GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εκδήλωση μόδας με τον Πέτρο Κωστόπουλο...

... ...ήταν ο Γ. Αλογοσκούφης την ώρα που του ζητούσαν "ψίχουλα" οι ξεχασμένοι ήρωες του '74 στην Κύπρο! , Του Γιάννη Πρωϊν...

...
...ήταν ο Γ. Αλογοσκούφης την ώρα που του ζητούσαν "ψίχουλα" οι ξεχασμένοι ήρωες του '74 στην Κύπρο!
,
Του Γιάννη Πρωϊνού
,..
Διάβασα στο Press-gr (εδώ) για τη διαμαρτυρία που έκαναν οι κομάντος του 1974, στην Κύπρο, έξω από το υπουργείο Οικονομίας από το οποίο αποχώρησαν άπρακτοι. Όντως κανένα μέσο ενημέρωσης δεν ασχολήθηκε με τη διαμαρτυρία των ξεχασμένων αυτών ηρώων οι οποίοι φώναζαν "είμαστε ήρωες, καταντήσαμε επαίτες".
Τα "ψίχουλα" που ζητούν δεν ξέρω αν θα τα πάρουν. Ξέρω όμως να σας πω - και να ενημερώσω και τους ίδιους- γιατί ο κύριος Γιώργος Αλογοσκούφης δεν μπόρεσε να τους δει.

Την ώρα εκείνη, πήγαινε σε μια χλιδάτη εκδήλωση μόδας (Fashion Week, αν δεν κάνω λάθος) που οργάνωνε στην επίσης χλιδάτη "Αίγλη" ο γνωστός εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος και άλλοι παράγοντες του χώρου.
Προφανώς αυτή η παρουσία για τον κ. υπουργό ήταν σημαντικότερη από το να συναντηθεί για πέντε λεπτά με τους ήρωες πολεμιστές της Κύπρου. Τι ανάγκη τους έχει...
ΥΓ: Ελπίζω ότι ύστερα από τα πρόσφατα γεγονότα, δεν θα θεωρήσει και αυτό το δημοσίευμα "συκοφαντικό" ο κ. Αλογοσκούφης και δεν θα τρέχει να κάνει κι άλλη "έγκληση" στο Press-gr...

51 σχόλια

  1. Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
    auto-corner.gr ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ τώρα ειναι εδώ
    Γεώργιος Καρανίκας, Αλέξανδρος Κουτσουμπέλης, Κωνσταντίνος Λογοθετίδης
    Θεόδωρος Ανδριανόπουλος και Κωνσταντίνος Παυλόπουλος.
    Κλεβουν εδω και 15 χρονια ,και ειναι ΕΞΩ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΑΔΟΝΟΥΝ
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑΞΙ , Ι. Χ. μεχρι ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
    Οι ατσίδες με τα ταξί-«μαϊμούδες»
    Το ΒΗΜΑ, 23/12/2007 Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α
    * Ατομα που εμφανίζονταν ως πωλητές οχημάτων ΔΧ ή αυτοκινητιστές κατηγορούνται ότι εξαπατούσαν υποψήφιους αγοραστές
    Οι ατσίδες με τα ταξί-«μαϊμούδες»
    Τα θύματα στις μηνύσεις τους καταγγέλλουν ότι έχασαν μεγάλα χρηματικά ποσά - τι προέκυψε από τη δικαστική έρευνα

    Το ΒΗΜΑ, 02/03/2008
    * Η συμμορία των εμπόρων ταξί-«μαϊμούδων» εξελίσσεται σε Λερναία Υδρα
    Colpo grosso με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    Πώς μπορείτε να χάσετε το όχημα που θέλετε να πουλήσετε ή να εξαπατηθείτε με το ακίνητο που ονειρεύεστε να αγοράσετε...
    Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έτοιμα προς πώληση. Οι έμποροι παζαρεύουν προς τα κάτω τις τιμές των οχημάτων που αγοράζουν για να τα μεταπωλήσουν με μεγαλύτερο κέρδος. Οι απατεώνες όμως δεν κάνουν τέτοιου είδους παζάρια και έτσι εξαπατούν ευκολότερα τα υποψήφια θύματά τους
    Συμμορία των εμπόρων ταξί-«μαϊμούδων».

    lqreh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν με εξέπληξε ότι η κυβέρνηση έφτιαξε ένα άτεχνο και άδικο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό: μεταξύ μας, δεν έχει ως τώρα αποδειχθεί ικανή για κάτι καλύτερο... Δεν με εξέπληξε ότι η ίδια κυβέρνηση επιχειρεί να εμφανίσει αυτό το νομοσχέδιο ως μεταρρύθμιση: μεταξύ μας, το ίδιο κόλπο έκανε πέρυσι και με το εκπαιδευτικό... Ούτε με εξέπληξε ότι το νομοσχέδιο προκάλεσε αντιδράσεις: μεταξύ μας, είναι μάλλον μικρότερες από τις αναμενόμενες...

    Τι με εξέπληξε; Οτι είμαστε ξανά στο ίδιο έργο θεατές. Οτι ο κυβερνητικός θίασος ανεβάζει μονότονα την ίδια παράσταση και κανείς σε αυτή τη χώρα δεν αποδεικνύεται ικανός να την παρεμποδίσει.

    Πρώτα μιλούν για μεταρρύθμιση. Μετά εμφανίζουν ένα νομοσχέδιο που δεν έχει καμία σχέση με μεταρρύθμιση. Η αντιπολίτευση τσιμπάει και επιτίθεται στο νομοσχέδιο που έχει εμφανιστεί ως μεταρρύθμιση. Οι συνδικαλιστές κάνουν απεργίες ζητώντας την απόσυρση ενός νομοσχεδίου που υποδύεται τη μεταρρύθμιση. Ο κόσμος πληρώνει το κόστος των απεργιών και ταυτοχρόνως υποψιάζεται ότι για να υπάρχουν τόσες αντιδράσεις ενδεχομένως αυτό που προωθεί η κυβέρνηση είναι όντως μεταρρύθμιση.

    Αποτέλεσμα; Το πεδίο της μεταρρύθμισης εγκαταλείπεται στην κυβέρνηση και το πεδίο της αντίδρασης μονοπωλείται από την αντιπολίτευση. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω ποιος βγαίνει κερδισμένος από τη μοιρασιά.

    Σχεδόν προ διετίας ένας στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού μου παρουσίαζε τα φιλόδοξα σχέδια της κυβέρνησης σε διάφορους τομείς.

    - Μα αυτά δεν αποτελούν μεταρρυθμίσεις, τόλμησα να υπαινιχθώ. - Μην ανησυχείς, με προειδοποίησε. Θα τσιμπήσει η αντιπολίτευση, τα συνδικάτα θα ξεσηκώσουν τον κόσμο και όλοι θα νομίζουν ότι κάνουμε μεταρρύθμιση! Ομολογώ ότι τότε δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία στα λόγια του. Τώρα βλέπω ότι πρόκειται για μέθοδο και μάλιστα επαναλαμβανόμενη. Το ερώτημα είναι αν το βλέπω μόνο εγώ ή αν το αντιλαμβάνεται και η αντιπολίτευση. Η οποία σε όλες αυτές τις συγκρούσεις δρα ως οπισθοφυλακή των συνδικάτων. Και οι μεν συνδικαλιστές κάνουν τη δουλειά τους και την κάνουν μια χαρά. Αυτοί, εξ όσων γνωρίζω, δεν διεκδικούν την κυβέρνηση του τόπου, απλώς εκπροσωπούν ομάδες εργαζομένων.

    Αλλά τα κόμματα της αντιπολίτευσης; Τι συμφέρον έχουν να εμφανίζονται ως προέκταση των συνδικάτων; Με ποια τμήματα της ελληνικής κοινωνίας συνομιλούν; Και σε ποιους προσβλέπουν για μια νίκη στις εκλογές; Οι συνδικαλιστές θα τους ψηφίσουν ούτως ή άλλως...

    Εκτός κι αν δεν ενδιαφέρονται για τις εκλογές. Για τις οποίες ενδιαφέρεται, πάντως, η κυβέρνηση.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν θέλει σύγκρουση διαρκείας με την κοινωνία γιατί θα χάσει. Ίσχυσε τον «χειμώνα της διχόνοιας» των Εργατικών με τα συνδικάτα το 1978-79 που έφερε τη Θάτσερ. Ίσχυσε και στις μαθητικές κινητοποιήσεις τού «κάτσε καλά Γεράσιμε» τη σεζόν 1998-99 που ανέστειλαν για μία εικοσαετία κάθε σοβαρή προσπάθεια εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.
    Ο ΝΕΟΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ διαβάζει τα μαθήματά του. Όταν τελικά η Ν.Δ. αποφάσισε να ακουμπήσει το Ασφαλιστικό, το χρονοδιάγραμμα ήταν εξπρές. Την άλλη Πέμπτη, το νομοσχέδιο θα έχει ψηφιστεί. Έτσι ο αγώνας του Γιάννη Παναγόπουλου έχει σύντομη ημερομηνία λήξης. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, έμπειρος και ρεαλιστής συνδικαλιστής, το ξέρει. Αλλά το παιχνίδι του Ασφαλιστικού δεν παίζεται σε μια εβδομάδα.
    Η ΓΣΕΕ ΔΕΝ θα είχε βγάλει κόσμο στον δρόμο, αν δεν είχε την πίστωση του 2001. Τότε, παρά την κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ στην κορυφή του συνδικαλιστικού κινήματος, ο Πολυζωγόπουλος και οι συν αυτώ βγήκαν απέναντι στον νόμο Γιαννίτση και ανέστειλαν την εφαρμογή του. Αυτό τους νομιμοποιεί σήμερα κόντρα στην Πετραλιά. Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ δεν έχει αυταπάτες. Το Ασφαλιστικό ανοίγει για να έχει η δεξιά κυβέρνηση πρόσωπο απέναντι στις Βρυξέλλες. Από τα 148 άρθρα του νομοσχεδίου, τα 135 είναι έκθεση ιδεών. Οι ενοποιήσεις των Ταμείων θα αποδειχθούν ανεφάρμοστες στην πράξη. Αλλά, βέβαια, οι εργαζόμενοι ενοποιούνται σε κατηγορίες ώστε να ισοπεδωθούν συνταξιοδοτικά. Τι είναι τα 320 εκατ. ευρώ που εξοικονομεί, κατά τη ΓΣΕΕ, η ρύθμιση μπρος στα 150 δισ. ευρώ του αναλογιστικού ελλείμματος του ΙΚΑ; Μια δημοσιονομική ανάσα για τον Αλογοσκούφη.
    Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ των ρυθμίσεων είναι κοντός. Χρόνο αγοράζει ο Καραμανλής. Όταν ξαναχτυπήσει κόκκινο το σύστημα, ας καθαρίσει ο επόμενος. Η επόμενη φορά είναι στο μυαλό και του Παναγόπουλου που θα ΄θελε να ανοίξει ξανά περπατησιά το συνδικαλιστικό κίνημα, βοηθώντας στην αφύπνιση της κοινωνίας.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eιναι μεγαλο ερωτημα πως αυτος ο Κωστοπουλος με τα πορνοπεριοδικα μπορεσε και εβγαλε τοσο χρημα και μπηκε και στο Χρηματιστηριο και εχει κανει τεραστια περιουσια και εχει καταξιωθει στην κοινωνια και καλει σε εκδηλωσεις και τον αμοιρο Υπουργο των Οικονομικων.Αφου ηρθε αυτος λοιπον ο Κωστοπουλος ,απο το Βολο την εποχη των ζιβαγκο του ΠΑΣΟΚ οργανωθηκε στο κομμα και το επαιξε αγωνιστης της δημοκρατικης παραταξης και απο εκει με γνωριμιες επιασε τη μαγια και σιγα σιγα πορνοπεριοδικα δημοσιογραφια του ΚΩλου ειχε και συνεργατη το αλλο τιμιο παιδι της δημοσιογραφιας,προδευτικο και αυτο κομματικα τον Θεμιστοκλη και ετσι μετα και μια εισαγωγη στο χρηματιστηριο τα αμαρτωλα χρονια 1999-2002 αρπαξε απο την εισαγωγη δισεκατομμυρια και μη ρωτας μετα πως εγινε πλουσιος ((Ποιος αραγε την εποχη της εισαγωγης στο χρηματιστηριο της εταιρειας Κωστοπουλου ΙΜΑΚΟ, ποιος λεω εκανε την κοστολογηση της εταιρειας και την εκτιμισε οσο την εκτιμισε; και τωρα ακομη υστερα απο τοσα χρονια να ψαξει εισαγγελεας θα βρει τα στραβα της τοτε εισαγωγης))Δυστυχως αυτο ειναι το μπουρδελλο που λεγεται Ελλαδα και ετσι εγιναν τοσοι πλουσιοι και καταξιωνονται και στην κοινωνια και παιρνουν και γυναικες γνωστες απο τον χωρο του μοντελινγκ Αρε ματαιοτης τα παντα ματαιοτητα ψευτικη-πουτανα κοινωνια -και συ μου λες τωρα πηγε ο Αλαγοσκουφης στο μπουρδελο ποιος ειναι ρε ο Αλογοσκουφης εγω αν ειχα τετοιο επωνυμο θα ντρεπουμουν να κυκλοφορησω που λεει και ο ποιος μεγαλος εν ενεργεια Ελληνας πολιτικος ο Παγκαλος αλλα ο οποιος εχει καποια τρελλα και παρουσιαζει επικινδυνες μεταλαξεις.ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ
    ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
    ΑΡΘΡΟ 367 Π.Κ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ
    ΩΙΔΕΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
    www.youtube.com/nemesisrellos
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ
    ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ
    ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ
    Ο Κ.Π.Δ.
    ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΕΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει βγει μόνο στο Internet ενα πολυ ωραιο
    ντοκυμαντερ το ZEITGEIST το οποιο θα προτεινα
    να δειτε...

    Μιλαει για θρησκεια, 11 Σεπτεμβριου, Χρημα
    και τραπεζικα συστηματα


    Παραθετω μερικα αποσπασματα....




    ....ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

    "Έχουμε πολλούς μπελάδες!
    Γιατί εσείς και ακόμη 62 εκατομμύρια
    Αμερικάνοι με ακούτε αυτή τη στιγμή.
    Γιατί λιγότερο από 3% από σας
    διαβάζετε βιβλία.
    Γιατί λιγότερο από 15% από σας
    διαβάζετε εφημερίδες.
    Γιατί η μόνη αλήθεια που ξέρετε είναι
    ο,τι σας περνάει απ'τη τηλεόραση.
    Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία ολόκληρη
    γενιά που δε ξέρει τίποτε άλλο
    απ'αυτά που βγαίνουν απ'αυτή
    την τηλεόραση.
    Αυτή η τηλεόραση είναι το ευαγγέλιο,
    είναι απόλυτη αποκάλυψη.
    Αυτή η τηλεόραση φτιάξει ή να κατεβάσει
    προέδρους, πάπες, πρωθυπουργούς...
    Αυτή η τηλεόραση είναι η πιό φοβερή
    δύναμη σ'αυτό τον αθεόφοβο κόσμο
    και ουαί σ'εμάς, αν ποτέ πέσει στα
    χέρια των λάθος ανθρώπων.
    Και όταν η μεγαλύτερη εταιρία του
    κόσμου ελέγχει τη πιό φοβερή
    προπαγανδιστική δύναμη σ'αυτόν
    τον άθεο κόσμο, ποιός ξέρει
    τί σκατά θα πωλείται για αλήθεια
    σ'αυτό το κανάλι!
    Γι αυτό ακούστε με... ακούστε με.
    Η τηλεόραση δεν είναι η αλήθεια.
    Η τηλεόραση είναι ένα
    πάρκο ψυχαγωγίας.
    Η τηλεόραση είναι τσίρκο, καρναβάλι,
    ένας περιοδεύων θίασος ακροβατών,
    παραμυθάδων, χορευτών, τραγουδιστών,
    ζογκλέρ, τεράτων, θηριοδαμαστών
    και παιχτών ποδοσφαίρου.
    Είμαστε στο εμπόριο
    σκοτώματος βαριεστημάρας.
    Αλλα εσείς κάθεστε εδώ μέρα με τη μέρα,
    νύχτα με τη νύχτα, όλες οι ηλικίες,
    όλα τα χρώματα, όλες οι θρησκείες.
    Είμαστε το μόνο που ξέρετε.
    Αρχίζετε να πιστεύετε στις
    ψευδαισθήσεις που φτιάχνουμε εδώ,
    Αρχίζετε να πιστεύετε οτι η τηλεόραση
    είναι η πραγματικότητα και οι ζωές σας
    είναι εξωπραγματικές. Κάνετε ο,τι
    σας πει η τηλεόραση.
    Ντύνεστε όπως στη τηλεόραση,
    τρώτε όπως στη τηλεόραση,
    μεγαλώνετε τα παιδιά σας όπως στη
    τηλεόραση, ακόμη σκέφτεστε
    όπως στη τηλεόραση. Αυτό είναι
    μαζική τρέλα, ΜΑΝΙΑΚΟΙ!
    Για όνομα του Θεού, εσείς είστε οι
    πραγματικοί, δε βλέπετε;
    εμείς είμαστε η ψευδαίσθηση!


    "Δε χρειάζεται να σας πω πως τα
    πράγματα είναι άσχημα,
    όλοι το ξέρουν πως τα
    πράγματα είναι άσχημα.
    οι μαγαζάτορες έχουν όπλα
    κρυμμένα πίσω από τον πάγκο,
    αλήτες τρέχουν σα τρελοί στους
    δρόμους, και κανείς πουθενά δεν ξέρει
    τί να κάνει, δεν έχει
    τέλος το πράμα.

    Ξέρουμε πως ο αέρας είναι βλαβερός,
    πως το φαγητό είναι ακατάλληλο.
    Καθόμαστε και βλέπουμε TV ενώ
    κάποιος τοπικός εκφωνητής
    μας λέει πως σήμερα έγιναν 15
    δολοφονίες, 63 εγκλήματα βίας,
    λες και έτσι έπρεπε να είναι.
    Ξέρουμε πως τα πράγματα είναι
    άσχημα, χειρότερα από άσχημα,
    Είναι θεότρελα, είναι σαν τα πάντα
    γύρω μας να τρελάθηκαν,
    και έτσι δε βγαίνουμε πιά έξω.
    Καθόμαστε σπίτια μας και σταδιακά
    ο κόσμος που ζούμε όλο και μικραίνει,
    και το μόνο που λέμε είναι,

    "Σας παρακαλούμε, αφήστε μας
    τουλάχιστον μόνους μας
    στο σαλόνι μας, άσε με να έχω την
    τοστιέρα μου, την TV μου,
    το μεταλλικό μου ραδιόφωνο,
    και δε θα πω τίποτε.
    Απλά αφήστε μας ήσυχους!"

    Εγώ δε θα σας αφήσω ήσυχους.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΤΕ!


    Δε θέλω να διαδηλώσετε,
    δε θέλω να γράψετε
    στα μέλη σας του Κογκρέσου γιατί
    δε ξέρω να σας πω τί να γράψετε,
    δε ξέρω τί να σας πω για την ύφεση,
    για τον πληθωρισμό, και τους Ρώσους
    και το έγκλημα στους δρόμους, το
    μόνο που ξέρω είναι πως πρώτα,
    πρέπει να νευριάσετε!
    Πρέπει να πείτε,

    "ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΑΜΩ... Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ!"


    -----------------------------------------------------


    Το 2005, το Κογκρέσο των ΗΠΑ με τη δικαιολογία
    του ελέγχου μετανάστευσης και του
    δήθεν Πολέμου στη Τρομοκρατία, πέρασε
    την Πράξη Πραγματικής Ταυτότητας,
    η οποία θα μπει σε εφαρμογή από
    τον Μάιο του 2008, υπό την οποία
    θα υποχρεωθείτε να φέρετε μία
    Ομ. Ταυτότητα που θα περιέχει
    ένα σαρώσιμο barcode με τα
    προσωπικά σας στοιχεία.
    Όμως αυτό το barcode είναι μόνο
    ένα ενδιάμεσο στάδιο,
    πριν η κάρτα εφοδιαστεί με μία VeriChip
    RFID ανιχνευτική λογισμική μονάδα,
    που θα χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες
    για να εντοπίσουν την κάθε σας
    κίνηση στον πλανήτη. Αν αυτό σας
    φαίνεται άγνωστο, σημειώστε πως
    το RFID ανιχνευτικό τσιπ βρίσκεται
    ήδη σε όλα τα καινούρια αμερικάνικα
    και επίσης ευρωπαϊκά διαβατήρια.
    Και το τελευταίο βήμα είναι
    το εμφυτευμένο τσιπ, που ήδη
    πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη
    χειραγωγηθεί να δεχθούν με
    υπό διαφορετικές προφάσεις.



    Στο τέλος, όλοι θα είναι εντοπισμένοι
    σε ένα επιτηρούμενο δίκτυο ελέγχου
    όπου η κάθε πράξη σας θα καταγράφεται
    και αν ξεφύγετε από τους κανόνες,
    θα μπορούν απλά να σβήνουν το τσιπ
    σας, γιατί εκείνη την εποχή,
    κάθε πλευρά της κοινωνίας θα
    περιστρέφεται γύρω από
    αλληλεπιδράσεις με τα τσιπ.
    Αυτή είναι η εικόνα που ζωγραφίζεται
    για το μέλλον, αν ανοίξετε
    τα μάτια σας να τη δείτε.
    Μία συγκεντρωτική παγκόσμια οικονομία
    όπου οι κινήσεις όλων
    και οι δοσοληψίες τους, θα ελέγχονται
    και θα επιτηρούνται.
    Όλα τα δικαιώματα αφαιρούνται.
    Και η ποιό απίστευτη πλευρά απ'όλες:
    Αυτά τα ολοκληρωτικά στοιχεία δε θα
    επιβληθούν με το ζόρι στους ανθρώπους,
    οι άνθρωποι θα τα ζητάνε.
    Γιατί η κοινωνική χειραγώγηση μέσα
    απ'τη γενιά του φόβου και της διαίρεσης
    έχει αποσυνδέσει τους ανθρώπους
    από την αίσθηση της δύναμης τους
    και της πραγματικότητας.
    Μία διαδικασία που συμβαίνει για
    αιώνες αν όχι για χιλιετίες.

    Θρησκεία.
    Πατριωτισμός.
    Φυλή.
    Πλούτος.
    Στυλ.

    και κάθε άλλη μορφή απολυταρχικής
    διαιρετικής ταυτοποίησης
    και επομένως ξυππασιάς, εξυπηρετεί
    για να δημιουργήσει έναν ελεγχόμενο
    πληθυσμό, τελικά εύπλαστο στα
    χέρια των λίγων.
    Διαίρει και βασίλευε είναι το σύνθημα,
    και όσο οι άνθρωποι εξακολουθούν
    να βλέπουν τον εαυτό τους σαν κάτι
    ξεχωριστό απ'όλα τα άλλα,
    προσφέρουν τον εαυτό τους
    να υποδουλωθεί εντελώς.
    Οι άντρες πίσω απ'τη κουρτίνα το
    ξέρουν αυτό.
    Όπως επίσης ξέρουν πως αν ποτέ
    οι άνθρωποι συνειδητοποιούσαν
    την αλήθεια για τη σχέση τους
    με τη φύση και την αλήθεια
    για την προσωπική τους δύναμη...
    Ολόκληρο το κατασκευασμένο
    πνεύμα της εποχής στο οποίο
    λυμαίνονται, θα κατέρρεε σαν
    πύργος από τραπουλόχαρτα.
    Ολόκληρο το σύστημα στο οποίο ζούμε,
    μας μαθαίνει οτι είμαστε
    ανήμποροι, οτι είμαστε αδύναμοι,
    οτι η κοινωνία είναι κακιά,
    οτι βρύθει από έγκλημα και λοιπά.

    Είναι ένα τεράστιο, χοντρό ΨΕΜΑ!

    Είμαστε δυνατοί, όμορφοι,
    καταπληκτικοί.
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην
    καταλάβουμε ποιοί πραγματικά είμαστε,
    που πραγματικά πάμε. Δεν υπάρχει
    κανένας λόγος για τον μέσο άνθρωπο
    να μην είναι πλήρως ενδυναμωμένος.

    Είμαστε εξαιρετικά δυνατά πλάσματα.



    --------------------------------------




    Ο κωμικός Bill Hicks συνήθιζε
    να τελειώνει το σόου του μ'αυτό:

    Η ζωή είναι σαν ένα ταξίδι με το τρενάκι
    του λούνα παρκ, και όταν ανεβαίνεις
    νομίζεις πως είναι πραγματικό, γιατί
    τόσο δυνατό είναι το μυαλό μας.
    Και το ταξίδι πάει πάνω κάτω, γύρω γύρω,
    έχει εξάψεις και ανατριχίλες
    και ζωηρά χρώματα, και είναι θορυβώδες,
    και είναι χαβαλές, για λίγο.
    Κάποιοι άνθρωποι είναι στο ταξίδι για
    καιρό και αρχίζουν να αναρωτιούνται:
    Είναι αληθινό;
    Ή είναι μόνο ένα ταξίδι;
    Και κάποιοι άνθρωποι θυμήθηκαν,
    και έρχονται και μας λένε:

    "Έι, μην φοβάσαι, μην ανησυχείς
    ποτέ, γιατί είναι μόνο ένα ταξίδι."

    Και εμείς... σκοτώνουμε
    αυτούς τους ανθρώπους.

    "Κάντε τον να το βουλώσει! Έχω
    επενδύσει πολλά σ'αυτό το ταξίδι,
    κάντε τον να το βουλώσει!
    Κοίτα τη συνοφρύωση
    της ανησυχίας μου.
    Κοίτα το μεγάλο τραπεζικό μου
    λογαριασμό, και την οικογένειά μου.
    Πρέπει οπωσδήποτε να είναι
    πραγματικότητα..."

    Είναι μόνο ένα ταξίδι.
    Αλλά πάντα σκοτώνουμε τους καλούς
    ανθρώπους που προσπαθούν
    να μας το πουν, το έχετε
    παρατηρήσει;
    Και αφήνουμε τους δαίμονες
    να περιφέρονται λυσσασμένοι.
    Αλλά δεν έχει σημασία, γιατί
    είναι μόνο ένα ταξίδι
    και μπορούμε να το αλλάξουμε
    όποτε θελήσουμε.
    Είναι μόνο μία επιλογή.
    Χωρίς προσπάθεια, χωρίς εργασία,
    χωρίς δουλειά, χωρίς οικονομίες.
    Μόνο μια επιλογή, αμέσως τώρα.

    Μεταξύ ΦΟΒΟΥ και ΑΓΑΠΗΣ.


    -----------------------------

    Όλα αυτα λεγονταί κυρίως προς
    αμερικανούς πολίτες αλλα νομιζω
    πως θα μπορουσαν να λεγονται προς
    ολους τους πολιτες παγκοσμιως







    NIKOLARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ΜΜΕ του νομού.


    Αξίζει να δείτε περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ΜΜΕ του νομού.


    Αξίζει να δείτε περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. einai kalytera stou kwstopoulou, diavaste gia ton syriza edw:
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/aishrh-ekmetalefsh-apo-ton-sy-riz-a.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. E, βέβαια όταν έχουν τέτοια ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΥΒΟ ΚΥΜΑ o ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην πιάνεστε με το παραμικρό καλέ. Να μην πάει κι αυτός ο άνθρωπος κάπου να δεί κανένα κωλαράκι ν' ανοίξει το μάτι του; Μία στο τόσο βγαίνει, τόσες δουλειές έχει. Τον κάλεσε ο Πέτρος, να μην πάει; Και τι; Να κάτσει να συζητάει; Και οι άλλοι του '74; Τώρα το θυμήθηκαν το 2008;

    Πλάκα κάνω παιδιά! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!

    Και μία σοβαρή (αυτή τη φορά) ερώτηση:

    Γιατί τα περισσότερα σχόλια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @@Eιναι μεγαλο ερωτημα πως αυτος ο Κωστοπουλος με τα πορνοπεριοδικα μπορεσε και εβγαλε τοσο χρημα και μπηκε και στο Χρηματιστηριο και εχει κανει τεραστια περιουσια και
    ...........
    14 Μάρτιος 2008 9:26 πμ

    Εγω φιλε μου ξερω οτι ο Κωστοπουλος όντας φοιτητης στο ΠΑΡΙΣΙ στα 80ies ητανε συγκατοικος με το Λαλιωτη.

    Επισης ξερω οτι ο Λαλιωτης μετα την υπουργια του στο δημοσιων "εργων" εγινε πιο "αερατος" και η κορη του οταν σπουδαζε στο Λονδινο -πρεπει να τελειωσε- εκανε παρεα με τα παιδια του Κάρολου !!!!
    Ο Λ.ενας ανθρωπος που δεν εχει ουτε πτυχιο !!!

    Ο Π.Κ. αντεγραψε αρχικα καποια ξεκωλα ξενα περιοδικα όντας υπαλληλος του εκδοτικου κολοσσου κεινης της εποχης της οικογενειας Τερζοπουλου και κατοπιν
    αφου εμαθε τη δουλεια πηρε την πελατεια και τη δουλεια ολη ενω οι Τερζοπουλοι καταστραφηκαν, παιρνωντας francising ενα σωρο περιοδικα μπανιστηρτζιδικου περιεχομενου σε μια πορεια γενικοτερη απο καποια κεντρα ευρωπαικα να οδηγησουν το λαουτζικο σε τετοιου ειδους κατακτησεις οπως μια φορα ηταν το ποδοσφαιρο.
    Απλα εκει που παλια πουλαγαν το "Ταρατατά" και το "Διαβασε με" τωρα διαβαζεις πως το σκουλαρικι στο αιδειο ξερω γω κανει πιο εντονο τον κλειτορειδικιο οργασμο μετα τις 2 τα μεσανυχτα της Παρασκευης ...

    Θεωρω πως θα μπορουσε ο Π.Κ. να εχει κανει περισσοτερα δεδομενου οτι τα κολλητιλικια μου με το Σημιτικο περιβαλλον ηταν μεγαλα αλλα πιθανον λογω οτι το παιζει και Δανδης να τον μισησαν γιαυτο πολλοι αντρες πραγματικοι κι ετσι παραμενει ενας απλος ιδιοκτητης ΙΜΑΚΟ που κατα καιρους συνεργαζεται με το Ρεστη και προσφατα με τον Παρη Λατση-Κασιδοκωστα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σκατα …..βαρεθηκα, είναι όλα σαπια σ’αυτό το βασιλειο …..της απάτης, της πουστιας …..Και των δήθεν….! Ποιος είναι ο κωστοπουλος ρε παιδιά….. ένας αριβίστας του κερατα…ένα αναρριχητικό εσωτερικων χώρων …και έτσι τον έκανε μαγκα η αθηναϊκή (κενωνια)…ε! αν φώναξε και τον αλογοσκουφη….ενταξει…κάτι ετοιμαζει ….!δεν το καταλάβατε …..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο άνθρωπος πρέπει να ξεσκάσει. Νυχθημερόν δουλεύει ψάχνωντας τρόπους να μου πάρει και να σου πάρει τα τελευταία ευρώ που έχουν απομείνει στις τσέπες μας. Να μην ξελαμπικάρει λίγο;

    Ο 11:49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι αρβανιτοβλαχοι τετοιου ειδους δεν μπορουν εξ ορισμου να ειναι και να λειτουργουν με διαφορετικο τροπο. Κοθωνια ηταν απο τοτε που πατησαν το ποδαρι τους στην Ελλαδα, κοθωνια εμειναν.
    Αυτη η σαπιλα, οσο παραμενουν στην Ελλαδα, θα ειναι η μεγαλη πληγη για ολους μας. Ενα αποστημα.

    Προσοχη, δεν ειναι οι μονοι. Ειναι ομως οι χειροτεροι κλοουν που περασαν απο την Ελλαδα` μια ματια στα τηλεοπτικα μαγαζια θα σας πεισει. Μπορει κανεις ευκολα να τους αναγνωρισει απο τις γελοιες κωλοτουμπες τους σε καθημερινη βαση.
    Ο σθεναροτερος υποστηρικτης τους τελευταιως, αποδειχτηκε ο Λαζος. Κουμασι κανονικο, που ευτυχως αρκετοι ευφυεις τον πηραν ειδηση, αν και λιγο αργα!

    Οσο αυτοι οι ανθελληνες εξακολουθουν να περνουν απαρατηρητοι, και να τρυπωνουν σε θεσεις κλειδια, η Ελλαδα θα κλαιει συνεχως τη μοιρα της χωρις να μπορει να παρει ανασα και να σταθει στα ποδια της.

    Τουλαχιστον ας ξερουμε ποια φιδια ζεσταινουμε στον κορφο μας.

    ΕΥΘΥΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙ-ΚΑΡΙ!!
    ΕΔΩ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΙΝ ΦΤΙΑΧΘΕΙ!
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΦΛΟΣ-ΑΓΙΟΣ [Α-ΛΑ ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ]
    ΕΙΔΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΕΠΜΙΣΟΣΥΝΗ ΤΟΥ !!!

    ΑΝΤΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ 4ΤΙΑ Α-ΚΟΜΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. poisonous,


    τι κάνει ο φίλος σου ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σεμνά και ταπεινά...

    Νέα διακυβέρνηση χρήματα μόνο trendy εκδηλώσεις ο λαός ας ψοφολογάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κανείς απ' όλους αυτούς που συμμετείχαν στο θέατρο "Αττίλας" το 1974 δεν δικαιούται τίποτα, γιατί απλώς δεν είχε κυρηχθεί κανένας πόλεμος μεταξύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και οι μεν συνδικαλιστές κάνουν τη δουλειά τους και την κάνουν μια χαρά. Αυτοί, εξ όσων γνωρίζω, δεν διεκδικούν την κυβέρνηση του τόπου, απλώς εκπροσωπούν ομάδες εργαζομένων.
    -----------------------------------

    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAX
    XOXOXOXOXOXOXOXOXXOXOXOXOXOXOXOXO
    XIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXIXI!!

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ! ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980.

    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ; ΟΧΙ!

    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ; ΟΧΙ!

    ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ; ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάλλον "Αυριανός" θά 'πρεπε να λέγεσαι, αν κρίνουμε από τον ελεεινό λαϊκισμό του κειμένου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν ήταν ο πατέρας ή εσύ ζώο τα ίδια θα έλεγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το πλοιο που προσάραξε στον Πορο...

    Χαρηκα που βγαλανε εξω τους τουριστες. Καπως το περιορισαμε το ρεζιλεμα.

    Το πλοιο λεει μπαζει νερα. Και μου ηρθε η εξης ιδεα: να το ξεκολλησουν απο τον υφαλο, να το γεμισουν πασοκοσκυλα ("συνεδρους") να το βγαλουν στ'ανοιχτα (Πορο-Φαλκονερα δεν απεχει και πολυ) και να το φουνταρουν.

    Αμα πετυχει το κολπο, το ξανακανουμε τον Απριλη (21) με διαπλεκομενους Νεοδημοκρατες (να, ξερετε, Ρεγκουζα, κουμπαρους, αυτο το βλαμμενο το Μιλτο κλπ κλπ).

    Το Μαιο Τσιπρα και λοιπα "προοδευτικα".

    Τον Ιουνιο κομουνια και ΛΑΟΣ χερι-χερι.

    Ετσι, καθε μηνα και βαπορι.

    Με τους συνδικαλΗστες ρε γαμωτο δεν ξερω τι θα κανουμε. Ολος ο ελληνικος στολος δε μας φτανει.



    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. diavaste edw ar8ro gia ta skoupidia stis megaloupolois ths elladas:
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/poly-brwmia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. diavaste edw ar8ro gia ta skoupidia stis megaloupolois ths elladas:
    http://homo-gr.pblogs.gr/2008/03/poly-brwmia.html

    14 Μάρτιος 2008 2:14 μμ

    -------------

    Ή μαθε ελληνικα, ή βγαλε το σκασμο!

    Καποιος πρεπει να ασχοληθει και με τους δικους σου ρυπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. sociopolitici.blogspot.com

    Δημοσκόπηση για τον νεό γραμματεα ΠΑΣΟΚ

    sociopolitici.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χοντροκομμένη προπαγάνδα εναντίον του Πούτιν από την εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου, στην κρατική τηλεόραση

    Στιγμές από την «χρυσή» εποχή της προπαγάνδας του Ψυχρού Πολέμου ζήσαμε χθες στην ΕΤ1. Ξαναθυμηθήκαμε την Φωνή της Αμερικής και τον προπαγανδιστικό σταθμό Free Europe, που εξέπεμπε εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης καθώς κάνοντας ζάπινγκ πέσαμε στην «Θεματική Βραδυά» του Στέλιου Κούλογλου, που προβάλλεται από την ΕΤ1.

    Ενημερωθήκαμε λοιπόν, από ένα ντοκιμαντέρ ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν ήταν παρά ένα ψωνισμένο παιδάκι που ονειρευόταν την KGB, όπου κατόρθωσε να γίνει δεκτός ως πράκτορας. Διακρίθηκε χάρις την σχολαστικότητά του και την μανία του να συλλέγει στοιχεία και πληροφορίες. Στην συνέχεια κατέδωσε τους πάντες, εκμεταλλεύτηκε τους πάντες, έγλυψε τους πάντες, ξεγέλασε όλους τους προϊσταμένους του και χάρις στα κρυφά ταλέντα του εξελίχθηκε στον αιμοσταγή Τσάρο και δολοφόνο των Τσετσένων που όλοι γνωρίζουμε.

    Όλα αυτά τα αντικειμενικά και έγκυρα καθώς και πολλά άλλα, τα έλεγαν σοβαρά και αξιόπιστα πρόσωπα, π.χ.Ρώσοι πράκτορες που αποστάτησαν στις ΗΠΑ, διάφοροι αντίπαλοι κλπ

    Στην συνέχεια, έπαιξε λέει και δεύτερο φιλμάκι, με την ιστορία του Alexander Litvinenko, του Ρώσου πράκτορα που δηλητηριάστηκε από πολώνιο 210 και βρήκε φρικτό θάνατο στο Λονδίνο. Αυτός λέει, έβαζε βόμβες για λογαριασμό του Πούτιν κ.ά και φυσικά ο Πούτιν στο τέλος τον δολοφόνησε. Δεν το είδαμε όμως, γιατί είχαμε αηδιάσει και παρακολουθούσαμε και Μάκη στο Alter. Ούτε την συζήτηση παρακολουθήσαμε. Το ίδιο θέμα με τον Litvinenko μας το είχε δείξει και ο Alexis πριν από 10 ημέρες από τους «Νέους Φακέλους» στον Σκαϊ. (εδώ)

    Αλήθεια τι τους έπιασε όλους ταυτόχρονα;

    Πάντως διάβαζα ότι τα τελευταία χρόνια ο Πούτιν έχει συλλάβει πάνω από 300 κατασκόπους και έχει ξεσκεπάσει πολύ περισσότερους. Πολλοί σχετίζονταν με μη κυβερνητικές οργανώσεις, ξένες πρεσβείες και ΜΜΕ. Σιγά μην άφηνε να κάνουν την Ρωσία σαν την Γιουγκοσλαβία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

    Νεα Διακυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αξίζει να δείτε περισσότερα



    ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΠΟΤΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2:59 Καλά μπορεί να είχε και αλήθειες δεν μπορεί να είναι και Άγιος, το ντοκιμαντέρ πάντως αλλά ήταν ξεκάθαρα προπαγανδιστικό... ότι και τα λένε κατάφερε να βγάλει την Ρωσία από το τέλμα και το βούρκο που και επανακρατικοποιησε πολλές επιχειρήσεις κοινής ωφελείας που ήταν στα χέρια μαφιόζων και διαπλεκόμενων νταβάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και μία σοβαρή (αυτή τη φορά) ερώτηση:

    Γιατί τα περισσότερα σχόλια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με το θέμα;

    14 Μάρτιος 2008 11:49 πμ

    Απάντηση:
    Γιατί οι περισσότεροι Έλληνες θεωρούν οτι είναι τόσο σοφοί ώστε πρέπει οπωσδήποτε κάτι να γράψουν... έχει ή δεν έχει σχέση με το θέμα.
    Οι υπόλοιποι θεωρούν επίσης οτι είναι τόσο σοφοί ώστε δεν χρειάζεται να διαβάσουν τίποτε!
    Σε ένα τέτοιο περιβάλλον ευδοκιμούν κάθε είδους ζωντανά, από δημοσιογράφους της πλάκας, εκδότες της πλάκας και πολιτικούς της πλάκας μέχρι πόρνες πολυτελείας. (Οι μόνες που δεν είναι της πλάκας)
    Το ατύχημα είναι οτι αυτά τα ζωντανά έχουν άποψη για τα πάντα. Από μόδα μέχρι οικονομία και πολιτική.
    Άλλωστε είπαμε οτι οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Κάθε Έλληνας έχει τουλάχιστον απο μία.
    Ναι! Τουλάχιστον απο μία.
    Γιατί κάποιοι έχουν και παρά φύσιν έδρα!
    Απλά η ηλιθιότητα των πολλών, κάνει διάσημους και επώνυμους τους λίγους.

    DOMINUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. DOMINUS

    14 Μάρτιος 2008 3:28 μμ

    βρε μαλακα
    το θεωρεις σοβαρο το θεμα?
    τι να σχολιασουμε?
    σοβαρη ειναι η πιθανοτητα το μπλογκ
    να την πεφτει στον αλογο γιατι
    το σδοε ειναι μεσα στο αλτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 14 Μάρτιος 2008 3:33 μμ


    βρε τι μαλακασ εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μετά περιμένουν τα θύματα οι ψηφοφόροι να καταλάβει ο κάθε πολιτικός το πρόβλημά τους. Όταν δείχνουν τέτοια περιφρόνηση στους ήρωες του 74 καταλαβαίνετε πώς σκέφτονται για τον απλό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΜΙΖΟΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ,
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 74.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ,
    ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τον Κωστόπουλο τον μεγάλο "manager" ,αυτός που μάθαινε στο reality τα παιδιά (άλλα βλαμένα και αυτά) πως να
    γίνουν πετυχημένα "στελέχη"?,πως να κλέβουν το Χρηματιστήριο?,πως να έρχεσε απο τη Γαλλία με ένα μεροκάμματο και να χτίζεις περιοδικά με "πλάτες"?Για αυτόν μιλάτε?Μήπως ο "αλογοτέτοιος" πήγε να πάρει managerσυμβουλές και με την ευκαιρία να δει και κανα μπούτι?
    col

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΗΡΩΕΣ.
    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ
    ΣΤΟΝ
    ΛΑΛΙΩΤΗ,ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,
    ΚΤΛ,ΚΤΛ,
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ....
    ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.

    ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Tο γεγονός ότι κάποιοι σαν τον 4:06-4:13 τα ρίχνουν στο πασοκ και νομίζουν ότι όσοι διαμαρτύρονται για όσα συμβαίνουν είναι πασοκτζήδες απλώς δείχνει την κατάντια των νεοδημοκρατών. Δηλαδή όποιος δε συμφωνεί με όσα γίνονται είναι βαλτός από το πασοκ; Και για τα τόσα χρόνια που κυβερνάτε το πασοκ φταίει; Πολύ σύγχρονες αντιλήψεις, να τις χαίρεστε.

    Και για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί η ΝΔ δεν αναγνώριζε όσους πολέμησαν το 74 μέχρι το 81 που ήταν κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1)The Bilderberg Conference 2007, 31st May to 3rd June 2007, Istanbul

    2) Ottawa, Canada
    8-11 June 2006

    3) Rottach-Egern, Germany
    5-8 May 2005

    Χοροεσπερίδες της Λέσχης στις οποίες συμμετείχε ο αγαπητός κ.Αλογοσκούφης. (Έχει σημασία αυτό όταν έχει σχέση με την NOVUS ORDO SECLORUM).
    Δεν πολέμησε στην Κύπρο το 1974.
    Όπως επίσης και ο κ.Κωστόπουλος, δεν ήτο στην Κύπρο το 1974.

    Αλλιώς αν ήταν εκεί θα ήταν και αυτοί μαζί με τους ΕΛ.ΔΥ.Κ.
    Αυτούς που έδωσαν σώμα και ψυχή για τη Πατρίδα τους και πιστέψτε με θα το ξαναέκαναν, όταν πολύ πιθανός την ίδια ώρα τα δύο πρώτα άτομα θα ετοίμαζαν τις βαλίτσες τους για κάποιο πιο ασφαλές μέρος. Μακάρι να βγώ ψεύτης και μακάρι να μην χρειαστεί να αποδειχτεί τίποτα.

    Οι ζωντανοί αυτοί ήρωες του '74 ζητούν λίγο την προσοχή μας. "Ναι ζήστε μέσα στη χλιδή σας αλλά μη ξεχνάτε και εμάς"(πιθανώς να σκέφτονται). Ας έχετε και κάποια άλλα πρότυπα στη ζωή σας. Κάντε τα ιδανικά μόδα (αν και δεν ταιριάζει η λέξη, απλά αλλάξτε τη ζωή σας σε κάτι πιο ουσιώδες) και όχι τη μόδα ιδανικό!

    Αυτοί οι ήρωες είναι το αλάτι της "γης", χωρίς τέτοιες προσωπικότητες "χαλάει" η κοινωνία. Για αυτό θα πρέπει να τους προσέχουμε σαν τα μάτια μας!
    Στο πρόσωπο τους βλέπουμε έναν Λεωνίδα, έναν Αθανάσιο Διάκο, κάποιον που έβαλε το προσωπικό του συμφέρον κάτω από το γενικό συμφέρον. Ενώ άλλοι έχουν πάνω το προσωπικό συμφέρον, πιθανώς και τις πράξεις τους να τις υπολογίζουν με κομπιουτεράκι.

    Πιστεύω μετά τη λήξη της χλιδάτης εκδήλωσης μόδας, οι άνθρωποι θα έφυγαν το ίδιο άδειοι όπως πήγαν. Οι ήρωες πολεμιστές της Κύπρου φεύγοντας μπορεί να ήταν το ίδιο φτωχοί και όπως όταν πήγαν στο υπουργείο. Μα όμως έχουν αλλού τέτοιο τεράστιο πλούτο που γενιές και γενιές θα "παίρνουν" και πάλι θα είναι ανεξάντλητος. Τον ίδιο πλούτο που μας χάρισαν και άλλοι ήρωες ,όπως στο Έπος του '40.
    'Εχει διαφορά να πέφτεις νεκρός για την Πατρίδα σου ήρωας από το να πέφτεις νεκρός από φραγμένες αρτηρίες τόσο της καρδιάς όσο και της ψυχής σε μια εκδήλωση μόδας αγκαλιά με το δυσώδες, μικρό ασήμαντο εγώ σου... Αν και ήδη ήσουν νεκρός και δεν το είχες καταλάβει...

    Αν έχετε ακόμα συνείδηση βοηθήστε αυτούς τους ανθρώπους να μας δείξουν ένα άλλο μονοπάτι. Φωτεινό όχι από τους προβολείς αλλά από υψηλά ιδανικά. Και κυρίως γιατί είναι ζωντανοί και κοντά μας. Αλλιώς δεν έχουμε μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και μία σοβαρή (αυτή τη φορά) ερώτηση:

    Γιατί τα περισσότερα σχόλια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με το θέμα;

    14 Μάρτιος 2008 11:49 πμ

    Απάντηση:
    Γιατί οι περισσότεροι Έλληνες θεωρούν οτι είναι τόσο σοφοί ώστε πρέπει οπωσδήποτε κάτι να γράψουν... έχει ή δεν έχει σχέση με το θέμα.
    Οι υπόλοιποι θεωρούν επίσης οτι είναι τόσο σοφοί ώστε δεν χρειάζεται να διαβάσουν τίποτε!
    Σε ένα τέτοιο περιβάλλον ευδοκιμούν κάθε είδους ζωντανά, από δημοσιογράφους της πλάκας, εκδότες της πλάκας και πολιτικούς της πλάκας μέχρι πόρνες πολυτελείας. (Οι μόνες που δεν είναι της πλάκας)
    Το ατύχημα είναι οτι αυτά τα ζωντανά έχουν άποψη για τα πάντα. Από μόδα μέχρι οικονομία και πολιτική.
    Άλλωστε είπαμε οτι οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Κάθε Έλληνας έχει τουλάχιστον απο μία.
    Ναι! Τουλάχιστον απο μία.
    Γιατί κάποιοι έχουν και παρά φύσιν έδρα!
    Απλά η ηλιθιότητα των πολλών, κάνει διάσημους και επώνυμους τους λίγους.

    DOMINUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

    ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ €.
    ΣΗΜΕΡΑ 1 € = 1,57 ΔΟΛΑΡΙΑ.
    ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΝΗΛΘΕ ΗΔΗ ΣΤΑ 112 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ.
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΧ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    Ο ΘΑΤΣΕΡΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΜΟΔΑΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΤΗς ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΗΔΗ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ 4,4% ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΙΚΟΣ.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΟΙΔΕΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΡΙΣΗ.
    ΤΟ 1929 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ
    ΑΠΟ ΤΟ 2009.
    ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ
    ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ
    ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΝΕΟΚΕΝΣΙΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΖΗΤΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ.
    ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ Ως ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΑΘΩΝ.
    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΥΝΕΛΘΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΩΝ.
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
    ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

    ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ €.
    ΣΗΜΕΡΑ 1 € = 1,57 ΔΟΛΑΡΙΑ.
    ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΝΗΛΘΕ ΗΔΗ ΣΤΑ 112 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ.
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΧ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    Ο ΘΑΤΣΕΡΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΜΟΔΑΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΤΗς ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΗΔΗ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ 4,4% ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΙΚΟΣ.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΟΙΔΕΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΡΙΣΗ.
    ΤΟ 1929 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ
    ΑΠΟ ΤΟ 2009.
    ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ
    ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΑΘΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ
    ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΝΕΟΚΕΝΣΙΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΖΗΤΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ.
    ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ Ως ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΑΘΩΝ.
    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΥΝΕΛΘΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΩΝ.
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
    ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΥΡΙΟΥ
    DAVID ROCKFELLER;
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ;
    .....ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΥΡΙ...
    ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΕΥΔΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ...ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. καλά εσύ που ήθελες να είναι ο Αλογοσκούφης.. Στον δρόμο με τους απεργούς.. Στην "αδελφή ψυχή" που επί παντοδυναμίας του έστησε ο Λαλιώτης θα πήγαινε.. Που αλλού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μα όταν έχεις πεθερό υφυπουργό της χούντας..τι περιμένεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ε καλά που πήγε ο Χριστιανός. Να προβάρει τα καινούργια φορολογικά μέτρα και τις νέες αυξήσεις που θα μας σερβίρει. Σιγά το έγκλημά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ALOGOSKOUFIS-ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
    Πολυ λιγα σχολια, για τη σημερινη ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ,δηλαδη για την ακριβεια .Τι σημαινει αυτο? 1. Οτι οι Ελληνες απλα γκριαζουν 2.Οτι ζουν καλα απο την παραοικονομια και δεν χαμπαριζουν απο ακριβεια?
    Η αληθεια ειναι οτι οι τραπεζες με το πανακριβο χρημα και τα υπερκερδη, τα διυλιστηρια με τα υπερκερδη στα καυσιμα, τα τσιμενταδικα και οι χαλυβουργιες με τα υπερκερδη και την πανακριβη οικοδομη(την ατμομηχανη της οικονομιας) και τα υπολοιπα 15 καρτελ των ειδων του σουπερμαρκετ,κανουν τους Ελληνες να πληρωνουν την διαβιωση τους ακριβοτερα απο ολους τους Ευρωπαιους.Αν τα εχουν τοσο μπολικα -οπως ο ALOGOSKOUFIS-ας γιορταζουν σημερα!
    Χρονια πολλα κοροιδα!
    Ενας αντιπαλος των καρτελ.
    www.stopcartel.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ = ΦΙΑΣΚΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗ
    ο αλογοθκουφηθ δεν ντραπηκε να εκθεσει την πατριδα του στους ευρωπαιους θα ντραπει τωρα τους "ρακενδυτους";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση