πολλές οι ασκήσεις που οι πιλότοι δεν μπόρεσαν να διακρίνουν την άσκηση από την πραγματικότητα. Τους μπέρδεψαν επίτηδες. Τα αεροπλάνα υπό αεροπειρατία παρέκλιναν της πορείας τους 80 λεπτά (1 ώρα και κάτι) ενώ ο απαιτούμενος χρόνος αναχαίτησης ήταν 10 λεπτά. Πως δεν κατάφεραν να τα αναχαιτήσουν; Μόνο ένα αεροπλάνο κατέρριψαν πριν βρει το στόχο του. Αυτό πιθανότατα προοριζόταν για το κτίριο 7. Ήταν ο στόχος που δεν κατάφερε να επιτευχθεί, τα άλλα 3 επιτεύχθηκαν.

    Όποιος ενδιαφέρεται για ντοκουμέντα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές μπορούν να δουν το zeitgeist από τη σελίδα zeitgeistmovie.com εντελώς δωρεάν και με ελληνικούς υπότιτλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πραγματι οταν διαβαζω αηδιες σαν του Γ.Α. μου ερχεται εμετος.

    Αυτος ο ανθρπος πραγματικα χρειαζεται ιατρικη περιθαλψη.

    Και το ασχημο ειναι οτι παρασερνει και αλλους και πιστευουν τις πανηλιθιες αποωεις του βασισμενες σε φαντασιωσεις και συνομωσιες που μονο μεσα στο μυαλο του ή αλλων σαν και αυτον, ή καποιων που εκμεταλευονται ψυχοπαθεις σαν και αυτον για να τους πουλησουν δηθεν βιβλια, δηθεν ντοκυμαντερ ή ταινιες.

    Α ρε κοροιδαρες... ζητε στην κοσμαρα σας, τουλαχιστον φτιχτε την ομορφη να μην ειστε τοσο δυστυχισμενοι.

    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τάκη 2 σχόλια έγραψες ένα επιχείρημα δεν κατάφερες να γράψεις. Έστω να μου πεις που κάνω λάθος να το καταλάβω και εγώ. Αν γράφω μαλακίες κρίνομαι από τους άλλους

    Γ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θυμάμαι την παλιά καλή (λέμε τώρα) εποχή, τότε που η ομόνοια είχε το σιντριβάνι, τότε που το μεγαλύτερο κακούργημα στην γειτονιά ήταν δυο τρεις ομοφυλόφιλοι να κάνουν άσεμνες προτάσεις στους νεαρούς κάτω στο υπόγειο στις τουαλέτες τις ομονοίας.

    Υπήρχαν τότε κανα δυο άρρωστοι σαν και σένα φίλε Γ.Α. και έπαιρναν ένα καφάσι, ανέβαιναν, και όπως περνούσε ο κόσμος αρχίζανε φωνάζανε για συνωμοσίες και ασυναρτησίες και αποδείξεις και ένα σωρό άλλες βλακείες, ο κόσμος προχωρούσε, χαμογέλαγε, και συνέχιζε να πηγαίνει στη δουλειά του.

    Όμως, λίγοι, ελάχιστοι, σταματούσαν, και ακούγανε, και πιστεύανε, και απαντούσανε, άλλοι σταματούσανε και του κάνανε πλακίτσα, τον δουλεύανε ψιλό γαζί το φουκαρά. Και κανα δυο, προσπαθούσαν να του αποδείξουν ότι αυτά που λέει δεν έχουν καμία βάση, και όσο του λέγανε τόσο καινούργιες ασυναρτησίες τους αμόλαγε, εκατοντάδες, χιλιάδες, μέχρι που αυτοί πια κουρασμένοι, ηττημένοι, φεύγανε. Μην μου ζητάς να παίξω αυτό το ρόλο γιατί είμαι χαμένος από χέρι και το ξέρω.

    Νομίζω ασχολήθηκα αρκετά, όσοι κατάλαβαν καλώς, οι άλλοι...
    with love
    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ "POLITICS AND FREE THINKING" ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 3 σχόλια έγραψες τάκη και πάλι δεν ακούω επιχειρήματα. Παρά το ότι το θέμα σε καίει. Α δε σε έκαιγε δε θα έμπαινες κάθε τόσο για να δεις τα σχόλια.

    Γ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση