GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

...και η αγόρευση του εισαγγελέα

. . "Ανεπίτρεπτο να καλεί στο γραφείο του βουλευτής έναν αστυνομικό" Ο εισαγγελέας Νικήτας Θεολογίτης στην αγόρευση του έκανε λόγ...

..
"Ανεπίτρεπτο να καλεί στο γραφείο του βουλευτής έναν αστυνομικό"
Ο εισαγγελέας Νικήτας Θεολογίτης στην αγόρευση του έκανε λόγο για παρέμβαση του πρώην υπουργού και του προέδρου της ΝΟΔΕ , στο έργο της αστυνομίας, χαρακτηρίζοντας το ανεπίτρεπτο γεγονός.
"Θεωρώ ανεπίτρεπτο βουλευτής να καλεί στο γραφείο του αστυνομικό και να ενημερώνεται για δικαστική υπόθεση. Δεν δικαιούται να φωνάζει στο πολιτικό του γραφείο αστυνομικό που μετέχει σε προανακριτική πράξη. Δικαστές και αστυνομικές αρχές είναι ανεξάρτητες. Ο αστυνομικός δεν χρειάζεται συστάσεις από κανέναν για να κάνει την δουλειά του" επέμεινε ο εισαγγελέας στην αγόρευση του και πρότεινε την ενοχή των δύο κατηγορουμένων για τα δύο αδικήματα, ως προς το σκέλος όμως που αφορούσαν μόνο την καταγγελία του αστυνομικού Ειρηναίου Χαροκόπου που κλήθηκε στο γραφείο του βουλευτή και όχι για την καταγγελία του αστυνομικού Γιάννη Βρυλλάκη που δέχτηκε μόνο τηλεφώνημα από τον Αρκάδιο Σπανουδάκη.
Η πρόταση του εισαγγελέα προκάλεσε την μήνι των συνηγόρων του πρώην υπουργού Γιάννη Βαρλάμη και Γιάννη Φουρφουλάκη που στις αγορεύσεις τους είπαν ότι εξεπλάγησαν από την εισαγγελική πρόταση χαρακτηρίζοντας την αστήρικτη και επέμειναν ότι ο πελάτης τους είναι αθώος και πάνλευκος. Το ίδιο υποστήριξε και ο συνήγορος του Αρκάδιου Σπανουδάκη Κώστας Μαθιουδάκης.
Ο εισαγγελέας μετά την "επίθεση"των συνηγόρων δευτερολόγησε επαναλαμβάνοντας το ασυμβίβαστο του βουλευτή να παρεμβαίνει στο έργο της αστυνομίας.
---------------------------------------

7 σχόλια

  1. ___________________________________

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΕΚΝΟ!!!
    ___________________________________


    Όπως γράφτηκε και χτες (μεταξύ σοβαρού και αστείου, προφανώς) ο κεφαλογιάννης πλήρωσε το τίμημα της αντι-ιμπεριαλιστικής του στάσης.

    Το να καλλιεργείς φούντες ή το να υποστηρίζεις αυτούς που το κάνουν, θεωρείται, στις μέρες μας, επιλήψιμη εκδήλωση αντιαμερικανισμού, τη στιγμή που ο υπερατλαντικός νταβατζής δαιμονοποιεί το "ιερό χόρτο" προκειμένου να πρωθήσει το χημικό φαρμάκωμα των λαών.

    Αν τα Ζωνιανά καλλιεργούσαν παπαρούνες οπίου και στα χωράφια τους είχαν αμερικανικές σημαίες και πινακίδες "Συμπαράσταση στους φύλαρχους-εχθρούς των Ταλιμπάν", δεν θα υπήρχε πρόβλημα, στις μέρες μας.

    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EUGE STON ISAGELEA...NA IXAME ALLOUS 10 SAN KAI AUTON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που μας άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.

    Αμ ήθελε και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη ..

    ή με άλλα λόγια:
    και σύμβουλος του καταλληλότερου
    και ιεροκήρυκας της ηθικής...

    ΜΕΓΑΛΕ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ.
    Τουλάχιστον κατάλαβες ποιός σε έφαγε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στους αστυνομικούς και τους δικαστές για το θάρρος τους, που ούτε χιλιοστό δεν έχουν τα λαμόγια!
    Έτσι θα καταρρεύσει ο κοιλιοβουλευτισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση