GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μάρτυρες υπεράσπισης...

. Τρείς ήταν οι μάρτυρες υπεράσπισης του κ.Κεφαλογιάννη, οι οποίοι όμως όπως φάνηκε δεν έπεισαν το δικαστήριο. Ο εκδότης Γιάννης Καλαϊτζάκη...

.
Τρείς ήταν οι μάρτυρες υπεράσπισης του κ.Κεφαλογιάννη, οι οποίοι όμως όπως φάνηκε δεν έπεισαν το δικαστήριο. Ο εκδότης Γιάννης Καλαϊτζάκης, ο δήμαρχος Λάμπης Γιάννης Ταταράκης και η υπάλληλος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Θεοδώρα Φωτάκη υποστήριξαν ότι ήταν παρόντες στο ραντεβού του κ. Κεφαλογιάννη με τον αστυνομικό Ειρηναίο Χαροκόπο και σε καμία περίπτωση δεν του είπε ο βουλευτής να αλλάξει την κατάθεση του, απλά τον ρώτησε τι έγινε και όταν ο αστυνομικός του είπε πως ήταν βέβαιος για την ταυτότητα του δράστη και το αδίκημα του είναι κακούργημα, ο κ. Κεφαλογιάννης τον προέτρεψε να φύγει και να κάνει την δουλειά του.
Ο Ειρηναίος Χαροκόπος ήταν κατηγορηματικός για το ποιά πρόσωπα ήταν στο γραφείο του υπουργού: ο κ. Κεφαλογιάννης, ο κ. Σπανουδάκης και ο πατέρας του κατηγορούμενου. "Δεν υπήρχε κανείς άλλος μέσα στο ιδιαίτερο γραφείο του βουλευτή" απάντησε σε σχετική ερώτηση του εισαγγελέα.

------------------------------------

4 σχόλια

  1. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που μας άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΗΜΕΡΑ???
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?

    Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ!!!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΧΑΧΑΧΑ!!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε είναι απέλπιδα η προσπάθεια να κάνεις σύγκριση μεγεθών, τόσο ποσοτικών, όσο και ποιοτικών σκανδάλων μεταξύ Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ. Όπως είπες 20 χρόνια το ΠΑ.ΣΟ.Κ έκανε σκάνδαλα, παντού γίνονται, όμως μεμονωμένα και κατά καιρούς, όχι όπως τα 4,5 χρόνια της Ν.Δ που τα σκάνδαλα των γαλάζιων έχουν γίνει εθνικό σπορ, ένα ανά μήνα και ποιοτικά, όχι ψιλικατζήδικα, τεραστίου μεγέθους. Για το χρηματιστήριο έχεις δίκιο, έφταιξε το ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί δεν το θωράκισε με αποτέλεσμα να φάνε τα λεφτά του κοσμάκη οι επιτήδειοι. Τα ομόλογα είναι πιο ποιοτικό σκάνδαλο, στο χρηματιστήριο δεν στα πήραν βιαίως, ενώ εδώ για σκέψου. Όταν έψαξε η Ν.Δ το θέμα του χρηματιστηρίου, ελέω Έβερτ, θυμάσαι ποιος ήταν πρώτος πλουτίσας στη λίστα; Αχιλέας Καραμανλής,όχι για να μη ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση