GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αντίδραση του δημάρχου Ρεθύμνου...

... Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Ρεθύμνου κ. Γιώργου Μαρινάκη, ο οποίος σε επιστολή του προς την κυρία Φωτεινή Πιπιλή αναφέρει: Αγαπ...

...

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Ρεθύμνου κ. Γιώργου Μαρινάκη, ο οποίος σε επιστολή του προς την κυρία Φωτεινή Πιπιλή αναφέρει:

Αγαπητή κυρία Πιπιλή,

Ειλικρινά λυπάμαι για την άσχημη εμπειρία που είχατε στο Ρέθυμνο. Διερεύνησα το θέμα και γνωρίζω πλέον όσους ενεπλάκησαν στο γεγονός, τα στοιχεία των οποίων είναι στη διάθεσή σας εφόσον αποφασίστε να ασκήσετε το νόμιμο δικαίωμά σας και να καταθέσετε μήνυση κάτι το οποίο ελπίζω να πράξετε αφού είμαι βέβαιος ότι στην αίθουσα του δικαστηρίου θα παρουσιαστούν όλες οι διαστάσεις του επεισοδίου και θα ακουστούν και οι δύο πλευρές.
Επιμένω πάντως, πως αν είχατε το χρόνο ή τη διάθεση να με ενημερώσετε δια ζώσης για το συμβάν κατά την παραμονή σας στο Ρέθυμνο θα είχα τη δυνατότητα της άμεσης διευθέτησης του ζητήματος ώστε να σας ζητήσουν συγνώμη όποιοι φέρθηκαν απρεπώς χωρίς να λάβει αυτές τις γενικευτικές, ισοπεδωτικές και απαξιωτικές για τους κατοίκους του Ρεθύμνου διαστάσεις.
Προς αποφυγήν επιπλέον στρεβλών εντυπώσεων οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν δικαιολόγησα την αγένεια και την απρέπεια απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται.

Υποστηρίζω όμως, ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν ατομικές συμπεριφορές που δεν εκπροσωπούν το σύνολο της ρεθεμνιώτικης κοινωνίας ούτε είναι ενδεικτικές του τρόπου που σκεφτόμαστε, συμπεριφερόμαστε και ζούμε.

Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι θεωρώ πως έχετε δίκιο και για τον λόγο ότι, η στάθμευση οχημάτων, έστω κι αν πρόκειται για ποδήλατα, δίπλα σε μνημείο είναι παράνομη.

Εκείνο το οποίο ίσως δεν γνωρίσετε κυρία Πιπιλή είναι ο αγώνας που δίνουμε καθημερινά και ως θεσμικοί φορείς και ως πολίτες αυτού του τόπου για να καταστείλουμε την εγκληματικότητα και να προστατεύσουμε την παράδοση του, την πολύτιμη ιστορική του κληρονομιά, την ανθρωπιά και την ευγένεια που επιμένω ότι χαρακτηρίζει τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του.

Ο αγώνας μας θα ήταν ευκολότερος και αποτελεσματικότερος αν είχαμε και την ουσιαστική συνδρομή του Κράτους και των Μ.Μ.Ε. που, δυστυχώς, προβάλλουν την εικόνα και αγνοούν την ουσία. Έτσι δικαιολογείται, η ενεργή παρουσία τους στο Ρέθυμνο την περίοδο της εξάρθρωσης των κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνταν στο Μυλοπόταμο και η παντελής απουσία τους σε κορυφαίους και μεγάλους σε διάρκεια και ευρύτητα θεσμούς που υπηρετούν την παιδεία και τον πολιτισμό όπως είναι το Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου για το οποίο δεν αφιέρωσαν ούτε ένα μονόστηλο.

Δεν επιχειρώ να πολιτικοποιήσω το θέμα. Θα ήταν πολύ εύκολο και αναμενόμενο ίσως, αλλά ευτελές κατά την άποψή μου και την πολιτική φιλοσοφία που υπηρετώ.

Όμως διαθέτετε μια ισχυρή πολιτική ιδιότητα, αυτή του Μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Η δυνατότητα παρέμβασης σας στην επίλυση προβλημάτων κοινωνικής παθογένειας, για τα οποία μάλιστα έχετε πλέον και ιδία άποψη, είναι μεγάλη. Έχουμε ανάγκη τη βοήθεια που μπορείτε να προσφέρετε λαμβάνοντας υπόψη σας τα εξής δεδομένα τα οποία προφανώς δεν γνωρίζετε: Παρότι ο κ. Π. Παυλόπουλος, υπουργός Εσωτερικών, κατόπιν ισχυρών και επίμονων αιτημάτων της κοινωνίας του Ρεθύμνου, δεσμεύτηκε ότι θα ενισχύσει σημαντικά την αστυνομική δύναμη του Νομού με χρονοδιάγραμμα τα μέσα καλοκαιριού σας ενημερώνω ότι ενώ αποστρατεύτηκαν 40 μάχιμοι αστυνομικοί στη θέση τους θα έρθουν μόνο 19 τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Όταν δε, ως Δήμος Ρεθύμνης και με δεδηλωμένες προς πάσα αρμόδια κατεύθυνση τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, χρειαζόμαστε 2,5 χρόνια, που ακόμη είναι σε εξέλιξη, για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία πρόσληψης δια του ΑΣΕΠ δημοτικών αστυνομικών καταλαβαίνετε ότι οι δυνατότητες παρέμβασης στην αποκατάσταση της τάξης και της ασφάλειας είναι μάλλον πενιχρές.

Το Ρέθυμνο, κυρία Πιπιλή, δεν έχει ανάγκη από άλλες ηθικές καταδίκες και κοινωνικές κατακραυγές. Έχει ανάγκη από συμπαράσταση και ανάδειξη των πολλών και θετικών του στοιχείων ως αντίδοτο στην παραβατικότητα, η οποία, δυστυχώς, δεν είναι προνόμιο μόνον της δικής μας πόλης. Αν δεν κάνω λάθος αυτό ήταν και το κίνητρο της επίσκεψής σας. Η αστυνόμευση σαφώς δεν θα λύσει το πρόβλημα. Μόνον η παιδεία μπορεί. Τουλάχιστον όμως θα περισταλούν οι ατομικές αγένειες και θα καταλαγιάσουν οι παλικαριές. Αν εσείς, ως εκλεγμένη εκπρόσωπος του λαού δεν μπορείτε να βοηθήσετε, τουλάχιστον, παρακαλώ, μην τροφοδοτείτε της θερινή ειδησεογραφική ένδεια με γεγονότα που λαμβάνουν πλαστές, παραπλανητικές και προσβλητικές για ένα λαό διαστάσεις.

Παραμένω στη διάθεσή σας, πρόθυμος να ακούσω και τη δική σας άποψη».

-------------------------------------------

28 σχόλια

  1. Δήμαρχε, αντί να κάτσεις να γράψεις αυτό το γλοιώδες κατεβατό, μας λες τι διαδικασίες κίνησες γιά να τον βρεις τον φταίχτη, τον ψηφοφόρο σου;

    Η ειλικρινής απάντηση θα ήταν "νάτος ο φταίχτης, κυρά πιπιλή και αποφάσισε αν θα κάνεις μήνυση κατά γνωστού και όχι κατά αγνώστου"

    Αφού δεν το έκανες αυτό, όλα τα άλλα είναι μπούρδες. Για κανα μπάφο, οι ρεθυμπνιώτες είστε καλοί. Για όλα τα άλλα, είστε για τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poly fasaria gia to tipota

    Oles oi poleis pou exoun magkes anagogous einia to idio

    Kai den katigoro ton enan i ton allon ....
    Ate na breis poios ftaiei sto telos
    sigoura ta kanalia tha kanoun ton ntoro tous kai tha ksexasoume ta alla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχε!
    Πρεπει να εισαι υπερηφανος,και εισαι,γιατι εισαι Κρητικος και γιατι εισαι Ρεθυμνιωτης και μαλιστα Δημαρχος.Η "κυρια" Πιπιιπι αληθεια,ποα ειναι?Τι εχει προσφερεικαι πως μπορει να μιλαει ετσι για την Λεβεντογεννα Κρητη μας?Δημαρχε,με το συμπαθειο,τις εδωσες αξια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mbravo re file ti na sou po isopedose tous olous mboreis! gia diavase kai thn apanthsh stou "podilath" kai meta des pios eixe dikio...Gia tous mbafous pou les profanos ek piras milas ee..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ,ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ [ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ] ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dimarxe,
    otan katafereis na vgaleis tin glossa sou apo ton kolo tis kyrias Pipili, pou den se pire tilefono na to dieuthetiseis amesa, STEILE se emas to kinito sou, na se paroume emeis an erthoume pote ekei kai kanenas levento(-malakas) apo tin poli sou apofasisei na deixei ti magkas pou einai.
    Alla os gnoston, i hgesia kathe topou einai auti akrivos pou axizei sto lao tou... H to akrivos anapodo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:00

    Αυτό που έγραψα δεν είναι το ποιός είχε δίκιο και ποιός άδικο. Αυτό που έγραψα ήταν οτι ο δήμαρχος είτε "μεσολαβεί" για να βρεθεί ο φταίχτης (ή "φταίχτης"), ώστε να τα βρούν μεταξύ τους ή βγάζει τον σκασμό και δεν κάθεται να γράψει έναν εκετεταμένο εμετό από "περί ανέμων και υδάτων" φληναφήματα προκειμένου να γλύψει την πιπιλή.

    Μπορεί ο ποδηλάτης να μην έφταιξε. Εγώ όμως αναφερόμουν στα παντελόνια του δημάρχου. Αντληπτόν;

    ο 3:48

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΖΟΙ!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ

    Προσέχετε που παρκάρετε και που σταθμεύετε! Αποφύγετε την προσέγγιση σε σημεία που πιθανόν να κινείται η Τούλα.

    Δε φτάνει που θα πέσει πάνω σας η Πιπιπή, θα μας ζαλίσει και τα @@ για το "βαβά" που έπαθε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγα τη λεβεντογεννα κρητη Καναρη. Κουραδομαγκες ειστε αλλα βρηκες την ευκαιρια να κανεις πολιτικη επειδη ηταν η Πιπιλη. Συνηθης τακτικη των Πασοκων. Αντι να κοιταξεις την ουσια του θεματος το γυρισες σε αντι-ΝΔ μενος διοτι εισαι βαμενος και φανατικος. Καφρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριε δημαρχε ρεθυμνου, αυτο θα το κανατε, και μαλιστα τοσο αμεσα και γρηγορα, και για μενα ενα απλο πολιτη?

    Δεν νομιζω, και μην πεις ναι γιατι θα φας φουσκο που θα σου γυρισω το κεφαλι αναποδα.



    http://freedom-by-takis.blogspot.com

    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαλακισμένα μπλουπεράκια δεν βαρεθήκατε το copy-paste ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Δήμαρχε δεν σας ξέρω ,ούτε που ανήκετε ,ούτε τι έργο κάνετε . Με λυπεί όμως αφάνταστα η απολογία σας στην κυρία Πιπιλή επειδή κτύπησε το χέρι της σε σταματημένο ποδήλατο. Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου που λέει και η παροιμία. Εγώ αν κτυπούσα κύριε Δήμαρχε θα μου στέλνατε γραπτή απολογία και θα ζητούσατε συγνώμη;
    Σα δε ντρέπεσε.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σίγά τα αυγά κυρία Πιπιλή .Που νόμιζες ότι ήσουν εκεί που σε ξέρουν και τρέχουν να σε γλύψουν ;
    Τι νόμιζες ότι θα ερχόταν να σε ζητήσουν ρουσφέτι ,κανένα διορισμό ,κανένα κρεβάτι στο νοσοκομείο;΄Δεν ήξερες ότι όταν δεν είσαι επώνυμη δεν σε υπολογίζει κανένας .Όλη η αξία σου κυρία Πιπιλή είναι η καρέκλα που κατέχεις, όταν κατέβεις από την καρέκλα τότε βλέπεις το πραγματικό σου μπόϊ, τότε βλέπεις την αλήθεια. Κάνε συχνά τέτοια ταξίδια κυρία Πιπιλή και εσύ και όλοι σας οι βουλευτές ,σας κάνει καλό για να καταλάβετε την πραγματικότητα ,όσοι βέβαια μπορείτε να την καταλάβετε.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν αξίζεις για Δήμαρχος στην λεβεντογέννα Κρήτη μας.
    Γιατί τόσο γλύψιμο σε μια τόσο μικρόψυχη βουλευτίνα(και αποτυχημένη δημοσιγράφο) κυρ δήμαρχε;
    Διώχτε τους από τα νησία μας. Μόνο ζημιά κάνουν. Δεν είδατε τι έγινε στην Κεφαλονιά (σεισμοί), την Ρόδο (φωτιές)... και τώρα την Κρήτη; Όπου πατάνε το πόδι τους (οι 300 μας) μόνο ζημιά στον τουρισμό μας κάνουν. Έχουν γίνει κινητή δυσφήμηση του τόπου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρακαλείται ο αρχιερεύς και μέγας μάγιστρος του γονυπετούς αέναου πεοθηλασμού 4.21 & 5.39
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    6:42

    Για σενα αγαπη μου

    Bloopers o πούτσοs μου μικρόφωνο
    τα αρχίδια μου ηχεία
    τα έβαλα στον κώλο σου
    να κάνειs συναυλία!
    7 Μάϊος 2008 7:34 μμ

    να ακολουθήσει τις υπερκείμενες οδηγίες για να τη βρεί γιά μία ακόμη φορά (as usual που λένε και στο Washington State)
    Ευχαριστούμε θερμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχω χάσει πάσα ιδέα με αυτά που διαβάζω.

    Επειδή είμαι από κείνους που επιμένουν ότι σημασία έχουν τα υποτιθέμενα μικρά καθημερινά πράγματα
    κι επειδή όταν παρκάρεις παράνομα και χτυπήσει κάποιος εξ᾽αιτία σου απλά ζητάς συγγνώμη γιατί φταίς,κι επ᾽ουδενί δεν πουλάς μαγκιά,

    επειδή σε αυτή τη χώρα τα λόγια και η αγωνία για την κατασκευή δημόσιας εικόνας περισσεύουν, αλλά η ευγένεια και η πραγματική ευαισθησία λείπουν,

    σας λέω ξανά πως όποιος δεν ξέρει να σέβεται έναν πεζό και να του αποδίδει απόλυτη προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση,

    όποιος μπερδεύει τα κομματικά με την στοιχειώδη καθημερινή πολιτική μας συμπεριφορά,

    όποιος τέλος πάντων δεν έχει στοιχειώδεις τρόπους και μέτρο,

    καλά θα κάνει να αντιληφθεί πως αντιπροσωπεύει την βαρβαρότητα και την εγωπάθεια, δηλ. τίποτα καλύτερο από αυτό που ονομάζουμε σε άλλο επίπεδο ακραίο οικονομίστικο φιλελευθερισμό. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση η βία ασκείται και δίχως ιδιαίτερο κέρδος, απλά λόγω εγγενούς βαρβαρότητας.

    Περιττό να βρίσω, το κάνετε οι περισσότεροι με τόση ευκολία που δεν έχει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυρία Πιπιλή
    Έχω ιδίαν γνώμη ότι δεν συγκρατείτε τα νεύρα σας και εύκολα γκαρίζετε με το παραμικρό.

    Θα σας θυμίσω ένα παλιό επεισόδιο που ήμουν μάρτυς.

    Πριν επτά (περίπου;)χρόνια επέστρεφα από την Κεφαλονιά στην Αθήνα με Ολυμπιακή.
    Καθόμουν πρoς τις τελευταίες θέσεις.Απέναντί μου καθόταν ο Μάκης Αρσένης , απλός βουλευτής τοτε,με την σύζυγό του.
    Λίγο πριν την απογείωση μπαίνει στο αεροπλάνο μια κοντούλα , μεσήληξ κυρία που συνόδευε ένα κοριτσάκι .
    Δεν σας γνώρισα κυρία Πιπιλή μου , χωρίς το μακιγιάζ που σας βάζουν στα κανάλια.
    Μόλις μπήκατε μέσα αρχίσατε να γκαρίζετε απρεπέστατα εναντίον του Μάκη Αρσένη επειδή για κάποιο λόγο σας ταλαιπώρησε η Ολυμπιακή .
    Στο τέλος αδιαφορόντας αν ενεχλείτε τους υπολοίπους επιβάτες βγάλατε το ρεφραίν :
    ''Αυτό το μπορδέλο πρέπει να κλείσει''.

    Μεγάλη γυναίκα είστε , ηρεμίστε .


    Φ.Τ.
    Φισκάρδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!

    Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΟΙΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ.

    ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλαδη τι θα διευθετουσες δήμαρχε αν μάθαινες το περιστατικο εγκαιρως; Θα έβαζες τα γαϊδούρια στο σταύλο;Αν και τι να πει κανείς πια. Ποιό γαϊδουρι να πρωτομαζέψεις που έχουν γίνει χιλιάδες πια και είναι παντού;Εκτός από τις Ελληνικές πόλεις (όλες) έχουν ξεχειλίσει και τα μπλόγκς από ανώνυμους γαϊδάρους ή με συνήθη ονόματα που δίνουμε στα "συμπαθη τετράποδα" όπως "Κανάρης"κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κλασικό παράδειγμα Ελληνα έλλειψη προτεραιοτήτων κάθονται και ασχολούνται με ότι παπαριά μπορείς να φανταστείς και τα μεγάλα προβλήματα μένουν στο περιθώριο κάνοντας την τρίχα τριχιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. pio einai to pio grigoro lesviako anekdoto?






















    i fotini pipili ki i olga tremi..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό κι αν είναι κατάντια.

    Καθόμαστε όλοι κι ασχολούμαστε μ' ένα προσωπικό πάθημα, αστικού μάλιστα δικαίου, μιας βουλευτού που το ανήγαγε σε μέγα ζήτημα. Κι ο δήμαρχος αμέσως δηλώνει υποτέλεια και γλείφει ανενδοίαστα, ζητώντας εμμέσως και τα ρουσφετάκια του.

    ΑΙΔΩΣ!!!

    Καθημερινά, τυφλοί, ΑΜΕΑ, παιδιά κι απρόσεχτοι πολίτες κινδυνεύουν από τις χιλιάδες παγίδες που είναι σπαρμένες στα πεζοδρόμια, στις πλατείες, στους δρόμους από ανεύθυνους συμπολίτες μας, εργολάβους δημοσίων και μη έργων, κατασκευαστές που δεν τηρούν τις ανύπαρκτες προδιαγραφές ασφαλείας, μαγαζάτορες που περιχαρακώνουν ως χώρο της επιχείρησής τους τα πεζοδρόμια και τις πλατείες.

    Να αναφέρω π.χ. τους σωλήνες που φυτεύονται στα πεζοδρόμια για να μην παρκάρουν αυτοκίνητα, τις μπετόβεργες-σούβλες που καρφώνονται στους δρόμους με μια κορδέλα για να σηματοδοτούν έργα!!!, τις ζαρντινιέρες στις πλατείες που χρησιμεύουν για μάντρες γύρω από καρέκλες και τραπέζια καταστημάτων, συνήθως δε πάνω στις ανάγλυφες λωρίδες για τυφλούς κ.λ.π.

    Καμία δημοτική αστυνομία, κανένας δήμαρχος, κανένας βουλευτής δεν έχει ασχοληθεί με όλα αυτά, παρά μόνο οι ελάχιστες ομάδες ενεργών πολιτών (πρόχειρα θυμάμαι τους street panthers) που δραστηριοποιούνται σ'αυτό το ξέφραγο εχθρικό αμπέλι που έχουμε αφήσει να γίνει η χώρα μας.

    Όταν λοιπόν ξαφνικά μια βουλευτής σκοντάφτει σ' ένα (παράνομα ναι,) παρκαρισμένο (αλλά μόνο)ποδήλατο, σηκώνει τον κόσμο ανάποδα γιατί το έπαθε αυτή.

    Για να πάει να ρωτήσει τι τραβάνε κάθε μέρα στην Αθήνα οι μητέρες με τα καροτσάκια.

    Αν φώναζε για όλα αυτά θα ήταν μια άξια λειτουργός. Εδώ όμως όλοι αντιλαμβάνονται τα πολιτικά αξιώματα ως μέσα επίλυσης προσωπικών, συγγενικών και συνταξικών προβλημάτων.

    ΝΤΡΟΠΗ λοιπόν στην κα Πιπιλή, στον κο δήμαρχο και σ' όλους τους σχολιαστές υπερασπιστές τους-αυλοκόλακες.

    Κι επειδή ντροπή δεν έχουν τους απονέμω νοητά από ένα πρόβειο γιαουρτάκι με χοντρή πέτσα.

    Με τις υγείες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς τον τελευταίο "ανώνυμο" που κράζει "ΑΙΔΩΣ":

    Δεν ήξερες, δε ρώταγες;

    Ξέρεις, η Πιπιλή είναι η μόνη που εδώ και δεκαετίες φωνάζει προς πάσα κατεύθυνση, είτε είναι συμπολίτευση είτε αντιπολίτευση, για όλα αυτά που στηλιτεύεις.

    Για ένα πράγμα είναι γνωστή: για τις μάχες που δίνει για αυτά ακριβώς τα θέματα.

    Μάθε πρώτα και μετά γράφεις μαλακίες.



    Για το Δήμαρχο, τι να πει κανείς; Βρήκε ευκαιρία να βγει στη δημοσιότητα (λες και τον φώναξε κανείς ή λες και οι ατομικές συμπεριφορές αποτελούν δική του ευθύνη), μπας και θυμηθεί ο κόσμος ότι υπάρχει και ένα πράσινο δημαρχάκι εκεί γύρω που δεν κάνει τίποτα.

    Άντε, δήμαρχε, βρες άλλον τρόπο να βγεις από την αφάνεια στην οποία η ίδια σου η απραξία σε έχει βυθίσει.

    Δεν κερδίζονται έτσι οι ψήφοι (και αν στον τόπο σου έτσι κερδίζονται, να τους χαίρεσαι κι αυτές και τους "λεβέντες" που σε ψηφίζουν)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σας έχουμε χεσμένους όλους. Αν δεν μας γουστάρετε, αφήστε μας να γίνουμε αυτόνομοι, να γίνει η κρήτη Ελβετία και η Ελλάδα Αζερμπαϊστάν.

    Καράβλαχοι, που θα ασχοληθείτε και με τη Κρήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Em, vevaia, ti perimenate? Korakas korakou mati den vgazei: mple gourounia, prasina gourounia, roz gourounia, kokkina gourounia, mavra psevto-faia gourounia - ola ta gourounia mia genia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ti leei re paidia ,avtos o flwroeidhs gloiwdhs loustros? Tou PASO(S)K(ATOU) h ths (KOPRO)NOUDOU na mou pei kapoios???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ennow:
    Ti leei re paidia ,avtos o flwroeidhs gloiwdhs loustros? Tou PASO(S)K(ATOU) h ths (KOPRO)NOUDOU einai to kamari tsi manas tou, na mou pei kapoios???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση