GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα που φεύγει...

. Από την Μαρία Θεοδωροπούλου mtheodo1-tzavelena.blogspot.com , 1) πάει η συμπόνια και το φιλότιμο του Έλληνα τώρα βλέπεις τον διπλανό σου ν...

.
Από την Μαρία Θεοδωροπούλου
mtheodo1-tzavelena.blogspot.com
,
1) πάει η συμπόνια και το φιλότιμο του Έλληνα τώρα βλέπεις τον διπλανό σου να πεθαίνει και απλά κοιτάζεις περίεργα δίχως να σταματήσεις γιατί βιάζεσαι
2) παλιά είχαμε τα μπακαλικάκια και παίρναμε αγνά ελληνικά προϊόντα τώρα έχουμε τα Σούπερ Μάρκετ και μας έχουν Ταράξει στο κινέζικο και μας μπολιάζουν Θάνατο κάθε μέρα
3) στο θεό του χρήματος δεν διστάζουμε να καλλιεργούμε Θάνατο και να τον πουλάμε καθεμέρα στα σχολεία απέξω.
5) Όλοι τρέχουμε να προλάβουμε με τα 4χ4 και τις μηχανάρες και ποτέ δεν φτάνουμε στον προορισμό μας στην καλλίτερη περίπτωση καταλήγουμε στο νοσοκομείο ανάπηροι
Δεν μαγειρεύουμε δεν κοιμόμαστε δεν διασκεδάζουμε δεν έχουμε οικογένεια δεν κάνουμε πάσχα δεν κλαίμε δεν γελάμε δεν χαιρόμαστε δεν λυπόμαστε μόνο αγχωνόμαστε και όλο τρέχουμε όλοι είμαστε με ακουστικά στα αυτιά για να μην ακούμε τον έξω κόσμο απομονωμένοι εγωιστικά
να θέλουμε τον κόσμο να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό μας

πού πάει Η ΕΛΛΑΔΑ
------------------------------

24 σχόλια

  1. Τουλάχιστον ΣΕΞ κανεις κουκλα μου?
    Μαλλον οχι...

    Για αυτο τα βλεπεις ολα μαυρα....οταν δεν υπαρχουν χαρές ολα ειναι αρνητικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eisa pou eisai ektos 8ematos!:)
    Alla mhpws o nhstikos karbelia oneireytai:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μάθημα 1:διαλύεις τον θεσμό της οικογένειας-ομάδας.πιάνεις τον καθ'ένα μόνο του και τον σκίζεις.
    αν βρεθεί στην ανάγκη θα 'ρθει σε'μας-δεν θα πάει στους δικούς του.
    μάθημα 2:θα δουλέυουν όλοι 12 ώρες την ημέρα για να φυτοζωούν-έτσι δεν θα έχουν και χρόνο να σκευτούν αντιδράσουν
    μάθημα 3:......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤIΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟI" ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕ Η Ν.Δ.

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΗΓΕΙΤΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ "ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΤΑΝΕ" ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΥΜΑ" ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ!!

    ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ?? ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΟΛΜΕ ΠΟΣΔΕΠ ΟΤΟΕ ...???
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΑΙΛΑΚΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!

    Νέες δημοσκοπήσεις, ίδια ρευστότητα

    Προβάδισμα και στα δύο κόμματα δίνουν οι νέες δημοσκοπήσεις που καταγράφουν την πολιτική ρευστότητα αλλά εμφανίζουν τον Κώστα Καραμανλή να διατηρεί τα πρωτεία ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός και τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται στην παράσταση νίκης.
    Στη δημοσκόπηση της εταιρίας RASS για το "Παρόν" η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 0,2 μονάδες και ποσοστό 31,3%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 31,1, το ΚΚΕ με 7,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,3 και ο ΛΑΟΣ με 4,4%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος μετρήθηκε στο 9,5%.
    Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής με 13 μονάδες διαφορά από τον Γιώργο Παπανδρέου. 45,9 συγκεντρώνει ο πρωθυπουργός και 32,8 ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ το 20,2% απαντά "κανένας".
    Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 47,5% και το ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας καλύτερη επίδοση από την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας φτάνει στο 44,8%.
    Στη δημοσκόπηση της εταιρίας MRB για τον "Τύπο της Κυριακής" το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 0,1 μονάδα και ποσοστό 29,4%. Η νέα δημοκρατία φτάνει στο 29,3% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,2, ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,1% και ο ΛΑΟΣ με 4,9%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος εδώ, μετρήθηκε στο 15,4%.
    Και σε αυτή τη δημοσκόπηση ο Κώστας Καραμανλής προηγείται ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός από τον Γιώργο Παπανδρέου. 42,3% γιά τον πρωθυπουργό και 36,6% για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον..."κανένα" να φτάνει στο 20,1%.
    Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 43,5% και το ΠΑΣΟΚ αγγίζει το 34,6%.
    Στη δημοσκόπηση της MRB οι ψηφοφόροι ζητούν από την κυβέρνηση να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις , να διαλευκανθεί η υπόθεση Βατοπεδίου και να γίνουν αλλαγές.

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!
    ΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ!
    ΠΑΣΟΚΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ευτυχώς" ρε παιδιά που υπάρχει και το φασιστοΛΑΟΣ για να εκφράζει "σοβαρούς" προβληματισμούς.

    Κατ' εκείνους, εμείς οι άλλοι είμαστε όλοι πίθηκοι και δεν σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα...

    Το ερώτημα λοιπόν, είναι που πάει η Ελλάδα;

    Μήπως είναι κάτι άλλο, και δεν περιλαμβάνει στην απάντησή του τις χούντες; Λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία Μαρία καλά τα λες. Κι αν βγεις παραέξω και τα κοιτάξεις από μακριά να δείς πως θα τα δεις.Οι νεο-έλληνες έχουν πάθει πλύση εγκεφάλου, τα βλέπουν, αλλά δεν τα καταλαβαίνουν. Παρε επι παραδείγματι το σχόλιο του του 12:05. Πάει και η Ελλάδα και ο Έλληνας. Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ,ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΖΩΗ,ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ,ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΚΛΕΨΙΜΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,ΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ....ΡΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ,ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΖΩΗ,ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ,ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΚΛΕΨΙΜΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,ΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ....ΡΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και καλα σου επιβαλει κανενας να γινεις θυμα της καταναλωσης?με συνχωρεις αλλα αν δεν μπορεις να ζησεις καλα επειδη ο γειτονας θα σε πει φτωχο επειδη δεν εχεις τζιπ δεν φταιει ο γειτονας αλλα εσυ που τον παιρνεις στα σοβαρα,ζω μια χαρα και χωρις τζιπ και χωρις εξοχικο αν δεν μου αρεσει το αφεντικο και με κλεβει του λεω να παει να γαμηθει αλλα δεν δημιουργησα αναγκες λογω της κοινωνιας και οτι ωρα θελω μπορω να σηκωθω να φυγω,αυτη ειναι η διαφορα οτι γινεστε σιδηροδεσμιοι των επιβεβλημενων αναγκων σας και οχι των πραγματικων αναγκων οποτε λοιπον μην παραπονιεστε!!!

    gaius lucillius...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσο δίκιο έχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ πρώτος ανώνυμος 12:05
    σου εύχομαι να έχεις το σεξ που σου αξίζει πρωί πρωί, όπως είπε και ο Πάγκαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ..
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ..ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΗΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΚΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ,Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙς ΠΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΨΟΦΑΣ.
    ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΔΕΞΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΛΑΟ ΝΑ ΒΟΓΓΑΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΘΑ ΑΡΧΗΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΔΟΥΝ ΔΟΣΗ.
    ΨΗΦΗΣΤΕ ΖΩΑΚΙΑ ΞΑΝΑ ΝΔ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η ελλάδα που ΕΦΥΓΕ....
    ετσι θα πηγαίνουμε.. απο το κακό στο χειρότερο... επιστροφή δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τετοιοι μαλακες που εισαστε καλα σας κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. mallon prepei na dextoume oloi thn "nea taksh ptagmatwn" kai na prospathoume toulaxiston (o kathenas mas) na ginei kalyteros anthrwpos.

    Dystyxws oi kairoi twn "epanastasewn" exoun perasei anepistrepti. Exei kerdisei h apoxaynwsh kai o katanalwtismos.

    Oloi asxoloumaste me thn "peri-ousia" kai oxi me thn OUSIA.

    na eiste oloi kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προφανώς ΖΕΙΣ στην ΑΘΗΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και απο ολη αυτη την μαυριλα θα μας βγαλει ο Γιωργακης? αλοιμονο...ζητω που καηκαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σας Νεοελληναράδες μου!!!!!Το μ...ί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει!Χα,χα,χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατι τετοια λεει και ο Λιακοπουλος για να σπρωξει τη σαβουρα του.Μπας και σου τα χωνει ρε κοπελια
    για να του διαφημιζεις εμμεσα τα μπαζοβιβλια του?
    Η' για να το θεσω καλυτερα ολα τα φασιστομουτρα αυτα λενε και εκει πονταρουν για να μαζεψουν κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. gaius lucilious ................eisai telios Bravo.ta idia eipe kai o XRISTOS kai ton stavrosane....... oso gia kapoioys anerastoys sxoliastes exo na po ma8ete prota na agapate aliloys kai meta isos ta kataferete kai sto sex. OLA EXARTONTE APO TO POSO KALA TA PAME ME TON EAYTO MAS[PSYXH]. H texnikh gia na to petixoyme ayto einai H aftokritiki kai H prosarmostikotita oFANATISMOS EINAI H LELAPA TOY AN8ROPOY... ANTIFANATILAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *