GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πίκρα στους "γαλάζιους" βουλευτές...

. Του Γιάννη Δαίδαλου . Απογοήτευση επικρατεί και στις τάξεις των βουλευτών της ΝΔ ύστερα από την χτεσινή συνέντευξη του Κ. Καραμανλή. Οσοι...

.
Του Γιάννη Δαίδαλου
.
Απογοήτευση επικρατεί και στις τάξεις των βουλευτών της ΝΔ ύστερα από την χτεσινή συνέντευξη του Κ. Καραμανλή. Οσοι περίμεναν τον ανασχηματισμό για να μπουν στην κυβέρνηση, έχουν πικραθεί ακόμη πιο πολύ. "Τα κοστούμια και τα ταγέρ ξαναμπαίνουν στη ναφθαλίνη..." κατά την πικρόχολη έκφραση νεοδημοκράτη.
------------------------------------

5 σχόλια

  1. Πάντως εγώ δεν θυμάμαι ποτέ κανένα πρωθυπουργό να προαναγγέλλει ανασχηματισμούς. Οπότε δεν νομίζω ότι αυτό που λες Δαίδαλε έχει βάση, εκτός αν οι βουλευτές της ΝΔ είναι χαζοί και δεν το ξέρουν. Επίσης λόγω του 152, ο ανασχηματισμός αν γίνει πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, το τελευταίο που χρειάζεται ο ΚΚ είναι μερικούς πρωτοκλασάτους πρώην υπουργούς από έξω να κάνουν τατουλικά σχόλια.

    Σίγουρα ο ΚΚ έχει πρόβλημα, όποιον δρόμο και να πάρει.


    http://press.i-GR.net
    http://malakies.i-GR.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε Καραμανλή διώξε τον Βουλγαράκη και βάλε υπουργό ναυτιλίας την κ. Μαριέτα Γιανάκου.
    Η μόνη με ήθος που μπορεί να σώσει την παρτίδα αυτή την στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΑΤΟΙ ΣΤΙΧΟΙ
    ΄Οσοι αξίζαν για κρεμάλα στα ψηλά και στα μεγάλα κι οι λεβέντες και οι άνδρες μ' αίμα βάψανε τις μάντρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηταν η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός έχασε κατά κράτος τις εντυπώσεις σε δημόσια εμφάνισή του, αφού δεν έπεισε ούτε τη βάση των ψηφοφόρων και τα κομματικά στελέχη αλλά ούτε και τους βουλευτές του κόμματος που συνέχισαν να εκφράζουν τη δυσφορία τους. Σημείο αιχμής που εντείνει τη δυσαρέσκεια είναι η κάλυψη που έδωσε ο πρωθυπουργός στους κυρίους Γιώργο Βουλγαράκη και Θεόδωρο Ρουσόπουλο για τον πλουτισμό τους μέσω των συζύγων τους. Το σύστημα Μαξίμου βγάζει μπροστά την υπόθεση Βουλγαράκη, ο οποίος θεωρείται πιο εύκολα αναλώσιμος και τραβάει τα πυρά. Χαρακτηριστικό είναι ότι «έχουν σπάσει» τα τηλέφωνα της Ρηγίλλης από αγανακτισμένους ψηφοφόρους του κόμματος που διαμαρτύρονται για τον κ. Βουλγαράκη. Μόλις μερικές ώρες μετά τις «κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν θα κάνει ανασχηματισμό», κάτι που δεν έπεισε κανέναν, άρχισαν οι αντιδράσεις. Ενδεικτικό του κακού κλίματος ήταν ότι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν οι βουλευτές που δέχθηκαν να βγουν στα κανάλια και στα ραδιόφωνα για να υπερασπιστούν την παρουσία του πρωθυπουργού. Οι περισσότεροι βουλευτές αρνήθηκαν να βγουν στα Μέσα Ενημέρωσης, γιατί δεν συμφωνούν με την κυβερνητική γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Νέα Δημοκρατία ήρθε στην εξουσία με τη γνωστή συνθηματολογία κατά της διαφθοράς. Η επιτυχία της στην καταπολέμηση του φαινομένου είναι τόσο μεγάλη ώστε έφθασε ο Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου ακόμη και στα μοναστήρια.

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση