GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται η ...ώρα του Βουλγαράκη!

. Βγαίνει θέμα που τον εμπλέκει με την Siemens ! . Ολες τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφορούσαν ψίθυροι, εκτός από τον Μιχ. Λιάπη, και για το...

.
Βγαίνει θέμα που τον εμπλέκει με την Siemens!
.
Ολες τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφορούσαν ψίθυροι, εκτός από τον Μιχ. Λιάπη, και για τον Γιώργο Βουλγαράκη.
Φαίνεται ότι η εβδομάδα που αρχίζει από αύριο θα είναι "δική του" αφού σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να σκάσει θέμα, με συγκεκριμένα έγγραφα, που τον εμπλέκει με την υπόθεση Siemens!
----------------------------

29 σχόλια

  1. Άλλα λόγια ν'αγαπιώμαστε .
    Την εβδομάδα που έρχεται είναι στο Εφετείο η υπόθεση του Αγίου Αιμιλιανού για την οποία έχει πρωτόδικα καταδικαστεί ο Μίνως Κυριακού .
    Για να δούμε πόσο αντέχει το ''σύστημα'' να βάλει φυλακή Έλληνες Μπερλουσκόνηδες .

    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ


    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΚΑΚΑ ΕΧΕΙ Η ΚΡΗΤΗ.
    ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΚΑΙ
    ΥΟΥΣ ΑΝΩΓΕΙΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aμήν και πότε !

    Τα λιμάνια τα πούλησε ο χειροτερότερος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο Γ.ΚΟΥΡΗΣ(ΑΥΡΙΑΝΗ,ΦΙΛΑΦΛΟΣ)ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΦΥΛΛΑ
    7000 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΤΟ MOVING ROCK VELLAGE
    ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ,ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ3,ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΖΙ(ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ)ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ Π.ΨΥΧΙΚΟ,MERCEDES COMPR.ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΛΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
    ΤΟ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΚΟΥΡΗ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΗΝ STAR ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΟΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ,ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΛΕΝΧΟΣ ΤΟΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ
    ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εμπιστοσύνη απούσα στις μέρες μας


    Η εμπιστοσύνη είναι η σταθερή πεποίθηση που έχουμε για την τιμιότητα κάποιου, πως δεν αθετεί π.χ. το λόγο του. Πως δεν μας απατά και δεν ψεύδεται, πως ο λόγος του έχει ισχύ και αντιπροσωπεύει τα πράγματα έτσι όπως αυτά είναι, ώστε να αφηνόμαστε με πεποίθηση, με πίστη στα λόγια του, σε ότι λέγει πως έκανε ή σε ότι υπόσχεται πως θα πράξει.

    Η εμπιστοσύνη όμως δεν είναι κάτι που έρχεται άνωθεν. Δεν είναι κάτι που βρίσκεται έξω από εμάς, παρά μέσα μας, Είναι ένα αγαθό που πρέπει να το κατακτήσουμε, όπως όλα τα αγαθά Και η εμπιστοσύνη κατακτιέται τότε μόνο, όταν για όλα τα πράγματα μιλά κανένας έτσι όπως αυτά έχουν, έτσι όπως είναι, όταν λέει την αλήθεια, όταν την λέει ολόκληρη, όταν δεν παραλείπει τίποτε, όταν την λέει και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
    Είναι μεγάλη ευτυχία να συναντάς στην ζωή σου ανθρώπους εμπιστοσύνης, πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο. Είναι ίσως μεγάλο τόλμημα να έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, γιατί αυτοί μπορεί να σε απογοητεύσουν με την ασυνέπεια τους, την αστάθεια τους, την αδυναμία και το πάτημα του λόγου τους.

    Αν κανένας σκεφτεί και αντικρίσει βαθιά το πρόβλημα της εμπιστοσύνης και τη σπουδαία σημασία του για την οικοδόμηση της ζωής μας μέσα στην κοινωνία, θα διαπιστώσει πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε από αυτή την κοινωνική αρετή. Στον τόπο μας δυστυχώς αυτή η σπουδαία κοινωνική αρετή δεν είναι τόσο αναπτυγμένη, όσο πρέπει.
    Η δυσπιστία δυστυχώς είναι απλωμένη σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Οι αιτίες είναι πολλές: δοκιμάσαμε πολλές απογοητεύσεις και ψευδαισθήσεις. Παλιά και σύγχρονα βιώματα μας έκαναν όλους να τείνουμε προς την δυσπιστία. Η κρίση όμως αυτή προέρχεται μόνο από εξωτερικές αιτίες; Όχι βέβαια. Ο ίδιος ο άνθρωπος έχασε και την εμπιστοσύνη του προς τον ίδιο τον εαυτό, έγινε δύσπιστος προς εαυτόν γι' αυτό το λόγο δεν δείχνει και εμπιστοσύνη προς τους άλλους. Άραγε αν απολυτρωθεί από τον υπαρξιακό του φόβο θα μπορέσει να βρει την χαμένη εμπιστοσύνη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τους ζηλευω τα κονομησαν γερα θαθελα ναμουν στη θεση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ola sro fws..
    http://skepo.blogspot.com/
    πεστε τη γνωμη σας,,ψηφιστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Θα βλέπει η Ντόρα την πλάτη μου..." έλεγε ο Αγνώμων Ντοράκης, πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τις υποκλοπές.

    Άραγε, πού θα δει την πλάτη του; Στην ουρά για τον ανακριτή της Ελληνικής Ζίμενς;

    Πού τέτοια τύχη στο Νεοπαραγκιστάν...

    babis o (tami)flu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aυξήσεις έως 60% στους βουλευτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. yparxei καποιος που εχει εστω και την ελαχιστη αμφιβολια γι το αν ο βουλγαρακης απεκτησε πολιτικο χρημα ? μπορειτε να δειτε την (πολιτικη ) του περιουσια και ...... τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. ανεργος ως τα 32 του, η μαλλον μισθοσυντηρητος ως προεδρος την ΟΝΝΕΔ και κατοπιν με πarουσια στα 18 χρονια (καποια απ αυτα και υπουργος ) βουλευτης του ελληνικου κοινοβουλιου. τριπλασια η περιουσια του απο ολες τις βουλευτικες αποζημιωσεις ακομα κι αν δεν ξοδεψε ουτε μια δεκαρα απ αυτες ολα τα χρονια. κυριοι εισαγγελειςεπιτελους ηρθε η ωρα να επιτελεσετε το χερος σας και το καθηκον σας απεναντι στην πολιτεια που σας εμπιστευτηκε την προστασια της αλλα και απεννατι στη συνειδηση σας. σας περιμενουμε ολοι οι απλοι κι αδυναμοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν κάποτε οδηγήθηκαν στον ανακριτή δύο χαμηλόβαθμοι διοικητικοί υπάλληλοι ενός νοσοκομείου στο Μιλάνο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι αυτή ήταν η αρχή του νήματος που οδήγησε στην κατάρρευση του μεταπολεμικού κομματικού συστήματος της Ιταλίας. Τώρα, πολύ φοβούμαι, η Ελλάδα αντιμετωπίζει ανάλογο κίνδυνο, χωρίς να ξεκινάει από τόσο χαμηλά.

    Οχι επειδή το ΠαΣοΚ πήρε (αν πήρε...) από μια ιδιωτική εταιρεία ποσό ύψους 420.000 ευρώ πριν από δέκα (!) χρόνια. Ούτε επειδή κάποιοι πολιτικοί επωφελήθηκαν (αν επωφελήθηκαν...) της γαλαντομίας της εταιρείας για να εξοπλίσουν βερεσέ τα γραφεία τους. Μόνο υποκριτές θα μπορούσαν να φρίξουν μαθαίνοντας ότι τα κόμματα ζουν από εισφορές και οι πολιτικοί από φίλους.

    Αυτό που καθιστά την υπόθεση Siemens διαφορετική, άρα και υποψήφια να ανατρέψει το κομματικό σκηνικό, συνοψίζεται σε τρία σημεία:

    Πρώτον, ουδείς γνωρίζει ακριβώς το βάθος, την έκταση και τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης. Την ερευνά η Δικαιοσύνη, σωστά! Αλλά ποιος στη σημερινή Ελλάδα εφησυχάζει με αυτή τη διαβεβαίωση; Συνεπώς ποιος μπορεί να προεξοφλήσει τις πολιτικές συνέπειες που θα προκύψουν;

    Δεύτερον, η διακίνηση της φημολογίας αλλά και πραγματικών στοιχείων δημιουργούν τη βάσιμη υπόνοια ότι υπάρχει ένα «κέντρο» που ενορχηστρώνει τις αποκαλύψεις. Ποιο είναι αυτό; Ποιοι το αποτελούν; Και τι επιδιώκει;

    Τρίτο και σημαντικότερο, το κομματικό σύστημα πλέει ήδη στη θάλασσα της απαξίας και της ανυποληψίας. Το σκάνδαλο της Siemens μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό όχι μόνο για ό,τι περιλαμβάνει αλλά επειδή έρχεται να επιβεβαιώσει όσα πιστεύει ήδη ο μέσος έλληνας πολίτης για τα κόμματα και τους πολιτικούς.

    Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση εξελίσσεται σχεδόν ανεξέλεγκτα, δεν φαίνεται να πυροδοτείται από τις γνωστές κομματικές (ή εσωκομματικές) αντιπαλότητες και μοιάζει όλο και περισσότερο με ένα σκάνδαλο «πολύχρωμο και διαχρονικό». Πασπαλισμένη με μπόλικη φήμη, εικοτολογία και κουτσομπολιό μετατρέπεται σε πραγματική ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του συστήματος.

    Ποιο είναι το αξιοπερίεργο; Οτι αυτό που αντιλαμβανόμαστε όλοι, αδυνατούν να το αντιληφθούν οι πρωταγωνιστές. Οι οποίοι, τη στιγμή που το καράβι βουλιάζει, παρατείνουν τους βαρετούς καβγάδες και τις κουραστικές αντιθέσεις τους. Ο «γαλάζιος» και ο «πράσινος» Σούπερμαν της κάθαρσης νομίζουν πως αν βουλιάξει το καράβι, θα σωθεί το πιλοτήριο. Αμ δε! Τέτοια προοπτική δεν υπάρχει.

    Ο μόνος δρόμος σωτηρίας που ανοίγεται μπροστά τους είναι ένας δρόμος συνεννόησης. Συνεννόηση στην κατεύθυνση της διαφάνειας, ασφαλώς, αλλά και συνεννόηση για τον έλεγχο των συνεπειών της ιστορίας και για την εξουδετέρωση όσων τη μεταχειρίζονται.

    Θυμάμαι ακόμη στην Ιταλία τους Χριστιανοδημοκράτες και τα άλλα κόμματα να διαπληκτίζονται αυτιστικά για τα χαρτοφυλάκια μιας νιοστής κυβέρνησης ενώ το σύστημα κατέρρεε και σε λίγους μήνες δεν υπήρχαν πια ούτε Χριστιανοδημοκράτες, ούτε Σοσιαλιστές, ούτε κανένας από όλους τους άλλους. Και ύστερα ήλθε ο Μπερλουσκόνι.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφότου ανακοινώθηκε η δημιουργία Ιδρύματος Κωνσταντίνου Σημίτη, δεν μου μένει αμφιβολία ότι έχουμε αποκτήσει πλέον έναν νέο θεσμό: κάθε σημαντικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, μετά το τέλος της εποχής του, γίνεται ίδρυμα. Θυμίζω ότι ιδρύματα έγιναν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Περιέργως για ορισμένους, το ίδιο έγινε και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Τώρα εξαγγέλλεται το Ιδρυμα Κ. Σημίτη.
    Τα λέω αυτά για να σας προετοιμάσω ηθικά και ψυχολογικά. Δεν τη γλιτώνουμε. Ετσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα και εφόσον πετύχει και τρίτη εκλογική νίκη, αναπόφευκτα μια μέρα θα γίνει ίδρυμα και ο Κώστας Καραμανλής...
    Ξέρω ότι δεν έχετε καμία όρεξη για τέτοια πρωινιάτικα. Ορισμένα πράγματα όμως είναι φρόνιμο να τα σκεπτόμαστε εκ των προτέρων. Οπως, λόγου χάριν, ποιος θα αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή του Ιδρύματος Κώστα Α. Καραμανλή.
    Ας συγχωρεθεί το θράσος της ταπεινότητός μου, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον ενδεδειγμένο πρόσωπο από τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού (παραμένει ακόμη, ως γνωστόν) Ιωάννη Κεφαλογιάννη!
    Πότε θα γίνει ίδρυμα ο Τζέφρι; Οταν ανοίξει παράρτημα στην Ελλάδα η Ντίσνεϊλαντ...
    Πότε θα ανοίξει παράρτημα η Ντίσνεϊλαντ στην Ελλάδα; Δυστυχώς δεν το βλέπω, διότι είμαστε στα πρόθυρα της επανάστασης: «Εχουν ωριμότητα οι υλικές συνθήκες για το πέρασμα στον σοσιαλισμό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έπρεπε να είχε έρθει εδώ και πολύ καιρό.Εννοώ από εποχής των παρακολουθήσεων. Αν φταίει, να πλερώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ


    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ


    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ



    ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!!!!!;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τουλάχιστον πρόλαβε να πάει διακοπές στη Μύκονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χμ!!!. Βουλγαράκης-Λιάπης κλπ.κλπ.
    Γιατί χαίρεται ο Πέτρος και χαμογελά πατέρα; Και ποιός είναι αυτός που θα τον εξωπετάξει; Στα Σάλωνα ΔΕΝ σφάζουν πλέον αρνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τοσα χρονια στο απυροβλητο ο κος Βουλγαρακης..παντα καταφερνε να επιβιωνει σαν χαμαιλεοντας αλλα φαινεται οτι ηρθε η ωρα του..επιτελους! να ξεβρωμισει η πολιτικη απο τα καθαρματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ!!

    Καλούνται οι παλιοί σύντροφοι και συναγωνιστές του ΕΚΚΕ και της ΑΑΣΠΕ (μέχρι και το 1980) να δηλώσουν συμμετοχή στην κοινοβουλευτική ανασύσταση της γκρούπας.

    Μετά τις ρελευταίες εξελίξεις, θα διαθέτουμε και Στρατηγό (Θόδωρο αλλά όχι Κολοκοτρώνη) και Βουλευτή!

    ΕΚΚΕντροφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ........ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙς ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ (ΟΠΩς ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είχαμε τα πράσινα τρωκτικά πλάκωσαν και τα μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ...

    Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

    ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ?

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΙ΄ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ?

    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ... ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

    ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΙΔΕΣ.

    ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ 2 ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΔΡΟΣΕΡΑ ΔΡΟΣΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΣΧΥΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΚΑ.

    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ.


    -ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ Ν.Δ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΑΤΣΑΜΠΕΛΗ ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ .ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ. ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. παλι λασπη στον βουλγαρακη χωρισ στοιχεια.που θα παει αυτη η ιστορια .τι συμφεροντα παιζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!! ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τι θσ γινει ρε παλικαρια με την λασπη που πετατε.ουτε το ονοματακι σας δεν τολματε νε βαλετε απο κατω.δη,οσιογραφοι τησ δεκαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΩΝΥΜΕ 22 Ιουν.08 9:10

    Στην ΑΡΑΧΩΒΑ εσφαξαν τ΄ αρνιά, (Λίγο πριν τον ανασχηματισμό της πρώτης κυβέρνησης Καραμανλή). Για θυμίσου ποιοί συνέτρωγαν και ποιούς συνέφαγαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το πρόβλημα του Καψαμπέλη είναι ότι ξεσκεπάστηκε απο τον Βουλγαράκη. Ο ορισμός της "εκδικητικής" δημοσιογραφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Α ρε Καψαμπέλη. Ξανάρχισες τα εκβιαστηκά σου κολπάκια... Αλλά αφου δεν σε κλείνουν μεσα καλά τους κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση