.. Πρώτο έγραψε ότι έρχεται γκάλοπ που θα δείχνει μπροστά το ΠΑΣΟΚ... . Του Κ. Πετρίδη . Για άλλη μια φορά, το Press-gr που φιλοξενεί ελ...
.
Του Κ. Πετρίδη
.Για άλλη μια φορά, το Press-gr που φιλοξενεί ελεύθερα όλες τις απόψεις και πληροφορίες είχε δίκιο.
Από την περασμένη Πέμπτη, σας είχαμε ενημερώσει (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) για τις πληροφορίες ότι έρχεται γκάλοπ που θα δείχνει το ΠΑΣΟΚ "να προηγείται στην πρόθεση ψήφου και μάλιστα με 1,7%, μολονότι τα ποσοστά και των δύο μεγάλων κομμάτων είνα πεσμένα".
Τελικά το γκάλοπ αυτό ήρθε. Μπορεί να μην ήταν τελικά της Alco αλλά της Metron Analysis και η διαφορά να είναι 2,2%, αλλά η ουσία είναι ότι καταγράφεται για πρώτη φορά αλλαγή συσχετισμών. Αν είναι σταθερή ή συγκυριακή, θα φανεί.
Πάντως, επειδή χρωστάω και μιαν απάντηση στον -καλοπροαίρετο φαντάζομαι- κ. Νάξιο (εδώ) , να που συνέβη κι αυτό: Σε μια ...νύχτα, ένα 8χρονο παιδί μπορεί να μεγαλώσει κατά ...5 χρόνια!
Κατά τα λοιπά, ας συνεχίσει να διαβάζει Press-gr κι ας μην συμφωνεί σε όλα. Θα είναι καλύτερα από τους άλλους ενημερωμένος...
-----------------------------------------

Ασε μωρε μαλακα, μας ειπες για την alco/πρωτο θεμα και ηταν ΨΕΜΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο σημερινο της μετρον.αντ1 δεν το προβλεψε ΚΑΝΕΙΣ. Αντε γαμησου αρχιδι και εσυ και το πρεςς που σε δημοσιευει παλιοαλητες.
Nα δούμε όμως πότε θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι
ΑπάντησηΔιαγραφήΣημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα…
Με ανατριχίλα ανάμεικτη με ανείπωτη χαρά και με το χαμόγελο στα χείλη το σύνολο των προοδευτικών ανθρώπων της χώρας μας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τα καλά νέα.
Η παρέα των Αλογοσκουφηδων και των Ροσοπουλων με επικεφαλής των Καραμανλή τερματίζει την καταδυνάστευση και το ατέλειωτο παρτυ που έκαναν τoσα χρόνια στις πλάτες του ελληνικού λαού.
Οι Έλληνες κάπως καθυστερημένα ,έπαθαν ,έμαθαν και αποφασίζουν.
Τέλος στους ερασιτέχνες, τέλος στους ψεύτες , τους διαφθαρμένους και τους αλαζόνες.
Ο Γιώργος Παπανδρέου πλέον αναγνωρίζετε ως αυριανός πρωθυπουργός.
Εμείς που τον πιστέψαμε και αγωνιστήκαμε γιαυτον από τον Μόρτη του 2004 αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Πάντα ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν η καλύτερη λύση. Πάντα είχε όραμα και γνώσεις και ήταν η καλύτερη προοπτική και λύση για τη χώρα μας.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους ,ευπρεπείς αντιπάλους και όσους απλά με είχαν διαβάσει…
Ο αγώνας συνεχίζετε με άλλα μέσα…
Ο αυριανός πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου χρειάζεται την στήριξη όλων μας.
Τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη χώρα μας η ανερμάτιστη και «αρπακολα» διακυβέρνηση της χώρας από την παρέα του Καραμανλή με τους κουμπάρους του και ένα στενό πυρήνα ανθρώπων και με ένα ατελείωτο φαγοπότι σε βάρος του Ελληνικού λαού ,πρέπει να τερματιστεί όσο γίνετε γρηγορότερα και να μειωθούν όσο περισσότερο γίνεται η ζημιά για όλους μας.
Ένα είναι σίγουρο ,η πατρίδα μας ,η Ελλάδα μας αξίζει καλύτερη τύχη. Οι καιροί δεν επιτρέπουν την πολυτέλεια να μένουμε αδρανείς..
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλους
Πάντα με εκτίμηση
babis
Με τα gullop δεν πέφτουν κυβερνήσεις . Το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του έχει υποχρέωση να κάνει ξεκάθαρες τις θέσεις και την στρατηγική που θα ακολουθήσει όταν ο Ελληνικός λαός τους επιλέξει να τον κυβερνήσουν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Ελληνικός λαός δεν ξεχνά τα θετικά από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, αλλά ταυτόχρονα δεν ξεχνά και την αλαζονεία ορισμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπου με την προκλητική τους συμπεριφορά πλήγωσαν την δημοκρατική παράταξη.
Κανείς δεν αμφισβητεί την εντιμότητα του Γ. Παπανδρέου ακόμα και αυτοί που απερίσκεπτα τον βρίζουν, κατά βάθος το ξέρουν ότι ο Παπανδρέου είναι ένα έντιμος και αξιόλογος άνθρωπος με ανοιχτά μυαλά και με πατριωτικό όραμα.
ΝΤΟΡΟΥΛΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜην ξεχνάς,
όπως μας θύμισε απόψε ο ΣΚΑΙ ΤV
να θυμάσαι,
ότι ο Εθνάρχης
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
είχε πει, ότι η
"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" !
Δουλειά σου είναι η προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων...
κι
ΟΧΙ ΤΟ ΞΕΦΩΝΗΤΟ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ!
ΣΠΟΛΑΤΙ!
ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΓΚΑΛΟΠ ΛΕΓΑΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟ. ΟΥΣΤ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα μυρμήγκια
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα μυρμήγκια όπως και οι άνθρωποι ζουν σε κοινότητες και είναι πολυμήχανα.
O μικρόκοσμος της ζωής των μυρμηγκιών είναι εντυπωσιακός. Εργάζονται και δημιουργούν ακατάπαυστα και ακούραστα για να μπορέσουν να επιζήσουν.
Τα μυρμήγκια αν και μικρά, έχουν αυτοπεποίθηση και είναι αρκετά δυνατά. Ένα μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει 50 φορές το βάρος του και να τραβήξει 30φορές το βάρος του.
Ως κοινότητες θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε οργανωμένες, αφού επικοινωνούν και συνεργάζονται άψογα. Τα καθημερινά επιτεύγματα τους μπορεί να μην φαίνονται τόσο εντυπωσιακά στον πραγματικό κόσμο, διαθέτουν όμως ικανότητες που θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε υπέρτερες των φυσικών ικανοτήτων του ανθρώπου.
Για να μπορέσουν εύκολα και γρήγορα να μαζέψουν την τροφή τους συνυπολογίζουν, ελέγχουν και αντιδρούν στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Αν τα παρακολουθήσουμε αυτή την εποχή η κινητικότητα τους ενόψει και του χειμώνα είναι εντυπωσιακή.
Στην κοινωνία τους δεν είναι όλα τα ίδια. Κάθε είδος εκτελεί μια ειδική εργασία, έτσι ώστε να υπάρχει αλληλοβοήθεια και συνεργασία, σε όλα τα στάδια. Έτσι υπηρετούν τον κοινό στόχο.
Αν αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο και τα παρατηρήσουμε προσεχτικά θα διαπιστώσουμε ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται δημοκρατικά. Οι διάφορες τεχνικές χειραγώγησής που εφαρμόζουμε στις δικές μας κοινωνίες για να επιτύχουμε τους στόχους μας είναι άγνωστες στη δική τους κοινωνία, κατά περίεργο τρόπο όμως τα μυρμηγκιά επιβιώνουν. Συνήθως συνεργάζονται για τον σχηματισμό και μεγαλύτερων αποικιών και πάντα αναζητούν νέους τόπους δράσης.
Πάντα συνεννοούνται και συντονίζονται μόνα τους. Ποτέ δεν έχουν επιδιώξει να έχουν προστάτες άλλα ζώα. Έτσι ανιχνεύουν και προφυλάσσονται από τους κινδύνους μόνα του σε καταστάσεις του μικρόκοσμου τους που απαιτούν άμεση δράση. Συνήθως χρησιμοποιούν φιλικά προς αυτά δέντρα, φύλλα κτλ, ποτέ όμως δεν χάνουν τον έλεγχο.
Αν για τον οποιαδήποτε λόγο σταματήσει η ροή από και προς το σημείο συλλογής της τροφής θα αρχίσει να σπρώχνει το ένα το άλλο για να ανοίξει ο δρόμος. Αν το εμπόδιο είναι μεγάλο και δημιουργεί ασφυκτική κατάσταση, άμεσα θα αλλάξουν τη διαδρομή για να συνεχιστεί ομαλά η ροή της κυκλοφορίας.
Στη ζωή των μυρμηγκιών οι πληροφορίες του περιβάλλοντος γίνονται γρήγορα αποφάσεις, αυτός είναι και ο λόγος που κάθε σπόρος που συναντιέται μεταφέρεται γρήγορα και με ασφάλεια στην μυρμηγκοφωλιά. Κατά πάσα πιθανότητα τα σημερινά μυρμήγκια θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους με επιμέλεια και στις επόμενες γενιές μερμηγκιών.
Βέβαια ως μυρμήγκια δεν είναι τέλεια, έχουν αρκετά ελαττώματα και αδυναμίες.
Όμως και οι δικές μας κοινωνίες που θεωρούνται εξελιγμένες, δεν έχουν περισσότερα ελαττώματα και αδυναμίες;…
Διαβάστε περισσότερα για το ζήτημα με τα μυρμήγκια
http://neoinileias.blogspot.com/
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ?
ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΘΑ ΤΑ ΛΕΕΙ.
ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΓΟΣ.
ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ
ΓΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΟΡΑ
ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ.
και όσο σκέφτομαι ότι θα έχω πρωθυπουργό το μινέϊκο σε 6 μήνες,
ΑπάντησηΔιαγραφήμούρχεται να πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν (Τον Μάκη εννοώ).
Τζών
ή κατά κόσμον
Θωδωρής Ρουσόπουλος
και όσο σκέφτομαι ότι θα έχω πρωθυπουργό το μινέϊκο σε 6 μήνες,
ΑπάντησηΔιαγραφήμούρχεται να πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν (Τον Μάκη εννοώ).
Τζών
ή κατά κόσμον
Θωδωρής Ρουσόπουλος
Και καλά θα προλάβει το giorgkos να μάθει ελληνικά σε 6 μήνες ????πως θα γίνει πρωθυπουργός ???
ΑπάντησηΔιαγραφήshkat
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΥΧΙΕΣΤΕ. ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΩΣΑΣΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ... ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΥΤΑΡΕΣΚΟ ΒΛΕΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ "ΓΑΜΩ Κ ΔΕΡΝΩ" ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!! Ε, ΜΑ ΠΙΑ!! ΑΡΚΕΤΑ! ΩΣ ΕΔΩ ΕΦΤΑΝΕ Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
Καθαρματα δεξιοι σας πειραν πρεφα,τον μπουλο σιγα σιγα και μετα απο 20 χρονια παλι
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ διάλυση της δικαιοσύνης επί ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζεται δικαστικά επί ΝΔ:
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοινή φυλάκισης 34 μηνών για την Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια
Κρίθηκε ένοχη για παράβαση καθήκοντος και αποσιώπηση λόγου εξαίρεσης.
Ποινή φυλάκισης 34 μηνών επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο στην πρώην πρωτοδίκη Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια που κρίθηκε ένοχη για παράβαση καθήκοντος και αποσιώπηση λόγου εξαίρεσης.
Οι κατηγορίες αφορούν την περίοδο 2000-2002, όταν η Κ. Μπουρμπούλια χειρίστηκε ως ανακρίτρια την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, καθώς και το γεγονός ότι δεν ανέφερε ως όφειλε ότι είχε συνάψει συναισθηματική σχέση με συνήγορο υπεράσπισης κατηγορουμένου.
Στην υπόθεση ήταν κατηγορούμενος και ο δικηγόρος Θανάσης Βαρλάμης, ο οποίος κρίθηκε αθώος από το Πενταμελές Εφετείο για την κατηγορία της δωροδοκίας.
ΚΙ ΕΓΩ, ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΜΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ!
ΑπάντησηΔιαγραφή"Δεν θα με φλομώσετε
ξανά στα παραμύθια.
Δεν γουστάρω ψέματα,
δεν ξέρω την αλήθεια.
Δεν θα με εκβιάσετε
εμένανε με χάος
γιαυτό και θα ψηφίζω
κουκουέ ή λάος!"
Γραικός
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ήταν ένας σκοτεινός και υποχθόνιος αφέντης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν φαινόταν σχεδόν πουθενά. ΄Ηθελε να κάνει τον πολιτισμένο και τον αδιάφορο για ότι συνέβαινε στο βασίλειό του. ΄Ομως είχε άλλους πιστούς υπηρέτες για να κάνει τις δουλειές του. ΄Ηταν όμως και πολύ μα πολύ έξυπνος. ΄Ετσι κάποια μέρα κατάλαβε πως οι σκλάβοι του άρχισαν να βαριούνται και να αγανακτούν με τους υπηρέτες του που τόσα χρόνια στη δούλεψή του είχαν γίνει και αυτοί άπληστοι και αχόρταγοι για εξουσία.
Κάθισε και σκέφθηκε πως αργά ή γρήγορα οι σκλάβοι θα επαναστατούσαν με όποιο τρόπο μπορούσαν για να βάλουν άλλους υπηρέτες στη θέση των κακών υπηρετών που τόσα χρόνια τους ταλαιπωρούσαν.
Βρήκε τον ποιό ύπουλο και τον ποιό έμπιστό του.
Τον έριξε με τρόπο δίπλα σε αυτούς που υπολόγιζε πως σε λίγα χρόνια οι σκλάβοι θα όριζαν για υπηρέτες τους.
Μάζεψε και άλλα μικροαφεντικά και τους εξήγησε το σχέδιό του.
Αυτοί τσίμπησαν γιατί πίστεψαν πως ο σκοτεινός και υποχθόνιος αφέντης θα τους έδινε την ευκαιρία να γίνουν και αυτοί πιστοί υπηρέτες του.
΄Ετσι και έγινε. ΄Ηρθαν οι νέοι στη θέση των παλιών υπηρετών. Ο ύπουλος και πιστός στον αφέντη υπηρέτης απέκτησε εξουσία που ούτε την είχε φανταστεί. Πλούτη και δόξα,αλλά πάνω απ΄όλα την εμπιστοσύνη του νέου μεγαλοϋπηρέτη. Γρήγορα πολλοί σκλάβοι αλλά και άλλοι υπηρέτες κατάλαβαν το παιχνίδι αλλά δεν μιλούσαν γιατί τους βόλευε και αυτούς και μέθυσαν γρήγορα από τη γλύκα της εξουσίας.
Ωσπου κάποια μέρα το σκοτεινό αφεντικό κατάλαβε πως ο νέος μεγαλοϋπηρέτης δεν ήταν και τόσο του χεριού του και αποφάσισε γρήγορα γρήγορα να τον βγάλει στην άκρη. ΄Ετρεξαν όλοι που ήθελαν την εύνοιά του και κατέθεται ο καθένας μπροστά στο θρόνο του ότι ήξερε και δεν ήξερε για τους μεθυσμένους νέους υπηρέτες.
΄Ετσι κάποια μέρα άρχισαν οι σκλάβοι και οι άλλοι μικροϋπητέτες να αναρωτιούνται τι στο καλό είχε συμβεί. Προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να διώξουν τον ύπουλο και έμπιστο υπηρέτη.
Μέχρι όμως να το καταφέρουν αυτό, το σκοτεινό και υποχθόνιο αφεντικό θα έχει βρει και θα έχει βάλει άλλους υπηρέτες να του κάνουν τα θελήματα.
ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
# posted by Ανώνυμος : 15 Σεπτέμβριος 2008 5:21 μμ
Τζών
ΑπάντησηΔιαγραφήή κατά κόσμον
Θωδωρής Ρουσόπουλος
15 Σεπτέμβριος 2008 11:55 μμ
Ετσι μπραβο ριχτο στο καλαμπουρι και στο χαβαλε.
Ανωνυμε 16 Σεπτέμβριος 2008 12:50 πμ
ΑπάντησηΔιαγραφήτην μοιωσε πουλακι μου την ποινη της η δικαιοσυνη επι Ν.Δ
Διαβαζεις ελληνικα?
Η Ανώνυμος είπε...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι καλά θα προλάβει το giorgkos να μάθει ελληνικά σε 6 μήνες ????πως θα γίνει πρωθυπουργός ???
shkat
καλα εσυ εισαι νουμερο...
Ολα θα τα κανει και εσενα θα Γα@@@ει.
Τι γκαλλοπ και πρασινα ανθρωπακια ρε μαλακες...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΔΩ γινεται της πουτανας με την ακριβεια και το μπουρδελοκρατος.. τι να μας πει το γκαλλοπ..δεν τα βλεπουμε και μονοι μας... ?? εε??
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!
ΠΩ ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!!!! ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ!!!!
ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.. : ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ Μ Η Ν ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..
ΜΟΥΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΦΟΡΖΑ ΤΣΙΠΡΑ... ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΑ ΤΖΙΝΑΚΙΑ ΣΟΥ...!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΔΥΟ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙΑ ΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ .
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ,ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ .
Χάρηκα με το Gallop όσο δε λέγεται και θα ψηφίσω μάλλον και ΠΑΣΟΚ, αλλα κύριοι του Press-gr είναι μεγάλη μαλακία να λέτε οτι το είχατε προβλέψει και οτι τελικά δεν ήταν της ALCO αλλα αυτό το τελευταίο που ήταν το σωστό. Μα αυτό έγινε Κυριακη - Δευτέρα και εσείς το γράφατε απο Πέμπτη. Βγείτε και πείτε οτι κάνατε λάθος... τι κατινίστικεσ μαλακίες είναι αυτές;
ΑπάντησηΔιαγραφή3:09 πμ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπί ΝΔ έγιναν οι δίκες και οριστικά καταδικάστηκε, περί αυτού πρόκειται. Εσύ διάβασες στο κείμενο που παρέθεσα ότι μειώθηκε η ποινή; Άρα ούτε ελληνικά ξέρεις...
Τώρα για τη μείωση ποινών γενικότερα, σε β' ή γ' βαθμό μειώνεται συνμήθως κάποιους μήνες ή χρόνια η ποινή... Έχεις υπόψη σου τις διαδικασίες στα δικαστήρια;
Αν γινόταν επί ΠΑΣΟΚ ο τελευταίος βαθμός, θα αθωωνόταν η Μπουρμπούλια, για να διατυμπανίσει ο Γιώργος ότι δεν έγινε τίποτα, κακώς κατηγόρησαν την αξιότιμη κυρία κι εκείνον τον περίφημο Καλούση...