GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οχι και ...ήρωας πολέμου!

. Από τον Ι. Μεντή . Πριν 15 μερες στη εκδηλωση του τηλεοπτικου show "So you think you can dance" η κριτης της εκπομπης κα Παπουλ...

.
Από τον Ι. Μεντή
.
Πριν 15 μερες στη εκδηλωση του τηλεοπτικου show "So you think you can dance" η κριτης της εκπομπης κα Παπουλια ζητησε μετα επιτασεως το πληθος που παρακολουθουσε να σηκωθει και να αποτισει φορο τιμης με σιγη ενος λεπτου στη μνημη του μακαρτη ηθοποιου Ν.Σεργιανοπουλου.
Συμπαθης κατα τα αλλα ο αδικα χαμενος ηθοποιος, αλλα μην ισοπεδωνουμε τα παντα. Ενος λεπτου σιγης για τους ηρωες ενος πολεμου ενος λεπτου σιγης για καποιον που πληρωσε τα τυχον παθη του ζωντας επικινδυνως;. Νομιζω οχι."So you think you can think". Grant482002
----------------------------------------

32 σχόλια

  1. σωστα ειπαμε, αδικοχαμενος.

    Μην κανουμε και ηρωες ομως αυτους που ξεσκιζονται στα ναρκωτικα και εχουν περιεργα βιστσια και καπριτσια.

    Υπάρχει κανένας πατέρας εδώ μέσα που θα ήθελε ο γιός του να ήταν ένας τέτοις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ,ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΗΘΗΚΗΣ ΓΥΡΙΖΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΟΥΣ
    ΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ,ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΟΜΑΛΟ,ΕΝΤΑΞΥ ΕΙΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ ΤΗΡΟΥΜΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΠΡΕΖΟΝΙΟΥ..Α Ι Σ Χ Ο Σ.
    Θ Α Ν Α Σ Η Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MA ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ; ΜΟΝΟ 1 ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ; ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ, ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΠΡΕΖΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΚΟΚΑ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΤΑΙ,ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΩΝ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΕΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ-γενικώς- ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ¨ΑΛΛΟΙ" ΘΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΙΓΗΝ. ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ!! ΒΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ; ΚΑΡΑΑΝΩΜΑΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Simfono mazi sas oso afora to kommati stin apodosi timis alla diafono me tin kritiki pou tou kanetai oso afora ton kolo tou kathenos
    prepi na mathoume se afti tin xora na sevomaste tin diaforetikotita ama to en logo palikari eixe alla gousta apo afto pou exoume emeis den eine egglima kata tis koinonias TOULAXISTON AFTO DEN SKOTONEI OPOS TA NARKOTIKA (a kai min mou peite malakies peri AIDS dioti eine geniki apeili akomi kai sta eterofyla zevgaria)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και ο απελθών μου ήταν εξαιρετικά συμπαθής, συμφωνώ απόλυτα. Συναισθηματισμοί του κ**** και υπερβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί και εκλεκτοί μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα..


    Ρίγη εθνικής συγκίνησης και περηφάνιας μας διακατέχει όλους τους φίλους και τα μέλη του Κινήματος με την χθεσινή εμφάνιση και το διάγγελμα του ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γεωργίου A. Παπανδρέου.
    Ένας Παπανδρέου από τα παλιά όνομα και πράγμα έστειλε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες.: Είμαι εδώ ελάτε μαζί μου.. κοινός εχθρός είναι η διαφθορά και η διαπλοκή. Δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες σας. Ελάτε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να δώσουμε τέρμα στο άγος της διαφθοράς και της διαπλοκής που κατατρέχει τη χώρα μας.
    Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, κάθε δημοκράτης, κάθε αγωνιστής αισθάνθηκε ανακούφιση και είδε ένα φως ελπίδας μέσα στη θολούρα , την καταχνιά και την αβεβαιότητα που έχει κατακλύσει από παντού τον τόπο μας .
    Μια κυβέρνηση ανίκανη να διαχειριστεί την κρίση , μια κυβέρνηση πνιγμένη η ίδια στα σκάνδαλα και στη διαφθορά και ένα δημόσιο βίο να μην μπορεί να βρει την περπατησιά του.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου σαν Γιωργαρος πλέον, όρθωσε το ανάστημα του λοιπόν και έδειξε το δρόμο σαν ο κατάλληλος ηγέτης στην κατάλληλη στιγμή . «¨Όλα στο φως»

    Όλοι μας είμαστε υπερήφανοι, ενθουσιασμένοι και ανανεωμένοι . Με καινούργιο κουράγιο και δύναμη , συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα μας μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ , για μια πατρίδα με όραμα και προοπτική όπου όλοι οι συμπατριώτες μας θα απολαμβάνουν τα αγαθά της δημοκρατίας ,της ισοπολιτείας και του σοσιαλισμού .

    Με εκτίμηση και αγάπη για κάθε ενα από εσάς

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ευγενικά εκφράζει την αντίθεσή του στην απότιση φόρου τιμής στον Σεργιανόπουλο ο κ. Μεντής. Τα πράγματα είναι ανάγκη να περιγραφούν πολύ ωμότερα. Ο Σεργιανόπουλος (συμπαθής κ.λπ. κ.λπ.) υπήρξε θύμα του υποκόσμου, στον χώρο του οποίου σχετιζόταν με πολλά και εναλλασσόμενα πρόσωπα, πολλά από τα οποία και «κομήτες». Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον υπόκοσμο συνήθως δεν απασχολεί και δεν αξίζει να απασχολεί την αστυνομία. Εδώ, με ποια λογική καταφέρονται εναντίον της αστυνομίας, για τον λόγο ότι δεν βρήκε ακόμη το πρόσωπο του υποκόσμου με το οποίο ευδόκησε ο Σεργιανόπουλος να «παίξει» κατά το μοιραίο βράδυ, και τι πίεση άσκησε στον ευκαιριακό ερωτικό του σύντροφο της ανώμαλης σχέσης, για να αναγκαστεί εκείνος να προσφύγει στο μαχαίρι; Αυτό μόνο κουτσομπολίστικο ενδιαφέρον έχει. Να σταματήσει λοιπόν η έρευνα και της αστυνομίας και των καναλιών. Ο Σεργιανόπουλος είχε την πρέπουσα λήξη που ο ίδιος προετοίμασε. Εμείς ας θυμόμαστε απλώς τις καλές του στιγμές, ξεχνώντας την πτυχή της καταισχύνης του. Όχι και να τον τιμούμε για τα ενεργήματα και το τέλος της ντροπής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΒΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΔΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΞΥΠΝΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ, ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑτακι ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ. ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΙΛΕ.ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ Ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ.

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΣΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, Η ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OPEC sells oil for $136.00 a barrel.
    OPEC nations buy U.S. grain at $7.00 a bushel.
    Solution: Sell grain for $136.00 a bushel.
    Can't buy it? Tough! Eat your oil!
    Ought to go well with a nice thick grilled filet of camel ass!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανωνυμε 20 Ιούνιος 2008 5:53 μμ

    ....Και πιο φτωχο το μυαλο σου φιλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΗΜΕΝΕ b a b i s !!!!
    ΕΨΑΞΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ γιωργαρου.

    ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 20 Ιούνιος 2008 5:53 μμ

    Ανωνυμε

    .....Και πιο φτωχο το μυαλο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι άνθρωποι αυτοί, και ειδικά οι "καλλιτέχνες" έχουν "διπλή" προσωπικότητα. Ας αφήσουμε την καλλιτεχνική με την οποία συνήθως γίνονται αγαπητοί από τον πολύ κόσμο.
    Η άλλη τους προσωπικότητα αυτή του ομοφυλόφιλου, τους φέρνει στα όρια του περιθωρίου. Οι περισσότεροι απ' αυτούς έχουν κάποιο οικογενειακό συναισθηματικό κενό, συνήθως από την πατρική πλευρά (δεν υπάρχει πατέρας ή είναι απών) και σχετικά εύκολα περνάνε στα ναρκωτικά και στο περιθώριο.
    Όσοι είναι από φτωχή οικογένεια περνάνε στο περιθώριο. Όσοι είναι από πλούσια προσπαθούν να καλύψουν την σεξουαλική τους ανάγκη με την οικονομική τους επιφάνεια. Έτσι συχνά "δωροδοκούν" κάποιον όμορφο νεαρό με κεράσματα, ταξιδάκια, ακριβά γούστα, κανένα τσιγαράκι, ή καμία μυτιά και ο όμορφος νεαρός καταλήγει τρύπιος και ίσως πρεζόνι.
    Φυσικά μετά αφήνεται στη μοίρα του.
    Πολλά παιδιά απ' αυτούς που λέμε ότι «δεν του φαίνεται» κάπως έτσι ξεκίνησαν τη "σταδιοδρομία" τους.
    Αυτό έκαμνε και ο μακαρίτης μια και δεν είχε μόνιμο σύντροφο.
    Ποιος ξέρει ποιον είχε στριμώξει (αν δεν είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών) και αντέδρασε έτσι.
    Φυσικά και είναι καταδικαστέος ο φόνος, αλλά ίσως να τον προκάλεσε ο μακαρίτης (κλειδωμένη πόρτα από μέσα και κρυμμένο το κλειδί, φονικό όπλο από την κουζίνα του, γυμνό θύμα).
    Όσο για το AIDS, μια βόλτα στα ειδικά τμήματα νοσοκομείων που περιθάλπτουν τέτοιους ασθενείς θα σας δείξει ότι 9 στους 10 που δεν κόλλησαν από βελόνα είναι "θύματα" ομοφυλόφιλης σεξουαλικής επαφής.

    Πολλοί μεγαλοσχήμονες λοιπόν σαν τον Σεργιανόπουλο έχουν στείλει αρκετές χαροκαμένες μάνες να εναποθέτουν λουλούδια στα κρύα μάρμαρα ενός μνήματος.
    Αυτούς τους ανθρώπους όχι μόνο ενός λεπτού σιγή δεν τους οφείλουμε αλλά οφείλουμε στην κοινωνία να την προστατέψουμε απ΄ αυτούς.

    Γ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζω πως ήταν λίγο υπερβολικό.
    Εντάξει, έφυγε ένας άνθρωπος της τέχνης, ένας γνωστός ηθοποιός, αλλά ως εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ;ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΫΜΕΝΗ ΕΒΕΛΙΝΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΩ .... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ , ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΛΥΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΣΩ .... ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΒΕΛΙΝΑ (ΑΧ ΕΒΕΛΙΝΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ κύριε Μεντή, δεν "πλήρωσε τα πάθη του". Ποιος είστε εσείς που βγάζετε θανατικές καταδίκες για τα "πάθη" των άλλων;

    Να μου πεις εσείς δεν σέβεστε τους ζωντανούς, τους νεκρούς θα σεβαστείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΙΟ ΦΤΩΧΟ ΚΟΜΜΑτακι ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ Ο ΓΑΠ.ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΡΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!ΘΑ ΑΓΑΡΑΣΕΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mhn tolmhsei kaneis na paei sto grsex einai APATH 8a gemisei to pc sas me pornofotos kai ante meta na ka8ariseis...Prosoxh paides....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οχι κ ηρωας πολεμου??σιγα ρε επειδη η αλλη το ενιωθε ετσι δεν σημαινει κ κατι τετοιο ρε μεγαλε...τωρα ηταν κοκακιας κτλ προβλημα του αυτο ειναι η μαλακια που καναν τ καναλια δηλαδη ξεφτυλα κανονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εντάξει σαν άνθρωπος ήταν συμπαθητικός, αλλά σαν "ηθοποιός" ήταν αυτό που λέμε για τον π.ύτσο.Βέβαια το Μέγκα έχει εκλεκτό τηλεοπτικό κοινό, κάτι ηλίθιες νοικοκυρές που παρακολουθούν εντατικά τις διαφημίσεις με το σκατάμ τις σερβιέτες και τα απορρυπαντικά, οπότε τις ανταμείβει ενδιάμεσα με διαλείμματα άθλιας "ηθοποιίας" σαν του μακαρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ας μας πει καποιος τι εκανε με τους αλλοδαπους στο διαμερισμα του ο νικολας,τι να εκαναν αραγε? κατι για παρτυ με ουζα ακουστηκε,δε θελω να το πιστεψω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. παρτουζες με μπιρες κ αναψυκτικα κ μαζι μολα αυτα κατι ηθικα ατομα απλα να δειχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. βρε παιδιά σε τηλεοπτικό show έγινε η ενός λεπτού σιγή, όχι σε σχολεία, εκκλησίες... έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. K. I. Menti, kai loipoi aparadektoi,

    tosh einai h anoxh sas sto diaforetiko? eseis den exeta pa8h? eiste amemptoi? kai giati na tirite enos leptou sigh mono stous hrwes polemou? den uparxoun hrwes ths zwhs pou to a3izoun? kai poioi eiste eseis pou 8a krinete poioi t a3izoun kai poioi oxi? mipos eiste kai 8eoi na mas orizete sto ti 8ewroume a3io enos leptou sighs kai ti oxi?

    Ston kurio 8anash, ntroph Sou gia osa les gia enan an8rwpo pou den se peira3e pote, ekane oti ekane xwris na sou ka8etai sto laimo, kai to plirose akriba sto telos. H DIKH SOU H KATADIKH POU XWRAEI? sto pos zouse th zwh tou? ti sekoftei? H mipos to oti ton paizoun ta kanalia? ma autos dne ftaiei gi auto!!!!!!!!!!!!! exei pe8anei hdh,,, kai seis ton xtupate akoma! TO AISXOS EINAI OLO DIKO SAS

    tosos suntiritismos ki upokrisia,, eiste farissaioi... pa pa pa panagia mou.... ti xolh einai auth pou bgazete gia enan pe8ameno...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. NTROPH SAS .. KANETE OTI KATHGOREITE, KANETE OTI TA KANALIA,, XTUPATE ENAN AN8RWPO META TO 8ANA TO TOU,, KAI TON KRINETE!!

    TO AISXOS OLO DIKO SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Tόση σκατοψυχιά μαζεμένη σπάνια βλέπει κανείς. Όσο πιο πολύ ζηλεύει αυτά που φαντασιώνεται ο άνθρωπος αλλά δεν τον αφήνουν οι "αρχές" του να κάνει, τόσο μεγαλύτερη η λύσσα με την οποία ρίχνει σκατά στους νεκρούς.

    Και όλοι μα όλοι μασήσατε την καραμέλα ότι τον φάγανε τα πάθη και η "επικίνδυνη" ζωή. Γιατί αυτό σας τάισαν τα ΜΜΕ... Και όσο πιο καλά σκηνοθετημένη είναι η δολοφονική λαμογιά τόσο πιο υψηλά ιστάμενα τα πρόσωπα που μπλέκονται.

    Συνείχτε το λήθαργο εσείς, και συνεχίστε να προβάλλετε τη μνήμη νεκρού με χνώτο που βρωμάει σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ ΣΑΣ...Η ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ...ΠΛΕΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ PRESS ΘΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΚΩΔΗ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΕΠΙΕΓΟΝΤΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΝΑΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ, Η ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Ο ΝΕΚΡΟΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΟΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΞΕΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. "ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΗΡΩΕΣ"...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΕΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΟΝΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΑΠΟ ΤΗΝ 505 ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΜΠΡΙ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 2:42 πμ είσαι πρεζόνι και αδελφή όπως τα τηλεοπτικά σου πρότυπα ο Σεργιανόπουλος και ο Λαζόπουλος.Τα παιδιά σου θέλεις να καταντήσουν σαν τα μούτρα τους; αν ναι σημαίνει ότι είσαι πουστράκι και ναρκομανάκι και δεν ασχολούμαστε άλλο με την ανυπαρξία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση