GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μερικές πρώτες απορίες...

. ...για το μαύρο χρήμα που πήγε στον Θ. Τσουκάτο Αν ο Θ. Τσουκάτος έχει δίκιο και (αποδειχτεί) ότι έδωσε τα χρήματα στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ ,...

.
...για το μαύρο χρήμα που πήγε στον Θ. Τσουκάτο

Αν ο Θ. Τσουκάτος έχει δίκιο και (αποδειχτεί) ότι έδωσε τα χρήματα στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, τότε το πρόβλημα του "μαύρου χρήματος" αφορά συνολικά το κόμμα για την περίοδο εκείνη, και γίνεται πολύ μεγαλύτερο.
Αν τα χρήματα δεν πήγαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, τότε κάποιοι την ...βάψανε πολύ άσχημα!
Και μερικές άλλες απορίες:
Γιατί ο Μιχ. Χριστοφοράκος της Siemens πήγε για την μίζα στον Θ. Τσουκάτο;
Ποιος τον έστειλε;
Ο κ. Τσουκάτος δεν ενημέρωσε κανέναν "προϊστάμενό" του;
----------------------------------

4 σχόλια

  1. Εάν πραγματικά ο κοντός νομίζει ότι ο λαός θα πιστέψει ότι ο Τσουκάτος κράτησε τα λεφτά για τον εαυτό του χωρίς να ενημερώσει τον πανίσχυρο τότε πρωθυπουργό ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ.
    Παμπόνηρος ο κοντός αλλά βλάξ σε ότι αφορά την επαφή του με αυτά που λέει ο κόσμος.
    Ο Γιώργος έχει χρυσή ευκαιρία και άλλοθι να διώξει τους ανθρώπους που "λέρωσαν" το Πασόκ και να αξιώσει την ψήφο του λαού χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ποθεν εσχες τουκου Τσουκατου θα το μαθουμε ποτε;; εκεινο της γυναικας του;; ξερει ο κο Τσουκατος απο την εποχη του χρηματιστηριου...λαμογια σας ευχομαι να σαπισετε στην φυλακη καποια μερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεχριτες του ΠΑΣΟΚ, τοσο καιρο εχετε ξεκωλιασθει να χαιρεστε για μη αποδεδειγμενες ατασθαλιες της ΝΔ απο κατι βρωμιαρηδες σαν το Καρχιμακη που δεν εχει αλλο λογο υπαρξης. Τωρα κανετε γαργαρα οτι το ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. Δειχνετε τι βρωμοψυχοι και πορωμενοι ειστε.Βαλτε τωρα στο κωλο σας το Καρχιμακη, εκει οπου του και οπου σας αξιζει. Βοθροι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση