. Νέο γκάλοπ "βουλιάζει" τη ΝΔ αλλά και τον Κ. Καραμανλή... ., Σε άλλη μια δημοσκόπηση , προηγείται το ΠΑΣΟΚ. Γκάλοπ που έκανε η...
Νέο γκάλοπ "βουλιάζει" τη ΝΔ αλλά και τον Κ. Καραμανλή....,
Σε άλλη μια δημοσκόπηση, προηγείται το ΠΑΣΟΚ. Γκάλοπ που έκανε η Alco και θα παρουσιαστεί απόψε από το Alter εμφανίζει, όπως διαβάζουμε στο pressmme, το ΠΑΣΟΚ πρώτο στην πρόθεση ψήφου με 27,9%, τη ΝΔ με 26,1 %, τον ΣΥΡΙΖΑ 8,3%, το ΚΚΕ 6,6% και τον ΛΑΟΣ 5%.
Επίσης στο ερώτημα "ποιός είναι καλύτερος για πρωθυπουργός;" o Γ. Παπανδρέου προηγείται με 3,5 μονάδες του Κ. Καραμανλή: 34,2% έναντι 30,7%.
Κι όσο θυμόμαστε, εκείνους που μας ...ειρωνεύονταν όταν γράφαμε πριν από μια εβδομάδα ότι έρχονται γκάλοπ που θα δείχνουν το ΠΑΣΟΚ μπροστά...
Τι έχουν να ...πουν τώρα; Μόκο, παιδιά...
-----------------------
ωχ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιωργάκη,
αν σε βγάλει καταλληλότερο
ο Πρετεντέρης....
ΠΟΙΟΣ πρέπει να ανησυχήσει,
εσυ ή εμείς;
ε;
αφου τα διαλυσε ολα και κατακλεψε το κρατος τι περιμενε να ειναι μπροστα !!!!!!!!!το σεμνα και ταπεινα δεν παραμυθιαζει αλλο τον κοσμο!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή"Δεν θα με φλομώσετε
ξανά στα παραμύθια.
Δεν γουστάρω ψέματα,
δεν ξέρω την αλήθεια.
Δεν θα με εκβιάσετε
εμένανε με χάος
γιαυτό και θα ψηφίζω
κουκουέ ή λάος!"
Γραικός
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΤΗΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήτΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΧΟΝΤΡΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΗΜΟΡΙΑΣΟΥ.
Ας είναι η αρχή της απομάκρυνσης του καταλληλότερου πισωγλέντη και της λαμογιοπαρέας του.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα ψοφησει η λαμογοδεξια
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι ολοι οι ρουφιανοι που γραφουν τισ αλητειες τους σαν σχολια εδω και μου υποστηριζουν τη χειροτερη κυβερνηση που περασε ποτε!!!!! απο τον τοπο κακοχρονο να εχουν!
Η διευρημενη αριστερα ειναι η λυση
να συσπειρωθουν επιτελους ολες οι αριστερες δυναμεις και να ανσκολοπησουν τα δεξια καθαρματα!
Καραμανληδες παλιανθρωποι και κυναιδοι!
Και πού ξέρατε ρε λαμόγια μιά βδομάδα πριν για το γκάλοπ που διεξήχθη τις δύο τελευταίες μέρες??
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάλι εκτεθήκατε και εκθέτετε και τα αφεντικά σας......
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaax
ΑπάντησηΔιαγραφήAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAX
Ο ΓΑΠ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ? ? ?
τι αλλο θα ακουσουμε!!!!
ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
Μ Α Λ Α Κ Ε Σ ! ! !
Και μην ξεχνατε κυκλοφορουν αναμεσα μας!!! bbbrrrrrrrr!!!!!!
ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:
Πρωθυπουργός: Θοδωρής Ρουσσόπουλος (ειδικότητα στα άγια οικόπεδα)
Υπουργός Εξωτερικών: Μητσοτάκης Κυριάκος (θα χειριστεί το Σκοπιανό)
Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: ‘’Άγιος’’ Businessman ΕΦΡΑΙΜ (ειδικότητα ΝΑ ΤΑ ‘’ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΖΆΜΠΑ ‘’ και να τα πουλάει πανάκριβα)
Υπουργός Οικονομικών: Μοναχός Αρσένιος (ειδικότητα να μιλάει στα Σουλτανικά Φιρμάνια)
Υπουργός Τουρισμού: SALOME(ειδικότητα να εξυπηρετεί με σκληρό ΣΕΞ).
Υπουργός Εσωτερικών: Παρθένα Φουντουκίδου (ειδικότητα στους εκλογικούς νόμους των λευκών ψηφοδελτίων)
Υπουργός Παιδείας: Mexican Zahop (ειδικότητα στο να πηδάει και να τακτοποιεί τις μαθήτριές του)
-Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γιάννης Ιωαννίδης (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό-τακτοποίηση Ρώσων παικτών)
-Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων: Παχύς Διάκος Χουντόδουλου
Υπουργός Πολιτισμού: Ντοράκι-Βουλγαράκι(ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)
Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Πελέκης (ειδικότητα στους δρόμους και το κτηματολόγιο)
Υπουργός Ναυτιλίας: Φωτεινή Καραμανλή (ειδικότητα στα σκάφη με σημαίες ευκαιρίας)
Υπουργός Μεταφορών: Michel de Liapis (ειδικότητα να μην λύνει κανένα πρόβλημα)
Υπουργός Υγείας: Ν.Κακλαμάνης (ειδικότητα τακτοποίηση νοσηλευτών)
Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Ασχημομούρα Μάρα (Τηλεόραση – Ράδια- Εφημερίδες ,όλα δικά της)
Υφυπουργός Επικρατείας-αρμόδιος σε θέματα λάσπης: Ντινόπουλος
Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Φωτεινή Πιπιλή (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)
Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Ζορρό ο ανίκητος(και αυτος πόντιος)
Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Γιάννης Μανώλης (ειδικότητα να θεωρητικολογεί)
Γραμματέας του Κόμματος: Αικατερίνη Πελέκη (ειδικότητα στις εταιρικές εισροές, για τα παιδιά της ρε γαμώτο)
Η ορκωμοσία θα γίνει τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου.
Το Θίασο σπονσοράρει η γνωστή ομάδα των πέντε: [Κουρής Γιώργος, Κουρής Μάκης ,Χατζηνικολάου Νίκος ,Τράγκας ,Παπαγιάννης , ) με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:
ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΙΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Σπίνος
Β.Χιώτης
Κούτρας
Λακόπουλος
ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ
Ντασκας
Σ.Καρατζαφέρης
Ν.Ευαγγελάτος
Γ.Κύρτσος
Α.Παυλόπουλος
και πολλούς άλλους κομπάρσους.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ
Ο ΤΖΕΦΡΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρέπει να είναι κάποιος τελείως αλητάμπουρας, για να επιστρέφει, ανερυθρίαστα, στον τόπο του εγκλήματος.
Οι πράσινοι δεν είναι που ξεκίνησαν το Μεγάλο Σχέδιο για (απαξίωση και) εκχώρηση του Ευαγγελισμού σε ιδιώτες; Αυτοί δεν είναι που έχουν παραδώσει την σκυτάλη της υλοποίησης του σκοτεινού αυτού σχεδίου στα μπλε συνεταιράκια τους;
Δεν έχει σημασία, ρε κορόιδα, αν θα είναι μπλε ή πράσινοι αυτοί που θα ξεπουλήσουν το νοσοκομείο. Σημασία είναι ότι τα μαύρα κέρδη θα τα μοιραστούν μισά-μισά και ύστερα θα στήσουν ένα προκατασκευασμένο θέατρο (τάχαμου) αλληλοκατηγοριών στην βουλή, για να γίνουν πιστευτοί από τους μαλάκες (κάθε κόμματος ξεχωριστά) μέχρι να κουκουλωθεί η υπόθεση.
Πάρτε το χαμπάρι, ρε. Ενιαίο είναι το πρασινομπλε μαγαζί! Και αυτό δεν πρέπει να το αμφισβητεί κανείς, αν κρίνουμε το ποιοί είναι οι "βασικοί μέτοχοί" του, που κρύβονται στο σκοτεινό παρασκήνιο και κουνάνε τις καλοταϊσμένες μαριονέτες τους μπροστά στα μάτια υμών και ημών των ηλιθίων.
Άειντε κοπρίτες ψηφοφόροι. Μιά φορά ραγιάδες, για πάντα ραγιάδες, είτε με τουρκους είτε με κοτσαμπάσηδες.
Ο Παπανδρέου δικαιώνεται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ήθος και το ύφος του έίναι αυτό που χρειάζεται ο τόπος στην σύγχρονη εποχή.
Ο Παπανδρέου δικαιώνεται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ήθος του και το ύφος του είναι αυτά που χρειάζεται ο τόπος στην σύγχρονη εποχή.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΑ ΧΑ ΧΑ.
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ! ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΕ ΗΡΕΜΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
ρε αν δω τον Georgeaki προθυπουργο θα γινω ο νεος ηγουμενος στη μονη βατοπαιδιου
ΑπάντησηΔιαγραφή+++++++++++++++++++++++++
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΝΑΞΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,
ΑΔΕΞΙΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ
++++++++++++++++++++++++
Όσοι συντονιστείτε, στις 21.00, στο "Ουράνιο Κανάλι των Μεταλλαγμένων", θα πληροφορηθείτε για την επίθεση αναρχικών ενάντια σε εκδήλωση του πολυτεχνείου σχετικά με το "πόσο καλό κάνουν τα μεταλλαγμένα στην βιώσιμη ανάπτυξη".
Με πρώτο και καλύτερο, φυσικά, τον Κυριάκο Ζημενσάκη - που το Αλαφουζοκάναλο τον σπρώχνει μετά μανίας για να αναλάβει το υπουργείο περιβάλλοντος, όποτε και όταν δημιουργηθεί.
Δυστυχώς, ο καταιγισμός καρεκλών και γιαουρτιών που εκτοξεύτηκαν από τους αντιεξουσιαστές, βρήκαν πολλούς στόχους αλλά όχι Τον Στόχο, αν κρίνω από το καθαρό κοστούμι του, όταν έκανε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες απαιτούσε την άμεση νομοθετική κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.
Εξ ου και ο τίτλος του παρόντος ποστ. Οι ικανότατοι εκτοξευτές μολότοφ, αποδείχθηκαν παντελώς ανίκανοι στην στόχευση με γιαούρτι. Μάλλον το Κίνημα χρειάζεται μία επανεκπαίδευση.
Μονσάντος ο Μεταλλαχθείς
Ο μπουχλουτας,η ψευτογιατρεσα και τα παιδια του Ζαχοπουλου να εξαφανιστουν .
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΜΑΜΑΚΕΣ!
ΑπάντησηΔιαγραφήGOLDEN BOYS ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ...
Το ΣΥΡΙΖΑ είναι η είδηση εδώ. Πω-πω λες και ήταν μπαλόνι και έσκασε.
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://press.i-GR.net
http://malakies.i-GR.net
8a pesei... alla ti na to kaneis ...tin zhmeia tin kanane ...prolabane !! ante twra o giwrgos na mazepsei pisw ta klemena kai ta dialymena.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!!
ραβω κουστουμι
ΑπάντησηΔιαγραφήπασοκος υπουργος
Auto to post exei ginei apo to press-gr?
ΑπάντησηΔιαγραφήDiladi to press-gr panhgyrizei giati to PASOK prohgeitai?
Poios einai o vathmos aksiopistias tou sygkekrimenou blog pleon?
Giati na mhn theorhsei o opoiosdhpote pleon oti kateuthinetai?
Giati na theorithoun aksiopistes h plhrofories pou apokalyptei?
6.32 pios se poutsoni(se plironi )gia na grafis panta malakies.ektos ean ise makakas ke me sfragida nd.ksipna´vlima.
ΑπάντησηΔιαγραφήαερα αερα να φυγει η χολερα
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Λούλης(?)σύμβουλος τού Καραμανλή
ΑπάντησηΔιαγραφήθά αποφασίσει πότε δημοσκοπικά πιά-
νει πάτο η Ν.Δ..
Τότε θά δημοσιοποιηθεί τό όνομα τού
Rocco,Υπουργού τού ΠΑΣΟΚ,λαδομένου
μέ 1.000.000ε από τήν Siemens καί
δύο λογαριασμών εμπλεκομένων στελεχών.
Όπως αντιλαμβάνεστε τό πολιτικό παιχνίδι
δέν παίζεται πλέον στην Βουλή αλλά
στά ΜΜΕ καί στίς εντυπώσεις.
Αναστάσης(ξεφτίλα).
THA EINAI ARAGE KATI DIAFORETIKO?
ΑπάντησηΔιαγραφήH' KSANA MIA APO TA IDIA ALLA ME ALLO ONOMA?
THA EINAI KATI KALYTERO H' KATI XEIROTERO.
AN EIXE PRAGMATIKA PEISEI TON KOSMO THN NIKH THA THN EIXE STO "TSEPAKI TOY"
DYSTYXOS AMFIBOLIES YPARXOYN PARA POLLES KAI EYLOGES.
TEΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ.ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜηπως πρεπει να παει στο Παρισι αυτοεξορια ο "Κος" Καραμανλης; Και να μεινει εκει με την οικογεννεια του. Αυτη η οικογεννεια εχει καταστρεψει την Ελλαδα.
ΑπάντησηΔιαγραφήοσα σχολεια γραφουμε για τα λαμογια της δεξιας δεν μας τα δημοσιευετε
ΑπάντησηΔιαγραφήντροπη
βρε δεν σας τα ειπε ο Δρ Κουτσούκος
ΑπάντησηΔιαγραφήεδω και δυο βδομαδες??
Επιστολή-ΑΡΘΡΟ του Δρ. Αναστάσιου Κουτσούκο,στο xanthi.pblogs - [ Translate this page ]Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος. Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ. Από xondroulis στις Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008 @ Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008 8:46 μμ | Permalink ...
xanthi.pblogs.gr/2008/09/epistolh-arthro-toy-dr-anastasioy-koytsoyko-sto-xanthi-pblogs.html - 48k - Cached - Similar pages
ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΧΩΡΑΕΙ ΛΕΤΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?"Η ΜΗΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΕΛΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΟΔΩΡΑΚΙΙΙ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι δημοσκοπήσεις έχουν στην πραγματικότητα έναν άλλο ρόλο. Όχι το τι, ας πούμε θέλει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, αλλά κατά πόσο δουλεύει το σύστημα που ακολουθούμε. Και έτσι προβαίνουμε σε "διορθωτικές" κινήσεις. Εξ ου και οι προσπάθειες της Ν.Δ. να "αντιστρέψει" το κλίμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι δημοσκοπήσεις έρχονται και παρέρχονται.
Μπροστά πρέπει να είναι μια κυβέρνηση από το λαό για το λαό. Τα άλλα είναι λόγια εκ του πονηρού.
μαλακες... ενταξει να χαρητε αλλα ενα γκαλλοπ ειναι δεν ειναι εκλογες, ηρεμα, υπερ της νδ υπυρχαν 100αντεδες γκαλλοπ δεν εστειλαν κανενα εξορια, δειχνει ποσο δημοκρατικα αισθηματα εχετε σαν πασοκοι ντροπη σας
ΑπάντησηΔιαγραφή7:44
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΝΑΕΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΝΑΕΙ Ε?
ΟΥΣΤ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ.
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Για όλους αυτούς,που γράφουν πως οι Καραμανλήδες κατέστρεψαν τον τόπο,ένα έχω να πω:ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ.....!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι Παπανδρέου πάντα στηριζόμενοι στις ξένες δυνάμεις,που λυμαίνονται την Ελλάδα,ήρθαν να καταποντίσουν το έρημο κράτος μας.Τις διώξεις των κομμουνιστών,τις εκτοπίσεις,τα ξερονήσια ο παππούς του Γιωργάκη τα ξεκίνησε με "αβάντα"τους Άγγλους αποικιοκράτες.Στα Δεκεμβριανά ο ίδιος ήταν πρωταγωνιστής και το έργο αυτό ήλθε να ολοκληρώσει ο υιός το ΄81σαν λαίλαπα ισοπεδώνοντας τα πάντα.
Τώρα ο εγγονός,το άβουλο ον,φιλοδοξεί να μας κυβερνήσει,ελέω Αμερικής.
ΑΙΔΩΣ .....!
Το μπλογκ αυτό είναι η μεγαλύτερη μαλακία όλων των εποχών.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠανηγυρίζουν που θα τους κυβερνήσει το αυτιστικό αμερικανάκι, ο giorgakis ο οραματιστής...
Μαλάκες έλληνες ξυπνήστε γιατί σε 30-40 χρόνια θα σας κυβερνάνε τα δίδυμα του Καραμανλή και η ρουβίτσα κόρη του George, η Μαργαρίτα. Ξυπνήστε ζώα, η ζωή μας περνάει και όλοι αυτοί οι αλήτες πλουτίζουν ενώ εμείς πεινάμε...
18 Σεπτέμβριος 2008 7:52 μμ
ΑπάντησηΔιαγραφήειπαμε δειχνει το επιπεδο σας, φασιστες, οχι ολοι βεβαια, οι πιο πολλοι πασοκοι ειναι κυριοι, αλλα εδω οι φασιστομουρηδες αλητοπασοκοι ειναι αυτοι που γραφουν τις πιο πολλες αηδιες. Και ειναι νομιζω νεοι χωρις καμμια δημοκρατικη συνειδηση, βλακομαλακες και τιποτα παραπανω, υπαρχουν και οι συνδικαληστες βεβαια και αυτοι που εχασαν την μεγαλη μασα της εποχης πασοκ.
Forza ΠΑΣΟΚάρα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήγια μια Ανθρώπινη κοινωνία!
ο Ήλιος της Ελπίδας και της Προοπτικής ανατέλλει!!!
ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ eipe
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχετε μουτρα να μιλατε (Α)δεξιοι. Σκανδαλοποιοι. Η Πεσινε τι εγινε; Μουτρα. Εργολαβοι της Αθηνας. Την κατεστρεψε ο Δημοσιων εργων. Ο Βλαχος με τα γαλλικα του. Ο καταστροφεας της Κυπρου . ανιστορητε. Ως ποτε θα εκμεταλευεστε την αλητεια του ΠΑΣΟΚ; Αει να χαθει. Ο Μπαρμαν .
Έλληνες και με την νέα δημοσκόπηση επιβεβαιώνονται τα όσα λέμε εδώ και μήνες!!Ήρθε η ώρα επιτέλους να ξυπνήσουν οι Έλληνες!Η ΕΛΛΑΔΑ επιτέλους άρχισε να ξυπνάει!Η ΝΔ πέφτει!Το ΠΑΣΟΚ χαίρεται γιατί πέφτει λιγότερο με αποτέλεσμα να βγαίνει μπροστά!Τα άλλα 2 ανθελληνικά και προδοτικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ πέφτουν!!Το μόνο κόμμα το οποίο ανεβαίνει αργά και σταθερά είναι ο ΛαΪκός ορθόδοξος συναγερμός!Οι Έλληνες επιτέλους άρχισαν να καταλαβαίνουν πως οι μοαδικοί οι οποίοι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον ενδιαφέρονται και πράτουν για το καλό της Ελλάδας μας είναι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ!!Η Ελλάδα ανήκει στους ΈΛΛΗΝΕΣ!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛ.Λ
ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
XA XA XA XA XA !!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε θα μας φέρουν τον 'Αβερελ Ντάλτον για πρώθυπουργό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚύτα ρε ενθουσιασμό τα ΠΑΣΟΚια του PRESS-GR!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝομίζετε ότι θα ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ να σας διορίσει στο Δημόσιο?
Περίεργο,μετά απο τόσα χρόνια...αξιοκρατίας του ΠΑΣΟΚ ,έμεινε κανένας πρασινοφρουρός αδιόριστος? Α,κατάλαβα,μεγαλώσανε και τα παιδιά και πρέπει να βολευτούνε κι'αυτά στο Δημόσιο να βοηθάνε τους δουλευταράδες τους πατεράδες!
αν και πασοκ εχω να πω μονο αυτο...
ΑπάντησηΔιαγραφήδιαβάζοντας τα σχολια των περισσοτέρων (δεξιων-προοδευτικών) διαπιστώνω ότι τα λαμόγια οι πολιτικοί ενθεν και ενθεν καλά κάνουν και μας χορεύουν τρώγωντας τον άπατο οι ίδιοι,.....τέτοια ζώα είμαστε (διαβάστε τα μηνυματα σας και αν διαπιστώσεται κάτι διαφορετικό ζητώ συγγνώμη) και σαν ζώα τέτοιοι κυβερνήτες μας αναλογούν...
Καλό σας βράδυ άλογα με παρωπίδες
kaloydi
Σαν παραμύθι, Σαν ιστορία
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα πολύ παληά χρόνια αλώνιζε στο πέλαγος του Αιγαία η πιο όμορφη και πιο περήφανη γαλέρα του κόσμου. Όνομα δεν έφερε. Μόνο δύο φλάμπουρα πάνω στο κατάρτι της, τόνα πούγραφε Σεμνότης και το άλλο Ταπεινότης, πρόδιναν το μεγαλείο της.
Αλώνιζε και θρυττανελούσε πως ήταν η ομορφότερη που οι θάλασσες και τα θηρία της είδαν ποτέ. Κι' αν δεν ήταν πολυτάξιδη: Αιγαίο, Μέλας Πόντος, Βαρβαρία, πέλαγος της Αφροδίτης, είχαν υποκύψει στη σαγήνη των λυρισμών της. Και εξ εώας έως των κορυφών του Ατλαντα και τη γή των Εσπερίδων, και εκ βορράν έως νότου, πάσαι αι φυλαί υμνούσαν το κάθε πέρασμά της.
Σαν την πολύφερνη νύφη καμάρωνε, γιατί πιο όμορφή της, πιο τσαχπίνα άλλη δεν υπήρξε και δεν υπήρχε. Οι αυτοκράτορες που την είχαν φτιάξει, έτσι της είχαν πεί.
-Είσαι η καλύτερη. Μας φέρνεις από χώρες μακρυνές και εγγύτερες όλα τα καλά. Και μέριμναν περί σού, υπερτέραν διαθέτουμε. Και σου δίνουμε το καλύτερο πλήρωμα: καπετάνιους, κωπηλάτες, μηχανικούς, μαγείρους, λαντζέρηδες. Και αστρολόγους και σοφούς και ποιητές και αυλητές και αυλήτριες. Τη νύχτα να σε νανουρίζουν, το πρωϊ να σε κάνουν πιο σοφό, τα δειλινά να σε μαγεύουν.
Και διέσχιζε η γαλέρα τους μυχούς των όμορφων νησιών και τα πέλαγα και τις θάλασσες και τους ωκεανούς αμέριμνη. Και οι μέρες και οι μήνες και οι ενιαυτοί περνούσαν όλο και πιο αμέριμνα, όλο και πιο ηδονικά. Και μαύρες σκέψεις δεν φάνηκαν, οι νύχτες γίνονταν κρυφές αγκαλιές και οι χειμώνες φτερουγίσματα αγγέλων.
Πέρασαν σχεδόν ενιαυτοί πέντε, πότε διάβηκαν σκεφτόνταν στην ανάπαυλα της μακαριότητας η όμορφη γαλέρα. Και ξανά αφήνονταν στο θρόϊσμα των κυμάτων και στην ευδαιμονία της σιγουριάς. Γιατί ήταν η καλύτερη, η καταλληλότερη. Ετσι της είχαν πεί. Μα και οι καπεταναίοι, και οι κωπηλάτες, και οι μηχανικοί, και οι μάγειροι, και οι λαντζέρηδες. Και οι σοφοί αστρολόγοι, και όλοι οι φιλόσοφοι και οι ποιητές και οι αυλητές και οι αυλήτριες με αιθέρια φωνή τη νανούριζαν: Είσαι η καταλληλότερη. Και ακούγονταν το νανούρισμα σαν μουσική θεϊκή, σαν ουράνια μελωδία, ώσπου...
...ώσπου, μίαν όμορφην ημέραν, ανήμερα του Αγίου Σώζοντος του εκ Λυκαόνων,
...Εκεί κατά τη μεριά, που παληότερα ήξερε να βγάζει τη γλώσσα στα αφρισμένα κύματα και στα θηρία της θάλασσας,
...Εκεί στις ξέρες της χώρας των δέθ, όπου βασιλείς γύμνασαν και δοκίμασαν τη σοφία τους, και άλλοι απέτυχαν και άλλοι ευτύχησαν, ...
...Εκεί η πιο όμορφη και η πιο περήφανη γαλέρα, λησμονώντας μια παληά προφητεία, έγινε συντρίμια και σκέλεθρο άχαρο και σκοτεινό στα βάθη της θάλασσας της χώρας των δέθ.
Και, όταν το χτικιό κτύπησε την όμορφη γαλέρα, οι μελωδίες των αυλητών και οι παρηγορίες των σοφών και οι ρίμες των ποιητών χάθηκαν μεμιάς, σαν να κιότεψαν απρόσμενα. Ούτε θρήνος, ούτε μνήμη, ούτε στερνό αντίο.
Μόνο ένα φλάμπουρο έμεινε να θυμίζει την όμορφη γαλέρα, που δεν είχε ούτε όνομα και τώρα δεν έχει ούτε μνημόνευση. Ενα φλάμπουρο με το μισό της παραγκόμι, και ένας κωπηλάτης. Πάνω στα κατάμαυρα βράχια, που περιφρονητικά επί πέντε ενιαυτούς διέσχιζε, η περήφανη γαλέρα.
Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, να δέρνονται από τα κύματα που μανιασμένα, ακόμα και τις μελιχρές ημέρες του μήνα που η Περσεφόνη διάβαινε για τον κάτω κόσμο, λές και όλα τα στοιχειά είχαν συναχθεί στη χώρα τούτη των δέθ, να καταπιούν και να εκδικηθούν την περήφανη γαλέρα.
Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης....
....παραδαρμένος από τη μανία των στοιχειών, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί την αρχαία προφητεία πούλεγε πως τούτη η γαλέρα θα χανόταν έτσι , ανώνυμη και αμνημόνευτη. Και έλεγε η προφητεία πως η γαλέρα τούτη δεν είχε ούτε ομορφιά, ούτε σοφία. Πως της έδοσαν άλλης την ομορφιά και άλλης τη σοφία. Έλεγε πάλι, η προφητεία, πως τάχα κάποιοι την έδοσαν στα στοιχειά της θάλασσας να παίξουν μαζί της.
...Μόνο ένα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, τίποτα άλλο.
Και τούτες οι ρίμες, σαν θρήνος μιας γοργόνας των παραμυθιών, σαν επίκληση στο ρημαγμένο στο βυθό σκέλεθρο:
Περήφανη γαλέρα μου,
φλάμπουρο λουλουδάτο,
τι στέκεσε και καρτερείς
και δεν κινάς φουσάτο;
Σαν παραμύθι, Σαν ιστορία
Τα πολύ παληά χρόνια αλώνιζε στο πέλαγος του Αιγαία η πιο όμορφη και πιο περήφανη γαλέρα του κόσμου. Όνομα δεν έφερε. Μόνο δύο φλάμπουρα πάνω στο κατάρτι της, τόνα πούγραφε Σεμνότης και το άλλο Ταπεινότης, πρόδιναν το μεγαλείο της.
Αλώνιζε και θρυττανελούσε πως ήταν η ομορφότερη που οι θάλασσες και τα θηρία της είδαν ποτέ. Κι' αν δεν ήταν πολυτάξιδη: Αιγαίο, Μέλας Πόντος, Βαρβαρία, πέλαγος της Αφροδίτης, είχαν υποκύψει στη σαγήνη των λυρισμών της. Και εξ εώας έως των κορυφών του Ατλαντα και τη γή των Εσπερίδων, και εκ βορράν έως νότου, πάσαι αι φυλαί υμνούσαν το κάθε πέρασμά της.
Σαν την πολύφερνη νύφη καμάρωνε, γιατί πιο όμορφή της, πιο τσαχπίνα άλλη δεν υπήρξε και δεν υπήρχε. Οι αυτοκράτορες που την είχαν φτιάξει, έτσι της είχαν πεί.
-Είσαι η καλύτερη. Μας φέρνεις από χώρες μακρυνές και εγγύτερες όλα τα καλά. Και μέριμναν περί σού, υπερτέραν διαθέτουμε. Και σου δίνουμε το καλύτερο πλήρωμα: καπετάνιους, κωπηλάτες, μηχανικούς, μαγείρους, λαντζέρηδες. Και αστρολόγους και σοφούς και ποιητές και αυλητές και αυλήτριες. Τη νύχτα να σε νανουρίζουν, το πρωϊ να σε κάνουν πιο σοφό, τα δειλινά να σε μαγεύουν.
Και διέσχιζε η γαλέρα τους μυχούς των όμορφων νησιών και τα πέλαγα και τις θάλασσες και τους ωκεανούς αμέριμνη. Και οι μέρες και οι μήνες και οι ενιαυτοί περνούσαν όλο και πιο αμέριμνα, όλο και πιο ηδονικά. Και μαύρες σκέψεις δεν φάνηκαν, οι νύχτες γίνονταν κρυφές αγκαλιές και οι χειμώνες φτερουγίσματα αγγέλων.
Πέρασαν σχεδόν ενιαυτοί πέντε, πότε διάβηκαν σκεφτόνταν στην ανάπαυλα της μακαριότητας η όμορφη γαλέρα. Και ξανά αφήνονταν στο θρόϊσμα των κυμάτων και στην ευδαιμονία της σιγουριάς. Γιατί ήταν η καλύτερη, η καταλληλότερη. Ετσι της είχαν πεί. Μα και οι καπεταναίοι, και οι κωπηλάτες, και οι μηχανικοί, και οι μάγειροι, και οι λαντζέρηδες. Και οι σοφοί αστρολόγοι, και όλοι οι φιλόσοφοι και οι ποιητές και οι αυλητές και οι αυλήτριες με αιθέρια φωνή τη νανούριζαν: Είσαι η καταλληλότερη. Και ακούγονταν το νανούρισμα σαν μουσική θεϊκή, σαν ουράνια μελωδία, ώσπου...
...ώσπου, μίαν όμορφην ημέραν, ανήμερα του Αγίου Σώζοντος του εκ Λυκαόνων,
...Εκεί κατά τη μεριά, που παληότερα ήξερε να βγάζει τη γλώσσα στα αφρισμένα κύματα και στα θηρία της θάλασσας,
...Εκεί στις ξέρες της χώρας των δέθ, όπου βασιλείς γύμνασαν και δοκίμασαν τη σοφία τους, και άλλοι απέτυχαν και άλλοι ευτύχησαν, ...
...Εκεί η πιο όμορφη και η πιο περήφανη γαλέρα, λησμονώντας μια παληά προφητεία, έγινε συντρίμια και σκέλεθρο άχαρο και σκοτεινό στα βάθη της θάλασσας της χώρας των δέθ.
Και, όταν το χτικιό κτύπησε την όμορφη γαλέρα, οι μελωδίες των αυλητών και οι παρηγορίες των σοφών και οι ρίμες των ποιητών χάθηκαν μεμιάς, σαν να κιότεψαν απρόσμενα. Ούτε θρήνος, ούτε μνήμη, ούτε στερνό αντίο.
Μόνο ένα φλάμπουρο έμεινε να θυμίζει την όμορφη γαλέρα, που δεν είχε ούτε όνομα και τώρα δεν έχει ούτε μνημόνευση. Ενα φλάμπουρο με το μισό της παραγκόμι, και ένας κωπηλάτης. Πάνω στα κατάμαυρα βράχια, που περιφρονητικά επί πέντε ενιαυτούς διέσχιζε, η περήφανη γαλέρα.
Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, να δέρνονται από τα κύματα που μανιασμένα, ακόμα και τις μελιχρές ημέρες του μήνα που η Περσεφόνη διάβαινε για τον κάτω κόσμο, λές και όλα τα στοιχειά είχαν συναχθεί στη χώρα τούτη των δέθ, να καταπιούν και να εκδικηθούν την περήφανη γαλέρα.
Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης....
....παραδαρμένος από τη μανία των στοιχειών, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί την αρχαία προφητεία πούλεγε πως τούτη η γαλέρα θα χανόταν έτσι , ανώνυμη και αμνημόνευτη. Και έλεγε η προφητεία πως η γαλέρα τούτη δεν είχε ούτε ομορφιά, ούτε σοφία. Πως της έδοσαν άλλης την ομορφιά και άλλης τη σοφία. Έλεγε πάλι, η προφητεία, πως τάχα κάποιοι την έδοσαν στα στοιχειά της θάλασσας να παίξουν μαζί της.
...Μόνο ένα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, τίποτα άλλο.
Και τούτες οι ρίμες, σαν θρήνος μιας γοργόνας των παραμυθιών, σαν επίκληση στο ρημαγμένο στο βυθό σκέλεθρο:
Περήφανη γαλέρα μου,
φλάμπουρο λουλουδάτο,
τι στέκεσε και καρτερείς
και δεν κινάς φουσάτο;
Δημοσκόπηση της ALCO της 16-6-2007, δηλαδή 3 μήνες πριν τις τελευταίες εκλογές, και μάλιστα με κάλπη:
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΔ: 34,2
ΠΑΣΟΚ: 34
ΚΚΕ: 6,3
ΣΥΡΙΖΑ: 2,9
ΛΑΟΣ: 3,3
και της ίδιας εταιρίας στις 31-8-2007:
ΝΔ: 31,5
ΠΑΣΟΚ: 30,8
ΚΚΕ: 6,5
ΣΥΡΙΖΑ: 3,7
ΛΑΟΣ: 3,6
Από την άλλη η πρόγνωση της VPRC από την οποία προέκυψε η Public Issue, την 31-8-2007 έδινε:
ΝΔ: 42
ΠΑΣΟΚ: 38
ΚΚΕ: 8,5
ΣΥΡΙΖΑ: 5
ΛΑΟΣ: 4
Τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών τα ξέρετε οπότε τα συμπεράσματα δικά σας...
Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Γιάννη Μαυρή της Public Issue με τίτλο "Προπαγάνδα και Δημοσκοπήσεις" μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση http://www.publicissue.gr/42/propaganda-via-the-polls/
ΕΛΛΗΝΑΡΑ takis αυτό που έτσουξε δεν ήταν είδηση ε;
ΑπάντησηΔιαγραφήo dR KOUTSOUKOS ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΩΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://citypress-gr.blogspot.com/2008/09/blog-post_6097.html
11:22
ΑπάντησηΔιαγραφήΈνα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Γιάννη Μαυρή της Public Issue με τίτλο "Προπαγάνδα και Δημοσκοπήσεις"
============
Σύντροφε, το διάβασα το άρθρο που υποδεικνύεις.
Με άλλα λόγια, αυτό που ισχυρίζεται (εμμέσως) είναι ότι υπάρχουν ΜΜΕ τα οποία, κατά παραγγελία κομμάτων, αγοράζουν "στημένα" δημοσκοπικά αποτελέσματα, από συγκεκριμένες εταιρίες που προθυμοποιούνται να τα παράσχουν.
Έπαθα σόκ!
ΒΡΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑ .
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ , ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ .
οταν λεμε ποιος ειναι καλυτερος απο καποιον αλλο σε κατι, συγκρινουμε μεταξυ αυτων που ασχολουνται με το ιδιο αντικειμενο. Τωρα τι στημενη δημοσκοπηση ηταν αυτη που εβαλε το ερωτημα αυτο, ειναι ευκολο να διαπιστωθει. ΕΛΕΟΣ. Μας παιρνανε για ηλιθιους????
ΑπάντησηΔιαγραφήΣίγουρα αποκλείεται τα γκάλοπ-μαϊμού να έχουν καμία σχέση με τη δίωξη των εισαγγελέων στον Κυριακού και τις ΕΞΙ διώξεις στον Κοντομηνά! Απόλυτη σύμπτωση. Καλά, τα γκάλοπ του Μέγκα-Μπόμπολα είναι πάντα εκεί, για να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν και τα 22 δις που έρχονται από την Ε.Ε. από το Δ’ ΚΠΣ (είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά παιδιά).
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά θα κάνει ο Καραμανλής ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ τα βρώμικο πόλεμο των καναλαρχών. Καλό πράγμα να δουλεύεις για το καλό της χώρας κύριε Καραμανλή, αλλά εάν αγνοήσεις τη δύναμη των ΜΜΕ στη διαστρέβλωση της αλήθειας, έπαιξες και έχασες.
Και δεν μας νοιάζει καθόλου εάν χάσει η Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές, πιό πολύ μας νοιάζει να μην χάσει άλλο χρόνο η χώρα με τις σοσιαλιστικές φαντασιώσεις.
Έχουμε και παιδιά
Γίνεται να δουλεύεις για ΝΤΑΒΑΤΖΗ και να μην είσαι ΠΟΡΝΗ φίλτατοι Γιάννη, Παύλο, Νίκο, Όλγα, Δήμο, Μαρία, Μανόλη, Κάτια, Άκη, Ιορδάνη και Γιώργο; θα μου πείς, πρέπει και εγώ να βγάλω το ξεροκόματο (που λέει ο λόγος), καταλαβαίνω παιδιά, όλοι καταλαβαίνουμε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕξάλλου καμμία "δουλειά" δεν είναι ντροπή! Πάνω από όλα το ξεροκόμματο.
Απλά μη λέτε στον κόσμο ότι αυτό που κάνετε είναι λειτούργημα, θα γελάνε και οι μελιτζάνες.
Η απόλυτη ηθική κατάντια του ανθρώπου.
epitelous o laos ksipna!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχει πολύ πλάκα το σίριαλ με τις δημοσκοπήσεις.Μέχρι πριν λίγες μέρες οι Νεοδημοκράτες έλεγαν ότι τα γκάλοπ λένε αότι ο λαός εμπιστεύεται τον Καραμανλή καί όσο κι αν χτυπιέσται ο λαός στηρίζει το έργο μας.Σήμερα άκουσα μερικούς Τραγάκηδες Κατσίκηδες(Αλήθεια πού βρίσκεται αυτός) Αλογοσκούφια καί όλα τα ζωντανά να λένε όυι μιά δημοσκόπηση καταγράφει τη στιγμή καί ότι με αντεπίθεση θα ανατέψουμε την κατάσταση.(Μπορεί να πάνε το ματς καί στα πέναλτυ).
ΑπάντησηΔιαγραφήΤελικά όλοι είναι ίδιοι καί το νέο ήθος καί ύφος ξέφτισε νωρίς, η επανίδρυση τού κράτους έγινε ίδρυση νέων τζακιών πού δεν έχουν το Θεό τους αφού έφτασαν στο σημείο να θέλουν να κλέψουν μάλιστα οικόπεδα στομ..παράδεισο!
Μα τόσο πολύ τρελαίνει ρε γαμώτο η εξουσία?Τόσοι καί τόσοι ανήλθαν καί κατήλθαν λόγω αλαζονείας στο πέρασμα των χρόνων αυτοί θα έμεναν?
Δεν ξέρω αν είναι ή όχι καταλληλότερος γιά προθυπουργός ο Γιωργάκης αλλά ξέρω όμως ότιο ο χοντρός έιναι καί ήταν ένα υπερεκτιμημένο άδειο σακί. Είχαν ανάγκη εκεί στη Ν.Δ ναδημιουργήσουν ένα χρυσό άγαλμα ως άλλοι ειδολολάτρες τη στιγμή πού ο Μωϋσής(αλλά ποιός να είναι αυτός) απουσίαζε γιά να φέρει τις δέκα εντολές!