GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και στο ίδιο οικόπεδο τα σπίτια τους...

. Τι είπε στη Βουλή ο Γ. Καρατζαφέρης για τον Μιχ. Χριστοφοράκο, τον Κυρ. Μητσοτάκη και την ...στατιστική των πιθανοτήτων. .. Τι άλλο μάθαμ...

.

Τι είπε στη Βουλή ο Γ. Καρατζαφέρης για τον Μιχ. Χριστοφοράκο, τον Κυρ. Μητσοτάκη και την ...στατιστική των πιθανοτήτων.

..

Τι άλλο μάθαμε από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ  Γ. Καρατζαφέρη κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή;

"Ο κ. Χριστοφοράκος, ο μεγάλος λαδέμπορος, έμενε εις την οδό Πεντέλης 32. Η πίσω πλευρά του οικοπέδου βλέπει εις την οδό Μαυρομιχάλη 23. Το ίδιο οικόπεδο, δύο σπίτια. Εις την οδό Μαυρομιχάλη 23 μένει δικός σας Βουλευτής, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα μου πείτε ότι είναι σύμπτωση. Είναι μία στα πέντε εκατομμύρια. Τη δέχομαι, υπάρχει, δεν είναι ποινικώς κολάσιμο. Ούτε είναι ποινικώς κολάσιμο ότι συνυπάρχουν στην Τήνο δίπλα-δίπλα...."

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επικαλέστηκε πάντως και την ...στατιστική: "Μου είπε  ένας στατιστικολόγος, που υπηρετεί εις το δημόσιο, ότι η περίπτωση να μένει στο ίδιο οικόπεδο, σε διαφορετικό σπίτι, ένας με κάποιον άλλον είναι μία στα πέντε εκατομμύρια. Δεν είναι ποινικώς κολάσιμο, όπως επίσης δεν είναι ποινικώς κολάσιμος και ο οποιοσδήποτε συνειρμός. Ρώτησα τον στατιστικολόγο και μου είπε ότι και αυτή η πιθανότητα (για την Τήνο) υπάρχει και είναι μία στα διακόσια εκατομμύρια. Μία στα διακόσια εκατομμύρια, είναι μια πιθανότητα, είναι κάποιοι συνειρμοί...."

--------------------------------

24 σχόλια

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΒΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΣΥΛΗΒΔΗΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟ ΑΤΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με συνοδεία >30 οχημάτων (περιπολικά, πυροσβστικό όχημα, κλούβα, νοσοκαομειακό, μοτοσυκλέτες κ. άλ) κινείται και κινήθηκε στην Πάτρα Ο Υπ. Παιδείας.
    Αναστάτωσαν την Πόλη, προκάλεσαν τον πολίτη.

    Το σημαντικό είναι ότι η εκπαιδευτική κοινότητα? η κοινωνία της γνώσης? δεν κατάλαβαν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι δεξιοί συκοφάντες προδότες και λαμόγια έχουν κατακλέψει διαχρονικά το πλούτο της χώρας. Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο, ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί και τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.

    Oι χουντοφασίστες δεξιοί, ακροδεξιοί προβοκάτορες του Περισσού και της Κουμουνδούρου βρήκαν ευκαιρία με τη διαγραφή Σημίτη να βγάλουν τη χολή τους εναντίον της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

    Ρε δεν βλέπετε που η δεξιά θα μας πάρει και τα παντελόνια θέλετε να μιλάτε για έναν πολιτικό που είναι αδιάφθορος;

    Τόσο ηλίθιοι ήσαστε, ή είσαστε τίποτα κουμπάροι από αυτούς που έχουν ορμήξει στο κράτος, σαν τα κοράκια και τους γύπες;

    Υποστηρίζετε ρε βόιδα το καταλληλότερο και τους προβοκάτορες.

    Υπάρχει και η παροιμία " κάποιος έκοψε τη π----α του να φοβερίσει τη γειτόνισσα"

    H Μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ, που είναι συνέχεια του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Πλαστήρα, του 114, του αντιδικτατορικού αγώνα, ούτε διαλύεται ούτε μπορεί να διαλυθεί.

    Μόνο ανασυγκροτείται, για να πάει την Ελλάδα μπροστά σε αντίθεση με τις καταστροφικές πολιτικές της δεξιάς που προκαλούν συμφορές στον απλό κόσμο και φέρνουν την Ελλάδα πίσω στη πολιτική της ψωροκώσταινας.

    Άμα θέλει ο κόσμος να έχει δικαίωμα στην ελπίδα, θα πρέπει να ψηφίσει το Γιώργο Παπανδρέου για πρωθυπουργό, που είναι αδιάφθορος έχει εκσυγχρονιστικές και καινούργιες ιδέες και ικανός να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει μαζευτεί.
    Θυμηθείτε όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών πόσες μεγάλες επιτυχίες είχε σημειώσει η Ελλάδα και πως οι Έλληνες κοιμόντουσαν ήσυχοι αφού ήταν σίγουροι ότι τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα ήταν εξασφαλισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ. ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΞΕΡΕΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ.Καρατσαφέρης ξέρει από οικόπεδα. Τον συμβουλεύει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ που έμαθε την ειδικότητα όταν υπηρέτησε φαντάρος στο Στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΕΝΝΑΝΕ ΦΤΩΧΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    1-ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΔΑΔΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΊΜΗΣΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΟ ΝΑΥΓΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ.
    2-ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΑΠΛΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ, ΕΑΝ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΞΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. Ο ΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ (ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ)ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΛΑΔΩΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΕΙΡΑ.
    3-ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΛΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ. ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΡΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ.
    4-ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΛΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΛΕΚΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΡΜΠΟ, ΟΧΙ ΤΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προεδραρα μας αγαπημενε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O DORIFOROS DIXNEI ΜΙΑ YPODOMH APO YPOGEIA SYRAGGA !!!

    LETE NA EINAI KAPOIA STOA
    H
    KOINOVIAKO KATAFIGIO ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΠΡΕΠΕI ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΒΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΣΥΛΗΒΔΗΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ"

    Σκέψου να σε είχε μεγαλώσει ο Ντιντρού στο Βέλγιο και να βγαίνεις να τον κατηγορείς που ασελγούσε σε ανήλικα τέκνα.
    Τώρα που η οικογένεια Μητσοτάκη ασελγεί παρά φύσει στους έλληνες πολίτες , τώρα βρήκες την ώρα για αποκαλύψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο κυριακος του μητσοτακη αμα δεν ειχε το μπαμπα δρακουλα, στη καλυτερη περιπτωση να ηταν ταμιας σε καμμια τραπεζα.
    Το πιθανωτερο να δουλευε σε καμμια πιτσαρια..

    ο δρακουμελ αν δεν ηταν .."αποστατης" θαταν τωρα κανενα ξεχασμενο γεροντακι σε καμμια γωνια της Κρητης.
    Το γεγονος οτι ηταν "αποστατης" το εκανε προεδρο της Ν.Δ ,γιατι εβγαλε την "φημη" οτι ητανε καθικι ολκης και η Ν.Δ ηθελε ΤΟΤΕ ενα καθικι να παλαιψει το αλλο καθικι τον ελληνοπολωνο μινεικο παπανδρεου..

    Στη πορεια βεβαια αποδειχτηκε οτι ο δρακουμελ ητανε απλα φελλος..
    Ο ελληνοπολωνος ητανε καθικι ολκης ενω ο μητσατακης απλα βλημα..

    Και ομως ..
    Εφτασε η στιγμη που αυτο το βλημα κυβερναει.
    Εχει την πλειοψηφια στη βουλη.
    Δυο παιδια του,ειναι βουλευτες που ΟΠΟΤΕ θελησουν ριχνουν την κυβερνηση!!!

    Ζουμε σε εποχη παραλογισμου...

    Το οτι ο καρατζαφερης κανει .."αποκαλυψεις" εναντιον του μητσοτακη ,δεν ειναι ασχημο..
    Αρκει να μην πιστεψει κανενας .."λαος" οτι το κανει για να προστατεψει τα συμφεροντα του.."λαου"!
    Ειναι προσωπικο το θεμα,γιατι τον εβρισε πρωτα η ντορα κουβελα και μετα ο μητσοτακης μιλησε απαξιωτικα για αυτον..

    Εγω το διασκεδαζω ,εχει πλακα το καλαμπουρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1:11 πμ
    ''...H Μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ, που είναι συνέχεια του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Πλαστήρα, του 114, του αντιδικτατορικού αγώνα, ούτε διαλύεται ούτε μπορεί να διαλυθεί.''

    Ντροπή σου να ξεχνάς την Λιάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο 12:27 έγραψε να ντρέπετε ο Καρατζαφέρης. Δηλαδή επειδή τον ανέδειξε ο Μητσοτάκης πρέπει να κάνει την πάπια και να καλύπτει τις βρωμιές; Αυτό δηλαδή εσένα ως πολίτη σε καλύπτει και δεν σε ενοχλεί το γεγονός οτι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος; Αλλά ξέρω θα απαντήσεις ότι οι άλλοι είναι περισότερο διεφθαρμένοι. Οπότε αν έρθω εγώ και κλέψω το σπίτι σου και με πιάσεις, θα σου πω ότι οι άλλοι κακοί κλέφτες θα σου έκλεβαν περισσότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1:11 πμ
    ''...H Μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ, που είναι συνέχεια του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Πλαστήρα, του 114, του αντιδικτατορικού αγώνα, ούτε διαλύεται ούτε μπορεί να διαλυθεί.''

    Ντροπή σου να ξεχνάς την Λιάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχως που δεν ειναι ποινικώς κολάσιμο γιατι θα μετακομιζα στη Ζιμπαμπουε αμεσως...

    Ημαρτον ρε μαγκα που λεει και ο γεωργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Μεγάλη Δημοκρατική ΣοσιαλΗστική ή Σοσιαληστρική Παράταξη....Ουστ ρε λαμόγια, καταστρέψατε την Ελλάδα 1981 - 2004...Και οι δεξιοί ίδια κουμάσια είναι, αλλά ότι και να κάνουν, η 20ετία σας δεν συμψηφίζεται με τίποτα...Καθήστε τώρα άλλα 10 χρόνια αντιπολίτευση με το Μπραβογιώργο, που θα σημειώσει την 5η, και 6η και 7η σερί διαδοχική του ήττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10.36 μαζί σου. Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. afto to lamogio to trepekli me tis mizes tha ti glitwsei pali? o naftis, o pemptos gios, o taylor apatewnas? ma einai dynaton? kai giati h vrwmofyllada h eleftherotypia ton stirizei? gia to sygrotima ton onomazei simera "xamilwn tonwn"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο στον Καρατζαφέρη. Όσο τον ακούω να μιλάει τόσο περισσότερο με πείθει για τις απόψεις του. Μακάρι να είχε το κοινοβούλιο και άλλους σαν αυτόν. ¨Εχει αλλάξει το επίπεδο των συζητήσεων με την είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ.
    στη Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 4:39 μμ
    Νομίζαμε ότι το επίπεδο στη Βουλή δεν μπορούσε να κατέβει πιο χαμηλά. Με την εμφάνιση του ΛΑΟΣ διαψευσθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
    ΤΙ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
    ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ
    ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ
    ΕΛΕΕΙΝΟΤΗΤΕΣ
    ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ
    ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;
    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ;
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΣΑ
    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Νομίζαμε ότι το επίπεδο στη Βουλή δεν μπορούσε να κατέβει πιο χαμηλά. Με την εμφάνιση του ΛΑΟΣ διαψευσθήκαμε."


    NAI LAMOGIA! TO XAIRW!! PANTA EVLEPES TA PANW KATW!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΕΡΑ!

    ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση