GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το έχουν δεδομένο οι βουλευτές...

... ότι "φεύγει" ο Θ. Ρουσόπουλος! .. Βουλευτές της ΝΔ μεταφέρουν ως "δεδομένο" ότι "φεύγει ο Ρουσόπουλος"... ...

... ότι "φεύγει" ο Θ. Ρουσόπουλος!
..
Βουλευτές της ΝΔ μεταφέρουν ως "δεδομένο" ότι "φεύγει ο Ρουσόπουλος"...
-------------------------------

16 σχόλια

  1. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2)Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;
    (Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3)Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία
    (Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4)Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5)Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ. Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι...
    (Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6)Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας
    (Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7)Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών
    (Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999)

    8)Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν; Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000)

    9)Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο...
    (Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002)

    10)Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία
    (Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003)

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!
    (Γιωργάκης Κάτμαν Παπανδρεου 16-5-2007)

    Που διαψεύστηκε πανηγυρικά από το:
    «Εγώ τα χρήματα της SIEMENS τα έδωσα στο ΠΑΣΟΚ.»
    Θόδωρος Τσουκάτος 19 Ιουνίου 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ?

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ?

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ 99,ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.
    Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ,ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ,ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

    ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΧΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε τον παραπάνω ανόητο παπαγάλο του Ρουσόπουλου που μας υπενθυμίζει ότι στο ΠΑΣΟΚ έκαναν πάντοτε την αυτοκριτική τους και παραδέχοντα τα λάθη τους, σε αντίθεση με τον μπούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βουλευτές της ΝΔ μεταφέρουν ως "δεδομένο" ότι "φεύγει ο Ρουσόπουλος"...

    Ευχαριστούμε για την πληροφορία.

    Και μια από εμένα που έχει την ίδια αξία.

    Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θεωρούν δεδομένο ότι το Γκιόργος θα παραιτηθεί πριν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΛΙΘΙΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
    ΕΝΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΗ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥ ΞΕΝΟΥΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.

    Τοξική" αναξιοπιστία πλήττει την αγορά

    του Γιώργου Παπανικολάου
    Δημοσιεύθηκε: 16:04 - 23/10/08


    Βαρύ πλήγμα στην αξιοπιστία της χώρας αλλά και του τραπεζικού συστήματος φαίνεται να επιφέρουν οι χειρισμοί που έγιναν σε σχέση με το πακέτο στήριξης, με υπαιτιότητα και της κυβέρνησης η οποία αδυνατεί να επικεντρωθεί στο φλέγον θέμα, έχοντας να αντιμετωπίσει τα δικά της πολιτικά προβλήματα.

    Κι αν στην Ελλάδα δεν έχουμε "τοξικά" ομόλογα, φαίνεται ότι δημιουργούμε το δικό μας μίγμα "τοξικής" αν-αξιοπιστίας, με ενέργειες και παραλείψεις παραγόντων και κυβέρνησης, που μοιάζουν εκτός τόπου και χρόνου, μεσούσης της πιο σοβαρής κρίσης των τελευταίων 80 ετών.

    Σήμερα ολόκληρη η χρηματιστηριακή αγορά βρίσκεται κάτω από μπαράζ σχεδόν ξένων πωλήσεων που πραγματοποιούνται αδιακρίτως και οι οποίες δείχνουν ότι οι επενδυτές του εξωτερικού πωλούν τράπεζες αλλά και "χώρα", αφού τα ίδια συμβαίνουν και στα λοιπά blue chips της αγοράς.

    Το γεγονός ότι αφέθηκε να δημιουργηθεί η αίσθηση πως όλες ανεξαιρέτως οι μεγάλες τράπεζες έχουν ανάγκη την κρατική στήριξη φαίνεται να λειτουργεί τελικά σαν μπούμερανγκ, με τους ξένους να δυσπιστούν πλέον ανοιχτά για το τι συμβαίνει στη χώρα μας και στο τραπεζικό της σύστημα.

    Πώς είναι δυνατόν το σύστημα να είναι ισχυρό και από την άλλη να μην υπάρχει καμία ελληνική τράπεζα που να δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν έχει ανάγκη κρατικής ενίσχυσης;

    Αυτό είναι το ερώτημά τους, ενώ το αποτέλεσμα είναι να βάλλονται όλες ανεξαιρέτως και η Εθνική Τράπεζα (ο θεωρούμενος ισχυρός κρίκος, λόγω μεγέθους καταθετικής βάσης και άλλων παραγόντων) να παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά πτώσης.

    Γιατί οι ελληνικές τράπεζες, παρότι είναι πλέον πασιφανές ότι η κρίση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, αποφεύγουν να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να ενημερώσουν η κάθε μία ποια είναι η κατάστασή τους και σε ποιον βαθμό σκοπεύουν ή δεν σκοπεύουν να κάνουν χρήση συγκεκριμένων μέτρων;

    Τουλάχιστον, όσοι είναι ισχυροί οφείλουν να δώσουν προς τα έξω την εικόνα τους ώστε να μην πιέζονται από τη φημολογία και τις εντυπώσεις που εύκολα δημιουργούνται και δύσκολα αντιμετωπίζονται στη συγκεκριμένη περίοδο.

    Στην πράξη, όσα χαρακτηρίζουν το ελληνικό σχέδιο στήριξης, από την "αναλογικότητά" του επί τη βάσει των μεριδίων αγοράς στις χορηγήσεις έως το πλούσιο παρασκήνιο και τις παλινωδίες των τελευταίων ημερών για το ποιοι θα συμμετάσχουν κ.λπ. (θέματα που κατέγραψε αναλυτικά το Euro2day.gr) δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους ξένους, οδηγώντας πολλούς εξ αυτών στο συμπέρασμα ότι «παίζεται παιχνίδι».

    Κι αυτό σε μια περίοδο που οι ίδιοι οι ξένοι επενδυτές και αναλυτές υποχρεώνονται από τις περιστάσεις να δώσουν τεράστια σημασία σε θέματα διαφάνειας και να εμφανίζονται «σκληροί» στις επιλογές τους, μετά τα όσα έχουν συμβεί.

    Κάτι που φαίνεται στα καθ' ημάς και από τη στροφή 180 μοιρών που παρουσιάζουν οι διατυπώσεις τους σε αναλύσεις για τις ελληνικές εταιρίες.

    Το ότι οι παράγοντες της χώρας μας εμφανίζονται να αντιμετωπίζουν με ελαφρότητα μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση προκύπτει και από συγκεκριμένα περιστατικά.

    -Ο ίδιος ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιώργος Προβόπουλος, μιλώντας ενώπιον της Βουλής ανέφερε ότι αργά ή γρήγορα όλες οι ελληνικές τράπεζες θα κάνουν χρήση των μέτρων στήριξης της κυβέρνησης. Μια δήλωση με βαρύνουσα -κι επικίνδυνη- σημασία καθώς ακόμη και σε χώρες που έχουν πληγεί σοβαρότατα από την κρίση (όπως η Μεγ. Βρετανία και η Γερμανία) υπάρχουν τράπεζες που ΔΕΝ έχουν κάνει χρήση μέτρων κρατικής στήριξης.

    -Ασήμαντη επιφανειακά, αλλά ενδεικτική μιας κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα είναι και η περίπτωση της Proton Bank. Μέτοχοι της τελευταίας (που αποτελούσαν και τη διοικητική της ομάδα) εμφανίστηκαν να μεταβιβάζουν τις μετοχές τους "κοψοχρονιά" στην Τράπεζα Πειραιώς, σε μια τιμή κατά πολύ χαμηλότερη (σχεδόν κατά 2/3) από εκείνη στην οποία είχαν πολύ πρόσφατα αγοράσει μεγάλο πακέτο μετοχών.

    Κι αυτό ενώ από την προηγουμένη είχε γίνει γνωστό ότι ετοιμάζονται πακέτα στήριξης των τραπεζών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

    Η ανακοίνωση, δε, έγινε μόλις 1 - 2 μέρες πριν από την επίσημη εξαγγελία του ελληνικού πακέτου, συνοδεύτηκε, δε, και από πρόθεση συγχώνευσης της Proton με την Πειραιώς, στο πλαίσιο ανταλλαγής μετοχών.

    Μόλις σήμερα, όμως, έγινε γνωστό ότι η συμφωνία ματαιώνεται και η Proton θα επιδιώξει να συμμετάσχει στο κρατικό πακέτο στήριξης!

    Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι σημαντικότατα.

    Ποιοι και γιατί πίεσαν τότε τους μετόχους να δώσουν όσο-όσο τις μετοχές τους; Τι μεσολάβησε και τώρα μπορούν να κάνουν πίσω στην εξαιρετικά σοβαρή αυτή απόφαση - και να… αναμείνουν τη λήψη του κρατικού πακέτου;

    Ποιος θα τα εξηγήσει όλα αυτά σε Έλληνες και ξένους επενδυτές που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα; Ποια είναι η θέση σε όλα αυτά της αρμόδιας εποπτικής αρχής, δηλαδή της Τράπεζας της Ελλάδος;

    Είχαμε έγκαιρα επισημάνει ότι η προσπάθεια ορισμένων τραπεζιτών να μην εκτεθούν τα δικά τους ιδρύματα λαμβάνοντας κρατική βοήθεια, ενώ άλλα δεν θα έκαναν χρήση, μπορούσε να εξελιχθεί σε μπούμερανγκ, με τη λογική ότι αν όλες οι τράπεζες σπεύδουν να κάνουν χρήση, τότε καμία δεν είναι αρκετά ισχυρή.

    Μπορεί οι πιέσεις των τραπεζιτών αυτών να απέδωσαν -οι πληροφορίες ότι τουλάχιστον η ΕΤΕ δεν έχει ανάγκη να κάνει χρήση του πακέτου, επιμένουν, επίσημα όμως εμφανίζεται να συμπλέει με τις άλλες- και το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι απλώς η γενίκευση των πιέσεων σε όλο το εύρος του κλάδου.

    Πώς εξηγείται άραγε το γεγονός ότι στην Ευρώπη εκείνοι που μπορούν να μην κάνουν χρήση κρατικών ενισχύσεων (η Barclays, η Deutsche Βank, η Credit Suisse αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα) την αποφεύγουν;

    Εξαιρετικά επικίνδυνη συγκυρία

    "Σε αυτή τη συγκυρία", αναφέρει παράγοντας της αγοράς, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, "είναι ζωτικό να κατανοήσουμε ότι το παγκόσμιο σύστημα λειτουργεί με υπέρμετρη διάθεση αποφυγής του ρίσκου και με υπέρμετρη αυστηρότητα, θα λέγαμε. Όλοι επιζητούν ασφάλεια και αξιοπιστία στις αξίες που αγοράζουν, ή έστω δεν πουλάνε. Οι αδύναμοι ή όσοι εμφανίζονται αδύναμοι, είτε πρόκειται για εταιρίες, είτε για χώρες, κινδυνεύουν να τσακιστούν.

    Είναι η αντίστροφη εικόνα μιας έντονα ανοδικής αγοράς, όπου πολλά συγχωρούνται και παραβλέπονται μέσα στη γενική αισιοδοξία. Τώρα δεν συγχωρείται τίποτα. Ακόμη και υπόνοιες αδυναμίας, προχειρότητας, έλλειψης επαγγελματισμού είτε και διαφάνειας τιμωρούνται αλύπητα.

    Θα ήταν δε αφελές να υποθέτουμε ότι ακόμη και η δυσμενής θέση στην οποία βρίσκεται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η κυβέρνηση( με επίκεντρο την υπόθεση Βατοπεδίου αλλά και όσα έχουν προηγηθεί) περνά απαρατήρητη από τη διεθνή επενδυτική κοινότητα και δεν συσχετίζεται με τη δυνατότητά της να αντεπεξέλθει στις επιδράσεις της διεθνούς κρίσης".

    Κάποιοι θα αναφερθούν στις γενικευμένες πιέσεις που παρουσιάζονται σήμερα στις αγορές. Η Σοφοκλέους όμως κάνει… πρωταθλητισμό στην πτώση, ενώ για παράδειγμα η Αυστρία (που έχει επίσης μεγάλη έκθεση στις ευρωπαϊκές αναδυόμενες) πέφτει σε αισθητά μικρότερο ποσοστό.

    Σαφώς το ότι είμαστε μικρή χώρα δεν βοηθάει, ούτε το ότι υπάρχουν πολλά hedge funds που αποεπενδύονται και η αγορά μας είναι ρηχή από αγοραστές. Δεν αρκούν όμως αυτά για να δικαιολογήσουν την εικόνα των τελευταίων συνεδριάσεων.

    Ο κίνδυνος των αποτιμήσεων

    Στους λοιπούς κινδύνους της κρίσης έρχεται πλέον να προστεθεί ο κίνδυνος των ίδιων των αποτιμήσεων. Τα ποσοστά πτώσης των ελληνικών τραπεζών από την αρχή του έτους, σύμφωνα με τον κλαδικό δείκτη, βρίσκονται ήδη στο… 67%.

    Ποσοστό που μπορεί να μην ακούγεται τόσο βαρύ, κατόπιν όσων έχουν συμβεί στις ξένες αγορές, πλην όμως σημαίνει ότι δεν απέχουμε πολύ από όρια πέραν των οποίων η ίδια η πτώση των τιμών των μετοχών τους συνιστά απειλή για τις τράπεζές μας.

    Κάτι τέτοιο έχει ήδη συμβεί σε χώρες του εξωτερικού και δεν πρέπει να μας διαφεύγει.

    Ας αναλάβει, λοιπόν, η κάθε πλευρά τις ευθύνες της όσο είναι καιρός, διότι η πρακτική της συλλογικής ευθύνης και των παρασκηνιακών πιέσεων "να φαίνονται όλοι ίδιοι" στον τραπεζικό χώρο δεν φαίνεται να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

    Το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους πολίτες δεν μας νοιάζει εάν φύγει ή εάν μείνει. Μας ενδιαφέρει να ελεγχθεί από την Δικαιοσύνη, σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος. Αυτό όμως δεν γίνεται, γιατί ο Καραμανλής δεν προεδρεύει κυβέρνησης αλλά συμμορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 23 Οκτώβριος 2008 4:56 μμ



    σύντροφε πασόκε,

    όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, εσύ άρπαξες το δάχτυλο για να γαργαλάς την λωκοτρυπίδα σου...


    Όλα αυτά αποτελούν τύποις αυτοκριτική. Στην πραγματικότητα είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του πασοκ. Τι έκανε το πασοκ για να ξεφορτωθεί τους κλέφτες? Τίποτε.

    Γιατί δε ζητάει προανακριτική για τη siemens ο πάπας της κάθαρσης? Γιατί είναι σκάνδαλο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή επικαιρότητα…

    1. Γιώργος Παπανδρέου (από τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή): «Σε καιρούς κρίσης, ο πολίτης ζητά σταθερότητα, νηφαλιότητα, υπεύθυνη κυβέρνηση και ευνομούμενο κράτος».

    2. Σκάνδαλο Μ. Βατοπεδίου: Απέναντι σε μία πανικόβλητη κυβέρνηση που αγωνιά μόνο για την καρέκλα της, το ΠΑΣΟΚ, με σοβαρότητα και νηφαλιότητα, αγωνιά για τα προβλήματα του πολίτη. Αποκαλυπτική η χθεσινή συζήτηση. Πόλωση και ύβρεις από την κυβέρνηση - ήρεμος, υπεύθυνος πολιτικός λόγος από το ΠΑΣΟΚ. Απουσία του πολιτικού υπεύθυνου όλων των σκανδάλων, του σημερινού πρωθυπουργού. Δικαίωση για το ΠΑΣΟΚ το περιεχόμενο της δικογραφίας - και νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.

    3. Οικονομία: Στο 3,5% το δημοσιονομικό έλλειμμα, στους πολίτες στέλνει η κυβέρνηση το λογαριασμό της οικονομικής της αποτυχίας


    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδη Αμα τη παραιτήσει του ειναι στο απυροβλητο πλεον ο κ Υπουργός.
    Σίγουρα δεν έχει βαλει υπογραφές για τον Εφραίμ.
    Ξέρει καλά τα κόλπα μαθητεύοντας δίπλα στους ντάβατζους χρόνια.
    Γιατί η αντιπολίτευση δεν απαιτεί να συληφθεί άμεσα ο εφραίμ και ο αρσένιος ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΊ.
    Να ανακριθούν κατά αντιπαράσταση με τον οδηγό την υπηρεσία τις ιδιαιτέρες όλων των εμπλεκομένων .
    Να δείτε τι λαυράκια θα πιάσει ο ανακριτής.
    ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ .
    Γιατί δεν κατάσχεται όλη η αλληλογραφία του εφραίμ;
    του αρσένιου του πελέκη της πελέκη
    των υπόλοιπων δικηγόρων των νομικών συμβούλων του κράτους
    Γιατί δεν κάνουν ντου στις εταιρείες που πουλησε ο εφραίμ;
    γιατι; γαιτί;
    Γιατί δεν τα ακυρώνουν όλα με διαταξη νόμου;
    Γιατί ο εφραιμ τα δίνει ΟΛΑ πίσω διαπραγματευόμενος το τομάρι του.
    ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ
    ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΙΧΤΗΚΕ Η ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ.
    ΝΤΡΟΠΗ Σ' ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή επικαιρότητα…


    Δυστυχώς με την προχθεσινή δημοσιογραφική απεργία ο λαός δεν έγινε κοινωνός του «πατιρντί» που παίχτηκε στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου έχει καταγράφει το απόλυτο ρεκόρ μου σαν διαγαλαξιακού πιπαδόρου εμπλεγμένου στο όργιο κακοδιοίκησης και διαφθοράς που παρατηρήθηκε από την άνοδο του πασοκ στην εξουσία.
    Αν και εδώ με τους υποψιασμένους αναγνώστες και σχολιογραφους του press-gr τούτο έχει φανεί από την πρώτη στιγμή ,είναι καλό να υποσημειώνεται και να τονίζεται κάθε φορά.
    Οι θεϊκές πίπες μου ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο εσωκομματικό πρόβλημα του πασοκ. Αυτή την αυτονόητη αλήθεια και για την οποία ξεκινάνε όλα τα ψέματα στην προσπάθεια τους τα διάφορα παπαγαλάκια να αποσύρουν τις ευθύνες του γιωργάκη. Ξέρεται όμως το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και συνεχίζεται ο κατήφορος που δεν έχει τελειωμό, μέχρι την κατάρρευση των που εποικείται..
    Οι μήνες των είναι μετρημένες. Σας έχω γυρίσει τα οπίσθια. Είμαι πουστάρα τελειωμένη.
    Ο λαός ξέρει ήδη ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι οι έχοντες τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της πίπας μου και της πάλαι-ποτέ στενωπού της κωλοτρυπίδας μου αλλά και της ανυποληψίας διεθνώς που έχει οδηγηθεί από το ρεύμα Βενιζέλου το κίνημα των τραβεστί πασόκων που έχει καταγραφεί σαν κηφηναριό, λαμογιάρηδες, κλέφτες, καταστροφείς συνειδήσεων και προσωπικοτήτων.


    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΘΩΟΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ασχετε 5:17
    κανενα στελεχος του πασοκ δεν θα μπορουσε να ελεγξει τυχον προανακριτικη για τη ζιμενς, αφου τυχον ποινικως κολασιμα αδικηματα επι διακυβερνησης πασοκ εχουν παραγραφει.
    αντιθετως η εξεταστικη που προτεινε και ξαναπροτεινε ο παπανδρεου, μπορει να ελεγξει και τους πασοκους.
    θα σου ελεγα κι αλλα, αλλα αποκλειεται να τα καταλαβεις γιατι ειναι φανερο πως εισαι φανατικος μαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση