GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ευρωβουλή η απόλυση...

...του Στ. Κούλογλου από την ΕΡΤ! . Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Πέτερινγκ οι ευρωβουλευτές του ΠΑ.ΣΟ....

...του Στ. Κούλογλου από την ΕΡΤ!
.
Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Πέτερινγκ οι ευρωβουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. 'Αννυ Ποδηματά, Σταύρος Λαμπρινίδης, Mαριλένα Kοππά και Kώστας Mποτόπουλος και του ΣΥN Δημήτρης Παπαδημούλης καταγγέλουν την απόλυση του Στέλιου Kούλογλου από την ΕΡT.
Στην επιστολή, η οποία κοινοποιείται επίσης στην Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωκοινοβουλίου Kατερίνα Mπατζελή, καθώς και στις Επιτρόπους B. Ρέντιγκ και M. Bάλστρομ, εφιστούν την προσοχή στο γεγονός της μονομερούς διακοπής της συνεργασίας του δημοσιογράφου με την κρατική Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση και στους λόγους που οδήγησαν σε αυτή και διατυπώνουν την ανησυχία τους για το πλήγμα στην ελευθερία της έκφρασης και τον πλουραλισμό στα δημόσια MMΕ, όπως και στο κατοχυρωμένο δικαίωμα πληροφόρησης των πολιτών.
-----------------------------------------------------

22 σχόλια


  1. Θα φάνε καλά!

    Το θέμα έχει ήδη περιέλθει σε γνώση Ευρωπαικών, δημοσιογραφικών ενώσεων και διεθνών οργανισμών καθώς επίσης και του ξένου τύπου.


    Υπάρχει πρόβλημα σε ότι αφορά στον επιδιωκόμενο έλεγχο της πληροφορίας και τον περιορισμό του δικαιώματος της ελεύθερης και απρόσκοπτης ενημέρωσης.


    ERT World και ΟΠΕ, Promoting Stupidity

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει κάνει φοβερη δήλωση η Πιπιλή για πρόεδρο ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήλωση της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή
    Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, επικοινώνησε με τον Στέλιο Κούλογλου για να εκφράσει την συμπαράσταση της και έκανε την παρακάτω δήλωση:


    Το γεγονός ότι είμαι πλέον βουλευτής στην Α’ Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία δεν δίνει δικαιολογίες για επιλογές του «τύπου Παναγόπουλου ».



    Για εμένα προσωπικά και σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ ο κύριος Παναγόπουλος έχει συνδέσει, αν και δημοσιογράφος, την ιστορία του ως πρόεδρος της ΕΡΤ, με την Έλενα Παπαριζου, την «φούστα της», την Άννα Βίσση και το μοντέλο Jean Paul Gautier, τις φραπελιές και τους εξωγήινους της Άννας Δρούζα και φυσικά με την Καλομοίρα (δεν ξέρω ακόμη ποιος της ράβει το φουστάνι), ως προς το μεγάλο «εθνικό του» έργο την Eurovision.



    Ως προς το όνομα Φωτεινή Πιπιλή, είναι γνωστή κι έχει καταγγελθεί από εμένα η «αλαζονεία» και το «υφάκι» του. Προσωπικά τον αγνόησα, τα βρόντηξα, τον κατήγγειλα στο τύπο κι έφυγα από την ΕΡΤ του Παναγόπουλου. Απλώς προηγήθηκα της αντίστοιχης συμπεριφοράς του Προέδρου της Δημόσιας Τηλεόρασης – που πληρώνω κι εγώ ως φορολογούμενος πολίτης – και της παρέας του στον Στέλιο Κούλογλου. Άλλοι κρίνονται από τις «φούστες» της Eurovision και άλλοι από τα διεθνή βραβεία τους.



    Είναι γνωστό ότι είμαι υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, στην οποία πρωτοπόρησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στην συνταγματική αναθεώρηση. Εάν θέλει ο κύριος Παναγοπουλος, αλλά με δικά του έξοδα, όχι της ΕΡΤ, ας μου κάνει αγωγή. Εάν το θέλει ο Στέλιος ο Κούλογλου να με καλέσει ως μάρτυρα σε πιθανή αγωγή του, ας με θεωρήσει δεδομένη.



    Γιατί πάνω από όλα είμαι υπέρ των αξιών δημοσιογράφων - των λίγων που απέμειναν – όχι μόνο στην δημόσια τηλεόραση αλλά και στην ιδιωτική.





    Φωτεινή Πιπιλή

    Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα αρχίσω να ανησυχώ .

    Πως μπορεί η μη θέληση της ερτ για χ λόγους που δεν εξετάζω να συνεχίσει την συνεργασία της με έναν θα έλεγα καταξιωμένο & συμπαθή δημοσιογράφο να φτάνει στο ευρωκοινοβούλιο, δεν είναι λίγο κουτό!!

    Επίσης απορία προκαλεί το γεγονός ότι υποστηρίζουν το δημοσιογράφο, με αιτία την εκπομπή για την γενιά των 700 ευρώ αυτοί που δημιούργησαν τη γενιά των 700 ευρώ, δηλαδή η σημερινή αντιπολίτευση, αυτά είναι γνωστά, επίσης δεν είναι μόνο όσοι εργάζονται για 700 ευρώ, υπάρχουν αρκετοί που εργάζονται για 300 ε ωρομίσθιοι κτλ
    Όλοι δημιούργημα της αντιπολίτευσης..

    Δεν προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός,

    Όσο για την τηλεόραση και τα μμε μάλλον ασυδοσία υπάρχει στην Ελλάδα.

    Η τηλεόραση και μια μεγάλη μερίδα μμε δεν υπηρετούν την ενημέρωση.

    Όσο για τον κατά τα άλλα συμπαθή δημοσιογράφο μάλλον καλό του έκανε η ιστορία.
    v

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αντιδράσεις, είναι κόκκος υγείας και αισιοδοξίας στον καθημερινό φασισμό που βιώνουμε.. Στην ακρίβεια, στα καύσιμα, στην υγεία, στην εργασία, στην παιδεία. , στα..., στο..., στη.... Έστω και αν , στιγμιαία, μας απομακρύνουν από αυτά, η υπεράσπιση της ελευθερίας του δημόσιου λόγου, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για όλους μας. Δημήτρης Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και άπειρα συγχαρητήρια για την προέγκριση των δημοσιευμάτων. Ο ΔΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 1, ΟΤΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΓΑΖΩΣΑΝ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ.
    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΕΣ.
    ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ.
    Ο ΠΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ. Ο ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΟΥΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ=ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ.
    ''ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΩ''
    ΠΟΙΝΗΝ ΕΚΤΙΩ'' ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΠΑΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε, ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !...

    Να και κάτι ακόμα, για το οποίο εμείς οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα, ΔΕΝ πρέπει να νοιώθουμε υπερήφανοι : ο πιο ανάλγητος εκπρόσωπος του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα, ο μονίμως εχθρικός προς τις εργατικές κατακτήσεις και τα δικαιώματά μας, ο διοικητής της Τ.Ε. ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ, ξεκίνησε - λέει - τη ...σταδιοδρομία του, από την ...ΑΤΕ !!!
    Το αποκάλυψε ο ...μαθητής του, Μηλιάκος, στη Γ.Σ. στο Καστρί, που τον έφερε για να τον ...λιβανίσει, τώρα που παίρνει ...σουτ... ΄Ελα ..πουλί στον τόπο σου, που λέει κι η λαϊκή μούσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Den yparxoyn kanalia na doulepsei o kouloglou Eleos Afou einai toso kalos oso lete tha prepei oura na kanoun ta kanalia gia na ton paroun Yparxoun pio sovara pragmata na asxoli8oume apo ta syndexniaka sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11.29

    Μα καλά, δεν σε βοηθάει το μυαλό σου να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ κομματικού και πολιτικού προβλήματος; Τι σκατά ρε γαμώτο...

    Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό!
    ΜΟΝΟ πολιτικό είναι.
    Αν μπορείς κατάλαβέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοι δηλαδή τι είναι ? ΕΘΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ? Τοπαν στην μαμα ΕΕ να μας κάνει ντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μικρά
    Μεγαλα
    Εγκληματα

    Ο Κουλό(η)ς, το κουλά επιχειρήματα και ο Κούλογλου

    http://mikrosfokion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ έχουν γράψει τον ελληνικό λαό και κυβερνάνε με τις δημοσκοπήσεις!
    Υπάρχει Κυβέρνηση;
    Α ρε Ελλαδίτσα, τι σου μέλλει ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμένα πάλι, κάτι δέν μού πάει καλά σ' αυτήν την υπόθεση.

    Αρχικώς, δεν μ' άρεσε το υφάκι τού Κούλογλου στην επιστολή του πρός τον Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης ΕΡΤ.

    Πολύ βεβαιότητα περί τού ταξειδιού στην Κίνα, χωρίς να μάς λέει άν κάποιος Διευθυντής π.χ. τού τόχε προεγκρίνει, δηλ. ότι ήθελε αυτός έκανε εκεί μέσα ?

    Κι' άν η ΕΡΤ δέν ήθελε γιά οιονδήποτε λόγο δικό της νά μην γίνει αυτή η εκπομπή, δέν έχει το δικαίωμα να πή στόν κάθε Κούλογλου ένα ξερό "Όχι" ?

    Ύστερα, κανείς δεν φιλοτιμείται να μού πή, τί σχέση εργασίας είχε αυτός εκεί μέσα. Παρενόμησε ο άλλος πού δέν τού ανανέωσε την "Σύμβαση" ? ή είχε κάθε δικαίωμα να τό κάνει, και με ποιά διαδικασία ?
    Τήν τήρησε ή όχι ?
    Κατόπιν, πολύ πρεμούρα ατεκμηρίωτης υποστήριξης από Πασοκο - Αριστερούς. Γιατί ?
    Και αυτή η προσφυγή στήν Ευρώπη ! Σιγά τά ωά, μήν σπασουν και μυρίσει υδρόθειο.

    Κάτι με ενοχλεί. Κάτι δέν έκανε καλά ο συμπαθής Κούλογλου και τώρα πού τη βρήκε πίσω του (πού δέν το ανέμανε), τσιρίζει με (δημοσιοποιούμενες) επιστολές στόν Γενικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. MMMMMM Tωρα μαλιστα 'μεγαλες προσωπικοτητες' εταχθησαν παρα τω πλευρω του προπαγανδιστη της αριστερας και της οπισθοδρομησης..

    Πολυ καλα κανανε και διωξανε τον σκυλο αυτο της αριστερας απο την ΕΡΤ , αιντε να ξεβρωμιζουμε σιγα-σιγα , βαρεθηκαμε την ερυθρα φασιστικη προπαγανδα απο το πρωι μεχρι το βραδυ, απο 'παρεουλες' που αλληλουποστηριζονται , απο λαμογια και τρωκτικα με απεραντα βαθεια και σοβαρα βιωματα εναντιον της πατριδας μας..

    ΟΞΩ ΚΟΠΑΝΟΙ - ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Η ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !

    ΕΥΓΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12.26

    Παραιτούμαι. It' a lost cause... Είσαι μαλάκας, δεν εξηγείται αλλιώς...

    Το πρόβλημα όμως είναι τι φταίνε άλλοι, ΝΔκράτες μεν, αξιοπρεπείς και δημοκράτες δε. Τι φταίνε αυτοί να εξευτελίζονται από καμιά 200αριά καθυστερημένους ταλιμπάνους όπως είσαι εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Bloopers, πάντα η ανάγκη για έλεγχο από την εξουσία γεννά την επιθυμία να ασκεί επίδραση στα γεγονότα και τους ανθρώπους.

    Το πρόβλημα είναι δεν πολιτικό με την έννοια ότι σχετίζετε με πολιτικά ζητήματα η με τη σχέση Ελλάδας Κίνας.
    Μην ξεχνάς όμως ότι όλοι έκαναν πίσω στο ζήτημα της Κίνας έπειτα από την προτροπή της ΔΟΕ.

    Ενω η αρχική υιοθέτηση του ζητήματος από την αντιπολίτευση με πρόσχημα την εκπομπή των 700 ευρώ ήταν συνειδητή προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης, η ίσως άγνοια του ζητήματος, ενώ θα πρέπει να μπει κατά μέρος η μυθολογία …

    Μακάρι να υπήρχε αυτή η ευαισθησία για τόσα άλλα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

    Ασυδοσία υπάρχει στα μμε όχι εξόντωση. Έχουν εξοντώσει την αλήθεια.

    Δες και αυτό

    http://www.worldpublicopinion.org
    v

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δήλωση της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή
    Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, επικοινώνησε με τον Στέλιο Κούλογλου για να εκφράσει την συμπαράσταση της και έκανε την παρακάτω δήλωση:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Παναγόπουλος είναι καθήκι.
    Ένα κρατούμενο.

    Αλλά, απο πού κι ως πού έχουν λόγο οι Ευρωπαίοι σε εσωτερικές ελληνικές υποθέσεις ;

    Μου πέφτει εμένα λόγος τι γίνεται στο BBC;

    Άντε γαμηθείτε εκσυγχρονιστές που για οποιοδήποτε ζήτημα φωνάζετε τους ευρω-βάρβαρους να κάνουν την Ελλάδα ντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χουντα ειναι, θα περασει.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Oι εθνορουφιάνοι αυτοί δείχνουν ακριβώς γιατί φωνάζουν τα όργανα των ξένων δυνάμεων για τον πράκτορά τους Κούλογλου.
    Όλοι είναι είτε εκσυγχρονιζέ ΠΑΣΟΚ είτε ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί έχουν επιβάλει τη δικατορία τους στα ελληνικα ΜΜΕ απαγορεύοντας τις άλλες απόψεις.
    Αν οι απόψεις τους έχουν αξία να πάνε στα ιδιωτικά κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση