GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα 80 μοντέλα από την κ. Δραγώνα!...

. Πριν λιγο στον ALPHA TV: Eμφανιζεται η κυρια Δραγωνα σχεδιαστρια μοδας και εδειξε μερικα απο τα 80 μοντελα που αγορασε απο αυτην η κυρια...

.
Πριν λιγο στον ALPHA TV: Eμφανιζεται η κυρια Δραγωνα σχεδιαστρια μοδας και εδειξε μερικα απο τα 80 μοντελα που αγορασε απο αυτην η κυρια Νατασα Καραμανλη !!! Δηλωνοντας στην συνεχεια οτι καθε χρονια, τα τελευταια 2 χρονια, αγοραζει περιπου τοσα απο αυτην!!!!!!!!!!!
Σεμνα και Ταπεινα παιδια, μην το ξεχνατε.
Αυτοι το 'παν, το ξεχασαν.
Εμεις το θυμομαστε!!!
Ακουει κανεις;;
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΗΕΣ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Ο ΔΙ-ΑΠΟΡΩΝ
-------------------

57 σχόλια

  1. Οχι κατά δικαίων και αδίκων.
    Ο Καραμανλής μπορεί να είναι απελπιστικά οκνηρός, μπορεί να είναι ανίκανος να αποφασίσει κάτι σε εύλογο χρονικό διάστημα, μπορεί να περιφρονεί και να καταπατά το Σύνταγμα και τους νόμους, αλλά, ΔΕΝ είναι κλέφτης ή φίλος εμπόρων ναρκωτικών όπως τέτοιοι είναι οι υπουργοί του.

    Η ανάρτηση τον αδικεί και διαφωνώ μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί φτήνεια είναι αυτή ρε φίλε. Θέλεις δηλαδή να κυκλοφορεί με μπλου τζην η Νατάσα στις δεξιώσεις και επίσημες τελετές; Δεν υπάρχει κονδύλι για έξοδα παραστάσεως του πρωθυπουργού; Αυτά είναι για τα κουστούμια, τα φουστάνια, τα παπούτσια κτλ. Εσύ νόμιζες ότι μόνη της πρέπει να τα ράβει η γυναίκα του πρωθυπουργού;

    Και σκέψου και το εξής: η Νατάσα είναι (ακόμα) λεπτή, πόσο ύφασμα λες να χρειάζεται για ένα φουστάνι; Για υπολόγισε πόσο χρειαζόταν η Μιμή, άντε να πακετάρει τα βυζιά, άντε τις κοιλιές, άντε τους πισινούς... και πόσα χρειάζεται τώρα που τσιμπάει τη σύνταξη του μέεεεεγα σοσιαλιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή,

    όταν κι ΑΝ αναλάβει η Ντόρα

    θα αγοράζει λιγότερα;

    Ασε που το σόι της

    μόνο γυναίκες διαθέτει!

    Εκεί να δείτε μοντελάκια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί να κάνει η κοπέλα,να αγοράσει δεύτερο χέρι απο τη Μιμή αυτά που φόραγε αμα ήταν η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδας?

    Καί να της κάνανε τουλάχιστον,αλλα ή Μιμή φόραγε και πέντε νούμερα μαγαλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε να τα εκατοστήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρότυπος κανόνας μιας φέρελπι νεάνιδος της Ν.Δ.
    1)Εργασία σε γραφείο βουλευτού της Ν.Δ.και μάλιστα σε ανύπαντρου γόνου
    2)Το συντομότερον να έλθη εις γάμου κοινωνία μετά του γόνου.
    3)Συνέχιση των σπουδών της άσχετα άν έχει παιδιά υποχρεώσεις κ.λ.π. θα ευρεθούν πολλοί να την βοηθήσουν
    4)Εγγραφή σε συλλόγους λουλουδιών για να περνά την ώρα της και να επιδεικύει τις τουαλέτες της
    5)Επίδειξη φιλανθρωπικού έργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ
    Η ΝΑΤΑΣΑ!



    Αυτό σας πείραξε τώρα;

    Α! Επίσης αναπνέει κιόλας!
    Μήπως κι αυτό ενοχλεί,
    ως κατάχρηση δημόσιου αγαθού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α ρε ξεφτίλα διαπορών πάλι παντόφλα θα φας απ΄τη γυναίκα σου που τη ντύνεις με ρετάλια.Περαστικά της και πες της πως θα πεθάνει φτωχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν όμως η Λιάνη αγόραζε άλλα τόσα και ροζ βιλίτσες και διόριζε τη μισή Ελλάδα στην Ολυμπιακή, όλα αυτά με δικά σου λεφτά, δεν ήσουν ΔΙ-ΑΠΟΡΩΝ. Τότε ήσουν ΔΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

    Ουστ ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν το ΠΑΣΟΚ και ο Αντρέας είχαν μόνιμα...reserve τα Αστέρια στο Καβούρι(με έξοδα του Ελληνα φορολογούμενου) ,δε μας ενοχλούσε η έλειψη...ταπεινότητας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σεμνά και ταπεινά?

    Επειδή άρχισε πάλι να σηκώνει κεφάλι το ΠΑΣΟΚ,θα σας πώ μιά ιστοριούλα:

    Λίγο αφού είχε πρωτοβγεί το ΠΑΣΟΚ,πρέπει να'ταν 1982 ή 83, ετυχε να πάω ένα ταξίδι με κάποια στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού (έγω ήμουν μαζί για προσωπικους λόγους),σε κάποιο νησί,νομίζω Κώ.

    Μαζί ήταν και τρείς Πρασινοφρουροι,απ' αυτούς που εδεναν κι'ελυναν στο Υπουργείο της καυμένης της Μελίνας Μερκούρη.

    Οταν πήγαμε λοιπόν στο Ελληνικό στις αναχωρήσεις,τα Πασόκια ...ξεσήκωσαν τον κόσμο,απαιτώντας ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΙΘΟΥΣΑ VIP,για να μη περιμένουν το αεροπλάνο μαζί με τους κοινούς θνητούς!

    Αφου γίναμε ρεζίλι για τα καλά,ανάγκασαν με φωνές και απειλές τους υπέυθυνους του Αεροδρομίου να μας παραχωρήσουν την αίθουσα VIP...για τα 20 λεπτά της αναμονής!

    Και μιλάμε για...δευτεροκλασάτους,για να μην πώ τριτοκλασάτους,όχι για τίποτα υπουργους.

    Ετσι,για να έχουμε μιά ιδέα για τη σεμνότητα και την ταπεινότητα που μας περιμένει αν ξανάρθουν οι Πρασινοφρουροί στην εξουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφνώ με τους μπλουπερς'οπως παντα αλλωστε!!!! Όχι χτυπήματα κάτω από την ζώνη παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΒΡΕ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ.ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ Ε.ΛΑΜΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η μη αναγνώριση της συμβίωσης ομοφύλων προκαλεί προβλήματα στην εφαρμογή της κοινοτικής νομοθεσίας. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του αρμόδιου Επιτρόπου της ΕΕ σε ερώτηση που του υπέβαλε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Δ.Παπαδημούλης.

    Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής αναφερόταν στην Οδηγία 2004/38 σχετικά με το δικαίωμα των πολιτών και των μελών των οικογενειών να κυκλοφορούν και να διαμένουν ελεύθερα στην επικράτεια των κρατών-μελών και ρωτούσε την Επιτροπή:

    «Πώς η ελληνική έννομη τάξη έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα διαδοχής ομόφυλου ζευγαριού, που έχει συνάψει γάμο σε κράτος μέλος και, ασκώντας το δικαίωμά του στην ελεύθερη κυκλοφορία και διαμονή, έχει αποκτήσει ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα;»

    Η απάντηση του Επιτρόπου έχει ως εξής: «Το πρόβλημα που εγείρει το αξιότιμο μέλος του Κοινοβουλίου προκύπτει από την μη αναγνώριση εκ μέρους της Ελλάδας των γάμων ομοφύλων, δεδομένου ότι αυτού του τύπου οι γάμοι δεν ρυθμίζονται από την ελληνική νομοθεσία.

    » Η Επιτροπή έχει επίγνωση των νομικών και πρακτικών δυσχερειών που μπορεί να προκύψουν όταν ζεύγος ομοφύλων μετοικεί σε κράτος μέλος, άλλο από εκείνο στο οποίο έχει τελεστεί ο γάμος.

    » Εξάλλου, η Πράσινη Βίβλος του 2006 αφορά τα ζητήματα που τίθενται σχετικά με τις περιουσιακές σχέσεις μεταξύ συζύγων και τις περιουσιακές συνέπειες που έχουν άλλες μορφές ενώσεων, κάνοντας διάκριση μεταξύ αυτών ως προς τις συμβάσεις ή τις συντροφικές σχέσεις που καταχωρούνται ενώπιον δημοσίας αρχής, και τις ενώσεις de facto.

    » Βάσει των στοιχείων που συνελέγησαν κατά τη μελέτη αυτή, τα κράτη μέλη που αναγνωρίζουν τις καταχωρημένες συντροφικές σχέσεις είναι τα εξής: Δανία (1989), Σουηδία (1994), Κάτω Χώρες (1998), Βέλγιο, Ισπανία και Γαλλία (1999), Γερμανία (2000), Φινλανδία (2001), Πορτογαλία και Λουξεμβούργο (2004), Ηνωμένο Βασίλειο (2005).

    » Μεταξύ των χωρών αυτών, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ισπανία, οι Κάτω Χώρες και το Λουξεμβούργο έχουν θεσπίσει νομοθεσία που επιτρέπει τη σύναψη των εν λόγω καταχωρημένων συντροφικών σχέσεων τόσο από ετερόφυλα όσο και από ομόφυλα ζεύγη.

    » Τα άλλα αναφερόμενα κράτη μέλη προβλέπουν ειδική νομοθεσία για τις καταχωρημένες συντροφικές σχέσεις ομοφύλων ζευγών. Τέλος, πρέπει να αναφερθεί ότι οι Κάτω Χώρες, το Βέλγιο και η Ισπανία προβλέπουν την τέλεση γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.»

    Για το θέμα, ο ίδιος ο ευρωβουλευτής δήλωσε ότι απάντηση του Επιτρόπου Ζακ Μπαρό επιβεβαιώνει πανηγυρικά ότι η θεσμοθέτηση του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης μόνο για τα ετερόφυλα ζευγάρια, αποτελεί σαφή διάκριση σε βάρος των ζευγαριών ίδιου φύλου και καταστρατηγεί την αρχή της ισότητας.

    «Η ελληνική πολιτεία είναι υποχρεωμένη, με βάση την κοινοτική αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας προσώπων, να ρυθμίσει θέματα που αφορούν σε ομόφυλα ζευγάρια, που έχουν νομιμοποιήσει τη σχέση τους, είτε με γάμο είτε με σύμφωνο συμβίωσης σε άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ» καταλήγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσον αφορά το συγκεκριμένο πρόσωπο, εκεί που πρέπει να δοθούν εξηγήσεις είναι οι τίτλοι σπουδών. Πως και πότε αποκτήθηκαν, να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι πράγματι είναι απορίας άξιο, παιδιά που εισέρχονται στην ιατρική να καταφέρνουν στα 35-38 τους χρόνια να τελειώνουν ειδικότητα, ενώ η κυρία από νηπιαγωγός, σε 5-6 χρόνια έγινε διδάκτωρ και νευροχειρουργός. Τώρα όσον αφορά το σεμνά και ταπεινά έχουν πεθάνει προ πολλού, απλά δίνουν λαβή σε μερικούς αθεράπευτα δεξιούς να θυμηθούν την Μιμή. Να τους θυμίσω και εγώ τις εκλογές του 61, τη δολοφονία Λαμπράκη το 63 και πιο πρόσφατα του Τεμπονέρα. Δεν συμφέρει στους δεξιούς να αναμοχλεύουν το παρελθόν. Αν για τους μεν είναι μαύρο, για τους ίδιους είναι κατάμαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να συμπληρώσουμε κιόλας οτι οποιοσδήποτε με πτυχίο νηπιαγωγού (εκτός προφανώς της κας.Καραμανλή) δεν έχει δικαίωμα να εισαχθει στην ιατρική σχολή με κατατακτήριες εξετάσεις. Λεπτομέρειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 80 ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΛΛΑ
    Η ΚΑΡΛΑ ΜΠΡΟΥΝΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
    ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ
    ΑΛΛΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΤΟΣ
    ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ
    ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ.
    ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΕΦΡΑΙΜ , Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ....
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο/Η γιάννης είπε...
    Όσον αφορά το συγκεκριμένο πρόσωπο, εκεί που πρέπει να δοθούν εξηγήσεις είναι οι τίτλοι σπουδών. Πως και πότε αποκτήθηκαν


    25 Σεπτέμβριος 2008 5:01 μμ
    ==================================


    Εδώ δεν έχει γίνει γνωστό
    ΑΝ - ΠΟΥ - ΠΟΤΕ - ΤΙ
    έχει σπουδάσει η κυρία YΠΕΞ,
    που διαπραγματεύεται κατα το δοκούν τα εθνικά μας θέματα!

    Προς τι λοιπόν, η περί της πρωθυπουργικής συζύγου απορία:
    Κουτσομπολίστικο ή κιτρινουποβολιμιαίο το ενδιαφέρον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο/Η γιάννης είπε...
    Όσον αφορά το συγκεκριμένο πρόσωπο, εκεί που πρέπει να δοθούν εξηγήσεις είναι οι τίτλοι σπουδών. Πως και πότε αποκτήθηκαν


    25 Σεπτέμβριος 2008 5:01 μμ
    ==================================


    Εδώ δεν έχει γίνει γνωστό
    ΑΝ - ΠΟΥ - ΠΟΤΕ - ΤΙ
    έχει σπουδάσει η κυρία YΠΕΞ,
    που διαπραγματεύεται κατα το δοκούν τα εθνικά μας θέματα!

    Προς τι λοιπόν, η περί της πρωθυπουργικής συζύγου απορία:
    Κουτσομπολίστικο ή κιτρινουποβολιμιαίο το ενδιαφέρον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ΤΟ ΧΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ... από τα λεφτά σου τα πληρώνει, ή από δάνεια φίλων όπως ο αείμνηστος;

    Είπαμε να λέμε, αλλα όχι και να πορδίζουμε!!!
    Το κάθε ζωντόβολο έχει την δυνατότητα να αγοράσει φουστανάκια, με πεδίο δράσεως άντε την άνω Κολοπερινίτσα και δεν έχει την δυνατότητα η γυναίκα του πρωθυπουργού της οποίας ο ρόλος είναι και πέραν των άλλων θεσμικός;
    Ασε που βρήκες και την ακριβώτερη μοδίστρα για να μας πείσεις!!!
    Ποια, την Δραγώνα!!!Οπως λέμε Υβ σαιν Λωράν ή ΓκωτιΕ!!!
    Ουτε καν Βασίλειος ρε φίλε!!!
    Εχε δε υπ΄ οψιν ότι αυτό που σημαδεύει τον Βλάκα είναι οι απορίες του!!!
    Και έχεις βάλει πολλες και ειδικού βάρους ολο αυτό τον καιρό!!! ΝΑ το προσέξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συμφωνώ με το σχόλιο του 'Γιάννη'. Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη κυρία είναι το γεγονός ότι από νηπιαγωγός έγινε διδάκτωρ της ιατρικής (!!!) με συνοπτικές φυσικά διαδικασίες.

    Σεμνά και ταπεινά και βέβαια η σεμνότητα ξεκινάει από το σπίτι του πρεσβευτή της. Όσο για τα ακριβά παρδαλά μοντελάκια, εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τους ακαδμαϊκούς της τίτλους, τα ρούχα μας πειράξανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 25 Σεπτέμβριος 2008 4:34 μμ ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ γιατί τα ψάρια , που γράφουν εδώ μέσα υπέρ του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ζήσει την εποχή του 81-89 να πετύχουν το ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ στον καραβομυλο να τρώει ψάρι και να νομίζεις πως η παρέα αποτελείτο από τον ΩΝΑΣΗ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΑΡΧΟ γαμιολιδες πρασινοφρουροί σας έχουμε φάει στην μάπα τόσα χρόνια , δεύτερο βρακί δεν είχατε να βάλετε στον κώλο σας ,ρεμάλια και τώρα θέλετε μεταξωτά βρακιά ,λεχρίτες χαραμοφαιδες ,τεμπέληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς καραγκιόζη 3:58.
    Αντε να πας να γρασάρεις τα κονσερβοκούτια σου και αν σου μείνει χρόνος, βρίζεις!!!

    Κοπριτες, αλήτες, εαμίτες

    Χαφιεδες, γελοιοι κου.κουεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν μη τι άλλο,
    όπως κι η Νταιάνα, προτιμά εγχώριους δημιουργούς μόδας!

    Εξυπνο και με πολλαπλούς αποδέκτες!

    Δεν χρειάζεται να φοράτε PRADA
    για να "φαίνεστε" κομψές!

    Η υπέρκομψη Νατάσα...κάτι ξέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Διαπορόντα,
    εγώ θά σού πώ βρίσκει ο Καραμανλής
    τά χρήματα νά αγοράζει μοντελάκια.
    Στέλνει τά παιδιά του σέ Δημόσιο
    Σχολείο(όχι σάν κάτι...άλλους).
    Καί αντί νά πληρώνει Ιδιωτική Εκπαίδευση
    αγοράζει...Δραγώνα(σάν νά λέμε Γκοτιέ).
    Άντε γιά χαλάουα κυρά Κατίνα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 6:20 ,ρέστα,ξεράθηκα στα γέλια μ'εκείνο το "αντε να γρασάρεις τα κονσερβοκούτια"!

    Μπα, εκείνοι τουλάχιστον με τα κονσερβοκούτια είχαν το θαρρος να βγούνε στο βουνό να πολεμήσουν,έστω και για λάθος ιδέες.

    Οι ΠΑΣΟΚΟΙ ο μόνος αγώνας που ξέρουν είναι να γλύφουν σκατωμένους κόλους για να διοριστούν σε καμιά αργομισθία στο Δημόσιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αέρα-Αέρα και φεύγει η χολέρα...

    Γιατί νομίζατε μπήκαν τα νέα φορολογικά μέτρα? Για να ΤΡΩΩΩΝΕ...

    Όσο για το πασοκ νομίζω ότι ταν και τώρα δεν έβαλαν μυαλό και κάνουν τα ίδια δε γλυτώνουν την διάλυση.

    Σύντομα σκάνε νέες δημοσκοπήσεις με το πασοκ μπροστά 3-4 μονάδες.

    Και το πιο ευχάριστο: οι Οικολόγοι-Πράσινοι μπροστά απο το Λαος με 4,1 έναντι 3,7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. οΤΑν γινεται απο στενους σου συνεργατες ΕΣΥ (ο κωστακης ) ειναι ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Να παραιτηθει σεμνα και ταπεινα.
    Ο χειροτερος πρωθυπουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ...Μήπως κι αυτό ενοχλεί,
    ως κατάχρηση δημόσιου αγαθού;...

    Οχι. Αυτο ενοχλει τον αντρουλη της που και σ αυτο παει να μας φορολογησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παιδια ΝΔ δεν ειμαι ΑΛΛΑ η Νατασα μου ειναι συμπαθης αν και εχει κανει καποια λαθη(ειδικα με το πτυχιο και πως το πηρε κ.τ.λ πολλα με ενοχλει ποιο πολυ απο τα ρουχα).
    Ειπαμε να κρινουμε αλλα για τα ρουχα το θεωρω χαζο(γιατι ουτε ρουχα Α' κατηγοριας-μοδιστρου - ειναι...).
    Προσωπικα την βρισκω την ποιο συμπαθητικη προσωπικοτητα απο τις κυριες της Δεξιας...!Ισως θα επρεπε να ασχοληθει ΕΝΕΡΓΑ με καποια ιδρυματα (μιας και ως μητερα καταλαβαινει οτι τα παιδια ειναι οτι ποιο συμαντικο και δυστυχως υπαρχουν πολλα που δεν ζουν την ζωη που δικαιουνται).
    Υπαρχουν τοσες στην βουλη που απο το πουθενα εγιναν βουλευτινες η αλλες που δεν δουλεψαν ποτε και λογω οικογενειακου ονοματος μπηκαν στην βουλη αφηστε ησυχη την Νατασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εντάξει είναι μια μεταλλαγμένη νηπιαγωγός, αλλά μην ανυσηχεί κανείς δεν πρόκειται να χειρουργήσει ούτε γάτα.
    Είναι και η πιο συμπαθητική κυρία Πρωθυπουργού των τελευταίων χρόνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η κάθε Νατάσα φτιάχνεται σε αυτή τη χώρα με πτυχία διδακτορικά μοντέλα και πάει λέγοντας, αλλά οι νέοι επιστήμονες παραμένουν άνεργοι και βρίσκουν τις πόρτες κλειστές! Καμαρώστε τα χάλια σας όλοι οι πολιτικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Bloopers έχεις χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας και σε έχουμε γραμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. χειρούργησε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 6:12 ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΣ?
    ΟΥΣΤ ΒΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Α ρε χοντρέ Μεξικάνε ...
    τις ωραίες μαθήτριες δεν έπρεπε να τις συστήνεις σε πολιτικούς φίλους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τα φορέματα δεν είναι και τίποτα σημαντικό. Άντε γυναικεία φιλαρέσκεια πες, ανάγκη για προβολή πες, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, αλλά αυτό το διδακτορικό της ιατρικής και ο τρόπος που το απέκτησε δεν τρώγεται με τίποτα!

    Όσοι είστε από θεωρητικές σχολές για κάντε μια προσπάθεια στην Ιατρική. Όχι διδακτορικό, ΄(αυτά είναι ουτοπικά πράγματα έτσι και αλλιώς), αλλά ούτε και για κατατακτήριες στο προπτυχιακό δεν πρόκειται να σας δεχτούν!

    Εκεί βρίσκεται η έπαρση και η μεγαλομανία και όχι στα φουστάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΗΟΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ...

    Σαν παραμύθι, Σαν ιστορία

    Τα πολύ παληά χρόνια αλώνιζε στο πέλαγος του Αιγαία η πιο όμορφη και πιο περήφανη γαλέρα του κόσμου. Όνομα δεν έφερε. Μόνο δύο φλάμπουρα πάνω στο κατάρτι της, τόνα πούγραφε Σεμνότης και το άλλο Ταπεινότης, πρόδιναν το μεγαλείο της.

    Αλώνιζε και θρυττανελούσε πως ήταν η ομορφότερη που οι θάλασσες και τα θηρία της είδαν ποτέ. Κι' αν δεν ήταν πολυτάξιδη: Αιγαίο, Μέλας Πόντος, Βαρβαρία, πέλαγος της Αφροδίτης, είχαν υποκύψει στη σαγήνη των λυρισμών της. Και εξ εώας έως των κορυφών του Ατλαντα και τη γή των Εσπερίδων, και εκ βορράν έως νότου, πάσαι αι φυλαί υμνούσαν το κάθε πέρασμά της.

    Σαν την πολύφερνη νύφη καμάρωνε, γιατί πιο όμορφή της, πιο τσαχπίνα άλλη δεν υπήρξε και δεν υπήρχε. Οι αυτοκράτορες που την είχαν φτιάξει, έτσι της είχαν πεί.

    -Είσαι η καλύτερη. Μας φέρνεις από χώρες μακρυνές και εγγύτερες όλα τα καλά. Και μέριμναν περί σού, υπερτέραν διαθέτουμε. Και σου δίνουμε το καλύτερο πλήρωμα: καπετάνιους, κωπηλάτες, μηχανικούς, μαγείρους, λαντζέρηδες. Και αστρολόγους και σοφούς και ποιητές και αυλητές και αυλήτριες. Τη νύχτα να σε νανουρίζουν, το πρωϊ να σε κάνουν πιο σοφό, τα δειλινά να σε μαγεύουν.

    Και διέσχιζε η γαλέρα τους μυχούς των όμορφων νησιών και τα πέλαγα και τις θάλασσες και τους ωκεανούς αμέριμνη. Και οι μέρες και οι μήνες και οι ενιαυτοί περνούσαν όλο και πιο αμέριμνα, όλο και πιο ηδονικά. Και μαύρες σκέψεις δεν φάνηκαν, οι νύχτες γίνονταν κρυφές αγκαλιές και οι χειμώνες φτερουγίσματα αγγέλων.

    Πέρασαν σχεδόν ενιαυτοί πέντε, πότε διάβηκαν σκεφτόνταν στην ανάπαυλα της μακαριότητας η όμορφη γαλέρα. Και ξανά αφήνονταν στο θρόϊσμα των κυμάτων και στην ευδαιμονία της σιγουριάς. Γιατί ήταν η καλύτερη, η καταλληλότερη. Ετσι της είχαν πεί. Μα και οι καπεταναίοι, και οι κωπηλάτες, και οι μηχανικοί, και οι μάγειροι, και οι λαντζέρηδες. Και οι σοφοί αστρολόγοι, και όλοι οι φιλόσοφοι και οι ποιητές και οι αυλητές και οι αυλήτριες με αιθέρια φωνή τη νανούριζαν: Είσαι η καταλληλότερη. Και ακούγονταν το νανούρισμα σαν μουσική θεϊκή, σαν ουράνια μελωδία, ώσπου...

    ...ώσπου, μίαν όμορφην ημέραν, ανήμερα του Αγίου Σώζοντος του εκ Λυκαόνων,
    ...Εκεί κατά τη μεριά, που παληότερα ήξερε να βγάζει τη γλώσσα στα αφρισμένα κύματα και στα θηρία της θάλασσας,
    ...Εκεί στις ξέρες της χώρας των δέθ, όπου βασιλείς γύμνασαν και δοκίμασαν τη σοφία τους, και άλλοι απέτυχαν και άλλοι ευτύχησαν, ...
    ...Εκεί η πιο όμορφη και η πιο περήφανη γαλέρα, λησμονώντας μια παληά προφητεία, έγινε συντρίμια και σκέλεθρο άχαρο και σκοτεινό στα βάθη της θάλασσας της χώρας των δέθ.

    Και, όταν το χτικιό κτύπησε την όμορφη γαλέρα, οι μελωδίες των αυλητών και οι παρηγορίες των σοφών και οι ρίμες των ποιητών χάθηκαν μεμιάς, σαν να κιότεψαν απρόσμενα. Ούτε θρήνος, ούτε μνήμη, ούτε στερνό αντίο.

    Μόνο ένα φλάμπουρο έμεινε να θυμίζει την όμορφη γαλέρα, που δεν είχε ούτε όνομα και τώρα δεν έχει ούτε μνημόνευση. Ενα φλάμπουρο με το μισό της παραγκόμι, και ένας κωπηλάτης. Πάνω στα κατάμαυρα βράχια, που περιφρονητικά επί πέντε ενιαυτούς διέσχιζε, η περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, να δέρνονται από τα κύματα που μανιασμένα, ακόμα και τις μελιχρές ημέρες του μήνα που η Περσεφόνη διάβαινε για τον κάτω κόσμο, λές και όλα τα στοιχειά είχαν συναχθεί στη χώρα τούτη των δέθ, να καταπιούν και να εκδικηθούν την περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης....
    ....παραδαρμένος από τη μανία των στοιχειών, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί την αρχαία προφητεία πούλεγε πως τούτη η γαλέρα θα χανόταν έτσι , ανώνυμη και αμνημόνευτη. Και έλεγε η προφητεία πως η γαλέρα τούτη δεν είχε ούτε ομορφιά, ούτε σοφία. Πως της έδοσαν άλλης την ομορφιά και άλλης τη σοφία. Έλεγε πάλι, η προφητεία, πως τάχα κάποιοι την έδοσαν στα στοιχειά της θάλασσας να παίξουν μαζί της.

    ...Μόνο ένα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, τίποτα άλλο.
    Και τούτες οι ρίμες, σαν θρήνος μιας γοργόνας των παραμυθιών, σαν επίκληση στο ρημαγμένο στο βυθό σκέλεθρο:

    Περήφανη γαλέρα μου,
    φλάμπουρο λουλουδάτο,
    τι στέκεσε και καρτερείς
    και δεν κινάς φουσάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ 80 ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ ;;;

    ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΞΟΔΟΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

    ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ 380 ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμε (10:42) εξαιρετικό κείμενο και υπέροχος ο γραπτός σου λόγος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. κ. 10:04
    Η θεσμικότητα αφορά τις υποχρεώσεις που έχει να παρίσταται
    και να συνοδεύει τον πρωθυπουργό!
    Ντυμένη στης Δραγώνα!!!
    Και οι παλιότεροι θα θυμούνται τί λέω!!! Για τον Δραγώνα!!!
    Ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δηλαδή,
    όλοι εσείς οι επαναστατημένοι,
    θέλετε να βλέπετε τη γυναίκα του Ελληνα Πρωθυπουργού δίπλα στην όποια κάρλα μπρούσκο,
    κακοντυμένη..
    Ετσι σαν τη γυναίκα σας,
    που την καταντήσατε έτσι απο την
    ανασφάλεια μπας και σας την πάρει άλλος για παραδουλεύτρα!

    Φτου σας αντράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εδώ λέμε για σημεία και τέρατα και το πως η νηπιαγωγός έγινε γιατρίνα και μάλιστα με διδακτορικό και με μερικές ντουλάπες μοντελάκια, και κάποιοι βγαίνουν να μας πούν τι συμπαθητική που είναι. Κορόιδα, τέτοιοι σας αξίζουν τέτοιους ψηφίζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. χειρουργος-εξπρες.θα πρεπει να μπει στο βιβλιο Γκινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΧΕΖΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΑΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΔΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ ΜΗΠΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 2:04 πμ, πρόβλημα για το που έγινε η Νατάσα γιατρός και χειρούργος έχεις μόνο αν τυχόν και βρεθείς σε κανένα χειρουργικό κρεβάτι και τη δείς απο πάνω σου με το νυστέρι!

    Με λίγη προσοχή,μπορείς να γλυτώσεις. Στη χειρότερη περίπτωση σηκώνεσαι και τρέχεις να σωθείς.

    Απο τη Μιμή του Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, που έκανε κουμάντο στην πατρίδα μας,διόριζε και σχόλαγε υπουργούς σα νατανε παραδουλεύτρες, και ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ (Η Μιμή!) μπορουσες να την αποφύγεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 25 Σεπτέμβριος 2008 4:00 μμ


    ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΥΤΑ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΡΕ ΧΑΜΙΝΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ????

    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ........

    "ΜΑΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ"

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΚΕΔΕΣ, ΜΠΑΖΑ ...


    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΑΝ "ΦΑΡΜΑΚΩΝΕ" ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ????


    ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 26 Σεπτέμβριος 2008 1:09 πμ

    ΑΣΕ ΜΗ ΦΤΥΝΕΙΣ .....

    ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ .....

    ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ

    ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΡΑ ......

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Λες και τώρα η μικρή βλάχα δεν έχει λόγο για το ποιούς θα διορίσουν... όσο για το ότι έγινε γιατρίνα άμα ήταν έτσι να γίνονταν όλοι γιατροί. Λαμόγια της ΝΔ, μέχρι και τις νηπιαγωγούς γιατρίνες κάνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η ΠΟΛΥ Η ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΜΑΚΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση