GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ύποπτοι οι λόγοι παραμονής του...

. Από το www.olympia.gr . Είναι από τις σπάνιες φορές στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης που μια κυβέρνηση βάλλεται με τέτοια ένταση εξ αιτίας...

.
Από το www.olympia.gr
.
Είναι από τις σπάνιες φορές στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης που μια κυβέρνηση βάλλεται με τέτοια ένταση εξ αιτίας ενός και μοναδικού προσώπου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το πρόσωπο που δικαίως ή αδίκως αποτελεί στόχο και προσφέρει επιχειρήματα στην αντιπολίτευση θα είχε άμεσα απομακρυνθεί είτε με παραίτηση ή με πρωθυπουργική απόφαση. Η ένταση των επιθέσεων και ο αντίκτυπος που έχει στη γενικότερη κυβερνητική εικόνα δίνει τροφή σε μια έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια γύρω από το πρόσωπο του κου Βουλγαράκη. Η πολιτικά και πρακτικά αδικαιολόγητη στήριξη του πρωθυπουργού δε μπορεί να εξηγηθεί ούτε με λόγους σκοπιμότητας αλλά ούτε ιδεολογικούς.
Οφείλουμε να θυμηθούμε ότι ο κύριος Βουλγαράκης έχει χειριστεί δύο από τις πιό σκοτεινές υποθέσεις παραβίασης της Εθνικής κυριαρχίας. Την υπόθεση των υποκλοπών και αυτή των απαγωγών.
Στην περίπτωση των υποκλοπών αποδείχτηκε ότι δυτικά κέντρα είχαν άμεση ανάμιξη και παρεμβολή σε επικοινωνίες ανωτάτου επιπέδου. Λογικά, η κατάσταση αυτή θα έπρεπε να αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα εως ότου συλληφθούν και λογοδοτήσουν οι αυτουργοί. Προς απορία όλων, η υπόθεση αυτή μπήκε στο αρχείο και οι άμεσα εμπλεκόμενοι έμειναν αλώβητοι. Στην περίπτωση των απαγωγών ξένων υπηκόων από Ελληνικό έδαφος, υπήρξε κατάφωρη παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας και των νόμων του κράτους. Οι πράξεις αυτές δεν έγιναν για να προασπισθεί το εθνικό συμφέρον αλλά συμφέροντα τρίτων εμπλεκομένων κρατών. Η Ελλάδα δεν έχει υπογράψει ουδεμία σύμβαση εκχώρησης εκτελεστικής εξουσίας σε άλλες δυνάμεις όπως συμβαίνει στον Καναδά και τη Μεγάλη Βρετανία. Άρα υπήρξε παραβίαση της Ελληνικής νομοθεσίας και όλων των συγκροτημένων εξουσιών της πολιτείας. Και σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε καμμία εξέλιξη.
Δεν θα μπούμε στον κυκεώνα της σκανδαλολογίας και της οικονομικής κατάστασης εκάστοτε πολιτευτή παρ' ότι είμαστε ηθικά αντίθετοι. Γνωρίζουμε πως αν δεν υπήρχε κάποια βαθύτερη συνέργεια, οι ηθικοί λόγοι θα ήταν υπεραρκετοί για την άμεση παύση του κου Βουλγαράκη από τα καθήκοντα του έστω και αν δεν υπέπεσε σε κάποιο νομικό παράπτωμα.
Ο τρόπος όμως που η κυβέρνηση στηρίζει τον κο Βουλγαράκη, που δυστυχώς έχει συνδέσει το όνομα του με περιπτώσεις παραβίασης της εθνικής κυριαρχίας, είναι τουλάχιστον ανεξήγητος. Θεωρούσαμε ότι η εποχή επάρχων της Ιεράς Συμμαχίας έχει περάσει ανεπιστρεπτή. Βλέποντας όμως την πορεία των εμπλεκομένων σε αυτές τις ανίερες υποθέσεις, είμαστε υποχρεωμενοι να ρωτήσουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό:
1. Ποιά σκοπιμότητα εξυπηρετεί η παραμονή του κου Βουλγαράκη στα καθήκοντα του; Πως μια κυβέρνηση διακυβεύει την παραμονή της στην εξουσία για την προστασία ενός και μόνο ανθρώπου;
2. Την ώρα αυτή υπάρχει μια μεγάλη διαπραγμάτευση για την αποπομπή του κου Βουλγαράκη. Πότε άλλοτε κύριε πρωθυπουργέ διαπραγματευτήκατε με διορισμένο από εσάς υπουργό την απομάκρυνση του; Γιατί η τωρινή περίπτωση χρήζει τέτοιας προσοχής και "λεπτών χειρισμών"
Και μια ερώτηση στον κο Βουλγαράκη: Κύριε υπουργέ, κάθε πολιτική απόφαση έχει δύο σκοπούς:
1. Την εξυπηρέτηση του Εθνικού συμφέροντος. Πιστεύετε ότι η πορεία σας συνετέλεσε στην ωφέλεια της χώρας; Όταν τουλάχιστον δύο φορές η εθνική κυριαρχία αναιρέθηκε επί των ημερών σας χωρίς κάποιος να αναλάβει τις συνέπειες; Γιατί παραμένετε στη θέση σας;
2. Την εξυπηρέτηση του κυβερνητικού / κομματικού συμφέροντος. Είναι πασιφανές ότι με τη συμπεριφορά σας έχετε επιφέρει καίριο πλήγμα στην κυβέρνηση και στο κόμμα σας. Έστω λοιπόν και αν θεωρείτε ότι βάλλεστε αδίκως, γιατί δεν αποχωρείτε για να προστατεύσετε το σύνολο του κυβερνητικού / κομματικού σχήματος;

Μήπως εντέλει κύριε Βουλγαράκη είναι άλλοι οι λόγοι που εσείς δεν μπορείτε εκτός κυβέρνησης και η κυβέρνηση δεν μπορεί να απαλλαγεί από την παρουσία σας;
---------------------------------------

13 σχόλια

  1. Αν δεν τελειώσει η δουλειά με τους κινέζους, μην περιμένετε "αποχώρηση".

    Και μόνο με αποχώρηση "για λόγους ευθιξίας" μπορεί να φύγει. Τυχόν αποπομπή του, θα συμπαρασύρει και κάποιον προστατευόμενο του Βαρδινογιάννη. Κι αυτό, δεν το θέλει κανείς.

    Το ζήτημα, βέβαια, είναι ότι όταν φύγουν αυτοί οι χαραμοφάηδες, θα αντικατασταθούν από τσιράκια των αμερικάνων που θα αναιρέσουν όλες τις συμφωνίες που έχουν γίνει με τον πούτιν.

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τα περιουσιακά
    διαφόρων πολιτικών ανδρών μπορούν οι τηλεοπτικοί σχολιαστές να αναφέρουν κάποια στοιχία περιουσιακά του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ,
    θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .



    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .


    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήδη σαφές προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε προαναγγείλει, και καθαρή υπεροχή της ηγετικής ικανότητας ως Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου κάτι που θα σταθεροποιηθεί τις εβδομάδες που έρχονται και θα οδηγήσει σε μια σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές !!!!

    Επιτέλους τέλος∙ η Ελλάδα αλλάζει σελίδα!!!

    Αναστάσιος Κουτσούκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΛΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΕΕΕΕΕΘ.ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΘΝ babides ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΣΕΜΝΟΤΑΠΕΙΝΟΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TA EURA APO TA DRUGS GIA TH KOMATIKH XRHATODOTISH
    EINAI PARA POLLA

    KAI AYTOI APO OTI FENETE EINAI ENA MEGALO MAFIOZIKO SYNDIKATO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατί δεν φεύγει ο Βουλγαράκης ???

    ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.



    γιατί δεν φεύγει ο Βουλγαράκης ???

    ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.


    γιατί δεν φεύγει ο Βουλγαράκης ???

    ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.


    γιατί δεν φεύγει ο Βουλγαράκης ???

    ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.


    γιατί δεν φεύγει ο Βουλγαράκης ???

    ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.


    γιατί δεν φεύγει ο Βουλγαράκης ???

    ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.


    γιατί δεν φεύγει ο Βουλγαράκης ???

    ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.


    γιατί δεν φεύγει ο Βουλγαράκης ???

    ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,
    ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
    ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

    Πρόδηλα ανησυχών ο κύριος Στρατηγός Άνεμος λόγω της επικείμενης κατάρρευσης του αρχηγού του, της κυβέρνησής του και του κόμματός του, αποφάσισε ή τον προέτρεψαν οι εγκέφαλοι της Ρηγίλης, να παίξει μαζί τους το τελευταίο τους χαρτί.

    Ποιό είναι αυτό ??

    Μα αυτό που παίζουν εδώ και καιρό οι άλλοι ανεκδιήγητοι της "Λαίκης δεξιάς", όπως ο Παναγιωτόπουλος, ο Μανώλης, Η Ψαρούδα, ο Γιαννόπουλος, ο Σουφλιάς, Ο Νικήτας και όλα εν γένει τα "κρυφά" χαρτιά της υπό κατάρευση κυβερνήσεως.

    Εξαιρώ τον Τατούλη, διότι είναι ο μόνος που εναντιώνεται έντιμα και "ΤΟΤΕ" και ΤΩΡΑ.
    Ολοι οι άλλοι "αντιστασιακοί" του κώλου (βλέπε τη μούφα το Μανώλη ή τον Νικήτα) απλά έλαβαν εντολές άνωθεν να το παίξουν ΕΝΤΙΜΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, κάνοντας "κριτική" στα έργα της Ν.Δ.

    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Όπως ο Σημίτης λίγο πριν την κατάρρευση, κατέφυγε στη λύση του "λαικού" ΚΙΜΩΝΑ", μπας και σώσει κάτι από τα δήθεν "φιλολαΊκά" προσχήματα,

    .. έτσι και τώρα η Ρηγίλης επενδύει στον Βύρωνα και ελπίζει ότι αν τον κάνει υπουργό στον επόμενο ανασχηματισμό, θα "σώσει" την ψυχή της. Ο κόσμος θα πιστέψει ότι κάτι πάει να "διορθωθεί", αλλά..

    ...Παληό κόλπο. Πολλάκις δοκιμασμένο, ίσως προσφέρει μια παράταση της θητείας της δεξιάς κυβέρνησης, ίσως επιμηκύνει το στάδιο της σήψης.
    Και αυτό είναι το επιδιωκόμενο από τα αφεντικά της Νέας Διακυβέρνησης που υποστηρίζουν τους "αντιστασιακούς αγώνες"-ΜΟΥΦΑ:

    -ΝΑ δόσουν μια παράταση στον Κωστάκη για να ολοκληρωθεί το έργο της κλεψιάς και της ληστείας του λαού.

    -Να τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ πατόκορφα όπως έγινε και με τη Σημιτική εξουσία.

    Ο "Σεμνός και Ταπεινός" πρωθυπουργός ήταν αναλώσιμος. Ηταν η ΝΤΟΛΥ κατά τα αφεντικά του. Και όσο πιο πολύ ξεφτιλιστεί, τόσο πιο "καλοδεχούμενος" θα είναι ο επόμενος, ως δήθεν πιο ηθικός, πιο σεμνός, πιο ταπεινός...

    Τότε αυτοί που πίστεψαν στη "ΝΤΟΛΥ" των διαπλεκομένων, που έλεγαν "ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ" θα τρίβουν τα μάτια τους. Γιατί δεν κατάλαβαν το παιγνίδι της εξουσίας.
    "ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΑ".

    Ενα τέτοιο πτώμα, σύσσωμο, θα είναι, καθώς διακηρύχθηκε και από τη Θεσσαλονίκη, και το πτώμα της νέας Διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαν γκόμενα που δεν φεύγει με τίποτα είναι αυτός ρε παιδιά.


    http://press.i-GR.net
    http://malakies.i-GR.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνω με τον τιτλο του αρθρου. Δεν εξηγειται αλλιως. Το θεμα ειναι αν ειναι προσωπικο κατα του Καραμανλη ή εχει εθνικη σημασια. Οι εντιμοι βουλευτες και υπουργοι οι στηριζοντες τον υπουργο φερουν μεγαλη ευθυνη για ο,τι συμβαινει, αφου η χωρα ετσι κι αλλιως καταποντιζεται μερα με τη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ. Πάντως ο Βουλγαράκης πάει εκει που έχει χρήμα. Τυχαία; Στη αρχή Δ. Τάξης (βλέπε C4I κπλ. Σκάνδαλο Σήμενς, Vodafone-Υποκλοπές), μίζα για το κουκούλωμα??? Στη συνέχεια πολιτισμού (μάλλον για την αξιοποίηση των Ολυμπιακών ακινήτων μέσω συμβολαίων δια της γυναίκας του, δεν πρόλαβαν ή έστω λίγο), στη συνέχεια Εμπ. Ναυτιλίας (βλέπε λιμάνια, πιθανολογώ συμβόλαια μέσω της γυναίκας του!!!!). Δεν τον βάζουν καλύτερα στο ΥΠΕΧΩΔΕ να τα παίρνει άμεσα και καθαρά παρά τον ταλαιπωρούν τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση