GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κτηματολόγιο»...

. ...ή αλλιώς «μπήκαν τα γίδια στο μαντρί» (κατά το δημώδες) . Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης tsougarisgnomi@gmail.com , Αυτό που γίνετα...

.
...ή αλλιώς «μπήκαν τα γίδια στο μαντρί» (κατά το δημώδες)
.
Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com
,

Αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό με το «κτηματολόγιο» δεν περιγράφεται.
Βλέπω τον κόσμο που πάει να δηλώσει τα ακίνητα του, και πραγματικά εξοργίζομαι.
Οι «νταβατζήδες» που είχε διαμηνύσει την διάλυση τους ο Πρωθυπουργός, όχι μόνο δεν διαλύθηκαν, αλλά αποδείχτηκε ότι φέρουν την κυβερνητική ιδιότητα.
Δύσμοιρε Έλληνα, την πάτησες.
Για να δούμε λίγο την εικόνα που παρουσιάζουν τα γραφεία «κτηματολογίου».
Από τα ξημερώματα, καθημερινά, ατέλειωτες ουρές φουκαράδων περιμένουν με τις ώρες μες τη ζέστη για να δηλώσουν στους νταβατζήδες τα περιουσιακά τους στοιχεία, και να πληρώσουν το «μερίδιο».
Σαν τα πρόβατα στο μαντρί στοιβαγμένοι παίζουν μέχρι μπουνιές για να μην χάσουν την σειρά τους.
Η κυβέρνηση βρήκε το κόλπο να στραγγίξει μια ολόκληρη χώρα.
Ένα από τα παρακλάδια του κόλπου αυτού είναι και το κτηματολόγιο.
Μάζευε λέει η παροιμία, και ας είναι και ρόγες.
Και στην παρούσα φάση οι ρόγες είναι πολλά λεφτά.
Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας (ποιας;) σου λέει έχουμε έλλειμμα και πρέπει να το καλύψουμε!
Έτσι, εκτός από το κτηματολόγιο, έρχονται νέα φορομπηχτικά μέτρα από τον άλλο μήνα, και που είστε, ακόμα δεν ήρθε ο χειμώνας.
Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουμε.
Αλλά ξέφυγα από το θέμα.
Από το κτηματολόγιο, και τα «μπικικίνια» που θα μαζέψουν οι νταμαρτζήδες μας.
Αλήθεια, που θα πάνε αυτά τα λεφτά, και γιατί;
Τις απαράδεκτες αυτές εικόνες, το στοίβασμα του κόσμου στα γραφεία με τις ώρες, όπως τα πρόβατα στη στάνη για το άρμεγμα το βλέπει όλος ο κόσμος στο εξωτερικό και σταυροκοπιέται.
Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τους ειδικούς της χώρας.
Πώς θα δικαιολογήσουν αυτό τον νέο εξευτελισμό του κόσμου από τις φορομπηχτικές αποφάσεις της κυβέρνησης, γιατί το κτηματολόγιο δεν είναι τίποτα άλλο παρά ακόμα ένα φορομπηχτικό μέτρο.
Έλεος πια ρε απατεώνες.
Έλεος.
Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος.
ΕΜΕΙΣ τα ΖΩΑ που σας ψηφίσαμε φταίμε.
Νταβατζήδες δεν είχαμε, και νταβατζήδες αποκτήσαμε.
------------------------------------

25 σχόλια

  1. Ελλαδα!!
    Ειναι τοσο δυσκολο να ορισουν ημερομηνιες με το τελευταιο γραμμα του ΑΦΜ? Δειξτε οτι σεβεστε λιγο την αξιοπρεπεια των ανθρωπων. Καντε κατι απλο και οργανωμενο. Μη μας βασανιζετε αλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ομως παρ'ολα αυτα συνεχιζει να ειναι ο ''καταλληλοτερος΄'.
    Ασε για τον Γ.Παπανδρεου που λες καιειναι εκει για να τον υποστηριζει.Αν δεν βγουν απο την καλπη 5.000.000 λευκα/ακυρα αλλαγη δεν θα δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα ζητησεις τα λεφτα απο τον Λαλιωτη γιατι οταν μας εδωσε η ΕΟΚ τα λεφτα για το κτηματολογιο οι Σοσιαληστες τα φαγανε και δωσαμε και προστιμο απο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι συλλογική ενοχοποίηση για την αρχομανία των ανανούριστων!
    (που συνήθως στηρίζονται σε ξένες πλάτες...).
    Οι απλοί άνθρωποι ψηφίζουν το κατά τη γνώμη τους λιγότερο κακό, ώσπου να δοθεί η ευκαιρία για κάποιον θαρραλέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 7
    ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΧΕΙΣ
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ .
    ΕΝΩ ΑΜΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 2-3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ
    ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ
    ΣΥΖΙΓΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ
    ΤΑ 35 ΕΥΡΩ . ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΤΙΜΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω μια απορία γιατί δεν ζητούν τις μίζες πίσω και από τους πρώην και από τους νυν κυβερνήσαντες και κυβερνώντες καθώς me πρόστiμο στις εταιρείες που τις κατέβαλαν έτσι θα υπάρξει κάποια ελάφρυνση στα μελλοντικά φορομπηχτικά σχέδια που θα (εάν) εφαρμοσθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι Βασιλάκη,ε,τό Κτηματολόγιο
    είναι"παρά ένα ακόμη φορομπηχτικό
    μέτρο".
    Τσόύγκαρη, πότε αποφοίτησες από
    τήν σχολή χιμπατζήδων τού οικείου
    σου Ζωολογικού Κήπου?
    Ακόμη καί οί μαϊμούδες οριοθετούν
    τόν χώρο τους.Νά έγραφες γιά τό φέ-
    σι τών τραπεζών στό ίδιο θέμα θά σέ
    επικροτούσα.Τώρα θά...σέ ταϊσω.
    Αναστάσης(μισό... νά δώ άν ο γιός
    μου έβγαλε τρίχες.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκάνδαλα, διαφθορά ,ανεργία, ακρίβεια, , αναξιοκρατία, κομματικοκρατία, περικοπή εργασιακών δικαιωμάτων, ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων και του κόπου των εργαζόμενων.

    Είχαν πει ότι θα εξοικονομούν από την περικοπή δαπανών 10.000.000.000 ευρώ το χρόνο που το "σπάταλο" ΠΑΣΟΚ έκανε.

    Αντί αυτού έχουμε αύξηση των δαπανών περίπου 20 % κάθε χρόνο από τότε που ανέλαβαν, με αποτέλεσμα ο δανεισμός της χώρας να έχει αυξηθεί επικίνδυνα, έχουν αφήσει ασύδοτους τους μεσάζοντες στην αγορά, έχουν ταράξει το κόσμο στους φόρους, και το εισόδημα των εργαζομένων έχει υποστεί καθίζηση στα χρόνια διακυβέρνησης τους .

    Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει, να αντιμετωπίσει τη πραγματικότητα και να τους εκδιώξει από την εξουσία όσο γίνεται πιο γρήγορα, και όχι να πιστεύει τους συκοφάντες, τα λαμόγια, τους κουκουλοφόρους και τους ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΕΧΟΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΒΓΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    Α'Ι' ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΚΑΙ Η ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι άχρηστοι , επειδή ήταν 15 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή ,είχαν κλειστούς τους αρχαιολογικούς χώρους(εδώ τους έχουν κλειστούς και όταν πρέπει)γιατί ήταν γιορτή.

    Άνοιξαν λοιπόν την Ακρόπολη και τους λοιπούς χώρους το Σάββατο το βράδυ αλλά δεν είπαν οι άχρηστοι ότι το Σάββατο έχει μεν πανσέληνο αλλά έχει και έκλειψη και επομένως δεν θα δείτε το φεγγάρι ολόγιομο αλλά σκοτεινό με κίνδυνο να πέσει και κανείς στο έδαφος σκοντάφτοντας με τέτοιο σκοτάδι που είχε.

    Έτσι άνοιξαν τους χώρους το Σάββατο κοροϊδεύοντας το κόσμο ενώ σήμερα Κυριακή τα πάντα θα είναι πάλι κλειστά για να μην τους χαλάσουμε τη Κυριακή και βεβαίως γιατί αύριο είναι Δευτέρα και πρέπει να κοιμηθούν καλά όλοι σήμερα για να είναι αύριο ξεκούραστοι για ακόμα μια εβδομάδα τεμπελιάς και σκληρού καθισιού την ώρα που οι Έλληνες και ξένοι τουρίστες έκπληκτοι βλέπουν την άθλια κατάσταση των αρχαιολογικών χώρων της χώρας.

    Ε , λοιπόν κύριοι ...καλύτερα ένα ΠΑΣΟΚ που έκλεβε και λίγο παρά εσείς που και κλέβετε και μπάχαλο τα έχετε κάνει όλα και παντού.

    Μήπως τελικά είστε πρώτοι στα Gallop γιατί ο έλληνας έχει μάθει να ζεί και να συμβιβάζεται με τη μετριότητα , την αθλιότητα και το απόλυτο τίποτα σε συνδυασμό με τον ανύπαρκτο Γιώργο Παπανδρέου και το ακόμα πιο ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ ;

    Τελικά είμαστε ότι μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο 'ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ' ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ 'ΙΕΡΟ'.ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ 'ΜΑΓΑΖΙ' ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΜΕ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΕΟΥΔΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.Η 'ΠΡΟΔΟΣΙΑ' ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε συ δεν μας λες πόσες χώρες δεν έχουν κτηματολόγιο & αν στην Ελλάδα η εσκεμμένη καθυστέρηση κτηματογράφησης δεν είναι η αιτία για καταπατήσεις, πυρκαγιές & οτι άλλο.
    Ακόμα & στα Δωδεκάνησα που υπήρχε κτηματολόγιο απο τους Ιταλούς φρόντισαν να το καταργήσουν στην πράξη για να μπορούν να γίνονται οι καταπατήσεις. Και για κείνο τον αισχρό νόμο της χρησικτησίας τι έχουμε να πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα δεν ειναι μονο τα λεφτα ρε μαγκα. Η ξεφτιλα του να περιμενεις στην ουρα με τις ωρες, για να πληρωσεις και οχι για να εισπραξεις, αυτο ειναι η ξεφτιλα.
    Τα 35, τους τα χαριζα, αν δεν με υποχρεωναν να σκασω, στην ουρα και να τσακωθω 10 φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.47

    KTHMATOLOGIO.....: OK


    ORGANOSI..........: MIDEN


    AFTO EINAI TO THEMA !


    ki opos gnorizoun ola ta politikopiimena pedakia...
    an thelis na sabotaris kati,
    xalase to diadikastiko !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H Ελλάδα με τη Αλβανία ήταν οι μοναδικές χώρες στην Ευρώπη που δεν ειχαν κτηματολόγιο. Γιατί έτσι μπορούσαν να στηθούν κάθε λογής "χρησικτησίες, καταπατήσεις, "μαϊμού" διεκδηκητικές αγωγές και πάει λέγοντας. Τώρα το ποιός φταίει? αφήστε τα αυτά. Η Δεξιά και το πελατειακό κράτος της κυβερνούσε αδιαλείπτως από το 1932 έως το 1980. Κάτι ενδιάμεσες δικατορίες πάλι δικά της παιδιά ήταν. Ο Λαλιώτης δεν ήταν καν γενημμένος. Αλήθεια πόσο κουτόχορτο σας ταϊζουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άσε ρε RODERIKE μας έπρηξες Εσείς δεν πληρώσατε μια ούτε στηθήκατε στη σειρά είσαστε από τους τυχερούς που δεν πρόλαβαν να τα φάνε οι τότε, δεν είχε προλάβει το μικρόβιο να φτάσει σε εσάς είχε πολλά μίλια θαλάσσης να διανύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τρέξτε να καταθέσετε τον οβολό σας στον σκούφο του αλόγου. Η Ελλάδα θέλει λεφτά για να πληρώσει τους δικαστικούς και τους βουλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. όταν τα φάτε και αυτά τα λεφτά αλογοσκούφη τι άλλο θα βρείτε να μας βάλετε να πληρώσουμε;;;Πρώτα βρήκατε τις νέες ταυτότητες ,μετά τα νέα διαβατήρια ,μετά το κτηματολόγιο. Τι έμεινε τώρα,μήπως θα βάλετε ειδικό τέλος ηλεκτρονικών υπολογιστών ;;;Δεν είναι άσχημη ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ;
    EΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,ΕΤΣΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΗΔΙΚΑ!ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτο που γινεται με το κτηματολογιο ειναι μονο η αρχη,τα λαθη που θα προκυψουν για να δορθωθουν χρειαζεται χρημα αφανταστη ταλαιπορια και πολυ χρονο,κι εκει ειναι που μας τα παιρνουν χοντρα με δικηγορους τοπογραφους και δικαστηρια.Ελλας το μεγαλοιο σου, και ολα αυτα για το καλο μας,για να γινουμε συγχρονοι Ευρωπαιοι.Μας δουλευουν ψηλο γαζι,ζεστο χρημα θελουν τους χρειαζεται απο καπου πρεπει να βγουν τα κλεμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η πλάκα είναι ότι αν πας και δηλώσεις λάθος ακίνητο ή αμφισβητούμενο, αυτός που νομίζει ότι έχει το δίκιο του βρήκε τον μπελά του. Θ α γίνει ένσταση και βάλε μετά δικηγόρους μηχανικούς και ταλαιπωρία να βρείς το δίκιο σου και στο κτηματολόγιο. Αυτό σε πόσο χρήμα και αγανάκτηση μεταφράζεται? Τους μαυρίζεις ή όχι μετά έτσι για να σου βγεί το άχτι. Μαύρο πίσα να μαυρίσει η κάλπη. Ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕΤΑ ...

    ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΟΣΤΕ ΤΟ !!

    ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ :
    -Στις τράπεζες την ευκολία άμεσης ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ άνευ πολύπλοκων διαδικασιών και εξόδων.

    -Στην ΕΦΟΡΙΑ, ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ τη δυνατότητα και ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ αλλά και επιβολής φόρων ανάλογα με τις ανάγκες του κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.

    -Σε κάθε τρίτο τη δυνατότητα επίσης κατάσχεσης μιας και θα έχει άμεση πρόσβαση στα περιουσιακά δεδομένα σας.

    ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ - ΠΛΗΡΩΣΤΕ - ΚΛΑΦΤΕ ΤΟ. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΗΤΑΝ;ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δηλαδη ρε μαγκα, ολα τα αλλα κρατη, που εχουν κτηματολογιο, εδω και κατι...αιωνες, μαλακες ειναι κι εμεις, οι εξυπνοι, ή σου αρεσει να ειναι τα πραματα φλου, για να μπορεις να κλεβεις την περιουσια του διπλανου σου,(ή του κρατους), που μπορει να μην εχει τα μεσα,(ή τη θεληση), να κανει ΤΑ δικαστηρια, που μπορεις εσυ και ετσι να παιρνει τον...πουλο;
    Καλομαθες τοσα χρονια,ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση