. Ερχεται το μεγάλο μπαμ για την Siemens! . Κυριαρχεί τώρα το θέμα Σημίτη αλλά μην ...ξεχνάμε και τα άλλα. Θέμα ημερών θεωρείται το μεγάλο...

Ερχεται το μεγάλο μπαμ για την Siemens!
.Κυριαρχεί τώρα το θέμα Σημίτη αλλά μην ...ξεχνάμε και τα άλλα.
Θέμα ημερών θεωρείται το μεγάλο μπαμ για τις μίζες της Siemens. Και συγκεκριμένα η αποκάλυψη ονομάτων πρωτοκλασσάτων πολιτικών, των αριθμών λογαριασμών και των Τραπεζών που τηρούνταν.
Κάντε υπομονή, παρακολουθείτε ανελλιπώς το Press-gr. Και θα τα μάθετε ΟΛΑ πρώτοι!
--------------------------------
Zimenzzzzzzzzzzzz
ΑπάντησηΔιαγραφή"Μ Π Α Μ!"...Γαμώ τα κουνέλια του λαλάκα (GRSex.com)...Τα πέτυχα;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΆντε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι Ναι σωστά πρέπει να μην ξεχνάμε και τη σημενς.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάντα υπήρχαν και υπάρχουν μεγάλες εταιρείες που λαδώνουν πολιτικούς και τους κάνουν δώρα .
ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Εμένα δεν με νοιάζει αν μιά εταιρεία κάνει δώρα τα επιπλα ενός πολιτικού στο γραφείο ή στο σπίτι του.
Με νοιάζει που πάω στο δημόσιο νοσοκομείο και αν δε λαδώσω δεν με κοιτάει άνθρωπος.
Αυτό και τόσα άλλα.
O κος Σημίτης αν είχε βάλει πλάτη για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, στα χάλια που το παρέδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου, θα μπορούσα να καταλάβω το ξαφνικό πόνο του και τη κριτική. Aυτή όμως έρχεται σε μια στιγμή που η ΝΔ είναι στριμωγμένη και ο προστατευόμενος του Κυριάκος Μητσοτάκης και το Μητσοτακέϊκο γενικά αντιμετωπίζουν κατηγορίες και το σκάνδαλο της SIEMENS είναι σε εξέλιξη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αρχιαποστάτης ήταν ο συνεχής υποστηρικτής του στην 8ετία που κυβέρνησε ενώ αντιμετωπίζει το Γιώργο Παπανδρέου με υβριστικό και χλευαστικό τρόπο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑφού ο κος Σημίτης δεν θέλει, ή δεν ξέρω για ποιους λόγους άλλους λόγους δεν θέλει να υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ , δεν πρέπει να το υπονομεύει.
Για αυτό θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε πολύ καλώς που τον έθεσε εκτός ΠΑΣΟΚ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ DASSAULT AVIATION ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 1,85 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.
ΑπάντησηΔιαγραφήδιαλεχτε διαλεχτε εδω το καλο πραμα
ΑπάντησηΔιαγραφήΆντε να έχουμε να συζητάμε κάτι ζουμερό και ουσιαστικό τις καλοκαιρινές διακοπές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό σκάνδαλο η υπόθεση Ζαχόπουλου αποδείχθηκε μιά βαρετή νερο-μπούρδα (ευτυχώς τουλάχιστον που αποκαλύφθηκε το αληθινό πρόσωπο του παιδοβούβαλου Θεμιστοκλή).
Να βγούν σκάνδαλα οικονομικά, πολιτικά, παράλληλες σχέσεις, κλπ για να μην βαριόμαστε.
MIA EINAI ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ?
ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΡΕΜΟΥΛΕΣ,ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ(ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ,ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ(ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ)ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΘΩΡΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΓ:ΝΑΙ ΞΕΡΩ ,ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΤΕ...
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΕΤΕ?
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
"... εμείς οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ2 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς ..."
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ κακή (εκπαιδευτική ?) υπηρεσία προσέφεραν οι δάσκαλοί τους στούς ανωτέρω μαθητές και μαθήτριες.
Πολλά λόγια τούς βάλανε στό στόμα και πολύ εκπαίδευση στό μοιρολόϊ και στή ζητουλιά, έχει "διδαχθεί".
Δέν τούς βάζανε, σε μιά εκπαιδευτική εκδρομή από τίς άπειρες πού τά πάνε, (μήν πώ πού), να καθαρίζανε εθελοντικά, κανά ξερόκλαδο ?
Τότε, θα τούς έπαιρνα σοβαρότερα υπ' όψιν.