GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Ασημίνα Χρονοπούλου Ε.Ε."...

. ...έστειλε το εξώδικο στον Γ. Αλογοσκούφη και τον καταγγέλει για τα 280.000 ευρώ! Το Press-gr αποκαλύπτει... Ποια είναι η εταρεία που κ...

.

...έστειλε το εξώδικο στον Γ. Αλογοσκούφη και τον καταγγέλει για τα 280.000 ευρώ!

Το Press-gr αποκαλύπτει...

Ποια είναι η εταρεία που καταγγέλει ότι τις "έφαγαν" 280.000 ευρώ ο Γ. Αλογοσκούφης και οι συνεργάτες του για τις εκλογές του 2004 -διαβάστε παραπάτω όλες τις λεπτομέρειες-
Πρόκειται για την εταιρεία ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ & ΣΙΑ Ε.Ε. με την διακριτική επωνυμία ORDER TAKER.
Η έδρα της βρίσκεται στην οδό Μαρμαρά 25 στην περιοχή Γκύζη.
---------------------------------------------
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση σε λίγο από το Press-gr...
---------------------------------------------

5 σχόλια

  1. .
    --ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

    -Ποιός μας λέει ότι,η επί χρόνια συνεργάτις του κ. Αλογοσκούφη, κα. Μαρία Ματθαίου δεν είναι "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" ,του Υπουργού στο PRESS-GR.



    [[[[ΤΟ ΒΗΜΑ , Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2004 - Αρ. Φύλλου 14345
    -ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ

    * Διευθυντής στο γραφείο του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη είναι ο κ. Σ.Νικολαρόπουλος,
    ενώ αντίστοιχο ρόλο στο πολιτικό γραφείο έχει ο κ. K. Παπαθανασίου.
    Στην ομάδα του ανήκουν η προϊσταμένη της γραμματείας του υπουργείου κυρία Δανάη Σαλεπούλα, ο προϊστάμενος του
    γραφείου Τύπου του υπουργείου κ. A. Χαραλαμπίδης, ο κ. B. Τοκάκης (σύμβουλος Τύπου και επικοινωνίας του υπουργού),η στενή του συνεργάτις επί χρόνια κυρία Μαρία Ματθαίου και οι σύμβουλοι κυρία Ιουλία Αρμάγου και κκ. Λ. Κορρές και Χαρ. Δημητρίου.]]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Όπως πάντα σημαντικά νέα και διαπιστώσεις




    «ΟΤΕ: Όσο και αν η κυβέρνηση προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από αγωγές δεν θα ξεφύγει από την καταδίκη για το εθνικό έγκλημα»




    Ο μεγάλος κερδισμένος διαμεσολαβητής στην εκχώρηση του ΟΤΕ, Α. Βγενόπουλος, κάνει επίδειξη θράσους για λογαριασμό της κυβέρνησης Καραμανλή. Ενθαρρυμένος από το νοσηρό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση, νομίζει ότι μπορεί να καθορίζει την πολιτική ζωή του τόπου και να υπαγορεύει τι λένε οι εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού.
    Προφανώς προκαλεί, αν και είναι ήδη βαρύτατα εκτεθειμένος. Για να συσκοτίσει την αλήθεια και να υπηρετήσει τα πολυπλόκαμα συμφέροντά του και τις πολιτικές και οικονομικές διασυνδέσεις του με τους άλλους εταίρους του και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
    Ό, τι και αν επιχειρηθεί από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όσο και αν προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από αγωγές, δεν θα ξεφύγει από τη γενική κατακραυγή και την καταδίκη για το εθνικό έγκλημα της εκποίησης και της εκχώρησης του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom.
    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με γνώμονα τη συνείδησή του και την ελευθερία της γνώμης του, θα συνεχίσει να διατυπώνει τις θέσεις του για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, των δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού, και την αυτονομία της πολιτικής.



    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρτε μια πίπα του αλογοσκούφη!Για να καπνίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έφοδος της εφορίας σε 246 εισηγμένες Α.Ε.

    19/5/2008
    09:21


    Του Θανάση Παναγόπουλου

    Περισσότερες από 240 εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών επιχειρήσεις (συγκεκριμένα 246) τίθενται στις άμεσες προτεραιότητες για φορολογικό έλεγχο από το υπουργείο Οικονομικών, δεδομένου ότι διαθέτουν τουλάχιστον από δύο ανέλεγκτες χρήσεις κάθε μία. Μάλιστα, για 27 από τις επιχειρήσεις αυτές είναι ορατός ο κίνδυνος παραγραφής των ανέλεγκτων χρήσεων στο τέλος του 2008, ενώ ο αριθμός ενδεχομένως να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος, εάν δεν παραταθεί η παραγραφή της χρήσης 2002.

    απο capital.gr


    AYTO EINAI MIA AΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ
    ΓΕΛΟΙΩΝ" ΣΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ αγωγές. Μηνύσεις, ΟΧΙ. Σέ όλους. Υπουργούς ή Γύφτους.
    Το μόνο πού τσούζει τον καλοπερασάκια και υποκρινόμενον τον πτωχό, Νεοβάρβαρο, είναι το ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
    Μικρό και λίγο, γιά να μήν τον εξουθενώνει, αλλά αισθητό, γιά να εκπέμψει, από το κάτω οπίσθιο “στόμα” του, εκείνο το δημοκρατικώς παιδαγωγικό : "ώχ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση