GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψήνεται (;) ανασχηματισμός...

. Εντείνονται τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες "ψήνεται" ανασχηματισμός για την (μεθ)επόμενη εβδομάδα: Ότ...

.

Εντείνονται τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες "ψήνεται" ανασχηματισμός για την (μεθ)επόμενη εβδομάδα: Όταν θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα για την εμπλοκή συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Siemens και θα έχει "κλείσει" και η ολομέλεια της Βουλής για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τι είπε ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής χθες βράδυ στη Ραφήνα για το θέμα της Siemens; Διαβάστε το σε λίγο ΜΟΝΟ από το Press-gr...

------------------------------------------

19 σχόλια

  1. Άλλα λόγια ν'αγαπιώμαστε .
    Την εβδομάδα που έρχεται είναι στο Εφετείο η υπόθεση του Αγίου Αιμιλιανού για την οποία έχει πρωτόδικα καταδικαστεί ο Μίνως Κυριακού .
    Για να δούμε πόσο αντέχει το ''σύστημα'' να βάλει φυλακή Έλληνες Μπερλουσκόνηδες .

    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ


    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.pakoe.gr

    ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΚΟΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΑ
    ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΩ

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ

    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΟ ΚΑΚΑ ΕΧΕΙ Η ΚΡΗΤΗ.
    ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΑΝΩΓΕΙΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. ο Κ. Καραμανλής είπε ο ίδιος χθες βράδυ στη Ραφήνα για το θέμα της Siemens

    "Οι δονητές της SIMENS μας ξέσκισαν τα βάρδουλα
    σκεφτείτε εάν δεν κάναμε και χρήση του Ουκρανικού λαδιού
    θα είχε γίνει ο κώλος μας πυρηνικός αντιδραστήρας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας βάλει επιτέλους και κανέναν άλλο να δούμε, ολο οι ίδιοι και οι ίδιοι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΘΗΚΑΝ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
    ΤΟ ΗΘΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλύτερα οι νέοι υπουργοί να είναι άτομα έντιμα εκτός βουλής που να έχουν γνώση του χαρτοφυλακίου που αναλαμβάνουν και να έχουν αναμφισβήτητο κύρος.Όχι άλλοι τσαρλατάνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλύτερα οι νέοι υπουργοί να είναι άτομα έντιμα εκτός βουλής που να έχουν γνώση του χαρτοφυλακίου που αναλαμβάνουν και να έχουν αναμφισβήτητο κύρος.Όχι άλλοι τσαρλατάνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄
    ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .




    ΜΕΛΟΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΌΣ ΠΟΥ ΨΉΝΕΤΑΙ ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΨΗΣΕΙ ΕΜΑΣ.ΑΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΑΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΖΑΚΙΑ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΑΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι βουλευτικές αποζημιώσεις θα πρέπει να εκτιναχθούν στα 8.500-9.000 ευρώ (από 5.700 που είναι σήμερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οταν κάποτε οδηγήθηκαν στον ανακριτή δύο χαμηλόβαθμοι διοικητικοί υπάλληλοι ενός νοσοκομείου στο Μιλάνο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι αυτή ήταν η αρχή του νήματος που οδήγησε στην κατάρρευση του μεταπολεμικού κομματικού συστήματος της Ιταλίας. Τώρα, πολύ φοβούμαι, η Ελλάδα αντιμετωπίζει ανάλογο κίνδυνο, χωρίς να ξεκινάει από τόσο χαμηλά.

    Οχι επειδή το ΠαΣοΚ πήρε (αν πήρε...) από μια ιδιωτική εταιρεία ποσό ύψους 420.000 ευρώ πριν από δέκα (!) χρόνια. Ούτε επειδή κάποιοι πολιτικοί επωφελήθηκαν (αν επωφελήθηκαν...) της γαλαντομίας της εταιρείας για να εξοπλίσουν βερεσέ τα γραφεία τους. Μόνο υποκριτές θα μπορούσαν να φρίξουν μαθαίνοντας ότι τα κόμματα ζουν από εισφορές και οι πολιτικοί από φίλους.

    Αυτό που καθιστά την υπόθεση Siemens διαφορετική, άρα και υποψήφια να ανατρέψει το κομματικό σκηνικό, συνοψίζεται σε τρία σημεία:

    Πρώτον, ουδείς γνωρίζει ακριβώς το βάθος, την έκταση και τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης. Την ερευνά η Δικαιοσύνη, σωστά! Αλλά ποιος στη σημερινή Ελλάδα εφησυχάζει με αυτή τη διαβεβαίωση; Συνεπώς ποιος μπορεί να προεξοφλήσει τις πολιτικές συνέπειες που θα προκύψουν;

    Δεύτερον, η διακίνηση της φημολογίας αλλά και πραγματικών στοιχείων δημιουργούν τη βάσιμη υπόνοια ότι υπάρχει ένα «κέντρο» που ενορχηστρώνει τις αποκαλύψεις. Ποιο είναι αυτό; Ποιοι το αποτελούν; Και τι επιδιώκει;

    Τρίτο και σημαντικότερο, το κομματικό σύστημα πλέει ήδη στη θάλασσα της απαξίας και της ανυποληψίας. Το σκάνδαλο της Siemens μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό όχι μόνο για ό,τι περιλαμβάνει αλλά επειδή έρχεται να επιβεβαιώσει όσα πιστεύει ήδη ο μέσος έλληνας πολίτης για τα κόμματα και τους πολιτικούς.

    Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση εξελίσσεται σχεδόν ανεξέλεγκτα, δεν φαίνεται να πυροδοτείται από τις γνωστές κομματικές (ή εσωκομματικές) αντιπαλότητες και μοιάζει όλο και περισσότερο με ένα σκάνδαλο «πολύχρωμο και διαχρονικό». Πασπαλισμένη με μπόλικη φήμη, εικοτολογία και κουτσομπολιό μετατρέπεται σε πραγματική ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του συστήματος.

    Ποιο είναι το αξιοπερίεργο; Οτι αυτό που αντιλαμβανόμαστε όλοι, αδυνατούν να το αντιληφθούν οι πρωταγωνιστές. Οι οποίοι, τη στιγμή που το καράβι βουλιάζει, παρατείνουν τους βαρετούς καβγάδες και τις κουραστικές αντιθέσεις τους. Ο «γαλάζιος» και ο «πράσινος» Σούπερμαν της κάθαρσης νομίζουν πως αν βουλιάξει το καράβι, θα σωθεί το πιλοτήριο. Αμ δε! Τέτοια προοπτική δεν υπάρχει.

    Ο μόνος δρόμος σωτηρίας που ανοίγεται μπροστά τους είναι ένας δρόμος συνεννόησης. Συνεννόηση στην κατεύθυνση της διαφάνειας, ασφαλώς, αλλά και συνεννόηση για τον έλεγχο των συνεπειών της ιστορίας και για την εξουδετέρωση όσων τη μεταχειρίζονται.

    Θυμάμαι ακόμη στην Ιταλία τους Χριστιανοδημοκράτες και τα άλλα κόμματα να διαπληκτίζονται αυτιστικά για τα χαρτοφυλάκια μιας νιοστής κυβέρνησης ενώ το σύστημα κατέρρεε και σε λίγους μήνες δεν υπήρχαν πια ούτε Χριστιανοδημοκράτες, ούτε Σοσιαλιστές, ούτε κανένας από όλους τους άλλους. Και ύστερα ήλθε ο Μπερλουσκόνι.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H Ελλάδα έχει μεταβληθεί σε μια λίμνη. Στα λιμνάζοντα νερά της επιπλέουν όλο και λιγότερο φορείς και διεκδικητές της εξουσίας.
    Η πολιτική ζωή της χώρας μοιάζει με ένα απέραντο τέλμα στο οποίο βυθίζονται πρωταγωνιστές και κομπάρσοι, αποσυντίθεται ένα πεπαλαιωμένο πολιτικό σκηνικό.

    Οι συζητήσεις γύρω από τη δήλωση Σημίτη και την αντίδραση Παπανδρέου, οι φλυαρίες περί αντάρτικου βουλευτών που δεν υπάρχει και περί διαγραφών που δεν γίνονται κλπ., όλα αυτά έχουν εξαντλήσει την υπομονή των πολιτών.

    Κανένας δεν μπορεί να ενδιαφέρεται για τις εσωτερικές διαμάχες είτε στους κόλπους της κυβερνήσεως είτε στις τάξεις της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως, ενόσω τα προβλήματα του λαού παραμένουν άλυτα. Επιπλέον, οι έρευνες Κοινής Γνώμης δείχνουν ότι η εμπιστοσύνη των πολιτών στα «ονόματα» έχει εξανεμισθεί. («Ποιον κρίνετε ότι είναι ο καλύτερος;». «Ούτε τον έναν ούτε τον άλλον!».)

    Είναι προφανές ότι μόνο αν η Αξιωματική Αντιπολίτευση διατυπώσει συγκεκριμένες προτάσεις για τα ζέοντα προβλήματα μπορεί να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του λαού για πολιτική και πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το παει για να κλεισει το ζητημα της siemens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επιτελους ανοξτε τους λογαριασμους του ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ.Ελλαδας και εξωτερικου!!
    Ολα εκει φαινονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εδώ, σηκώνει κάμποσο προβληματισμό.

    Μπορείτε, για παράδειγμα, να φανταστείτε οτι την άγρια εκείνη εποχή της μετεμφυλιακής Ελλάδας (υπόθεση Λαμπράκη), ένας αδέκαστος... "ταλιμπάν"-δικαστικός (Σαρτζετάκης) μπορούσε να κάνει τη δουλειά του - ενώ, σήμερα, με τις μίζες και το μαύρο χρήμα, οι μπλε ονειρεύονται να δουν έναν Ζορμπά σε ξερονήσι;

    Και φυσικά, το "σπασταρχίδισμα" που κάνουν στον Ζορμπά, οι νεομιζαδόροι, δεν γίνεται για κανέναν άλλο λόγο πέρα από τον "παραδειγματισμό" όλων των υπολοίπων.

    Έχουμε "τελειώσει", μάγκες μου, ως χώρα. Πάρτε το χαμπάρι.

    Ζούμε μέρες "πολιτισμένου φασισμού", αν το μέτρο της δημοκρατίας (λέμε τώρα...) είναι η Δικαιοσύνη και η Διαφάνεια.

    Όνειρα γλυκά!

    Θείος Σαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. File o Kyrgiakou einai MINOS, oxi Μίνως opws egrapses. Ek tou Avraam (AVRAMINOS), san to Matsa an ton exeis akousta. Polwnoevraios san ton GAP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση