GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mamma Mia!‏

. Mamma Mia!‏ Ωραία ταινία! Ευχάριστη σε ξεκουράζει. Καιρό είχα να περάσω τόσο ωραία στον κινηματογράφο. Πλημυρισμένη με την υπέροχη μουσικ...

.
Mamma Mia!‏ Ωραία ταινία! Ευχάριστη σε ξεκουράζει. Καιρό είχα να περάσω τόσο ωραία στον κινηματογράφο. Πλημυρισμένη με την υπέροχη μουσική των Abba, γυρισμένη στα μαγευτικά τοπία των Σποράδων (σε μερικές σκηνές φαίνεται κι η Αλόννησος στο βάθος), εξαιρετικές ερμηνείες κυρίως από τη θεά Μέριλ Στριπ!
Για να την ευχαριστηθεί κάποιος, πάντως, πρέπει να συμπαθεί τα μιούζικαλ και τη μουσική των Abba!
ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΟΝΟ!
SUPER!!!!!!!!!!
kalanemos
------------

22 σχόλια

  1. και εμεις τι φταιμε ,ρε φιλε, επειδη σου αρεσε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλαγαμε πριν για πτωση του Τουρισμου λοιπον κατι τετοιες ταινιες μπορουν να βοηθησουν ΑΡΚΕΤΑ εως ΠΟΛΥ αλλα απο εκει και περα χρειαζετε και παιδεια...!!
    Για την ταινια....
    Θεωρω την Μερυλ μια απο τις σπουδαιες ηθοποιους της γενιας της και αυτο το μουζικαλ ηταν ενα τολμημα να αποδειξει οτι μπορει να παιξει τα παντα..!!
    Σε οποιους δεν αρεσουν τα μιουζικαλ καλυτερα να μην πανε.
    ΤΟ ΜΟΝΟ σιγουρο ειναι οτι αυτη η ταινια σε κανει να κουνηθεις απο την θεση...μπορει και να τραγουδησεις και κυριως να φυγεις με ενα μεγαλο χαμογελο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ελληνικός τουρισμός δεν κερδίζει από τέτοιες μ.....ες
    Σαπουνόπερα Αμερικάνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπλιάααααχ!
    Έφυγα πρίν το διάλειμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Se osous arese ayth h tainia sigoura 8a exoun kleisei prwto trapezi pista sthn Madona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O κοσμος καιγεται...μουνί...χτεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλη λαλακία ταινία!
    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά ποιό αμερικανάκι εδώ μέσα μας πασάρει τέτοιες παπαριές ??

    Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι η εισβολή των Αμερικάνων σε κάθε χώρα (και ειδικά στη δική μας χώρα που την έχουν σαν στοχο λόγω του ιστορικού της πολιτισμού και της παράδοσης που έχει) αρχίζει με την εισβολή του "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" τους (παπαρομουσική-σαπουνόπερες, κ,λπ). Μετά έρχεται η CocaCola και τέλος τα στρατά.

    Ειδικά αυτό το συγκρότημα πρωτοστάτησε στην αλλοτροίωση και στην αποχαύνωση εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

    Μουσικολογικά πως μπορεί να λέγεται μουσική αυτή η παπαριά ?? Κινηματογραφικά τι γελοίο κατασκεύασμα είναι αυτό ??

    Αφήστε λοιπόν εβραιο-αμερικανάκια πρακτοράτζες τις κίτρινες διαφημίσεις σας και πάψτε να είστε η πέμπτη φάλαγγα της παγκοσμιοποίησης, της αποχαύνωσης και εν τέλει του φασισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θέμα είναι να μπορούμε κι εμείς να κάνουμε τουρισμό κι όχι μόνο να βλέπουμε τους ξένους τουρίστες σα λιγούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλακες!

    Ή του υψους ή του βαθους ειστε...
    Ουτε αντικειμενικη κριση δεν εχετε οι περισσοτεροι- λες και ολα γυρω απο τα δικα σας γουστα περιστρεφονται..

    Ετσι, οχι τουρισμο... αλλα ουτε βιδα δεν θα μπορειτε να σφιξετε.

    Παντα καποιοι σας φταινε παναθεμα σας!!
    Μαλακια-ξεμαλακια, αυτο σας πειραξε;
    ..που ανεχεστε το ντοπιο "πολιτιστικο" πουταναριο 15 χρονια τωρα...

    Ξυπνηστε απο τον πνευματικο ληθαργο της μεταπολιτευσης και μετα τα λεμε...

    Βλακες... μπροστα σας δεν βλεπετε...

    Υ.Γ. η ταινια κι εμενα με κουρασε λιγο... σε αλλους μπορει να αρεσει πολυ, αρα ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΑΙΝΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ Η ΑΠΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά από δεκαετίες με "λεολό" (καραγαμάτο! -αρκεί να νοιώθεις λίγο ψαγμενοψιλομίζερα, εκείνη την ημέρα), μπέργκμαν, φασμπίντερ και γκριναγουέι, είπα να κάνω το χατήρι της (όχι και τόσο) μικρής και να δω αυτήν την σαχλίτσα σε θερινό σινεμά. (Εντάξει, δεν υπήρχε περίπτωση να με πείσει να το δω σε "στεγασμένο")

    Από τη στιγμή όμως που είπα να χαλαρώσω και να αφεθώ (αποενοχοποιημένα, γαμώτο!) στο κλίμα, μπορώ να πώ ότι το διασκέδασα. Κυρίως επειδή απολάμβανα τον τρόπο που καθένας από τους πρωταγωνιστές αυτοσαρκαζόταν, ακυρώνοντας την περσόνα του - σαν παρέα από τσογλάνια που κάνουν τον χαβαλέ τους σε "πενταήμερη".

    Κι ακόμα περισσότερο διασκέδασα με το γεγονός ότι η προαναφερθείσα (όχι και τόσο) μικρή (η οποία, παρεμπιπτόντως, έχει γράψει κι αυτή τα χιλιόμετρά της σε "ποιοτικό σινεμά") έλαμπε από ένα εσωτερικό χαμόγελο ξεγνοιασιάς, στο τέλος.

    (Η συνέχεια ήταν πολύ καλύτερη...)

    Και για να χρησιμοποιήσω μία παρομοίωση:

    Δεν λέω, καλά τα μολτ ουίσκια, για το χειμώνα, αλλά όταν νοιώθεις "καλοκαιρινά", σε ένα νησιώτικο μπαράκι πάνω στην άμμο, αρχίζεις να περνάς καλύτερα ακόμα και με "φλούφλικα" λονγκ ντρινκ (κι ας βασίζονται στην κοκα κόλα, τα πιο πολλά από αυτά) χωρίς να είσαι οπαδός της... μαντόνας!

    Ο νοών νοείτω.

    Χαλαρώστε, ρε παιδιά! Καλοκαίρι είναι ακόμα!!!

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου αρέσουν οι ΑΒΒΑ, πολύ όμορφα τα τοπία, το concept / ιδέα είναι εξαιρετική αλλά, συγνώμη, η ταινία συνολικά ήταν ΠΟΛΥ ΜΑΠΑ.
    Η σκηνοθεσία παιδιάστικη, η Μέρυλ Στρήπ στημένη και κακόφωνη, ο Μπρόσναν ακόμη χειρότερος (ειδικά στο τραγούδι) και το σενάριο για τα μπάζα (επιπέδου αμερικάνικου B-movie).
    Απορώ πως κατάφερα να μείνω μέχρι το τέλος. Το μόνο που άξιζε ήταν η μουσική, που πραγματικά ήταν μία νότα δροσιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Στην «παγίδα» των δανείων"
    "Όταν το όνειρο για το αγαπημένο ελληνικό «κεραμίδι» στο κεφάλι μας γίνεται «βαριά» που μας χτυπάει !!! Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες δανειολήπτες, καθώς ο τραπεζικός δανεισμός έχει γίνει «θηλιά» στο λαιμό τους, έτοιμη να τους πνίξει….

    Η οικονομική ασφυξία έχει οδηγήσει σε εκρηκτική και επικίνδυνη -για την οικονομία- αύξηση των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων και των αναγκαστικών πωλήσεων ακινήτων επιβαρημένων με προσημειώσεις και υποθήκες...

    Οι συνέπειες του υπερδανεισμού των Ελλήνων είναι εξαντλητικές έως και εξευτελιστικές για την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια κάθε δανειολήπτη, ενώ το χρήμα εξακολουθεί ανεξέλεγκτα από την πολιτεία να είναι ακριβό και να οδηγούμεθα σε οικονομικό χάος.

    Σκληρό χτύπημα έχουν υποστεί όσοι δανείστηκαν με κυμαινόμενο επιτόκιο, αφού κάθε μήνα η δόση του δανείου τους μεταβάλλεται ανοδικά, σε τέτοιο σημείο, ώστε η επιβάρυνση να αγγίζει ετησίως έως και τα 1.000 ευρώ.

    Η αδυναμία αποπληρωμής των δανείων και η ανικανότητα να ανταπεξέλθουν οι οφειλέτες – πολίτες και οι επιχειρήσεις στις υπέρογκες δόσεις, οι οποίες σε περιπτώσεις υπερημερίας διογκώνονται απίστευτα, έχει ως αποτέλεσμα η μη πληρωμή τριών συνεχόμενων δόσεων να οδηγεί σε πλήρη αδιέξοδο και τις τράπεζες να ενεργοποιούν το μηχανισμό είσπραξης των χρεών, δηλαδή έκδοση διαταγής πληρωμής, κατάσχεση, πλειστηριασμό.

    Εκτιμάται ότι το 2008 ο αριθμός αιτήσεων για κατασχέσεις – πλειστηριασμούς θα αγγίξει τις 150.000, δηλαδή θα σημειωθεί αύξηση περίπου κατά 50%, από την περσινή χρονιά, όπου εκπλειστηριάστηκαν περίπου 30.000 ακίνητα.
    Οι ενώσεις καταναλωτών -απ’ όπου λαμβάνουμε και τα στοιχεία- υπολογίζουν ότι 30.000 στεγαστικά δάνεια σήμερα δεν εξυπηρετούνται, ενώ τα χρέη προς τις τράπεζες για στεγαστικά ή καταναλωτικά δάνεια ξεπερνούν τα 100 δισ. Ευρώ.

    Η κατάσταση για τους δανειολήπτες γίνεται δυσβάσταχτη, αφού τον περασμένο Ιούλιο, σημειώθηκε νέα αύξηση του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κατά 0,25%. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμά, της μεγάλης επιβάρυνσης των δανειοληπτών, είναι ότι ένας πολίτης ο οποίος έχει πάρει καταναλωτικό δάνειο 20.000 ευρώ με επιτόκιο 9,75% και ο οποίος πλήρωνε μηναία δόση 368 ευρώ, με την αύξηση κατά 0,25% η δόση του θα φθάνει στα 376 ευρώ. Την ίδια ώρα, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προαναγγέλλει ότι μέσα στο φθινόπωρο θα σημειωθεί νέα άνοδος των ευρωπαϊκών επιτοκίων στο 4,5%...
    Επιπλέον, στοιχεία του Ινστιτούτου Δανειοληπτών, αποκαλύπτουν ότι περισσότερα από 32.000 νοικοκυριά είναι καταχρεωμένα, πληρώνοντας κάθε μήνα στις τράπεζες περισσότερα από αυτά που εισπράττουν! Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι μόνο την τελευταία πενταετία έχουν κατασχεθεί 150.000 ακίνητα!
    Ο απίστευτα εύκολος δανεισμός των πολιτών, οι οποίοι χωρίς σκέψη και σωστό υπολογισμό παίρνουν δάνεια στεγαστικά, επισκευαστικά, καταναλωτικά, δάνεια αυτοκινήτων, διακοπών, επίπλων, πιστωτικές κάρτες κλπ. καταλήγει σε φαύλο κύκλο, μέσα στον οποίο εγκλωβίζονται παρασυρόμενοι, από τις λανθασμένες και επιπόλαιες επιλογές τους.

    Η υπερχρέωση αυτή πλήττει κυρίως τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, τα οποία ανήμπορα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, οδηγούνται στη λανθασμένη επιλογή της αναχρηματοδοτήσεως των δανείων ή τη μεταφορά υπολοίπων σε νέους λογαριασμούς, την ίδια στιγμή που η πολιτεία παρακολουθεί αμέτοχη τα παιχνίδια των τραπεζών σε βάρος των οφειλετών, επιτρέπει την ανεξέλεγκτη λειτουργία των εταιριών είσπραξης χρεών, αδιαφορεί για τα «κυκλώματα» που λυμαίνονται τους πλειστηριασμούς των ακινήτων, η αξία των οποίων πωλείται έως και 40% κάτω της εμπορικής τους αξίας, ανέχεται κατασχέσεις για οφειλές ποσών κάτω των 10.000 ευρώ και τελικά δεν προστατεύει ως οφείλει τους πολίτες της.

    Είναι ωραίες οι διακοπές, τα ακριβά αυτοκίνητα, τα μοντέρνα έπιπλα, τα σικάτα ρούχα, αλλά προσοχή … μόνο με τα δικά μας χρήματα και μόνο όταν μπορούμε, διαφορετικά η εύκολη και άνετη ζωή μας θα μεταμορφωθεί σε κόλαση !!!

    Εξυβριστικά τηλεφωνήματα, απειλητικές επιστολές, δικαστήρια κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, άγχος στεναχώρια πανικός, προβλήματα υγείας, είναι το εφιαλτικό όνειρο που σας περιμένει, αν, χωρίς προσεκτικό και συνετό υπολογισμό, προβείτε σε οποιαδήποτε δανειοδότηση. Γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ καλά, πριν από κάθε δανεισμό, ενημερωθείτε από την αγορά και μειώστε τις απαιτήσεις σας, για να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."

    ΝΑΤΑΣΑ ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ


    Η ξανθούλα μας ξαναχτύπισε. Ρίξτε μια ματια στο triktiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. STARXIDIA MAS OI KWLOEVRAIOAMERIKANIKES MALAKIES POU APOSKOPOUN SE APOPROSANATOLISMO KAI PROPAGANDA!! DEN KATALAVAINETE RE ZWA EPITELOUS OTI XAZEVONTAS EVRAIO-XOLLYGOUNT PLHRWNETE KI APO PANW THN PLYSH EGEFALOU POU SAS KANOUN KAI THN PROPAGANDA TOUS? KATA T'ALLA 8ETE KAI "DHMOKRATIA", KAI NA PSHFIZETE, KAI NA EXETE LOGO EPI PANTOS EPISTHTOU KAI AIWNIWS NA XANTAKWNETE KAI AVTHN TH XWRA KAI TIS ALLES POU EXOUN AVTO TO EVRAIOSYSTHMA, KAFROI ONTES; AEINTE ZWA, GOI(POU SAS LENE KAI OI PERIOUSIOI FILOI SAS)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν ξαναψηφίσω ξανά τον Αλογοσκούφη να μου κοπεί το χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ξανά ΝΔ να μου κοπεί και το άλλο χέρι.
    Αν ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ να μου κοπεί το πόδι.
    Αν ψηφίσω ΚΚΕ,ΣΥΝ ή άλλο κόμμα να μου κοπεί και το άλλο πόδι.

    Αν ξαναψηφίσω κανένα γουρούνι από αυτούς που υποτίθεται κυβερνούν για το καλό των πολιτών και της χώρας να μου κοπούν
    τ'αρχίδια μου και ο πούτσος μου μαζί για να τους τα προσφέρω ως επιδόρπιο !!

    Αυτά δεν είναι φορολογικά μέτρα αλλά μέτρα υπέρ της Φοροδιαφυγής !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 28 Αύγουστος 2008 2:01 μμ

    Άργησες αλλά το κατάλαβες!

    Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν...άντε να σε δω αν θα το τηρήσεις και μπροστά στην κάλπη...

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε 1:19 πμ, το συγκρότημα είναι σουηδικό, άσχετε. Είπαμε να μας φταίνε οι αμερικάνοι, αλλά όχι και για τους ΑΒΒΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλα τι μαλακιες γραφουν μερικοι εδω-μεσα....!!
    Για μια ταινια μιλαμε...!
    Η Κοκακολα κυριαρχει στην χωρα μας δεκαδες χρονια τωρα η ταινια θα την φερει....(εδω μας εφαγαν την Ολυμπιαδα και παλι πιναμε κοκακολα οποτε τι βλακιες λετε...).
    Σε ολα τα καναλια κυριαρχουν αμερικανικες σειρες απο παιδικες εως σειρες για ενηλικες το "Μαμα Μια" θα κανει την ζημια......!
    Μεικοι μου θυμιζουν την Παπαρηγα εδωμεσα η οποια εκτος οτι ειναι 100 χρονια πισω την κορη της σε αμερικανικο κολλεγιο την εστειλε...!!!
    Καλος ο Φασμπιντερ αλλα καποια στιγμη θελεις να ξεφυγεις απο την ψυχωανωμαλια που κυριαρχει στα εργα του καθως και αλλων σπουδαιων δημιουργων....!!
    Μιλαμε για ενα χαρουμενο και απροβληματιστο μιουζικαλ με ωραια τοπια(αν και πιστευω οτι θα μπορουσαν να γινουν καλυτερες ληψεις)και με ποπ μουσικη που εκανε θραυση την δεκαετια του 70-80.....σαφως οι ηθοποιοι δεν ειναι τραγουδιστες ΑΛΛΑ αν περιμενατε να ακουσετε τους ΑΒΒΑ τοτε δεν εχετε δει ΠΟΤΕ μιουζικαλ στην ζωη σας..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και σε αυτό το σημείο 8α ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον παροχέα ιντερνετ που μου πρόσφερε σταθερές και υψηλές ταχύτητες για να κατεβάσω την ταινία. Θα με μισούσα αν πλήρωνα στο κινηματογράφο ή έστω σε dvd για να δω αυτή τη μαλακία, στο δεύτερο τραγούδι κάτι υποψιάστηκα και όταν προχώρησα την ταινία σε τυχαίο σημείο και πέτυχα πάλι τραγούδι(!), η ταινία καταχωρήθηκε στο κάδο ανακύκλωσης. Είναι ίσως η μοναδική ταινία που δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω πάνω από 15 λεπτά, εχώ δεί τον Filth να τρώει γάτες, την Hilton να νομίζει ότι είναι ηθοποιός αλλά αυτή τη μαλακία δεν μπόρεσα να την δώ. Εκτός από τους φαν τον ΑΒΒΑ, αυτή η ταινία έχει κατακτήσει με τα τραγούδια της πούστηδες και λεσβίες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (http://www.instantpride.com/mamma-mia-sing-along-event/2008/08/30/).

    Έχουμε λοιπόν και λέμε, δεν μου αρέσουν οι ΑΒΒΑ, δεν μου αρέσει ο Μιχαλάκης και κανένας άλλος πεοφόρος γενικότερα και η Κικίτσα μου τη σπάει γιατί σνομπάρει αυτό που την εβγαλέ, μάλλον η ταινία αυτή δεν είναι για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση