GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον καθρέφτη ...σύντροφοι!

. Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Αναζητούν τους λόγους της απαξιώσης του πολιτικού μας συστήματος ,όταν πρέπει απλά να κοιταχτούν στον καθρε...

.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Αναζητούν τους λόγους της απαξιώσης του πολιτικού μας συστήματος ,όταν πρέπει απλά να κοιταχτούν στον καθρεφτή. Αναζητούν τους λόγουςτης απαξίωσης του πολιτικού συστήματος και της πτώσης των ποσοστώντους , την ίδια στιγμή που προσπαθούν να κουκουλώσουν υποθέσεις οπως η ΣΙΕΜΕΝΣ ή το Βατοπέδι. Δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Αλαζόνεια ως το τελευταίο οχυρό πριν την πτώση τους ή πλήρη άγνοια της σκληρής πραγματικότητας.
Ειλικρινά , δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι ειναι χειρότερο. Ενας θεσμός αυτός της Δικαιοσύνης υποταγμένος σε ενα ερμαφρόδιτο πολιτικο-επιχειρηματικό σύστημα που θυμίζει Μαφία σε πτώση ή ενα πολιτικό-δικαστικό σύστημα αιχμάλωτο στην άγνοια που έχει για τον κοινωνικό θυμό.
Αρχίζει και πιστεύω οτι ειναι ενας συγκερασμός και των δύο. Δεν μπορώνα βρω άλλη απάντηση στην πλήρη απουσία ενημέρωσης της κοινής γνώμης για την υπόθεση ΣΙΕΜΕΝΣ ή στην προσπάθεια κουκουλώματος της υπόθεσηςτου Βατοπεδίου. Δεν με ενοχλεί που ξοδεύουν το ηθικό τους κεφάλαιο οσο η πλήρη απουσία συναίσθησης οχι τόσο του ρόλου τους αλλά των τραγικών συνεπειών της κατάλυσης των θεσμών. Και αυτό ειναι ασυγχώρητο. Και αυτή η απουσία ενημέρωσης και προόδου των ερευνών θα αποτέλεσει και την ταφόπλακα του σύστηματος. Ίσως αυτή να ειναι η Νέμεσις τους.
υγ- Είναι απορίας άξιον, τι έχουν στο μυαλό τους οι όψιμοι εξυγιαντές του δημοσίου και μιντιακού μας βίου. Αν με την απερισκεψία που καταθέτουν αγωγές αναλογιζόνται και την προσφορά τους στο δημοσίο βίο... πνιγήκαμε...
------------------------------

9 σχόλια

  1. anaferesai...

    ston Resti pou kate9ese

    AGWGI STON 8EMO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΝΑ .. ΝΑ... ΝΑ... ΝΑ...
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ.
    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ STOP ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΘΕΛΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΘΕΛΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ........
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΜΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Λουτράδη
    Ευρισκόμεθα στην εποχή που οι άρχοντες διορίζουν τον σκύλο τους(τον κουμπάρο) ως αντιπρόσωπο (σου θυμίζει κανένα Ρωμαίο αυτοκράτορα αυτό) και το ίδιο συμβαίνει και στις συντεχνίες των Δ.Υ. και των Υπηρεσιών ιδιωτικού και δημοσίου τομέα (είδε Δ/της του Λιμενικού διόρισε τον γιό ,μεγαλοδικηγόρος την κόρη κ.λ.π.)δηλαδή είμεθα στην εποχή της παρεούλας που βολεύει τον κολητό αλλά οχι ικανό συνεπώς διασπάται συνέχεια ο συνεκτικός ιστός της κοινωνίας.Η επανασύνδεση αυτής θα γίνει μόνο όταν πιάσουμε πάτο που σημαίνει ότι οι Έλληνοπούλες θα γαμιούνται στην Μόσχα ως μετανάστριες και τα Ελληνόπουλα να δουλεύουν για ένα κομάτι ψωμί στην Αραπιά τότε μόνο πιθανόν να ευρεθεί ένας Έλλην Πούτιν που θα καθαρίσει την σαπίλα
    του συσήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. --Στατιστικό 50/50--
    Χτές Κυριακή έστειλα ενυπόγραφα (jk), απάντηση/σχόλιο στο Κυριακάτικο άρθρο του PRESS-GR, «Εφραίμ στη θέση Αλογοσκούφη...». Το έστειλα σε τέσσερα διαφορετικά blogs: στο PRESS-GR, στο blog του Πέτρου Τατούλη, και σε δύο επαρχιακά blogs που σχετίζονται με την περιοχή που αναφέρω στο σχόλιο μου. Μπορείτε να το βρείτε εκεί και να το κρίνετε.
    Το PRESS-GR και ένα από τα επαρχιακά το δημοσίευσαν. Το blog του Τατούλη και το δεύτερο από τα επαρχιακά το λογόκριναν και το έκοψαν.
    Bravo Πέτρο Τατούλη! Αυτά που πράττεις συνάδουν απόλυτα με τα λόγια σου για την ανάγκη Διαφάνειας στα δημόσια.
    ‘Στον καθρέφτη’ και εσύ σύντροφε Τατούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AN o Rουσοπουλος και ο ΚΑρμανλης κοιταζονται στον ΚΑθρέφτη και πάντα βλέπουν τον Εφραιμ απο την άλλη ..

    θα προκειται για ΘΑΥΜΑ ???

    η απλά για λογική συνέχεια των πραγματων ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. FILE LOUTRADH SYGXWRA MOU TA GREEKLISH. SOU GRAFW APO AMERIKH KAI TO PC MOU DEN EXEI GREEK KEYBOARD. THA HTHELA NA SE RWTHSW DYO PRAGMATA:
    1.LES NA PARAFRONHSAN DYO YPOURGOI TOY PASOK (DRYS FWTIADHS) KAI ALLOI DYO THS ND (TSITOYRIDHS DOYKAS) KAI MA EDWSAN XAFNIKA KAI ADIKAIOLOGHTA GH KAI YDWR STHN MONH VATOPEDIOU?
    2. EXEIS SKEFTEI OTI SE PERIPTWSH POY PETHANEI O VARTHOLOMAIOS STHN POLH TOTE DEN YPARXEI DIADOXOS (TOYRKOS YPHKOOS, ELLHNAS IEREAS ME KATAGWGH IMVRO KLP). TOTE THN EDRA TOY OIKOUMENIKOU PATRIARCEIOU THA DIEKDIKHSEI EYLOGA H MOSXA LOGW ISTORIAS KAI ARITMOU ORTHODOXWN PISTWN. H MONADIKH DYNATOTHTA NA PARAMEINEI ELLHNORTHODOXO TO OIKOUMENIKO PATRIARXEIO HTAN H STADIAKH OIKONOMIKH KAI OUSIASTIKH ENISXYSH KAPOIAS AGIORITIKHS MONHS WSTE THN KRISIMH STIGMH MA DIEKDIKISEI THN OIKOUMENIKH EDRA METATREPONTAS TO AGIO OROS SE VATICANO THS ORTHODOXIAS.
    STO SXEDIO AYTO SUMFWNHSAN KAI H KENTRIKH YPHRESIA THS AMERIKHS STO LANGLEY (POU DEN EPITHYMEI ENISXYSH THS MOSXAS) KAI O SHMITIS WS PRIME MINISTER KAI O PAPANDREOU WS FOREIGN AFFAIRS MINISTER KAI O KARAMANLHS KAI O MOLYBIATHS KAI H NTORA KAI POLY SWSTA EKANAN.
    GIATI AFHNETE STHN ELLADA ENA ETHNIKO ZHTHMA NA PAIRNEI DIASTASEIS SKANDALOU KATW APO THN ENORCHISTRWSI THS MOSSAD KAI THS MIT?????? ISRAHL KAI TOYRKIA INTELLIGENCE???
    PERIMENW APANTHSH KYRIE LOUTRADH.
    EN ANAMONH
    IAVERHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!!
    Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΣΓΦΑΛΕΙΑ!!
    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΠΙΝΩΝ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ "ΑΠΟΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΠΙΧΩΡΗΓΗΣΕΙΣ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ??
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΙΖΕ Η ΔΑΜAΝΑΚΗ MAΡIA ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ?

    EJV BROMA APO TO KOMMA
    XAΣΟΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση