GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει και ...στρατόπεδο ο άπληστος Εφραίμ!

. . «Στα πλαίσια του διαρκούς σκανδάλου αλλεπάλληλων παραχωρήσεων στη Μονή Βατοπεδίου δημοσίων εκτάσεων δασών που αποχαρακτηρίζονται αναρμο...

..
«Στα πλαίσια του διαρκούς σκανδάλου αλλεπάλληλων παραχωρήσεων στη Μονή Βατοπεδίου δημοσίων εκτάσεων δασών που αποχαρακτηρίζονται αναρμοδίως και προνομιακών περιοχών σε ολόκληρη την Ελλάδα ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, με εμπλεκόμενους συμβολαιογράφο, συγγενή Υπουργού και δικηγόρο πολιτευτή της παράταξης και συγγενή του ίδιου Υπουργού, η Κυβέρνηση Καραμανλή φέρεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να επιχειρεί, μέσω φορέα Αυτοδιοίκησης, την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ στην Μονή Βατοπεδίου».
Αυτή είναι μια νέα καταγγελία που κάνουν με σημερινή Ερώτησή τους 25 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προς τους υπουργούς Αμυνας και Εσωτερικών.
Οι βουλευτές κάνουν μάλιστα λόγο περί "αλλεπάλληλων επισκέψεων του Ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας"...
Πάντως εκτός από το θέμα του στρατοπέδου, από τις 4 Ιουνίου, όταν ... δεν μίλαγε σχεδόν κανείς άλλος, το Press-gr απεκάλυπτε ότι υπάρχει θέμα και με αεροδρόμιο που έβαλε στο μάτι ο Εφραίμ (διαβάστε εδώ).
Τελικά, τι έχει ...καταβροχθίσει αυτός ο άνθρωπος;
----------------------------------

16 σχόλια

  1. Εδώ παπάς εκεί παπάς και ιστορίες με παπατζήδες.
    Τελικά αποδεικνύεται ότι δέν χάζεψε όλος αυτός ο κόσμος που έχει μπλέξει σε τόσο σκαστές υποθέσεις κλοπής δημοσίου πλούτου με πιο πρόσφατη αυτή του Γεροντόπουλου που ήταν εν γνώση του σε διατεταγμένη υπηρεσία.

    Εδώ λειτούργησαν τα συμφέροντα και υπακοή σε εντολές 'Εφραίμ φετβά' μιάς αυστηρά διαβαθμισμένης ιεραρχίας είτε κατά τα πρότυπα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας με τους υπακούοντες γενίτσαρους 'ατζέμ ογλάν' ονομαζόμενους, είτε κατά τα πρότυπα της μασσονίας με μαγίστρους,διδασκάλους,λογοθέτες και όλο το κακό συναπαντημα με αρχή αναφοράς το Φανάρι που μοιράζει ρωμαϊκό-μασσονικά αξιώματα δήθεν 'οφφίκια' κατά ιεράρχιση ύψους “δωρεάς” του κάθε λαμόγιου αφ΄ενός και αφ΄ετέρου ειναι το Φανάρι που έχει, ανασύρει απο τα υπόγεια του και εκμεταλλεύεται κατά βούληση ολα αυτά τα χρυσόβουλα χρονολογούμενα απο εποχής Βυζαντίου.

    Δεν νοείται σύγχρονο,δημοκρατικό κράτος που έχει αποτινάξει την δουλεία απο τους Τούρκους και έχει πάρει την ελευθερία και οντότητα του μετά απο τόσους αγώνες, να έχει ακόμη τα εδάφη του υπο την δουλεία των χρυσόβουλων και του ιερατείου του Φαναρίου που ανέκαθεν ήταν αντίθετοι στην Ελληνική επανάσταση γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο.

    Όσοι 'ατζέμ ογλάν' λεχρίτες δημόσιοι λειτουργοί συναίνεσαν σ΄αυτή την λεηλασία οφείλουν και να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν αυστηρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. "[...] Οι πορείες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας είναι συνυφασμένες ανά τους αιώνες και όσοι μιλούν για διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους είναι βαθειά νυχτωμένοι." (!!!)


    (εθνο)Σωτήριος Χατζηγάκης,
    υπουργός δικαιοσύνης ΝΔ,
    δήλωση στο κανάλι 10.

    ...και όσοι μας βρίζουν ως βαθιά νυχτωμένους, είναι βαθύτατα και σκανδαλωδώς ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ και μιζωμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους τα πάρουν όλα, να τους φορολογήσουν για αυτά που υποτίθεται ότι είναι δικά τους, να τους παραπέμψουν με τις κατηγορίες της απάτης σε βαθμό κακουργήματος.Το αυτό και για όσους ενεπλάκησαν, με τις ανωέρω κατηγορίες και επιπλέον της απιστίας εις βάρος του κράτους, ψευδούς βεβαιώσεως και ερευνητέο και το εάν συνέστησαν από κοινού συμμορία δια την διάπραξη των ανωτέρω κακουργηματικών πράξεων.Να μην εξαιρεθεί κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΕΦΡΑΙΜ και ο ΣΑΝΙΔΑΣ

    ..σανίδα σωτηρίας της νέας διακυβέρνησης..

    Την ώρα που ο λαός αγκομαχά με τα νέα μέτρα του καταλληλότερου και την επιδρομή του αποτελεσματικότερου λήσταρχου Αλούφη,

    την ώρα τούτη ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ έβγαλε επίσημα το σκάνδαλο ΕΦΡΑΙΜ.

    Τόσους μήνες έκαναν την πάπια. Βρέθηκε λοιπόν η σανίδα που κουκούλωσε το σκάνδαλο πριν ένα χρόνο και τόβαλε στο αρχείο,

    βρέθηκε λοιπόν η από μηχανής σανίδα και το φιάσκο της ΔΕΘ πέρασε σε τέταρτο πλάνο, "ξεκουκουλώνοντας τώρα το θέμα ΕΦΡΑΙΜ.
    Σε δύο ώρες θα βγεί στα κανάλια και νέα ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΙΑΔΑ και έτσι νομμίζουν ότι θα τη σκαπουλάρουν.

    ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ σανίδα σε πρώτο πλάνο. Δήθεν ότι τούτοι οι κυβερνώντες ενδιαφέρονται για δικαιοσύνη. Αμ δε... Πριν 1 χρόνο καμώνονταν πως η δικαιοσύνη έπραξε άριστα το καθήκον της. Και έβαλε την υπόθεση ΕΦΡΑΙΜ στο αρχείο. Τώρα ???

    ΕΦΡΑΙΜ την πάτησες. σανίδα βρεγμένη δεν περίμενες ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τα περιουσιακά
    διαφόρων πολιτικών ανδρών μπορούν οι τηλεοπτικοί σχολιαστές να αναφέρουν κάποια στοιχία περιουσιακά του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ,
    θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .



    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .


    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "... Τελικά, τι έχει ..καταβροχθίσει αυτός ο άνθρωπος; - - - ---"

    Η .. βλακεία σου πάει σύννεφο.

    Δέν αντελήφθης πού ακριβώς κατέληξαν τά καταβροχθισθέντα ?
    Όπως επίσης, δέν αντελήφθης ποιός μεθόδευσε την κομπίνα?

    Ο Εφραίμ Κουτσού, ένας μικρομεσαίος μεσιτάκος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χίλιες συγνώμες, αλλά πρέπει νά συμπληρώσω :

    "... Τελικά, τι έχει ..καταβροχθίσει αυτός ο άνθρωπος; - - - ---"

    Η .. βλακεία σου πάει σύννεφο.

    Δέν αντελήφθης πού ακριβώς κατέληξαν τά καταβροχθισθέντα ?
    Όπως επίσης, δέν αντελήφθης ποιός μεθόδευσε την κομπίνα?
    Ο Εφραίμ Κουτσού, ένας μικρομεσαίος μεσιτάκος είναι.

    Καί όσοι, σάν τήν κ. "the (CA) Bloopers Team", εστιάζουν στήν ..Θρησκεία, παρέχουν στά αφεντικά, τήν καλύτερη κάλυψη.
    Από βλακεία ή συνειδητώς, Κύριος οίδε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το στρατοπεδο το θελει αδειο η με τους φανταρους μαζι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλει και τους φαντάρους μαζί με το στρατόπεδο η μουνί Βαρβατοπεδίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεϊμαρααάκη , Μεϊμαραααάκη
    δώσε ένα Στρατοπεδαααάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεϊμαρααάκη , Μεϊμαραααάκη
    δώσε ένα Στρατοπεδαααάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεϊμαρααάκη , Μεϊμαραααάκη
    δώσε ένα Στρατοπεδαααάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεϊμαρααάκη , Μεϊμαραααάκη
    δώσε ένα Στρατοπεδαααάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεϊμαρααάκη , Μεϊμαραααάκη
    δώσε ένα Στρατοπεδαααάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεϊμαρααάκη , Μεϊμαραααάκη
    δώσε ένα Στρατοπεδαααάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση