GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για να διαβάσετε όσα ...χάσατε!

. Πώς θα διαβάσετε  τι έγραψε το Press-gr τις μέρες που λείπατε; Λείπατε σε διακοπές και δεν διαβάζατε καθημερινά το Press-gr; Θέλετε να...

.
Πώς θα διαβάσετε  τι έγραψε το Press-gr τις μέρες που λείπατε;
Λείπατε σε διακοπές και δεν διαβάζατε καθημερινά το Press-gr; Θέλετε να διαβάσετε ΟΛΑ τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών; Μην ανησυχείτε...
Είναι πολύ εύκολο: Πατήστε ΕΔΩ και θα εμφανιστούν ΟΛΑ τα δημοσιεύματα του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. Με σειρά αντίστροφη: από σήμερα μέχρι την 1η Αυγούστου.
Καλή ανάγνωση...
---------------------

3 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΤΤΑΚΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΩΚΡΑΤΕΙΑ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ
    ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟΜΑΣ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άχρηστοι , επειδή ήταν 15 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή ,είχαν κλειστούς τους αρχαιολογικούς χώρους(εδώ τους έχουν κλειστούς και όταν πρέπει)γιατί ήταν γιορτή.

    Άνοιξαν λοιπόν την Ακρόπολη και τους λοιπούς χώρους το Σάββατο το βράδυ αλλά δεν είπαν οι άχρηστοι ότι το Σάββατο έχει μεν πανσέληνο αλλά έχει και έκλειψη και επομένως δεν θα δείτε το φεγγάρι ολόγιομο αλλά σκοτεινό με κίνδυνο να πέσει και κανείς στο έδαφος σκοντάφτοντας με τέτοιο σκοτάδι που είχε.

    Έτσι άνοιξαν τους χώρους το Σάββατο κοροϊδεύοντας το κόσμο ενώ σήμερα Κυριακή τα πάντα θα είναι πάλι κλειστά για να μην τους χαλάσουμε τη Κυριακή και βεβαίως γιατί αύριο είναι Δευτέρα και πρέπει να κοιμηθούν καλά όλοι σήμερα για να είναι αύριο ξεκούραστοι για ακόμα μια εβδομάδα τεμπελιάς και σκληρού καθισιού την ώρα που οι Έλληνες και ξένοι τουρίστες έκπληκτοι βλέπουν την άθλια κατάσταση των αρχαιολογικών χώρων της χώρας.

    Ε , λοιπόν κύριοι ...καλύτερα ένα ΠΑΣΟΚ που έκλεβε και λίγο παρά εσείς που και κλέβετε και μπάχαλο τα έχετε κάνει όλα και παντού.

    Μήπως τελικά είστε πρώτοι στα Gallop γιατί ο έλληνας έχει μάθει να ζεί και να συμβιβάζεται με τη μετριότητα , την αθλιότητα και το απόλυτο τίποτα σε συνδυασμό με τον ανύπαρκτο Γιώργο Παπανδρέου και το ακόμα πιο ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ ;

    Τελικά είμαστε ότι μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ 'ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ'ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΝ,ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ'MOON'AKI ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ, KΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΚΟΥΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ,ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ,Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ,ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΕΝΑ.ΤΗΝ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ,ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση