GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικάστηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης...

. Την καταδίκη του πρώην υπουργού -και συμβούλου του πρωθυπουργού- Γιάννη Κεφαλογιάννη για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και προτροπή σε ...

.
Την καταδίκη του πρώην υπουργού -και συμβούλου του πρωθυπουργού- Γιάννη Κεφαλογιάννη για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και προτροπή σε ψευδορκία τριών αστυνομικών υπαλλήλων αποφάσισε πριν από λίγο Μονομελές Πλημμελιοδικείο Ρεθύμνου. Η ποινήπου του επιβλήθηκε είναι 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή.
Η υπόθεση αφορούσε στην πίεση που φέρεται να άσκησε σε τρεις αστυνομικούς να αλλάξουν τις καταθέσεις τους για κάτοικο του Μηλοποτάμου που είχε συλληφθεί για χασισοκαλλιέργεια.
Καταδικάστηκε με φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου Αρκάδιος Σπανουδάκης για έμμεση συνέργια στο αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.
Στην απολογία του ο Γιάννης Κεφαλογιάννης έκανε λόγο για σκευωρία εις βάρος του.
Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
--------------------

25 σχόλια

  1. Τό πρωί έγραφα γιά τήν λιπαντική ουσία,
    τό ξεσταύρι μου τήν δώσαν μέ έφεση.
    Μιά καλή αρχή(μακριά από συνειρμούς).
    Αναστάσης(ώρα γιά Kasmir yeee).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ομορφιες ειναι αυτες που διαβαζουμε αποψε! να χαιρεται ο "καταλληλοτερος" τους συμβουλους του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI EGINE RE PAIDIA.

    OLA TA ALA PAIDIA OI NEOSYLEKTOI EINAI MALAKES KAI O KYRIOS MARTAKIS NA EINAI PANTAXOY PARON SE OLA TA KOSMIKA ??

    A RE P...... POY THELOYN ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέβαια. Αφέθηκαν ελεύθεροι.Τι περίμενες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. na dw ton kefalogiannh pisw apo ta kagkela k ti ston kosmo....edw dn yparxei politiki efthini "kyrie" karamanlh??? eseis dn to eixate ypourgo k deksi sas xeri???? h mhpws k gia afto ftaiei to pasok??? Oi dimoskophseis einai h arxh me giwrgo papandreou gia thn alllagh!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΠΑΣΟΚ;
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή για την Κρήτη αυτός ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με κάλυψη του Μεγάρου Μαξίμου οι έμποροι ναρκωτικών της Κρήτης.

    ΑΙΣΧΟΣ.

    Πρέπει να πάρουν τον Καραμανλή με τις πέτρες μετά και από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eπιτελους!!! εστω και ενα καθικι-λαμογιο σε αυτη την μπουρδελοχωρα εφαγε φυλακη..μπραβο στους γενναιους Ελληνες δικαστες της συγκεκριμενης δικης..μακαρι να εχει και συνεχεια..Ρουσσοπουλε ακους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΛΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΑΥΤΟΣ!!!
    ΣΑΣ ΛΕΩ ΦΥΣΗΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!
    ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΟΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ) ΔΕΞΙΟΙ.
    ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ
    !!!
    ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το "με αναστολή" δεν το καταλαβαίνω ρε παιδιά.
    Ή καταδικάζεσαι με κάποια ποινή ή αθωώνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε! Εντάξει η δικαιοσύνη λειτουργεί!
    12 μήνες είναι αυτοί. Παραπάνω από εμένα (8 μήνες με αναστολή) επειδή με πιάσαν με 2 γρ. φούντα... Α! και μπήκαν και στο πατρικό μου να ψάξουν επειδή νομίσαν ότι πιάσανε κανένα μεγαλέμπορο...

    Ουστ ρε ξεφτιλισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

    ΒΡΕ ΣΠΥΡΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ BLUESKY ME TON ΔΗΘΕΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ, ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ,ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΑΡΧΙΚΟΠΑΝΟ,ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ,ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΥΦΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΤΕΡ-ΑΣ(ΕΝΣ) ΚΟΥΙΚ(ΛΙ).

    ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
    ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (ΒΛ.ΚΙΣΣΟΥΔΗ,ΑΛΕΞΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ)ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ??
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!
    ΚΟΥΙΚΑΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!
    ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,Ε ΝΤΑΒΑΤΖΗ!!!

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ??
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΦΑΡΑ ΣΟΥ ,ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΑΚΙ ΣΟΥ???
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!
    ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΕ!!!
    Ε ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Μόνο 12 μήνες και με αναστολή για συνέργεια στο θάνατο χιλιάδων ανθρώπων;

    Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα αναλάβει ο θεός καρκίνος να αποδώσει την δικαιοσύνη που δεν αποδθηκε.


    Αμα περιμένει κανείς από δικαστές δικαιοσύνη σε θέματα ναρκωτικών... σώθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ENAS KATADIKASMENOS SIMBOULOS TOU SEMNOU KATA TA ALLA GAMIMENOU MBOUXESA PROTHIPOURGOU KARAMOUNI OLLA TA KATHIKIA MAZI AH STO DIALO OLOI H DEKSIA:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Α και Ε-Κ-Ρ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η είδηση, αν και αναμενόμενη... Μπορεί να μην έχει τελεσιδικήσει η διαδικασία φυσικά, αλλά τίθενται ένα σωρο ερωτήματα, όπως: Α) γιατί να είναι μόνο ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ και όχι ΕΓΚΛΗΜΑ, Β)ποια θα είναι η τύχη του συμβούλου (τρομάρα μας) του πρωθυπουργού (πάλι τρομάρα μας), δεδομένου ότι είναι και βουλευτής (τρίζουν τα θεμέλια της βουλής), Γ) με ποια μούτρα η κόρη του θα κατέβει ξανά στις εθνικές εκλογές, Δ) να τον χαίρονται (;;) τον γαμπρό τους οι Βαρδινογάννηδες, Ε) αυτοί είναι οι κλασικού τύπου κωλοέλληνες της εποχής Μαυρογιαλούρου και Γκρούεζα και οι κλασικοί νονοί των τοπικών περιφερειών της Ελλάδας... Στη σειρά ταινιών "Ο ΝΟΝΟΣ", ή στο "ON THE WATERFRONT", αυτοί οι τύποι - χαρακτήρες, αναλύονται πλήρως... Το παρακράτος του '60, σήμερα, λέγεται ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ... Τόλμησε ο γάιδαρος και εμφανίστηκε στην σεβαστή εκπομπή στην ΕΤ1, στον Τζανετάκο, να μιλήσει για το παρελθόν...
    (ΑΘΑΝΑΤΗ Ν.Δ., ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί με αναστολή ??????? Τι πρότερο έντιμο βίο έχει ??????
    Μόνος του το λέει , μόνος του το ακούει . Πρέπει να τον πιστέψουμε ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. giati den milaei kanenas tora pou o atipos dithen simboulos tou karamanli einai kai ipodikos?? ee??? semna kai tapeina tha prostateuoun kai tous eborous narkotikon tora??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ???
    ΤΟΛΜΗΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κεφαλογιάννη και λίγα έφαγες. Αν ήταν κανένας άλλος θα είχε περάσει τον Κορυδαλλό. Εδώ η Τσέκου έμεινε τόσους μήνες για εκβιασμό του βούζα. Εσύ που προσπαθούσες να επηρεάσεις τους μπάτσους για εμπόρους ναρκωτικών δεν έπρεπε να είσαι μέσα?? Είσαι και εσύ ένας έμπορος ναρκωτικών γιατί οι έμποροι ήταν χορηγοί σου ρε αλήτη, κάθαρμα Κεφαλογιάννη. Ντροπή σε σένα και την οικογενειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Tόν ... ταραχίσατε ... τον άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επεισόδιo του προέδρου του Παναιτωλικού
    με ηλικιωμένο φίλαθλο της ομάδας

    Χουλιγκάνικη αντίδραση είχαν ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας και το μέλος της διοίκησης Παναγιώτης Μπεσίνης, με αφορμή μία διαμαρτυρία Αγρινιώτη φιλάθλου, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, για τον θεσμό του Κυπέλλου, στο Αγρίνιο την Τετάρτη 17 του Σεπτέμβρη.
    Οι δύο παράγοντες της ομάδας αντέδρασαν υπερβολικά και λίγο έλειψε να γρονθοκοπήσουν τον φίλαθλο, ο οποίος βρισκόταν στα επίσημα του γηπέδου. Ο ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος έχει κάνει και χειρουργική επέμβαση στην καρδιά του, αντέδρασε στις φωνές των δύο μελών της διοίκησης λέγοντας: «ποιοί είστε εσείς που θα μου πείτε τι θα λέω;». Ιδιαίτερα ο Φώτης Κωστούλας εξοργίστηκε με την αμφισβήτηση αυτή του φιλάθλου, ο οποίος μάλιστα τον έκανε περισσότερο «τούρκο», όταν του είπε ότι «εσύ μόνο τρία χρόνια έχεις εδώ». Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού γράπωσε, κυριολεκτικά, τον ηλικιωμένο φίλαθλο από την πλάτη του και τον τράβηξε προς τα πίσω, αγνοώντας τους όποιους κινδύνους επεφύλασσε αυτή του η κίνηση! Πάλι καλά που ο άνθρωπος δεν τραυματίστηκε...
    Η αντίδραση του προέδρου των «κυανοκίτρινων» ήταν εξαιρετικά υπερβολική και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται, ότι και αν φώναζε ο φίλαθλος του Παναιτωλικού. Ο κ. Κωστούλας φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια του κ. Κούγια (γνωστός για τα επεισόδια που προκαλεί στα γήπεδα – και όχι μόνο), καθώς φέτος πρόκειται για το δεύτερο παράπτωμα, μετά την εξίσου χουλιγκάνικη αντίδρασή του για το πανό που είχαν σηκώσει στην αρχή της σεζόν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού...
    Κρίμα, γιατί φαινόταν ότι μία ιστορική ομάδα, όπως ο Παναιτωλικός, είχε βρει στο πρόσωπο αυτού του επιχειρηματία την «αναγέννησή» του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είμαι περίεργος να δω αν θα παραμείνει «βαρόνος» της ΝΔ, βουλευτής και επίσης «στενός σύμβουλος» του πρωθυπουργού μετά από την καταδίκη αυτή.

    Έχει κάνει παρά πολλά εκεί στο Ρέθυμνο αλλά αυτά δεν tα «γνώριζαν» Καραμανλής (φερτέ μου κάτι σοβαρό) και κόμμα. Τώρα?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που μας άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τώρα θα κλάινε όλοι οι μαυροπουκαμισάδες-χασσισοκαλιεργητές-φονιάδες-μπουχέσες Ζωνιανοί κλ.π. που χάσανε τον κυβερνητικό νταβά τους.
    Ευκαιρία να τους πάρουμε με τις πέτρες για να ξεβρωμίσει το Ρέθυμνό μας.
    Μπουλντόζα να γκρεμίσει τα κολοχωριά σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση