GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Golden εργατοπατέρες Vs Golden Βoy...

. Από το bollywood-greece.blogspot.com . Αστραψαν και βρόντηξαν για τα Golden Boys του δημοσίου οι εργατοπετέρες απο τα χλιδογραφεία της Γ...

.
.
Αστραψαν και βρόντηξαν για τα Golden Boys του δημοσίου οι εργατοπετέρες απο τα χλιδογραφεία της ΓΣΕΕ , σήμερα το πρωί...την ώρα που εκατοντάδες εργαζόμενοι σε εργοστάσια στην Θεσσαλονίκη δεν ξέρουν αν θα έχουν σε λίγες μέρες γάλα για τα παιδιά τους... για τους οποίους βεβαία σαν υποσημείωση αναφέρονται στις ανακοινώσεις τους ! Τα Golden Boys τους ενοχλούν γιατί μπαίνουν σφήνα στις δουλείες τους στο δημόσιο!Τους βλέπουν ανταγωνιστικά...
Δεν μας λένε ... πόσοι από αυτούς, τόσο τώρα όσο και επι ΠΑΣΟΚ, έκαναν και κάνουν τους Golden στα διοικητικά συμβούλια των δημόσιων οργανισμών με κάτι μισθούς που φθάνουν και τα 5.000 ευρώπουλα το μήνα...
Ποια ήταν ή περιουσία τους ( και σε τι περιοχές και διαμερίσματα έμεναν) πριν μπουν στο συνδικαλισμό και στη ΓΣΕΕ και ποια είναι τώρα!
Ποιοι έμεναν στην Θεσσαλονίκη στο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ με 350 ευρώ ξενοδοχείο την βραδιά και μετά έκαναν τους διαδηλωτές!
Πώς βρέθηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ πλαστά τιμολόγια στη ΓΣΕΕ το 2000 και ΕΦΑΓΑΝ 120.000 πρόστιμο από την Εφορεία ...για να μην δουν τ0ν εισαγγελέα...!
Ποια εταιρία ήταν αυτή που πήρε 50.000 ευρώ από το υπουργείο πολιτισμού να κάνει αντισεισμική μελέτη του κηρίου της ΓΣΕΕ ...ΕΙΧΕ άδεια και ποιος ήταν ο Πολιτικός Μηχανικός!
Ποιοι ήταν πολιτικοί μηχανικοί και ποιοι εργολάβοι στο κτήριο που στήθηκε δίπλα στα γραφεία της ΓΣΕΕ ...Και μια απορία "Έπεσαν όλα τα μπετά εκεί ...η έπεσαν και σε καμιά άλλη οικοδομή"!
Ο Μηχανικός εργατοπετέρας είναι τώρα σύμβουλος στην Οικονομική και Κοινωνική Επιπρ
οπή...( Κάνει και η ΟΚΕ οικοδομικά έργα)!
Γιατί παίρνουν τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους στη ΓΣΕΕ και τα αλλά παραρτήματα που έχει που χρηματοδοτούνται με πακτωλούς χρημάτων απο τα Ευρωπαϊκά Κοινοτικά ταμεία και το κράτος και δεν κάνουν δημόσιους διαγωνισμούς να πάρουν μέρος άνεργοι που πεινάνε!
Ασε που ενώ πριν μερικά χρόνια μοίραζαν γράμματα ... τώρα με νοοτροπία Golden Boy ...απαιτούν Φραπουτσίνο... σε κολονάτο ποτήρι... Έτσι είναι οι Golden εργατοπατέρες!!!
-------------------

8 σχόλια

  1. Παντού βρωμιά και νεποτισμός!

    Οι εργατοπατέρες και οι πολιτικοί και όλοι όσοι ζουν από το δημόσιο με τέτοιο τρόπο να ανοίξουν τα σπίτια τους και τις καταθέσεις τους να δει ο λαός που μένουν και πως ζουν και που διορίζονται τα παιδιά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

    ΒΡΕ ΣΠΥΡΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ BLUESKY ME TON ΔΗΘΕΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ, ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ,ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΑΡΧΙΚΟΠΑΝΟ,ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ,ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΥΦΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΤΕΡ-ΑΣ(ΕΝΣ) ΚΟΥΙΚ(ΛΙ).

    ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
    ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (ΒΛ.ΚΙΣΣΟΥΔΗ,ΑΛΕΞΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ)ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ??
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!
    ΚΟΥΙΚΑΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!
    ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,Ε ΝΤΑΒΑΤΖΗ!!!

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ??
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΦΑΡΑ ΣΟΥ ,ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΑΚΙ ΣΟΥ???
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!
    ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΕ!!!
    Ε ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παλίκαρε,
    έγραψες!!Η πιό ντόμπρα ανάρτηση γιά
    τούς σκατοσυνδικάλες.
    Κάποιοι σέ διαβάζουν μουδιασμένοι,
    διότι τό ρουσφέτι τους ψυχοραγεί
    ανεξαρτήτως κομμάτων.
    Καί ναί αρκετοί σχολιάζουν εδώ βρίζοντας,
    επειδή όλα τούς φταίνε πού "δέν προχωρά
    η δουλειά τους}.
    Αναστάσης(πώς νά μάθω γιά αντισεισμικό & μπετά?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ TV100 ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ(ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΨΩΜΙΑΔΗΣ,ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ,ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΣΑΒΟΥΡΕΣ) ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΜΑΤΙΑ(ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΟΔΕΞΙΑ ΧΩΡΙΣΤΡΟΥΛΑ ΑΛΑ ΛΙΑΠΗ,ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ!!!
    ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ,ΚΑΛΕ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΟΥ ΟΥ!!!
    ΓΑΜΗΜΕΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ----------------------------

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ, ΣΟΥΦΛΙΑ;

    Έχει σκεφτεί κανείς ότι στο λεκανοπέδιο αττικής πολλοί είναι οι νεοδημοκράτες που, από τσαντίλα, απάντησαν "ανάποδα" στη δημοσκόπηση;


    Δηλαδή, τι νομίζετε ότι απάντησαν όσοι ταλαιπωρήθηκαν, μέσα στο κατακαλόκαιρο, με τις δηλώσεις του κτηματολογίου;

    Ο Σουφλιάς μπορούσε να είχε κάνει πολύ πιο απλές τις διαδικασίες του κτηματολογίου και με αισθητά πιο άνετες "προθεσμίες".

    Η επιλογή του να καταστρέψει "τα μπάνια του λαού", ίσως να ήταν και εκ του πονηρού, προκειμένου να παίξει τα εσωκομματικά του παιχνιδάκια με τις φθινοπωρινές συγμομετρήσεις. Απλά, δεν περίμενε ότι θα έσκαγε η υπόθεση του Βατοπεδίου που θα δημιουργούσε πολύ πιο σοβαρές περιπλοκές από ότι μπορούσε να φανταστεί.

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τό αφεντικό, γέρος, σκυφτός, τρικάμπουρας, έρραψε καινούργιο παλτό, ποπλίνα, καί βγήκε βόλτα στήν αγορά.

    Τόν είδε, έτσι αστείο θέαμα ο τελάλης, εκεί στήν αγορά, τούρθε νά ξεράση, να χαχανίση, αλλά..., τί νά πή, πού τούδινε χοντρό ρεγάλο νά τελαλάει τίποτα μπούρδες, καμμιά φορά.

    Πώς νά δικιολογήσει όμως τό χάχανο ? Λέει, λοιπόν :

    "Ρέ αφεντικό, τί μαλάκας ο Ράφτης πού σούφτιαξε αυτό τό παλτό. Χάλια στό'κανε..."

    Κουϊζ:

    Παλτό : Οι εργατοπατέρες, οι 300 τής βουλής, η Κυβέρνηση, Ο Εφραίμ Κουτσού κλπ, κλπ.

    Ποιός ο Τρικάμπουρας Αφεντικός ?
    Ποιός ο Κολοτούμπας Τελάλης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω να επαναφέρω φρεσκάροντας τη μνήμη μας, τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που συζητήθηκε και συμφωνήθηκε από τους εργατοπατέρες-υποτακτικούς που έχουν προσχωρήσει μέσα στη ΓΕΣΕΕ με το Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων

    Επισημαίνω τον πανούργο (οφείλω να σημειώσω) και δόλιο τρόπο με τον οποίο λανσάρανε τις υπέρογκες αυξήσεις που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.

    Ο νοών νοείτω !!!


    Υ.Σ. Πιά κοινωνική ομάδα αντιπροσωπεύει η ΓΕΣΕΕ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση