GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ιερά Σύναξις καταδικάζει...

. ...τις συμπεριφορές και τις ενέργειες του Εφραίμ! . Δημοσιεύουμε στο παρακάτω post το πλήρες κείμενο της Ανακοίνωσης της σημερινής Διπλ...

.
...τις συμπεριφορές και τις ενέργειες του Εφραίμ!
.
Δημοσιεύουμε στο παρακάτω post το πλήρες κείμενο της Ανακοίνωσης της σημερινής Διπλής Ιερής Σύναξης του Αγίου Ορους, ώστε να βγάλει ο καθένας ελεύθερα τα συμπεράσματά του.
Επισημαίνουμε τα αποσπάσματα που αφορούν την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου:

"Όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα της ανταλλαγής ακινήτων μεταξύ Ι. Μονής Βατοπαιδίου και Ελληνικού Δημοσίου, τούτο εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Το Άγιον Όρος δέχεται τις διαδικασίες ελέγχου της νομιμότητος και απο­καταστάσεως κάθε παρατυπίας σχετικά με οικονομικές συναλλαγές, τη νομική και οποια­δήποτε άλλη πτυχή του θέματος. Παραλλήλως η Ι. Κοινότης ενεργεί τα δέοντα στο πλαί­σιο της καταστατικής της αρμοδιότητος".
Και στη συνέχεια η Ιερά Σύναξις "καταδικάζει εκ των προτέρων κάθε πράξι που τυχόν θα αποδει­κνυ­όταν αξιόμεμπτη και ότι εν πάση περιπτώσει δεν θεωρεί θεμιτή ή επιδιωκτέα οποιαν­δή­ποτε αδιαφανή σύμπραξι με την κοσμική εξουσία χάριν οικονομικών ή άλλων οφελών, αλ­λ’ αντιθέτως αποστασιοποιείται απεριφράστως και απορρίπτει παρόμοιες συμ­πε­ρι­φο­ρές"....
-----------------------------------------

12 σχόλια

  1. Για'κεινες τις βίζιτες του Αντρέα και της Μιμής στην Παναγία του Σουμελά δεν ακούω τίποτα!

    Είναι και μαλάκες οι ΝΔίτες και δε ψάχνουν να βρούνε τίποτε υλικό της εποχής να γελάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μονή της λαύρας είναι έξαλλη με τον εφραιμ αφού με τις μαλακίες του κατάφερε να αποδυναμώσει την άθλια ιστορία πυο μεθόδευαν οι καλόγεροι σχετικά με τις ανεμογεννήτριες της σκύρου.

    Κυνηγήστε τα, τα χλιδάτα κοράκια, όπου τα βρείτε!

    μαμμωνόδουλοι, είναι όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βοήθησε η Παναγία του Βατοπεδίου, και ξεχάστηκε η SIEMENS!

    Αδικο έχουν που είναι θρήσκοι οι πολιτικοί μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυνατοί και βρωμεροί κρότοι ακούγονται εδώ και μέρες στο Μαξίμου, πάντα σύμφωνα με τις ανεξακρίβωτες πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση μας.

    Ο ανίκανος να πάρει έστω και ΜΙΑ μοναδική απόφαση εγκαίρως Καραμανλής, σύμφωνα με αυτές τις ίδιες πληροφορίες, τελικά το ΗΜΠΟΡΕΣΕ!!! Αποφάσισε!

    Αποφάσισε, λένε οι πληροφορίες μας, να ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ στην τουαλέτα, κι έτσι, γι αυτή τη φορά, "τα χειρότερα", αποφεύχθησαν...

    Α να χαθείς άχρηστε!
    Ε, άχρηστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:06


    θα ξαναφέρουν τη Ζιμενς στην επιφάνεια μόλις σφίξουν οι κώλοι για τον ψευτοθόδωρα. Mετα θα βγάλουνε ιστορίες για τον Δρυ και τις σχέσεις του με τους καλογέρους.

    Σε μανιπουλάρουνε, σε κορόιδο!

    Μπλε και πράσινοι σε πάνε από και απο εκεί μέχρι να σου κουνηθεί το μυαλό για να σε κάνουν ότι θέλουν

    The Vomiting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πονηρός ο μουσάτος,τώρα λέει ότι δέχεται να δώσει πίσω τα οικόπεδα και να πάρει τη Βιστωνίδα.Μα δεν ήταν ποτέ δικιά σου ρε μεγάλε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόταση σωτηρίας της Χώρας ¨!
    1. Ο Εφραίμ πρωθυπουργός !
    2. Κωστάκης, Γιωργάκης και Σια,καντηλανάφτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι παπάδες και οι καλόγεροι πάντα έκλεβαν, πάντα εκμεταλλεύονταν τον κόσμο, πάντα τα έκαναν πλακάκια με την εξουσία, όποια εξουσία κι αν επιβαλλόταν. Ούτε που έχουν σχέση με αυτά που διακηρύσσουν, ούτε πιστεύουν σε θεούς και παναγίες, το χρήμα με καθησιό τους ενδιαφέρει.

    Έχω ένα φίλο Κύπριο και, όποιος τον ρωτάει, τι γίνεται με τους Κύπριους του Εφραίμ, κάνει τον παλαβό, δεν ασχολούμαι λέει με τίποτα, διαβάζω τα παιδιά για το σχολείο. Ντρέπεται να λέει ότι είναι Κύπριος, λόγω των απατεώνων από εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του κ. Θ.Πάγκαλου ότι ανάμεσα στις ξένες γλώσσες που συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΞ είναι και η παλαιά τουρκική. «Τι τη θέλετε την παλαιά τουρκική;» ρώτησε ο κ. Πάγκαλος. «Για να μεταφράζετε στα ελληνικά τα τουρκόχαρτα;». Σίγουρα και γι' αυτό. Αλλά κυρίως για να τονιστεί η ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού...
    ΒΗΜΑτοδότης, 25/9/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μας λέει τι ενοεί η Σύναξη με το "καταστατικές της αρμοδιότητες"...Θα επικαλεστεί το αυτοδιοίκητο για να τα μαγειρέψει ως συνήθως ανάλογα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ' Η Ιερά Σύναξις καταδικάζει'?? Ε, βέβαια θα καταδικάσει για να μην χάσουν τις βολές τους και τα υπόλοιπα μοναστήρια, για να μην ασχοληθεί κανείς με τα 450 εκατομμύρια ευρώ της Μονής Λαύρας για της ανεμογεννήτριες της Σκύρου και για τις λοιπές επενδύσεις των άλλων μονών. Σκούρηναν τα πράγματα και μπροστά στον κοινό εχθρό αδελφοποιήθηκαν όλοι οι μεγαλόσχημοι καλόγεροι...

    Αν δεν φορολογηθεί η Εκκλησία τίποτα δεν πρόκειται να πάει καλά σ'αυτόν τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΟΡΟΣ(ΣΗΜ. ΟΧΙ ΑΓΙΟ).ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΚΕΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ-ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ .ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ .ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΑΝ 2 ΕΚΑΤ. ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΠΕΤΡΑΣ.
    ΨΑΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΙΡΑΣΜΑ.Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 800,000 ΧΙΛ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ .ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΠΕΣΕ!!ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΔΡΑΧΜΗ .ΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
    Ε Σ Φ Ι Γ Μ Ε Ν Ο Υ .
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση