GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον κ. Αλαβάνο και τον ΟΤΕ...

. Με την Deutsche Deutsche είναι πιο εξασφαλισμένη η κερδοφορία του. . Γράφει ο Δημήτρης Κωβαίος . Αγαπητό μου PRESS - Ελεύθερη μου έκφραση...

.
Με την Deutsche Deutsche είναι πιο εξασφαλισμένη η κερδοφορία του.
.
Γράφει ο Δημήτρης Κωβαίος
.
Αγαπητό μου PRESS- Ελεύθερη μου έκφραση -Δημοσίευσε σε παρακαλώ αυτά που η ταπεινότης μου πιστεύει. Σας χαιρετώ και ευχαριστώ που ενισχύετε την ανάσα μου.
Μία απλή ερώτηση να κάνω στον κ. Αλαβάνο που τόσο πολύ κόπτεται για το συμφέρον του ΟΤΕ. Σήμερα το Ελληνικό δημόσιο κατέχοντας το 25% του ΟΤΕ , θα εισπράτει κάθε χρόνο το 25% των κερδών του, αν φυσικά είναι κερδοφόρος. Αν λοιπόν πάρει το μάνατζμεντ του ΟΤΕ η Deutsche Τelecom τι έχει να φοβηθεί ο κ. Αλαβάνος; Πάλι το Δημόσιο θα εισπράτει το 25% των κερδών και μάλιστα η κερδοφορία θα είναι πιο εξασφαλισμένη όταν θάχει το κουμάντο ένας τηλεπικοινωνιακός κολοσσός.
Δηλαδή ο κ. Αλαβάνος πιστεύει ότι ο ΟΤΕ θα έχει μεγαλύτερη ανάπτυξη έχοντας στο τιμόνι έναν διορισμένο πρόεδρο και δ/νοντα σύμβουλο σαν τον κ. Βουρλούμη; Δηλαδή για να καταλάβω ο κ. Αλαβάνος είναι με τον κ. Βουρλούμη ή εν πάσει περιπτώσει με τον κάθε διορισμένο κύριο Βουρλούμη, που οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΤΕ καθημερινώς υβρίζουν;
Κύριε Αλαβάνο άσε τον πόνο σου για τα Ελληνικά συμφέροντα στον ΟΤΕ . Εκείνο που μετράει είναι ο ΟΤΕ να είναι κερδοφόρος και να δίνει κέρδη στο Δημόσιο. Και νομίζω ότι με την Deutsche Τelecom στο τιμόνι οι πιθανότητες είναι περισσότερες να είναι κερδοφόρος παρά με το δημοσιουπαλληλικό τεμπελχανείο που πάντα εσύ κ. Αλαβάνο υποστηρίζεις.
Εγώ ένας μικροεπενδυτής που έχω 1000 μετοχές ΟΤΕ , θέλω την Deutsche Τelecom στο τιμόνι για να έχω μεγαλύτερες πιθανότητες, ότι θα παίρνω μέρισμα κάθε χρόνο και ακούω βερεσέ αυτά που λες εσύ κ. Αλαβάνο και ο Γεωργάκης και η κ. Λούκα. Και μην παραπληροφορείτε τον κόσμο, μ΄αυτήν την συμφωνία με την Deutsche Τelecom δεν πωλείται ο ΟΤΕ (πουλήθηκε προ πολλού) αλλά παραχωρείται το μάνατζμεντ, το ποσοστό του δημοσίου είτε έτσι είτε αλλιώς πάλι 25% θάναι.
Θέλει θάρρος, πέστε στον κόσμο την αλήθεια. Μ' αυτά που λέτε ο Καραμανλής θα κυβερνάει 20 χρόνια και μπράβο του.
----------------------------------------

47 σχόλια

  1. ΑΜΑΡΤΙΕΣ 83 ΕΤΩΝ
    ........................
    Πονεμένη η ιστορία των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Από την εγκατάστασή τους φέρουν το στίγμα της εξάρτησης και της διεκδίκησης από εγχώρια και διεθνή συμφέροντα. Ο διαγωνισμός για την εγκατάσταση των πρώτων αυτόματων τηλεφωνικών συνδέσεων άρχισε το 1925 και έκλεισε το 1928. Εστειλε προσωρινά τον Μποδοσάκη στη φυλακή, προσέφερε τη βάση κατηγοριών κατά του Ελευθερίου Βενιζέλου και βεβαίως έφερε τη Siemens στην Ελλάδα.

    Στα χρόνια της Κατοχής οι γερμανοί κατακτητές αντιμετώπισαν τις τηλεπικοινωνίες σαν δικές τους. Και στα χρόνια της απελευθέρωσης η δημιουργία του ΟΤΕ στηρίχθηκε στις γερμανικές επανορθώσεις, γι΄ αυτό και μόνος προμηθευτής του Οργανισμού παρέμεινε επί δεκαετίες η Siemens.

    Το μονοπώλιο της γερμανικής εταιρείας έσπασε στα χρόνια της Δικτατορίας ο συνταγματάρχης Αλεξανδρόπουλος, όταν επέτρεψε στους νεαρούς τότε φίλους και συνεταίρους Σωκράτη Κόκκαλη και Αρη Βουδούρη να προμηθεύσουν τον ΟΤΕ με ανατολικογερμανικά τηλέφωνα.

    Εκτοτε οι προμήθειες του ΟΤΕ κυριαρχήθηκαν από έναν ιδιότυπο ενδογερμανικό ανταγωνισμό, ο οποίος υποχώρησε μόνο με την κατάρρευση του καθεστώτος Χόνεκερ, το 1989.

    Στη συνέχεια η Siemens κατέβαλε σοβαρές προσπάθειες να διατηρήσει και να ενισχύσει τη δεσπόζουσα θέση που επί δεκαετίες είχε εξασφαλίσει στις ελληνικές τηλεπικοινωνίες. Χρησιμοποίησε για αυτό κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, όπως αποδεικνύεται τώρα. Ο,τι όμως δεν κατάφεραν οι Γερμανοί με τις μίζες, τους προσφέρεται στην παρούσα συγκυρία διά της αποκρατικοποίησης. Πιθανώς ως την προσεχή Παρασκευή το μέλλον του ΟΤΕ να έχει κριθεί οριστικά. Και θα είναι αποκλειστικά γερμανικό.

    Η κρατική Deutsche Τelekom (το γερμανικό Δημόσιο κατέχει το 34% αυτής) θα ασκεί τη διοίκηση και προνομιακός εταίρος της θα είναι προφανώς η σχεδόν αποκλειστική προμηθεύτριά της στη Γερμανία η αμαρτωλή Siemens. Με τη διαφορά ότι τούτη τη φορά οι Γερμανοί, μαζί με τον ΟΤΕ, θα πάρουν και όλα τα Βαλκάνια. Ως γνωστόν ο σημερινός ΟΤΕ είναι μια μεγάλη εταιρεία με βάσεις ισχύος σε όλη τη Βαλκανικήαπό τα Τίρανα και το Βελιγράδι, ως τα Σκόπια, τη Σόφια και το Βουκουρέστι. Στρατηγικός πια παίκτης στην περιοχή ο ΟΤΕ διαθέτει πλεονέκτημα οικονομικό και γεωπολιτικό μαζί, πρόκειται για περιουσιακό στοιχείο με απροσμέτρητη αξία, που εκχωρείται έτσι χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ανταλλάγματα, διπλωματικά και άλλα.

    Το δυστύχημα στην όλη ιστορία είναι ότι όσοι ανιδιοτελώς εργάστηκαν για τη μεγέθυνση του ΟΤΕ θα κινδυνεύσουν να συρθούν προσεχώς στα δικαστήρια, με την κατηγορία χρηματισμού από τη Siemens!!! Η απόλυτη ελληνική τραγωδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα παίρνεις κε μικροεπενδυτη, απο τις μετοχές της ΝΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τελευταία φράση σας κύριε είναι όλα τα λεφτά. Γράψατε τόσα πολλά για να καταλήξετε στο ότι ο Καραμανλής θα κυβερνήσει άλλα 20 χρόνια. Μπράβο σου μικροεπενδυτή των 1000 μετοχών. Αλήθεια γιατί η DT δεν πάει και τοσο καλά στη Γερμανία; Δεν σε φοβίζει μήπως και εδώ τα κάνει σκατά και οι μετοχες σου θα γίνουν χαρτί υγείας; Γιατί οι Γερμανοί δεν πωλούν τη DT αλλά αγοράζουν μια άλλη εταιρία σε άλλη χώρα. Ο ΟΤΕ διείσδυσε και στη Ρουμανία, στη Σερβία στη Γεωργία στα Σκόπια. Τότε όμως κυβερνούσαν άλλοι. Βλέπαν αλλιώς τις επιχειρήσεις του Δημοσίου. Και κάποιοι τους κατηγορούσαν ότι ξεπουλούσαν τα ασημικά της οικογενείας. Και ήρθαν στην εξουσία και της δώσαν και κατάλαβε. Δρόμοι, λιμάνια, ΟΤΕ, ΔΕΗ τα πάντα ξεπουλιούνται. Κοψοχρονιάς. Γιατί έτσι είνια και θα είναι η Δεξιά. Τα πάντα ξεπούλημα στο Κεφάλαιο.Κι ο λαός στην πείνα. Και συ ταλαίπωρε μικροεπεενδυτή ονειρεύεσαι να χορτάσεις με τη DT. Κούνια που σε κούναγε ταλαίπωρε Δεξιούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πώληση του ΟΤΕ με τον τρόπο που πάει να γίνει είναι η απάτη του αιώνα. Σκοπός της Κυβέρνησης δεν είναι κανείς άλλος, περά απ΄ το να κάνουνε μερικά στελέχη της τη μπάζα τους, η οποία θα είναι και γερή.Αν γίνει τελικά η περιβόητη πώληση, που θα ζημιώσει ανευ προηγουμένου το ελληνικό δημόσιο, εύχομαι στους γιατρούς να τις φάνε τις μίζες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βάλε τις μετοχες στον Κώλο σου, παλιομαλάκα !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο ρε Φίλε, τα κατάφερες!!
    Με τις μετοχές του ΟΤΕ που έχεις, έλυσες το οικονομικό σου πρόβλημα!!! Πρέπει να έχεις αγωνία μην τις χάσης!! Να σου κάνω μια πρόταση: Βρές στρατηγικό επενδυτή τον Μπιλ Γκειτς!!
    ΡΕ μας δουλεύεις???
    Πάρε τις μετοχές σου, κάνε τις "Μασούρι" και βάλτες στον κώλο σου!!
    Έτσι???
    Και να μηλάς καλλίτερα, για οποιονδήποτε ανθρωπο!!!
    Άντε του κώλου μικροεπενδυτά, που δεν κατάλβες ακόμα τι παίζεται με τον ΟΤΕ!!
    Άντε μαλάκα!! Μόνο αυτο σε ταιριάζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. χαχαχα

    ρε μπαγάσα "Κωβαίο",
    σε παραδέχομαι επειδή μπορεί μεν να ταλιμπανίζεις, αλλά έχεις πλάκα.

    Ευτυχώς, όσο κι αν εσύ ζητάς να του πέσει ("πέστε" στον κόσμο), εμάς συνεχίζει να μας σηκώνεται. Φυλαχτείτε κωθώνια. Φυλαχτείτε από την βούληση της "μειοψηφίας" του 70% του λαού!

    Εκτός ρε Κωβαίε κι αν εννοείς "πείτε" - πράγμα μάλλον απίθανο - αφού στο "πέστε" επικεντρώνεται τον τελευταίο καιρό η αγωνία σου και η αγωνία πολλών άλλων ακόμα...

    "πέστε" κύριε Αλαβάνο, "πέστε" γιατί και στους άλλους... πεσμένα τους είναι και ζητούν παρηγοριά και συμπαράσταση!

    και κάτι ακόμα Κωβαίε (όχι Κωβαίο), δεν λέμε "κύριε Αλαβάνο", "κύριε Ευαγγελάτο" κλπ διότι δεν είναι ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ.

    Το σωστό (η κλητική) είναι "Αλαβάνε", "Ευαγγελάτε" κλπ.

    Αγράμματοι φανατικοί θρασείς νεοδημοκράτες με τα "τρείς χρόνια ή τα τρείς-ήμισι χρόνια"...

    ΟΥΦΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν κανείς είναι ηλίθιος και φανατισμένος δεν τον σώζει τίποτε.

    Προφανώς ο κύριος δεν έχει ιδέα για το πώς λειτουργούν οι εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες.

    Ο Δ.Σ. του ΟΤΕ (δηλαδή η DT) μπορεί να κάνει ό,τι θέλει τα κέρδη της επιχείρησης. Μπορεί να τα επενδύσει όπου θέλει και να αγοράσει ό,τι θέλει. Αν περισσέψει τίποτε μπορεί να σου δώσει κι εσένα μέρισμα.

    Δείχνει ο αρθρογράφος την μικροαστική του κι εγωιστική του αντίληψη. Αντί να κόπτεται για το τι μέρισμα ψίχουλα θα πάρει ο ίδιος από τον ΟΤΕ, μήπως θα έπρεπε να κόπτεται για το ότι τα δις € που θα μπορούσε να καρπωθεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός ανεξαρτήτος οικονομικών δυνατοτήτων εάν το δημόσιο είχε το 100% του ΟΤΕ, τώρα θα καταλήγουν στις τσέπες μεγαλοεπενδυτών και καιροσκόπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό;

    Τα παραπάνω ισχύουν για μια οποιαδήποτε εταιρεία. Τώρα όταν μιλάμε για την εταιρεία που ελέγχει τις τηλεπικοινωνίες της χώρας, κάτι το οποίο έχει τεράστιες συνέπειες στην ασφάλεια και την σταθερότητα, οι λόγοι για να ΜΗΝ ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΤΕ είναι πολλαπλοί. Δηλαδή τόσο χαζοί είναι και οι Γερμανοί και οι Γάλλοι, οι Βρετανοί και τόσοι άλλοι ου δεν έχουν εκχωρήσει τους τηλεπικοινωνιακούς τους οργανισμούς; Βγάλτε τα γαλάζια και τα πράσινα γυαλια μπας και δείτε την αλήθεια επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στην Ελλάδα με το μισο μισθο η λογικη τιμη ειναι 45-50 λεπτα το λιτρο. αυτος ειναι ο στοχος. η εταιρεια που θα επιλεξουμε θα εχει 2 επιλογες, ή κλεινει ή ριχνει τις τιμες. να ειστε σιγουροι οτι δεν θα κλεισει, και αναγκαστικα θα ακολουθησουν και οι αλλες εταιρειες. και το μποικοταζ πρεπει να γινει σε ολα τα προιοντα της εταιρειας που θα επιλεγει. Γαμιέσαι Καψαμπέλη πουσταρά. το κριτηριο για να διαλεξουμε εταιρεια πρεπει να ειναι η θεση της στην αγορα, να ειναι δηλαδη η εταιρεια με τις περισσοτερες πωλησεις. ετσι ουτε τα προιοντα θα στερηθουμε και θα τα πληρωνουμε σε λογικες τιμες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ena basiko pragma pou sou diafevgei ektos twn allwn einai to thema twn ergazomenwn tou OTE se periptwsh pou to management allaksei xeria. Poios diasfalizei apo ekei kai pera oti de tha ginei meiwsh proswpikou an auto apofasisoun oi Germanoi kai de tha apolithoun arketoi apo tous monimous ipallilous.
    na loipon ena apo ta themata gia ta opoia koptetai o alavanos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ αντί για απάντηση φίλησα την κλειτορίδα της και γεύτηκα με την γλώσσα μου τους χυμούς της. Δεν άντεχα άλλο. Δε μπορούσα να συγκρατηθώ. Εκείνη με ξάπλωσε στο κρεβάτι και μου ξεκούμπωσε το πουκάμισο ενώ έτριβε το μουνάκι της πάνω μου. Εγώ ξεκούμπωσα το παντελόνι μου με τρεμάμενα χέρια και αφού το έβγαλα άρχισα να χαϊδεύω τον όμορφο κώλο και τα μπουτάκια της. Εκείνη μου έγλειφε και μου δάγκωνε τις ρόγες. Μου κατέβασε το κιλότακι και έφερε το μουνάκι της ακριβώς πάνω στο δικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. esi blaka krata tis 1000 metoxes sou kai pesta stis giagiades kai papoydes ton akritikon xorion kai nision poy eki beni mesa o ote me ta panakriba asirmata diktia kai tora me toyw germanoys sthn paramikri blabi eite tha ta afinoyn xalasmena eite tha xreonoyn 2-3o pagio gia kairo. Kai otan meinei to 5% ston ote poy proeipan (sintoma) na doyme posa kerdi tha pairnei to dimosio. me tis igies mas.
    Zoyme sthn xora tis mizas kai tis marionetas me protagonisti ta 2 kommata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνω απολυτα με τον Κο Κωβαιο. Και η κερδοφορια θα ειναι εξασφαλισμενη και η παροχη υπηρεσιων θα ειναι καλητερη.Ολοι κοπτονται για τον ΟΤΕ ''οτι ειναι κερδοφορος , οτι απ,αυτον εξαρταται η εθνικη ασφαλεια για τις πληροφοριες κ.λ.π''. Ξεχνουν να μας πουν οτι ο ΟΤΕ ειναι μονοπωλιο.Και οι οποιες ιδιωτικες εταιρειες προσπαθησαν και προσπαθουν να μπουν στα νερα του σαμποταρονται ασυστολως απο τους συνδικαλισταραδες του ΟΤΕ .Θυμαμαι οταν σαν φοιτητης στην Αγγλια την δεκαετια του 1970-80 επετραπηκε σε ιδιοτικες εταιρειες να ανταγωνιστουν την BRITISH TELECOM οι τηλεφωνικοι θαλαμοι ξεφυτρωναν στους δρομους σαν τα μανιταρια (MERCURY κ.λ.π).Η δε BRITISH TELECOM εδιδε αποζημηωση 5 λιρες για καθε ημερα καθυστερησης στην εγκατασταση του τηλεφωνου . Η κρατικες εταιρειες ειναι καλες οσο εχουν σωστους ανθρωπους να τις διαχειριστουν και οχι τεμπεληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙς ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΜΕΓΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ?ΕΛΕΟΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τον φίλο Δημήτρη Κωβαίο:
    -----------------------------------
    Τα όσα γράφεις για τον ΟΤΕ και την Deutsche Telekom, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
    Η παρατήρησή μου προς εσένα είναι, για το πως μπόρεσες και αφιέρωσες ολόκληρη στήλη, και να ασχοληθείς με τον Αλαβάνο.
    Αυτά τα τεχνικά πολιτικά κατασκευάσματα τύπου Αλαβάνου, γεννήθηκαν στη χώρα μας, ακριβώς για να προκαλέσουν ζημιά σ' αυτή.
    Εάν θέλεις να δοκιμάσεις την πολιτική ποιότητα αυτού του ανθρώπου, κατέβασε ένα οποιοδήποτε άλλο άρθο που να απηχεί στις δικές του απόψεις.
    Τότε θα διαπιστώσεις ότι ο ίδιος, διαφωνεί με τον εαυτό του, διότι κάτι άλλο θα βρει να σου αντιπροτείνει.
    Είναι δοκιμασμένη συνταγή.
    Δεν σου το λέω κατά τύχη.
    Αυτός ο...φτωχός κομμουνιστής που προσπαθεί να παρουσιάσει ένα άλλο είδος...δημοκρατικής κουλτούρας, μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στην πολιτική ζωή του τόπου και του αξίζει μόνο η περιφρόνηση.
    Εγώ απορώ και για έναν άλλο λόγο:
    Το ότι υπάρχουν άτομα που τον παρακολουθούν και τον υποστηρίζουν.
    Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι και η σημερινή κατάντια της Ελλάδας, δεν είναι τυχαία.

    Φιλικά

    gianniotsis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο επαρχιωτισμός σου δεν έχει όρια μάστορα. Το μόνο που σε ενεδιαφέρει είναι το μέρισμα... 100 μετοχών. Σιγά τα αυγά, επενδυτάκο μου.
    Όποιος έχει ένα δράμι μυαλό άντιλαμβάνεται ότι οι τηλεπικοινωνίες είναι στρατηγικής σημασίας τομέας για κάθε κρατική οντότητα, ιδιαίτερα εάν το "οικόπεδο" είναι στην άκρη της Ευρώπης και της Μεσογείου, στα βαλκάνια που μυρίζουν ανακατατάξεις.
    Αυτό είναι το μείζον. Η τσέπη σου (και δεν μιλάμε για μισθούς ή μεροκάματα τώρα) το έσχατο.
    Κατάλαβες πουλί μου;
    ΠΕΡΙΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόσο κοστίζει η άποψή σου ρε φίλε;
    Γιατί θέλω να προσφέρω κάτι παραπάνω.


    ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ
    ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΑΞΙΑ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ
    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
    ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 35-40 ΕΥΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η SIEMENS Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΡΗΧΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΟΤΕ ΣΕ ΤΙΜΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ .... ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ !

    Alexandros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιος συνεταίρος στον ΟΤΕ;

    Του Στεφανου Μανου*

    Παρακολουθώ με ανάμεικτα αισθήματα τις συζητήσεις καφενείου που προκλήθηκαν από τη στιγμή που στον ΟΤΕ ενεπλάκη η MIG (Marfin, του κ. Βγενόπουλου). Τα ερωτήματα που θα έθετα είναι τα ακόλουθα:

    Τι προέχει για την Ελλάδα; Να έχει φθηνές και άριστες τηλεπικοινωνίες ή να έχει δικές της τηλεπικοινωνίες, έστω και αν είναι ακριβές, έστω και αν δεν είναι άριστες; Την απάντηση επιχείρησα να δώσω το 1992. Προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα άριστες τηλεπικοινωνίες, αποκλείστηκε ο ΟΤΕ και πουλήθηκαν δύο άδειες κινητής τηλεφωνίας σε διεθνείς τηλεπικοινωνιακές επιχειρήσεις. Το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα, στην κινητή τηλεφωνία, η Ελλάδα βρίσκεται σε διεθνή πρωτοπορία και πάντως δεν υστερεί. Για να γίνει ο ΟΤΕ «άριστος» πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών αναζητήθηκε –με διεθνή διαγωνισμό το 1993– διεθνής τηλεπικοινωνιακός οργανισμός, που θα αναλάμβανε σε πρώτη φάση το 35% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ και τη διοίκησή του (το κράτος θα διατηρούσε ορισμένα ρητά κατονομαζόμενα δικαιώματα). Μετά τις εκλογές του 1993, το ΠΑΣΟΚ ματαίωσε τον διαγωνισμό, αλλά σταδιακά εκποίησε το 50% των μετοχών του ΟΤΕ.

    Σήμερα μπορεί να θεωρηθεί ο ΟΤΕ «άριστος» πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών; Ούτε άριστος είναι ούτε φθηνός. Είναι απλώς καλύτερος απ’ ό,τι ήταν προ τετραετίας. Ο «μέτριος» ΟΤΕ παρασύρει στη μετριότητα την Ελλάδα, που δεν μπορεί να κάνει ό,τι μπορούν άλλες κοινωνίες με πιο εξελιγμένους τηλεπικοινωνιακούς φορείς.

    Οπως και το 1993, έτσι και τώρα ο ΟΤΕ έχει ανάγκη από ένα άλμα που μόνο με την είσοδο ενός σημαντικού συνεταίρου μπορεί να πραγματοποιηθεί. Χωρίς συνεταίρο, άλμα δεν γίνεται. Βηματάκια προς τη σωστή κατεύθυνση ασφαλώς μπορούν να γίνουν, άλμα όμως όχι. Ο σωστός συνεταίρος –αν έχει τα σωστά κίνητρα– μπορεί να συνεισφέρει κεφάλαια, τεχνολογία και διοικητική τεχνογνωσία.

    Είναι η Deutsche Telekom τέτοιος συνεταίρος; Ισως. Η D.T. μάλλον διαθέτει κεφάλαια, τεχνολογία και διοικητική τεχνογνωσία, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι θα έχει τα σωστά κίνητρα. Ο ΟΤΕ θα είναι για την D.T. μια θυγατρική στην άκρη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ένα υποκατάστημα. Το κύριο μέλημα της D.T. θα είναι η εξέλιξη της ίδιας της D.T. και όχι τα συμφέροντα του υποκαταστήματος. Μάλιστα, όσο μικρότερο είναι το ποσοστό της συμμετοχής της στον ΟΤΕ τόσο λιγότερο θα ενδιαφέρεται για τον ΟΤΕ. Θα τεθεί το ζήτημα των προμηθειών. Αγοράζοντας π.χ. κεντρικά η D.T. από τη Siemens θα μπορεί να επιτύχει καλύτερους όρους απ’ ό,τι ο ΟΤΕ μόνος του. Θα έχει συμφέρον η D.T. να περάσει το όφελος στον ΟΤΕ ή θα προτιμήσει να κρατήσει ένα μέρος για λογαριασμό της; Μήπως θα μας στέλνει ξεπερασμένο υλικό που δεν χρειάζεται πια; Αν η D.T. θελήσει να επεκταθεί στην Τουρκία, θα το κάνει από τη Γερμανία ή μέσω ΟΤΕ;

    Αντίθετα, αν ο συνεταίρος του ΟΤΕ ήταν μια σπουδαία αμερικανική ή ασιατική τηλεπικοινωνιακή επιχείρηση που δεν έχει έδρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ο ΟΤΕ θα γινόταν για την επιχείρηση αυτή το όχημα για τη διείσδυση στην Ευρώπη. Ο ΟΤΕ δεν θα είχε τον ρόλο περιφερειακού υποκαταστήματος αλλά κεντρικό ευρωπαϊκό ρόλο, μέσω του οποίου θα γινόντουσαν όλες οι ευρωπαϊκές επεκτάσεις.

    Δεν γνωρίζω αν η κυβέρνηση αναζήτησε δραστήρια συνεταίρο έξω από την Ευρώπη. Νομίζω πως όχι. Είναι, κατά τη γνώμη μου, σημαντικό στρατηγικό λάθος.

    Η εμφάνιση της D.T. μέσω MIG δεν χαρακτηρίζεται από κομψότητα. Δημιουργεί την εντύπωση κάποιας αδιαφανούς συναλλαγής. Αν κάποιος διαθέτει ένα τριώροφο κτίριο που στην αγορά αποτιμάται 180.000 ευρώ, θα το αγόραζε ένας έμπειρος κατασκευαστής για 260.000 ευρώ; Ναι, αν ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ του υποσχόταν: «Πάρ’ το και θα σου δώσω την άδεια να κτίσεις δύο επιπλέον ορόφους».

    Εστω πάντως ότι η κυβέρνηση αναζήτησε δραστήρια στρατηγικό εταίρο και τελικώς βρήκε μόνο έναν: Την Deutsche Telekom.

    Είναι καλό για την Ελλάδα να κρατήσει το κράτος το 25% και να συνδιοικεί τον ΟΤΕ με την Deutsche Telekom, όπως δήλωσε στη Βουλή ο κ. Αλογοσκούφης;

    Η συνδιοίκηση (αν πρόκειται πράγματι για συνδιοίκηση και όχι για ένα φθηνό κόλπο για να ξεγελαστούν ορισμένοι αντιρρησίες) αποτελεί τη χειρότερη επιλογή. Καλύτερα να μη γίνει τίποτε. Αλλωστε, αμφιβάλλω ότι η D.T. θα δεχθεί συνδιοίκηση. Κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα το δεχόταν. Αρα καταλήγω ότι δεν θα πρόκειται για συνδιοίκηση, αλλά για ένα σχήμα που θα βαφτιστεί συνδιοίκηση χωρίς να είναι.

    Να κρατήσει το κράτος το 25%; Δεν με ενδιαφέρει τι θα κρατήσει το κράτος. Με ενδιαφέρει τι θα πάρει ο στρατηγικός εταίρος στον οποίο θα παραχωρηθεί η διοίκηση του ΟΤΕ. Κατά τη γνώμη μου, το ελάχιστο ποσοστό που να δικαιολογεί εκχώρηση της διοίκησης είναι 35%. Παραπάνω θα ήταν καλύτερα. Θα ήθελα τα συμφέροντα του συνεταίρου να ταυτίζονται με τα συμφέροντα του ΟΤΕ. Η καλύτερη διασφάλιση γι’ αυτό είναι το υψηλό ποσοστό συμμετοχής.

    Τα συμφέροντα του κράτους δεν εξασφαλίζονται με τη διακράτηση μετοχών, ακόμη και του 100%. Τα συμφέροντα του κράτους θα διασφαλιστούν μόνον αν το κράτος θέσει αυστηρούς και σοβαρούς κανόνες λειτουργίας, ασφάλειας, απορρήτου κ.λπ. και δημιουργήσει αξιόπιστους μηχανισμούς ελέγχου και πιστοποίησης ότι όλα εκτελούνται σύμφωνα με τους κανόνες. Είτε ο ΟΤΕ ανήκει στο κράτος ή σε τρίτους. Αν υπάρχουν στον ΟΤΕ κυκλώματα ή δίκτυα ευαίσθητα για την εθνική άμυνα και ασφάλεια, κακώς υπάρχουν. Θα πρέπει να περιέλθουν στον έλεγχο των ενόπλων δυνάμεων και των μονάδων ασφαλείας. Είτε ο ΟΤΕ ανήκει στην D.T. είτε στο κράτος.

    Ο ΟΤΕ είναι μια από τις πολύ λίγες ελληνικές επιχειρήσεις με διεθνή χρηματιστηριακή παρουσία. Οι, κατά τη γνώμη μου, «σαχλαμάρες» περί συνδιοίκησης μπορούν να πλήξουν τη μετοχή του ΟΤΕ και μαζί με τον ΟΤΕ και άλλες ελληνικές μετοχές.

    * Ο κ. Στέφανος Μάνος είναι πρώην υπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανεργία, ακρίβεια, σκάνδαλα, διαφθορά, αναξιοκρατία, ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων και του κόπου των εργαζόμενων.

    Είχαν πει ότι θα εξοικονομούν από την περικοπή δαπανών 10 δις το χρόνο που το "σπάταλο" ΠΑΣΟΚ έκανε.

    Αντί αυτού έχουμε αύξηση των δαπανών περίπου 20 % το χρόνο με αποτέλεσμα ο δανεισμός της χώρας να έχει αυξηθεί επικίνδυνα, έχουν αφήσει ασύδοτους τους μεσάζοντες στην αγορά, έχουν ταράξει το κόσμο στους φόρους, και το εισόδημα των εργαζομένων να έχει υποστεί καθίζηση στα χρόνια διακυβέρνησης τους .

    Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει, να αντιμετωπίσει τη πραγματικότητα, και όχι να πιστεύει τους συκοφάντες, τα λαμόγια, τους κουκουλοφόρους και τους ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε Κοβαίε και νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια. Μήπως να παραχωρήσουμε και διάφορα υπουργεία στους μανατζερς πολυεθνικών; Συμφέρει. Θα κρατήσετε και μερικές μετοχές.


    Εδώ παραχωρήσατε το μανατζμεντ της λογικής και της σκέψης σας στις πολυεθνικές, στον ΟΤΕ θα κωλώνατε; Σας συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Περίμενε να πάρεις μέρισμα!!!!!
    Για σένα θα νοιαστεί η DT!!!!
    Αλλιώς θα τα παίρνει τα λεφτά της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  26. Έναν ναρκομανή επειγόντως, για την τιμή μου!


    Μικρή αγγελία: θέλω να γνωρίσω επειγόντως τρεις «χασικλήδες»…

    Σε τηλεοπτική εκπομπή πριν τρεις μέρες ήταν καλεσμένος ο Αργύρης Ντινόπουλος από την ΝΔ και δυο άλλα πρόσωπα, ένα από το ΠαΣοΚ κι ένα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Μετά το ερώτημα του δημοσιογράφου, ο λόγος δόθηκε πρώτα στον Ντινόπουλο.
    Out of the blue κυριολεκτικά, απρόκλητα, άνευ προηγούμενης αναφοράς από οιονδήποτε άλλο συνομιλητή, ο γνωστός σε όλους μας για την «απαράμιλλη» γραφικότητα και το «ανυπέρβλητο» ήθος του πρώην ταλιμπανογράφος, άρχισε με την φράση υπαινιγμό «εγώ πάντως δεν κάνω παρέα με χασικλήδες». Απρόκλητα και εκτός θέματος φυσικά.
    Μοναδικός! Ανυπέρβλητος! Αλλά πολύ… κόπανος!
    Βρήκε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε για να λοιδορήσει για μια ακόμα φορά ως κοινός συκοφάντης που είναι. Είναι όμως αληθής ο ισχυρισμός του; Αυτό ελέγχεται…

    Ποιες να είναι οι παρέες του εν λόγω «αξιοπρεπούς κυρίου»; Ας απαριθμήσουμε μερικούς…

    * Ο Καραμανλής, της κατ' επανάληψη καταπάτησης αξιών θεσμών και συνταγματικών επιταγών.

    * Ο Χατζηγάκης του «η πορεία του Ελληνισμού και της Χριστιανικής Ορθοδοξίας είναι συνυφασμένη ανά τους αιώνας και όσοι ομιλούν για διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας είναι… βαθειά νυχτωμένοι», βάλε και το «οικογένεια» μάστορα να δέσει το τρίπτυχο «Ελληνοχριστιανικό ιδεώδες, πατρίς θρησκεία οικογένεια, ζήτω η Επανάστασις».

    * Οι κουμπάροι του Τσιτουρίδη, της γνωστής ιστορίας των ομολόγων…

    * Ο Ζαχόπουλος, φονιάς των μνημείων του πολιτισμού που αν πηδήξει, ίσως διορίσει…

    * Ο τρόμπας καλλιτέχνης της βιντεοκασέτας, φίλος του Ζαχό-δουλου, με το μνημειώδες «οι κοριοί του τρόμπα»…

    * Ο Σουφλιάς της «πράσινης πυρηνικής ενέργειας» και του «δεν θα μας ρίξετε από την Κυβέρνηση για ένα κωλόσπιτο», άξιος διάδοχος Γιαννόπουλου «είμαι άντρας και τ' αυθαίρετο θα κάνω» και να πλύνεις κι ένα πιάτο παραπάνω…

    * Ο Ρουσσόbird, απωθημένο πουλί (παπαγάλος) της νιότης, «ταχύτης σε σπίτια ανά χρόνια», τρία πουλάκια κάθουνταν, «[…] μεταξύ άλλων και το τηλέφωνο του ιδίου του Πρωθυπουργού», ενημέρωση του είδους «ουδέν σχόλιον»…

    * Ο Αλογοσκούφης της εκποίησης και ρευστοποίησης Δημόσιας περιουσίας…

    * Οι Δημοκράτες του ΕΒΕΑ, «ο επάρατος συνδικαλισμός, οι εργαζόμενοι φταίνε που δεν επένδυσε η ΔΕΗ». Η υπόθεση βέβαια τέθηκε στο αρχείο αφού δεν διαπιστώθηκαν κατά την έρευνα αξιόποινες πράξεις…

    * Ο Μαγγίνας «σε προκατασκευασμένο από δεκαετίας σπίτι μου στο Κορωπί, φιλοξενώ δύο αλλοδαπούς»…

    Υπόκοσμος. Η λίστα είναι ατέλειωτη…

    Ρε παιδιά, σας παρακαλώ! Γνωρίστε μου ένα πρεζόνι, έναν χασικλή, έναν ναρκομανή ασθενή εξαρτημένο επειγόντως! Να έχω κάτι για το οποίο να μπορώ να είμαι υπερήφανος, να λέω ότι κάνω παρέα με ναρκομανείς και όχι με αυτούς που κάνει παρέα ο «Αργύρης των αργυρίων»!

    Έναν ναρκομανή επειγόντως, όχι τίποτ' άλλο, για την τιμή μου!

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρέ σείς, αντιληφθείτε ότι :

    Το θέμα του ΟΤΕ, οι κυβερνήσεις το χειρίζονται, εκτός από "για καμμιά ψιλοκονόμα", ΚΥΡΙΩΣ με ψυχολογικούς - εκλογολογικούς όρους:
    Η μεγάλη πλειονότητα των ψηφοφόρων, μετά από πολυετή κοπιώδη προσπάθεια διαφόρων μισθοφόρων τύπου ΑΛΑΤΙΆ, (νύν βουλευτών),
    αντιμετωπίζει τον ΟΤΕ με ΜΙΣΟΣ,
    όχι λογικά και χρηματιστηριακά :
    Τούς ΜΙΣΕΙ τούς οτετζήδες, πού βγαίνουν στη σύνταξη στά 50 με ΔΙΠΛΟ (2 Χ 60.000 € ), εφ' άπαξ.

    Μην εξαντλήσθε λοιπόν σε ανοησίες και αντεγκλήσεις πού φθάνουν στα όρια τού γελοίου (..Έναν ναρκομανή επειγόντως,...).
    Όλα έχουν την δημοκρατική εξήγησή τους και τελικώς ικανοποιούν το ζητούμενο από την συγκυριακή ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ 25% ΘΑ ΓΙΝΕΙ 5%. ΤΑ ΔΕ ΚΕΡΔΗ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΣΜΑ. ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ IQ=0.
    ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ,ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.
    ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΠΡΑΒΟ



    ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΚΩΒΑΙΟ


    ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ


    ΜΕΣ ΣΤΗ ΘΟΛΟΚΟΛΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜ..... ΑΠΟΨΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΟΤΕ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ!!! ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑ,ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΣΕ ΜΟΥΤΣΟ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΤΟΝ ΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΥ ΛΟΓΩ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΓΙΑ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Κ.Λ.Π, ΑΛΛΑ...ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΥΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ..ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ..ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ...ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ...ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ!!! ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ.ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΕ-ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ο λόγος που παίρνει το γερμανικό δημόσιο τον οτε είναι για να τον κλείσει και να προωθήσει στη θέση του τη δική του παρουσία

    αντε κορόιδα που νομίζετε ότι θα κερδίσετε από τον οτε

    κι έτσι που δεν θα υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός μην περιμένετε βελτίωση υπηρεσιών

    μου κάνει εντύπωση που πολλοί κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν....!!!!

    και όσοι κατηγορούν το πασοκ γιατί πούλησε μετοχές και ήλεγχε την εταιρία με 38%........το γερμανικό δημόσιο ελέγχει τον οτε του με 34%

    σε μια μεγάλη εταιρία πρέπει να υπάρχει διασπορά μετοχών αλλιώς δεν επενδύουν τα μεγάλα fund

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΥΡΙΕ ΚΩΒΑΙΟ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΞ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όταν πουλάς μετοχές του ΟΤΕ ιδιοκτησίας του δημοσίου
    κάνεις δημόσιο διεθνή διαγωνισμό.
    Όσο και να πάρεις ανα τεμάχιο απευθείας δεν καλύπτεσαι.
    Συμφωνία απ' ευθείας δεν χωρεί.
    Άρα η βαλίτσα θα πάει μακρυά
    με απευθείας συμφωνία με την DT.
    Παραπομπές ΚΑΙ ασυμάζευτα,
    νομος περί ευθύνης Υπουργών και συμμετόχων.Πρώτος διδάξας ο επίτιμος πρόεδρος Κώστας Μητσοτάκης.
    Δεν πουλά ο ιδιώτης Βγενόπουλος τώρα, καταλάβατε;
    Αυτά που λένε τα Χαζοκάναλα ότι θα πουλήσει το δημόσιο το 3% λίγο πάνω από όσο πήρε ο βγενόπουλος από τους γερμανούς είναι αρλούμπα .
    Μπορεί να ρθεί πχ ο ιαπωνας χοιρο χιτο και να δώσει πολύ παραπάνω από τους Γερμανούς ανά μετοχή .
    Που θα σταθεί μετά ο μεταρρυθμιστής πχ αλογοσκούφης.
    και όχι αλλα σκεφτομαι ότι
    θΑ ΣΚΆΣΕΙ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΝ ΟΤΕ.
    Ο ΒΕΡΕΛΉΣ ΤΟ ΣΗΜΗΤΟΠΑΙΔΟ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.
    Α ΡΕ ΕΒΕΡΤ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΕΒΕΡΤ ΤΗ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗ ΛΟΥΜΠΑ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.
    ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΘΑ ΣΚΟΝΤΑΨΕΤΕ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ D.T.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    ΔΕΝ ΠΟΥΛΑ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΕΠΙΤΙΜΕ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 9.34μμ

    Τα είπαμε αυτά, μην τα ξαναλέμε, η ΝΔ είναι υπόκοσμος.

    Επειδή όμως έχουμε κι εμείς μια πολύ πλούσια database, να σου τραβήξω ένα καλό outing για τη παρέα σας και τον μαλάκα τον "τζων" ο οποίος έγραψε αυτά που επαναλαμβάνεις; Ακόμα λέω να συμπεριλάβω και τους γνωστούς υποψηφίους με τη ΝΔ, τη "γκαρσόνα" του ίντερνετ καφέ, την ομάδα των συριζογουάτσων, τα πέη ηλείας... ατέλειωτη η λίστα των παρακρατικών τραμπούκων.

    Αν νομίζετε ότι σταματήσαμε να συλλέγουμε "διαμάντια" και πληροφορίες... την πατήσατε.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εσύ 1,16 είσαι πολύ ταλαίπωρος και όχι οσυντάκτης που ξέρει τι του γίνεται. Εσύ δεν γνωρίζεις ότι το 66% του ΟΤΕ ξεπούληθηκε επί ΠΑΣΟΚ και τώρα κάνουν τις παρθένες.Εσύ ταλαίπωρε φοβάσαι την D.T αλλά έχεις εμπιστοσύνη στους Διορισμένους με πολιτικά κριτήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βρε ΗΛΙΘΙΕ 5,41 της 7 Μαίου εσύ αν είχες μετοχες του ΟΤΕ θα ένοιωθες ανήσυχος τώρα που ο ΟΤΕ , πάει στους Γερμανούς και ήσουν ήσυχος που διοικούσε ο διορισμένος κ. Βουρλούμης; Γιατί όλοι εσείς το αριστερό φασισταριό βρίζετε τόσο χυδαία τον συντάκτη ; Εσείς οι αριστεροί μόνο να βρίζετε ξέρετε και να θέλετε πολλά λεφτά και λίγη δουλειά και όλοι σας θέλετε να είστε δημόσιοι Υπάλληλοι . Δικές σας δουλειές δεν μπορείτε να κάνετε γιατί είστε ανίκανοι και τεμπέληδες. Δήθεν ενδιαφέρεστε για την ελληνικότητα του ΟΤΕ αλλά δεν λέτε την αλήθεια ότι το μόνο σας ενδιαφερον είναι να είστε υπάλληλοι του ΟΤΕ και να πληρώνεστε καλά και να κάνετε τις απρργίες σας και όλο να διεκδικείτε δικαιώματα αλλά υποχρεώσεις ποτέ. Δεν σας ενδιαφέρει η ποιότητα υπηρεσιών του ΟΤΕ αλλά μόνο να ανεβαίνουν οι αμοιβές σας και νάχετε και συμπαραστάτη τον ΑΛΑΒΑΝΟ και τον ΤΣΙΠΡΑ στις παράλογες απαιτήσεις σας περί δημιουργίας καθεστώτος Τεμπελχανείου σε κάθε Δημόσιο οργανισμό. Αυτοί είστε ανίκανα αριστερά φασισταριά που βρίζετε έναν άνθρωπο κατιρτισμένο που θέλησε να πει μια γνώμη διαφορετική από τη δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εσύ 1,38 δεν έχεις μετοχές του ΟΤΕ; Γιατί δεν έχεις ; Πέστο . Γιατί δεν έχεις μία , γιατί είσαι κάποιο αριστερό τεμπελόσκυλο που μόνο να βρίζεις ξέρεις.Είσαι τόσο ανίκανος που παντού βλέπεις εχθρούς .Φοβάσαι μην έρθουν οι Γερμανοί και σε στρώσουν στη δουλειά ,γιατί μέχρι τώρα πληρωνόσουν χωρίς να το αξίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και να μηλάς καλλίτερα, για οποιονδήποτε ανθρωπο!!! 1.43 ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ ΤΟΥ 1940 ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΜΑ ΖΩΡΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ --ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΑΙΡΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΟΤΕ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ Ε...??ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ...??ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Για σας τα αριστερά κοπρόσκυλα που βρίζετε χυδαία τον συντάκτη μία έιναι η απάντηση αν φυσικά μπορείτε να την καταλάβετε και αν έχετε ιδέα : Η μετοχή του ΟΤΕ από την ημέρα που ακούσθηκε το όνομα της D.T των Γερμανών,ανέβηκε 15% και από 17,80 πήγε στο 20,46 .Αυτή την απάντηση φανταζομαι να την δεχθείτε, αλλά τέτοιοι κάφροι που είστε που να κατάλαβετε .Εσείς μόνο τεμπελιά και πολύ μπλα-μπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προφανώς αυτοί που αντιδρούν λυσσαλέα εδώ μέσα, είναι θλιβερά σοσιαλιστάκια διορισμένα όλως συμπτωματικώς στον ΟΤΕ και ανυσηχούν σφόδρα ότι οι Γερμανοί θα τους βάλουν να δουλέψουν. Ε, λοιπόν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ! Η δική τους εργασιακή ανασφάλεια, δεν μπορεί και ΔΕΝ θα γίνει πρόβλημα όλης της υπόλοιπης κοινωνίας. Είναι μόνο δικό τους πρόβλημα και τέτοιο θα παραμείνει. Οι δημόσειες επιχειρήσεις ΔΕΝ υπάρχουν για να δίνουν δουλειά σε εργαζόμενους αλλά για να εξυπηρετούν πρωτίστως το κοινωνικό σύνολο ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ. Αυτή η πρακτική χρησιμοποιείται σε κάθε πολιτσμένη χώρα του κόσμου (οσονούπω και στη Κούβα!!!). Θα συνιστούσα λοιπόν σε όλους αυτούς που υλακτούν άναρθρες σοσιαλμαρξιστικές κραυγές, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ. ΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ. ΟΥΤΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 2000 ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΧΑΣΟΥΝ ΤΟ 2010.
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. tsimpoyris 7:26
    Ποιό ακριβώς είναι το προσωπικό σου συμφέρον, στο να παραμείνει κρατικός ο ΟΤΕ; Για να καταντήσει και αυτός μια προβληματική, ώστε να τον πληρώνεις από τους φόρους της σκληρής σου δουλειάς; Το ξέρεις ότι στην France Telecom ΑΠΕΛΥΣΑΝ 45.000 άτομα διότι, ο κόσμος πλέον τηλεφωνεί μέσω Ίντερνετ ΔΩΡΕΑΝ; Ειλικρινά δεν μπορώ να σας καταλάβω τί ακριβώς προσπαθείτε να υπερασπισθείτε όλοι εσείς. Τους κρτικοδίαιτους τσογλανοσυνδικαλιστές; Έχετε καθόλου επίγνωση της κοσμογονίας που συντελείται γύρω μας στις τηλεπικοινωνίες; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προτείνω οι Ενώσεις Καταναλωτών να κάνουν μια οργανωμένη αποχή από οποιαδήποτε σχέση, υποστήριξη κλπ στο Συνασπισμό, μέχρις ότου ο ωραίος Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας ευαρεστηθεί να μας διευκρινίσει τις απόψεις του:
    - Για την Ευρώπη,
    - Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα κοινωνικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κατοχυρωθεί με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ για την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υγεία, τις πεποιθήσεις, τη φυλετική καταγωγή) και με σχετικές αποφάσεις υπέρ των πολιτών στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
    - Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποτέ καταθέσει ερώτηση, επερώτηση, αναφορά στη Βουλή για παραβίαση δικαιωμάτων του πολίτη που κατοχυρώνονται με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ);
    - Αν αληθεύει το γεγονός ότι κάποιος υπάλληλος ικέτευε τους βουλευτές του Συνασπισμού για την εφαρμογή της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας και την αποφυγή πρόωρης συνταξιοδότησής του στο 60ο έτος της ηλικίας του, το 2ο εξάμηνο του 2006 και ο Συνασπισμός εκώφευσε στην κυριολεξία στο αίτημά του για αναφορά στη Βουλή και άφησε την κυβέρνηση ανενόχλητη να τελέσει αυτό το ανοσιούργημα και να εκκρεμεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης; (ευτυχώς βέβαια που υπήρξαν 2 έντιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν τέτοιες αναφορές στη Βουλή, έστω και κατόπιν εορτής).
    - Μήπως ο κ. Τσίπρας, που έχει χαλυβδωθεί από την εμπειρία του σε μαθητικές καταλήψεις σχολείων, πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από όποιο κοινοτικό δικαίωμα έχουμε αποκτήσει και να καταφεύγουμε μόνο σε καταλήψεις σχολείων, απεργίας πείνας, καταλήψεις εργοστασίων κλπ, και όχι σε θεμελιωμένα δικαιώματα και δικαστικά προηγούμενα του ευρωπαϊκού διαστηρίου.
    - Κάντε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει. Κάντε αποχή, και ίσως αποκαλύψει ενδιαφέρονται στοιχεία για τις απόψεις του ως προς τα κεκτημένα κοινωνικά δικαιώματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αλλοιώς θα βλέπουν το πρόσωπό του και θα λένε “Να ένας άξιος πολιτικός!” Δεν εξετάζουμε τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση