GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκωμίαζε την Siemens η Ντόρα!!!

. ...με συνέντευξή της σε περιοδικό της εταιρείας, όταν ήταν δήμαρχος Αθήνας: "Η πρόοδός μας οφείλεται στην Siemens"! Την "ξ...

.
...με συνέντευξή της σε περιοδικό της εταιρείας, όταν ήταν δήμαρχος Αθήνας: "Η πρόοδός μας οφείλεται στην Siemens"!
Την "ξεμπροστιάζουν" τώρα οι Γερμανοί...


Την περασμένη εβδομάδα, την Τετάρτη 11 Ιουνίου, η μεγάλη γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung είχε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την Ντόρα Μπακογιάννη σε σχέση με το σκάνδαλο της Siemens. Αφορμή το γνωστό θέμα των τιμολογίων.
Το ρεπορτάζ είχε τίτλο "Ακριβά κομπιούτερ - Το σκάνδαλο διαφθοράς της Siemens" και κάθε άλλο παρά φιλικό ήταν για την υπουργό Εξωτερικών...
Ανέφερε ότι η υπόθεση της Siemens κόστισε στην Ελλάδα την θέση ενός προσώπου εμπιστοσύνης της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη καθώς εδώ και ένα χρόνο υπήρχαν απλήρωτοι λογαριασμοί.
Κατά την εφημερίδα, η υπουργός Εξωτερικών ασχολείται με σοβαρές υποθέσεις, π.χ. Σκόπια, Κόσοβο. Δεν μένει χρόνος για μικροπράγματα βέβαια, αλλά αυτά είναι που κάθονται στον λαιμό. Δηλαδή κομπιουτερ και εξοπλισμοί τηλεφώνων αξίας 7000 ευρώ, που της έφερε στο γραφείο της η Siemens και οι λογαριασμοί έμειναν απλήρωτοι για ένα χρόνο.
"7.000 δεν είναι τεράστιο ποσό, αλλά είναι αρκετά μεγάλο για την υπουργό Εξωτερικών ως πρώτο μέλος της κυβέρνησης. Για αυτό αποπέμφθηκε ο διευθυντής του πολιτικού της γραφείου, που ήταν πρόσωπο της εμπιστοσύνης της. Αυτός οφείλει να δώσει εξηγήσεις, για τα κομπιούτερ, τα τηλέφωνα και γιατί άργησαν να πληρωθούν οι λογαριασμοί" αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει ότι σε ερώτηση της εφημερίδας το γραφείο της κ. Μπακογιάννη απάντησε ότι δεν έχει σχέση με την Siemens και κάποιος έχει τις ξεχασμένες αποδείξεις.
Το ρεπορτάζ αναφέρεται, δευτερευόντως όμως, και στην περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι πληρώθηκαν "εκ των υστέρων" οι "ξεχασμένες συσκευές" αξίας 137.000 ευρώ!

Το πιο ενδιαφέρον όμως βρίσκεται στο τέλος του ρεπορτάζ. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι όταν ήταν δήμαρχος Αθηνών στους Ολυμπιακούς αγώνες το 2004, κ. Μπακογιάννη σε μία συνέντευξή σε περιοδικό της Siemens είχε δηλώσει ότι η Αθήνα, με τους Αγώνες, στον τομέα των τηλεπικοινωνιών σημείωσε μεγάλη πρόοδο. Και ότι μεγάλο μέρος αυτής της προόδου το οφείλει την Siemens...
Η εφημερίδα ωστόσο σημειώνει αμέσως μετά ότι "στο μεταξύ η στάση της έχει αλλάξει" και ότι "μάλιστα την άνοιξη σε δήλωση της είπε ότι επιθυμεί γρήγορα να διελευκανθεί η υπόθεση" αφού "αυτή η ατμόσφαιρα μας αγγίζει όλους τους πολιτικούς."
Δηλαδή, η γερμανική εφημερίδα ουσιαστικά ξεμπροστιάζει την υπουργό. Αφενός την λοιδωρεί επειδή την ...πάτησε για "μικροπράγματα" και αφετέρου επισημαίνει την ανακολουθία της: Ενω εγκωμίαζε την Siemens το 2004, τώρα άλλαξε στάση. Προφανώς οι Γερμανοί δεν συμπαθούν πλέον και τόσο την κ. Μπακογιάννη....

Διαβάστε εδώ στα ...γερμανικά, το πλήρες δημοσίευμα της εφημερίδας.
Και στα αγγλικά εδώ.
------------------------------------------------

21 σχόλια

  1. Μήπως η Siemens έχει περάσει σε χέρια εβραίων και οι κατά τα άλλα γνωστοί σωβινιστές γερμανοί την ξεφτιλίζουν έτσι;
    Εμείς ξέρουμε πολύ καλά το τι ειναι ο κάθε πολιτικός μας, όπως και ο κάθε άνθρωπος πάνω στη γη ξέρει τις μεθόδους του ελεύθερου καπιταλιστικού ανταγωνισμού, προς τι λοιπόν τόσο ξεκατίνιασμα; όταν μάλιστα προέρχεται από τον "Καίσαρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάφερε και έριξε το βάρος στον συνερφάτη της και όχι στην ίδια.Τέλος πάντων σε ποιού το γραφείο ήταν ο εξωπλισμός στου συνεργάτη ή στο δικό της ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και η δρακουλιάρα θέλει τον Γερμανό της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν η ντροπη ηταν εσωρουχο, η Ελλαδα θα ηταν χωρα γυμνιστων.

    Τιποτα και κανενας δεν μας εκπλησει
    πλεον στην Ελλαδα με την συμπεριφορα του.

    Τα παντα εν σοφια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που κολλάει το "Προφανώς οι Γερμανοί δεν συμπαθούν πλέον και τόσο την κ. Μπακογιάννη....". Πριν μερικά χρόνια, η σύζυγος του Πρωθυπουργού του Κρατιδίου της Σαξωνίας, αγόρασε έπιπλα από το ΙΚΕΑ Λειψίας και όταν της έκαναν έκπτωση 120 ευρώ και αυτό διέρρευσε στον τύπο, αναγκάστηκε να παραιτηθεί!!!!Ετσι λειτουργεί το πολιτικό σύστημα στη Γερμανία μετά την κατάρρευση της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης και την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία. Στη χώρα μας, τους πολιτικούς, τους ενδιαφέρει κατ αρχάς να τα οικονομήσουν. Αν μετά από αυτούς έρθει μια δικτατορία, στα παλιά τους τα παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:


    Εκφωνητής Σταύρος Αλογοκοστόπουλος
    1ον Ανακοινωθέν, εκ του Γενικού Εκποιητικού Στρατηγείου 19-6-2008, ώρα 00:30 π.μ.

    "Εδώ, ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών.
    Έκτακτον ανακοινωθέν:

    Η Ελλάς, από της 1ης πρωϊνής σήμερον, ευρίσκεται εις εμπόλεμον κατάστασιν προς την ημετέραν περιουσίαν.
    Μεταδίδομεν το πρώτον ανακοινωθέν του Ελληνικού Γενικού Στρατηγείου Εκποιήσεων.

    Αι Γερμανικαί Οικονομικαί δυνάμεις προσβάλλουν από της 1ης πρωϊνής σήμερον τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της ελληνοελληνικής περιουσίας και υποδομής.
    Αι ημέτεραι δυνάμεις αυνανίζονται επί του πατρίου εδάφους".


    ακολουθεί ο Εθνικός Ύπνος και το τραγούδι της νεοδημοκραμίζας.

    Με την χορηγία του:
    Lame School of Alcoholics

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά δεν έχει χάσει κάθε είδος σοβαρότητας ΜΟΝΟ ο ελληνικός τύπος.
    Εάν αυτά που γράφουν τα θεωρούν αρκετά σημαντικά μάλλον έχουν πρόβλημα να γεμίσουν τις σελίδες της εφημερίδας, οπότε γράφουν επουσιώδεις παιδικές σαχλαμαρίτσες.
    Ζήτω τα blogs!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε βαθιά κρίση βρίσκεται ο αθλητισμός

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα του αθλητικού τέλματος της Ηλείας είναι το κλειστό αθλητικό κέντρο Κρεστενων που αντί να φιλοξενεί παιδιά ο Δήμαρχος το κρατάει κλειστό, από τα παιδιά για να μην το χαλάσουν! ενώ την τρέχουσα περίοδο οι χώροι του χρησιμεύουν ως αποθήκη για την ανθρωπιστική βοήθεια των πυρόπληκτων.

    Όμως και γενικότερα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, αρκετά αθλήματα δεν αναπτύσσονται, ενώ και η αθλητική επιχειρηματικότητα είναι λέξη άγνωστη.
    Τα προγράμματα για αθλητική επιχειρηματικότητα μέσω του 3ΚΠΣ και του ΟΠΑΠ τα «ροκάνισαν» κάποιοι εκλεκτοί που δεν είχαν σχέση με τον αθλητισμό.
    Αλλά και στα άλλα αθλήματα που καλλιεργούνται τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.

    Ο στίβος για παράδειγμα, στην Ηλεία είναι υποανάπτυκτος, τα στάδια στην Ηλεία λειτουργούν με σοβαρές ελλείψεις, υλικοτεχνικής υποδομής, ενώ δεν υπάρχουν πλέον μετά την «αποχώρηση» με συνταξιοδότηση των παλιών προπονητών και προπονητές.


    Στο μπασκετ το ίδιο, το κλειστό του πύργου παραμένει «κλειστό» λόγω έργων στο παρκε και τη σκέπη τα τελευταία 4 χρόνια, επίσης και στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν είναι καλυτέρα, το «στραπάτσο» της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου αντικατροπτίζει τη χωρίς προοπτική γενικότερη άσχημη κατάσταση που βρίσκεται ο Αθλητισμός.



    Κολύμβηση
    Στην κολύμβηση τα πράγματα δεν είναι καλύτερα
    Η 25αρα πισίνα που διαθέτει ο Πύργος είναι μικρή, ενώ έχει να επισκευαστεί πάνω από 20 χρόνια.


    ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

    Ο μαζικός αθλητισμός υπολειτουργεί και αυτό επειδή κανένας δεν ενδιαφέρεται για την εύρυθμη λειτουργία των προγραμμάτων. Είναι ωφέλιμο να αναφερθεί ότι τα προγράμματα αυτά πανελλαδικά χρηματοδοτούνται από την ΓΓΑ.
    Αιτία του τέλματος που έχει περιέλθει ο μαζικός αθλητισμός είναι το γεγονός ότι από το 1981 οι καθηγητές φυσικής αγωγής που προσλαμβάνονται για να υλοποιήσουν τα προγράμματα είναι ωρομίσθιο προσωπικό για λίγους μήνες.

    Αθλητικό σχολείο.
    Ο Πύργος είναι ίσως μέχρι τώρα η μοναδική πρωτεύουσα νομού που δεν έχει αθλητικό σχολείο.

    Ενώ και στην υπόλοιπη χώρα τα εν λόγω σχολεία υπολειτουργούν, παράλληλα χιλιάδες εκπαιδευτικοί εδώ και 4 χρόνια καταγγέλλουν ότι παραβιάζεται από την κεντρική επιτροπή αθλητικών τάξεων το νομοθετικό πλαίσιο και γίνονται κάθε έτος περίπου 1200 παράνομες προσλήψεις σε βάρος χιλιάδων άλλων τίμιων εκπαιδευτικών με την ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

    Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός βάσει και του ισχύοντος συντάγματος είναι αγαθό και τελεί υπό την ανώτατη εποπτεία του κράτους
    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. “…. όπως είναι η σύζυγός μου -η οποία επί χρόνια δουλεύει για να ζήσει την οικογένειά της, να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της και….”
    http://www.parliament.gr/ergasies/main.a
    Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αναστάσιος Νεράντζης): Το λόγο έχει ο κ. Αλογοσκούφης.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ (Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών): Κύριε Πρόεδρε, πληροφορήθηκα ότι κατά τη διάρκεια της απουσίας μου κάποιος συνάδελφος από την Αξιωματική Αντιπολίτευση επεχείρησε να συνδέσει τις δραστηριότητες της συζύγου μου με την αποκρατικοποίηση του Ο.Τ.Ε. στη λογική του «Ο άνθρωπος είναι θηλαστικό. Ο σκύλος είναι θηλαστικό. Άρα, ο άνθρωπος είναι σκύλος». Αυτή ήταν η λογική του συλλογισμού του.
    Ο συγκεκριμένος συνάδελφος δεν αξίζει απαντήσεως, γιατί συστηματικά η μόνιμη πολιτική του δραστηριότητα συνίσταται στη συκοφαντική σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων. Τίθεται όμως ένα ευρύτερο θέμα για τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος πρέπει να αποδοκιμάσει αυτές τις προσωπικές επιθέσεις, οι οποίες επιχειρούν να σπιλώσουν πολιτικούς που έχουν χρόνια δραστηριότητα στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο κ. Παπανδρέου προσφάτως διέγραψε τον κ. Σημίτη, αλλά έχει στο κόμμα του ακόμα τον κ. Καρχιμάκη. Εάν δεν θέλει να γίνει γνωστό το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως το κόμμα Παπανδρέου-Καρχιμάκη, αυτού του είδους οι συμπεριφορές θα πρέπει από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να αποδοκιμαστούν. Διότι εγώ θεωρώ απαράδεκτο να συνδέεται η δραστηριότητα μιας επαγγελματίου όπως είναι η σύζυγός μου -η οποία επί χρόνια δουλεύει για να ζήσει την οικογένειά της, να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της και συστηματικά απέχει από κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με το ελληνικό δημόσιο λόγω της δικής μου εμπλοκής με την πολιτική- να επιχειρείται να της γίνονται τέτοιου είδους επιθέσεις. Το θεωρώ απαράδεκτο, το θεωρώ άνανδρο, το θεωρώ συκοφαντικό και πιστεύω ότι πρέπει να αποδοκιμαστεί από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αλλιώς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι κόμμα Παπανδρέου-Καρχιμάκη.
    (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μιλάτε Γερμανικά;
    Κανένα πρόβλημα!

    Κάντε click εδώ και διαβάστε το δημοσίευμα της εφημερίδας με τίτλο "Ακριβά Computers" στα Αγγλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πεστε τη γνωμη σας για τη διαγραφη του κ.σημιτη,στο γκαλοπ του
    http://skepo.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από την Αγροφυλακή στην... Αγοραφυλακή

    Ο «μαέστρος» της Δημόσιας Διοίκησης κ. Παυλόπουλος, αφού διέλυσε όποιο πετυχημένο θεσμό άφησε πίσω του το ΠΑΣΟΚ, βάλθηκε να δώσει περιεχόμενο στην προεκλογική εξαγγελία του πρωθυπουργού για την επανίδρυση του κράτους (της ΝΔ) με την αναβίωση της Αγροφυλακής. Το νομοθετικό πλαίσιο πάνω στο οποίο βασίστηκε η ανασύστασή της είναι πρόχειρο, ασήμαντο και ελλιπές και έτσι το μόνο που κατάφερε, εκτός από το να διορίσει μερικά «δικά τους παιδιά», ήταν να φορτώσει στους νέους και ανεκπαίδευτους Αγροφύλακες καθήκοντα αμφιβόλου οικολογικού (τάχατες ) περιεχομένου και μηδαμινής (σίγουρα) αποτελεσματικότητας. Η βιασύνη επανίδρυσης της υπηρεσίας για κομματικούς και μόνο λόγους και όχι για αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του αγροτικού χώρου τα οποία ζητούν όντως την προσοχή του κράτους, παρόπλισε και αυτή τη «μεταρρύθμιση» με στρατιές δικαιούχων... δίπλα στη βρύση του δημόσιου ταμείου! Και αφού η κυβέρνηση «ρύθμισε» τα αγρονομικά προβλήματα της υπαίθρου, αποφάσισε να λύσει και τα αγορανομικά προβλήματα των λαϊκών αγορών και των σούπερ μάρκετ στις πόλεις. Έτσι, λοιπόν, σχεδιάζει ελπίζοντας ότι θα χτυπήσει την ακρίβεια, να στήσει ένα πολυπληθή μηχανισμό «εποπτείας» της αγοράς, η οποία λόγω των ιδεοληψιών οι οποίες συνιστούν το ιδεολογικό βάθρο της ΝΔ λειτουργεί πλήρως απελευθερωμένη με απόλυτη και ακώλυτη ασυδοσία. Η Υπηρεσία αυτή, σύμφωνα με τον κ. Φώλια, θα ασχολείται με κοστολογικούς ελέγχους και τιμοληψίες, χωρίς ο υπουργός να διευκρινίζει προς τι, αφού οι ανώτατες τιμές έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια και τις τιμοληψίες τις κάνει η Στατιστική Υπηρεσία. Συνεπώς και η νέα Αγορανομία όπως και η νέα Αγροφυλακή, θα καταντήσει γρήγορα ένας αναποτελεσματικός γραφειοκρατικός θεσμός που θα προσθέσει κι αυτός δίπλα στη βρύση του Δημόσιου Ταμείου, κάποιες χιλιάδες «δικαιούχους» μισθού! Πώς είπατε, έτσι αγοράζονται ψήφοι; Δυστυχώς, τις αγορές ψήφων δεν ελέγχει καμιά υπηρεσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την ώρα που βγαίνουν στοιχεία για τις εισπράξεις του ΠΑΣΟΚ από τη Ζήμενς, έρχεται ο εκπρόσωπος και λέει "την ώρα που ανεβαίνει η ακρίβεια, τα κέντρα παραπληροφορούν με τις μίζες του ΠΑΣΟΚ". Κι αν αύριο βρέξει άγρια και πλημμυρίσει το Μοσχάτο, θα λέει ότι την ώρα της βροχής τα ΜΜΕ ασχολούνται με τη Siemens.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟΡΩ ΙΑΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΗΔΗΚΟΥΛΑΣ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΤΟΥ Η ΚΑΙ ΓΙΑ ........
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
    ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ.ΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφήστε την Ντόρα και ασχοληθείτε με την απόφαση που μόλις τώρα πήρε το ΠΑΣΟΚ γιά αφαίρεση της κομματικής ιδιότητας σε όλους όσοι είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση Siemens επαναλαμβάνω σε όλους όσοι είναι μπλεγμένοι, πληθυντικός αριθμός. Άρα υπάρχουν στοιχεία γιά πολλούς Πασοκοσφουγγοκολάριους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βγαίνουν τα ονόματα εκείνων που τα άρπαξαν από τα δύο μεγάλα κόμματα και οι οπαδοί αλληλοσυγκρούονται για το ποια στελέχη από το άλλο κόμμα πήρε τα πιο πολλά. Με τέτοιους οπαδούς-βλάκες, χειρότερους από τους οπαδούς των ποδοσφαιρικών ομάδων, η χώρα αυτή είναι καταδικασμένη. Το μόνο που μένει για όλους εκείνους που δεν είναι διαπλεκόμενοι με κανένα κόμμα, είναι η μετανάστευση σε μια χώρα που οι πολίτες σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους. ξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @3.13

    Μην ανησυχείς, θα έρθει και η σειρά των άλλων. Το πασοκ το έκανε. Η ΝΔ είναι που αρνείται κάθε μέτρο κατά της διαφθοράς.

    Αντίθετα με το πασόκ λοιπόν, ο Χατζηγάκης θα φέρει έναν χουντικό νόμο λογοκρισίας για να μην μιλάμε για τις υποκλοπές, τους πακιστανούς, τους κουμπάρους, τα ομόλογα, τον οτε, τον καντινίερη εισφοροδιαφεύγοντα, τον αυθαιρετάκια περιβάλλοντος, τον προστάτη εμπόρων ναρκωτικών και η λίστα ατέλειωτη...

    Το καγκελάκι κάνει την διαφορά.
    Ερχεται, στο δρόμο είναι, "κάποιος θα πάει φυλακή και αυτός θα είναι πολιτικό πρόσωπο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δωρεάν αυτοκίνητα , μισθούς βαρβάτους , σωματοφύλακες, μίζες , κατάργησαν το ασυμβίβαστο του επαγγέλματος και αλλά πολλά έξτρα .Τελικά οι εθνοπατέρες και ειδικά τα μεγάλα τζάκια τρώνε καλά και ο λαός πεινά . ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. AN MOY ΔΩΣΕΙ KAI EMENA KATI H SΙΕΜΕΝΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΩΜΙΑΖΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση