. Από το www.olympia.gr/ . Ζοφερό εως Οργουελικό το τοπίο, πλήρης ο εκφυλισμός. Φταίτε και εσείς αγαπημένοι μου αθλητές. Εσείς που δε μιλή...
Από το www.olympia.gr/
.
Ζοφερό εως Οργουελικό το τοπίο, πλήρης ο εκφυλισμός. Φταίτε και εσείς αγαπημένοι μου αθλητές. Εσείς που δε μιλήσατε το 2004 και ακόμα παραμένετε σιωπηλοί, σαν τους αμνούς στο σφαγείο του αφέντη που περιμένουν τη σειρά τους.Το 2004 ανεχτήκατε το πογκρόμ Κεντέρη - Θάνου. Εκτός της Φανής δε μίλησε κανείς. Έπειτα 4 χρόνια ησυχία, λες και δεν υπήρχαν αθλητικά δρώμενα. Λες και το ντόπινγκ αφορά μόνο τους Ολυμπιακούς. Και ξάφνου, 4 χρόνια μετά, άρχισαν οι διωγμοί: Ομάδα άρσης βαρών. Δε μιλήσατε. Κολυμβητές. Δε μιλήσατε. Στίβος, εξακολουθείτε να σιωπάτε.
Όσο για τους σπόνσορες; Φαντάζουν γίγαντες στη Ελλαδιστάν, αλλά παραμένουν παγκόσμιοι νάνοι. Άλφα Τράπεζα πίστεως (Άλφα Μπάνκ). Σε άλλο πλανήτη, βγαίνει με ολοσέλιδες στις εφημερίδες διαφημίζοντας το καμάρι της, τον Γκούση. Κάποιος πρέπει να τους πεί ότι το μεγάλο αφεντικό έφαγε και τον Γκούση. Οπότε κυρία Άλφα Μπάνκ, καλή η μαγκιά σας στον Έλληνα κακομοίρη δανειολήπτη που του πίνετε το αίμα, αλλά έξω από το μαντρί, σκύβετε το κεφάλι στον αφέντη. Είστε ΜΗΔΕΝ.
Η ΔΟΕ με γελοίες αιτιάσεις αποκλείει την ΧΡΥΣΗ Ολυμπιονίκη Κατερίνα έπειτα από 30 μέρες "Γκουαντάναμο". Καπηλευόμενη πραξικοπηματικά την "ανεξάρτητη" Ελληνική δικαιοσύνη. Η ΕΟΕ βεβαίως θα σκύψει το κεφάλι όπως κάνει πάντα.
Εσείς καλοί μου αθλητές, για πρώτη φορά στη ζωή σας έχετε την ευκαιρία να στεφθείτε Χρυσοί Ολυμπιονίκες στους πραγματικούς Ολυμπιακούς. Της ζωής, της κοινωνίας, της Υπερηφάνειας.
Αποχωρήστε μαζικά από το Οργουελικό πανηγύρι της ανθρώπινης εκμετάλλευσης και των πολυεθνικών. Αποχωρήστε με το κεφάλι ψηλά και αφήστε απελπιστικά μόνους το Νικολάου, τη Ντόρα, τον Κοκό και τις λοιπές περσόνες. Έκθετους στα αφεντικά τους.
-------------------------------------------
Ρε παιδια ας μου δωση καπποιος το ιστιολογιο της ΔΟΕ οχι μονο της Ελλαδαςτο αλλα και το διεθνες
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ... ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»?
«Καμιά γυναίκα δεν σηματοδότησε το Βυζάντιο όσο η Κασσιανή, γύρω από το όνομα της οποίας πλέχτηκαν τόσοι θρύλοι αλλά και αληθινές ιστορίες. ...»
ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΕΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο «Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ Η ΜΕΤΑΝΟΟΥΣΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΩΣ ΑΛΛΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»
ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΗΓΕΣ Η «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΠΑΤΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»: ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ..
ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΑΠΑΤΗ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΑΠΑΤΗ)!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ «ΤΡΕΛΛΟ» ΤΙΣ ΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ !!!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!
"Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Paris Ηilton υποψήφια για τον προεδρικό θώκο;;"
ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ «ΚΑΣΣΙΑΝΗ» ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ «Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ» ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ??
Δεν χρειάζεται να διαβάσω το άρθρο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπλά ξουουουουουουου από την Ελλάδα μωρή ρουφιάνα.
Μας καταντρόπιασες...........
Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία κάνει εδώ και πολλά χρόνια "πλάτες" στους χουντοβασιλικούς.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου θυμίζει τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ που κάνει στον Συνασπισμό !
Τελικά η γελοιότητα είναι μέρος του πολιτισμού μας και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική εφόσον γελοίοι είναι αυτοί που κυβερνούν την πολύπαθη Ελλάδα μας εδώ και χρόνια.
Ασφαλώς φταίει και ο κόσμος που κάθεται και χολοσκάει με τους μεν και τους δε .
Αδέλφια Έλληνες , ΜΑΛΑΚΕΣ είναι και χεσμένους σας έχουν.
Μην ασχολείστε με την πολιτική γιατί το πολύ σκατό στα μούτρα τους έχει ξεραθεί , έχει αποτετανωθεί και τους έχει μεταμορφώσει σε Καραγιόζηδες.
....Για τους πολιτικούς μιλάω. Ελπίζω να το καταλάβατε.
Σε ότι αφορά τώρα την τελετή έναρξης , η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ήταν κακόγουστη και αποθεωτικά KITS ,θύμιζε δε περισσότερο μια τελετή για "άρτον και θέαμα" προς τους δύσμοιρους κινέζους σε συνδυασμό να δούμε και εμείς με τη σειρά μας το "θαύμα" της μεταΜαοϊκής Κίνας αλλά πάντα κομμουνιστικής που δεν σέβεται ανθρώπινα δικαιώματα , που σχοινοβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί για να μπορέσει η ηγεσία της να χειραγωγήσει το 1500000 διςεκατομμύριο πληθυσμό της και καλύπτοντας μεθοδικά τα αυτονομιστικά προβλήματα που έχει.
Έμοιαζε περισσότερο με μια τελετή του κομμουνιστικού κόμματος παρά για τελετή Ολυμπιακών αγώνων με καρναβαλιστικά ρούχα και χιλιάδες κινέζους εθελοντές που εις το όνομα του σύγχρονου Ολυμπιακού ιδεώδους και με βάση την ποσότητα των ανθρώπων και των μέσων,αγνόησαν ότι το πραγματικό Ολυμπιακό ιδεώδες ήταν αυτό έτσι όπως ΜΟΝΟ στην ΑΘΗΝΑ εμφανίστηκε στην τελετή έναρξης με ποιητικό τρόπο και με κύριο άξονα το ρητό "Παν μέτρον Άριστον".
Γι αυτό η τελετή έναρξης της Αθήνας ήταν μίλια καλύτερη από αυτήν του Πεκίνου έτσι όπως αρμόζει άλλωστε στην Ελλάδα , που είναι η ιδιοκτήτρια της Παγκόσμιας Φλόγας και της πολιτιστικής κληρονομιάς ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Στην Ελλάδα ξεκίνησαν όλες οι επιστήμες , στην Ελλάδα οφείλεται ο σύγχρονος πολιτισμός και στην Ελλάδα εφαρμόζεται το ρητό "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" .
Με βάση αυτό υπάρχει η αρμονία μεταξύ φύσης και ανθρώπου , μεταξύ ανθρώπου και τεχνολογίας ,μεταξύ ανθρώπου και ανθρώπου , μεταξύ ζώων και ανθρώπων , μεταξύ ζώων και ζώων ,μεταξύ φύσης και φύσης ,μεταξύ όλων των επιστητών και μη επιστητών καταστάσεων του σύμπαντος.
Η KITS Έκδοση κάθε Ολυμπιάδας εκτός αυτής των Αθηνών του 1896 και του 2004 είναι κάτι λυπηρό αλλά επειδή Εμείς είμαστε οι θεματοφύλακες της παγκόσμιας πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς έχουμε υποχρέωση να δίνουμε τη φλόγα παντού και αυτό μας κάνει ακόμα περισσότερο Διαφορετικούς και Διαφοροποιημένους από τους υπόλοιπους λαούς αυτού του Πλανήτη.
Ο Θεός ως η ύψιστή και υπέρτατη οντότητα , ο Θεός ως ο δημιουργός του σύμπαντος και όλων των στοιχείων που το απαρτίζουν είμαι σίγουρος ότι ασφαλώς θα γελάει με τις ΠΛΑΣΤΕΣ εκφάνσεις της ίδιας της ζωής και του νοήματος της που κληροδότησε στους ΕΛΛΗΝΕΣ μέσω της θρησκείας μας , μέσω της φώτισης των αρχαίων μας προγόνων και μέσω αυτής της πανέμορφης και φωτεινής χώρας που ζούμε και που λέγεται ΕΛΛΑΣ.
Είναι λυπηρό που δεν γνωρίζουμε την δύναμη που έχουμε !
Ευχαριστώ.
ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ Ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΥΜΗΤΟΥ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΡΟΜΟΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ 200 - 250 ΚΜ/ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΑΠΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ .
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.
ΑΝ ΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ(ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ) ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ .
ΑΝ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ,ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 2008 ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ GRAND PRIX ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ PHOTOS ΠΟΥ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ 200 ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ;
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ .
Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ "ΠΙΑΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ.
ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΔΡΟΜΟ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ .
ΚΑΝΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
--------
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ Ή ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Η Κ. Θάνου δέν είχε σκοτωθεί σέ
ΑπάντησηΔιαγραφήατύχημα τό 2004?
Τουλάχιστον αυτή δέν μιλούσε στά
σχολεία σάν τόν Αίολο γιά dopping.
Δέν μετανοιώνω γιά τά δάκρυα χα-
ράς τού 2000,άν καί είσαν σάν one
night stand στά σκοτεινά τού w.c.,
μέ τήν Βασιλειάδου(συγχώρα με).
ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΣΙ.
Αναστάσης.
Δεν ντρέπεται η Θάνου που έχει ξεφτιλίσει το Ολυμπιακό πνεύμα και την Ελλάδα το 2004 να θέλει να πάρει μέρος και στούς Ολυμπιακούς του Πεκίνου ? Μετά βέβαια από τον δίκαιο αποκλεισμό της απο τη ΔΟΕ έχει το θράσος να δηλώνει οτι θα λάβει μέρος στούς Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012!Δεν έχει καταλάβει ακόμη οτι η καριέρα της, η αθλητική, τέλιωσε.Δεν έχει το γνώθι σ΄αυτόν.Εχει πολλά κορίτσια η Ελλάδα να τρέξουν σε αγώνες και να κερδίσουν τίμια τα μετάλια τους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυγχαρητήρια επίσης στη ΔΟΕ που δεν έδοσε το χρυσό της Jones sthn Θάνου σαν δεύτερη.
Αν έχουν ψυχή να σηκωθούν να φύγουν όλοι οι Έλληνες αθλητές και όχι μόνο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕ όχι και να τους βγάλουμε και ήρωες...
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχετε δει τη Θάνου; Με φωνή τραβεστί τής Συγγρού και έναν λαιμό πιο χοντρό από το κεφάλι της, με ένα θεληματικό πηγούνι που θα το ζήλευε και ο Κερκ Ντάγκλας και ένα δέρμα χέσε-μέσα από την ακμή, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΤΟΠΑΡΙΖΕΤΑΙ;
Απλώς οι άλλοι, αυτοί που δεν τους πιάνουν, έχουν πιο προχώ ωτόπα που δεν ανιχνεύεται από τα τεστ, ή οι ομοσπονδίες τους τα χώνουν γερά στο WADA.
Φτάνει πια με τη μαλακία των Ολυμπιακών. Καιρός να σταματήσουν να γίνονται.
Και να δοξάζει τον Θεό η Θάνου που την έκοψαν, μπας και κόψει τη ντόπα και γλιτώσει το έμφραγμα στα 40.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΗ ΣΥΣΣΩΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΝΟΥ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ? ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ? ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ? ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΙΘΙΟΙ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΙΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ? ή ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ... ΦΥΓΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ... ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ... ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.. ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ.. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ...ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ...ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΝΔΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.... ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΡΙΨΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ..ΟΛΑ ΕΞ ΑΠΑΛΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ? ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ....
ΑπάντησηΔιαγραφήΛίγο υπομονή για τους ταλιμπαν του πασοκ που βαυκαλίζονται ως πίθηκοι με τις "αθλητικές" επιτυχίες που προέρχονται από "λερωμένα" και εξαγορασμένα μετάλλια (επιτυχία Ιωάννου Σγουρού)
ΑπάντησηΔιαγραφήυπομονή σύντροφοι και ο αμερικανοπολωνοβούλγαρος πρίγκηπας ποδηλάτης Τσαντ-Μινέϊκο, μόλις κόψει τη ντόπα (Μάγκυ Τσαντ) μπορεί και να γίνει πρωθυπουργός και πάει φουλ για να κατακτήσει και το Ολυμπιακό Μετάλιο στον Αυνανισμό
συμπαράσταση στην αθώα θάνου τώρα!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήποτέ δεν προσπάθησε να αποφύγει έλεγχο!!!!!!!
ποτέ δεν υποτίμησε τη νοημοσήνη μας!!!!!!!!
και τεράστιοι αθλητές πιανονται ντοπέ αλλά το παραδέχονται τουλάχιστον!!!!!!!
οι κεντέρης θάνου έπεσαν στα λάδια!!!!!!!!!! αντε και στρατηγούς να τους κάνουν!!!!
Δηλαδη οι αθλητες μας δεν φταινε. αδικα τους κατηγορουν? Ολοο οι αλλοι μας φταινε.Δηλαδη απο κει που ημασταμν πατοσ στα μεταλια ΞΑΦΝΙΚΑ αρχισαμε να τα παιρνουμεμε το κιλο. Απο α(θ)λητες που οι γυναικες ηταν αντρες και οι αντρες κτηνη. ΟΥΣΤ. Δεν θελουμε μεταλια. Και γιατι να καμαρωνω για τα χρυσα. Η χωρα μας υπολογιζεται στα εθνικα θεματα; SFALIARES kai kei. Τα οικονομικα μου πανε απο το κακο στο χειροτερο. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΝΤΟΠΑΡΕΣΤΕ. ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήρουσσοπουλος για την θανου φταιει η διεθνης κριση του πετρελαιου και ο στρατηγος ανεμος.Αν δεν σας καλυψα με την δηλωση μου να πατε στον εισαγγελεα!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό που θέλουμε είναι μετάλλια χρυσά, ασημένια ή χάλκινα. Όχι τσίγγινα. Η Θάνου να πάει εκεί που της αξίζει: στα αζήτητα !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι "κακοί" Αμερικάνοι δε δίστασαν να βγάλουν στον ντάκο να να ξεφτιλίζσουν κυριολεκτικά κορυφαίους αθλητές τους που πιάστηκαν φαρμακωμένοι. Κι εμείς οι "καλοί κ' αγαθοί" υπέρμαχοι του ολυμπιακού πνεύματος (!!!) προσπαθούμε να κουκουλώσουμε τα καραγκιοζλίκια των τιποτένιων που μας έκαναν να ντρεπόμαστε.
Ως πότε θα χαίρεστε με ψεύτικες επιτυχίες;
Γιατί ζητήθηκε από όσους αστυνομικούς περιφρουρούν τις εκδηλώσεις να κρύψουν τα ρολόγια τους, εκτός αν έχουν κατασκευαστεί από την κατασκευάστρια εταιρεία Swatch;
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε σεις θα τρελαθουμε εντελως.Καθοσαστε και υποστιριζετε την πατσαβουρα την θανου που μας εκανε ρεζιλι διεθνως???Ξεχασατε τα ρεζιλικια με το τροχαιο μουφα που και ενα παιδακι θα το καταλαβαινε?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλα της κανανε της πατσαβουρας και την αποκλεισανε.ξυπνατε μαλακες ακομα και σε αυτα τα ευκολα φεροσαστε σαν μαλακες ζωα εχουν παρει του κοσμου τα λεφτα απο παντου ας ειναι καλα η ντοπα και μας πουλανε πνευμα.
Σιγά μην αποχωρήσουμε για την ξεφτίλα την Θάνου. Ας δεχόταν τον έλεγχο το 2004. Δίκιο έχει η ΔΟΕ οτι ξεφτιλίζει το ολυμπιακό κίνημα! Απορώ με τα δικά μας παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους που 'κατα την γνώμη τους' η Θάνου πρέπει να μετάσχει στους αγώνες.
ΑπάντησηΔιαγραφή