GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εδωσα τις μίζες στο ΠΑΣΟΚ..."

...λέει τώρα ο Θ. Τσουκάτος! . . Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ για την Siemens. Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου Γ. Παπακωνσταντίνου, ...

...λέει τώρα ο Θ. Τσουκάτος!
. .
Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ για την Siemens. Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου Γ. Παπακωνσταντίνου, είπε ότι όποιος έχει εμπλοκή στις μίζες θα βρεθεί εκτός κόμματος. Την ίδια ώρα ο Θόδωρος Τσουκάτος (γράψαμε πρώτοι το όνομά του...) είπε σε δημοσιογράφους ότι δεν θα κρύψει τίποτα και θα "μιλήσει". Τι θα πεί (και δημόσια); Ότι τα λεφτά τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ.
Ραγδαίες οι εξελίξεις....
---------------

33 σχόλια

  1. Γιατί ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν απαιτεί από την κυρία Βάσω να πει τα ονόματα αυτών των μιζαδόρων θησαυρισάντων που κατήγγειλε πριν το Συνέδριο ;
    Ονόματα
    Ονόματα
    Ονόματα
    Ονόματα
    Ονόματα
    Ονόματα
    Ονόματα
    Ονόματα
    Ονόματα
    Ονόματα
    Ονόματα
    Ονόματα

    Και ο Τζόφρυ ν’αφήσει τις μακακίες και να δώσει ονόματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν λεει ο τσουκάτος οτι τίς μίζες τίς εδωσε στό κόμμα, εννοει τόν Ταμία του κόμματος προφανώς.
    Γιατί δέν τόν ρωτάτε?
    Γιατί δέν αναφέρετε τό ονοματάκι του.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ...

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ

    ΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟ ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν πήγανε οι μίζες της Μήζενς στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. , τότε εξυπηρετούν το ¨δημόσιο συμφέρον¨. Δεν είναι Συνταγματικάσ θεσμοθετημένος ο ρόλος των Κομμάτων και γι΄αυτό πέρνουν και "κρατική επιχορήγηση" ;;;
    Τι φωνάζετε ;;; Υπάρχει κόμμα που να θέλει θεσμοθετημένο έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων ;;;
    Ακόμα και το Κ.Κ.Ε. είναι επίσημα ενάντια στην ¨κρατική παρέμβαση" . Για να μπορούν να δέχονται( τα Κόμματα) "χορηγίες" , όχι μόνο απο το Κράτος , αλλά και απο ιδιώτες , οι οποίοι , σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Πεδομένων , πρέπει να "προστατεύονται" από την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους.

    Αυτό είναι "το σύστημα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο προχώρα!!!΄
    Τώρα είναι η ώρα.
    Τσάκισε όλα τα λαμόγια.
    Δεξιά και αριστερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ονοματα με στοιχεια(λογαριασμοι, ποσα,διακαιουχοι)και γεα πυρι μυχθητω. Απο οποιον χωρο(κομμα)και αν προερχονται, οι λαδιαρηδες-μυζαδωροι πρεπει να αποκαλυφθουν να τελειωσουν πολιτικα, και να παραπεφθουν στην δικαιοσυνη για να τους καταλογισει τα νομιμα, των παρανομων συναλλαγων τους. Διοτι δυστυχως, αυτες τις μιζες με τον αλφα η βητα τροπο, τις πληρωνουμε εμεις τα κοροιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ονοματα με στοιχεια(λογαριασμοι, ποσα,διακαιουχοι)και γεα πυρι μυχθητω. Απο οποιον χωρο(κομμα)και αν προερχονται, οι λαδιαρηδες-μυζαδωροι πρεπει να αποκαλυφθουν να τελειωσουν πολιτικα, και να παραπεφθουν στην δικαιοσυνη για να τους καταλογισει τα νομιμα, των παρανομων συναλλαγων τους. Διοτι δυστυχως, αυτες τις μιζες με τον αλφα η βητα τροπο, τις πληρωνουμε εμεις τα κοροιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπουρδες. Αυτοι που τα πηραν απλα ετυχε και ειχαν το καταλληλο ποστο την καταλληλη στιγμη. Αν ηταν αλλοι (συμπεριλαμβανομενων αυτων που φωναζουν για καθαρση) θα τα ειχαν παρει αυτοι.

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ "ΟΣΑ ΦΑΜΕ ΟΣΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΙ ΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ" ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Επειδή αυτός ο μεσάζων σε μίζες,
    κατά την προσπάθεια της διαφθοράς και της εξαγοράς συνειδήσεων με σκοπό την πρόκληση βλάβης για το δημόσιο, απειλεί με "ένδικα μέσα" αν αναφερθεί το όνομά του, μόνο ένα μπορεί να πει κανείς:

    Αν δεν βρεθεί στην φυλακή, αυτό το κράτος είναι εντελώς μπουρδέλο, η βουλή είναι το σημείο συγχρωτισμού καθ' έξιν απατεώνων, τα κόμματα είναι οργανισμοί-φορείς και εκτροφεία της διαφθοράς και κανείς δικαστικός δεν διαθέτει στοιχειώδη αυτοσεβασμό ούτε την ελάχιστη αντίληψη του τι σημαίνει η λέξη δικαιοσύνη.

    ΚΑΙ απειλές από τον μεσάζοντα Τσουκάτο;;; Θα σας πάρει μπάλα ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό είναι "το σύστημα"...

    19 Ιούνιος 2008 3:37 μμ

    ==========================

    ''RESERVOIR DOGS''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΗΣ Ο ΜΑΝΤΕΛΑΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΗ ΒΑΣΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιδερένιος!
    http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1463312990/bctid1616709323

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ.

    Α, ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ... ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ.

    20-30 ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.

    ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ δεν είμαι, αλλά ίσως τελικά αυτός ο Παπανδρέου να είναι τίμιος πολιτικός. Χαζός μεν, αλλά τίμιος...

    Καλά κάνει και διαγράφει όσους συμμετείχαν στις δοσοληψίες. Ας ακολουθήσει και η ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εν όψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που ξεκινά σήμερα στις Βρυξέλλες, πραγματοποιείται το πρωί συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος με τη συμμετοχή έξι πρωθυπουργών και δεκατριών ηγετών σοσιαλιστικών και σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων.

    Είπα δεκατριών; Δεν είναι βέβαιο. Τελικά, μπορεί να είναι δώδεκα οι αρχηγοί, διότι ο δικός μας, ο Geoffrey (Τζέφρι), μολονότι είχε προ καιρού επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του, ως χθες το βράδυ το ξανασκεφτόταν.

    Αν τελικά δεν μετάσχει στη συνεδρίαση, το γεγονός θα είναι αξιοσημείωτο, διότι η σημερινή σύναξη των Σοσιαλιστών είναι ασυνήθιστα υψηλού επιπέδου ως προς τις συμμετοχές· τα δε θέματα που πρόκειται να συζητηθούν (ακρίβεια, άνοδος των τιμών των τροφίμων, κλιματική αλλαγή, μετανάστευση, το μέλλον της Ευρωπαϊκής Συνθήκης κ.ά.) είναι του ενδιαφέροντος του προέδρου του ΠαΣοΚ, αλλά και προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

    Για τους λόγους που θα αποθάρρυναν τον Τζέφρι να πάρει μέρος στη συνεδρίαση, μόνον εικασίες μπορώ να σας προσφέρω: 1) Επειδή η κατάσταση στο ΠαΣοΚ μετά τη διαγραφή του Κώστα Σημίτη δεν έχει ακόμη σταθεροποιηθεί και ενδέχεται η απουσία του προέδρου από την Αθήνα να ενθαρρύνει τους επικριτές της απόφασής του να εκφράσουν τη γνώμη τους στα ΜΜΕ. 2) Επειδή θα συζητηθεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιρλανδία. Συνεπώς, θα είναι λίγο δύσκολο για τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ να εξηγήσει στους άλλους αρχηγούς πώς είναι δυνατόν το κόμμα του να υπερψηφίζει τη Συνθήκη, να ζητεί δημοψήφισμα την επομένη και να δηλώνει από πάνω ότι το «όχι» των Ιρλανδών αποτελεί επιβεβαίωση της θέσης του υπέρ του δημοψηφίσματοςθα είναι όμως και πολύ δυσκολότερο στους Ευρωπαίους να καταλάβουν τις όποιες εξηγήσεις του αρχηγού του ΠαΣοΚ. 3) Επειδή δεν θα συμμετέχει στη συνεδρίαση εκπρόσωπος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑοπότε ποιον λόγο έχει να βρίσκεται εκεί ο Τζέφρι;

    Προσωπικώς, θεωρώ την τρίτη εξήγηση ως την επικρατέστερη...

    Στην περίπτωση, πάντως, όπου ο Τζέφρι θα αποφασίσει να μην παραστεί στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, το βάρος της εκπροσώπησης του Ελληνισμού θα πέσει στους ώμους της... Αννας Καραμάνου (περιέργως, το όνομά της περιλαμβάνεται στον κατάλογο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα), αλλά και στον Κύπριο Φειδία Σαρίκα!

    Τον τελευταίο κύριο ομολογουμένως δεν τον είχα ξανακούσει. Ωστόσο δεν αμφιβάλλω καθόλου για την αξία του, καθώς με λίγη φαντασία το όνομά του (Φειδίας + σαρίκι) μπορεί να θεωρηθεί ως συμπύκνωση της θεωρίας του Παπαρρηγόπουλου περί της αδιάσπαστης συνέχειας του Ελληνισμού.

    Οπότε μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφθεί ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα... ΒΑΝ της Χαριλάου Τρικούπη πιάνουν μηνύματα «μεγάλου σεισμού», χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν επακριβώς το... «πώς» και το... «πότε». Αν και οι «σεισμολόγοι» ως συνήθως λένε ότι μπορεί να μη γίνει και τίποτα...
    Πολλές φορές τα πράγματα «κινούνται» ανεξέλεγκτα και ανεξάρτητα ακόμα από την αρχική θέληση των πρωταγωνιστών τους. Ετσι ενώ κατ αρχάς κανένας δεν θέλει -το πιστεύουμε αυτό- εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΣΟΚικού δράματος τη «διάσπαση», όλα δείχνουν να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση...
    Η συγκατοίκηση τάσεων και προσώπων, αναγκαίο στοιχείο ενός πολυσυλλεκτικού κόμματος εξουσίας, είναι προφανές ότι -παρά τα αντιθέτως λεγόμενα- γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Κινήσεις ακόμα και «χωρίς στόχο» παίρνουν ακραίες διαστάσεις. Η «συνωμοσιολογία» περισσεύει! Είναι σαφές ότι κάποιοι βλέπουν να μην έχουν ρόλο και μέλλον μαζί με κάποιους άλλους. Η «συγκατοίκηση» γίνεται δυσβάσταχτη!
    Το κακό είναι ότι όλα αυτά δεν αφορούν έναν λ.χ. διευρυμένο -έστω- στελεχικό πυρήνα. Εχουν περάσει στη «βάση». Διχάζεται το ΠΑΣΟΚ συνολικά, ενώ κομμάτια της εκλογικής βάσης του δυσπιστούν ανοιχτά απέναντί του ή παίρνουν και διαφορετικούς δρόμους...
    Η «επιστολή Σημίτη», παρότι δεν εντασσόταν σε κανένα «προετοιμασμένο σχέδιο», έπεσε σ' ένα «ηλεκτρισμένο περιβάλλον», έτοιμο προ πολλού, που ήταν σαν να περίμενε το «τσακ» για να πάρει «φωτιά»! Και πήρε...
    Γι αυτό η ιστορία ξεπερνάει το «επεισόδιο Σημίτη» και ταρακουνάει συθέμελα το ΠΑΣΟΚ, ανοίγοντας τον «ασκό του Αιόλου» δι ασήμαντον αφορμήν, και το θέτει ξανά και... ξανά μπροστά στο... σαιξπηρικό δίλημμα, «μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ ή δεν μπορεί;». Και στο ερώτημα: Τι φταίει που παρότι η κυβέρνηση πάει τον τόπο από το κακό στο χειρότερο, το ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει μπρος;
    Οι «στημένες» δημοσκοπήσεις και η «υπονόμευση» ή η «ανικανότητα» της ηγεσίας του να «κεφαλαιοποιήσει» τη μεγάλη φθορά της ΝΔ;
    Οι μισοί ΠΑΣΟΚοι υποστηρίζουν το... ένα και οι άλλοι μισοί το... άλλο! Πόσο μπορεί να προχωρήσει έτσι το ΠΑΣΟΚ; Το επιτελείο του Γιώργου εισηγείται «εκκαθαρίσεις». Επιλέγει ένα «μικρότερο», «καθαρό» και «ιδιοκτησιακό» ΠΑΣΟΚ βρέξει-χιονίσει στις επόμενες εκλογές! Η τάση αυτή φαίνεται από το «επεισόδιο Σημίτη» ότι έχει το «πάνω χέρι».
    Από την άλλη, για τους «ρευματικούς» και τους διάφορους «άλλους» ξαναμπαίνει το ερώτημα «Τι κάνουμε; Μένουμε ή φεύγουμε;».
    Είναι φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μπει σε «σεισμική περίοδο» και τα... ΒΑΝ της Χαριλάου Τρικούπη πιάνουν μηνύματα «μεγάλου σεισμού», χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν το «πώς» και το «πότε».
    Μπορεί βέβαια και να μη γίνει τίποτα... Οπως λένε οι «σεισμολόγοι» κρατώντας πάντα «πισινή»! Για να δούμε τις αντιδράσεις των επόμενων ημερών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://skepo.blogspot.com/
    ΠΕΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ..ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΣΚΕ.ΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. partous ta kefalia giorgare.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 4.38, 4.38

    Γαμώ τη φάρα σου βρωμιάρη πίσινους!

    Για αυτά τα καθήκια μας πρήζεις τα αρχίδια τόσο καιρό. Εσύ ρε πούστη, πόσα πήρες; Πόσα πήρες για το πασάλειμμα με πρετεντερισμό που μας κάνεις χρόνια τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για να καταλάβουμε όλοι , τι σκατόρατσα είμαστε εμείς οι Έλληνες , θα αναφέρω ότι σήμερα κανένα Μ.Μ.Ε. δεν ανέφερε ότι σήμερα είναι η επέτειος που με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου κορυφής της Ευρωπαικής Ένωσης στην Πορτογαλία , η Ελλάδα γίνεται δεκτή στην Ο.Ν.Ε. και στην ζώνη του Ευρώ . 19η Ιουνίου 2000 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 4:58

    Many kisses to Geoffry .
    Tell him to keep walking.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 8 ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΣΑΤΑ ΚΟΛΑΜΑΞΑ . ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με το που ανελαβε το ΠΑΣΟΚ ο Γιωργος εσκασε το Πορτο-Καρας κι εκεινος αμεσως διεγραψε εν μεσω καταιγιδας και επικειμενων εκλογων εξι βουλευτες. "Βιαστηκε" ειπαν πολλοι. "Πυροβολησε το ποδι του" ειπαν οι γνωστοι τηλεοπτικοι πραγματιστες-σχολιαστες. Στη ΝΔ γελαγαν, "την πατησε ο μ****", ειπαν και φυσικα ΔΕΝδιεγραψαν κανενα απο τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ βουλευτες που ειχαν βαλει κι εκεινοι την υπογραφη τους, φαρδια-πλατια, στο νομοσχεδιο του Πορτο-Καρας (μεταξυ των οποιων, μην το ξεχναμε, και ο τιμητης των παντων, ο αρχαγγελος της "επανιδρυσης" κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ). Η δικιολογια ηταν οτι "ειχαν πλαστογραφηθει" οι υπογραφες τους!!!! Απο ποιον? Γιατι δεν μαθαμε ποτε τον πλαστογραφο της Βουλης?

    Τωρα μολις ο Γιωργος διεγραψε το Σημιτη, ακουσε τα σχολιανα του απο τους τηλε-σχολιαστες και τους αλλους παπαγαλο-ειδικους. Τζέφρυ, τον βαφτισαν υποτιμητικα. Μ*** τον ανεβαζουν, χαζο τον κατεβαζουν, λουζερ το περιγελουν, δεν ξερει ουτε την αλυσιδα του ποδηλατου να χειριστει κλπ (ενω ο καταλληλοτερος παιζει και καλο ποδοσφαιρο, μην ξεχναμε).

    Δεν υποστηριζω τον ΓΑΠ ουτε με νοιαζει πια αν θα τα καταφερει. Η χωρα αυτη ειναι καδικασμενη, ετσι κι αλλιως, ειναι μπανανια. Αλλα ειναι αδικο γιατι κανενας δεν εχει να πει εστω κι εναν καλο λογο για καποιον πολιτικο αρχηγο που, εστω, ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ή πεταει εξω οσα στελεχη του εμπλεκονται ή μοιαζουν να εμπλεκονται σε σκανδαλα (Μαντελης, κλπ).

    Ενω ακομα και τωρα στα γκαλοπ ο καταλληλοτερος σκιζει, αυτος που περιστηχιζεται απο απειρα λαμογια κι εχει τσαρο της οικονομιας καποιον που φροντιζει να εχει δουλιτσα η γυναικουλα του που πασχιζει να μεγαλωσει τα τρια της (μακρυτερα) παιδάκια. "Αυτη ειναι η Ελλαδα" που θα ελεγε και ο Σημιτης... (και τοτε ολοι εξεπλαγημεν και αντιδρασαμε με αποτροπιασμο χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. iGIORGO GERA NA PESEI H DEKSIA, NA KATHARISEI O TOPOS KAI TO KINHMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 5.04

    many kisses to tsoukatos and τάπερμαν κωλε πίσινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΟΤΕ ΤΟΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ ΣΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ?

    ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τωρα, να πω οτι δε συμφωνω με το φιλο, που γραφει οτι ετυχε να ειναι αυτοι στην καταλληλη θεση...;
    Πες οτι ναι, αλλα ρε παιδι μου, και καμμια προσωπικη ευθυνη πια;
    Παντως, αν δεν τραβηξουμε γραμμη, να μαζεψουμε οσους μπορουμε και να τους χωσουμε μεσα και να παμε παρακατω, δουλεια δε γινεται.
    Γιατι οι ζημιες ειναι πολλαπλες και οχι μονο οτι ξεπεφτουμε σαν κοινωνια μονο.
    πχ. ανεβαινουν οι τιμες, αφου ο κλεφτης, εχει να πληρωσει τα λεμονια τρια Ευρω το κιλο,(αριθμ. 3 ), ενω εγω, οχι.
    Χτιζετε το συμπαν, καταστρεφοντας τη φυση, γιατι η πουτανα του κλεφτη, θελει να χωνει το μουνι της σε πισινα ολυμπιακων διαστασεων και ετσι, καιγονται και τα δεντρα, προκειμενου να χτιστουν οι βιλλες.
    Καταλαβαινετε, οτι δεν παει αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αφού ο κ(;) Καρχιμάκης αρέσκεται να παριστάνει τον ερευνητή και τεκμηριωτή διαφόρων με " ή χωρίς " σκαν΄δάλων, μήπως θα μποροπύσε να μας διευκολύνει λέγοντας μας ποιού υπουργου του ΠΑΣΟΚ που το όνομα θυμίζει ατμοσφαιρικό φαινόμενο, ήταν ή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλοστέλεχος αλυσίδας ξενοδοχείων που διέμεναν διαφορα στελέχη οργανισμών,επιχειρήσεων ΝΠΔΔ κλπ. όταν ερχόντουσαν στην Αθήνα για σεμινάρια και εργασίες επιμόρωσης ή όπου αλλού υπήρχαν ξενοδοχεία της εν λόγω εταιρίας,με ΟΛΑ τα έξοδα πληρωμένα απο την ΕΕ ή το Ελληνικό δημόσιο; Αντε κ. Καρχιμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ela μωρε μαλακα μου, που θημηθηκες τα τρακτερ.
    Στημενη δουλεια ηταν, για να το δειξουν οι τηλεορασεις.
    Γιατι και που βγηκε ο χοντρος, τι αλλαξε;
    Σημερα ακουγα τον Κοκκινουλη, ξερεις , το φωνακλα εκεινο μεγαλοαγροτη,της ΝΔ, να βριζει το Φωλια και νομιζα οτι ακουγα καναν Πασοκο.
    Το ιδιο, οπως με τους συνταξιουχους στην Ηρωδου Αττικου, που τους ερριξαν μερικες, γιατι πηγαν να μπουν με το ετσι θελω μεσα.
    Βαλτοι απο το ΚΚΕ ηταν. Γιατι ετσι ειναι το προγραμμα. Προβοκατσια και καταστολη, για να αγριευει ο κοσμος.
    Μονο που καμμια φορα, η κατασταση ξεφευγει και εχουμε δραματα,οπως το 44 στην Αθηνα, που σκοτωσαν κοσμο οι δεξιοι, γιατι κατεβαιναν τα λεφουσια, χωρις συνειδηση του τι κανουν και τους ντουφεκιζαν σα μπεκατσες απο τις ταρατσες.
    Συνεση και σκεψη, χρειαζεται η κατασταση.Οχι φασαριες, ετσι, για μπουγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ;;; ΠΩΣ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ; ΜΑς ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ. Α Χ Ο Ρ Τ Α Γ Α ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. elatos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σκατά στο λάκο του Ανδρέα.
    Γαμημένα πασόκια, πόσες γενεές θα πληρώνουν ακόμα για χατήρι σας;
    Πόσα φάγατε ρε σκουλίκια του κερατά;
    Να τα πληρώσετε σε φάρμακα και φακελλάκια καργιόληδες και κακό ψόφο νάχετε.

    Το μουνί που σας πέταγε.
    Ερινύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση