GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα τον εγκαταλείπουν...

. Του Μαρίνου Πουλάκη , Αρχίζουν να "εγκαταλείπουν"σταδιακά τώρα διάφοροι τον Κ. Καραμανλή. Βλέποντας την αποδυνάμωσή του, παίρ...

.
Του Μαρίνου Πουλάκη
,
Αρχίζουν να "εγκαταλείπουν"σταδιακά τώρα διάφοροι τον Κ. Καραμανλή. Βλέποντας την αποδυνάμωσή του, παίρνουν αποστάσεις φανατικοί μέχρι πρότινος υποστηρικτές του από διάφορους χώρους. Οχι μόνο βουλευτές, κομματικά στελέχη ή και υπουργοί. Ακόμη και δημοσιογράφοι που, αν και "δεδηλωμένοι" φίλοι του Μεγάρου Μαξίμου τα τελευταία χρόνια, αναζητούν τώρα νέες ισορροπίες για την "επόμενη μέρα". Είτε μέσα στη ΝΔ είτε εκτός.
Το σοβαρότερο είναι ότι αρχίζουν να την ...κάνουν και κάποιοι "έμπιστοι" (;) συνεργάτες του προτάσσοντας την προσωπική στρατηγική τους.
Αυτό το σκηνικό θα χειροτερεύει όσο θα εντείνεται και η επιθετική στάση από τα περισσότερα media.
------------------------

15 σχόλια

  1. Οι Αμερικάνοι κάνουν καλά την δουλειά τους .
    Ερώτηση δημοσιογράφου στην συνέντευξη στη ΔΕΘ (Θα προχωρήσετε μετά από τα γεγονότα στην Γεωργία τον south stream , μετά και από την τοποθέτηση ενός Αμερικανού αξιωματούχου τον ΗΠΑ (δεν θυμάμαι το όνομά του αν και ο δημοσιογράφος το είπε) που δηλώνει και φίλος σας . Ο Κος Καραμανλής απάντησε ότι δεν αλλάζει η πολιτική του κτλ. Δόθηκε το σύνθημα ότι πρέπει να αποδομηθεί ο Κος Καραμανλής και όλα τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε πολλά εν γνώσει τους και άλλα ακολουθώντας εν αγνοία τους κάνουν ότι θέλουν οι Αμερικάνοι όπως και το 1993.
    Για τους νεότερους το 1993 ο υπουργός εξωτερικών της Αμερικής μας σε κοινή δήώση στις κάμερες έκανε την γκάφα να πει στον Κο Μητσοτάκη ( Θα σε καλούσα στην Αμερική αλλά εσείς θα κάνετε εκλογές τον Οκτώβριο ) όπως και έγιναν εκλογές αν και κανένας δεν περίμενε εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε Καραμανλή διώξε τον Βουλγαράκη και βάλε υπουργό ναυτιλίας την κ. Μαριέτα Γιανάκου.
    Η μόνη με ήθος που μπορεί να σώσει την παρτίδα αυτή την στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζω δυο από αυτούς που λες, και πράγματι είναι πολύ απογοητευμένοι και κρατούν αποστάσεις. Τον Βουλγαράκη έπρεπε να τον αδειάσει και αυτό θα τον υποχρέωνε σε παραίτηση λένε, μεγάλο λάθος και θα κοστίσει στην ΝΔ.

    Εγώ πάντως νομίζω ότι σε ανύποπτο χρόνο θα αναγκαστεί ο ΚΚ να το κάνει, αυτή είναι δική μου εκτίμηση όμως την όποια αξία μπορεί να έχει... ή όχι.


    http://press.i-GR.net
    http://malakies.i-GR.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε θέλει λίγο (ή πολύ) πάστρα το μαγαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηταν η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός έχασε κατά κράτος τις εντυπώσεις σε δημόσια εμφάνισή του, αφού δεν έπεισε ούτε τη βάση των ψηφοφόρων και τα κομματικά στελέχη αλλά ούτε και τους βουλευτές του κόμματος που συνέχισαν να εκφράζουν τη δυσφορία τους. Σημείο αιχμής που εντείνει τη δυσαρέσκεια είναι η κάλυψη που έδωσε ο πρωθυπουργός στους κυρίους Γιώργο Βουλγαράκη και Θεόδωρο Ρουσόπουλο για τον πλουτισμό τους μέσω των συζύγων τους. Το σύστημα Μαξίμου βγάζει μπροστά την υπόθεση Βουλγαράκη, ο οποίος θεωρείται πιο εύκολα αναλώσιμος και τραβάει τα πυρά. Χαρακτηριστικό είναι ότι «έχουν σπάσει» τα τηλέφωνα της Ρηγίλλης από αγανακτισμένους ψηφοφόρους του κόμματος που διαμαρτύρονται για τον κ. Βουλγαράκη. Μόλις μερικές ώρες μετά τις «κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν θα κάνει ανασχηματισμό», κάτι που δεν έπεισε κανέναν, άρχισαν οι αντιδράσεις. Ενδεικτικό του κακού κλίματος ήταν ότι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν οι βουλευτές που δέχθηκαν να βγουν στα κανάλια και στα ραδιόφωνα για να υπερασπιστούν την παρουσία του πρωθυπουργού. Οι περισσότεροι βουλευτές αρνήθηκαν να βγουν στα Μέσα Ενημέρωσης, γιατί δεν συμφωνούν με την κυβερνητική γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει κακοί οι Αμερικάνοι που θέλουν οπωσδήποτε να τον διώξουν γιατί τους πήγε κόντρα φιλώντας τους Ρώσους. Αλλά άν ο ίδιος κάνει τα 1000 όργια στον λαό του που επισφραγίζονται με κάτι άθλιες εμφανίσεις του σάν την προχθεσινή δέν του φταίνε σε τίποτα οι Αμερικάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι γνωστο, οτι οσο ψηλοτερα ανεβει κανεις, τοσο πιο εποδυνη θα ειναι η πτωση του.
    ομως, καθολου δεν μας αφορα ο πονος του Καρατετοιου. ουτε και τα στελεχη του (εχουν τον δικο τους πονο, εκτος απο τον Ψωμιαδη).
    ο ακαταλληλοτερος ειναι ειναι προ των πυλων, και ο μονος που μπορει να του τραβηξει το χαλι κατω απο τα ποδια ειναι ο αυτονοητος.
    το εχει κανει μια φορα, την ανοιξη του αρθρου 16.
    θα το ξανακανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.
    ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΙΔΙΑ ΚΟΠΙΑ.
    ΤΟ ΤΡΑΓΚΟΧΑΤΖΗΚΟΥΡΟΜΑΡΑΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΙΠΟΙΟΥΝ.
    Ε ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ .
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΜΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΟΥΣΤ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάγκες δυστυχώς μας τελείωσε ο μουσουλινάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ του παει του μαλακα το ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί εξαφανίσθηκαν από τα κανάλια η Βασούλα, ο Λαλιώτης, ο Χριστοδουλάκης, ο Άκης, ο Βερελής,ο Σημίτης, ο Πάχτας, ο Παπαντωνίου και δεκάδες άλλα πράσινα μπουμπούκια; Δεν έχουν άποψη για τις "φοβερές" υποτιθέμενες ατασθαλίες της Ν.Δ.;
    Οι καναλο-εκβαστές ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, μπας και πλασάρουν νέες ελπίδες και όνειρα στο λαό.
    Αλλοίμονο όμως, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει 20 χρόνια κλεψιάς και παρακμής για ολόκληρες γενιές.
    Τζάμπα ξοδεύουν τα λεφτά τους στους τηλε-δημοσιογράφους οι καναλο-εκβιαστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μηδενική !!!!!!!!!!! ανοχή στα σκάνδαλα . Μηδενική !!!!!! ανοχή στις μίζες εκτός από του υπουργούς μου . Αμ πως που έλεγε και ο Ζίκος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to adelfato tis Rigilis teleiose!!
    oi mitsotakides ton esteilan!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΆ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ το ότι έχουνε κάνει τα αίσχη εις βάρος μας ότι οι μισοί πατριώτες ΄πεινάνε ,2000,000 συνταξιούχοι με 400 ευρώ και 1.000.000 νέοι εργαζόμενοι με 600 ευρώ και οι υπουργοί με τις βιλάρες και τα κότερα ,να μπαίνουν στο υπουργείο με ένα δυαράκι και να βγαίονουν με 6 βιλάρες,για όλα αυτά μας φταίνε οι αμερικάνοι?ΣΕΠΟΥΚΟΥ ΡΕ ,ΣΕΠΟΥΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΠΩΣ Ο ΠΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ DVD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση