σου βγάζω κόκκινη κάρτα... . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Το κυριότερο πρόβλη μα που αντιμετώπιζει η ελληνική κοινωνία ειναι η ελλειψη αισ...
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετώπιζει η ελληνική κοινωνία ειναι η ελλειψη αισθητικής στο τρότπο που πραγματευτομαστε σε δομικό αλλά καισε καθημερινό επιπεδο την καθημερινή μας ζωή. Για ορισμένους ίσως το διλλημα αισθητική ή οπισθοδρόμιση να φαντάζει ουτοπικό ακόμα και ελιτιστικό αδυνατώντας ομως να αντιληφθεί οτι η εννοια της αισθητικής ειναι μια καθαρά κοινωνική και ανθρωπιστική έννοια που καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας, με πολυ-ποικιλουςτρόπους ξεκινώντας απο την υγεία μας και φτάνοντας μεχρι και τηνπροστασία του περιβάλλοντος. Αφορμή για αυτές τις σκέψεις υπήρξε η εικόνα που αντικρύζει κανείς στο υπο κατασκευή δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονικης. 'Ένα κτίσμα που αποτελεί ενα απόλυτα πετυχημένο πείραμα αρχικεκτονικής αφου καταφέρνει να συνδυάσει με μαεστρία ολο το πλήθος των αλληλο-συγκροουμενων σε ορισμένες περιπτώσεων ψυχικών διολησθήσεων του εμπνευστή του: μεγαλο-ιδεατισμός, μεγαλομανία και πλήρη απαξιώση του φυσικού περιβάλλοντος σε μια εποχή που η προστασία των περιβάλλοντος απο εμμονή ορισμένων περιθωριακών του πολιτικου μας συστήματος έχει μετατραπεί σε αναπόσταστο κομμάτι κάθε προοδευτικής πολιτικής.
Ειμαι όμως ευτυχισμένος. Πρώτη φορά ενας πολιτικός δείχνει με ενα πολιτικό του έργο την προσωπικότητα του. Είναι ενα βήμα.. μπρος ή πίσω... Το αφήνω σε εσένα...
--------------------------------------------------------------
Αυτός ο καραγκιόζης που περνάει τρεις φορές τη μέρα από το κομμωτήριο είναι ο λόγος που εμεις οι μ.....κες οι Θεσσαλονικείς έχουμε γίνει ξεφτίλα σε όλη την Ελλάδα.Καλά ρε παιδιά. Δεν έχει η ΝΔ κάτι καλύτερο να κατεβάσει στην Θεσσαλονίκη;;; Αυτός είναι ο καλύτερος της;;; Είμαστε σοβαροί;;; Πλάκα με κάνεις;;;;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήTo πρόβλημα εκτός από τον Βασιλάκη είναι ο ΣΕΡΙΦΗΣ της Θεσσαλονίκης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αθανάσαρος.
1000 κλήσεις κάθε πρωί κόβει μόνο στο κέντρο της πόλης ήτοι 40.000€ κάθε μέρα.
Απ' ότι φαίνεται όμως αυτά τα γκανγκστερικά πρόστημα δεν καταλήγουν στο ταμείο του Δήμου.
Ο Εισαγγελέας δεν έχει ακούσει τίποτε για τα κατορθώματα του Αθανάσαρου;
διαβάστε σχετικά
http://greece-salonika.blogspot.com/2008/04/blog-post_4351.html
«Πόλη του μαλάκα νυφούλα του βορρά!!!». Δεν μας αξίζει τίποτα καλλίτερο. Οι «θύρες» αντικατέστησαν τα κινήματα, την λογική η έπαρση, το «κιμπαρλίκι» η τζάμπα μαγκιά, η φτωχομάνα έγινε ψωμιαδιστάν. Η πόλη εάλω και είναι υπό ρωσοποντιακή κατοχή με στρατό κατοχής τους «γαμιάδες» της κερκίδας.Περαστικά μας και μη χειρότερα που έρχονται.
ΑπάντησηΔιαγραφήTo eipes kai mono sou vre M...ka...giati ton pshfizeis???kai to allo to yio-yio ton Pswmiadh ekeinos sou kanei etsi ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρέπει να δείξουμε οτι δεν ειναι αυτη η θεσσαλονική , δεν ειμαστε εμείς αυτοι οι γραφικοι αλητηριοι που βγάινουν στα κανάλια και μας ξεφτιλίχουν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΛουτράδη συγχαρητήρια
Καιρος ήταν να λεχθεί κατι για αυτο το εκτρωμα..το πελώριο εκτρωμα..μεγαλοσημαδούρα του κιτς. Δυστυχως κατασκευάζεται σένα καταπληκτικό σημειο της πόλης και ο ογκος του ..σημάδι αρχοντοχωριατισμου..έχει πνιξει το τοπίο.Αλλέως πως το έχει "κακογαμησει"..
ΑπάντησηΔιαγραφήΑναρωτιέμαι τι σοι τεχνικοί ηταν αυτοι που επέλεξαν αυτη τη μελέτη..
Η μελετη απ'οτι ξερω έχει γινει την δεκαετια του 70 χωρίς να λάβει υπ' όψιν της την υπάρχουσα δομη της πόλης ( το νεοκατασκευασθεν Βυζαντινό μουσείο ,ακριβως πίσω απο το εκτρωμα αυτο).Η μελετη αυτη απλα ξανατυπώθηκε αλλάζοντας κάποια δομικα υλικα και τίποτα παρα πάνω.
Δεν εχει καμια σχέση με το μετωπο της θάλασσας που βρίσκεται μπροστα του και στέκεται σαν οπτικο εμπόδιο για πολλα σημεια της πόλης ( Ανω Πόλη,Καστρα,Πανεπιστημιο,κ.λ.π.)
Οποιος ζει σ'αυτη την πόλη καταλαβαινει ότι αυτο το πελώριο τείχος κατα μήκος της Βασ.Ολγας ειναι ενα καταστροφικό για την χωροταξική διαρρυθμιση της περιοχης..ΚΡΙΜΑ..
ΚΡΙΜΑ....ΚΡΙΜΑ..
Λουτράδη έγραψες πάλι, ζηλεύεις τον Παπαγεωργόπουλο, επειδή είναι καλοφτιαγμένος. Δεν πειράζει μωρέ, στην άλλη ζωή θα γίνεις κι εσύ ωραίος! :-Ρ
ΑπάντησηΔιαγραφήO PAPAGEORGOPOULSO einaji i apodeixi tis neoblaxias tou ellina
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν κοιταζετε τις ιστορίες με τις καταχρήσεις στο Δήμο λέω εγώ, από το κράτος των Αθηνών κατά τον εκ Bραχασίου συμπολίτη σας ξαστερόγλωσσο κ. καθηγητή .
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτά τα γκλαμουράτα του ωραίου και τα μαγκίστικα του πανίκα σας έλειπαν καρντάσια του βορρά.
Δίνουν συνεντεύξεις τύπου Βας-Βας ο Παρασκευάς ο ένας και τύπου Ευαγγελόπουλου ο έτερος, στο Μεγάλο κανάλι του μπομπολαίικου σαν φουσκωτά παγώνια.
Αποκάτω κρύβουν το τίποτα και οι δύο, το απόλυτο μηδέν.
Ελπίζω να κάνουν εναλλαγή στους ρόλους τους νομαρχία και δήμο ώστε να φηφίσετε ξανά τους ίδιους αφού αυτούς θέλετε και θα μας λείψουν και εμάς εδώ κάτω ως καθαρόαιμοι αριστοφανικοί τύποι.
Αφού θέλετε οπωσδήποτε νεοδημοκράτες τοπικούς αφέντες με κάθε θυσία.
Δηλαδή έχετε το τέλειο δίδυμο τοπικής εξουσίας.
Φαίνεται τόχει η μοίρα σας.
Κουρδίστε λίγο και το μυαλό όμως
γιατί εμάς το δικό μας σάλεψε αδέρφια και γράφουμε παπαριές.
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ
Χρήστο Λουτράδη.....!
ΑπάντησηΔιαγραφήχεχεχεεεεε... οχι σ'αυτον τον ανεγκέφαλο....κοκκινη καρτα
στον λαο της Θεσσαλονικης κοκκινη καρτα !!!!!!!!
που τον εβγαλε 3η φορά ....!
μανωλης απο χανια
Σε αυτη την χώρα δεν ξέρεις που να πρωτο ρίξεις κοκκινη κάρτα..
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΚΚΙΝΗ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΔΩ ΕΧΕΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ .
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ , ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ .
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ,ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ .
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ/Η Ανώνυμος είπε...
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρήστο Λουτράδη.....!
χεχεχεεεεε... οχι σ'αυτον τον ανεγκέφαλο....κοκκινη καρτα
στον λαο της Θεσσαλονικης κοκκινη καρτα !!!!!!!!
που τον εβγαλε 3η φορά ....!
μανωλης απο χανια
16 Απρίλιος 2008 11:44 μμ
.................................
Δεν παρακολουθείτε τα της Θεσσαλονίκης φαίνεται.
Ο Βασιλάκης πήρε κάτι περίεργους ψήφους από μεταδημοτεύσεις στις οποίες όλοι οι νέοι συμπολίτες μας είχαν κατοικία Βενιζέλου 45.
Στο σημερινό ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ δηλαδή!!!!
ΟΧΙ δεν λέω ότι έγινε νοθεία.
Όσοι πήγαν στην πρήτη Δημοτικού άς κάνουν τις προσθαφαιρέσεις.
Pio aidiastiko vrisko ena plio me kimismenous
ΑπάντησηΔιαγραφήxristianous AKROS EPIKINDINOUS na pigenei stin tino
gia tamata kai malakies
pragmatika omos...
auto giati den to grafete???
οι θεσσαλονικεις ειναι ολοι μαλακες
ΑπάντησηΔιαγραφήενα καλοκαιρι τους εφραξε την παραλια ο εξαιρετος κυριος δημαρχος απο το λευκο πυργο μεχρι το λιμανι χωρις να κανει τιποτε και δεν διαμαρτυρηθηκε κανενας !!!
αυτα που λετε για τα κτιρια ειναι ψιλα γραμματα