GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίκη γερουσιαστή στις ΗΠΑ...

. Aπό την Καίτη Σγουρού Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής της Αλάσκας Ted Stevens κρίθηκε, σήμερα Δευτέρα, ένοχος για δωροδοκία . Αυτή η εξέλιξ...

.
Aπό την Καίτη Σγουρού

Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής της Αλάσκας Ted Stevens κρίθηκε, σήμερα Δευτέρα, ένοχος για δωροδοκία. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την πορεία των Ρεπουμπλικάνων προς τον Λευκό Οίκο και να βοηθήσει τους Δημοκρατικούς.

Ο Stevens, 84 ετών, καταδικάστηκε, επειδή δέχθηκε την ανακαίνιση του σπιτιού του αξίας 250.000 δολλαρίων και άλλα δώρα από τον φίλο του Bill Allen, που είναι επικεφαλής πετρελαιοειδούς εταιρείας με έδρα στην Αλάσκα. Ο Stevens αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ως και 35 χρόνια. Ο Stevens είναι μία δημοφιλής προσωπικότητα και μέλος του Κογκρέσου εδώ και 40 χρόνια. Σημειωτέον, είναι ο πρώτος Γερουσιαστής από το 1981 που καταδικάζεται για κακούργημα.

------------------------------

7 σχόλια

  1. Επισης και δημοσιογραφοι εχουν μπει στη φυλακη στην Αμερικη.Αυτο γιατι δεν το αναφερετε?επισης γιατι θαβετε την υποθεση μοΝης ΤΟΠΛΟΥ?ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχχχ, κυρα-Καιτούλα μου, έτσι είναι αυτές οι άτιμες οι πετρελαιοειδείς εταιρείες. Άτιμες και διεφθαρμένες ως το κόκαλο. Τον καταστρέψαν τον άνθρωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΚΗ
    ΣΤΗΝ ΠΕΛΕΚΗ
    ΣΤΟ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ
    ΣΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
    ΣΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙ
    ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ
    ΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ
    ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΙΑΚΟ
    ΣΤΟΝ ΜΟΤΣΙΟ
    ΣΤΟΝ...
    ΣΤΟΝ...
    ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΚΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Σγουρού, δωροδοκία ή δωροληψία λέγεται το αδίκημα του γερουσιαστή? Μεταξύ δίνω και λαμβάνω δεν υπάρχει μια σαφής διαφορά, έστω κι αν πρόκειται για τα ίδια λεφτά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DORA , KYRIAKO T' AKOYSATE KAKOYRGHMA 35 XRONIA FYLAKH GIA TA DORAKIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί οι φίλοι μας εκ USA δεν έχουν,κυριολεκτικά,τον Θεό τους ή έχουν; Για τα τρις δολλάρια που έφαγαν από όλη την ανθρωπότητα θα πάει κανείς φυλακή; Μπα,αυτή ήταν "καθαρή" μπίζινα και όχι κάτι ψιλοχιλάρικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ότι ακριβώς συμβαίνει και στη χώρα μας .Θυμάστε ασφαλώς πόσοι καταδικάστηκαν από τήν εποχή Κοσκωτά μέχρι την εποχή Ρουσόπουλου. Α ρε Γουδί που τους χρειάζεται. Μην τους κοιτάτε φτύστε τους (για να μη ματιαστούν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση